Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455348/64 Témák: 18953 Tagok: 112629 Legújabb tag: Evech Online: (139/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 44 üzenet

Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43537. Elküldve: 2017-12-23 18:35:06 [1.]

Szombat:
Gáborral mentünk, később jött Andi és Patrícia is segíteni, nem keveset. Köszönöm szépen!

Az udvar közti kaput Gábor megcsinálta, majd jött Dolfiék kennelajtaja, s aztán a Buksi- Lajka közötti rácsot, a molinó helyét (amit sikeresen leszaggatott valaki :) )betakarta egy lappal, így béke lett.

Többen jöttek sétáltatni , hoztak adománytápot. Forró Kriszti nem csak sétáltatott, hanem segített takarítani is. :))))
Barbi-Csilla elvitte az új kuttyokat oltatni, élmény volt azt mondták, főleg Elvis. :D

Erika hozott palackot.

Edina is kilátogatott egy gazdijelölt családdal, akik 26-án tudnak egyértelmű választ adni, hogy Jack költözhet-e hozzájuk, ha igen, az januárban lenne esedékes. Nagyon drukkolok, szimpatikusak és a sétánál sok képet lőttek, remélem láthatjuk.

Jennyt nap végén összepróbáltuk a Dominó-Mázli párossal, nem volt semmi extra, hacsak azt nem vesszük, hogy Mázlika elég vehemensen udvarolt, amitől Jenny kicsit megrémült.

Gyógyszereket megkapták, Barbi a táblára felírta az adagolást.

Csap elzárva, betakargatva, mai szemetet elhoztuk.

Mindenki jól van, édesek, kedvesek, puszisak.... és jóóóó koszosak, mert dagonya van az udvaron, ami persze nem szegte kedvüket a rohangálástól.

Mindenkinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok! icon77.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43517. Elküldve: 2017-12-09 18:48:52 [2.]

Szombat:
Mariannt reggel felvettem, s 8 után kiértünk, majd jött Andi is és elkezdtük a napot. 9 felé megérkeztek a kút fúrók, nagyon kedvesek voltak, még nekünk is segítettek ezt-azt. Erika is befutott később, felügyelte a menetet, meg hát dolgoztak Andival, mint a csoportba tett képeken is látható. Talán a tegnapból adódóan, ma a kutyák meglepődés nélkül nézegették kiengedésnél a munkálatokat, mindenki remekül elvolt az udvaron. Sokan sétáltak, Pemzliék, Nasi, Vadóc, Belláék, Xénáék, Bobek....... és bizony jó nagyot.
Volt kis kompromisszum a munkások és közöttünk, mert a meleg-víz, áram, konnektorok sajnos megosztódtak közöttünk, így kicsit nehezebben haladtunk.

A spicc kutyusért jöttek, Menta elcuccolt Edináékkal.

Bobiékkal kezdtünk reggel, de du. még kiengedtem őket. Nagyon jó kis páros, gratula, akinek az ötlete volt. :)
Csibészke szomorú, Nasika is unja magát, Vadóc nagyon aranyos tényleg.
Brendáék egész nap ugráltak Kajánék kenneloldalára, zengett az udvar, talán egy molinóval le lehetne csendesíteni őket, hogy ne lássák a szomszédokat. Mariann holnap kipróbálja.
Arnold ma undok volt, Zsebihez bemászott a házba és jól megcsócsálta a lábát, pedig kaja még sehol nem volt. Zsebike egy darabig emelgette, szinte mutatta hol bántotta Arnold, de végül ráállt. :(

Mariann holnapra főzött, de ezt Ilikével majd megbeszélik.
Vittem ki főtt rizst, kaptunk egy szőke hölgytől egy szatyornyi húsfélét, Mariann ezt feldobta a tűzre, Erika is főzött, úgyhogy mindenki jól belakott, majd elcsendesedett.

Berkenyéék és Csibész, na meg Vadóc, talán még Nasi és Kávé is kint feküdtek a hidegben, nem mentek a kutyaházba, a többiek viszont az orrukat is behúzták a fagyos szél közeledtével.

Gyógyszerezés, kezelés rendben.
3 után valamivel jöttünk el, minden csendes volt.




Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43512. Elküldve: 2017-12-06 19:41:50 [3.]

Éva, sajnálom, a világért sem szerettelek volna Téged megbántani! Kioktatásról/tájékoztatásról meg szó nincs!
A menhely adottságát mindannyian ismerjük, vannak jobb és nem annyira jó helyek, de erről sem a kutyák (Ők pláne nem), sem mi nem tehetünk. Még ez a nem annyira elsőosztályú , hiper-szuper hely is borzasztó nagy dolog, hiszen szeretettel, gondoskodással csodákat műveltek.
Vérontás van, minden menhelyen van, óhatatlan, hogy ne legyen. Csak az utolsót lsd. Kincs, Kokó...... Mivel orvosolva lett, s azóta gazdisok lettek, hát felejtődött.

De természetesen, aki 20 éve jár a menhelyre, akárhova is költözik, elismerést érdemel. Ezt most szívből mondom!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43515] [előzmény: (43495) T.Éva, 2017-11-30 14:04:08]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43493. Elküldve: 2017-11-29 20:52:55 [4.]

Bütyök és Boxi nem tehet róla, hogy egy hidegebb, árnyékosabb helyet kaptak, ami még jó időben sem szárad ki teljesen. :((((((
Barbi nagyon jó döntéseket, párosításokat hoz, sokszor ámulunk rajta, de idő közben beeshetnek, azonnali intézkedéseket követelő helyzetek.
Mivel ez egy menhely, a vérontást is kikerüljük, nálunk nem csak összedobva vannak a kutyák nemek szerint, hanem habitusuk szerint is megpróbálunk megoldást találni. :)
Brenda mellől elment Baltazár tesó, akit eddig ledominált, ám most megkapta Lajkát, aki egy erősebb partner.
Brenda és Lajka, együtt lehet Csibész méret.
Csibész és Menta most kisebbe került, mint ahol van most Brenda+Lajka. ?
Kellenek a forgások, a változtatások, a cél, hogy mindenki, minden helyzetben legyen jól.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43494 #43495] [előzmény: (43487) T.Éva, 2017-11-27 23:40:37]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43482. Elküldve: 2017-11-25 17:22:05 [5.]

Szombat: korán mentem, kiengedtem első körben a fentieket.
Bobbival kezdtem és elámultam mennyire megváltozott kedd óta, teljesen kinyílt ez a kutya! Ugrált, boldog volt, játszani hívott, incselkedett.......s közben szomorúan néztem testén a meg/kikötések szörnyű nyomait, én még hasonlót sem láttam eddig.:( Délután még volt számára egy gyors kiengedés, szaladgálás. :)

Berkenyéékhez benéztem érkezésemkor, édesen összebújva feküdtek a műanyag fekhelyben, a lámpabura még rajtuk volt. Nem vettem le róluk kiengedésnél sem, a tapasz pocikon, szép rendben vannak. Etetésnél a lábas alján lévőt már nem érték el a gallértól, de szépen kinyalták mikor felemeltem. Du. még őket is kiengedtem megint.

A tegnapi kutyus, Vadóc ma nagyon nem volt barátságos, kergette a farkát, morgott, harapdálta a hátsó lábát, próbáltam kizökkenteni, de valahogy nem volt tiszta a tekintete. Szegénykém, 24 óra alatt mennyi mindenen mehetett keresztül és akkor még én is tök idegenként akarok tőle valamit. Délelőtt és délután is adtam esélyt, hogy kijöjjön kicsit mozogni, de nem élt vele, s ezt tudtomra is adta. Semmit nem evett, nem pisilt, egy helyben gubbasztott végig. Holnapra biztos jobb kedvében találjátok, többen lesztek, tudtok vele többet foglalkozni.

A sulisok elmentek okosodni, a többiekkel ment minden tovább a maga útján.

Csoki-Mangó óriásit játszottak, talán csak egyszer láttam így örömködni, többnyire bújnak ezerrel az emberhez.

Ramikát kicsit kikeféltem, hagyta magát, de aztán elege lett a jóból. :)

Bobek úr már korán sétált, kiadtam még Mentát-Csibészt, majd Nasyt is, de igen hamar visszajöttek.

Ahol a tehenek is vannak, egy fekete borzos kutya is néha kinyomja a fejét a kerítésen át, na de most nyitva volt a kapu és kirontott a sétáló kutyáinkra. Még jó, hogy Nasyt adtam ki a már rutinos anyukának, mert mikor rájuk rontott, egy kis közelharc után Nasy megmutatta, hogy nem jóval kezdett ki és megfutamította a kutyát. Mentáék már itt visszafordultak, látták mi zajlik.
Mivel az a kutya egész nap kint kódorgott, több kutyát nem adtam ki. Mert mi van, ha Pemzliékre vagy az öregekre ront rá, vagy egy amatőrebb sétáltatóra?
Valami gyereksereg ment hozzájuk azért volt nyitva a kapujuk, na de a kutyát jó lett volna elzárni addig.

Kutyáink (és sétáltatóink) érdekében erre jó lesz majd figyelnünk, vagy szólni annak a tökfej gazdának.

Shívának visszahozták a pórázt és a hámot, kicsit maradtak, körbenéztek, Andi beszélgetett velük pár szót.

Jött Dobrev? Csilla, hozott néhány dolgot, tápot, kötszert, gumikesztyűt, meg mosogatószert, meg meg.... nem is tudom miket, Ilike beszélt vele. Csilláék vitték ki Menta-Csibészt, de látták a balhét és így több kutyát már nem mertek sétáltatni.

Mivel Gyömbérünk okosodni volt, kiengedtem egybe a két kennelt, bár Arnoldkát én pórázon hozom-viszem, ne balhézzon Maximékkal. :) Nem tudtam ezt elkerülni, mert az udvaron az a vályú vagy mi, fel lett állítva Maximék kenneljének a hátsó részéhez támasztéknak, így ráugorva szemtől szemben acsarkodhattak, s még Kávéék is egymásnak estek. A pad mögött van, ledöntöttem.
A slagot összetekertem és eltettem a másik mellé, kb 8x botlottam meg benne, ahogy szabadon tekergett az udvaron. De meg ronda is volt.

Egyedül voltam egész nap, de Telek Andinak óriási hála, Patrival segítettek az etetés nagy részénél, s bár rohantak tovább, de így én is elindulhattam időben, nem esteledett rám.

Mindenki a szokásos néma csendben, vagy a házikókban vagy a műanyag fekhelyen pihizett.
icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43475. Elküldve: 2017-11-21 19:07:44 [6.]

Bütyökék és Arnoldék kenneljére, valóban ráférne egy komolyabb suvicka.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43474) Bajnai Aniko, 2017-11-21 19:03:50]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43474. Elküldve: 2017-11-21 19:03:50 [7.]

Ma Edina helyet én voltam, épp szabin vagyok, hát belefért. A nevekkel most bajban vagyok, pedig leírtam hétvégén, de azóta változott a helyük,így kicsit megkavarodtam. Ahogy a tálakkal is, mert valahogy több került a kezembe, mint ahány kutya van. Volt ahonnan ebéd után is kiszedtem, volt ahol bent hagytam.

A kinti fehérkével és társával kezdtem, Bóbita és Berkenye, édesek nagyon, du. velük is zártam, újból takarítva.
Bent pedig Maximéktól indultam, így ma ők korábban voltak kint és korábban kaptam enni. Maximka tépi a raklapon lévő pokrócot.

Mindenki jól volt a pocsék idő ellenére is, bár Xéna nem annyira szerette az esőt. Töpi kedvén nem láttam semmi furát, gyűrte ezerrel barátnőjét, de a tegnapi kaját nem ette meg és mait sem kérte. :(

Ilike napközben hozott egy kutyust(részleteket majd Ő mondja biztos, vagy már írta ), a kinti kennelbe került, szörnyű mi volt a nyakán nyakörv helyett. Kedves, félénk, Bütyök színű, fekete maszkos pofijú fiú. Az ételt finoman veszi el az embertől, de látszik, hogy nem volt túl jó sora. Remélem nem kerül elő a gazda.

Jack és Bella visszakerült a nagy kifutósba, és a helyükre Brendát tettem be. Olyan szinten ugrált Nasi kennelrácsának, hogy az szinte meghajlott, Nasi meg a másik oldalról heccölte. Holnap majd meglátjátok, mit tudtok csinálni. :)

Kifliért is jöttek, Bobek nagyon beindult, így ez most jól jött. Oltási könyvét oda adtam. Drukkolok nagyon!
Bobek drága egyedül maradt a művészbejárónál, annyira sajnáltam, mostmár neki is kijárna egy gazdi.

A kis rókafiú Mázliék mellett, eszméletlen labdás, s mert Mariann említette valahol, hogy figyelni kell rá, mert lesi a kifelé vezető utat, hát együtt takarítottam vele, s aztán együtt is mentünk ki focizni. Egy suli neki is nagyon kellene, szerintem mindent megcsinálna, borzasztó rugalmas, tele energiával. :)

Nasi sem viseli a magányos udvart, siettem is a takarítással, hogy kimehessek hozzá. Na akkor rögtön nyugodtabb lett. Ma már, hál istennek semmi nem látszott a tegnapi balesetből.

Hívott Edina, hogy valaki hozna ki fagyasztott valamit, azt betettük a fenti ház fagyasztójába.

Rita-Tessi-Kornéliusz ... mit is mondhatnék, kész voltam tőlük, Úristen, de cukik!

Du. 4-kor ,jöttem el, mindenki csendben szuszogott a házában. A megkezdett szemeteszsákot hazahoztam.

Maradt még rizs, meg nem is tudom mi, meg a hűtőben is vannak dolgok.
icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43475]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43470. Elküldve: 2017-11-20 09:15:31 [8.]

Köszönöm Erika! :)


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43465) Erika71, 2017-11-19 09:49:06]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43463. Elküldve: 2017-11-18 22:05:43 [9.]

Talán nekünk kellene megnézni hol szökik, hiszen jó szemünk van hozzá. Ma is az utcán volt. :(((


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43458) Rózsa22, 2017-11-17 20:38:28]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
42167. Elküldve: 2017-11-08 23:57:04 [10.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42169] [előzmény: (42166) Szabó Éva, 2017-11-08 23:36:25]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
42165. Elküldve: 2017-11-08 21:55:54 [11.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42166 #42170] [előzmény: (42157) Szabó Éva, 2017-11-07 21:45:41]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
42164. Elküldve: 2017-11-08 21:22:28 [12.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
42156. Elküldve: 2017-11-07 21:16:38 [13.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42157] [előzmény: (42155) rbedina, 2017-11-06 21:32:38]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43418. Elküldve: 2017-11-04 18:32:39 [14.]

Sziasztok, szombati hírek.
7:20-ra kimentem, Buksi járt az eszembe, utóbb kiderült nem véletlenül. Vele kezdtem, de belépve a kőházba megtorpantam. Annak nagyon örültem, hogy megismert, nem is haragszik rám a tegnapi ivartalanítás miatt, de annak nem, amit láttam. Gyakorlatilag átrendezte az egész mindenséget, még az ajtófélfa is hézagosabb lett. Átpakoltam napközbenre a mellette lévő kennelbe, nagyon élvezte és a kiengedés, reggeli után a szőnyegen napozott. A gallér nem okoz gondot már neki, csak épp az ott lévő kutyaházba nem fér be vele, bár betuszkolta magát, de kijönni csak úgy tudott, hogy széttördelte. Estére visszatettem a kőházba, kapott új tölcsért, holnapra kiderül mennyire nyugodott le. Amúgy nagyon-nagyon puszis lett, lehet le akar kenyerezni, nehogy elvigyem megint?

Pemzlihez érve, már meg sem lepődtem a kis pakolászása láttán. :)))) Cukit is kiengedtem, majd együtt mentek vissza Cuki helyére, du. pedig vissza az eredeti felállásba.

Elment Boróka, de lett egy Álmosunk, aki egész nap nyomta, csak evés után hallgatott el és pihent le a házikójába.

Csoki-Mangó 2x is sétáltak, De Léna-Rami párosunk is nagyon közkedvelt, őket is 2x vitték ki.

Kiflin már csak, mint egy mellény lógott a zöld ruhája, kapott újat délután Tánókával együtt. Utóbbi reszketve várt reggel, neki nagyon kellene egy rendesebb, méretileg is rávaló.

Bella csak akkor érzi jól magát a pályán, ha vele vagyunk mi is, jó lenne egy pajtást találni neki is. Nagyon-nagyon emberközpontú, édes kislány.

Gyömbér költöztetése jónak tűnik, gratulálok a kitalálójának, kinyílt mint a tökvirág. :))))

Mázli és Dominó ma cicamódjára dörgölőztek, játszani sem volt Dominak kedve, csak fúrta a fejét a nyakamba, jól megmasszírozta a hátam, s közben Mázlika is kedveskedett, simult ezerrel.

Brenda és Baltazár egész nap vitáztak, így elég sokáig lehettek kint, hátha (gondoltam én) , kicsit oldjuk a problémát. Na ez csak a kaja után sikerült.

Xéna és Töpi is nagyon elemében volt, utóbbival jót játszottam végre az udvaron, így tehermentesítettem kicsit Xénát.
Amíg velük voltam, eszembe jutott, hogy milyen érdekes, Xéna agyára megy Töpi, Maxim agyára meg Kávé. :))))) Nagy szerencséjük van a nyugodt pajtással, nekem ennyi türelmem nem lenne Xéna és Maxim helyében.

Kaján és Gyömbér is sétáltak, 2 felnőtt + 2 gyerek társaságában, és még voltak is kint a pályán. Nagyon huncutok, bent néha zsörtölődnek egymással, de kint nagyokat játszanak. Erről teszek be videót a csoportba.

Menta és Csibész a nagy rohangálás, játszás után, simulós, kedveskedő kedvvel vártak, hogy csatlakozzam végre hozzájuk.

Arnold-Huba-Zsebi, őket nem Kajánékkal engedtem ki most, de így volt jó, több szempontból is. Arnold nagyon rámenős, elnyomja Zsebit, így kénytelen voltam lekapcsolni kicsit az elemét, hogy Zsebike és Huba nagyot játszhasson. Hubabuba nagyon finoman bánik a nővel, Arnoldról ez nem mondható el! És mivel most csak négyen voltunk kint az udvaron, Zsebi megkapta a neki kijáró jó kis dögönyözést, szeretgetést tőlem.

Dixivel a múltkor a szakadó esőben labdáztunk, most a napsütésben fociztunk sokat. Tudtátok, hogy visszahozza a labdát és oda adja? Csak ámultam milyen okos-ügyes! Na jó, picit figyelni kell, mert visszahozza, a kezembe adja, de azonnal puszit nyomna, amitől az ember orra/szája/szeme veszélybe kerülhet.

Nasi álomkutya, igaz kicsit mozgékony és nem is szeret kint lenni egyedül a pályán, neki szintén nagyon fontos az ember közelsége, csakúgy, mint Bellának. Jött egy sétáltató (múlt szombaton is volt egyedül), hozta most a kisfiát is és nagy bátran kivitte Nasit egy hatalmas sétára. Teljesen lenyugodva tért vissza, nem is bontotta tovább a kennelfalat takaró pozdorját. :))) Imádom! Ők még később kivitték Pemzlit is, csak levezetésképpen Nasika után. :DDDDD

Boxival és Bütyökkel voltam kint éppen az udvaron, mikor jött Bütyök mentora és elmentek pár órára. Boxit próbáltam játszásra bírni, de inkább a szeretgetés mellett tette le a voksát. :)))
Mara és Jack, mit is mondhatnék............. jóóóóó sokáig kint lehettek. :))))) Őket én külön etettem,.

Egyedül voltam ma, minden percét kihasználva élveztem, mert ahogy engedtem ki a kutyákat, takarítás után mentem gyorsan utánuk játszani vagy szeretgetni, ki-mit kért. Jó volt, sokkal jobban megismertem Őket.

Később Gubek Nóri is kiszaladt a kislányával, sétáltatott, majd 12 után felébredtek az emberek és csapatostul jöttek 1-1 sétamenetre.

Erika (Bütyök) mikor visszajött, még maradt velem és szívesen segített az etetésben, ügyes volt!
A végszóra megérkezett két lovaslányunk, Andika és Patrícia, így gyorsabban sikerült a pakolás, rendrakás a konyhában, no meg Kiflinek és Tánókának is kerítettek ruhácskát.

Majd' elfelejtettem, ma megint kaptam 1.500,-Ft adományt. Jött egy idősebb házaspár két kisebb unokával, elég későn, mondtam, hogy nemsokára etetés, éhesek a kutyusok, de mert Lénáékat szerették volna kivinni kicsit, hát a kezükbe adtam. Visszajöttek és így köszönték meg, sűrű elnézést kérve, hogy nem hoztak nasit, jutit, vagy mást. Annyira kedves, jó emberek voltak, az unokák meg nagyon édesek. Jönnek még.

Nagyon jó kis nap volt, Andival és Patrival 3 után jöttünk el, Ők még mentek a lovasrendezvényre vissza, én meg haza. Mindenki behúzódva a házába, néma csöndben pihizett.

Bocsi, hogy ennyit írtam, legközelebb nem fogom ilyen bő lére ereszteni, ígérem.

Holnap folyt. köv. Mariannal. icon77.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43419]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
42154. Elküldve: 2017-11-01 19:06:40 [15.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43413. Elküldve: 2017-11-01 18:55:14 [16.]

icon2.gif
Dominó, gyorsan gyógyulj. icon22.gif



Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43412) U.Kriszti, 2017-11-01 17:16:04]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43409. Elküldve: 2017-10-31 20:11:02 [17.]

Marának én is 2x adtam, persze Jacknek is , bár neki csak módjával. Arnold nagyobb adagot kapott ebédre, meg még Kifli is, és Pemzli is kiemelt kaját kapott nálam.
Pemzli nagyon jófej kiskrapek, minden helyzetben együttműködő, kivéve a kuksivizsgálatkor. icon25.gif
Dominóban nem lehetett kullancs?

Nem csak Kávé, hanem Maxim is fogyasztja a házakat. icon18.gif

Buksikának örülök, szuper a haladás, remélem nemhiába készülök vinni Őt ivartalanítatni. Ha nem jön össze, akkor valaki mást nyalábolok fel, ha már lefoglaltuk azt az időpontot.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43408) rbedina, 2017-10-31 19:32:35]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43404. Elküldve: 2017-10-29 19:45:14 [18.]

Az időjósoknak igazuk volt. icon18.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43399) Bajnai Aniko, 2017-10-28 18:54:05]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43403. Elküldve: 2017-10-29 19:43:29 [19.]

Igen, én így hívom.icon71.gif Bár kicsit fura megfogalmazás, de mégis szebb, mint a kutyanéző. icon13.gif Kinézik a kutyust, ám a kutyának is döntenie kell, hogy megfelel a gazdi vagy sem. Ebből lesz a gazdinéző. icon21.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43402) kluhus, 2017-10-29 18:09:48]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
42150. Elküldve: 2017-10-28 21:37:06 [20.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43399. Elküldve: 2017-10-28 18:54:05 [21.]

Szombati hírek. Elképesztő nap volt, annyian jöttek gazdinézőbe, hogy csak néztem. Még du. 4-kor is, mikor épp szálltunk volna be a kocsiba, jött egy 30-as fiatal pár, nekem a srác nagyon szimpatikus volt, a lány is, úgyhogy visszamentünk és körbevezettük Őket. Nasi, Arnold, Kávé, a lánynak még Gyömbér is nagyon tetszett, jönnek még és választanak. Itt jegyzem meg, hogy nagyon tetszett a menhely, a környezet, a törődés, és az FB-n az oldalunk, amit átböngészett alaposan. Kutyás, nagyon szuper gazdi lenne!
Kincset is szeretnék ( az adatokat leírtam, a másikba beteszem), egy úr, XVI. ker. kinti-benti, ahol akar, van egy idősebb anyuka is.
Aztán jött egy apuka a kislányával, kintre keresnek, de a kinti ház jó meleg lenne (ezt majd persze le kell csekkolnunk), szóval Dixit nézték befutónak, az udvari ismerkedés után még elvitték sétálni.
Mariann is beszélt valakivel, azt nem tudom hogyan alakult.
Jött egy lányka, az 50 óráját szeretné nálunk teljesíteni, szimpatikus, belevaló, sétáltatott is pár kört.
Eljöttek a klónbabáért (Edináék még reggel kiszedték a kapcsokat belőle), a legfélősebbért, még egyszer elmondtam a vele járó tudnivalókat, se betettem a kocsiba a kis reszkető popóját.
Bea addig a másikkal, Cukival csinálta azokat a remek képeket.
Mogyoró is gazdinál alszik már, huhh.... nagyon örülök neki, mert egyre hidegebb van már kint, bár a szalma óriási sokat jelent és imádják is kutyáink.
Mariannal voltunk ma először kettecskén, de mivel összeszoktunk már a hosszú hónapok során, simán megbirkóztunk a feladattal.
Andi, Patri, később Bea is kijött, s mindenki ott tette a dolgát, ahol látta, hogy elkél a segítség. Köszönöm csajok!
Az ebéd: ma nem volt csontos dolog, de amit itthon csináltam, az szerintem nagyon ízlett mindenkinek, mert fényesre nyalta szinte mindenki a tányért.
Mariann etetett ma nagyrészt, mert én Patríciát - Andika, főleg neked mondom :)))) - hazavittem, mert nem volt lovaglás. Így viszont Báfival is találkozhattam, s jól meg is simizgettem édes buksiját.
Hirtelen ennyi mára, holnap is lesz nap, s ahogy jelzik az időjósok, jó c@r. Na majd meglátjuk.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43400 #43402 #43404]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
42148. Elküldve: 2017-10-27 19:49:28 [22.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42149] [előzmény: (42128) T.Éva, 2017-10-19 11:02:59]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43378. Elküldve: 2017-10-18 22:01:58 [23.]

? .....nem is értem, Bütyök meg Ziva? Semmi baj velük. Nekem legalábbis semmi extrát nem produkáltak. Ám Dixi mentorának a karját láttam. Bütyök és Ziva két különböző korosztály. Ziva kis lüke, siheder, kamasz, Bütyök már kiforrott személyiség, de soha nem támadott.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
42127. Elküldve: 2017-10-17 17:11:38 [24.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[előzmény: (42126) vcsilla111, 2017-10-16 18:27:46]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bajnai Aniko


Tagság: 2017-07-16 09:46:51
Tagszám: #134532
Hozzászólások: 44
43363. Elküldve: 2017-10-15 22:03:54 [25.]

Akkor, ha jól értelmezem, Mogyoró még 2 hétig várja a választ a nászutasoktól? Pedig mennyi jelentkező van rá.... hjajh,,,,


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43359) nansy, 2017-10-15 18:06:07]
Zöldfülű
Bajnai Aniko adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 44
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.023372888565063 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail