Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9453392/27 Témák: 18937 Tagok: 112551 Legújabb tag: mikeharing72 Online: (72
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
Információ a hirdetési lehetőségről
Hogyan működik a rendszer?
Jelenleg az oldalon egyetlen hirdetési felület van, ez pedig az oldal tetején, a jobb felső sarokban lévő 468x60 pixel nagyságú banner. Ha bekerül a rendszerbe egy új aktív banner, akkor az a már bent lévő bannerekkel egyenlő arányban osztozik a forgalmon. Vagyis minden egyes oldal letöltésekor a rendszerben lévő, soron következő banner jelenik meg a felhasználónak.
Mi az elszámolás alapja?
Netes hirdetéseknél általában az a gyakorlat, hogy a megjelenések és a bannerre történő klikkelések alapján szoktak számolni. Általában 4 Ft körül szokott lenni egy megjelenés és 50 Ft egy klikkelés. Tehát, ha a vevő azt mondja, hogy pl. 10,000 HUF-ért kér hirdetést, akkor a rendszer addig számolja a megjelenéseket és klikkeléseket, amíg ez az összeg le nem telik. Vagyis ha megjelent 2000 alkalommal a banner és ráklikkeltek 50-szer, akkor már le is telt és kikerül a rendszerből. Nagyobb forgalmú oldalaknál ez gyorsan, akár 1 nap alatt is lepöröghet, ezért úgy véljük, hogy ez nem túl hatékony hirdetési mód. Ezért kitaláltunk egy olyan átalánydíjas megoldást, ami a Hirdetőnek sokkal költségkímélőbb és hatékonyabb lehet. Nálunk egy olcsó, jelképes, állandó havi díj ellenében hirdethet és a klikkelésekért sem számítunk fel külön díjat. Így ha minket választ, akkor bannerkampánya jóval olcsóbb és sokkal könnyebben előre tervezhető lesz, mint más rendszereknél.
Mekkora az oldal forgalma?
A napi egyedi látogatószám 5000-6000 körüli, az oldal letöltések száma pedig 40000-70000. Hétközben nappal az online látogatók száma folyamatosan 100 körül van. Hamarosan beillesztünk egy külső auditáló oldalt, ahol erről meggyőződhet.
Mennyibe kerül?
Három választható csomag áll a rendelkezésére:
  • 1 hónapos megjelenés - 13000 HUF
  • 3 hónapos megjenelés - 34000 HUF
  • 6 hónapos megjenelés - 62000 HUF
Példa: ha az oldal forgalma napi 50000 letöltés és a rendszerben még az Önén kívül 9 aktív banner van, akkor napi 5000 megjelenés jut Önre, ez 1 hónapban 5000*31=155000 megjelenés és a klikkeléseket nem számítjuk fel külön. Tehát, ekkor 1 banner megjelenése 13000/155000=0,083 HUF-ba került.
Milyen formátumú lehet a banner?
3 formátum támogatott: gif, jpg, swf
A feltöltendő banner mérete nem haladhatja meg a 30kb-ot.

Ha flash banner esetén szeretné a rendszerünkkel számoltatni a klikkeléseket, akkor a következőképpen kell eljárnia:
A flash filet úgy kell megírnia, hogy a rá történő klikkelésnél a hirdetési rendszerünk egyik scriptjét hívja meg, nem pedig a közvetlen url-t. Első lépésként ki kell töltenie a megrendelő űrlapot. Itt bannert még ne töltsön fel. Miután az űrlapot elküldte, az oldal tetején lévő banner alatti linkre kattintva (Saját banner) láthatja a bannere adatlapját, ahol tudja szerkeszteni, és folyamatosan nyomon követheti az állapotát, valamint ha aktív, akkor a forgalmát. Az adatlapon keresse meg az azonosító részt, ahol valami ilyet láthat: banner_17. Ebből az id, amit flashben alkalmaznia kell, az aláhúzás jel utáni szám, vagyis a 17. A flashbe ekkor klikkelésre ezt az url-t helyezze el: http://www.netbord.hu/banner.php?a=click&id=17 Ezután töltse fel a flasht és kész.
Hogyan tudok fizetni?
A fizetés bankszámlára való utalással történik. A pénz beérkezését követően beaktiváljuk a bannerét, ekkor bekerül a rendszerbe és a lejárati időpontig folyamatosan megjelenik. Majd a banner megrendelő űrlapon megadott nevére, címére elküldjük a számlát. A bankszámlaszámról, ahová a pénzt kell utalnia, a banner regisztrációt követően a banner adatlapjánál kap felvilágosítást, ami az oldal tetején lévő Saját banner link.
Szeretnék hirdetni, mi a teendő?
1. Regisztrált tagnak kell lennie a Netboardon. Ha még nem regisztrálta magát, akkor megteheti itt: Regisztráció
2. Jelentkezzen be a rendszerbe.
3. Töltse ki a banner megrendelő űrlapot, ami itt, az információ mellett jobbra található.
4. Az elküldést követően a banner adatlapjára kerül, ahol láthatja a banner regisztrációnál megadott adatokat, valamint az aktuális státuszát. Ebben a részben újraszerkesztheti az adatokat és feltöltheti a bannerét, illetve lecserélheti. Itt kap felvilágosítást arról is, hogy milyen bankszámlaszámra utalja át az előfizetésének megfelelő díjat.
5. Ha a bankszámlára megérkezett a pénz, akkor utána beaktiváljuk az előfizetését és bannere egyből bekerül a rendszerbe, majd az oldal tetején folyamatosan megjelenik, mikor rá kerül a sor.
6. Az űrlapnál megadott névre és címre kiküldjük a számlát.

Ha aktív előfizetéssel rendelkezik és még a lejárat előtt szeretné meghosszabbítani, akkor a Saját banner linknél, a szerkesztés pontnál lehetősége van 1,3,6 hónapos hosszabbítást kérni.
Kapcsolat
Ha további felvilágosításra van szüksége a hirdetésekkel kapcsolatban, akkor forduljon levélben a webmesterhez.
A levél tárgyának ezt adja meg: Banner
Email: webmester

Köszönjük, hogy elolvasta az információt és reméljük, hogy Önt is hamarosan hirdetőink között üdvözölhetjük!
Netboard Team
Megrendelő űrlap - Banner regisztráció
FONTOS!!!
Nem hirdethetők az alábbi kategóriákba tartozó oldalak:

illegális tartalom/szolgáltatás, warez, erotikus, nyomdai tevékenység, kutya apróhirdetési oldal, domain regisztráció, web tárhely szolgáltatás, weboldal fejlesztés.
Oldal neve:
Rövid leírása:
Url:
Banner feltöltés: 
[Max. file méret: 30kb] [Támogatott formátum: jpg, gif, swf]
.: Számlázási adatok :.
Név (cégnév):
Cím:
Lejárat:
Az oldal 0.0002448558807373 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail