Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455080/28 Témák: 18952 Tagok: 112613 Legújabb tag: Gerard Thornton Online: (85/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 217 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 5406 üzenet

Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
357. Elküldve: 2022-04-27 10:12:05 [1651.]

Teljesen nyilvánvaló, hogy a Nyugat nem akar véget vetni az ukrán válságnak, mert – és ez különösen igaz Washingtonra – gazdasági és politikai érdekei fűződnek a fegyveres konfliktus elhúzódásához.

Csak egy példa, hogy értsük, mekkora üzlet van ebben a háborúban: az amerikai Sturm, Ruger & Company, Inc. egyike a legnagyobb fegyvergyártóknak, a részvényárfolyama január végén mégis alulról karcolta a 20 dollárt, március végre viszont elérte a 80-at, és egy kis botlás után, annak hírére, hogy az USA külügy- és védelmi minisztere, Anthony Blinken és Lloyd Austin Kijevbe látogat, most ismét meredeken emelkedik.

Ugyan kit érdekel, mennyi szenvedéssel jár két, egymástól külső erők által elidegenített testvérnép harca, ha a csatatereken és a bombázásokban nem amerikai (és/vagy uniós) állampolgárok halnak meg, viszont az amerikai cégek megsokszorozhatják bevételeiket?

Pedig a Nyugatnak bőven lett volna lehetősége az elmúlt nyolc évben, hogy szavatolja a békét. Évről évre ellenőrizhették volna a minszki egyezmények betartását, vizsgálhatták volna a nemzetiségi jogok érvényesülését és kikényszeríthették volna azok tiszteletben tartását. De még a háború előtti napokban is megálljt parancsolhattak volna mindkét félnek, csak tárgyalóasztalhoz kellett volna ültetni őket. Washington és a szövetségesei azonban nem ezt tették: nyolc éve tömték fegyverekkel az ukránokat, és szították az oroszellenes indulatokat. Közben a szikrára vártak, amely berobbantja a jó előre a Donyec-medencébe készített puskaporos hordót.

Egyetlen nagyhatalom volt csak, amely többször figyelmeztetett az Ukrajna esztelen felfegyverzésében rejlő veszélyekre, és tárgyalásos megoldást szorgalmazott: Kína. Ám ki hallgat Kínára, amely a technológiai fejlettsége és gazdasági ereje miatt néhány éve ugyanúgy a Nyugat céltáblájává vált, mint Oroszország (gondoljunk csak a Huawei elleni „kereszteshadjáratra”, amelynek egyetlen valódi indoka az volt, hogy a kínai cég olcsóbban és magasabb minőségben kínálta az 5G hálózatok kiépítését, mint amerikai vetélytársa)?

Az előző percekben szembe jött velünk egy hirdetés, amelyet lengyel barátaink adtak fel több nyelven, és Oroszország megállítására szólítanak fel benne. A fentiekre tekintettel mi viszont úgy látjuk, a világbéke érdekében a neokolonializmust és a mindent maga alá gyűrő nyugati imperializmust kellene inkább megállítani egyszer s mindenkorra.


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
236. Elküldve: 2022-04-27 08:50:57 [1652.]

S-i6zoxOo3F5TjQRgHwGIRwrGRF6obaarWAAKVABiOYwz_JQ00sE3AwQm1sXhSJAFKdhMkmqYv3wwYdk_0UwBUs6.jpg


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
356. Elküldve: 2022-04-27 07:48:25 [1653.]

A birodalomépítés zavartalanul folytatódik


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2052. Elküldve: 2022-04-26 20:19:19 [1654.]

" Jó napot Magyar-magyarok!

Mi jár a fejemben?

Elmondom minden hazájáért aggódó magyarnak és egyben NYÍLT levelem a Magyar Nemzeti Kormányhoz!

Csak az olvassa el, akinek van füle a hallásra és szeme a nézésre!


Trollok, iskolázatlan, történelmi-gazdasági-politikai tudás hiányában élő megtévesztett, sajnos, magyar állampolgársággal rendelkező, sajnos honfitársaim, és a ceus-soros-fizettet Trollok, kíméljenek meg a véleményüktől, mert, magasról teszek rá!

NYÍLT LEVELEM A MAGYAR NEMZETI KORMÁNY VEZETŐIHEZ!

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

Önök tudják e, mi folyik a Egyetemeinken?

Ha nem,akkor most figyelmet kérek, mert elmondom!

Tavaly, találkoztam egy busz-megállóban egy egyetemista kislánnyal, akivel szóbeszédbe elegyedtem, szokásomhoz híven.

Megkérdeztem hová megy?

Azt válaszolta, tüntetésre!

Megkérdezem mi ellen?

Közölte, azt nem tudja, de a Momentum hírdette az Egyetemen és 10.000 forintot kap, ha elmegy!

Tavaly kitettem a közösségi hálóra, de nem érte el az Önök ingerküszöbét, pedig sok Kormánytag és Államtitkár az ismerőseim körében van!

Elmondtam neki a véleményem, közöltem vele, hogy ismerem a szüleit, nagyszüleit, és nem úgy ismerem az elődeit, hogy Ők ezzel egyetértenek! Azt is elmondtam neki, hogy ki fogja égetni a Júdás pénz a zsebét, mert Magyar ember nem tehet a hazája ellen!

Azt is elmondtam, tudja e, hogy akiknek a tüntetésére készülődik pénzért, azok anarchisták, a magyarok ősi ellenségeinek a leszármazottai?

A kislány hallgatott és felszállt a buszra!

Most jön a csoda kedves Magyar Kormányom!

MA, délelőtt a zöldségesnél találkoztam a leánnyal. Ő ismert fel engem a rohadt maszk alatt, és megszólított!

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

Tudják mit mondott ez az értelmes leány?

Azóta sem költötte el a Momentumtól kapott 10.000 forintot, mert nem mert hozzányúlni!

Azt is elmondta, hogy azóta abba hagyta az egyetemi tanulmányait, mert folyamatosan zsarolták az egyetemi oktatóik azzal, hogy ha nem megy ki a Kormány ellen tüntetni, akkor nem kap az indexébe jegyet s soha nem kap diplomát!

Tudnak Önök erről tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom?

Tudnak e arról, hogy a Magyar adófizetők pénzéből, a Magyar Kormány által fenntartott Egyetemeken olyan magyar-ellenes, magyarokat gyűlölő oktatókat, tanárokat fizetünk, akik az ifjainkat elbutítva, megzsarolva, kemény milliókért ellenünk és népünk ellen nevelik a jövőnk zálogait, a fiatalságunkat?

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

Itt az idő cselekedni és tenni valamit ez ellen!

2010-ben Önök jól felismerték a helyzetet, meg akarták reformálni a bíróságokat, mert nagyon jól tudták, hogy a Magyarországon működő bírók nagy többsége, magyarellenes, ócska bolsevik-libernyák, idegen érdekeket képviselő, globalisták pincsikutyája!

Ezért lehet még szabadlábon a költségvetést meghamisító , népére lövető aljas tróger , a hazug Böszme Gyurcsány, a liba tolvaj Bajnai, a 6,2 milliárdos adócsalást elkövető Czeglédi és sorolhatnám estig a neveket ...

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

ITT AZ IDŐ!

Ki kell válogatni az Egyetemeinken oktató tanáraink és professzoraink közül, a Magyar Jövőnkért fáradozókat és azonnali hatállyal el kell távolítani a Magyar Nép ellen aktívan serénykedő, ballibsi senkiháziakat!

Mit várhatunk el az ifjúságunktól, a jövőnk zálogaitól, ha ellenünk nevelik őket az idegenvérűek, a bolsevik-kommunista-globalista-libsi oktatók az Egyetemeinken?

Baj van Tisztelt Magyar Kormányom és a bajt, úgy ahogy az az elmúlt 11 évben nagyszerűen kezelték, ezt a bajt is orvosolni kell, méghozzá sürgősen!

Évek óta kongatom a vészharangot, rázom a bajfát!

Sorban adom be a törvények, a nyugdíjrendszer átalakításáról, a választási törvények módosításáról szóló tanulmányaim, várom a véleményüket róla!!!

Évek óta írom, mondom, hogy "A legjobb védekezés, a támadás!"

Önök, védekeznek, ahelyett, hogy támadnának!

Miért?

Szerintem, elmentünk már a kijárat nélküli falig!

Én, bizony ha kell, fegyver a kézben, úgy várok a Hazám és a Népem ellenségeire,ott, a kijárat nélküli falnál, háttal!....

/P. Mobil. Örökké szeress/

Csöpögnek a médiák, még az állítólag kormányoldaliak is, az ellenzéktől!

Tessenek mondani, miért?

Miért kell nekünk az állítólag nemzeti érzelmű csatornákon elviselnünk az ellenünk vétkezőket?

Butítják az amúgy is nagy arányban buta, olvasatlan, tájékozatlan, megvezethető magyarokat és fertőzik a fogékony ifjainkat!

Tessenek mondani, a hazánkban reneszánszukat élők, az ellenünk támadók és bennünket megsemmisíteni szándékozók TV adásaiba, miért is nem hívnak meg jobboldali újságírókat, politikai elemzőket?

Költői ám a kérdésem, mert tudom rá a választ!

Tisztelt Magyar Nemzeti Kormányom!

Nem ellened, hanem ÉRTED! Érted?

Tényleg engedjük, hogy a történelem ismételje önmagát?

Tényleg, nekünk megint Mohács kell?

Tényleg milliárdos állami támogatásban részesítjük az ellenünk vétkező és a létünkre törő pártokat?

Tényleg eltűrjük, hogy azok utódai, akik tort ültek Magyarország felett, mint 1920. június 4-én, 1947 február 10-én, 1956-ban, tényleg ezeket tetszenek pénzelni a magyar adófizetők pénzéből?

Ma, 2021-ben a hazánkban élősködő árulók, pont úgy viselkednek, mint elődeik 1919-ben!

Ma azokat pénzeljük, akik gyűlölködnek és igyekeznek megsemmisíteni Magyarországot és a Magyar Keresztény kultúrát?

Felhívnám szíves figyelmét a Magyar Nemzeti Kormányomnak, hogy Horhy Miklós kormányzása idején nem emlegettek üres és nem létező demokráciát, és ennek köszönhetőn volt jog és igazságszolgáltatás!

Így mind Szálasi, mind pedig Rákosi /Roth/ elvtárs börtönbe kerülhetett! /Gyurcsány? Bajnai? Horn? Meggyesi?...stb vajon miért nem .????/

A hazudozó újságokat és újságírókat a Horthy kormány megbüntette, mert akkor még a bírói kar az igazságot és a magyar nép érdekeit képviselte, szemben a mai, hazánk ellen és idegen érdekeket képviselő maffiózó bírákkal szemben! /Tisztelet, a kevés kivételnek!/

Itt az idő cselekedni!

Itt az idő magasról tenni a gyarmatosító ,liberál-globalista-bolsevik UNÓ, agy mosott vezetésének döntései ellen!

Itt az idő a kezünkbe venni a saját sorsunkat, a nemzetünk megmaradását!

Itt az idő megfogadni bölcs elődeink intelmeit!

Merjünk Magyarok lenni!

Semmi keresnivalónk ebben a gyarmatosító, globál-analfabéták, kilóra felvásárolt senkik szövetségében, amit uniónak csúfolnak!

Kárpát Uniót a saját véreinkkel és a még nemzeti identitásukat el nem veszített európai népekkel!

"Az embernek el kell készülnie arra, hogy ha bármi veszéllyel találkozik, szembe tudjon nézni vele. Ennek nagyon egyszerű módja van : az, hogy magyarok legyünk! - Magyar világnézetet, magyar műveltséget kell adni az embereknek! - Ne adjátok fel magyarságotokat semmi veszéllyel szemben sem!

Csak az tartozik a nemzethez, aki a nemzeti feladatokat vállalja!"

/dr. Gróf széki Teleki Pál/

Én, és még sok magyar testvérem, tudjuk,merjük, tesszük és készen állunk!

Önök is?

Ha Önök is készen állnak Tisztelt Magyar Kormányom, akkor NEM védekezni kell, hanem Támadni!

A legjobb védekezés, a támadás!

Hát akkor itt az idó! FEL! TÁMADUNK!???

Én, és sok magyar testvérem, nem fogja engedni a senkiházi bolsevik-anarchista-gender-globalista senkiháziaknak, hogy ezt az elődeik és eszmetársaik által sokszor kifosztott, nyomorba taszított, megcsonkított kis hazánkat még egyszer tönkre tegye!

Isten engem úgy segéljen és bennünket úgy segéljen, hogy az utolsó cseppvérünkig meg fogjuk óvni a hazánkat az ellenségétől .Így legyen!

Hajrá Magyarország!

Hajrá Magyarok!

Köszönöm a megtisztelő figyelmet! "

/ Julianna Gere /


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
235. Elküldve: 2022-04-26 17:07:58 [1655.]

Náci szimbólum a Siratófalnál
A feje tetejére állt és megbolondult az egész világ. Elképesztő dolgok történnek manapság. Főleg ott, ahol az ukránok megjelennek. Ki gondolta volna, hogy az ukrán menekültek által viselt náci szimbólumok valaha megjelennek a Siratófalnál?


50vLQO_OUrvq2NYFgJxwjvvrPPfpRbJcWmgytGafkaJHqecmEKBtW7wy-QuC089GdJRT-L6fkUw-L40xc3Af-uRo.jpg

Tovább >>




Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2051. Elküldve: 2022-04-26 16:57:27 [1656.]

641640-lmbtq.jpg

Tibi atya: A Mi Hazánk megakadályozta, hogy a Pride a megszokott útvonalán haladjon

Tovább >>


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
234. Elküldve: 2022-04-26 15:37:13 [1657.]

Ilja-Kiva.jpg

Ilja Kyva: “az Ukrajnába szállított lőszer és fegyverek nagy része Romániából érkezik”


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2050. Elküldve: 2022-04-26 14:07:09 [1658.]

Ők lesznek a jövő nemzedék nevelői?
Mire fognak ők nevelni?
A valóság helyett az ELTE buborékjában élnek.
Minden megszólalás tanulságos.


Ellenzéki fiatalok nyilatkoztak a „fullasztó Orbán-rendszerről” a Telexnek - Videó


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
355. Elküldve: 2022-04-26 09:46:24 [1659.]

TÚLÉLŐ SULI/2. Energia, fűtés, raktározás, önvédelem, menekülés...


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
233. Elküldve: 2022-04-26 09:06:30 [1660.]

A brit újságíró szerint Mariupol lakosai söpredéknek nevezik az Azovot


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
155. Elküldve: 2022-04-25 13:26:27 [1661.]

Az orosz erők újra felkínálták a lehetőséget a megadásra a mariupoli Azovstal üzemben lévő ukrán erőknek

Tovább >>


Téma: HTPC mindentbele Fórum: Linux
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
232. Elküldve: 2022-04-25 08:27:28 [1662.]

w_740


Űrháború: már legalább egy évtizede elkezdődött


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
231. Elküldve: 2022-04-24 23:59:41 [1663.]


Amerikai közgazdász: Washington régóta tervezi a harmadik világháborút



Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2049. Elküldve: 2022-04-24 22:43:02 [1664.]

EGY KÁRPÁTALJAI MAGYAR ÉDESANYA TOLLÁBÓL ‼

A CIKK ÍRÓJA KÉRÉSÉRE NEVE ÉS A HELYSZÍN NEM PUBLIKUS‼


A mai napon a 15 éves fiam elvitték az Ukránok a frontra a szívem szakad meg teljesen tehetetlen vagyok 😪 A fiam ma reggel elindult egy barátjához falun belül.. Megkértem ha jön haza felé hozzon kenyeret és pár apróságot. Délben valami ismeretlen rossz érzés fogott el. Gondoltam felhívom.. A telefonja kicsörgött egy db ig de nem vette fel, kis idő elteltével már csak kisípolt. Anyai szívem nem nyugodott így a keresésére indultam.. Első utam a barátjához vezetett.. Ott csodálkozva fogadtak a barátja szülei.. Mivel a fiúk állítólag elindultak biciklivel hozzánk.. Egyre erősödő gyomor görcs kapott el, tovább indultam a boltba.. Ott a boltos elmondta igen a fiúk voltak a boltba és elmondta mit vettek. Utána biciklire ültek és elhajtottak a földes út felé(ez egy rövidebb út hozzánk pár házacska van csak arra) így a boltos által megmutatott úton folytattam a keresésüket.. Már fél úton járhattam amikor pont két házporta között.. Amikor az út szélén észre vettem egy kenyeret zacskóban.. Leírhatatlan rosszullét fogott el.. már éreztem hogy nagy baj van.. A földes út melletti árkon át a bozótosban akartam folytatni a keresést. Ahogy másztam az árkon vettem észre hogy a boltban vásárolt dolgok szanaszét hevernek.. Zokogásba törtem ki ekkor vettem észre a bokorra hajítva a fiam biciklijét.. Magam sem tudom hogy de eltántorogtam a közelebbi házig... Hallottak vagy láttak e valamit 😵😪 Az idős lakók nehezen félve de ki jöttek és elmesélték hogy.. kiabálásra szitkozódásra figyeltek fel Ukrán katonák 2 fiút ütlegeltek utána teher autóra rakták és elvitték őket.. Tehetetlennek érzem magam nincs hova forduljak csak Imádkozni tudok hogy élve haza jusson.. FIGYELMEZTETEK MINDENKIT IGAZ KÁRPÁTALJÁN NINCS MÉG HÁBORÚ, DE IDE JÖNNEK BEGYŰJTENI A FIAINKAT‼A kor sem számít hisz ő Novemberben tölti majd a 16.életévét.Papirok is voltak nála de ezek szerint nem érdekelte őket.. .Mocskos gyilkos banda 😡ÉDESANYÁK VIGYÁZZATOK FIAITOKRA ‼AKINEK VAN HOVA MENEKÍTSE AZ ORSZÁGBÓL KI‼FÉLŐ HOGY EZ A KEZDETT ÉS PORTYÁZNAK MÉG😡😪😪😪😱😭😭😭😭

A nevem és a helyszínt magam és a családom biztonsága miatt nem tenném publikussá


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
354. Elküldve: 2022-04-24 13:03:01 [1665.]

Nagy vihar készül!

Világraszóló.

„Nyugatról” közelít és kelet felé tart.


CnyZ5avfN0vm6duK139Qs9-M7XuqSAV52yTmCDb4w4y2W-QbNd1OTWCL31fQbaD_Ut9is7tb6RboI1ksDSzxSg_B.jpg

Nem kevesebbet fenyeget, mint az úgynevezett „emberiséget”.

Teljesen nyilvánvaló, hogy annak a rendszernek, amit évtizedeken, vagy akár régebb óta megszokott az emberiség, annak vége van. Soha nem fog visszatérni.

Azért van vége, mert hazugságra épült, amit egyesek nagyon is tudatosan hazudtak el, mások meg nagyon is készségesen elfogadták mindezt, mert sok tekintetben kellemes volt a számukra, de a hazugság attól még ugyanúgy hazugság marad és szükségszerűen összeomlik.

A dolog lényege röviden az, hogy semmi nem az, aminek látszik, és szinte semmi mögött nincs ma már valós érték.

A pénz ma már csak egy elektronikus jel egy mágneses adathordozón, amit úgy módosítanak egy gombnyomással, ahogyan akarnak. A pénz értéke ma már csupán személyes döntés kérdése. Valós érték pedig szinte egyáltalán nincs már mögötte. Főként a „Nyugat” (EU és USA) ma már csak egy hatalmas luftballon, amit annyira felfújtak, hogy nem lehet már tovább fújni, mert akkor azonnal kidurran. Elérte tehát a határát a hazugságáradat.

Az EU és az USA népei ellustultak, eladósodtak, genetikailag is maximálisan degradálódtak az etnikai keveredés miatt és a krónikus tudati lezüllés következtében morálisan is összeomlottak.

A világ energia és ásványkincs tartalékúnak kb. a fele Oroszországban Kínában és Indiában, valamint az általuk befolyásolt és felügyelt országoknak a kezében van. A világ termelőerejének kiemelkedő része felett Kína rendelkezik. Az EU-nak és az USA-nak nem nagyon maradt más, csak az a pénz, ami mögött csupán olyan adósság van, ami soha nem lesz behajtható. Ezt egyébként ők is nagyon jól tudják. Az USA államadóssága meghaladta a 30.000 milliárd dollárt, és ha Kína nem hajlandó a jövőben USA államkötvényeket vásárolni, akkor az amerikai államcsődöt azonnal be kell jelenteni. Ha Kína és Oroszország, valamint India nem USA dollárban kereskedik a jövőben az olajjal és ehhez Szaúd-Arábia is csatlakozik, akkor a pertodollárnak vége és a bukás sokkal hamarabb bekövetkezik. Akkor a FED-nek is vége és bizonyos „családok” is csomagolhatnak.

A materiális világ „valódi” materiális értékei tehát egyáltalán nem az USA és az EU kezében van ma már, és a humán erőforrásokkal sem büszkélkedhetnek egyeduralkodó módon, mert az „agyelszívást” már sikerrel megvalósította Kína és a többi feltörekvő gazdasági hatalom is.

Ott van tehát Oroszország, mint energia nagyhatalom, Kína, mint a legolcsóbb tömeg munkaerő és ott van a lezüllött USA, elbukott háborúk sorozatával, valamint az ellustult, elöregedett és etnikailag is tönkrement Európa, aminek a megosztottsága is jelentős.

A helyzet tehát lényegében arról szól, hogy bejelenti-e az úgynevezett „Nyugat”, hogy a pénzvilága összeomlott és az a pénz, ami a világban forgalomban van, amögött csak adósság van és ezzel egy pénzügyi világkatasztrófát szabadít az emberiségre, vagy beleviszi az emberiséget egy kilátástalan és vélhetően katasztrofális háborúba, mintsem elismerje a totális vereségét és bukását. Bejelenti-e valaki, hogy az USA dollár az Euro és a többi pénznem sem ér annyit, mint az a papír vagy fém amire nyomják, és hogy az IMF, és az összes többi bank is csak egy ócska kirakat, ami adósságot halmoz folyamatosan, vagy a beismerés helyett inkább beletaszítják az emberiséget egy beláthatatlan háborús helyzetbe és így igyekeznek elfedni a valóságot?

A helyzet tehát az, hogy az eddigi világrendnek vége van, és nincs megegyezés abban, hogy hogyan tovább? Addig ment egymás körbelopása, amíg csak adósság maradt. De ezt ki és hogyan jelentse be hétmilliárd vesztesnek? Ez itt az igazi probléma, és a kardinális kérdés.

A Nyugatnak rohamosan esik a gazdasági státusza, ami nyilvánvalóan az életszínvonal drasztikus romlásában is szükségszerűen meg fog nyilvánulni. De akkor mi lesz a csőcselék szimpátiájával? Akkor nem fogják megválasztani az aljas és gazember politikusokat? Akkor hogyan lehet tovább lopni és az illegitim hatalmat bitorolni? Azt pedig nem akarják feladni azok, akik ezt már megszokták. Keresni kell tehát egy ellenségképet, mondjuk az oroszokat és őket kell felelőssé tenni mindenért. Ki kell robbantani bármi áron egy hatalmas háborút, ami egyrészt elfedi a katasztrofális helyzetet, másrészt lehetőséget ad a világ átrendezésére. Amivel el lehet terelni a figyelmet és amivel meg lehet magyarázni a hiperinflációt és a nélkülözést. Aztán ha minden a terv szerint alakul, akkor még megmentőként is fel lehet majd tűnni a háború lezárását követően.

A „Nyugatnak” tehát létérdeke a háború. Nem kerülheti el, mert akkor színt kellene vallani, hogy az egész modern nyugati jólét, a fogyasztói társadalom egekig magasztalt ideája megbukott és be kellene ismerni, hogy az egész kapitalista ideológia a liberalizmussal és a demokráciával együtt végzetes tévedés volt, és akik ezt rászabadították az emberiségre, azok a világ legnagyobb gazemberi és a legostobább idióták. Ez a beismerés pedig nem fog megtörténni. Ennek az elkerüléséről szólt és szól a vírus hiszti is és a háborús hangulatkeltés és konfliktusgerjesztés is. Valahogyan „előre” menekülni és elkerülni az elkerülhetetlent. Ez a jelenlegi „stratégia” és ezt szolgálja minden taktikai húzás is.

Mert ugyebár, ha egyértelműen kiderülne, hogy nincs tulajdonképpen semmilyen „megtakarítás” sem, meg nyugdíjalap sem, meg életbiztosítási tartalék sem, meg semmi sem, csak a nagy hazugság van, az adósság, meg az egyik napról a másikra történő pénzügyi túlélés és zsonglőrködés, akkor bizony a csőcselék nagy valószínűséggel kezelhetetlenné válna és meglincselné azokat a gazembereket, akiben eddig, ha kételkedve is, de azért megbízott.

Hát ezért kell a háborús cirkusz. Ezért kellenek a józan ésszel teljesen ellentétes kormányzati döntések. Ezért kell a kétségbeesett bűnbak keresés. Ezért kell az uszítás. Ezért kell a zavarkeltés, a felforgatás. Ezért kell minden hazugság és megtévesztés, hogy ki ne derüljön a leghülyébbek számára is, hogy a helyzet nem kritikus, hanem katasztrofális.

Vége van tehát, ha tetszik, ha nem. Csak idő kérdése, hogy mikor válik teljesen kezelhetetlenné a helyzet. Nyilván ez nem húzódik évtizedekig. Lehet, hogy még évekig sem. Ez itt áll már a küszöbön és bármikor beléphet és amikor majd teljes valóságában belép, akkor nem fogja érdekelni, hogy ki van felkészülve a fogadására és ki nem.


A szerző nem ismert, de az írás magáért beszél!


Tovább >>


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
257. Elküldve: 2022-04-24 12:48:38 [1666.]

A Linux disztribúció típusai magyarázata: eredetiek, származékok, ízek


Téma: Linux ismertető Fórum: Linux
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2048. Elküldve: 2022-04-24 12:33:27 [1667.]

Őszintén örültem a választások eredményének. Sok-sok aknát véltem felfedezni az ide vezető úton, de a kormány és a miniszterelnök kezelni tudta őket. A covid komoly bukási lehetőséget kínált, de jól megoldották. A gazdasági válság kezelése is eredményes volt. Miniszterelnök úr a háború-béke kérdésben meglévő lehetőséget is meglátta, és ez is segítette őt. Megőrizték a kormány egységét, ami talán a legfontosabb volt.

Sajnáltam, hogy megváltoztatták a választási törvényt és így eleve lehetetlenné tették, hogy mi listát állítsunk. Korábban a listához 27 egyéni jelölt kellett, most 71. Média és egyebek nélkül ez lehetetlen feladat. Több helyen jeleztem, de nem talált megértésre.

Szerintem most még nehezebb idők jönnek. Az EU és az USA liberális körei nem bocsájtják meg a mostani újabb győzelmet, és támadni fognak.

Az amerikai nyomás a háborús részvételre nagyon nagy. És bizony az atlantisták közöttünk élnek. Talán még ott is, ahol nem gondolnánk.

És akkor a gazdasági gondokról még nem is szóltam.

Elküldöm friss írásomat. Örülnék, ha elküldené egy-két értő embernek. Figyelemfelkeltésnek talán nem árt.

Remélem, jól van!

Barátsággal

Thürmer Gyula




Kinek az érdeke a háború?




Tudják, mi Amerika legnagyobb találmánya? Másokkal elvégeztetni a piszkos munkát, mások életét kockára tenni, mások nyomorát kihasználni, és persze mindenből pénzt, hatalmat, sok pénzt és nagy hatalmat csinálni. Van erre egy magyar mondás, csúnya, de találó. Tudják, amikor mások bizonyos testrészével verik a csalánt.



Az amerikaiak zseniálisan használják ezt a módszert. Az első világháborúba, csak 1917-ben szálltak be, amikor már a többiek kivéreztek. Veszítettek 116 ezer embert, és Wilson elnök diktálhatta az új európai rendet. A magyar katonák közül 660 ezer nem tért soha haza, és még Trianont is megkaptuk.



A második világháborút nem tudták kikerülni, miután a japánok Pearl Harborban megleckéztették őket, de az európai második fronttal vártak 1944 nyaráig. Öljék csak egymást a németek meg az oroszok, majd a végén beszállunk! Abban a háborúban 418 ezer amerikai halt meg, szemben mondjuk a 27 millió szovjet emberrel. A lerombolt Nyugat Európát Amerika szerezte meg, és alakította kedve szerint.



Aztán itt volt 1956. Az amerikaiak felpaprikázták a szocializmust nem akaró magyarokat, menjetek, küzdjetek, döntsétek le a Sztálin-szobrot, meg úgy általában a szocializmust, majd jövünk és segítünk. Az amerikai hadsereg ott volt Németországban, de nem jöttek. Saját katonáikat akkor sem kockáztatták.



Ha hiszik, ha nem, ez ma sincs másként. Aki azt hiszi, hogy most Oroszország és Ukrajna háborúzik egymással, az téved, sőt semmit sem ért. Ukrajnában az Egyesült Államok harcol Oroszország ellen. A pénz, a fegyver amerikai, a katona speciel ukrán. Amerika az ukránok azon bizonyos testrészével veri a csalánt, és küzd az utolsó ukrán katonáig.



Arra számítanak, hogy Oroszország meggyengül ebben a háborúban, belső viszályok alakulnak ki, netán megdöntik az önálló, nemzeti utat járó Putyint. Ha Oroszország meggyengül, Kína fontos szövetségesét veszíti el, és akkor könnyebb lesz megálljt parancsolni a kínai gazdasági terjeszkedésnek, na és persze szétrombolni a kínai álmot, ledönteni a kínai sajátosságú szocializmus épületét.



Aki azt hiszi, hogy az amerikaiak csak az ukránok bizonyos testrészével verik a csalánt, az téved, sőt bűnt követ el. Amerika az EU-val is nagyjából azt tervezi, amit a második világháborúban tettek. Vérezzenek ki az európaiak, aztán jövünk mi, hozzuk az új Marshall-terveket, és olyan klassz új Európát csinálunk, amitől a lélegzetek is eláll. Csakhogy ott minden amerikai lesz.



Az EU már most sem ura önmagának. Az EU úszik az amerikaiak által keltett hullámokon. Háborúzni nem mer, nem is nagyon tud, gazdasági háborút folytat, amivel maga alatt is vágja a fát.



Az EU-t az mentené meg, ha kiegyezne Oroszországgal. Lenne rá lehetőség. Az oroszok sohasem akarták Európát leigázni. Évszázadonként egyszer elfoglalják ugyan Berlint, de csak azért, hogy Európa tartsa tiszteletben Oroszországot és ne fenyegesse biztonságát.



Amerika azonban nem akarja az EU és Oroszország történelmi kiegyezését. Azok alá ad lovat, akik hajlandók a liberális tőke érdekeit az európai nemzetek érdekei fölé helyezni. Azokat támogatja, akik elfogadják Amerika uralmát és képesek azt saját népükre ráerőltetni.



Nem akarok az április 3-i választások után ünneprontó lenni, de biztos vagyok benne, hogy Amerika velünk is veretni akarja azt a bizonyos csalánt. A választási kampányban markánsan megmutatkozott, hogy a kormánypártok az eddigi önálló magyar utat védik, ki akarnak maradni a háborúból, mert tudják, hogy a háborús részvétel az önálló magyar út végét is jelentené.



A liberális ellenzék buta volt ahhoz, hogy kimondja: a kormánynak most igaza van, nem kell a háború. Ehelyett benyaltak az amerikaiaknak, Magyarország csatlakozását, fegyverek szállítását ígérték. Vesztettek.



Vesztettek, de ez nem azt jelenti, hogy az USA-barát, vagy másképpen fogalmazva, az atlantista politika eltűnt volna. Nem véletlenül terjesztenek olyan pletykákat, hogy nem Szijjártó lesz az új kormány külügyminisztere. Az atlantisták itt élnek közöttünk. Az elmúlt harminc évben sok ezer közéleti személy, sok magas rangú katona tanult vagy dolgozott az Egyesült Államokban. Amerika jelen van a magyar egyetemeken, a médiában, mindenütt. Gondolhatjuk komolyan, hogy Amerika nem számít rájuk?



Az április 3-i választás az önálló nemzeti út politikáját erősítette meg. Az emberek többsége elfogadta, hogy járványok, válságok, háborúk idején ez a helyes út.



De mi jön ezután? Amerika erős nyomást gyakorol a magyar kormányra. Sikerül-e kimaradni a háborúból? Sikerül-e elkerülni, hogy jelentős amerikai erők települjenek az országba?



Sikerül-e megmenteni a magyar társadalmat az infláció pusztításától? Sikerül-e megvédeni a keleti nyitást, ami eddig a nehéz időkben a segítségünkre volt? Sikerül-e megakadályozni, hogy az EU liberális, atlantista erői revansot vegyenek?



Nem tudjuk a választ. De valamit biztosan tudunk. Ha meg akarjuk védeni Magyarországot, ha nem akarjuk, hogy eszköz legyünk Amerika kezében, bátorságra, elszántságra van szükség. A függetlenségünket, a nemzeti érdekeinket nem Oroszországgal vagy Kínával szemben kell megvédeni. Amerika ellen, Magyarországért kell küzdenünk, dolgoznunk.



Thürmer Gyula









Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
230. Elküldve: 2022-04-24 12:01:27 [1668.]

09JqavRR8wfllW45hLfE5mHelK0zGTgeWE9wBWbRo3Mei0Vp-v2BkxNp326WSSj-cDXyiyEebpNGuBYeEf_WMaBB.jpg


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
229. Elküldve: 2022-04-24 11:49:04 [1669.]

moszkva-hadihajo.jpg


Ebből nagy baj lehet: Az amerikaiak lőtték ki a Moszkva nevű orosz zászlóshajót


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2047. Elküldve: 2022-04-24 00:16:34 [1670.]

Jankovics Marcell könyvét még 2008-ban is bezúzatták, mert le merte írni az igazat a külkeres maffia egyik tagjáról


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
228. Elküldve: 2022-04-23 22:02:18 [1671.]

kadirov20220422.jpg

Sajátjaikat lövik agyon az ukránok az Azovstal bunkereiben 📺


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
227. Elküldve: 2022-04-23 21:55:21 [1672.]

IgK9oJUeneqpXb8cATiBfAnDK9FB6_17_3qxVO7OXCLxPGaByGoTFMmjPaALE78b_ZS0F6V4uJDim4GZ_jJ5Idy2.jpg


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2046. Elküldve: 2022-04-23 21:03:10 [1673.]

Magyar középiskolásoknak szervez oroszellenes órát az Amnesty International


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
226. Elküldve: 2022-04-23 08:51:38 [1674.]

nevtelen-1759.jpg


Az amerikai hadsereg titkos kézikönyveit találták a Mariupol melletti Azov-bázison


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
141. Elküldve: 2022-04-22 02:23:57 [1675.]

A tömeges védőoltás veszélyes változatokat szül, és meggyengíti az immunitásunkat – Geert Vanden Bossche, PhD


Geert Vanden Bossche


Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, vakcinakutatási szakértő. Hosszú listája van azokról a vállalatokról és szervezetekről, amelyekkel együtt dolgozott vakcina-felfedezés és preklinikai kutatások terén, köztük a GSK, a Novartis, a Solvay Biologicals és a Bill & Melinda Gates Alapítvány. Dr. Vanden Bossche a GAVI-nál (Global Alliance for Vaccines and Immunisation) is koordinálta az ebola elleni vakcina programot.

Virológiai és mikrobiológiai szakvizsgával rendelkezik, több mint 30 publikáció szerzője és egy univerzális vakcinák szabadalmi bejelentésének feltalálója. Jelenleg független vakcinakutatási tanácsadóként dolgozik.


Téma: Krisztust hirdetjük mindenkinek Fórum: Vallás, filozófia
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 5406
    / 217 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.027519941329956 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail