Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9454910/14 Témák: 18948 Tagok: 112604 Legújabb tag: vedfg Online: (64/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 1 üzenet

berkiszil


Tagság: 2020-01-17 08:37:38
Tagszám: #136334
Hozzászólások: 1
1. Elküldve: 2020-01-17 08:59:44 [1.]

Topic a ventilátorokról. Nem találtam a fórumon ilyen témát, de szükségesnek érzem, hogy beszéljünk róla. Sokak életét megnehezíti a fürdőszobai penészesedés, és nem mindegy hogyan védekezünk ellene. Ugyanakkor beszélgethetünk a nyári ventilátorokról is, mert számos típusa van. Kinek mi vált be? Vannak szellőztető rendszerek, ipari megoldások.

Kezdeném a témát a hővisszanyerős ventilátorokkal, szellőztetőkkel. Zárt légtérben is rendkívül fontos, hogy biztosítsuk a friss levegőt. Ehhez kell egy jó szigetelés, és egy jó ventiltor. A hővisszanyerős szellőztető azért előnyös, mert ahogy a nevében is szerepel: hőt nyer vissza, azaz minimalizálja a hőveszteséget, energiát takarít meg. A fűtésen is spórolhatunk. Feladatai közé tartozik, hogy a párás és elhasznált levegőt frissre cserélje. Az újépítésű lakásokra jellemző főleg, hogy pocsék a szellőzésük.

Ez nem csak egy gép vagy berendezés, ez egy komplett rendszer. Mi már évek óta használjuk a hővisszanyerős szellőztetést, és nagyon jól szuperál. Nincs magas páratartalom, így penészgomba sincs. A ruhák is gyorsan száradnak, sokkal komfortosabb lett a lakás. Mi a ventilatorok.hu-tól kértünk segítséget a telepítésben, plusz innen is rendeltünk. [/url]https://ventilatorok.hu/Haztartasi-ventilatorok/csoport/Hovisszanyeros-szellozteteshttpsurl] nekik Aerauliqa termékeik vannak, nekünk használ! Garanciát is kaptunk rá, és nagyon profik, segítőkészek voltak.


Téma: Ventilátorok Fórum: Elektrotechnika
(TÉMANYITÓ)
Zöldfülű
berkiszil adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 1
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.0043759346008301 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail