Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455356/8 Témák: 18953 Tagok: 112629 Legújabb tag: Evech Online: (101/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 335 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 8368 üzenet

K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43780. Elküldve: 2018-06-13 21:37:38 [26.]

Szerda.
Húú,hol is kezdjem.Kicsit kaotikus,mozgalmas és melós napon vagyunk túl.A szokásos dream-team-en kívül még Csilla is csatlakozott hozzánk.Mindenkinek ezer hála és köszönet a mai napért!
Reggel én már 8-kor kezdtem és autóba vágtam Pompit,az első áldozatot.Mire visszaértem,a csapat többi tagja is kint tevékenykedett.Elkezdtük a rutint,Napsugár és Mackó is kapott a porkajából,Lehet,hogy menő,meg jó meg minden ,de fúúúúj....Ez egy műkaja.Napsi gyakorlatilag egyben ereszti ki.Egyébként egy tündér,olyan a kőház,mintha nem lakna ott senki.Ilyen még nem volt.Csilla kivitte sétálni,jöttek a többiek,én meg fordultam a következő delikvenssel.
Vadivadócot látva,nagyon megijedtünk,gyakorlatilag mozdulatlanul feküdt a házában.Le kellett csavaroznom a tetőt,hogy ki tudjuk venni.
Az utolsó cinkotai fuvarral őt is vittük orvoshoz.
Nagyon lázas volt,gyenge szívhang,de a pisije világos volt,így az ultrahang mellett döntöttünk.A lépe volt nagyobb ,ami vírusra utal,így mégiscsak az imizol mellett döntöttek a dokik,visszafelé már a lábán jött.Holnap is vinni kell,mikor jöttünk el,még mindig nem volt toppon... icon72.gif
Ez az egész művelet délig tartott,ezenközben szegény Kriszti csak takarított,Szévi sétáltatott,voltak egyéb sétáltatók is ,de errről mi Csillával nem sokat tudunk sajna... icon26.gif
Közben azért főztem sok mindent,rizst,husit,jött Bori ,aki elvitt bizonyos recepteket ahova kell,plusz végre visszahozta az Uzsoki kórházban hagyott kutyacsapdánkat,némi adománnyal kisérve.
Majd jött egy telefon,hogy a Nosztalgia étteremből pár zsák husit hozhatnánk el,ezt Bori és Csilla vállalta.Vesztükre....
Így is 3-kor jöttünk el,szegények annyi fagyasztott cuccot hoztak,hogy még 5-kor is a menhelyen pakoltak.Még akkor is,mikor én megérkeztem egy új kutyival a menhelyre vissza.
Most aztán van főznivaló bőven!Még a konyhában lévő hűtő tetején lévő mélyhűtőt is be kellett kapcsolni.
Egyébként egy édes kis tacsi szukát szállásoltunk el a rongyosban,szerintem a tegnapi vihar áldozata,de se chip,sesemmi,kicsit félős,megadó cuki kislány. icon22.gif
Szóval elég hosszú,fáradságos,de renkívül eredményes napon vagyunk túl.
Úgy értesültem,az örökbeadó különítmény is hosszú,és jó napot zárt.
Remélem ,Vadi holnapra jobban lesz.
Jóéjt,puszipacsi!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43770. Elküldve: 2018-06-06 19:53:22 [27.]

Szerda.
A mai napom kicsit összevissza indult,még szerencse,hogy vannak az én angyal segítőim,szokásos teammel nyomtuk a napot.Reggel elmentem rizst venni,majd felajánlott husiért,aztán a kocsiért,ami nem parkolt a szokott helyén,elment az idő,siettem,így a saját kocsimban maradt a napi éltető KV-nk,irány vissza,majd a menhelyre érve észrevettem,hogya telefonom is,irány vissza... icon21.gif
Gondoltam,hamár arra járok,visszaviszem a fekete kutyát a Mária utcába.Mikor az autóba tosztam volna,kicsit megharapott,irány vissza .
icon29.gif
Nélküle azért elmentem.Háát,Bobiék helyzete II. icon26.gif
Egyedülálló beteg hapi,a kutya szökik ,ezért láncon egy nyomorúságos óllal.12 éves,se oltása se chipje.Ember nem rosszindulatú,inkább a szokásos szerencsétlen,kispénzű.Azért elmondtam neki,ez így nem járja.
Ágival megbeszéltük,vissza kellene kerüljön,csak a körülményeket javítani...Fax kivan... icon37.gif
Egyébként továbbra is fosik mint az a zacskóscsőrű jószág.Szegény Krisztinek jutott a megtiszteletetés kitakarítani... icon70.gif
A mai egyetlen műtét szegény szegény Uzsimamára várt,akinél babái elszakítása kisebb fajta idegösszeomlást eredményezett...A babákok bekerültek Misiékhez.Hamarosan úgyis csökken a létszám abban a kennelben........... Egyelőre mindenkinek kicsit új a szitu,de megvannak szépen.Összeköltözött Cakkos és Cifra,nagyon szuperül vannak,és Rúfusz becuccolt Timihez.Náluk sincs semmi extra probléma.Az egyetlen,amit be kell tartani,ugyanúgy,mint Jociéknál,hogy szigorúan külön kell etetni őket.Egyikük kint másikuk bent.
Cifráéknál a kajánal sincs semmi gond.Mindketten szép nyugisan esznek.
Ha egy mód van rá,maradjanak így!
icon25.gif
Mikor mentünk Uzsiért,levittük a beszari -bandát ,hogy végre ők is oltva legyenek.
Nnna,asszem az eddig elért eredményekre keresztet is vethetünk akár. icon21.gif
De legalább uszkve két hét múlva be lehet hozzájuk tenni valami értelmesebb lényt,akitől talán ragad rájuk némi ész.
Szévi,bár szegény nincs a legjobb formájában,hősiesen sétáltatott és takarított. icon70.gif
Megfőztem ami a hőtöben volt,főztem természetesen rizst is,és a ma kapott csirkefejeket.
Kaptunk adományt is,ami a kapuban várt.Köszönjük.
Jaaa,és Andika is kijött Piszkét sétáltatni,csak én pont akkor indultam a minibe.
Megint jó kis pörgős,eseménydús nap volt,köszönet minden résztvevőnek.
Puszipacsi! icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43771]
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43765. Elküldve: 2018-05-30 20:09:59 [28.]

Ma a szokásos team-mel nyomtuk a napot.Végre.:) Jött egy nagyon helyes pár is sétáltatni,bkv-val jöttek,mert a google-ban nekünk van a menhelyek között a legtöbb csillagunk.Ti ezt tudtátok?Igazán örömteli dolog ez.Nekik és Szévinek köszönhetően sétáltak páran.Eszközöltünk némi költöztetést és összebútoroztatást is.Irma nagyon cukker,Ricsivel egyből nagy volt az összhang.Hatalmasakat játszanak.Timinek is próbáltunk férfitársaságot keresni,Plexivel nem volt felhőtlen a viszony,Cakkos egy másodperc alatt letámadta....még szerencse hogy a kannától megijedt.Végül Vadivadóc lett az ideiglenes férje.Valami fura van egyébként Timi arcán,olyan mintha félre hordana az orra,meg az egész feje kicsit.Meg kell mutatni dokinak.
Uzsibabák beoltódtak.Cifráék kennele mögött hatalmas és gyönyörű gyíkok tanyáznak,Cifra teljes megrökönyödésére.
Egyébként Plexi helyére mentek Vadiék,Plexi Piszke helyére,Piszi eggyel arrébb.Kapis?:D
A három cinkotai bandita valami kegyetlen.Lenyúzzák az emberről a bőrt,és olyanok mint egy gyorsított felfétel.Zabálnivalóak.
A 3 másik apróság ....hát azok egyelőre teljesen reménytelennek látszanak.A nyelvesből kiszedtük a kapcsokat is.
Nagyjából ennyi asszem.Remélem nem hagytam ki semmit.Most megpróbálok aludni,mert 6-kor indul a gépünk,fél 4-kor kelünk.Bár én olyan ideges vagyok a repülőtől,hogy kétséges a szundi...
Sziasztok,vasárnaptól vagyok!
puszipacsi



Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43761. Elküldve: 2018-05-23 21:02:34 [29.]

Szerda.
Ma egyedül,magányosan telt az első 2 órám,Fura volt. icon33.gif Kriszti úgy tudom vizsgázott,remélem sikeresen! icon28.gif
Később Szévi jött hozzám felmentőseregnek. icon70.gif
Kis szaros Kamilláéknál(nem tudom a nevét)egy tündérbogár.De amit művelt a kennelben,folyamatosan tépte a molinót és Dolfiékat az őrületbe kergette ezzel.Így átcuccolt farkatlan családhoz.Nagyon jól elvannak,a három tesónak először fel sem tűnt az új jövevény,megvolt a létszám. icon21.gif Féltem,hogy legyűrik hárman,de inkább ő teszi rendbe a bandát.Elképesztő energiákkal rendelkezik.
Sok egykénk van,közülük kettőt Szévi,kettőt Lacibácsi és a vele érkezett hölgy sétáltatta meg.
Kis beszari család hihetetlen.És elszomorító...Nem tudom,mikor lesz belőlük kutya,de hosszú ,menetre számítok.Ma is dögönyöztük őket erőszakkal,én a házuk tetejét is nyitva hagytam,ne tudják érezni a bekuckózást teljesen.
Mindenki jót futkározott,jól evett,Uzsi család is óriásit játszott.Lehetne őket vinni a kövi oltásra,ha esetleg bárkinek van kapacitása!
Lénára új kalapott tettem.
A két kis minimanó is cuki,Bár volt,hogy rájuk keéllett zárnom a faház ajtaját ,úgy kiabáltak a kint lévőkkel,Kinengedéskor nagyot szaladtak.
Ma több retesz is felmondta a szolgálatot,Dolfiéknál,Csokiéknál,Vadócéknál nem lehet a kallantyút becsukni,tényleg ráfér egy renováció a mnehelyre.
Rúfuszt áttettük a szomszéd üres kennelbe,valahogy az szellősebbnek,komfortosabbnak tűnt.
Töpiék hiányoztak...ez is fura volt.
Főztem ezt azt,jól sikerült a rizsem ma is. icon33.gif icon21.gif
Orgonákat sajna elfelejtettem megöntözni,már csak eljövetelkor jutott eszembe.
biztos azért mert a slag fel volt tekerve.Itt kérnék meg mindenkit,ha egyszer kihúztuk a kifutóba,ne tekerjük vissza!Mi értelme?Semmi baja nem lesz,ha nem csigaalakban megy aludni. icon18.gif
Azon kívül a mosogató szivacsot rongyot se zárjuk mostmár műanyag bödönbe,mert büdi lesz.Már nem viszik el a patik...Köszi!
Pénteken két új kutyus érkezik arról a gyepiről,ahonnan Cifra is jött.
Még nem tudom hány órakor,de hétvégére nő a csaj-létszám.
Puszipacsi!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43753. Elküldve: 2018-05-16 20:31:32 [30.]

Szerda.
A megbeszélt 9-re érkeztünk Krisztivel.Feltettem a kajcsikat főni,és kezdődhetett a napi rutin.10-re volt az első időpontunk,a tegnap beszállítmányozott mamácska és pici lánya volt az áldozat.
Szegénykék,az egész család mint egy gúla retteegett a kennelben a kutyaház mögött.Mamát kénytelen voltam kiragadni erőszakkal a gúlából,és elindultam vele a minibe.Ahogy fölemeltem éreztem,hogy gyakorlatilag majdhogynem a szülés határán áll.... icon72.gif Ezt Ildikó drnő is megerősítette.Isteni szerencse,hogy tegnap behoztuk őket,és így alakult.Sorra került utána a kislánya is.Jelenleg együtt lábadoznak a kisfaházban,Ricsi beköltözött Hubáék volt kennelébe.
Nagy örömünkre Forrókriszti is erősítette a csapatot,majd Szévi is,de még így is egy rohanás volt a nap.Uzsi kölkök is chipezés sorba kerültek.
A négy cinkotai bandita egyszerűen fergeteges.Gyakorlatilag így bandástúl vinném őket home,biztos nem lenne egy szomorú percem sem az életben onnantól.Eszméletlenek.Kistarcsai különítmény,kössétek fel az összes létező alsóneműt holnap:)22 icon22.gif icon22.gif
Perditából kikerültek a varratok,Cifrának tettünk be egy vizesládát,mert szét pancsolja az ivóvizét.
Néhany szerencsés sétizett is.Lacibácsi jött,villámsétáltatott ma is Plexit,majd ment.
Volt még chipolvasás reggel a coopnál,majd délben a buszvégállomásnál is. Szerencsére talált süllyedt.
Főztem mindenféle jót,viszont egy oltári baklövéssel kolleginakra hagytam a fővő rizst.Kép majd alant...

icon33.gif icon21.gif
Ismét egy pörgős nap volt,de legalább nem esett.. icon75.gif
Puszipacsi! icon75.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43749. Elküldve: 2018-05-09 21:41:11 [31.]

Szerda.
Krisztivel mar fél9-kor randiztunk a menhelyen,9-re vártuk ugyanis Zita drnőt a nagy dicsőséges szívféregszűrésre.
Meg is érkezett,el is kezdtük.Dicsőséges nem volt,viszont annal fárasztóbb.Kemény volt a 33 kutyat lefogni,kis borotválás,kis vérvétel,adatokat felvezetni .Széva is csatlakozott később,illetve Pregiildi is jött Bóbitával.
A drnő is hősiesen állta a sarat.Egyedül Töpitől nem sikerült mintát vennünk,annyira behisztizett.Képtelenek voltunk lefogni,és csattogtatott is rendesen még később is.
Volt még egypár nehéz eset,de végül mindenkivel elbántunk...
Sajnos 4 pozitív tesztünk született. icon72.gif
Báró,Cakkos,Lajka és Lédike.
Náluk további vizsgálatokra van szükség,hogy biztos e a pozitív eredmény,illetve,hogy mennyire súlyos a helyzet.
A dr-nő mondta,hogy a negatívoknak is kellene megelőzésre tablettát adni.
Csak ez a tesztelés 160 ezer ft volt,a megelőző tabletta is lesz kb 60-80 ezer,plusz a további vizsgalatok is nagy összegre fognak rúgni... icon72.gif
De muszáj volt ebbe is belevágnunk,manapság már alap kell legyen egy menhelyen.
A picik megkapták első oltásukat,Uzsi mama Cakkos és Báró is oltódott.Rúfusz pedig megszabadult túlértékelt férfiasságától.
Elég eredményesre értékelem a mai napot.
Kaptunk Szabiéktól soksoksok virslit,lecsókolbászt,sonkát ,nagyon jó árut.Köszönjük.
Sajnos a kutyák ma nem szaladgálhattak annyit mint máskor,de muszáj volt feszített tempót diktálni,mert még most is ott lennenk.így is majdnem 3-kor jöttünk el.Én nagyon elfáradtam,gondolom a többiek is.
Jóéjt!Puszipacsi!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43745. Elküldve: 2018-05-02 21:56:53 [32.]

Szerda.
A tegnapi fantasztikus nap után öröm volt kimenni a menhelyünkre.Tisztaság,rend,fegyelem fogadott. icon75.gif
Krisztivel ma ketten voltunk,Széva remélem pihent!Ő is és Andika is túlzásba vitték tegnap,most meg isszák a levét...nohát.Gyógyulás! icon70.gif
Széép,ráérősen kényelmesen dolgozhattunk ma,a kennelekben alig kellett takarítani,ivartalanítás nem volt,így nagyon jól éreztük magunkat.
Mivel megint sok az egyedülálló kutyánk,Kriszti 3x is fordult egy-egy sétára.
Piszkét beköltöztettük Vadivadóchoz,nagyon remekül elvannak,csak a szomszédokkal akadt egy kis probléma.
Kacor nem bírja Piszke képét,és ez fordítva is igaz.Edina,ha úgy látod,holnap költöztesd arrébb Vadócékat.
Rúfusz igen hangos,neki is akartam társat nézni,de Tamarával nem volt összhang.Így maradtak egymaguk.Tami úgyis menne pénteken délben műtétre,maajd gazdihoz,ha lenne aki elviszi.VAN BÁRKINEK KAPACITÁSA TAMIT LEVINNI DÉLRE PÉNTEKEN A MINIVETBE?
Cakkos egy bárgyú kis micimackó.Tök cuki.Mikor Kriszti vitte ki,már nem laposkúszott,galoppozott.
Felállítottuk a medencét,de még egyelőre nem aratott osztatlan sikert.Volt aki azért kicsit bemerészkedett,pl. Cifra is imádja a vizet,de azért Maximot senki sem közelíti meg. icon33.gif
A picik is jól vannak,jól ettek,kicsit kitettük őket napozni.
Amúgy is mindenki tűkön állt ,hogy mikor van már a kajaosztás,majd 30 óráig nem ettek! icon27.gif
Edina vettem ki húst,áttettem a kisebb hűtőbe,hogy a legyek ne férjenek hozzá.Sajnos egyre több van...
Jövő hét szerdán lesz a menhelyen a nagy,dicsőséges szívféregszűrés!Aki tud jöhet segíteni.De majd még szólok.
Nagyjából ennyi,semmi rendkívüli nem történt.
Holnap reggel fél 9-re Gácsági viszi Cifrát műtétre!
Pár nap múlva pedig költözhet is új családjához ha minden jól megy.
Jóéjt,puszipacsi! icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43740. Elküldve: 2018-04-25 22:12:39 [33.]

Szerda.
Ma szokasos hármasunk kiegészült még Forrókrisztivel.Így igazán szuper a team mondhatom.Köszi csajok! icon70.gif
Reggel én Józsibánál kezdtem,kaptunk 6 kövér zsák forgácsot.Hálából ők kaptak tőlem egy óriás svajcibonbont.Megérdemlik!
Cifra ájulat gyönyörű és csoda kutya!Kicsit végre felengedett és szaladgált,olyan boldog volt.Ő is az a kutya,akinek fát lehet vágni a hátán egy rossz mozdulata nincs.Ma 2x változtattuk meg a helyét,a lábán mondjuk még nem hajlandó költözni,cipelni kell.De azt is édesen tűri.
Először Plexivel tettük össze,eleinte jónak tűnt az ötlet,de plexi ennek a kis mimóza tündérnek nagyon erőszakos.
Mivel Jenna elköltözött tőlünk,Csibészhez cuccolt Cifra,így már sokkal jobb lett a helyzet.
Uzsi családnál elég kaotikus állapotokat találtunk,mivel elég korán érkeztek kiskutya nézőbe gazdijelöltek,nem volt idő rendbetenni őket,kennelestőlkitettük őket a sörasztalra.Mini kutyakiállítást rendeztünk.
Sikerült kivalasztani a fekete kisfiút.Tehát ő gazdijelöltes.
Jöttek Dináék is a panziból,és hoztak a kicsiknek finom ellátmányt.Köszönjük!
A gallérokat levettük,majd a takarítónapkor mindenkinek kivesszük a kapcsait.
A többiek mind mind jól vannak ,néhanyan sétaltak is.Még Gácsági is kijött,hozta a megbeszélt kullancs elleni szert,rágótabletta formában,Piszkét elvitte vagy 2 órára a saját kutyáival.Szegény Piszi... icon15.gif
Annyira sajnálom,mit gondolhat.
Beadtam mindenkinek a tablettát,elvileg 5 hétig hatásos.
Cifra egyik füle mögül vagy 6 kullancsot szedtem ki.
Fél 3 utan indultunk haza.
Majd 5 órakor megérkezett az új kiskutya,tündér bogyó,egyfolytában csóvál.
Viszont én állítom,ilyen büdös kutyát még nem szagoltam. icon72.gif
Még a melltartómat is a szennyesbe kellett dobnom!Edina,ha holnap esetleg ilyen meleg lesz,egy kis fürdés nem ártana neki.Azt is beszéltük,hogy lassan fel lehet tölteni a medansziét is.
Orgonákat meglocsoltam.
Jóéjt,puszipacsi! icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43741]
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43734. Elküldve: 2018-04-18 22:30:34 [34.]

Szerda.
A mai napot a szokasos szuper-teammel nyomtuk végig.
Egyedül kezdtem,vettem 20 kg rizst,amit lehelyeztem(bevonszoltam)a sörpadig,gondolván majd bepakolom,kinek kellene nyers zacskós rizs Bütykön kívül,hááát Bobinak is kellett,pedig mikor kiengedtem őket,kapott egy egész rúd szalámit!
Szóval,ha holnap nyers rizsszemeket kakál,akkor Edina ne meressz nagy szemeket!Pláne rizsszemeket! icon21.gif
Fél 12-kor kezdődött az őrület,akkorra volt az első műtét időpontunk.plexivel akartunk kezdeni,jó előre behelyeztük a kocsiba,de aztán mivel felfalta az ott lévő elsősegélycsomagban található 40 deka szárazat,későbbre tolódott a golyólevétel... icon23.gif
De nem úszta meg,pedig tudom,hogy erre játszott. icon34.gif
Ivartalanítódott ma Plexi,Vadóc,Szultán és Rosco is.Asszem eredményes napot zártunk.... icon32.gif
Buksi könyvét elhoztam,és teljesen egyedül jutott eszembe!Na?Nem juttok szóhoz sem mi? icon33.gif
Mindenki sokat szaladgált,játszott,sétálni egyedül Buksi ment Krisztivel,de ő kivételezett,mert ő holnap elhagy minket,remelhetőleg örökre!És megkezdi boldog gazdis életét.
Bobekot ma próbáltam lenyugtatni,simiztem egy csomót,és a labdázás művészetét is igyekeztem vele megismertetni.Olyan édes.Ha megfelelő időt tölt spannolódással,és evéssel,utána teljesen cuki és tanulékony kutya. icon22.gif
főztem a szokásos rizs adagot,és husit is.
Edina,kicsit kiolvasztottam a hűtőt,mert képtelenség volt bármit is kivenni,pár csomagot amit sikerült kikalapálnom,betettem a nagy hűtőládába.Légyszi vedd ki ,és ha tudsz főzz belőle,ha nem akkor a lenti hűtőbe tedd.Köszi!
Műttöttkéink egyébként mind jól vannak,Szultán és Vadóc is teljesen jól viseli a kalapot,Plexit már Gácsági vitte vissza,reméelm ő is jól van.
Puszipacsi! icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43730. Elküldve: 2018-04-11 20:27:04 [35.]

Szerda!
Ma ismét hármasban telt a napunk szokásos társaimmal.
Szuper volt. Az idő mármár nyárias.Azzal kezdtünk,hogy a két műtöttkének társat találjunk.Van választék....
Mivel Plexi folyamatosan ugat acsarkodik,őt mindenképpen ki akartam zökkenteni az egyedüllétből.Jenna kicsit tartott tőle,mivel elég erőszakos,de Polly állja a sarat.Nagyon jó páros.Lenne,ha Plexin nem lenne folyamatos udvarlási görcs.Szerintem szegényeddigig életében nem nagyon volt testközelben semmilyen négylábúval.Jövő szerdán viszem műtétre,szerintem addig maradhatnak együtt.Plexitől ráadásul egy vakkantás nem sok,annyit sem hallottunk ,miután társat kapott.
Nemúgy Bobbi...Rettenetes,amit művel.Még Maránál is őrültebben pörög,ugat,a avégén már hangja nem volt.Visszatettük kintre a nagy kennelben,ott sokkal de sokkal jobb neki.Széva sétálni is elvitte,azt mondta,szinte andalogtak,csodálatosan,nyugodtan sétál Bobbi.
Buksi tényleg nagyon befordult.Illetve olyan mintha rettegne.Alig jön ki a haázból.De az étvágya jó,ésha egyszer kijött a kifutóba,ott már viszonylag rendben van.Ő is kapott társat,Jennát.Nagyon jól meg vannak a kifutóban,bent a kennelben egyelőre még a házba húzódik Buksi.De ahogy telt az idő én úgy láttam,egyre többet merészkedett elő.
Bütyiék annyira bélpoklosak,hogy már amikor kezdek etetés előtt mosogatni,az edények csörömpölése Pavlovi reflexet vált ki belőlük.Nemúgy Csibészből.Fel kellett volna venni videóra.Teljesen elterülve 1000 méter mélyen aludt,miközben ment az etetés. icon20.gif icon20.gif icon20.gif Hihetetlen ez a kutya.A nyugalom szobra.De azért a kifutóban bohóckodik.
Jennának nagyon vicces az örömfutása.Behúzott seggel ezerrel köröz. icon21.gif
Mindenki nagyon sokat volt szabadon,Szévi sétált néhányukkal.
Gácsági délután elvitte Jocit kapocsszedésre,és oltást is kapott.Beszéltem vele,nagyjából rendben ment minden. icon32.gif
Jó pihit mindenkinek!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43722. Elküldve: 2018-04-04 21:58:29 [36.]

Szerda.
Nagyjaból úgy telt a napunk mint a múlt héten.Szokásos csapat,szép idő,ivartalanítások.Korán kezdtünk,és vittük Jennát és Pollyt.Mindketten remekül vannak,és nagyon aranyosak.Dr Szabóné volt olyan drága,és sok kuttyot elvitt sétafikálni.
A többiek meg jó sokat labdáztak és szaladgáltak kint.
Szultán Pattancsékkal ment ki,be is akartam hozzájuk költöztetni,de a végén rámászott Misire megerőszakolás céljából,amit ő nehezményzett,így maradtak külön.Ő lesz az egyik áldozat legközelebb Ildikó drnőnél az fix...
icon34.gif
Bull tipusból és kan kutyából szigorú létszámstopot hírdetek!
Jó kis nyugis nap volt,sok kutyázással még a műtétek ellenére is. icon32.gif
Puszipacsi!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43721. Elküldve: 2018-04-04 21:56:36 [37.]

Szerda.
Nagyjaból úgy telt a napunk mint a múlt héten.Szokásos csapat,szép idő,ivartalanítások.Korán kezdtünk,és vittük Jennát és Pollyt.Mindketten remekül vannak,és nagyon aranyosak.Dr Szabóné volt olyan drága,és sok kuttyot elvitt sétafikálni.
A többiek meg jó sokat labdáztak és szaladgáltak kint.
Szultán Pattancsékkal ment ki,be is akartam hozzájuk költöztetni,de a végén rámászott Misire megerőszakolás céljából,amit ő nehezményzett,így maradtak külön.Ő lesz az egyik áldozat legközelebb Ildikó drnőnél az fix...
icon34.gif
Bull tipusból és kan kutyából szigorú létszámstopot hírdetek!
Jó kis nyugis nap volt,sok kutyázással még a műtétek ellenére is. icon32.gif
Puszipacsi!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43710. Elküldve: 2018-03-28 21:37:26 [38.]

Szerda.
A szokasos szuper-teammal nyomtuk a napot.Gyönyörű tavaszban.Egy fiatal pár csatlakozott hozzánk némi sétára,kivitték Mázlit és Plexit,majd a nap végén három lelkes kislány Csokiékat és Lénáékat. icon32.gif
azzal kezdtem,hogy összecuccoltattam Belllát és Vadócot.Nem mondom,hogy álompár,de jól működnek.Kölcsönösen szaglásszák egymás alfelét érdeklődve. icon21.gif Ha Bella kicsit többet szeretne,azt már Vadi nem tolerálja.De muszáj neki a szocializáció,és sztem lényegesen kevesebbet harcol a lábával.Igazából végig kukucskálja a kintlévőket. icon33.gif
Plexit beköltöztettük a helyére,hogy ne legyen a periférián,de Dolfiékkal folyamatos harcban áll. icon26.gif A molinót 1x letépte,visszatettem,nem tudom meddig bírja.
Bobika kezd jól kinézni,ma 2x kapott hamit.
Így lett 3 üres helyünk is,de ne feledjük Misit(mi van az ügyében?) és Woodyékat sem....
Brendának sztem megint baj van a szemével,ha időm lesz,leviszem megmutatni dr.anduszoknak.De ha másnak van ideje az is jó lehet!
icon25.gif
Sokat labdáztunk és játszottunk a kutyagyerekekkel ,jó hogy volt rá idő,nem volt műtét.Jövő héten lesz! icon23.gif Mármint műtét,nem idő...
Margit-Buksi páros jajjj..... icon22.gif icon22.gif icon22.gif icon22.gif
Összeengedtem a kifutóban Cukiékat kornélékkal.Hát! Szerintem ők fáradtak el a legjobban.Oltári sokat futottak.Cuki Pattival folyamatosan,néha csatlakozott Kornél,Pamoush alig bírta a tempót a tömpe lábain.De derekasan igyekezett. icon20.gif
Kiwit megszabadítottuk a kapcsoktól,viszont Bobit végül elfeledtük megvizsgálni alul. icon52.gif
A mai menü zöldséges rizs volt hurkával,(maradt is belőle)holnapra sonkás rizottót főztem csirkemell-combbal, icon46.gif sztem még péntekre is kitart.
Tessy gazdik is kilátogattak,megírtuk a szerződést,sajnos neki is műteni kell a szemét. icon26.gif Sharpi-baj...
De egyébként jól van,azt mondták a gazdik,nagyon okos. icon78.gif
A konténert kipucoltam a sok szeméttől mindenkit kérek,NE DOBJON RÁ SZEMETET!köszönöm.
A madárkákat még etessük plíz,amíg van eleség. icon78.gif
Sziasztok! icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43702. Elküldve: 2018-03-21 22:07:39 [39.]

Szerda.
Ma igen korán kezdtünk .Krisztivel már 8kor randiztunk a menhelyen.
Mivel 3 ivartalanítasunk volt mára betervezve.
annyira nem volt meg a haditerv,hogy azt sem tudtam kiket viszünk,azt meg pláne,hova szállásoljuk el őket. icon23.gif
Na aztán persze kialakult.Olyannyira,hogy lett egy üres kennel! icon21.gif
Sorban vittük Kiwit,Margitkát majd Jocót.
4x látogattuk meg a minivetet. icon18.gif
Időközben Szévi is befutott,míg mi jöttünk mentünk mint a távirat,ő takarított,kutyázott icon70.gif
Bori meg közben elvitte a kölköket oltani és vissza sem hozta!Most olvastam ,hogy gazdihoz kerültek ketten! icon27.gif icon27.gif icon28.gif
Judyt azonnal összecuccoltattam Néróval.Néró amúgy is kibontotta a konnektort a kőházban....Bár Judy játszási szokásai botrányosak,végre olyan kutyát kapott akinek nem tud 4 lábbal a hátára szökkeni. icon29.gif
Időnként még keresgélik a rangsort,de jó páros!Mivel nagy hely kell nekik,Cukiékkal helyet cseréltek.
Kiwi annyira nyugodt és szupercuki,ő most pár napig a rongyosban lakik.Margit a kisfaházban,Jocó a kőházban.
Jocó...Hmmm.Vele csak óvatosan.A szurinál már morgott,a kalap feltételnél egyenesen támadásra vette a figurát.Szévivel végül rátettük.Amúgy bújik,kedves,de kicsit kiszámíthatatlan szerintem. icon26.gif
Léna sajnos mára kinyalta magát megint.Kalapot kapott.Nem tudom mi a fene ez! icon72.gif Muszáj lesz megint megmutatni dokinak.
Szévi jóvoltábol sétáltak a magányos farkasfiúk. icon28.gif
Maximtól érzékeny búcsút vettünk,és ajándékot is kapott,egy nagyméretű gumicsirkét vettünk neki a miniben.Na persze csak új otthonában kapja meg!
Brendáéktól kihoztuk a telejesen értelmetlen helyen lévő két házat... icon23.gif icon23.gif icon23.gif Csak a helyet kisebbitette nekik,és Brenda percenként 98x ugrott le meg föl.
Átvittük Judiéknak,mert az ott lévő kicsi volt nekik,és a kihozatalkor szét is esett darabokra. icon27.gif
Kaptunk ma még adományt is,sok hurkát,husit.
Kipakoltam a nagy hűtőből a sok bizbazt az aljáról(nem is értem ,miért volt bedugva) szétvélogattam,megfoztem meg a tálalóba tettem,és a friss árut bepakoltam.
Főztem csirkecombot,és brokkolisborsóskukoricás rizst! icon46.gif
Tényleg még rizst is vettünk ma Krisztivel 35 kilót.
Jó hosszú fárasztó de nagyon eredményes napot zártunk. icon32.gif
Puszipacsi! icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43675. Elküldve: 2018-03-07 22:00:01 [40.]

Edina,Vadócot és Judyt nyugodtan engedd ki együtt!
A kisi fehér kutyust elvitték a megtalálók,találtak neki helyet.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43674. Elküldve: 2018-03-07 21:57:41 [41.]

Szerda.
Az időjárás ma lényegesen kedvezőbb volt mint tegnap szegény Edinánál.
Krisztivel ketten nyomtuk végig a napot,igazán fantasztikus csaj,a szülinapját is végig küzdötte a ktyákért! icon22.gif icon70.gif
Itt is köszöntelek szeretettel,élj soká! icon70.gif
Mivel igen sok orvosi gond volt mára betervezve,kicsit megijedve kezdtünk neki a napnak.
Telepakoltuk a kocsit kutyákkal,mert az látható volt,hogy csak egyet tudunk fordulni.
Hátra került Rami és Pampuschka,Kriszti ölébe Plexi a nyakas sárpi.
Pampiba került chip és oltás.Plexinek higitott betadin kell a nyakára és augmentin.Vettünk neki bolhacseppet,mert ráfért.
Rami esetében egyelőre tanácstalan dr Miki is.Még mindig kicsit lázas,kapott szurit es szednie kell azt a gyógyszert,amit még műtét előtt kapott.Holnap is vinni kell!
Mivel Nasi nagyon de nagyon de nagyon jól van,őt most nem mozgattuk.A lába tökéletesen műxik.
Helyet cseréltek Brendáékkal.
Szerintem ott sokkal nyugodtabbak.
Brendáról ezt már nem lehet elmondani... icon18.gif
Viszont Csibészt sem kennelváltozás,sem csaholo kutyafalka nem tudja kizökkenteni a zen-ből. icon33.gif
Margitka ultra cuki.a
A gyereke szintén.Olyan a füle,mintha folyton jobbról érkezne a fejére bóra. icon21.gif
Nem semmi ,amit rendezkednek a kőházban.Ketten is elég ügyik. icon23.gif
Plexinek sem barátja a szivacs.Bocsi Edina,de annyira kellett már sietnunk,hogy nem vettük ki tőle a végén.
A többiek mind jól vannak,Kamilla holnap költözik új családjába!Nagyon jól járnak vele,egy óriás tündér.
Az utolsó szárazkaját bontottam ki,muszáj lesz vennünk sürgősen!
És a kakakérdés sem várathat már sokáig,lassan megtelik az utolsó gödör is.
Főztem rizst,és a sajtboltból elhoztam egy csomo felvágottat kolbászt.

Tévi,kérlek majd vegyél papírtörlőt jó sokat!

icon70.gif

Jóéjt mindenkinek! icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43676 #43677]
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43652. Elküldve: 2018-02-28 17:35:12 [42.]

Szerda.
Nos,mint már említettem,nekem a vízfakasztás gyerekjáték volt. icon28.gif Bár fel voltam készülve,vittem egy nagy kanna vizet.
Az első dolgom szokás szerint a madáretetés volt.Majd feltettem főzni a rizst és a kacsát.
Ez lesz a holnapi menü. icon32.gif
Aztan jöttek a rutinfeladatok,szépen sorban kiolvadtak kint a kutyák a kifutóban.Jött Forrókriszti is,majd később Nóri Rebussal.
Hála nekik,sok kutyusunk sétált is a napsütésben. icon32.gif
.visszahoztak az egyik margitbabát,pont jókor,mert akkor volt kint a tesó a mamával.
Gyerekek!Margit teljesen kivirult a hóban szaladgálástól.Galoppírozott,kedveskedett,szinte kézzel fogható volt a boldogsága. icon22.gif
A fiatal pár egyébként nagyon helyes volt,sírtak mint a záporeső,és igazándiból nem is értettem,és el sem tudták mondani,miért is hozták vissza.... icon26.gif
Plusz még egy új kutyánk is lett.
A kerepesi postára ment be,chip nélküli kis tacsi keverék fiúcska.Kb. 8 hónapos.És gyönyörűséges.Lindát tudtam ugrasztani,hogy hozza ki.Időközben kiderült,hogy egy öreg nénié,aki egy olyan házban él,mint a mi kisfaházunk icon26.gif Így lemondott róla.
Pampuschkának neveztem el. icon33.gif
Szegényke elég sokat sirdogál most még.
Lénán nem volt kalap,mert eltört a nyakörve.Sajnos még mindig nagyon vakarózik,hogy a fene egye meg.
Kiwit beköltöztettem Mázlihoz.Vadóc nem tetszett neki..Mázlival egyelőre közömbösek,de gond nincs.
Sok sok kutyával labdáztam ma,de csak azért,mert felfedeztem magamnak azt a labdafelszedő és eldobó kézi készüléket,ami ott hevert az asztalon.Há gyerekek!Az egy óóóóriááási találmány!
Nem szakad le a derék,és oltári nagyot lehet dobni vele,minden erőfeszítés nélkül.Egyszerűen szuper! icon41.gif
Igazándiból meg kell mondjam,a múlt héten kellemetlenebb volt az időjárás,mikor folyt a nyakunkba a hólé mindenhonnan.Kifejezetten élveztem a mai napot,pedig elég betojva mentem ki reggel.
Bár természetesen hiányoztak a léhűtő síelők,de így is szuper segítőim voltak,köszönöm nekik!
icon70.gif
icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43644. Elküldve: 2018-02-22 07:49:42 [43.]

Na sajnos mennem kell a szemeszetre. Reggelre meg gazabb lett. icon15.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43645]
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43634. Elküldve: 2018-02-14 20:42:41 [44.]

Azt elfelejtettem higy muszak vegen Szevivel visszavittuk a csapdat Trudihoz. Ott bandazott az elveszett otodik kolkevel egyutt! icon18.gif
Kolkot probaltuk elkapni nem tudtuk . Nekem mennem kellett Szevi meg maradt es Bori is ment. Nem tudom sikerrel jartak e?


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43635]
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43633. Elküldve: 2018-02-14 20:35:41 [45.]

Szerda.
Csak telorol tudok irni par sort. Az idojarasrol inkabb ne ejtsunk szot.
A szokasos csapattal voltunk. icon70.gif
Kriszti elvitte Pattit mutetre.
Judy visszakerult bentre, Zeno Foxekhoz Nasi Dolfihoz.
Bobbiek korlete katasztrofalis volt,Sz3vi es Kriszti sokat dolgoztak rajta hogy elhetobb legyen.
Picik cukik de mindent occecarnak. Majd szomjan haltak, vizuk egy csepp sem volt!
Tettunk be nekik sokkal tobbet, illetve igyekeztunk tobb wc-t kialakitani. Sok ragcsat es jatekot is kaptak, ultra cukik voltak veluk. Margitka gyonyoru.
Setaltak is paran a ket Krisztinek hala. A ket melyhutot kitakaritottam mert penetransak voltak.
Rami sajnos nincs tul jol. Nem evett. Orvoshoz nem tudtuk vinni egyelore remelem holnap sikerul. Illetve remelem jobban lesz.
Tobbiek vidamak jol ettek .
Remelem holnap mar szebb ido lesz es eltakarodik a tel a sunyiba vegre!
icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43628. Elküldve: 2018-02-11 08:05:09 [46.]

Aztaaaaa! icon28.gif
Remelem ez mind igazan komoly gazdijelolt!
Rita icon22.gif icon22.gif icon22.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43627) Erika71, 2018-02-10 17:28:01]
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43595. Elküldve: 2018-01-30 20:52:13 [47.]

icon70.gif icon70.gif icon70.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43593) U.Kriszti, 2018-01-30 19:07:27]
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43586. Elküldve: 2018-01-24 21:41:00 [48.]

Szerda.
Ma a szokásos társaságommal telt a nap. icon70.gif
Krisztivel kezdtünk,Szévi később csatlakozott.
Ugy a terv az volt,hogy párosítgatunk....
Nahát ezt a projektet a kutyáink rendesen megvétózták. icon26.gif icon72.gif
Nem tudom,hogy a bolygók szerencsétlen együttállásának,vagy minek volt köszönhető,de mindenki megőrült ma a menhelyen. icon37.gif
Mindenki veszekedett mindenkivel,folyamatos csaholás,őrület volt jellemző ma kutyáinkra. icon27.gif
Kifli és elvis,akik eddig együtt lakztak,ma teljesen kifordultak magukból,Folyamatos volt a veszekedés.
Forrókriszti kihozta Pattancskát.
Így végül ami változtatás sikerült,az a következő.
Fox(miután Kriszti elvitte a minibe oltásra,majd Edinához ismerkedni a kutyáival... icon28.gif )beköltözött a klónokhoz.Akiknél előtte már Elvissel és Pampival is próbálkoztunk. icon23.gif
Pattancska becuccolt Zénóhoz.Készüljetek fel a szopránjára. icon18.gif
Bella Maximmal bútorozott össze,remek páros!
Bobbiék kimentek a nagy kennelbe,így végre viszonylag nyugodtan lehet labdázni,játszani a többiekkel,a betonos üres.
Pampalini meg Kornélékhoz költözött,semmi probléma nem mutatkozott,remélem így is marad!
icon75.gif Ő az egyik legjobb kutyánk egyébként.Persze Rita után... icon22.gif
Ennyi.
Sétáltak egy páran Szévi jóvoltából.
Megbeszéltema Kiflire jelentkező csömöri ideiglenes gazdikkal,holnap 4-re vihetjük próbára.
Erika elvitte Misikét egy kis óvatos szépítkezésre Verához.Mert jó büdi volt.
Köszönjük Veronika!
icon22.gif
Lénának nagyon csúnya a sebe. icon72.gif
a kalapja szét volt nyílva sajan,megpróbáltam szorosabbra tenni neki.
Ha esetleg holnap lenne kapacitása elvinni,muszáj csinálni neki egy allergiatesztet.
A mai rizses csirkelábas menü óriási sikert aratott! icon46.gif
Jóéjszakát! icon50.gif icon74.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43585. Elküldve: 2018-01-24 21:22:23 [49.]

icon26.gif icon26.gif icon26.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43584) Szabó Éva, 2018-01-24 19:03:18]
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


K.Barbi



Tagság: 2004-12-25 14:02:58
Tagszám: #14650
Hozzászólások: 8368
43572. Elküldve: 2018-01-17 21:03:39 [50.]

Szerda

Nnna,ma megint nem volt egyszerű napunk,nagyon nem. icon18.gif
Reggel úgy döntöttem,nem a menhelyessel megyek,mivel mar egy félórát a sajátomról is kapartam a jeget,újra nem volt kedvem.Kicsi kutyák menek műtétre,ellesznek egy opel corsában is...Egyedül kezdtem,vittem a madárkáinknak 10 kiló magot,de annyira siettem,csak leltettem a fa alá.Később Lédi Babazsák megnézte mi van benne... icon23.gif
Úgyhogy igyazzatok,mikor szedtek belőle.
Elsőként Kiflivel keltem útra,ahogy beszálltunk a kocsiba,angyallá változott. icon22.gif Úgy ült mozdulatlanul az anyóson,mintha mindig ezt csinálta volna.
Beadtam,rohanás vissza.Addigra Kriszti is megérkezett(igazság szerint ő engedte rá a magokra Lédi Babazsákot... icon21.gif )így mar együtt fordultunk rá a következő körre,Elvissel és Pampalinivel,akit együtt szándékoztunk a minibe szállítmányozni.Nahát ez volt egy burleszk jelenet! icon20.gif Elvis mint tudjuk,nem könnyű eset,ha kutyákról van szó.Egy opel corsában meg különösen nem szeret lenni egy légtérben másik egyedekkel.Haladni kellett,így egy szó mint száz,kénytelen voltam a csomagtartóba száműzni,és majdnem teljesen lezárni,onnan kiabált a kis ganéj. icon31.gif
ekkor már fél 11 volt és még a menhelyen nem csináltunk uszkve semmit.
Na de akkor beindultunk és jött a felmentő sereg is Forrókriszti személyében. icon75.gif
Elviséket már ő hozta haza,és utána is sétaáltatott sokat.
Elvis és Kifli a kőházban lábadnak,Pampalini a kis fában.
Kifli elkenődve,Elvis hangosan,Pam rezignaáltan vette tudomásul,mi történt vele.
Judy bekerült Kifliék kennelébe.Tünder mackó az a kutya,és olyan boldog eb lett belőle,hogy öröm nézni.Ef.Kriszti kikefélte gyönyörűen a bundiját is! icon22.gif
Egyébként összeengedtem Vadóccal.
annyira játszott volna vele,csak nagyon vadul.Vadóc is örült volna neki,ha nem akara volna az óriási testével folyton betakarni vadóckát! icon20.gif
Szerintem mindketten örülni fognak egy nekik megfelelő társnak.Vadócnak is kell egy lány,ebben biztos vagyok!
Zénó visszakerült Foxhoz,teljes a boldogság.
Donáék kijöttek próbasétára,de akkora volt pont a káosz,hogy nem igazán tudtunk nyugodtan gondolkodni,és kipróbalni a kutyákat sajna. icon26.gif
Egyébként minden rendben van kint.
Az ereszről gyakorlatilag egész nap folyt a nyakunkba az olvadó hó,tök király volt!
Dehát ahogy hallom,most meg orkán van kint. icon23.gif
Nahát ezek a tél szépségei,ezért is szeretem én annyira!
Pontban 4-kor jutottunk haza.
Sziasztoooook! icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
K.Barbi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 8368
    / 335 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.031848907470703 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail