Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456019/5 Témák: 18953 Tagok: 112649 Legújabb tag: olv Online: (57/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 8 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Konyha-malackodjunk!

(üzenet: 195, Bullterier Baráti Társaság)
 

Bagoly88



Tagság: 2010-05-24 18:42:33
Tagszám: #85282
Hozzászólások: 641
245. Elküldve: 2011-07-10 18:06:35,

Konyha-malackodjunk!

[1.]

icon50.gif

http://www.nosalty.hu/sargabarackos_pite_recept_3204

"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
"Inkább gyűlöljenek azért,aki vagyok,mint szeressenek azért,aki nem."
[előzmény: (244) Sz.Szilvi, 2011-07-10 17:51:52]
Törzstag
Bagoly88 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Sz.Szilvi



Tagság: 2005-06-06 13:12:44
Tagszám: #19479
Hozzászólások: 3236
244. Elküldve: 2011-07-10 17:51:52,

Konyha-malackodjunk!

[2.]

icon50.gif

Sárgabarackos finomságokhoz szeretnék receptet kérni....
Itt az albiban roskad a fa a barackok alatt icon2.gif

Csak egy klikk:-)
[válaszok erre: #245]
Kiváló dolgozó
Sz.Szilvi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
243. Elküldve: 2011-04-03 21:09:28,

Konyha-malackodjunk!

[3.]

Én a párizsit is lereszeltem és kicsit több tejfölt raktam.
DSC02052.JPG
[előzmény: (242) Bajuszné, 2011-04-03 21:08:22]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
242. Elküldve: 2011-04-03 21:08:22,

Konyha-malackodjunk!

[4.]

Ez is kész:
http://www.nosalty.hu/melegszendvicskrem_recept_2991?fb_ref=fblike&fb_source=profile_oneline
[válaszok erre: #243]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
241. Elküldve: 2011-04-03 20:24:02,

Konyha-malackodjunk!

[5.]

icon32.gif A hozzászólásoknál írják, hogy sok a 200 fok még a légkeverésesben is. Elég 170 körül. icon36.gif
[előzmény: (240) Andrea, 2011-04-03 20:01:15]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Andrea



Tagság: 2004-02-08 10:21:03
Tagszám: #8580
Hozzászólások: 5052
240. Elküldve: 2011-04-03 20:01:15,

Konyha-malackodjunk!

[6.]

Már a sütőben :) icon32.gif
[válaszok erre: #241] [előzmény: (238) Bajuszné, 2011-04-03 18:20:52]
Kiváló dolgozó
Andrea adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Sz.Szilvi



Tagság: 2005-06-06 13:12:44
Tagszám: #19479
Hozzászólások: 3236
239. Elküldve: 2011-04-03 19:46:25,

Konyha-malackodjunk!

[7.]

icon46.gif

Csak egy klikk:-)
[előzmény: (238) Bajuszné, 2011-04-03 18:20:52]
Kiváló dolgozó
Sz.Szilvi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
238. Elküldve: 2011-04-03 18:20:52,

Konyha-malackodjunk!

[8.]

Gyors és könnyű. Itt a recept:
http://www.nosalty.hu/gyors_joghurtos-meggyes_sutemeny_recept_3045?fb_ref=fblike&fb_source=profile_oneline
[válaszok erre: #239 #240] [előzmény: (237) Bajuszné, 2011-04-03 18:19:21]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
237. Elküldve: 2011-04-03 18:19:21,

Konyha-malackodjunk!

[9.]

Meggyes-barackos:
DSC02051.JPG
DSC02050.JPG
[válaszok erre: #238]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
236. Elküldve: 2011-04-03 18:17:46,

Konyha-malackodjunk!

[10.]

Joghurtos-meggyes:
DSC02049.JPG
DSC02048.JPG
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ancsapancsa



Tagság: 2005-05-08 23:42:10
Tagszám: #18633
Hozzászólások: 4863
235. Elküldve: 2011-01-03 21:18:56,

Konyha-malackodjunk!

[11.]

Isteni jó lett a palócos oldalas,mindenkinek ajánlom!
Tényleg könnyű elkészíteni és nagyon jó ízű.

"Legyetek irgalmasak azokkal,akik a Földön vannak,hogy az,Aki az égben van,irgalmas legyen veletek"
Mohamed próféta
Kiváló dolgozó
ancsapancsa adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Marcsi és Rambó



Tagság: 2010-01-29 09:41:24
Tagszám: #81817
Hozzászólások: 1116
234. Elküldve: 2011-01-03 18:21:56,

Konyha-malackodjunk!

[12.]

Na a megígért recept,arányokat nem írok mert mindig szemre teszek a kajába mindent,meg ugye ízlés szerint
Készítettem képet a kajáról,de párom sikeresen megnyomott gomb által mindent törölt a gépről...
Szóval a köv egy finom olivás paradicsomos halas kaja,norvégiából:

Bacalao:Olivaolajon megpirítjuk a nem túl vastagra de nem túl vékonyra szelt hagymát,belemegy paradicsom szeletelve,majd karikára vágott krumpli,félbe szelt fekete olivabogyó,illetve nagyon sűrű paradicsomkonzervet adunk hozzá.Ezután majoranna,bazsalikom mehet bele,só bors,cukor,fokhagyma.Ezt főzzük lassú tűzön,a lényeg ebben a kajában hogy jó paradicsomos olivás legyen!A hal ebben a kajában eredetileg szárított lenne,de mivel hazánkban beszerezhetetlen,így a friss hallal kell beérni.Erre a legjobb a harcsa mert ugye abban szinte nincs szálka,és ha van könnyen eltávolíthatjuk.A szálkátlan részeket felkockázzuk ízlés szerint,és mikor már a krumpli is félig kész a kajában,akkor a halat is hozzáadjuk.A fagyasztott hal azért nem a legjobb,mert az vizet ereszt a kajához ami nem a legjobb.Sajna mi is így jártunk,mert friss halhoz nem jutottunk sajnos már.És ezt addig főzzük amíg a hal meg nem fő,illetve a krumpli.
A lényeg,jó sok fekete olivabogyó legyen benne,sok hagyma,mert úgy a finom.


Kiváló dolgozó
Marcsi és Rambó adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ancsapancsa



Tagság: 2005-05-08 23:42:10
Tagszám: #18633
Hozzászólások: 4863
233. Elküldve: 2011-01-03 15:53:02,

Konyha-malackodjunk!

[13.]

A szójaszósznál kiröhögtek a közértben icon21.gif
Ilyet itt még nem is hallott senki.
Marad a palócos verzió.

"Legyetek irgalmasak azokkal,akik a Földön vannak,hogy az,Aki az égben van,irgalmas legyen veletek"
Mohamed próféta
[előzmény: (231) T.Anna, 2011-01-03 06:46:16]
Kiváló dolgozó
ancsapancsa adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ancsapancsa



Tagság: 2005-05-08 23:42:10
Tagszám: #18633
Hozzászólások: 4863
232. Elküldve: 2011-01-03 13:12:31,

Konyha-malackodjunk!

[14.]

Köszönöm,remek jó kis oldal ez,és a pikáns receptet ki is próbáljuk.

"Legyetek irgalmasak azokkal,akik a Földön vannak,hogy az,Aki az égben van,irgalmas legyen veletek"
Mohamed próféta
[előzmény: (231) T.Anna, 2011-01-03 06:46:16]
Kiváló dolgozó
ancsapancsa adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


T.Anna



Tagság: 2004-03-22 06:47:47
Tagszám: #9558
Hozzászólások: 12721
231. Elküldve: 2011-01-03 06:46:16,

Konyha-malackodjunk!

[15.]

http://receptgyar.hu/oldalas

www.lelenc.hu - Elveszett-Talált állatok
[válaszok erre: #232 #233] [előzmény: (230) ancsapancsa, 2011-01-03 00:41:18]
Kiváló dolgozó
T.Anna adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ancsapancsa



Tagság: 2005-05-08 23:42:10
Tagszám: #18633
Hozzászólások: 4863
230. Elküldve: 2011-01-03 00:41:18,

Konyha-malackodjunk!

[16.]

Van vagy 2 kiló friss oldalas.
Tudnátok javasolni valami egyszerű elkészítési módot a hagyományos sült oldalason kívül?
Az már kicsit unalmas.
Tenném hozzá,nem vagyok egy kifejezett mesterszakács,a kötelező alap kajákat el tudom készíteni jól,de semmi extra.

"Legyetek irgalmasak azokkal,akik a Földön vannak,hogy az,Aki az égben van,irgalmas legyen veletek"
Mohamed próféta
[válaszok erre: #231]
Kiváló dolgozó
ancsapancsa adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Redzsy



Tagság: 2010-03-10 20:24:01
Tagszám: #83127
Hozzászólások: 1601
229. Elküldve: 2010-12-31 14:08:21,

Konyha-malackodjunk!

[17.]

Rohanok icon53.gif Csak félek eltévedek! Mindenesetre nagyon guszta!! icon70.gif B.U.É.K.!!

"Senki sem esedezik úgy a bocsánatért, mint egy vétkes kutya."
[előzmény: (226) Redzsy, 2010-12-31 13:27:36]
Kiváló dolgozó
Redzsy adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ancsapancsa



Tagság: 2005-05-08 23:42:10
Tagszám: #18633
Hozzászólások: 4863
228. Elküldve: 2010-12-31 13:54:57,

Konyha-malackodjunk!

[18.]

Nekünk szerencsénk volt:van itt egy hentes,háztól árul,tőle vettünk házi kolbásszal töltött friss karajt,megsütöttem,volt mellé krumplipüré és nagyon jó volt.
Annyira,hogy párom mára is ezt kért icon21.gif
Tegnap házhoz is hozták a friss cuccot,reggel vágták a disznót,délután jött a friss hús.

"Legyetek irgalmasak azokkal,akik a Földön vannak,hogy az,Aki az égben van,irgalmas legyen veletek"
Mohamed próféta
[előzmény: (221) Bagoly88, 2010-12-01 12:03:07]
Kiváló dolgozó
ancsapancsa adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
227. Elküldve: 2010-12-31 13:33:37,

Konyha-malackodjunk!

[19.]

Akkor siess, mert ez csak 5 kiló és gyorsan fogy icon23.gif icon25.gif icon21.gif
[előzmény: (226) Redzsy, 2010-12-31 13:27:36]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Redzsy



Tagság: 2010-03-10 20:24:01
Tagszám: #83127
Hozzászólások: 1601
226. Elküldve: 2010-12-31 13:27:36,

Konyha-malackodjunk!

[20.]

Megyek hozzátok icon53.gif VIGYÁZZ!!! Tudom merre laksz! icon53.gif Jó nagy eltévedéssel icon18.gif icon70.gif

"Senki sem esedezik úgy a bocsánatért, mint egy vétkes kutya."
[válaszok erre: #227 #229] [előzmény: (225) Bajuszné, 2010-12-31 13:24:51]
Kiváló dolgozó
Redzsy adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
225. Elküldve: 2010-12-31 13:24:51,

Konyha-malackodjunk!

[21.]

Kentucky szárnyak

-Kotányi Kentucky csirke fűszer
-Pár kiló csirkeszárny
-Pici olaj

Megmosod, megpucolod és egy nagy tepsiben összekevered jó alaposan a fűszerrel. Olajat csak keveset vagy egyáltalán nem.
DSC01856.JPG
[válaszok erre: #226]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajuszné



Tagság: 2007-05-05 23:03:26
Tagszám: #44669
Hozzászólások: 10508
224. Elküldve: 2010-12-04 03:26:48,

Konyha-malackodjunk!

[22.]

Huhúúúú, amindenit icon36.gif icon46.gif icon46.gif icon32.gif
[előzmény: (223) lada207, 2010-12-03 21:46:05]
Kiváló dolgozó
Bajuszné adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


lada207



Tagság: 2010-08-29 13:58:23
Tagszám: #88049
Hozzászólások: 148
223. Elküldve: 2010-12-03 21:46:05,

Konyha-malackodjunk!

[23.]

hello ezt érdemes kiprobálni BORBA ÁZTATOTT ASZALTSZILVÁS CSIRKEMELL BACONBA TEKERVE SAJTSZOSSZAL!a szilvát vörös édes borban kis mézzel hadjuk puhulni a csirkemellet befüszerezzük so bors esetleg fokhagyma por majd a bacont alulra rá a mellet és arra a szilvát majd göngyöljük ezt serpenyöben fehérre sütjük majd jénaiba tesszük és a sajtszosszal leöntve betesszük a sütöbe egy 15perce krokettel isteni icon32.gif
[válaszok erre: #224]
Haladó
lada207 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


kata és viktor



Tagság: 2010-04-17 21:50:07
Tagszám: #84234
Hozzászólások: 1646
222. Elküldve: 2010-12-01 12:47:10,

Konyha-malackodjunk!

[24.]

Jó a menü! Hmmmm.... icon32.gif
Én idén itthon nem főzök.
Karácsonykor.
Mert lehet csak a 24.-ém lesz szabad akkor meg rohanok haza Hangával anyámékhoz mert Viktor meg csak 24.-én dolgozik.Fasza kis karácsony lesz az idei.
Szóval megyek haza a szülőkhöz és nekik van vagy8 libájuk és mondtam hogy az egyiket akkor már konyha készen szeretném látni mire megérkezem.
Úgyhogy sült liba (ha befér a sütőbe) libamáj icon22.gif valami sali zöldség köret meg még valami, meg el nem maradható halászlé!
A süti a muter dolga ha addigra kijön a sütőből a liba. Vagy megsüt 1 nappal hamarabb.
[előzmény: (221) Bagoly88, 2010-12-01 12:03:07]
Kiváló dolgozó
kata és viktor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bagoly88



Tagság: 2010-05-24 18:42:33
Tagszám: #85282
Hozzászólások: 641
221. Elküldve: 2010-12-01 12:03:07,

Konyha-malackodjunk!

[25.]

icon50.gif
Mi 3 éve karira póréhagymával töltött csirkemellet ettünk.
Úgy készül,hogy a csirkemellet vékonyra "kinyitod",sózod,majd mustárral megkened.levágsz egy akkora póréhagyma darabot,amekkora a csirkemell szélessége,és beletekered a csirkemellbe.Ezután fincsi baconszalonnába az egész göngyöleget beletekered,majd egy tepsibe fekteted őket egymás mellé.Valamennyi olajat kell alá önteni,és a sütőben megsütni.Pürével,és tzatzikivel a legjobb!!!Ennek nálunk az étteremben Görög csirkemell volt a neve,és az emberek imádták.Személy szerint nekem is ez volt a kedvencem.
Ha valaki a fetasajtot szereti,akkor a mustárt,és póréhagymát helyettesítheti fetába belekevert fokhagymával,apróra vágott hagymával,só,bors,kapor(annak,aki szereti) fűszerezéssel.A technika ugyanaz,beletekerni a masszát a cs.mellbe,majd baconbe.Megsütni,és ez hasábbal,tzatzikivel a legjobb. icon32.gif icon32.gif icon32.gif
Iszonyú finom,már nagyon rég ettem ilyet,és most folyik a nyálam!!!!

Idén én kacsasültet csinálok párkáppal,meg hagymás tört krumplival,de egy bödön töltött kápit is összeütök a párom kedvéért.
Sütinek zserbó lesz,mert eddig mindig bejgli volt.

Viszont szeretem a sertéssültet,kiváltképp sertés dióból,mert én a szárazabb húsokat jobban kedvelem.A fűszerezése só-bors-fokhagyma-babérlevél-köménymag.Ehhez is párkáp-krumpli a köret.
Mmmmmm......
Na jó,most már abbahagyom....

"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
"Inkább gyűlöljenek azért,aki vagyok,mint szeressenek azért,aki nem."
[válaszok erre: #222 #228]
Törzstag
Bagoly88 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Konyha-malackodjunk!

(üzenet: 195, Bullterier Baráti Társaság)
 
    / 8 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.01133918762207 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail