Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456513/13 Témák: 18959 Tagok: 112661 Legújabb tag: tarkaz Online: (91/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 6 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 137 üzenet

ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24552. Elküldve: 2017-03-19 08:45:08 [26.]

Sebaj, próbálkozni lehet :) Delerue például teljesen kimaradt. Köszi, már megtaláltam a neten.


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24553] [előzmény: (24551) purple rain, 2017-03-19 08:05:16]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24550. Elküldve: 2017-03-19 07:57:28 [27.]

Mindhármójukkal volt szerencsém, akadnak nekik is szép számmal jó zenéik, egyedül Harold Faltemeyer nem vált be nálam.

De mint írtam korábban, rengetegen vannak még akiket megemlíthettem volna :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24548) purple rain, 2017-03-19 06:58:20]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24549. Elküldve: 2017-03-19 07:54:15 [28.]

Craig Safan már régi motoros nálam, egyik kedvenc gyerekkori filmem volt a The Last Starfighter, szóval régóta ismertem :)
Csak a Horner féle van meg, de köszi meghallgatom, ha tudom, Delerue félét is.


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24547) purple rain, 2017-03-19 06:48:45]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24546. Elküldve: 2017-03-18 21:17:23 [29.]

Következzen az én listám 2016-ról
Szerencsére nagyon sok jó filmzenéhez volt szerencsém, ráadásul idén nagyon sok, eddig nem ismert zeneszerző műveit is megismerhettem, így tényleg 2016-os zenék nagy részébe bele tudtam hallgatni. Akadtak azért bőven olyan zenék/zeneszerzők akik nem voltak rám hatással. Nemrég be is fejeztem a több mint 3 és fél éve elkezdett zeneválogatást. Egy elég szép listát lehet összeállítani azokról a szerzőkről, akiknek nagyon örülök, hogy felfedeztem, ilyen Abel Korzeniowski, Alan Menken, Andrew Lockington, Basil Poledouris, Bernard Herrmann, Bill Conti, Bruce Broughton, Fernando Velázquez, George Fenton, Ilan Eshkeri, Joe Hisaishi, Joel McNeely, John Scott, Randy Newman, Robert Folk, Rózsa Miklós, Shirley Walker, Trevor Jones vagy akiket jobban megismertem, Mark Mancina, Michael Kamen, Craig Armstrong. Ajánlom is azoknak akik esetleg még nem ismerik eme szerzők munkásságait és ugyan úgy odavannak a szimfonikus zenékért, mint én. Természetesen nagyon sok más olyan szerző van akinek tetszett egy-egy albuma. De végtelenségig tartana őket is felsorolni.
És ott vannak még a régi klasszikusok, nem filmzene szerzők, akiket nemrég volt szerencsém megismerni, őket is nyugodt szívvel ajánlom, mint például Anton Bruckner, Arnold Bax, Bartók Béla, Beethoven, Brahms, Dvořák, Hindemith, Hugo Alfvén, Jean Sibelius, Mahler, Mendelssohn, Mozart, Prokofiev, Shostakovich, Tchaikovsky szimfóniáit.

És akkor a 2016-os termés:

Kezdem a "középkategóriás" zenékkel, amik jók voltak, de azért összességében nálam nem annyira kiemelkedőek idén:

Alexandre Desplat - The Secret Life of Pets: Sokáig csak egyszer hallgattam meg, nemrég másodszor is meghallgattam. Egészen jó, több ilyen lehetőség kellene. Végre egy kicsit kimozdulhatott a dráma világból. Ugyan elmaradt tőle a Roque One, de helyette jön tőle idén egy másik hasonló témájú zene, nagyon kíváncsi leszek rá.

Danny Elfman - Alice: Még egy ideig elől volt a rangsorban nálam, de azért ahogy jobban belegondoltam és múlt az idő, azért csak hátrébb csúszott. Azért film alatt és önmagában is jó volt hallgatni.

Dario Marionelli - Kubo and the Two Strings: Az újonnan megismert szerzők egyike, egészen jó zenével érkezett idén is.

James Newton Howard - Huntsman 2: Alicehoz hasonló sorsra jutott, egy kicsit túlértékeltem az elején. Persze azért akadnak benn nagyon jó tételek is az előző részhez hasonlóan.

John Williams - BFG: Egy visszafogott, kellemes Williams muzsika.

Mark Mancina - Moana: Minőségi zene tőle ismét.

A hozzám közel állóak idén:

James Newton Howard - Fantastic Beasts: Már első hallásra egy nagyon erős zenét véltem felfedezni, de azért még nem teljesen győzött meg, hogy a kedvenceim között legyen. Aztán megnéztem a filmet is, majd újra hallgatva, azért csak belopta magát közéjük, egy két tétel nagyon ott van a szeren, várom a folytatásokat :)
Kedvenc tételek: Main Titles - Fantastic Beasts and Where to Find Them, Tina Takes Newt In / Macusa Headquarters, Tina and Newt Trial / Let’s Get the Good Stuff Out / You’re One of Us Now / Swooping Evil, The Obscurus / Rooftop Chase, Relieve Him of His Wand / Newt Releases the Thunderbird / Jacob’s Farewell.

John Debney - The Jungle Book: Az elmaradt Gyűrűk Ura koncert helyett, némi kárpótlásként elmentem moziba megnézni ezt a filmet és mivel előtte már meghallgattam a zenét, így tudtam mire számítsak. Egy kicsit tényleg kárpótolt, igaz nem élő-zenekaros volt, de imádtam az elejétől a végéig.
Kedvenc tételek: Main Titles - Jungle Run, Shere Khan Attacks - Stampede, Monkeys Kidnap Mowgli, Cold Lair Chase-től a The Jungle Book Closes-ig. Gyakorlatilag az egész album :D

John Ottman - X-Men Apocalypse: Jaj de kegyetlenül jól el lett találva az az első pár perc :D Nem elég, hogy Egyiptom, de még a zene is király. Album szinten nem annyira győzött meg, de azért itt van a helye. Főleg azok után, hogy az előző rész zenéje nem győzött meg, így nagyon kellemes meglepetés ért idén ezzel a szerzeménnyel.
Kedvenc tételek: Apocalypse, The Transference, Pyramid Collapse / Main Titles, Like A Fire.

Marco Beltrami - Gods of Egypt: Egyiptomi témájú, már alapból nyert ügye van. De azon kívül talán Beltrami munkásságából ez az album tetszett a legjobban.
Kedvenc tételek: Prologue, Snakes On A Plain, Elevator Music, Obelisk Fight 1-2.

Michael Giacchino - Doctor Strange: Az idei évből nagyon vártam ezt, a várva várt katarzis elmaradt, de azért így is akadnak benne Giacchino féle őrült megoldások.
Kedvenc tételek: Sanctimonious Sanctum Sacking, Astral Doom, Smote and Mirrors, Astral Worlds Worst Killer.

Michael Giacchino - Rogue One: Sokakkal ellentétben én (majdnem) teljesen elégedett voltam a zenével. A film alatt is nekem működött és voltak egészen kiváló pillanatok. Természetes nagyon kíváncsi lettem volna Desplat mit alkotott, nagyon remélem kiszivárog valamilyen formában a jövőben.
Kedvenc tételek: Jedha City Ambush, Confrontation On Eadu, Rogue One, Your Father Would Be Proud, Hope, The Imperial Suite.

Michael Giacchino - Star Trek Beyond: Első hallásra nem győzött meg, viszont sokadik hallgatásra + a filmmel együtt, már beért nálam. Ott a helye a kedvenceim között, az első két résszel együtt. Kedvenc tételek: Night On The Yorktown, Hitting The Saucer A Little Hard, Mocking Jaylah, Crash Decisions.

Theodore Shapiro - Ghostbusters: Az idei év abszolút pozitív meglepetése számomra. Nem vártam, hogy ilyen zenét fogok hallani, főleg egy ilyen szerzőtől. Akkor még abszolút új volt nálam a szerző is. Az eddigi zenéi eddig nem győztek meg, de ez az album teljesen elnyerte a tetszésemet.
Kedvenc tételek: a The Fourth Cataclysmtól az Into The Portalig.

A győztes idén nem lenne olyan egyértelmű nálam, mint a 2015-ben, de ha kellene győztes hirdetnem, egy hajszálnyival is de akkor The Jungle Bookra teszem a voksom.

További, eddig csak kevésszer hallgatott, de alapvetően hallgatható / jó zenék:

Christopher Lennertz & Alan Menken - Sausage Party
Christopher Young - The Monkey King 2: Az első rész zenéje jobban tetszett, de itt is akad egy-két tetszetős elgondolás.
Daniel Hart - Pete's Dragon: Nagyon tetszett a főtéma.
Fernando Velázquez - Pride and Prejudice and Zombies
Fernando Velázquez - Ozzy
Fernando Velázquez - A Monster Call
Fernando Velázquez - Zipi y Zape y la Isla del Capitan
Hans Zimmer - Kung Fu Panda 3: Korrekt munka lett, idén az egyetlen album tőle, ami elnyerte egy kicsit is a tetszésemet.
Harald Kloser & Thomas Wander - ID: Szokásos minőségű zene tőlük, film alatt sem lógott ki. De azért Arnoldétól fényévekre van.
Henry Jackman - Captain America 3: Kisebb fajta meglepetés volt idén, egészen hallgatható album lett.
Ilan Eshkeri - Swallows and Amazons
James Horner & Simon Franglen - The Magnificent Seven: Tavaly már elkönyveltem, hogy nem hallok tőle új zenéket, de azért még befutott ez (is), most már tényleg utoljára hallhatunk tőle újat :(
James Horner - Living in the Age of Airplanes
Jeff Danna & Mychael Danna - Storks
John Debney - Ice Age 5
Michael Giacchino - Zootropolis
Mike Higham & Matthew Margeson - Miss Peregrine's Home For Peculiar Children
Ramin Djawadi - The Great Wall
Ramin Djawadi - Robinson Crusoe
Ramin Djawadi - Warcraft
Steve Jablonsky - Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Játékzene ami tetszet:

Civilization 6: Már az előző rész zenéjét is szerettem, ebben is vannak bőven szép számmal jó zenék.

Sorozatzenék amik tetszettek:

Abel Korzeniowski - Penny Dreadful Season 2 & 3: Nem ismerem a sorozatot, de az idei sorozatos zenékből ez tetszett leginkább.
Ramin Djawadi - Game of Thrones Season 6: Sok újdonság nincs benne, de azért voltak jó pillanatai, főleg az utolsó rész utolsó jelenet zenéje.

Trailer zene ami tetszett:
Two Steps From Hell - Vanquish: Na végre volt egy kis fantázia az albumban, igaz csak néhány track erejéig, de már ez is több mint a semmi. Igaz tavaly nem foglalkoztam szinte semennyire a trailer zenékkel, ebbe is csak azért hallgattam bele, mert az egyik track felkeltette az érdeklődésemet és felcsillant a remény, hogy éledezik a banda.


Idei kisebb csalódások:

John Powell & David Buckley - Jason Bourne: Nem vártam sokat, de akkor is csalódás, egyáltalán volt köze Powellnek ehhez?
Hans Zimmer - Inferno: Nem voltak a kedvenceim zeneileg az előző részek sem, de ez nem tudom mi akart lenni.
Brian Tyler - Now You See Me 2: Nem tudom azt mondani, hogy rossz lett, de egy kicst többet vártam. Még jól indul az új feldolgozású fanfárral, de utána ami hallgatható, azt gyakorlatilag már az első részben is hallhattuk.

Korábbi évekből újrafelfedezett album:

Michael Giacchino - Planet of the Apes: Sokáig nem túlzottan kerestem a "társaságát", de aztán idén többszöri hallgatás után, ráéreztem az ízére. Ezek után természetesen nagyon várom az idei majomparádét :D


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24547 #24554 #24561]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24446. Elküldve: 2017-02-10 12:22:48 [30.]

Na ja nem olcsó mulatság, de nagyon ritkán ruházok be bármibe is, de ha már egyszer veszek valamit, akkor az jó legyen :) És az a vicces hogy ez még mindig "csak" középkategóriásnak számít. De túlzottan nem érdekel, engem teljesen meggyőzött nem is kell ennél jobb :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24445) ASlyB, 2017-02-10 11:54:42]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24444. Elküldve: 2017-02-10 11:04:17 [31.]

A passzív hangfalaknál lehet, hogy így van, néztem is hogy azoknál nincs külön mélynyomó, de azt tudom, hogy a számítógépekhez való 2.0-sak nem vehetik fel a versenyt a mélynyomóval rendelkezőkkel. Nem lehet megkerülni, a minőségi hangzáshoz kell a mélynyomó. Az én régi 15 éves 2.0-n van ilyen 3D gomb, de az a hagyjuk már kategória, fényévekre van egy gagyibb mélynyomótól is.


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24443) purple rain, 2017-02-10 08:45:58]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24442. Elküldve: 2017-02-10 08:16:46 [32.]

http://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sennheiser/hd-569-p347093936/
Írtam ott róla értékelést is.


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24437) purple rain, 2017-02-09 20:36:07]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24441. Elküldve: 2017-02-10 08:14:35 [33.]

Nem vagyok szakértő, főleg ahogy levezetted, milyen különbségek lehetnek, de én számítógépen hallgatom a zenéket. A 2.0-ra gondoltam, mennyivel rosszabb, hogy nincs mélynyomó, így a zenéknek nagyon mű hangzásuk van, nincs lelke, ereje. De szerintem ezzel nem mondok újat. Elég nagy a visszalépés 5.1-ről, erre gondoltam itt mint minőség.
Most már csak 2.1-t választottam, bőven megfelelő lesz nekem, nem hiszem hogy rosszabb lesz az 5.1-nél, sőt lehet még jobb lesz, a mély szinte biztos :)

Sajnos nincs üresedés, de ahol eddig jártam irodai munkánál, ott mindig tudtam hallgatni. Szóval olyat keress :D


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24443 #24445] [előzmény: (24439) ASlyB, 2017-02-10 01:00:25]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24436. Elküldve: 2017-02-09 20:01:06 [34.]

Én 2 hónappal ezelőtt tudtam beruházni, egy nagyon fasza fejhallgatóba. Egészen más így hallgatni a zenéket, mint egy sima fülessel, ráadásul van lehetőségem munkahelyen is használni, így egészen izgalmas tud lenni a munka :D
Az már más kérdés, hogy karácsonykor elromlott az otthoni hangfalam, viszont holnap érkezik (elméletileg) az új. Az addig visszaállított, régi 2.0-s hangfal valahogy nem az igazi. Persze jobb volt mint a semmi, de szerencsére már nem kell sokáig nélkülöznöm a minőségi hangzást :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24437 #24439] [előzmény: (24429) purple rain, 2017-02-08 22:30:14]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24369. Elküldve: 2017-01-25 12:27:02 [35.]

Ha már Oscar, tegnap belehallgattam az Oscar díj nyertes Social Network "zenéjébe". Hát finoman szólva is, felháborító hogy nem HTTYD nyert akkor. Nem sokat vártam ettől a zenétől, főleg hogy másnál is kiverte a biztosítékot hogy az nyert, de ez kritikán aluli volt amit hallottam, borzalom...
Eddig sem tudtam komolyan venni a jelöléseket, de ez csak még jobban megerősített ebben.


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24371]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24368. Elküldve: 2017-01-25 12:15:35 [36.]

Leginkább semmi. Épp ez a gond, hogy nekem teljesen semleges :) Akadnak nekem tetsző művek tőle, de a Newman családból ő áll a legtávolabb tőlem. És ez pont nem az a fajta zene, ami felkelti a figyelmemet :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24362) Bíró Zsolt, 2017-01-25 08:45:21]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24361. Elküldve: 2017-01-24 19:41:07 [37.]

Ez a lista még a tavalyi listát is alulmúlja, viccnek is rossz kategória. Ennél - a szemszögemből - semlegesebb listát nehéz lett volna összehozni... A La La Land még érthető, de a többi? Inkább hagyjuk :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24362] [előzmény: (24352) LastAirbender, 2017-01-24 15:07:21]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24347. Elküldve: 2017-01-23 08:56:25 [38.]

Érdekes mindenesetre.
Ja meg még azt kifelejtettem, hogy néhányszor nagyon túltolták a film hangsávját, fülsértően élesen szólt. Azért ahogy láttam nem csak engem zavart. De ennyit még elnézek, ez volt az első ehhez hasonló koncert, talán tanulnak belőle :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24345) Kulics László, 2017-01-22 20:40:16]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24344. Elküldve: 2017-01-22 19:15:48 [39.]

A mai napon került nálam terítékre Daniel Pemberton művei, és van egy 2005-ben készült The Movies játékhoz komponált zene. Csak érdekesség kb. 10 éve ezzel sokat játszottam, így, ha már úgy nézzük elég régóta ismerek tőle zenét, csak nem tudtam róla, hogy ez az övé :)

Nincs kiadva szerintem, nekem a zenejáték cd-n megvan, de fent van itt is:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwvWaUZFl89X3DGsT2_zIldavgmLtH2ZN

Ha már ennyiszer szóba jött nálatok, hátha még valaki nem ismeri, annak lehet szemezgetni. Én találtam nekem tetszőt, amit szívesen hallgatok később is :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24343. Elküldve: 2017-01-22 14:16:28 [40.]

Na, tegnap lezajlott az esemény. Egészen jó helyet fogtam ki, szemben a zenekarral, igaz egy kicsit távolabbi helyen (árban középkategóriás), de így sem panaszkodok :)

Szép lassan megérkezett a zenekar, de nem láttam az énekkart. Mint kiderült besettenkedtek, csak úgy tűnik nem vettem észre őket, mert amint jött az énekkaros rész, varázsütésszerűen felbukkantak :D

Hát a kivitelezéssel maximálisan elégedett voltam, fantasztikusan szólt a zenekar, nagyon odatették magukat, úgy adták vissza azt a hangzásvilágot, ahogy én azt ismerem, semmi kétségem nem támadt afelől, hogy John Williams dalait hallom vissza. Minden hang(szer) a helyén volt, ahogy én azt szeretem :) Egyetlen hiányérzetem az volt, hogy nem láttam minden egyes hangszert. De ez legyen a legnagyobb baj.

A mellettem ülő meg nem érezte magát jól, ki is ment a koncert alatt levegőzni, pont a kviddics alatt, az egyik legaktívabb zenei résznél, pont azt kihagyni. Még ha nem is szándékosan. Tényleg eléggé kevés levegő volt + még a meleg is, nem csodálom, de gondolom minden koncertnél hasonlóak a körülmények.

Érdekes, bár várható volt, de sokan szerintem csak filmet jöttek nézni, és nem szimfonikus koncertre jöttek. Élen azokkal akik meg sem várták az End Credits-et, és kisétáltak alatta persze azért az emberek 95 %-a szerintem megvárta a koncert tényleges végét. Szerintem a legjobb részénél sétáltak ki, mivel ekkor már nem voltak zavaró képek és hangok, csak a zene. Beleestem néha abba a hibába, hogy nem a zenekarra koncentráltam, hanem a képsorokra, pedig azt már láttam jó párszor. De összességében király volt az egész koncert, nem bántam meg, hogy ezzel ünnepeltem az első koncertélményemet :D


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24345]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24337. Elküldve: 2017-01-20 13:20:47 [41.]

Pontosan ezért nem működik úgy nálam, mint nálatok :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24336) purple rain, 2017-01-20 11:05:01]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24335. Elküldve: 2017-01-20 09:24:40 [42.]

Fogadunk, hogy nem? :)
Azért jelentem ki bátran, hogy nem fog változni a véleményem, mert nem ismeretlenek számomra az ilyen filmek, és az ehhez készült zenék nem hoznak különösen lázba. Film alatt lehet hogy jó, de ilyen stílusú zenéket nem szoktam hallgatni önmagában. Biztos, hogy nem lesz kiemelkedő nekem az éves felhozatalból.


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24336] [előzmény: (24334) purple rain, 2017-01-20 08:39:23]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24331. Elküldve: 2017-01-19 20:37:42 [43.]

Jó kis összefoglaló, én február-márciusban (vagy lehet még később) fogok összesíteni.
Ezt a La La Land "őrületet" én sem értem :) Nem rossz zene, vannak benne számomra megnyerő részletek, de nálam az ilyen jellegű zenék nem hoznak akkora lázba, mint néhányotokat. Még nem láttam a filmet, de mindenképpen megfogom nézni, bár abban 100 %-ig biztos vagyok, hogy nem fog változni a véleményem a zenéről azután sem.


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24334 #24340] [előzmény: (24330) ASlyB, 2017-01-19 00:56:10]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24326. Elküldve: 2017-01-16 10:36:54 [44.]

Noná! De nem ígérem hogy hosszú és tartalmas lesz 😀


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24327] [előzmény: (24325) Bíró Zsolt, 2017-01-15 22:07:36]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24323. Elküldve: 2017-01-15 08:49:28 [45.]

Jön valaki HP koncertre? Úgy tűnik most már csak a világvége állíthat meg engem :D Végre összejöhet az első koncertélményem, a jegyet már megvettem, csak át kell még vennem. Annak is nagyon örülök, hogy olyan lesz a zenekar felállása, mint az eredetiben. Lesz kórus is szerencsére, mint az kiderült.


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[válaszok erre: #24325]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24292. Elküldve: 2017-01-04 20:47:53 [46.]

Én is köszönöm a Korzeniowski ajánlásokat, akadnak szép számmal jó zenék tőle, lehet hogy elsiklottam volna felettük, ha nem jön szóba most, nemrégiben bele-bele hallgattam egy egy albumába, de akkor pont nem a legjobbak trackekbe trafáltam bele úgy tűnik. Pozitívan csalódtam szerencsére :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24277. Elküldve: 2017-01-02 13:20:44 [47.]

Nagyon helyes :D


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24276) purple rain, 2017-01-02 12:27:00]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24249. Elküldve: 2016-12-24 14:27:42 [48.]

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24224. Elküldve: 2016-12-17 10:18:39 [49.]

Én is meghallgattam az albumot, és megnyugodtam :) Persze nem lett legendás, vagy újszerű de azért egy minőségi darab lett. Sokan írták, hogy nem lett tipikus, Star Warsos, vagy elég Williamses, de a meghallgatás után nekem a KOTOR jutott eszembe (ahogy olvastam a Puliwoodon, másnak is eszébe jutott). Az sem hasonlít túlzottan a megszokott hangzásvilághoz, és még is nagyon jól illet bele abba a világba. És ugyanúgy imádom.
Persze nem azt mondom, hogy ez a zene is maximálisan bele fog illeni, de ha eltekintek attól, hogy Star Wars, nekem így is elnyerte a tetszésemet.
Mindenesetre délután megnézem a filmet is :)


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24222) Kulics László, 2016-12-17 09:48:52]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ChrisJ


Tagság: 2016-01-09 14:59:02
Tagszám: #132382
Hozzászólások: 137
24198. Elküldve: 2016-12-13 20:06:06 [50.]

Én még nem hallottam csak a két szösszenetet amit publikáltak már, ott ígéretesnek hangzik a zene, de legkésőbb szombaton én is meghallgatom mit hozott össze.
Kár, hogy ilyen kevés ideje volt, és ráment a minőségre, ahogy olvasom :(


Téma: Filmzenék Fórum: Filmzene
[előzmény: (24194) TomPowell, 2016-12-13 14:53:11]
Haladó
ChrisJ adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 137
    / 6 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.022653818130493 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail