Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9409092/0 Témák: 18340 Tagok: 111411 Legújabb tag: MelissaBecker Online: (
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
 Információ
NINCS BEJELENTKEZVE!!! FÓRUM REGISZTRÁCIÓHOZ ELŐSZÖR BEKELL JELENTKEZNIE A RENDSZERBE!!!

MIÉRT JÓ HA A NETBOARDOT HASZNÁLJA FÓRUMNAK MÁS FÓRUM HELYETT?(az alábbiakban felsorolunk néhány érvet ami mellette szól.)
- hozzászólásaiban lehetősége lesz egyedülállóan sokoldalú szövegformázási lehetőségekre. szinte minden megoldható bbkódokkal ami html kóddal. szemben a html-el viszont nagyfokú bizonságot tesz lehetővé.
- összetett keresőrendszert kap, melyben többféle szempont szerint előáshatók a régebbi hozzászólásaik.
- a fórum skinnelhető. alapból nagyszámú hozzászóláslista és topiklista skint kap valamint számos színtémát, melyek száma folyamatosan bővül. fórumára engedélyezheti a skin váltást, illetve kiválaszthat közülük egyet és akkor mindig mindenkinek azonos beállításokkal jelenik meg a fóruma.
- ha a weboldala designjéhez szeretné illeszteni a fórumát, akkor feltölthet saját készítésű színtémát, egyedi css beállításokkal melyekkel teljesen igényeire szabhatja.
- ha a jelenlegi hozzászólás/topik lista megjelenítése nem megfelelő az Ön számára, akkor template alapján gyárthat pár perc alatt saját megjelenítési módot. az így készített sablon bekerül a közösbe és mások is kiválaszhatják illetve ön is kiválaszhatja a mások által időközben elkészített egyedi sablonokat és ráhúzhatja fórumára. így ha egy idő után unalmassá válik a megjelenítése akkor könyedén válthat másikra.
- moderátorként teljes kontrolt kap a hozzászólások felett. törölhet, átszerkeszthet mások által tett hozzászólásokat, topikot törölhet és hozzászólhat html kóddal is.
- topik/fórum listába feltehet az oldalra alulra és felülre globális megjelenítésű html kódot, valamint minden egyes topikhoz a hozzászólások fölé feltölthet html kódot.
- széleskörű írási jogokat tud beállítani az üzenetekre: névtelenül/regisztrálatlanul/csak regisztrációval. topik nyitási lehetőségeket tudja kontrollálni: bárki/csak regisztráltak/csak moderátor
- használhat topik descriptiont, topik címben bbkódot és feltölthet egyedi fejlécet: template segítségével lecserélheti az oldal tetején lévő fejlécet saját grafikára és csak azokat a változókat iratja ki, amelyeket szeretne.
- mivel egy fórumportál része lesz, ez így weboldalának is reklámot jelent, hiszen a netboardon regisztrált valamennyi tag könnyen rátalálhat fórumára.
- a fórumot folyamatosan fejlesztjük és így a jövőben élvezheti az új funkciókat.


Ha már van egy működő fóruma és szeretné a netboard rendszerére frissíteni, akkor lehetősége van rá, hogy jelenlegi fórumtartalmát átmentsük ide, anélkül, hogy akár egy hozzászólása is elveszne. Ebben az esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot mailben a webmesterrel, hogy megbeszélhessék a részleteket: webmester@netboard.hu


Vissza :: Ugrás a főoldalra
Az oldal másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail