PC Éden Kft.
Referencia kép

PC Éden Kft. referencia munkái.

Referencia

 • Köbal, Kőbányai Alumínium Kft

  A Társaság két telephellyel, (Budapest, Kecskemét) gyártó üzemekkel, irodákkal, csarnokokkal rendelkezett, ahol mind az ipari, mind a kisgépes rendszer megtalálható volt.

  Feladat volt a cég mintegy 120 kliens és 4 szervert számláló, Windows tartományban működő és windows rendszereket használó számítógépeinek-, és az ezekhez tartozó perifériáknak az üzemeltetése.

  A cég koax hálózatának bontása, az új UTP-s hálózat megtervezése, kiépítésében történő aktív részvétel. A régi termelésirányítási és kereskedelmi rendszer működésének felügyelete, üzemeltetése, az ezekre épülő számlázási rendszer megtervezése, programozása, üzemeltetése. Az új integrált rendszer (J. D. Edwards) bevezetésében való aktív részvétel, kulcsfelhasználói feladatok ellátása. Kapcsolattartás külső beszállítókkal, a Társaság vezetőivel, a felhasználókkal. A felhasználók segítése mindennapi munkáikban, oktatások megszervezése, lebonyolítása. A Társaság számítástechnikai eszköznyilvántartásának ellenőrzése, éves leltár elkészítése, kiértékelése.

 • Ammirati Puris Lintas

  Amerikai reklámügynökség, ahol a feladat volt egy kb. 130 végpontú hálózat megépítése, a végpontokon működő Windows, Linux és Apple típusú számítógépek üzemeltetése.

 • Omker Rt.

  A cég orvosi műszerek és felszerelési cikkek kis-, és nagykereskedelmével foglalkozott. Itt 4 Windows szerver, Windows tartomány, egy körülbelül 120 gépes-, illetve a kiskereskedelmi egységekben működő 2-3 számítógépből álló helyi hálózat, perifériák üzemeltetése, informatikai eszközök beszerzése volt a fő feladat.

  Kapcsolattartás külső beszállítókkal, helyi vezetőkkel.

  A Társaság számítástechnikai eszköznyilvántartásának ellenőrzése, éves leltár elkészítése, kiértékelése.

  22 kiskereskedelmi egység és 2 külső raktár informatikai hátterének biztosítása, adataik integrálása a központi rendszer felé.

 • MVM ERBE Zrt

  A cég a Magyar Villamosművek mérnökirodája. Feladatunk volt a társaság irodáiban mintegy 180 kliens számítógép és 4 Windows, illetve 1 Linux szerver megtervezése, részleges megépítése és üzemeltetése. Windows tartomány szerver telepítése, házirendek kialakítása és beállítása, kliens gépek tartományba állítása.

 • Iveco Levantex

  A Cég Iveco alkatrészek forgalmazásával és Iveco gépjárművek szervizelésével foglalkozik. Bevételük növelése céljából webáruház indítása mellett döntöttek. Nevünkhöz fűződik a cég webáruházának megszervezése és programozása, a Társaság IBS Vállalatirányítási Rendszerének összekötése a webáruház adataival. Az összekötésnek köszönhetően a webáruház vevő, cikk és számla adatai folyamatosan frissülnek az IBS adataival. Ezáltal komoly ismeretekre tettünk szert az említett rendszer adatbázisának felépítésében is.

 • Gyáli Városi Egészségügyi Központ

  A helyi orvosok, illetve az Egészségügyi Központ számítógépeinek, perifériáinak és telefonközpontjának üzemeltetése. Aktív részvétel az Egészségügyi Központ átépítésében és felújításában.

 • DaiFressh Global Kft

  A cég spanyolországi központjában dolgozó informatikusokkal közösen a helyi informatikai rendszer kialakítása és üzemetetése.

Keressen meg bennünket és mi megajándékozzuk Önt egy ingyenes helyszíni felméréssel, ami alapján már akkor kiderülhet, hogy miben tudunk Önnek segíteni, hogy rendszere:

 • kÖltséghatékonyabb,
 • gyorsabb,
 • megbízhatóbb legyen.

Valid HTML 4.01 Transitional