Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9398924/76 Témák: 18222 Tagok: 111089 Legújabb tag: Anita22 Online: (65/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 11 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 261 üzenet
 43676. U.Kriszti  |   Válasz erre 2018-03-07 22:22:25 [1.] Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43674) K.Barbi, 2018-03-07 21:57:41]
 43643. U.Kriszti  |   Válasz erre 2018-02-21 17:52:05 [2.] 
Szerda!

Barbi helyett ma én jövök a hírekkel. Ritácskánktól kapott egy kis gazdisodás előtti búcsúajándékot. A kennelben egy ölelgetős, szeretgetős elköszönés közben telibe kapta a körmeivel Barbi szemét, fáj, vörös és non-stop könnyezik. Barbi, ha holnapra nem javul SZEMÉSZET!!!

Enyhén szólva is aktív, mozgalmas napunk volt, megpróbálom nem kihagyni a lényeges történéseket az összefoglalóból.

Rögtön reggel Forró Kriszta elvitte a mai nap első ivartanítottját Kamillát a Minivetbe. Jól viselte, rendben van, visszatettük az eredeti kenneljébe. Tettünk azért be egy trepnit takaróval, hogy ha kalapostul nem fér be a házba, tudjon melegebb helyen feküdni.

Közben jött Gubek Nóri, Pregi Ildi és később Szévi is. Gyorsan haladtunk a munkával, mert sokan sétáltak. Gyömbér, Judy, Boxi, Bütyi, Mázli, Vadóc, Rami, Léna, Csoki és Mangó.

11-re Misi is ment ivartalanítódni, Forró Kriszta és Erika vitte őt. Közben Bori hozott a Margit gyerekeknek hordozót, így Pregi Ildi az összes kölyköt és Margitot is bepakolta az autójába és elvitte őket oltatni, chipeztetni. Margit nem volt egyszerű eset, be kellett kötni a száját, de Ildi kemény csajként egymaga megoldotta a 6 kölyök+Margitanyu szállítmányozását, mozgatását. Az autójában elég kemény szagmintát hagyott a kis család, némi kaki mintákkal fűszerezve. :-)
Amúgy a kőházban ma reggelre elmondhatatlanul gusztustalan, tragédia állapotok uralkodtak, Szévi nem kevés munkával és befogott orral tisztára varázsolta. Elkerülendő a kölykök hígabb termékeit mostantól extra spéci tápot kapnak, amelynek előkészítéséhez van egy kis plusz útmutató, azt majd Barbi fogja tudni, én kimaradtam az infóból. A teljes oltott csapat megkapta a féreghajtót is.

A mai harmadik ivartalanított Ramika volt. Nála is rendben zajlott minden, a faházba került, jól van.

Ma csak egy összeköltöző csapat volt. A sarokban Tessy hangoskodásában mostantól Kornél mellett Pattancska is besegít. Mondhatni Pattancska annyira üvöltött egész nap, hogy Tessy szinte megnémult a döbbenettől. Különleges érzés volt nem hallani őt. :-)

Ma minden kutyánk száraztápot, rizst és konzervet kapott és függetlenül attól, hogy most nem kaptak főzött feltétet, nagyon elégedetten és boldogan habzsolták fel az egészet. :-D
Ja reggel vettem 30 kg rizst, amit Szévivel bepakoltunk a helyére, ott megtaláljátok.

Remélem nem hagytam ki semmi fontosat... Szép estét Mindannyiótoknak!Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43620. U.Kriszti  |   Válasz erre 2018-02-07 01:46:23 [3.] 
Edina! A legmélyebb tisztelettel és teljes bizonyossággal jelentem ki: Te egy állat vagy!!! Azt hiszem, hogy ebben a körben ennél nagyobb bókot nem is kaphattál volna.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43621] [előzmény: (43616) rbedina, 2018-02-06 19:16:42]
 43593. U.Kriszti  |   Válasz erre 2018-01-30 19:07:27 [4.] 
Keddi beszámoló!

Ma Judittal mi voltunk Edina helyettesítői.
Reggel a menhelyre menet azonnal egy chip olvasással indítottunk, ugyanis a kertészet melletti betonúton elszakadt lánccal a nyakában egy kutya szaladgált. Szerencsére chip volt benne, de a chip adatai sem telefonszámot, sem értelmezhető címet nem tartalmaztak. Bonifácot bevittük a menhelyre, betettük a kőházba és egész nap a mi vendégünk volt. Orsi (:)61) közben kiderítette, hogy a chip adataiban szereplő helyrajzi szám pontosan a kertészet és a menhely közötti tanyát takarja, így délután a munka végeztével pórázon hazavittük a kutyust. A gazda bár köszönte, hogy visszavittük, de bevallotta, hogy nem vette észre, hogy a kutya egész nap nem volt otthon... Kértük, hogy az állatorvosnál szóljon, hogy legalább telefonszámot regisztráljanak a chiphez, hogy legközelebb másoknak ne kelljen egy fél napot nyomozni.
Érkezésünkkor azonnal mentünk Dominót megnézni és sajnos elég rossz állapotban találtuk. Levert volt, csak álldogált, jutifalatot sem fogadott el. Hívtam Barbit, ő pedig megbeszélte Gács Ágival, hogy kijön a menhelyre és leviszi Domit a Minivetbe. Így is történt, ma este az Állatorvosi Egyetemre viszi ultrahangra. Állapotával kapcsolatban gondolom majd Barbi jön az infókkal. Domi! Nagyon-nagyon drukkolunk neked!!!
Délelőtt jött Erika a fiával, Pam-ot vitték gazdihoz a XVI. kerületbe. Ha már kint volt gyorsan le is kezelte Nasi szemét, ami enyhén szólva sem volt egyszerű feladat. Judit, Erika fia és én hárman fogtuk oldalról, hátulról, de így is úgy tekergett mint egy kígyó. Az akció sikeres volt, de mindannyian megizzadtunk a feladattól. Elképesztő micsoda erő van ebben a kutyában.
Pattancska egész nap nyomta az áriáit, még Tessyt is túlharsogta, ami mint tudjuk nem semmi. Dolfi hangos sirámait kiváltottuk egy fincsi disznólábbal, így ő egész nap hang nélkül nyammogott a kennelben.
6-ok szokás szerint együtt mentek ki, mínusz Gyömbér, akit Judit elvitt egy jó kis sétára.
Buksi ma a szokásosnál is félősebbnek ébredt, nem igazán akart kimenni a kennelből, végigasszisztálta a takarítást. Kellene neki egy csaj!
Jó lesz ha Elvis végre elkerül a faházból, mert szinte minden kiengedett kutyával brutál hangos eszmecserét kezdeményez.
Többiek mindannyian jól vannak!
Volt ma egy érdeklődőnk is. Kutyájuk 1 héttel ezelőtti halála után pici gyerekek mellé, a XV. kerületi kertes házukba keresett kölyök kutyát. Trudi babákat említettem neki, illetve az 1 év körüli kutyáinkat mutattam meg, de eléggé bizonytalannak tűnt. Mivel igazából áprilistól szeretnének kutyát, kértem, hogy akkor telefonáljon, mert addig még sok változás lehet.
A tegnap főzött tészta, husik, csirkelábak a Judit által hozott rizses, zöldséges, husis keverékkel együtt hatalmas sikert arattak. Egy falat sem maradt a tányérokban.
Barbi, írhatnám, hogy mik maradtak a hűtőben és van ott még főznivaló is, de minek, hiszen holnap szokás szerint megyek hozzád és majd mondom szóban. Meg amúgy is látod.

Judit! Nagyon szépen köszönöm neked a mai napot! Szerintem tuti jók voltunk együtt...


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43595]
 42226. U.Kriszti  |   Válasz erre 2018-01-04 18:57:38 [5.] 

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[előzmény: (42225) Szabó Éva, 2018-01-04 18:28:39]
 43455. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-11-16 07:59:17 [6.] 
Tévi, a két "darázscsípett" Rita és Tessy a buci arcú shar pei keverékek.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43472] [előzmény: (43453) T.Éva, 2017-11-16 00:43:26]
 789. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-11-08 20:07:41 [7.] 

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

 43412. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-11-01 17:16:04 [8.] 
Sziasztok! Ez itt a szerdai villám beszámoló!

Ma Barbival ketten voltunk. Ahogy kiértünk a menhelyre mentünk megnézni Dominót és bizony elég rossz állapotban volt. Farka maga alatt, lassan és görnyedten járt és magas láza volt. Levittük a Minivetbe, ahol Laura doktornő erősen babézia gyanúsnak titulálta. Kapott antibiotikumot és imizolt is. A Minivet előtt elég sokat sétálgattunk vele, várva az imizol okozta hányásra, de Dominónak nem volt kedve hozzá. Utána sem hányt. Egészen délutánig továbbra is rosszul nézett ki, nem jött ki a házából, Barbi többször is bent volt nála szeretgetni. Aztán amikor elindult az etetés, már ő is kijött és a kennel ajtónál várt a sorára. Könnyű, nem túl sok kaját kapott, amit szépen mind megevett. Szerencsére javul az állapota.

Pemzli a kőházban nagyon unatkozott egyedül, így jó sokat rendezkedett, kvázi minden máshol volt, mint ahol annak lennie kellett volna... Cukival együtt engedtük ki, nagyot futottak és napközben is együtt voltak, délután azonban Cukit visszatettük a helyére, nehogy piszkálja Pemzli úr kalapját.

A tegnap érkezett, kinti kennelben lévő ivaros sztaffiért jött a gazdája és hazavitte. Több szót ez itt nem érdemel.

Ma Gyömbér költözött a már gazdis Kincs helyére, azaz Kajánhoz és Kacorhoz. Nagy arca van a kishölgynek, de úgy láttuk, hogy működni fog a trió.

Mara és Jack kétszer ettek és jó sokáig voltak a kifutóban. Jack ügyesen csinálja, hogy sovi csajokat választ magának, így ő is mindig kétszer ehet. Mara jól viselkedik, de az egész lényéből, de főként a szeméből árad a szomorúság...

Kávénak több kaját adtunk, mert bár a szőre elrejti ezért nem nagyon látszik, de simogatásnál érezni, hogy nagyon le van fogyva.

A többiekkel minden a szokásos: Nasi folytatta a pozdorja bontást, Bella pedig - a műanyag fekhelye hiányában - a házát kezdte szétrágni. Brenda és Baltazár ma is balhézott, a házuk mellé betett hungarocell nem volt túl jó ötlet, mert a kilógó részeket miszlikre szedték. Cuki egy ártatlan plüss nyuszi szétcincált belsejével fogadott minket, Kifli pedig továbbra is Tánó és Bobek kajájára pályázik. Barbi bent volt velük etetésnél és amikor Kifli elindult lopni és Barbi visszatartotta olyan hangokat hallatott, mintha ölni vitték volna. Hihetetlen kis hisztigép.

Sétáltatónk ma nem volt, így - a reggeli orvoslátogatás miatt is - időben kicsit megcsúsztunk. Én 3/4 3-kor jöttem el, Barbi akkor még nagyban serénykedett.

Jövő hét szerdán én nem leszek, de Szévi biztos megy. Hajrá lányok!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43413 #43414]
 43390. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-10-24 21:17:08 [9.] 
Miért Edina? Létezik valami szabály, hogy nem lehet koszos farmerban, menhely szagúan, gumicsizmában étteremben kávézni??? Én imádtam a ma délutánt, főként, hogy zárásként a Hector nevű menekülő, megfoghatatlan huskyt végül ügyesen megfogtuk és kivételesen még a gazdik is boldogok és hálásak voltak!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43389) rbedina, 2017-10-24 20:46:30]
 43382. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-10-19 19:54:23 [10.] 
Úgy látom egy kicsit félrenyomtam a telefonomon... Bocsi, nem úgy gondoltam.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43381) U.Kriszti, 2017-10-19 19:52:33]
 43381. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-10-19 19:52:33 [11.] 

A ködös Albionban cabrioval? Ez jó!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43382] [előzmény: (43380) rbedina, 2017-10-19 19:42:20]
 43364. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-10-15 22:18:13 [12.] 
Egész délután próbáltam elérni, de ki volt kapcsolva a telefonja.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43361) Erika71, 2017-10-15 20:11:22]
 786. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-10-14 05:48:55 [13.] 

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

 43327. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-10-04 20:54:34 [14.] 
Szerdai beszámoló!
Ma reggel elsőként érkeztem. Buksinál kezdtem, jó látni, hogy egyre jobban oldódik. A kifutóban hívásra már igazi boldog kutyaarccal szaladt felém. Aztán persze éppen mielőtt odaért volna hirtelen megállt és elgondolkodott, hogy na ne már, mit is csinálok én???
Kornél következett, aki nagyon elemében van, hihetetlenül energikus, embercentrikus, kicsit még erőszakosan követeli ki magának a figyelmet.
Pontban 9-kor megérkeztek a két akitáért. A két kutya elmondhatatlanul boldog vonyítással, üvöltéssel köszöntötte őket, nem volt kérdés, hogy ők a gazdik. A fiatalabb kutya oltási könyvét mutatták, amiben benne van, hogy chipes. Kértem, hogy menjenek el az állatorvoshoz és ellenőriztessék, ha behalt tegyenek bele újat, illetve gondoskodjanak róla, hogy a kerítésen többet ne tudjanak kijönni a kutyák. A harmadik kutyus :-( orvosi költségeit kifizették.
Megérkezett Telek Andi, Ilike és Edina, akik Csibikét vitték gazdihoz. Nagyon boldog gazdis éveket ennek a csoda jó kutyának!
Mivel Csibi elköltözött, Barbival Tánókát a hűtős helységből vissza tudtuk tenni a nyugdíjas csapathoz.
A rongyosban éjszakázó - kistarcsai temetőben talált - kisfiú összeköltözött Fincivel és Pamacs/Bohóccal, ők az akiták hazakerülése után üresen maradt kennelbe kerültek. A Fincire jelentkező gazdijelölt nem jött ma, de tuti nem kérdés, hogy hamarosan megérkezik rá is a megfelelő gazdi!
A szokottak szerint haladtunk a kennelekkel, de éreztük, hogy bizony ki fogunk futni az időből. Nagy szerencsénkre jött Forró Kriszta, aki nélkül a mai napot nehezen oldottuk volna meg.
1/2 1-re mentünk Barbival a Minivetbe. Kornélt vittük varratszedésre, oltásra, chipelésre. Kedves ivartalanítódott. A három törpe (Csuporka, Sziporka, Puszedli), akik most nálam éjszakáznak szintén kapott oltást és chipet. A felsorolt kutyák mindannyian egy autóval, egy fuvarral utaztak, hát nem volt egyszerű...
Mire visszaértünk - Krisztának hála - már csak egy kennel maradt hátra, illetve az etetés.
1/2 3-kor jöttünk el, így volt még időnk otthon összeszedni magunkat (Barbinak pedig villámban összedobni egy vacsorát a családnak ), hogy 5 órára odaérjünk az állatkínzás elleni felvonulásra.
Jó kis sűrű nap volt a mai is!
Jó éjt nektek!Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43303. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-28 08:53:05 [15.] 
Sziasztok, akkor én jövök néhány gondolattal a tegnapról.

Szokásos csapattal zajlott a nap (Barbi, Szévi, én), valamint Nóra ismét jött segíteni, az egész délelőttöt kint töltötte. Mi Barbival elvittük a Minivetbe Incit és Fincit oltásra és Döncit chipeltetni, oltatni. Miki mindenkit egészségesnek nyilvánított. Mindegyikőjüknek adtunk féreghajtót is.

A Kistarcsán kóborló kistestű, zsemleszínű öregfiú megtalálója jött ki a menhelyre, hogy - bár telefonon és fb levelezésben is jeleztük felé, hogy teltházasak vagyunk, nincsen helyünk - csináljunk valamit a kutyával, mert ő nem tud vele mit kezdeni. Arra a kérdésére, hogy akkor most tegyem ki az utcára? nyilvánvalóan az volt a válaszunk, hogy nem. Összepróbáltuk Nancyvel és Izzyvel, de az nem működött. Folyamatosan vegzálták. Utolsó esélyként maradt a két klón kislány, akivel úgy néz ki, hogy egész jól megvannak. Mivel kicsi a hely, házat egyelőre nem tudtunk betenni (de azért van ott egy ágyikó, amit tud használni), reméljük, hogy gazdisodás esetén tudunk úgy variálni, hogy nagyobb kennelbe kerülhessenek.

SzaffDóri volt kint sétáltatni, hozott sok rizst és játékot, köszönjük szépen!
Volt egy új sétáltatónk is (sajnos nem tudom a nevét), ő is több kutyusunkat kivitte egy körre.
Fülöp Lindáék kihozták a rengeteg tápot, rizst és pénzt, amit gyűjtöttek. Nagy köszönet érte!
Amit tudtunk betettük a házba, a maradékot pedig, ami nem fért el visszapakoltuk a menhelyesbe. Ideiglenesen otthoni elszállásolásra került.

A nyakas kutyusunk (Kornél) sebe már nagyon szép, úgy döntöttünk, hogy a kötést már nem tesszük vissza rá. A kalap viszont elengedhetetlen, mert az ivartalanítási sebét folyamatosan piszkálni akarja. Gyógyszerét megkapta.

A rántott húsos feltétet imádták kutyáink, nagy lakomát csaptak belőle.

Röviden, tömören ennyi történt, remélem semmi fontosat nem hagytam ki.
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!:)50


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43304 #43305 #43307]
 42106. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-22 08:27:31 [16.] 

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[előzmény: (42105) nansy, 2017-09-22 07:33:14]
 42104. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-21 21:47:16 [17.] 

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[előzmény: (42103) rbedina, 2017-09-21 20:50:33]
 42102. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-21 18:39:59 [18.] 

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42103 #42105]
 43281. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-21 16:29:51 [19.] 
Nem adott elérhetőséget a férfi, de azt ígérte, hogy az fb oldalunkat folyamatosan nézni fogja. A kutyus hozzánk is felkerült, ha megtetszik az embernek, telefonálni fog. Egyébként szerintem még ennél a kutyusnál is kisebbre gondolt...


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43280) kluhus, 2017-09-21 12:29:33]
 42101. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-21 16:27:13 [20.] 

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

 43278. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-20 21:40:33 [21.] Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43277) Szabó Éva, 2017-09-20 21:16:56]
 43276. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-20 20:51:29 [22.] 
Sziasztok!
Ma Barbi helyett én írom a szerdai beszámolót, ígérem rövid leszek!

Reggel Barbival kezdtük a napot, később csatlakozott Nóra is, akinek köszönhetően - az esőtől függetlenül - ma is nagyon sok kutyánk sétált. Köszönjük szépen!
Aztán jött Szévi is, aki egész nap helytállt, miközben mi Barbival a Minivetben voltunk, vagy éppen gazdijelöltet fuvaroztunk. Úgy is mondhatjuk, hogy Szévi szétdolgozta magát, de legalább jól elfáradt és jól alszik az éjszaka. (Szévi, remélhetőleg ma éjjel Elza engedélyezni fog neked egy kis alvást!

Ma Kincs esett át az ivartalanításon, szuperül viselte, egy igazi cukorborsó volt!

A kennelekben új párosítások ma nem történtek, annyi plusz infó, hogy a Boxi, Bütyi párost a két klón kislánnyal együtt engedtük ki, ami nem igazán bizonyult jó ötletnek. Bütyi nagyon vehemensen ismerkedett, a két kislány pedig enyhén szólva is rettegett tőle.

Boróka jövőbeni gazdája is volt kint a menhelyen a barátjával, Borót és Izzyt vitték sétálni. Egy angyalföldi úriember is járt nálunk, aki a már régen örökbeadott Bejglit szerette volna örökbefogadni. Mondtuk neki, hogy arra már nincs esély. Felnőttkorában is garantáltan kistestű, fekete, szuka kutyust szeretne, így most tőlünk nem tudott választani, de nézi a facebook oldalunkat, hátha lesz új bekerülő.

Reggel míg egyedül voltam kint, Buksit engedtem ki . Lassan, de biztosan oldódik. Végre már jött a simiért!

A Brenda-Baltazár párost lehet át kellene költöztetni egy másik, nyugisabb helyen lévő kennelbe, mert tragédia mit művelnek. Az még csak hagyján, hogy a kintieket non-stop ugatják, de néha - a balhé hevében - egymással is összekapnak.
Fostos kutyáinknak ma Barbi csak kímélő tápot tálalt egy kis rizzsel. A többiek a száraztápra azt a brokkolis, sonkás tésztát kapták feltétnek, amit annyira jól nézett ki hogy bizony mi is szívesen megkóstoltunk volna. Mielőtt eljöttünk Barbi finom, húsos csontokat osztott szét, így a néma csendet max. csak egy kis csócsálás zavarta meg.Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43277 #43280]
 42067. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-09 11:16:21 [23.] 

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42070] [előzmény: (42066) vcsilla111, 2017-09-08 10:39:55]
 43234. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-09-06 17:25:17 [24.] 
Sziasztok! Ma én jövök a szerdai beszámolóval, ugyanis Barbi keze ma - és várhatóan még jó pár napig - nem alkalmas gépelésre. Egy gonosz darázsnak köszönhetően bucira dagadt a jobb keze. Jobbulást és ne felejtsd el jegelni!

A napot Barbi és Nóra kezdte, jött segíteni Ilike és Edina is. Edina valószínűleg nem elégszik meg az e heti hétfő, kedd, csütörtök, péntekkel, még ma is ki kellett látogatnia a menhelyre.

Ilike és Edina elvitték a mai első delikvenst ivartalanításra, Nagybütyök személyében. Nem volt egyszerű eset, megküzdöttek vele. Ekkor futottam be én is, illetve Széva is, aki átvéve a stafétabotot Barbival együtt vitte a következő kutyát, Jacket, majd Kokót szintén ivartalanításra. A kis pulikát is levitték beoltatni, akit végül Széva haza is fuvarozott a gazdájához.

Míg Barbiék rótták a köröket a Minivet és a menhely között, mi Nórával takarítottuk a kenneleket. Jött SzaffDóri, akinek köszönhetően sétált Mázli és Dominó, Brenda és Baltazár, Izzy és Álmos. Nóra kivitte Csokit és Mangót.
Álmos újra egyedül van, mert mivel folyamatosan piszkálta szegény Izzyt, a kiscsajt áttettem a klón kislányokhoz.
Az etetésnél Baltazárnál és Brendánál bent kellett maradni, mert Baltazár egyszerűen nem engedte enni a tesóját. Eddig mi nem vettük észre, hogy gond lenne velük, lehet, hogy másnál ez már előfordult... Szóval a lényeg, hogy rájuk is figyelni kell. A "különevők" szokás szerint Sturky, Csibi és Menta voltak.
Az új párossal (Csibész, Buksi) Széva volt kint, úgy tudom, hogy probléma nem merült fel, kajálás után szépen visszamentek a kennelbe.

Kokót először egyedül tettük be Kedves kennelébe, de olyan szinten stresszes és zaklatott volt, hogy jobbnak láttuk visszaengedni Kincs mellé. Nagyon örültek egymásnak. Kedves így maradt az eredeti helyén.

A mai nap is sűrű volt, de szerencsére jó sokan kivették a részüket a munkából, így végül mindenre és minden kutyánkra jutott idő.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43235]
 43222. U.Kriszti  |   Válasz erre 2017-08-30 19:38:21 [25.] 
Igen, jó kis pörgős nap volt. Liza és barátnője kivitték sétálni Zivát és Jacket, Lénát és Ramit, illetve Mentát és Dömpit. A kennel takarításban is segítettek. Szévi hozta Benit, akinek köszönhetően Csibi és Woody sétált egy hatalmasat. Két nagyon helyes fiatal fiú is jött sétáltatni, ők Brendát és Baltazárt, Csokit és Mangót, majd később Mázlit és Dominót vitték. Egy anyuka a lányával Piszkét, majd Hercegnőt járatták meg. Volt olyan időszak, amikor szinte kiürült a menhely és Szévával válogathattunk, hogy éppen melyik kennelt szeretnénk takarítani. Az új párosnál (Dixi, Starky) figyelni kell az etetésnél, mert a kis túlmozgásos hengerlő fiú a kajálásnál is extra pörgős. Ráadásul rém irigy, aminek hangot is adott. Így Dixi - biztos, ami biztos - inkább a ház tetejéről figyelte a lakomát...


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43221) K.Barbi, 2017-08-30 19:10:52]
 Találatok száma: 261
    / 11 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.015969038009644 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail