Hírek

Olvasd el, mi minden történik nálunk! Vegyél részt programjainkban! Ezen az oldalon a legújabb információinkat látod, de sokkal többet találhatsz a Hírek menüpontban.

Fogadj örökbe!

Ez itt csak egy kis ízelítő gazdit kereső kutyusaink és cicusaink közül. Kattints a képre a részletekért! A következő linkekre kattintva megnézheted az összes gazdikereső kutyánkat és összes gazdikereső cicánkat!

Az örökbefogadás folyamatáról is tájékozódj, és ajánljuk figyelmedbe az ideiglenes befogadás és a virtuális örökbefogadás lehetőségét is.

Adományozz!

pénzadomány

Pénzadomány

Többféle lehetőség közül választhatsz a telefonos adományvonaltól az SZJA 1% felajánlásán keresztül a céges tartós adományozásig. Itt találod az összes lehetőséget, válaszd ki a neked legmegfelelőbbet! Köszönjük!
tárgyadomány

Tárgyadomány

Ennivaló – macskahordozó – póráz – szalma. Rengeteg olyan tárgyi adomány van, amelynek akár esetileg, akár rendszeresen is nagy hasznát vesszük. Nézd meg itt, mi mindenre van szükségünk rendszeresen!
támogatóink

Támogatóink

Magánszemélyek – cégek – állatorvosok. Mire mennénk nélkülük? A teljesség igénye nélkül itt felsoroljuk azokat, akikre rendszeresen számíthatunk. Köszönjük munkájukat, töretlen kitartásukat, anyagi vagy tárgyi támogatásukat!

Önkénteskedj!

magánszemélyek

Magánszemélyek

Állami támogatás hiánya miatt állatmenhelyünk folyamatos és kielégítő működtetése kizárólag a civil lakosság pénzügyi és/vagy fizikai támogatásától függ. Kattints ide és nézd meg, hogyan segíthetsz te is! Számítunk rád!
céges csapatépítés

Céges csapatépítés

Szeretnéd munkatársaiddal a kapcsolatot egy közös jó cselekedet során szorosabbra fűzni? Kutyasétáltatás, kisebb „ház körüli” munkák – számunkra nagy segítség, nektek jó program. Olvass tovább, és jelentkezzetek minél előbb!
iskolai csoportok

Iskolai csoportok

Akár az érettségi feltételeként előírt 50 óra közérdekű munkavállalásról van szó, akár társadalmi felelősségvállalásról, akár szabadidős, önkéntes munkáról, az iskolai csoportokra is nagyon számítunk! Olvasd el itt a részleteket!

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                  

Pin It on Pinterest

Share This