Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456207/1 Témák: 18955 Tagok: 112652 Legújabb tag: Hoffman Online: (38/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Kyani - Az egészség háromszög

(üzenet: 27, Egészség)
 

Leíratkozott felhasználó
3. Elküldve: 2012-09-07 12:29:24,

Kyani - Az egészség háromszög

[26.]

Kyani Nitro Xtreme » Sportolóknak

Xtreme_nagy_big.png

A Nitro Xtreme az Fx turbó változata, kifejezetten sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek készítették.

A fizikai munkát végzők és az aktív sportolók számára a nitrogén-oxid rendkívül fontos, mivel az érfal simaizomzatának elernyesztésével, vagyis a vasodilatációval növeli a teljesítményt.
Az izommunka hatékonyabb lesz a Nitrox Xtreme-mel, ezáltal a vázizomzat tápanyag- és vérellátása is javul. Edzés előtt fél órával javasolt a NO fokozók alkalmazása. Proteinekkel együtt a fogyasztásuk nem javasolt, mivel ezek csökkentik az NO felszívódásának hatékonyságát.
Fokozhatjuk a hatást, ha edzés közben izotóniás vagy karnitines italt fogyasztunk.

A Nitrox Xtreme adagolása függ a testsúlytól, 0,15 g testsúlykilógrammonként javasolt.

A Nitro Xtreme nem tartalmaz tartósítószert. Nitrátokat fokozott mértékben tartalmaz, ezáltal is serkentve az NO termelődését.
A Nitro Xtreme alkalmazása fél órával edzés előtt ajánlott.

A Nitro termék minden egyes összetevője segíti abban, hogy még több nitrogén-monoxidot termelődjön. Az Xtreme kifejlesztése során a már meglévő FX terméket turbózták fel, hozzáadva különböző további energiatermelést növelő összetevőket.

Egy éves továbbfejlesztési kutatás eredményeként lettek a Nitro Xtreme alkotóelemei a Noni növény azon részei, melyek serkentik az NO termelődést, a króm, a niacin, a koenzim Q10, a magnézium és a cink. Ezek a plusz összetevők a Nitrox Xtreme-ben hasonlatosan működnek mint a benzinben a megemelt oktánszám, lényegében növelik a szervezet teljesítményét.

Sportolók számára: 2011. 05. 09-én az Eurofins Food & Agro Svédország, Lidköping által kiadott Dopping Test Certifikációval rendelkezik.

https://sbrigi3.kyani.net/

Kyani Sunrise

sunrise_big.png

Induljon a napja a Sunrise-zal! Ha ébredés után felrázva elfogyaszt egy tasak Kyani Napfelkeltét, a finom alaszkai vad áfonyán kívül még 10 másik szuperélelmiszert is szervezetébe juttathat! Szervezetünk számára ez a mennyiség már biztosítja a napi ásványi anyag és vitaminszükségletet.

A Sunrise alap alkotóeleme, az alaszkai vad áfonya. A vad áfonya rendkívül erős antioxidáns hatású, 36.000 ORAC értékű gyümölcs. Ezzel a létező legmagasabb antioxidáns tartalmú növények közé tartozik. Az ORAC mértékegység megmutatja, hogy egy adott élelmiszernek, alapanyagnak, italnak mekkora a szabadgyök megkötő kapacitása. Minél nagyobb az ORAC érték, annál erősebb antioxidáns hatású az adott anyag, tehát annál erősebben tudja megakadályozni a betegségeket és lelassítani az öregedési folyamatokat.

Az alaszkai vadáfonya tehát az ORAC érték alapján egyike a világ legerősebb antioxidánsainak. Mintegy 48%-kal több hatóanyag található benne, mint a közönséges áfonyában. Összehasonlításként érdemes megemlíteni, hogy azok a gyümölcseink, melyek magas ORAC értékkel rendelkeznek, mindössze 600-800 ORAC értékkel bírnak. Ilyen pl. a szőlő, melynek ORAC értéke mindössze 710.

https://sbrigi3.kyani.net/

Kyani Sunset

sunset_big.png

A tokotrienol és az Omega-3 zsírsav kombinációjának köszönhetően a Kyani Sunset egy páratlan készítmény. Értékes és minőségi hatóanyagai révén a Sunset igazán különleges termék. A tokotrienol, vagyis az E-vitaminoknak ez a típusa szinte kizárólag a Sunset készítményben található meg.
A Sunset készítéséhez felhasznált Omega-3 zsírsavat hidegsajtolással nyerik ki az alaszkai sockeye lazacokból. A Csendes-óceánban a Chum és a rózsaszín lazac után a sockeye a harmadik leggyakrabban előforduló lazacfaj. A Fraser-folyó mentén élő bennszülöttek nevezték el Suk-kegh-nek, vagyis piros halnak.

https://sbrigi3.kyani.net/

Kyani Nitro FX

nitrofx_big.png

A Nitro-Fx a Noni növény egyes részeinek felhasználásból készül, kivéve a gyümölcsöt. A Nitro-Fx serkenti az NO, vagyis a nitrogén-monoxid, nitrogén oxid termelődését a szervezetben, ezáltal a sejtek megfelelő működését támogatja.
A szervezetben lebomlik az arginin aminosav felbomlásával szabadul fel az NO.
Az idegsejtek ingerület továbbításában a nitrogén molekula óriási szerepet játszik.
A látás, a szaglás, a memória működésére is hatással van, valamint a migrén kialakulását is befolyásolja.

https://sbrigi3.kyani.net/
Üzenet szerkesztése   Üzenet törlése   

bgpeter



Tagság: 2011-08-29 16:40:32
Tagszám: #94972
Hozzászólások: 1
1. Elküldve: 2011-08-29 16:46:03,

Kyani - Az egészség háromszög

[27.]

Nem tudom mennyit hallottak már erről a termékről, ezért inkább a bemutatásával kezdeném.
Ez egy alaszkai áfonya kivonat, ami sokkal egészségesebb a hagyományos áfonyától.

Tudom, hogy sokan nem hisznek ezekben a termékekben. Viszont a Kyani mindenkinek ad egy hétre való adagot TELJESEN INGYEN és ha nem érzett javulást vagy úgy érzi nem kell több akkor egyszerűen nem rendel.

3 fő termék van:Kyani Sunrise, Kyani Nitrofx, Kyani Sunset. Ez a 3 termék segíti az Ön szervezetét a regenerálódásban, a lehető legjobb egészség fenntartásában és a betegségek elleni védelemben.

Előre elmondanám, hogy a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak. Annak szavatossági idejét is hőkezeléssel érik el.

A Kyani Sunrise: Tasakokban lehet kapni és egy napi adag van benne szirup formájában. Fontos: Reggel éhgyomorra kell bevenni és utána 20-30 percig ne fogyasszunk semmit. (még teát meg kávét se)
Az alábbi vitaminokat tartalmazza: Tiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantoténsav (B5), B6 Vitamin, Folsav (B9), Biotin, C vitamin, D3 vitamin, E vitamin, Kolin, Taurin (igen ez található az energiaitalokban, de azt mesterségesen alkohol segítségével teszik, amúgy a természetben is megtalálható) valamint nyomelemek.

Kyani Nitrofx: Csepp formájában adagolható. Nitrogén-monoxidot tartalmaz, ami tágítja az ereket ezáltal javítja a közérzetet. Ezért a felfedezésért 1998-ban három orvos Nobel díjat is kapott. Fogyasztási javaslat: napi 1-2 ml szájon át.

Kyani Sunset: Ahogy a nevéból lehet következtetni, ezt a terméket este kell bevenni. E vitamint és Omega 3 zsírsavakat ötvözték egy tablettába. A zsírsavak az alaszkai vad Sockeye lazacból származnak, amely bizonyíthatóan a legtisztább rendelkezésre álló Omega 3 forrás. Fogyasztási javaslat: 3 tabletta vacsoránál.

Ez nem egy csodaszer, csupán egy "vitaminbomba" ami segíti a szervezetet a gyógyulásban, az egészség fenntartásában és a védekezésben.

Érdeklődni lehet: [email protected]

Csatolt kép - 15305928.pic

15305928.pic

[válaszok erre: #2] (TÉMANYITÓ)
Zöldfülű
bgpeter adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Kyani - Az egészség háromszög

(üzenet: 27, Egészség)
 
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0053529739379883 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail