PC Éden Kft.
Rendszergazda kép

Megbízható rendszergazda szolgáltatás és rendszerüzemeltetés elérhető áron kis- és középvállalkozásoknak!

Rendszergazda

Miben tudunk Önnek segíteni?

Rendszergazda szolgáltatás
rendszergazda teendői Ha informatikai problémákkal küzd és nem engedheti meg magának egy rendszergazda alkalmazását főállásban, akkor a leghatékonyabb megoldás ha a rendszergazda teendőit kiszervezi a rendszergazda szolgáltatást nyújtó cégünknek.
rendszergazda feladatok Segítségünkkel Ön arra a munkájára tud fókuszálni, mely igazi bevételt termel cégének, nem pedig a rendszergazdai feladatok elvégzésére, melyből bevétele nem lesz.
rendszergazda távfelügyelet Munkánk során a leghatékonyabb megoldásokat alkalmazzuk, távfelügyelettel, valamint szükség esetén kiszállással elhárítjuk problémáit.
rendszergazda beszélt nyelvek Magyar, angol, német nyelven állunk rendelkezésére!
rendszergazda egyedi áron Amennyiben 50 számítógépnél többel rendelkezik, abban az esetben állandó rendszergazda szolgáltatásunkat ajánljuk, egyedi áron.
rendszergazda mindig elérhető Mindig elérhetőek vagyunk, ha minket választ, informatikai jellegű problémái megszűntek!

A rendszergazda feladatai, melyeket a munkaadók elvárnak:

rendszergazda informatikai eszközök Meglévő informatikai eszközök fizikai működésének biztosítása
rendszergazda software üzemeltetés Meglévő informatikai eszközök software-s üzemeltetése
rendszergazda adatmentés Mentések, adat helyreállítások elvégzése
rendszergazda eszközbeszerzés Informatikai és telekommunikációs eszközök fizikai és software-s beszerzése, összerakása, javítása, működtetése a legújabb és legköltséghatékonyabb módon
rendszergazda telekommunikáció Telekommunikációs berendezések üzemeltetési szintű ismerete
rendszergazda 24 órás támogatás 24 órás folyamatos rendelkezésre állás, telefonos segítségnyújtás, mivel a rendszerek is így működnek
rendszergazda kommunikációs készség Jó kommunikációs képesség, mivel a felhasználók egyike sem viccből keresi meg, hanem segítségre vár, lehetőleg azonnal, gyorsan és tegnap
rendszergazda költséghatékony költséghatékony üzemeltetés

A fenti, nagyon nem teljes, csak a lényegi, kiemelt részek alapján is látszik, hogy a feladatokra egy ember nem képes. Tudjuk, kell, hogy valaki a helyszínen segítse a felhasználók munkáját, de arra is nagy szükség van, hogy bármilyen probléma vagy igény felmerülése esetén gyorsan megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Erre nyújt lehetőséget a "bérelt rendszergazda", aki munkaidőben kizárólag a szerződött partner telephelyén és számára végez munkát, ellenben bármilyen, az ő tudását vagy kapacitását meghaladó probléma esetén egy teljes informatikai cég tudására építve képes elhárítani akár a legextrémebb gondot is.

Bővebben!

Rendszerüzemeltetés

rendszerüzemeltetés

Üzemeltető vs. alkalmazott rendszergazda

Informatikai rendszerüzemeltetés, mellyel megbízhatóbbá, optimalizáltabbá és nem utolsó sorban költséghatékonyabbá tehető az adott informatikai rendszer. Nekünk, mint az Ön rendszerének üzemeltetője, az az érdekünk (szemben az alkalmazottként működő rendszergazdával), hogy úgy legyünk jelen Önnél, hogy azt észre se vegye. Csomagjaink az egyszerű felügyelettől, a teljes, minden költséget tartalmazó szolgáltatásokig terjed.

Dedikált rendszergazda

Igény és 50 gép/megrendelő szerződés esetén minden esetben dedikált rendszergazdát biztosítunk az adott telephelyen, segédanyag-, és alkatrészraktárral egyetemben.

Egyedi igények, rendszerfejlesztési szolgáltatások

Igény esetén rendszerfejlesztési szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésükre. Több, mint 25 éves múltra visszatekintő tapasztalattal rendelkezünk gyártó-, és kereskedelmi vállalati rendszerszervezési és rendszer-bevezetési munkák terén.
Több referenciával vállaljuk az "excel táblák kiváltását", egyedi rendszerek szervezését, kódolását, de szívesen és aktívan veszünk részt cégek arculatának megtervezésében és kivitelezésében is.

Bővebben!

Egyedi szoftverfejlesztés

egyedi szoftverfejlesztés

Amikor az Excel tábla már kevés!

Amikor már az Excel tábla túl nagyra nő, kezelhetetlenné válik, akkor jön el az idő más megoldást keresni és kiváltani a már nem használható megoldásokat. Több lehetőség áll rendelkezésünkre, mellyel megtehetjük ezt:

  • Egy piaci rendszer vásárlása, mely lehet akár egy számlázó program, esetleg egy számlázó + készletnyilvántartó, de lehet egy teljes Vállalatirányítási Rendszer is
  • Saját rendszer fejlesztése az adott feladatra.

Mikor válasszunk egyedi szoftvert?

Általános (pl. számlázás) célú feladat megoldására mindenképpen az első módszer a megfelelőbb. Azonnal használatba vehető, egyszerű, kipróbált megoldásokat találhatunk rá. Komplexebb, összetettebb rendszer esetén már kicsit más a helyzet. Ekkor a bevezetendő modulok függvényében akár 1 évig is terjedhet az éles rendszer indulása. Ezek a rendszerek bevált szisztémára épülnek, de mivel paraméterezni, beállítani és a cég munkafolyamatait is módosítani kell a hatékony működésük eléréséért, bevezetésük rendkívül költséges és időigényes.

Cégére szabva

Egyedi rendszerek esetében teljesen más a helyzet. Ilyenkor a rendszerszervező felméri az adott munkafolyamatokat és ehhez mérten készül el a program. Költség-, és időigény tekintetében ez a módszer sem igényel kevesebbet, de az elkészült program kifejezetten a megrendelő igényeihez fog igazodni.

Bővebben!

Biztonságos adatkezelés

biztonságos adatkezelés

Szerződés

Cégünk a szerződésben vállalja, hogy semmilyen, a munkavégzés jellegéből adódóan birtokába került információt nem oszt meg harmadik féllel, hacsak azt Megrendelő írásban kifejezetten nem kéri. Munkavállalóink titoktartási nyilatkozatot írnak alá, melyben vállalják a teljes titoktartást. Cégünk alaptézise a megbízhatóság. Garancia erre, hogy a mai napig személyes jó kapcsolatokat ápolunk 25 évvel ezelőtti munkaadóinkkal. Ezen felül egyedi igényekhez is tudunk alkalmazkodni és szívesen veszünk részt itt fel nem sorolt informatikai feladatok megoldásaiban is.

Házirendek

Vállaljuk, hogy a Megrendelő tartományban dolgozó számítógépek számára olyan csoportházirendeket alakítunk ki és állítunk be, mellyel nem lehet a számítógépekről adatokat kimásolni külső eszközre. Ez alól vagy kijelölt gépek mentesülhetnek átmeneti időszakokra vagy kijelölt, ellenőrzött munkavállalók részére adhatóak speciális jogok. Megoldható továbbá, hogy mind a kimenő, mind a bejövő e-mail-ek szűrőn menjenek keresztül, ahol kereső motorok segítségével kiemelhetőek a gyanús üzenetek és azok szerverről való távozása megakadályozható.

Hozzáférési jog

Mindenképpen javasoljuk a helyi hozzáférési jogok szabályozását, ahol felhasználókként meghatározásra kerülnek a hozzáférhető adatok körei. Ezzel elkerülhetővé válik, hogy bármely munkavállaló olyan adatokhoz férhessen hozzá, melyekhez a munkaköréből adódóan nincs szüksége, illetve ezzel lehetőség nyílik a munkavállalók elszámoltatására és elérhető, hogy minden munkavállaló a rá bízott adatokat lelkiismeretesen, felelősségteljesen kezelje.

Információ az eszközökről

Mivel minden számítógépre telepítésre kerül egy speciális, felelős rendszerüzemeltetésben nélkülözhetetlen, ismert program, így azonnali információkat fogunk tudni adni a számítógépek állapotáról, a működési időkről és a csatlakoztatott külső adattárolókról is. Ezekről akár hetente adhatunk információkat a kapcsolattartással megbízott munkavállalójuk részére.

Ezen felül egyedi igényekhez is tudunk alkalmazkodni és szívesen veszünk részt itt fel nem sorolt informatikai feladatok megoldásaiban is.

Rendszergazda munkavégzés területei

A rendszergazda szolgáltatás tevékenységi területei kiszállás esetén:

Budapest: I. kerület Várkerület, II. kerület Rózsadomb, III. kerület Óbuda-Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Újbuda, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, XVI. kerület Mátyásföld, XVII. kerület Rákosmente, XVIII. kerület Pesztszentlőrinc-Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok-Tétény, XXIII. kerület Soroksár.
Budapest külterületei: Budapest és Pest megye vonzáskörzetében.

Valid HTML 4.01 Transitional