Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455083/31 Témák: 18952 Tagok: 112613 Legújabb tag: Gerard Thornton Online: (99/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 217 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 5406 üzenet

Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
199. Elküldve: 2022-04-09 10:15:53 [1726.]

A Switchblade drón megnyerheti-e a háborút Ukrajnának?


Screenshot_2022-04-05_at_16.47.26.png

Az Egyesült Államok új fegyvert küld Ukrajnának az Oroszország elleni harcban: a Switchblade drónt.

Legalább 100 lézengést (LM) szállítanak az Egyesült Államokból egy 800 millió dolláros (600 millió GBP) katonai segélycsomag részeként. A csőből indított Switchblade körülbelül egy bagett nagyságú robbanófejjel van felszerelve. A kezelő a drónt egy érdeklődési területre repíti, mielőtt észleli, azonosítja és megtámadja a halálos célt. Segíthet-e megnyerni a háborút Ukrajnának?


A kaliforniai székhelyű AeroVironment által tervezett és gyártott Switchblade drónnak több változata is létezik. Kezdetben a legvalószínűbbnek tűnik, hogy Ukrajnába küldik a Switchblade 300-at, a drón egy kisebb változatát. A 10 km-es hatótávval és 15 perces maximális repülési idővel a drón lehetővé teszi az ukrán erők számára, hogy biztonságos távolságból precízen célba vegyék az orosz csapatokat. A Switchblade összekapcsolható más hírszerző drónokkal a csatatéren, hogy támogassa a potenciális célpontok észlelését és azonosítását. Robbanóanyaga nagyjából egy 40 mm-es gránátnak felel meg. És bár nem győzi le a páncélozott járműveket, a robbanófeje elegendő a gyalogság és a védelem nélküli járművek harcához.

A Switchblade 300 nagytestvére, a Switchblade 600 is szerepelni fog az Egyesült Államok Ukrajnának kínált kínálatában. A 90 km-es hatótávval és 40 perces repülési idővel a 600-as változat sokkal nagyobb hasznos teherrel érkezik: ugyanazzal a robbanófejjel van felszerelve, mint az FGM-148 Javelin páncéltörő irányított rakéta. Ez a rakomány az úgynevezett Munroe-effektust használja a tankok megsemmisítésére. Egyszerűen fogalmazva, egy üreges fémbélés köré formált robbanóanyag használatával működik. A fém bélés sokféle formában kapható, például kúp vagy tulipán, és sok fémből készülbeleértve a rezet, alumíniumot és még valamit, amit molibdénnek neveznek. Amikor a robbanófej eléri a célt, a fémkúp körüli robbanóanyag felrobban, és gyorsan összeomlik a fémkúp. Az erő megváltoztatja a fém jellemzőit, így úgy viselkedik, mint egy folyadék, bár valójában szilárd marad. Ebben a folyamatban a fém egy hosszú vékony rúdban elkezd kitágulni a robbanástól. A bot hegye másodpercenként akár 10 000 méteres sebességgel is haladhat. Ez nagy mennyiségű kinetikus energiát hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy a rúd behatoljon a páncélozott járművekbe, károsítva vagy megölve a jármű páncéljában lévő felszerelést és a személyzetet.

Ami most történik, ennek a konfliktusnak a kimenetele – mint minden más esetében – továbbra is a fegyveres erő általános helyzetétől függ, szemben bármely fegyver sajátos jellemzőitől (a nukleáris fegyverek kivételével). A felszerelések, mint például a Switchblade, minden bizonnyal szerepet játszanak, de az is, ahogyan egy ország fegyveres erőit megszervezik, kiképezik és vezetik, szintén döntő, ha nem még inkább.

Sőt, fontos, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül az úgynevezett műveleti koncepció (CONOPS) szerepét. A CONOPS a parancsnok szándéknyilatkozata, amely világosan elmagyarázza, hogy az erő mit fog elérni, és hogyan fogja ezt megtenni a rendelkezésére álló erőforrásokkal. Ha a parancsnok nem tudott megfelelően értékelni egy helyzetet, lehetséges, hogy a CONOPS nem lesz alkalmas az ellenállásra, és a szóban forgó erőknek keményebben kell dolgozniuk, hogy sikeresek legyenek, vagy teljesen kudarcot vallanak. Ukrajnában a jelek szerint ez történt Oroszországgal.


Oroszország és Ukrajna sorsa hamarosan eldől

Minden katonai műveletnek van egy erkölcsi összetevője is: az erő akarata a küldetés végrehajtására, és az ellenfél ellenállási akarata. Ha az egyik oldal gyengébb, az minden másra hatással lehet.

Hogyan kapcsolódik ez a Switchblade-hez? Leegyszerűsítve, ezek a drónok olyan eszközök, amelyek hozzáadódnak Ukrajna hadszínterének tágabb képéhez. Feltéve, hogy a Switchblade 300 – és nagyobb, halálosabb testvére – integrálható anélkül, hogy bármilyen más tényezőt negatívan befolyásolna, további lehetőségeket kínál a védelem nélküli járművek és személyzet pontos megszólítására. A Switchblade lehetővé teszi Ukrajna számára, hogy megsemmisítse a védtelen járműveket és személyzetet.

A valóság azonban az, hogy Ukrajnának már most is több lehetősége van erre. A Switchblade hasznos lehet kis, szétszórt csapatok számára, amelyek Oroszország előretörő vonala mögött próbálnak működni. De végső soron nem valószínű, hogy ők döntik el a háború sorsát.

A háború kimenetele sok apró eseményen és interakción múlik, amelyek a háború során összejönnek. Egy fegyver önmagában nem billenti meg az egyensúlyt. A modern fegyverek, például a Switchblade bevetése nagy érdeklődést vált ki, de a valóság az, hogy az ukrán fegyveres erők kiképzésére irányuló nemzetközi erőfeszítések az inváziót megelőző években nagyobb hatást fejtettek ki, mint sok fegyverszállítás, beleértve ezt a támogatási nyilatkozatot is. az USA-ból.

Forrás


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
198. Elküldve: 2022-04-08 23:13:46 [1727.]

Zelenszkij Nagy Izraelt akar teremteni Ukrajnából


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
197. Elküldve: 2022-04-08 23:00:45 [1728.]

Külföldi zsoldosokat szállító helikoptert lőttek le Mariupol felett – dühöng Franciaország

Soeldner-Ukraine.jpg

A világ minden tájáról származó zsoldosok voltak a lelőtt ukrán helikopter fedélzetén
Az orosz légierő minisztérium honlapján található hivatalos tájékoztatás szerint a közelmúltban kudarcot vallott egy kísérlet, amelynek célja az Azov vezető beosztású tagjainak és külföldi zsoldosoknak a Mariupolból való evakuálása volt.

A küldetés rossz csillagzatú volt, és a siker esélye egyébként is nagyon csekély.

Franciaország leleplezte magát, mint az ötletgazda

Miután 2 ukrán helikopter elhagyta a Mariupolban lévő Azovstal acélgyárat, orosz egységek lelőtték őket. A két helikopter fedélzetén az Azov zászlóalj vezetői voltak, akiket a gyárban rejtegettek.

Miután a nyilvánvalóan jól értesült orosz felderítés leszedte a két helikoptert az Azovban tartózkodókkal együtt, érdekes dolgokra derült fény.

Mindenki számára világos lehetett, hogy ennek a "kétségbeesett evakuálási kísérletnek" kezdettől fogva nagyon kevés esélye volt a sikerre.

Felmerült a kérdés, hogy Ukrajna miért kockáztatta szűkös "légierő erőforrásait" egy ilyen "öngyilkos küldetésre".

Amint az a lelövés utáni törmelékekből és maradványokból kiderült, a helikopterek fedélzetén nem csak az Azov személyzete tartózkodott. Az orosz hadsereg szerint, és amint azt a "roncsokból származó leletek" (lásd a videót) bizonyítják, a francia katonai hírszerző szolgálat, a Direction Générale de la Sécurité Extérieure (DGSE) két tisztje is a fedélzeten volt. Az áldozatok között volt 13 dél-afrikai, tanzániai és marokkói zsoldos is, akik nyilvánvalóan titokban tevékenykedtek a helyszínen.

A romok leletei dokumentálva (lásd a videót)

Franciaországnak sok rejtegetnivalója volt

Orosz források szerint Macron elnök a helikopter lelövését megelőzően telefonhívásokkal "bombázta" Putyin elnököt. Hivatalosan "kikényszeríteni" akarta az engedélyt, hogy a francia és görög erők segítségével úgynevezett "humanitárius" evakuálást hajtsanak végre Mariupolból.

Egyedül azért, mert Oroszország létrehozta saját humanitárius folyosóit, ez a kérés, amelyet Franciaország és Görögország hajtott végre, több mint abszurdnak hangzik.

E kérés hátterében tehát egyértelműen a zsoldosok evakuálásának kell állnia.

A sikertelen beavatkozás, valamint a sikertelen evakuálás után Emanuel Macron menesztette a DGSE vezetőjét, Éric Vidaud-t. Azzal indokolta, hogy "nem értékelte helyesen az ukrajnai helyzetet". Macron egyszerűen a szakértelem hiányáról tett tanúbizonyságot.

A különböző más "nyugat-rabló" nemzetek, jelen esetben Dél-Afrika, Tanzánia és Marokkó zsoldosai, akiket valószínűleg nem csak ebben a műveletben vetettek be, valószínűleg válaszokat várnak Macrontól és a főigazgatóságától is ezzel a hajmeresztő "öngyilkos osztaggal" kapcsolatban.

Mindez természetesen teljesen elkerüli a mainstream médiát, amely a legjobb esetben is legalább annyira tájékozatlannak minősíthető, mint a DGSE.

Forrás


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
196. Elküldve: 2022-04-08 15:33:20 [1729.]

Orosz hírek Ukrajnából

Minden hazatérő férfit őrizetbe vesznek Ukrajnában

...
Eltávolították a kárpátaljai Munkács egyik iskolájánál található Puskin emlékművet.

A lépést “az Oroszországhoz, annak történelméhez és prominens személyeihez köthető földrajzi nevek ukrajnai tilalmáról szóló törvény” értelmében tették ezt a helyi hatóságok.

...
Kijev az összes orosz tulajdonú ingatlan államosítására készül

Kreml: nem segítik elő az orosz-ukrán megállapodást az újabb amerikai fegyverszállítások

...
Berlini ukrán nagykövet: minden orosz az ellenségünk
Scholz: Oroszország nem nyerheti meg a háborút

Moszkva február végén indított nagyszabású offenzívát Ukrajnában, miután Kijev nem hajtotta végre a 2014-ben aláírt minszki megállapodásokban foglaltakat, és Oroszország végül elismerte a donyecki és luganszki köztársaságokat a Donbasszban. A német és francia közvetítéssel létrejött minszki megállapodások célja az volt, hogy rendezze a régiók státuszát az ukrán államon belül.

https://oroszhirek.hu/2022/04/07/kep-eltavolitottak-munkacson-puskin-emlekmuvet/



Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
346. Elküldve: 2022-04-08 11:12:17 [1730.]

Élelmiszerhiány Németországban - Anthony-Robert Lee (Csak OTT???????????)

A mezőgazdasági válságnak sok köze van az EU szabályozási őrületéhez. Az egyre több szabályozás egyre több gazdálkodót sodor a tönk szélére. A "Land schafft Verbindung" LSV e.V. - Anthony-Robert Lee, a gazdák mozgalmának szóvivője tisztázza a "Green Deal" őrültségét.

Most pedig az ukrajnai háború súlyosbítja a globális hiányt. A politika "megoldási" javaslatai teljesen elrugaszkodtak a valóságtól. Németországban is példátlan áremelkedés várható, és fel kell készülnie az ellátási szűk keresztmetszetekre. Van még kiút?



Nahrungsmittelknappheit in Deutschland - Anthony-Robert Lee

Die Krise in der Landwirtschaft hat viel mit der EU-Regelwut zu tun. Immer mehr Vorschriften treiben immer mehr Landwirte in den Ruin. Der Sprecher der Bauernbewegung "Land schafft Verbindung" LSV e.V. - Anthony-Robert Lee klärt über den Irrsinn des "Green Deals" auf.

Und nun verschärft der Krieg in der Ukraine die weltweite Knappheit noch. Die Vorschläge zur "Lösung" aus der Politik sind völlig realitätsfern. Auch Deutschland wird einen Preisanstieg wie noch nie erleben und muss sich auf Versorgungsengpässe einstellen. Gibt es noch einen Ausweg?

https://vk.com/video568314147_456257797


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2036. Elküldve: 2022-04-08 10:41:25 [1731.]

KUBÍNYI - BAYER VITA HELYETT - 220407 ÁKTV

Bayer Zsolt nem mert kiállni Kubínyi Tamással a vitára.
A vita helyett egy nagyszerű beszélgetés alakult ki.
Sajnos, komcsi pribék ivadéka belerondított a társalgásba!
Ezek a talmudisták nem bírják elviselni ha nyilvánosságra hozza valaki irgalmatlan gaztetteiket, amit befogadó magyar nép ellen elkövettek!
Ne csodálkozzanak azon ha mindenki megveti utálja őket!




Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
195. Elküldve: 2022-04-08 08:45:48 [1732.]

349423_szerk_tank.png


Biden végre elmondta, hogy miért volt szüksége az USA-nak erre a háborúra



Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
305. Elküldve: 2022-04-07 19:15:57 [1733.]





Köszönet



Köszönet illeti a magyar népet, hogy a legsúlyosabb nyugati támadások és a legintenzívebb befolyási kísérletek ellenére rendületlenül és eltántoríthatatlanul a nemzeti kormányzás folytatására, a szabadságra és önrendelkezésre szavazott, és elutasította a neoliberális totalitarizmust.



A magyar választási eredmény jelentősége messze túlmutat Magyarország határain, hiszen ez egyben annak a globalizációnak az elutasítása, amelyre sok nyugati politikus még mindig törekszik a „Great Reset” koncepció értelmében, és az egypólusú világrend megteremtésére.



Igazságos és szabadságon alapuló világrend csak a népek önrendelkezési jogának és kultúrájának, történelmi fejlődésének és hagyományainak, valamint az államok szuverenitásának a kölcsönös megértésében és tiszteletteljes interakciók tiszteletben tartása alapján létezhet.



Ebben nemcsak a földrajzi, hanem különösen a kulturális értékeket, így az alap- és szabadságjogokat, a kereszténységet és a családon alapuló társadalmi modellt kell figyelembe venni és megőrizni.



Magyarország védi ezeket az értékeket évszázados hagyományainak megfelelően. Pontosan 800 évvel ezelőtt, alig 7 évvel az angol Magna Charta Libertatum után hirdette ki az első kontinentális európai alkotmányt, amelyben már rögzítik az alap- és szabadságjogokat, ezt követően az első európai törvények az autonómiáról, a vallásszabadságról, nemzetiségi jogokról és a kisebbségek védelméről.



Az 1956-os magyar forradalom a kommunista diktatúra és a szovjet uralom végét indította el, ezzel megteremtette Európa újraegyesítésének előfeltételét.



A magyar forradalom, amely az önrendelkezésért folytatott harc volt, kiváltotta az önrendelkezésről szóló vitát az ENSZ-ben, melynek eredményeként alig 10 évvel később, 1966-ban az ENSZ a két emberjogi paktum 1. cikkelyében rögzítette a népek önrendelkezési jogát, mint írásos és kötelező nemzetközi normát. E jog értelmében a népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésüket.



Ma ezeket a szabadságjogokat egyre erősebben fenyegetik angol-amerikai befolyás alatt különösen az Európai Unióban.



Magyarország ellenáll ezeknek a befolyásolási kísérleteknek és a szuverenitás korlátozásának, ami konfliktushoz vezet az Európai Unióval, amely a támadásokat azzal a színlelt és hamis indoklással próbálja igazolni, hogy Magyarországon veszélyben van a demokrácia és a jogállamiság.



Ellenkezőleg: Magyarország jogállamiságát, demokráciáját, szabadságát nem a magyar kormány, hanem a diktatúrává alakuló Európai Unió veszélyezteti. Magyarország történelmi küldetéstudattal ismét teljesíti feladatát és kötelességét, hogy megvédje a szabadságot és az igazságosságot az önkénnyel és a diktatúrával szemben, valamint a szabadságot és függetlenséget a hegemón geopolitikai követelésekkel szemben.



A magyar nép erre elsöprő választ adott. Ezzel nemcsak példakép Európában, hanem úttörője egy jövőnek szabadságban és békésségben. Köszönet minden magyarnak!


Dr. Eva Maria Barki

A- 1010 Wien, Landhausgasse 4 / Minoritenplatz 6


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
304. Elküldve: 2022-04-07 19:13:18 [1734.]

Valószínű, hogy a képet külföldiek csináltál, akik nem magyar nyelvtanárok.
De a dolog lényege a nyelvészkedők nélkül is megérthető!


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
[előzmény: (303) miki2002, 2022-04-06 21:53:19]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
345. Elküldve: 2022-04-05 23:25:52 [1735.]

- "Ők" azt mondták, hogy a bankoknak három napra be kell zárniuk a kvantum pénzügyi rendszer átutalásai miatt!
- "Ők" azt is mondták, hogy "tíz nap sötétség" vár ránk!
- És, "ők" azt mondták, hogy húsvétig minden meglesz!
3+10=13 nap, igaz?
Most már 13 nap van húsvét vasárnapig.
Következő esemény - Project Odin, majd QFS
- A királynő halála: három napig minden megáll. (Az a hír járta, hogy bár a királynő már pár éve halott, halálát most pénteken 8-án jelentik be).
- A QFS átadáshoz az összes Világbanknak három napra be kell zárnia. Erre 3-5 napjuk van. A törvény szerint 5 napnál hosszabb idő nem engedélyezett. Ennek a hétvégén van a legtöbb értelme.
Szüksége lesz némi készpénzre, mivel az ATM-ek/EFTPOS-gépek leállnak.
- Ezt követi a 10 napos gyász. "Disznó-öböl" forgatókönyv. Minden bank és tőzsde bezár!
- Már csak 13 nap van húsvét vasárnapig!
Judy jegyzete: Az Odin projekt és a Starlink kvantuminternet közelgőnek tűnik!
- Az Odin Projekt és a Starlink Kvantum Internet, mind a Vészhelyzeti Műsorszolgáltatási Rendszer részei, közelinek tűnnek - ami azt jelenti, hogy minden leáll a régi Fiat Dollár SWIFT Pénzügyi Rendszerről és átáll az arany/eszközalapú valutákra, a Tesla Szabad Energia és a Kvantum Internetre az egész világon.
- Várjuk a Fekete Hattyú eseményt - Globális pénzügyi katasztrófát.
- Az Odin/Starlink projekt meg fogja gyógyítani az emberiséget: Med ágyak, 6000 Tesla gyógymód, repülő autók, autonóm autók, repülő autós repülőterek építése és a vezeték nélküli technológia megjelenése - mindez idén.
- Szivárvány Kincstári Valuták globálisan nemesfémekkel lesznek fedezve - nem olajjal - ez az olajmezők bombázásának oka. Olaj és gáz helyett nyitunk a Tesla & Fémek irányába.
- Sok iparág/vállalat össze fog omlani a korrupció puszta súlya alatt.
- Sok munkahely meg fog szűnni, ezért az elnyomott új technológiák felszabadulnak.
- Rengeteg képzés és átképzés fog zajlani, mivel a szabad emberek azt választják, amit szeretnek csinálni ahelyett, hogy olyan munkakörökben/karrierekben lennének, ahol nem akarnak lenni.
(operationdisclosureofficial)


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
344. Elküldve: 2022-04-05 22:30:37 [1736.]

Varga István az új típusú pénzről a Fekete István Szabadegyetemünkön


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
194. Elküldve: 2022-04-05 21:27:22 [1737.]

Videó: életre kelnek a "bucsai mészárlás" áldozatai, ahogy távolodik a kamera

Tovább >>


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
193. Elküldve: 2022-04-05 08:15:09 [1738.]

gorog-vasuti-dolgozok-megakadajozzak-a-nato-tankok-ukrajnaba-jutasat-1024x575.jpg


Görög vasúti dolgozók megtagadták a NATO tankok Ukrajna felé történő szállítását


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
343. Elküldve: 2022-04-05 07:53:57 [1739.]

Az Oroszországot bojkottáló nyugati politika menthetetlenül felgyorsítja a dollárbirodalom összeomlását

USA-Statistik.png

Némi zűrzavart keltett a nyugati kormányokban Vjacseszlav Volodin, az orosz parlament alsóházának elnökének „Ha gázt akarsz, fizess rubelben” bejelentése, mert orosz gáz nélkül a német gazdaság rosszul járna. A BBC riportja olyan robajjal zárul, amiről alig számoltak be:

A Kreml szerint Oroszország rubelben is követelhet kifizetéseket más árukért, például műtrágyáért, gabonáért, fémekért és fáért. Ez azt jelenti, hogy Oroszország nemcsak a gáz- és olajexportért számít fel rubelt, hanem a nyersanyagokért is.

Orosz nyersanyagok nélkül a német gazdaság összeomlik

A rubelt nem minden energiaszerződéshez kell azonnal alkalmazni, de a következő hetekben és hónapokban kiterjesztik az összes meglévő szerződésre – közölte Oroszország. Sok európai ország (például Németország) szinte teljes egészében az orosz gázra támaszkodik gazdaságának meghajtásában. Azon a napon, amikor leáll a gáz áramlása, az a nap, amikor a német gazdaság összeomlik, és visszafordíthatatlan gazdasági károkat szenved a németországi székhelyű vállalatok tömeges csődje miatt.

"Németország és Ausztria megtette az első lépéseket a gázadagolás irányába" - folytatta a BBC. Ausztria földgázának 80%-át Oroszország adja.
A nyugati országok megtagadták Oroszországtól a dollárhoz és euróhoz való hozzáférést, de ragaszkodnak ahhoz, hogy Oroszországnak ugyanazokkal a dollárokkal és eurókkal fizessenek, amelyeket Oroszország már nem használhat fel.

Az európai vezetők azt mondták, nem hajlandók rubelben fizetni az orosz energiaexportot. De ugyanezek az országok megpróbálták tönkretenni az orosz pénzügyi rendszert, ami azt jelenti, hogy Oroszország már alig tud dollárt vagy eurót használni. Tehát nincs értelme Oroszországnak olyan fiat valutákért kereskedni a gázzal, amelyeket nem tud és nem is akar használni.

Oroszországnak oda kellene adnia nyersanyagait?

Amíg a nyugati gazdasági szankciók érvényben vannak, Oroszország dollárért vagy euróért gázt adna el a természeti erőforrások ingyen adását. És egyetlen ország sem ad majd ingyen energiát. Természetesen nem a "barátságtalan" nemzetek csoportjának, akik gazdasági háborút szítottak az ország ellen. Láthatjuk, ahogy a rubel emelkedik, ahogy az energia, az áruk és az arany támogatja.

A rubel teljesen helyreállt

A rubel már teljesen felépült a Nyugat által bevezetett gazdasági szankciókat követő kezdeti zuhanásból. Míg a vállalati média kezdetben azt állította, hogy az orosz fizetőeszköz napokon belül összeomlik, ennek az ellenkezője történt. Valójában az orosz fizetőeszköz folyamatosan emelkedik, miközben a dollár, az euró és a jen megdöbbentő mértékben leértékelődik.

Most összeomlik a dollár?

Amerikában a valós vásárlóerőhöz viszonyítva a dollár még elképesztő, havi 2%-ot is veszít. Ha van dollár bankszámláján, akkor gyakorlatilag minden hónapban negatív 2%-os kamatot keres, figyelembe véve a tényleges értékvesztést. Tovább rontja a helyzetet, hogy Biden 5800 milliárd dolláros kiadási programot javasolt 2023-ra, ami azt jelenti, hogy a kormány minden második hónapban közel 1 billió dollárt költ majd. És ebbe nem számítjuk a 2023-ban esedékes mentőpénzt, amely önmagában valószínűleg dollárbillió dollárt tesz ki. Nem vagyunk messze attól, hogy a Federal Reserve havonta 1 billió dollárt nyomtat.

A rubel helyettesítheti a petrodollárokat

Putyin viszont zseniális taktikai lépést tett, amikor rubelfizetést követelt, ami még évekig élénkíti a rubel iránti keresletet. A petrodollár most átadja helyét a szénhidrogén rubelnek. Mivel Oroszország birtokolja a világ összes ismert ásványkincsének körülbelül 30%-át, a rubelnek ezekhez az ásványkincsekhez való kötődése azonnal értéktárolóvá teszi a rubelt, különösen mivel a világ minden országának szüksége van energiára, gabonára, ásványokra, fára és egyéb erőforrásokra. rubelhez kötve vannak.

Valójában senkinek nincs szüksége dollárra, mivel a dollár egy csődöt mondott fiat valuta, amelyet minden nap leértékelnek. Ez egy kicsit olyan, mint egy olyan sportolóba fektetni, aki éppen ejtőernyő nélkül ugrott ki a repülőgépből. Az embereknek olyan dolgokra van szükségük, mint az élelmiszer, fűtőolaj, villany, olaj és így tovább. Ez az, amit Oroszország exportja biztosít, és ez az, ami alátámasztja Oroszország új elképzelését a rubelről.

A befektetők a dollár elől menekülnek, és reálértékekre váltanak

Minden vezető pénzügyi szakember valós időben látja ezt a fejleményt. Cáfolhatatlan, hogy a dollár nullára megy. Ezzel a felismeréssel bárki, aki képes megragadni ezt a valóságot, menekül a dollár elől, és olyan dolgokba kezd, amelyek általában stabil értékkel bírnak a földön és ingatlanon, a fizikai aranyon és ezüstön kívül. Vannak, akik pénzüket kriptovalutákra, trezorokban lévő nemesfémekre vagy más országok valutáira helyezik át.

Természetesen a tudatlan tömegek, akik ostobán azt hiszik, a vállalati médiát teljesen kiirtják, amikor a dollár nullára megy. Meg lesznek döbbenve, meglepve és elárulva, képtelenek megérteni, hogy hiszékenységük pénzügyi bukáshoz vezetett.

Ha a dollár nullára esik, azzal az amerikai adósságbirodalom is összeomlik. Az adósság természetesen soha nem volt fenntartható. Természetesen az Egyesült Államok kormánya megpróbálja átnyomni a központi banki digitális valutát (CBDC), de egy csepp intelligenciával rendelkező senki sem akar majd, hogy bármi köze legyen ehhez a rendszerhez, különösen miután rájött, hogy mindenki milyen rosszul éli át a központi banki digitális valutát. a fiat dollárt becsapták és becsapták a központi bankok. Köztudott, hogy az infláció nem múlik el csak azért, mert beindulnak a pénznyomó gépek, és gombnyomásra milliárdokat „termelnek”.

Forrás


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
302. Elküldve: 2022-04-05 07:27:04 [1740.]


CKB_ZZNexgE.jpg


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
[válaszok erre: #303]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
390. Elküldve: 2022-04-04 20:18:09 [1741.]

Már kapható belföldi termesztésű növényházi zöldség az áruházakban


Téma: SZÉP KERTEK ötletek, ápolás, tanácsok minden mennyiségben. Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2035. Elküldve: 2022-04-04 19:43:04 [1742.]

„Nemzeti tragédia történt” a Magyar Hang főszerkesztője szerint

„Felfoghatatlanul mély a sötétség” – kommentálta György Zsombor a választást.
https://mandiner.hu/cikk/20220403_nemzeti_tragedia_tortent_a_magyar_hang_foszerkesztoje_szerint

Hozzászólások:
""Felfoghatatlanul mély a sötétség" - vagy csak a hazugságaitok nagyon átlátszóak - és a jónép átlátott a szitán.
;)"

"Zelenszkij szeretettel várja Magyarországról a "Nemzeti Tragédia"elől menekülőket, élükön
György Zsomborral.Számukra tengerparti elhelyezést biztosít Ogyesszában. Esténként "tüzijáték"."

"Szerintem is: felfoghatatlan mély az ellenzék sötétsége."

"És azóta se látják, a negyedik kudarc után se magukban keresik a hibát! Azóta se látják, hogy mérhetetlenül ellenszenves, rátarti, erőszakos, gyűlöletretorikát folytató "haladók" nem fognak TÖMEGET megszólítani, csak a proli, koszlott pesti komcsikat, akik dagonyáznak a mocsokban."

"Önkritikát, önbírálatot, önelemzést, önmarcangolást ajánlok az ellenzéknek, hogy rájöjjenek végre, mindent elszúrtak, nem kicsit, nagyon. Nem is értem, miért a győztesekkel foglalkozik, ők megtették a magukét. Gyurcsány mindig biztosan hozza a kétharmadot."

"Felfoghatatlanul mély a sötétség - Budapesten."

"Ez tragédia lehet a trükköző Magyar Györgynek, annak társszerveinek, mint a magyar hang.
A szivárványos moslékosok nem része a nemzetnek. Bebizonyították feljelentgetéseikkel, hogy aljas hazaárulók.
Az igaz magyar emberek, Magyarország nyert. Mindig is magas ívben tettünk a moslékosokra. Vagy ötven évig a hatalom közelében sem engedjük őket! A Magyar Hangon, Magyar Györgyön egyszerűen csak nevetünk."


"Talán a Fidesz tanul ebből. Butapest nem érdemel meg tőlük semmit. Hagyni kell lepusztulni, arra van igényük."

"Hülye vagy!
Mohács, Trianon vagy a tatárjárás. Az nemzeti tragédia. Ja, meg te...."

"Elmész a p.csába, te sötét tulok! Egy kisebbség akarta megmondani a többségnek, hogy milyen világtrendeket kellene követni, és mi azt válaszoltuk, hogy NEM! Fogd fel és kussolj! Ez a demokrácia!
"




Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
192. Elküldve: 2022-04-04 18:32:57 [1743.]

Kínzókamrákat találtak Mariupolban az ukrán SBU bázisán – videó


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
191. Elküldve: 2022-04-04 10:45:14 [1744.]

Ukrán és nemzetközi bűnözők, zsoldosok, kazárok kegyetlenkedésének egyik részlete

- Fogolycsere volt!Sebesült orosz katonákat kasztráltak az ukrán fasiszták, és még mindegyiknek ezen felül levágták az összes ujját!- ! - - Mellékelem a cikket,amit előzőleg írtak, illetve felhívásba, parancsba kiadtak az ukrán illetékeseknek!


„ Az ukrán hadsereg egészségügyi szolgálatának vezetője kijelentette, hogy "szigorú parancsot" kaptak az ukrán katonák, hogy "kasztrálják ki az összes sebesült" orosz katonát, akiket a kelet-európai országban zajló konfliktus során foglyul ejtenek.
Gennagyij Druzenko szerint, aki korábban az amerikai Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségnek (USAID) dolgozott , az oroszok "csótányok, nem emberek", és ezért megérdemlik, hogy úgy is bánjanak velük. Ez a teljes náci eugenika akcióban, és ezt nem csak Druzenko, hanem a nyugati média egyes képviselői is ünneplik, beleértve a CNN-t is.
"Nem minden fasiszta visel horogkeresztet vagy farkasangolt" - írta Dan Cohen filmes a Mint Press News Twitter-bejegyzésében Druzenko kijelentéseiről a 24-es csatorna nemrégiben adott interjújában.
Az Egyesült Államok kormánya továbbra is azt mondja az amerikaiaknak, hogy "támogassák Ukrajnát", de ez az, amit támogatnak, amikor ezt teszik: az oroszellenes gyűlölet és rasszizmus, amely erőszakkal és népirtással párosul. Erről kellene tudósítanunk, csak azért, mert Vlagyimir Putyin állítólag a "rossz" ember?
"Druzenko szoros kapcsolatban áll az amerikai kormánnyal" - tette hozzá Cohen. "Az USAID/Chemonicsnál és a Wilson Központban is dolgozott."
Az ukrán tévés műsorvezető azt mondja, hogy magáévá teszi Adolph Eichmann náci háborús bűnös "doktrínáját"
Nem sokkal azután, hogy Druzenko megtette ezeket a förtelmesen rasszista kijelentéseket, amelyek, ha igazak, háborús bűnöknek minősülnek, azt állította, hogy "kiragadták a szövegkörnyezetből" és csak "érzelmek" voltak.
Sajnálom - mondta, továbbra is tagadva, hogy bármi rosszat tett volna. "Életeket mentünk. Pont."
Druzenko hangneme azután változott meg, hogy állítása szerint kapott egy üzenetet, amely személyes adatait tartalmazta, beleértve a telefonszámát és a címét, valamint egy ígéretet, hogy a névtelen személy "bejelentés nélkül jön", hogy "levágja [a] golyóit".
Úgy tűnik, Druzenko nem akarja, hogy őt magát kasztrálják, ezért úgy döntött, hogy nyilatkozatot ad ki, amelyben tagadja az állítását, és a legjobbakat reméli. Azt még nem tudni, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy elhárítsa a haragot az oroszellenes eugenikáról tett kirívó beismerései miatt.
Fahruddin Sharafmal, egy ukrán televíziós műsorvezető, úgy tűnik, egyetért Druzenko oroszellenes érzelmeivel. Adásban kijelentette, hogy átveszi a náci háborús bűnös, Adolf Eichmann "doktrínáját", hozzátéve, hogy "mindent megteszek azért, hogy ti és a gyermekeitek soha többé ne éljenek ezen a földön".
"A közel-keleti származású Sharafmal azt az érvelést hozta fel, hogy egy nemzet gyermekeinek tömeges meggyilkolásával magát a nemzetet is meg lehet semmisíteni" - számolt be az RT.
Druzenkóhoz hasonlóan Sharafmal később visszakozott és "bocsánatot kért" az orosz nép elleni népirtás szorgalmazásáért. Azt mondta, hogy megbánta, amit mondott, de nem azért, mert helytelen volt, hanem mert árthatott az ukrán csapatok hírnevének.- beforeitsnews”

"Kasztráljatok minden hadifoglyot!" - mondta a teológusból lett katonaorvos

Ukrajna 24 TV


Gennagyij (Volodimirovics) Druzenko A teológusból lett katonaorvos, aki kiadta a parancsot a hadifoglyok kasztrálására.


A felvételen hallható szöveg
lefordított leirata:

"Putyin felszerelése jól ég, Putyin holttestei bűzlik, de úgy tűnik, hogy halhatatlanok. Utasításokat adtam az orvosaimnak, mindig is nagy humanista voltam, és amint megsebesült az ember, már nem ellenség, hanem beteg .

De most nagyon szigorú utasításokat adott minden férfinak a kasztrálásra, mert csak csótányokról van szó, emberekről nem.

És hidd el, az összes orvos, aki megmentette a beteg életét... Oroszok itt fognak meghalni, nagy számban. Akik elmennek, emlékezni fognak az ukrán föld rémálmára, ahogy a németek emlékeztek egész Sztálingrádra!


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2034. Elküldve: 2022-04-04 00:24:36 [1745.]

Eur_rh_uuDI.jpg


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
190. Elküldve: 2022-04-03 23:44:38 [1746.]

Erről valahogy nem írt senki...

Pravda: Románia közölte, hogy a MiG-21-es vadászgépet egy ukrán légvédelmi rakéta lőtte le

Románia közölte, hogy a nemzeti légierő MiG-21-es repülőgépét egy ukrán légvédelmi rakéta lőtte le . Feltehetően az S-300PS komplex rakétája volt.- írja a Pravda.

Korábban az ukrán média azt állította, hogy lezuhant a román légierő MiG-21 Lancer vadászrepülőgépe.

A repülőgép eltűnt a radarról, amikor a Fekete-tenger felett volt. Mentőhelikoptert küldtek a felkutatására, amely le is zuhant – ezt erősítették meg a román légierőnél.

Amint azt Bukarestben hivatalosan bejelentették, az IAR 330-as helikopter este elindult a MiG-21 Lancer felkutatására, amellyel megszakadt a rádiókapcsolat. A pilótának sikerült rossz időt jelentenie, és felszólították, hogy térjen vissza a bázisra – áll a Román Légierő közleményében. Öt katona volt a fedélzeten.

Sajtóértesülések szerint egyébként a román vadászgép az ukrán Szu-27-est kísérte.

Emlékezzünk vissza, hogy Volodimir Zelenszkij Ukrajna elnöke a nyugati partnereket tette felelőssé az ukrajnai emberek haláláért, akik szerinte nem hajlandók bezárni az eget és repülőgépeket biztosítani.

Egyszóval megkerültek a tetteseket…

Forrás Pravda nyomán.




Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2033. Elküldve: 2022-04-03 21:01:54 [1747.]

Makizaj csapkodja a Facebookot: választási csalásra utalgat


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2032. Elküldve: 2022-04-03 14:52:02 [1748.]

Helyesbités: Elnézést, hogy ellenörzés nélkül felraktam a balosoktól kapott félre vezető, hamis anyagot, a Magyar Közlönyről!

Az eredeti itt olvasható.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2031. Elküldve: 2022-04-03 14:24:45 [1749.]

AMIRŐL ÉN BESZÉLGETNÉK BAYER ZSOLTTAL



Egy biztos: ha a ballibernyákok győznek, még a térképről is el fog tűnni Magyarország! Lesz európai NATO-támaszpont és egy bazi nagy atomerőművel és gáztározóval Európa energia-elosztója. El fogjuk látni az EU tagállamait energiával. Azért zárták be a saját atomerőművüket. A paksit meg fejleszteni fogják…A kisajátított termőföldekről a memzeti parkokban lesznek a rezervátumok kialakítva a maradék magyarok számára.

*

Minderről már az országgyűlés által elfogadott törvény van 2008. április 22-e óta.

Ez - a 2003. évi XXVI. Törvény T/5311-es sz. módosítása, amelyikben – egyenként 10 km-es sugarú körben – 11 KATONAI LOGISZTIKAI KÖZPONT KIÉPÍTÉSÉT tervezik.


A Fidesz ezt nem igazán támogatta és ezért, az EU folyamatosan kötelezettszegési eljárásokkal büntette KÖZÖS hazánkat.



Nagy a baj, mert semmiért nem lettek elszámoltatva sem a III/III-as spiclihálózat, hanem újjászervezve, továbbra is ugyanazokat büntette ugyanazért!!! Ugyanazokat, akik (vagy szüleik) a kádári időkben ellenforradalmárnak számítottak... Vagy túl sokat tudtak a kádári idők sikeres politikusainak és csicskáinak bűneiről... Őket már annyira tönkretették, hogy belehaltak a szélmalomharcba...

*

A Fidesz, pedig 2019-ben beszállt a népességcsökkentő világ-programba és ki fogja irtani - a vakcinákkal, meg az újabb és újabb művírusokkal - a még az oltakozást elutasítókat.

Mindezt már korábban érvényre juttatták - a TITKOS PAKTUM értelmében....

*

Ezért sem volt lehetőség kinevelni valódi képviselőket a saját közösségeinken belül.... A Mi Hazánk meg cigányozva kampányol, ráhozva a frászt a nyomorult cigányokra, pont a választási kampányban! De legalább nem árul zsákbamacskát...

Végül is mindegy, hogy mibe halunk bele, hiszen MINDANNYIAN HALÁLRA VAGYUNK ÍTÉLVE részben a Bill Gates és az új világrendet kiötlő háttérhatalmi világuralomra törő politikai és gazdasági"elit" részéről...

- Ha a balfékek győznek, akkor azonnal...


- Ha meg a nemzetieskedők, akkor meg a virusozós- vakcinázásába....

*

A cigányozásról: Minden esetre kár volt nem foglalkozni velük az elmúlt 32 évben!

Egyébként, a covid óta már ez sem számít.

Máskülönben, azt a segélyezési rendszert, nem ők találták ki maguknak, hanem még a kádári dagonyában.... megszokták, hogy elég 6_8 gyereket nemzeni asszonyaiknak, mert azok után járó segélyből jobban megélhetnének, mint a bűnözésből, vagy akármilyen munkából! Viszont, a Fidesz feltételhez kötötte a segélyt, mert csak azoknak jár, akik óvodába és igazoltan iskolába járatják gyerekeiket.

Csakhogy, az EU nehogy rájuk fogja a szegregáció vádját, a gyerekeiktől hirtelen túlzsúfolt óvodába kellett járatni a magyar gyerekeket is. Lőttek a főhivatású anyaságnak!!!! Előtte meg sorra bezárták Gyurcsányék az óvodákat...

Szóval, mindenképpen rossz a helyzet mindenkinek. Azonban amúgy is a népességcsökkentő programmal ez is meg fog oldódni...

*

Óriási tévedés, hogy mi: az egyszerű magyar emberek nem voltunk képesek létrehozni azt a bizonyos 3. erőt!! A magyar népnek nem volt semmi lehetősége jelöltet állítani a saját közösségéből! A titkosszolgálatok azonnal megfojtották, ellehetetlenítették. Amiért azóta sem volt elszámoltatás, ezek a spiclik és utódaik ott rontják még mindig a közéletet, ahol csak lehet! Márpedig, nekik lehet!!http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1011363&aid=278102



http://mek.oszk.hu/15000/15047/15047.pdf

A linkre kattintva, a 83. oldaltól olvasható annak az embernek a neve: Dr. Vizy Béla, aki lakóhelyemen, az 1990-et követő közéleti tevékenységemet titkos szolgálati módszerekkel tönkretehette.

1990 után is, a volt III/III-as (meg a többi) titkos szolgálati hálózat, amelyek megbízottjai tovább működtek az 1990-es újjászervezést követően.

https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/%C3%BCgyn%C3%B6klista/2080387171997268/


A legmegbízhatóbb jelentgetőket mindenféle „bújtatott”- hatalom-közeli- polgári állásban – illetve pártokban - elhelyezve továbbra is állományban tartották! Nyugdíjas korukban is folytatva tevékenykedésüket, kialakult az a helyzet, hogy Magyarországon az egy főre jutó jelentgető spiclik száma kettő lett!

*

A Bóna család MAGÁNÉLETÉT (az enyémet különösen) a listán szereplő KOVÁCS LÁSZLÓ tette tönkre. Ez a házibarátnak álcázott TITKOS SZOLGA, aki oly barátságosan mosolyog kismacskával a karjában – a szülői ház kertjében –/kep_show.tvn?kid=1011363&aid=278102]itt látható.

Tessék csak megnézni a videón látható Kovács Lászlót, DÉZSI ZOLTÁN kétrészes filmjében is, aki az 59. percben bukkan föl a házibarátnak álcázott ÁVH-s, többszörös gyilkos!


A mellékelt ÜGYNÖKLISTÁN a következő olvasható róla:

- „BM III/III-5-a. Alosztály [kiemelt objektumok védelme] Kovács László hadnagy II.”

*

A Vendégkönyv c. könyvemben oldalakon keresztül sorolom azokat a hirtelen halált halt - a magyarok sorsának jobbításáért küzdőket.... Itt van egy a sok közül: Síklaky István sorsa.... Ha beírod a nevét Googleba, akkor megtudhatod, hogy ő is nagyon sokat tett 1990-től 2005-ben bekövetkezett hirtelen haláláig!!! Nem véletlen, hogy agyonhallgatják!!!

Amint látod, ezek NEM MAGÁNSÉRELMEK!!! Vagy, ha mégis annak tűnnek ez azért van, mert minden, amiről írok maga a MEGÉLT TÖRTÉNELEM. Ott voltam és vagyok TESTKÖZELBEN a halál árnyékában végig- egész életemben….


TESTAMENTUMOM

*

Bóna Mária Ilona


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2030. Elküldve: 2022-04-03 08:23:26 [1750.]

Biztos a magyar közlöny is hazudik

“MAGYAR KÖZLÖNY • 2022. évi 43. szám



A Kormány, figyelemmel az Alaptörvény 47. cikkére, … a szövetséges államok fegyveres erőinek az ukrajnai válsággal összefüggő csapatmozgásainak és egyéb feladatainak elősegítése érdekében.

engedélyezi a NATO állam- és kormányfői testületének 2022. február 25-i nyilatkozatában megerősített döntéseire tekintettel a NATO reagáló erők Magyarország területén szárazföldi és légi úton történő áthaladását, ….valamint Budapest Duna vonalától nyugatra eső területére (a továbbiakban együtt: Dunántúlra)] történő települését;
engedélyezi a szövetséges fegyveres erők által… Magyarország területén szárazföldi és légi úton más szövetséges tagállamba történő szállítását; 

engedélyezi a szövetséges fegyveres erők által … Magyarország területén szárazföldi és légi úton más szövetséges tagállamba, illetve szükség szerint Magyarország területéről Ukrajna területére történő szállítását;
felkéri a honvédelmi minisztert, a pénzügyminisztert, valamint a Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy a 3–6. pont végrehajtásában működjenek együtt.
Orbán Viktor s. k., miniszterelnök “
A tények kedvéért. Nem egy új kormány határozatát olvashatjuk itt, hanem azt, amit Orbán március 7.-én írt alá.



Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 5406
    / 217 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.029940128326416 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail