Takarítás

Kik vagyunk? Rólunk!

Kik vagyunk?

Cégünk, A Tak-Kar Kft 1992-ben, az 1982-ben alakult Hypolit Gmk utódjaként jött létre.

Társaságunk egyik fő profilja a takarítás. Ezen belül vállaljuk irodaházak, társasházak napi-, nagy-, és piperetakarítását, ablaktisztítást akár alpin technikával, parkolóházak és garázsok tisztítását megfelelő gépparkkal. Takarítási referenciáink között megtalálhatóak úgy a modern irodaházak, mint a régi típusú, márvánnyal borított épületek is. Megbízható, bevált, nagy tapasztalattal bíró munkatársainkkal a takarítás szinte bármilyen kihívásával képesek vagyunk -akár ünnepnapokon is-, megbirkózni.

Másik fő profilunk az épületek állagmegóvási, felújítási és karbantartási munkáinak elvégzése. Ebbe beletartozik a hideg-, és meleg burkolatok cseréje, festési-, és mázolási munkák, víz-, gáz-, és központi fűtés szerelés, de akár ide vehetjük az épületeket körbevevő kertek és parkok karbantartási munkáit is.

Cégünk rugalmasan viszonyul partnereink egyedi vagy váratlanul felmerülő igényeihez is. Büszkék vagyunk rá, hogy a hirtelen megjelenő problémákra is megfelelő megoldásokat szoktunk találni, legyen szó akár egy komolyabb, összetettebb dologról is, pl. egy csőtörés elhárításáról, ahol a hiba behatárolásától kezdve, a kulcsrakész átadásig és a takarításig minden munkafolyamatot képesek vagyunk koordinálni és ellátni, hogy Ön zavartalanul folytathassa munkáját.

Mivel rohanó társadalmunkban a legkevesebb az idő, ezért hoztuk létre ezt az internetes formát meglévő Ügyfeleink tájékoztatására és leendő Megrendelőink érdeklődésének felkeltésére.

Amennyiben munkáinkkal kapcsolatban bármilyen kérdésük lenne, úgy szívesen állok rendelkezésükre.

Budavári Károly
+36 (70) 773-0089

Valid HTML 4.01 Transitional