Társprojektek:

Ingatlanfejlesztés, ingatlanberuházás

Ingatlanfejlesztés ingatlanberuházás

Befektetés Budapest Reno Udvar
Befektetés Veszprém Jutas Center
Befektetés Kaposvár Vár Üzletház
Befektetés Alsóörs
Befektetés Budapest Linzi Ház
Befektetes Budapest VIenna Gate

Ingatlanfejlesztés Budapest

Reno Udvar

Ingatlanfejlesztés Reno Udvar

Az ingatlanfejlesztés a Váci út mellett közvetlenül elhelyezkedő, több mint 7 hektáros területen valósul meg. A legmagasabb minőséget a méltán nemzetközi hírű Chapman Taylor, illetve az Erick von Egeraat építész iroda tervei garantálják. A komplexum 210.000 m2 szintterülettel rendelkezik, mely nagysága, fekvése miatt kiválóan alkalmas szakbevásárló-, iroda-, szórakoztató-, szabadidő-, lakóközpont, valamint szállodák kialakítására.

Az ingatlanfejlesztés két ütemben valósulhat meg. Az I. ütemmel a korábbi ún. erőműi területen kezdődhet meg az ingatlanfejlesztés, mivel ennek a bérleti szerződései 3 hónapos felmondási határidővel felmondhatóak. Az I. ütem kivitelezésének ideje alatt a Reno Udvar eddigi kereskedelmi területe, mint II. ütem zavartalanul működhet. Az I. Ütem átadását követően kezdődne meg a II. Ütem kiürítése, valamint az építési munkák, mely így folyamatosan biztosítja az évi 2 millió EURO-s bérleti díjbevételt. A Reno Udvar jelenlegi kereskedelmi területének bérlői pedig az új bérlőkkel együtt átköltözhetnek az elkészült I. Ütem ingatlanjaiba.

→ Bővebben! ←


Vienna Gate

Ingatlanfejlesztés Budapest Vienna Gate

Kiváló befektetési lehetőségként kínáljuk ezt a különleges ingatlanfejlesztést, mely egy elegáns rezidencia a Budai Vár előterében! A Vienna Gate Residence a fényűző luxus hangulatát árasztja és egyszerre testesíti meg az exkluzív lakórezidenciát és a reprezentatív épületet. A Vienna Gate Residence megosztva és egyben is remekül hasznosítható exkluzív épület, mely kiválóan alkalmas cégképviseletnek, diplomáciai-, illetve lakórezidenciának, valmint megosztva kialakíthatóak benne 200-250 m2-es luxus lakások.

A jövőben várható a várkerület jelentős felértékelődése, ezért a Vienna Gate Residence kimagaslóan jövedelmező befektetési lehetőséget is kínál. A maga nemében unikumnak számító ingatlanon megvalósuló Vienna Gate Residence épületben, minden nap varázslatos miliőt élvezhetünk. Az ingatlanfejlesztés az UNESCO által a Világörökség részének nyilvánított Budai Várhegyen épül, mely Buda egyik legszebb része, az Európa Park mellett, pár lépésnyire a Bécsi Kaputól. Az elegáns környezet, valamint a Várnegyed szomszédsága lehetővé teszi, hogy különleges történelmi hangulatban a város csodálatos panorámájában gyönyörködhessünk.

→ Bővebben! ←


Linzi ház

Ingatlanfejlesztés Budapest Linzi ház

Esti séta a Budai Vár macskaköves utcáin, majd egy teraszon elfogyasztott gyertyafényes vacsora a város hangulatfényeivel a háttérben. Reggel pedig a felkelő napban gyönyörködni a Duna vizén. A Linzi ház ezt a páratlan életérzést nyújtja Önnek. A különlegesen igényes kialakítás, valamint a kivételes történelmi környezet együttese páratlan luxust nyújt. Az ingatlanfejlesztés két épületből álló exkluzív társasház, amelynek különleges elrendezését, építészeti megoldásait YBL-díjas építészek igényes munkája biztosítja.

A Linzi Ház luxuslakásai egyben kitűnő ingatlan befektetést is jelentenek. A maga nemében unikumnak számító ingatlanon megvalósuló Linzi Ház olyan értéket teremt, ami hosszú távú anyagi biztonságot jelent Önnek és családjának. Ez a befektetési lehetőség kimagaslóan jövedelmező, hiszen egyrészt várható a Várkerület jövőbeni jelentős felértékelődése, másrészt viszont állandó és kiszámítható bevételi forrást is eredményez.

→ Bővebben! ←

Ingatlanfejlesztés Alsóörs

Mediterrán Kikötő

Ingatlanfejlesztés Alsóörs

Alsóörsön, a Balaton északi partján épül meg a minden igényt kielégítő, külső és belső hajóhellyel rendelkező, modern Alsóörsi Yacht Club közel 7,5 hektáros területen.

A kikötő építési tervei alapján a szárazulatban kialakított 1,45 hektáros belső kikötő közel 126 db hajó kikötésére alkalmas, míg a 3,2 hektáros, tómederben megépített külső kikötő 172 db hajóhely kikötését biztosítja. Így a két kikötő együttesen közel 300 hajó befogadására alkalmas.

Az ide látogató vendégeket közvetlenül a kikötő mellett elhelyezkedő szálloda, apartman házak, illetve wellness központ első osztályú szolgáltatásokkal várja. Az ingatlanfejlesztés során közel 23.000 m² kerül megépítésre, ami magába foglalja a 40 egységes apartmant és szolgáltató épületet, valamint közvetlenül a vízpart mentén épülő 17 db apartman házat. Az aktív pihenést és kikapcsolódást a strand, jacuzzi, szauna, masszázs, kondicionálóterem, szolárium, fodrászat, kozmetika, tenisz biztosítja.

→ Bővebben! ←

Ingatlanfejlesztés Veszprém

Jutas Center

Ingatlanfejlesztés Veszprém Jutas Center

A Séd patakot övező dombokon és völgyekben terül el a királynék városa, három kistáj találkozásánál: északról a Bakony hegyvonulata, délről a Balaton-felvidék, keletről pedig a sík Mezőföld északnyugati nyúlványa, a Veszprémi-fennsík határolja. Veszprém vára egyike legrégebbi várainknak az esztergomi és székesfehérvári várak mellett. Egyes feltételezések szerint már a honfoglalás előtt is állt, de Géza korában már biztosan létezett. A hagyomány szerint Veszprém öt dombra épült, valószínűbb azonban, hogy a völgyekben való letelepedés korábban történt, mint a dombok beépülése. A középkor elején még önálló, vár körüli falvak és a vár az évszázadok során egyetlen településsé olvadtak össze. Veszprém püspöki és megyeszékhely lévén évszázadok óta az egyházi és közigazgatási központ szerepét töltötte be a térségben, polgári jellegét a múlt század közepéig őrizte.

A veszprémi kistérség negyedik az országban a lakossági vásárlóerőt tekintve. A megyei jogú Veszprém, Székesfehérvár és Szombathely felől a 8-as, Győr felől a 82-es, Balatonfüred felől a 73-as számú főúton közelíthető meg. Veszprém volt az első magyarországi város, amely köré teljes útgyűrű épült. Azóta a 8-as út a város legszélén halad el, így a belváros forgalma lényegesen csökkent. A 8-as útnak a várostól nyugatra, Márkóig, valamint keletre, Várpalotáig terjedő szakaszát az elmúlt években négysávossá fejlesztették. Tervben van a Veszprémből Dunaújváros felé haladó M8-as autópálya megépítése.

→ Bővebben! ←

Ingatlanfejlesztés Kaposvár

Vár Üzletház

Ingatlanfejlesztés Kaposvár Vár Üzletház

A Vár Üzletházban minden korosztály igényeit kielégítő szolgáltató- és kereskedelmi egységek, valamint rendezvényterem kerülnek kialakításra közel 15.000 m2 szintterületen. A létesítményt az igényes elrendezés, hangulatos kávézók, tágas terek hamar kedveltté fogják tenni a lakosság körében.

Kaposvár, Somogy fővárosa, 68.000 lakosú, dinamikusan fejlődő város, közel 150.000 fős vonzás körzettel. A Vár Üzletház a szépen kiépült belváros szélén, a Vár utca-Áchim András-Malomárok által határolt területen valósul meg, az egykori vár helyén. A városvezetés tervei között szerepel a Vár utca sétálóutcává való alakítása, valamint a Malomárok környezetének újjáépítése. A terület biztonságos megközelítését fogja szolgálni a tervezett gyalogos felül-, vagy aluljáró kiépítése is.

→ Bővebben! ←

Ingatlanfejlesztés projektjeink

Ingatlanfejlesztés Reno Court
Ingatlanfejlesztés
Ingagtlanberuházás Reno Court
Ingatlanberuházás

Ingatlanberuházás Budapest Reno Udvar
Renó Udvar
Reno Udvar Bevásárló- és Irodaközpont, Budapest XIII.ker. Váci út 160-168.: a jelenleg is sikeresen működő saját tulajdonú létesítmény.

Ingatlanberuházás Veszprém Jutas Center
Jutas Center
Veszprém, Jutasi út: 4,5 hektáros, kiemelkedő adottságokkal rendelkező területen a Jutas Center bevásárlóközpont létesítése.

Ingatlanberuházás Kaposvár Vár Üzletház
Vár Üzletház
Kaposvár, Vár utca: Bevásárló és szolgáltató központ létesítése. 15.000 m2 szintterületen 10.000 m2 kereskedelem és szolgáltatás.

Befektetés Reno Court
Befektetés
Kimagasló jövedelem Reno Court
Kimagasló jövedelem

Ingatlanberuházás Alsóörs
Mediterrán Kikötő
Alsóörs: A Balatonparti 7,5 hektáros területen külső-belső kikötő, és ehhez kapcsolódóan apartmanházak, illetve wellness-központ építése.

Ingatlanberuházás Budapest Linzi ház
Linzi Ház
Budapest, I. kerület, Szabó Ilonka u. 28.: Exkluzív társasház luxuslakásokkal a Bécsi Kapunál, az Európa Park szomszédságában.

Ingatlanberuházás Budapest Vienna Gate
Vienna Gate
Budapest, I. kerület, Ostrom u. 3.: Exkluzív rezidencia diplomáciai- , illetve cégképviseletnek vagy két luxuslakásnak a Bécsi Kapunál.