Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456650/11 Témák: 18961 Tagok: 112668 Legújabb tag: sztl Online: (82/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 25 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 622 üzenet

Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40780. Elküldve: 2011-09-03 09:11:43 [26.]

Mire válaszoljak még?

Azon gondolkodjon el mindenki, hogy a hölgy ha annyira kutyát akarna menteni, miért nem megy a kaposvári menhelyre örökbe fogadni kutyát, vagy ott takarít egy kennelt, vagy ápolja az ott lakó állatokat? Mert azt nem lehet nyilvánosság előtt kikiabálni. Ha annyira kellett volna neki a kutya, hogy megmentsen egy szenvedő állatot, akkor miért közölte utána Tóth Krisztával, hogy majd vesz egy kölyköt?

Akkor elgondolkodtató egy kicsit a hölgy hozzáállása a dolgokhoz. Kerítésre nincs pénze, de kutyára lenne? Hogy van ez? Most akkor miért nem támadják a hölgyet, hogy te hülye, hát segítettünk volna neked, akkor vállald be? Vagy miért nem támadják, hogy miattad megy a vita, mert már nyilvánosságra vitted a problémát, hogy ott közöld, hogy nem akarják, hogy megkapd a kutyát, akkor minek akarsz venni egyet, ha menteni akartál? Mert az állatvédelem, vagy állatmentés, hogy vesz majd valakitől egy kölyköt?

Gondolkodjatok már el egy kicsit ezen is!


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40778. Elküldve: 2011-09-03 09:06:07 [27.]

Ez nem fenyegetőzés, ez tény. Azzal nem hiszem, hogy fenyegetőztem, amit tényként közlök, hogy hétfőn feljelentést teszek, mert jelenleg nem tartozkodom otthon?
Akkor itt fogalmazás értési problémák adódtak.



Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[előzmény: (40774) Öreg kutyás, 2011-09-03 08:55:58]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40777. Elküldve: 2011-09-03 09:04:44 [28.]

Fürst György több bejegyzésében valótlant állított nagy nyilvánosság előtt, amit az ügyvéd átolvasott. Épp ezért, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt Ő is megkapja feljelentést. Majd gondolkodik máskor, hogy előbb megkérdezi mindkét illetékest, majd mérlegel, és utána véleményez.
60 éves, gondolkodhatna, hogy mit miért mond, így vállalja a következményeket.
A beszélgetések mentésre és nyomtatásra kerültek, így hozzá lesznek csatolva a feljelentéshez. Én nem szoktam a levegőbe beszélni. De nem tűröm a rágalmakat.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[előzmény: (40776) Nevada, 2011-09-03 09:02:00]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40775. Elküldve: 2011-09-03 09:01:11 [29.]

Válaszolva még megválaszolatlan kérdéseidre. Én nem fenyegettem meg senkit, csak jeleztem, hogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt említett személye ellen hétfőn megteszem a feljelentést. Ez nem fenyegetés, ez tény. Tehát lehet rá készülni.

A hölgy közölte, amire szintén anyám a tanu, hogy nekik sajnos nincs pénzük megcsináltatni a kerítést, de még 100 ezer forintjuk sem, majd megkérdezik a szomszédot, segít -e. Mint írtam, 3 nap múlva írták, hogy hát sajnálják, de a szomszédnak jó így a kerítés.
Ez a kerítés pedig attól nem lesz megjavítva, hogy odamegy pár ember, és megkalapálja, ide kerítés elemek, beton elemek kellenének, amire a család közölte, hogy nincs pénze megvenni. Ezek után meglepett, hogy gondolták, én csak beszélek a levegőbe, nekik úgy is lesz huskyjuk, aki majd benn lakik velük az ágyban, és majd akkor engedik ki, ha kimennek az udvarra. Ez nem állatmentés, és nem állatvédelem. Ha valaki akar kutyát, akkor bebizonyítja, hogy jó gazdi lesz, és érdekes, amikor az én 2 kutyámat akarta, akkor nem jelentkeztek az ismerősei, hogy kerítést építsenek neki, most igen. Viszont ha tényleg olyan nagy állatmentő akart lenni, nem mondja a Tóth Krisztának, hogy mégsem kell a kutya, majd vesz inkább kölyköt. Ez milyen állatmentés?

Az ügyvédem azt mondta, az volt az igazi állatmentés, hogy én nem hagytam ott egy felelőtlenül jelentkező valakinél a kutyáimat, és továbbra is én állom a költségeiket. Ha én nagyon akarnék szabadulni a kutyáimtól, már rég megtettem volna, és már rég túladtam volna rajtuk, hogy ne az én pénzem fogyasztják.

Továbbá az, hogy ki melyik alapítványnak vagy menhelynek segít, az a saját suverén joga. Te honnan tudod, hogy én melyik állatmenhelyt támogattam már táppal itt a környékemen, hány menhelyen takarítottam már, adtam pénzt kerítésre, hogy hány állatot fogadtam be, és kerestem neki új gazdát? Én tudod ezeket nem verem nagydobra, de látom, sokaknál az az állatmentés, hogyha utána veri saját vállát nyilvánosan, hogy dícsérjetek, mert én ezt és azt csináltam.

Továbbá nem válaszolok nyilvános Fürst György nyilvánosan alázó levelére ott, egyrészt mert a Radikális barom társaság nem ismerősöm a facebook-on, így nem tudom kommentálni a bejegyzéseket ott, másrészt meg ha Fürst György 60 éves vén fejjel annyi intelligenciával sem rendelkezik, hogy előbb kérdez privátban, utána vádol, azt hiszem ilyen emberrel nincs nekem mit kommunikálnom. Vállalja a szavai következményeit majd nyilvánosan is.

Tovább megjegyzem zárásként, hogy a hölgy volt az, aki a privát beszélgetést nyilvánosságra vitte, mintegy megsértette a levéltitkot, ami internetes büncselekménynek is számít, majd a párja engem hívott fel zaklatólag, hogy nekem mi közöm az Ő kerítésükhöz. De semmi gond, a rendőrség ki fogja vizsgálni a híváslistát, és ha lekérik az én és majd az Ő telefonhívásait, akkor egyértelmű lesz, hogy Őket ki hívta, mert én nem, és majd kiderül, hogy Ők hívtak engem fenyegetőzve.

Azt hiszem ahelyett, hogy habzó szájjal támadnak emberekre, nem ez az első eset, most engem támadnak, de nem érdekel, ott a facebook-on a Radikális szervezet már nem egy és nem két embert alázott porig úgy, hogy nem tudta az eseményeket, csak vádol.
Ez a szervezet nem vállalja magát, nevét, mert radikális, és mint a neve is mutatja, törvénybe ütköző. Épp ezért fogja majd szépen kivizsgálni a rendőrség Őket, és megkeresi a lap gazdáit. Ez majd az Ő dolguk lesz, ahogy majd a többieket is megkeresik.
Ezek az emberek ártanak az állatmentőknek, és sokan már elhatárolódtak tőlük, törölték Őket a partnerlistájukról, mert csak acsarogni tudnak, de azon felül, hogy állandóan megosztják, hogy kit és miért kell menteni, még senki nem látta Őket, hogy valójában kutyát mentenének, mert napi 24 órát ülve a számítógép előtt nem lehet állatot kimenteni sehonnan.




Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[előzmény: (40771) Öreg kutyás, 2011-09-03 08:21:08]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40772. Elküldve: 2011-09-03 08:46:01 [30.]

Nem tartozom senki felé számadással, max ha hívő lennék, Istennek, de sem Fürst Györgynek, sem neked, hiszen nem vagytok senkijeim. De leírom, mert úgy látom, hogy az írásaimból nem vetted ki, mit írtam.
Hogy neked mi jött le, az engem igazából nem érdekel. Mint ismeretes, téged nem ismerlek, de sokan nem ismernek, mivel sem neved, sem az arcod nem vállaltad még nyilvánosság előtt.

Belinkeltem valamit, ami a facebook-on elérhető -e tárgyban július közepe óta. A lényeg az, amit itt többen alá tudnak támasztani, akik akkor olvasták a facebook-ot, hogy soha sehol nem akartam eladni a kutyákat 300 ezer forintért. A kutyáknak gazdát kerestem ajándékba adva önköltségi áron, ami az oltást, a féreghajtást foglalta magában, és még a microchippet. Aki akkor olvasta a fórumot, tudja, miről beszélek. A hölgy utána írt a fórumra, hogy Ő lesz a kutyák gazdája, mintegy beszélgetés nélkül már eldöntötte, hogy az én kutyáim neki kellenek, el sem olvasva azt, ahol már írtuk, hogy minimum 2 méteres legyen a kerítés. Saját pénzemen elutaztam a hölgyhöz, hogy megnézzem, hogy hova kerülnének a kutyáim, és tanuként elvittem édesanyámat. Mikor odaértünk, anyám már mondta, hogy itt nem hagyjuk a kutyákat, bárhol ki tudnának szökni. A nő alig beszélt valamit, 3 órán keresztül mi beszéltünk helyette, és meséltük, milyen a husky. A területe megfelelő lett volna, de úgy, hogyha nagy és szökésbiztos a kerítés. Ez kb. 100 méteren az udvarában oldalt, elől, hátul nem volt biztosítva. Ismerve a mai árakat, betoncölöpöt és kerítést, megmondtam a hölgynek, hogy 300 ezer forintba kerülne, ha megcsinálná a kerítést, és kilátásba helyeztem, hogy lemondok a kutyák önköltségi áráról, ha hajlandó megcsináltatni a kerítést. Ők a búcsúzás előtt még elmesélték, hogy már szökött el tőlük kutya, akit elütött az autó. Nos ez még olaj volt a tűzre, de vártam, mit lépnek. Szombati napon voltunk náluk, július 23-án, majd 26-án írt egy levelet, hogy a szomszédja nem hajlandó a kerítést megjavíttatni, és sajnálja. Nos, akkor ott eldöntötte, hogy neki az én két kutyám mégsem kell, holott százak előtt leírta előtte, hogy már az övé mindkettő. Ez felelőtlenség így kijelenteni. Ehhez képest most vérszemet kapott, és minden áron magához akart venni egy kutyát oda, ahol én nem hagytam ott a kutyáimat. Szó sem volt róla, hogy 300 ezer forint, szó sem volt róla, hogy ott hagyom a kutyákat. A nővel és a pasijával telefonon beszéltünk meg mindent, Ők mondták, persze, az önköltségi árat kifizetik. Ehhez képest már megy a rágalmazás, amiért hétfőn feljelentést teszek a hölgy ellen, Fürst György ellen, és a többiek ellen, úgyhogy várhatják majd a rendőrségi papírt, mert ez, ami ott megy egy hazugság úgy, hogy senki nem tudja az előzményeket, és senki nem kérdezett rá a hölgyre, hogy valóban úgy volt, ahogy volt?
Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik, és majd szépen megtanulják itt páran, hogy majd előbb kérdeznek, és érdeklődnek, és majd utána vádaskodnak.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40774 #40776] [előzmény: (40771) Öreg kutyás, 2011-09-03 08:21:08]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40768. Elküldve: 2011-09-02 16:52:47 [31.]

Hát erre én is kíváncsi vagyok. De majd a bíróságon elmesélheti a bizonyítékait, meg fizetheti a perköltséget, meg nem vagyoni kártérítést is. De nem baj, mert lesz pénze az alapítványnak belőlük.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40769] [előzmény: (40767) Akiteki, 2011-09-02 16:50:49]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40766. Elküldve: 2011-09-02 16:32:05 [32.]

Még én vagyok a szemét, mert a kutyának jót akartam, ne kerüljön felelőtlen emberhez, akkor tényleg nincs igazság a földön.

De tessék, lehet olvasni, hogy ez a nő tőlem akart ajándékba két kutyát. Itt a bizonyíték rá, ahogy az is a végén, hogy közli, a szomszéd nem hajlandó a kerítést megjavítani.
De még oda sem adtam a kutyát neki, már közölte, hogy Ő a két kutya gazdája. Mi ez, hanem betegség?

A jegyzet: https://www.facebook.com/notes/radik%C3%A1lis-%C3%A1llatv%C3%A9delem/casanova-tov%C3%A1bbra-is-gazd%C3%A1t-keres-itt-megtudhatj%C3%A1tok-mi%C3%A9rt-mindenkinek-joga-van-/188458601223702



Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40767] [előzmény: (40765) Akiteki, 2011-09-02 16:24:48]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40764. Elküldve: 2011-09-02 16:19:09 [33.]

Ha valaki olyan nagy állatvédő, hogy a facebook-on isteníti magát, hogy Ő márpedig örökbe akarta fogadni a kutyát, mert annyit szenvedett, akkor eddig miért nem fogadott már örökbe kutyát, hiszen nem ez az első szenvedő állat. Vagy ha ekkora nagy állatvédő, akkor miért nem megy ki a kaposvári menhelyre kutyakennelt takarítani? Hát mert net előtt mindenki jobban tud kutyát menteni, mint életben. Csak az igazi állatmentő és állatvédő nem a net előtt ment állatot, hanem teszi a dolgát, és nem a gép mögött kemény, hanem életben is.

Nyugodj meg, hozzád soha nem mennének el kerítést erősíteni, csak hogy jobb körülmények között legyenek a kutyáid, de máshoz sem. Mondani könnyű, de tenni nem. Mert ki fog leutazni azért valakihez 10-15 ezer forintot, hogy segítsen? Senki. Csak mindenkinek nagy a szája, és még én vagyok a szemét ember, hogy a saját pénzemen elutaztam oda, megnézni, hogy ki az az ember, aki tőlem akar kutyát ajándékba, és milyen körülmények közé akarja. Mert Ők akartak eljönni előtte hozzám, csak én közöltem, szeretném látni, milyen a hely. De akkor leszek szemét ember, viszont örülök, hogy ilyen embernek nem lett most huskyja, és remélem, más sem ad el neki addig, míg nem garantálja, hogy szökésbiztos a háza.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40765] [előzmény: (40763) Akiteki, 2011-09-02 16:03:35]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40762. Elküldve: 2011-09-02 15:53:11 [34.]

Nyugodj meg, hozzájuk sem mentek volna el kerítést építeni, az nem olyan egyszerű. Ráadásul, ha nincs kerítés elem, mit épít? Levegőt?


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40763] [előzmény: (40760) Akiteki, 2011-09-02 15:39:48]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40758. Elküldve: 2011-09-02 15:34:10 [35.]

Kriszta, a jelenlegi állapot a 2 hónappal ezelőtti állapot, semmi nem változott. Feleslegesen utaztál le volna egy felelőtlen emberhez, aki megsértődött, mert nem adtam oda a 2 kutyámat, és dacból akart huskyt befogadni csak azért is.
Ezt olyan mondta, aki beszélt a nővel. Szóval no comment.
Azt pedig megismétlem, hülyeségnek tartom, hogy az alapítvány nehéz anyagi helyzete miatt még kifizessen több ezret azért, hogy kimenjen oda, és megnézze a helyet. De ha már kimentél volna, kimégy, de a nő gyorsan meggondolta magát, ami igen fura, mert nagyon gyorsan és könnyen lemondott róla.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[előzmény: (40757) amarok, 2011-09-02 15:29:10]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40756. Elküldve: 2011-09-02 15:20:23 [36.]

A hölgy közölte, hogy a szomszédja nem csinálja meg a kerítést, sem az oldalsó, sem a hátsó, és nincs neki pénze, 300 ezer forintja, hogy megcsinálja a kerítést.

De ez olyan, hogy a tenyésztő véleménye az nem számít, mert ha én nem tartottam alkalmasnak a területet úgy, hogy több éve tartok huskyt, és ismerem a fajtát, akkor az én tudásom és véleményem van megkérdőjelezve.

De az is elgondolkodtató a nő ezek után visszamondta a kutyát. Akkor ennyire kellett az állat? Érdekes. Ha nekem kell valaki vagy valami, akkor bebizonyítom, hogy kell, nem pedig visszamondom.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40757] [előzmény: (40753) amarok, 2011-09-02 15:09:17]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40751. Elküldve: 2011-09-02 14:54:06 [37.]

Ez így van. Annak nincs értelme, hogy a Kriszta elutazik több ezret, amit az alapítványba fektethetett volna, csak, hogy megnézze a helyet, amit én már, mint tenyésztő tanuval lemeoztam.





Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[előzmény: (40748) Akiteki, 2011-09-02 14:43:38]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40742. Elküldve: 2011-09-02 14:26:28 [38.]

Kedves Anett!

Ha az egy tenyésztő részére támadó hozzáállás, hogy meggátolja azt, hogy valaki felelőtlenül magához venne egy kutyát, miután tőlem nem kapott, mert nem adtam oda a rossz kerítés miatt, és még közli, hogy nincs pénze arra, hogy megcsináltassa, akkor nincs miről beszélgetnünk.
Tudod, az a felelős tenyésztő, aki megnézi, hogy hova ad el kutyát, hogy figyeli annak további életét, és felkészíti a leendő gazdát arra, hogy a kutya ne szökjön meg.
Ezek az emberek semmit nem tudnak a huskyról, és nem egyedül jártam ott, van rá tanum, milyenek a körülmények.
Az nem állatmentés, hogy valaki bevállal egy kutyát egy rossz kerítés mögé, aztán az állat megszökik. Ilyen esetben te utánamész a saját benzinköltségeden és megkeresed? Nem. Így is sok kóbor kutya van a világon. Senki nem kérdőjelezi meg az alapítvány fellépését és működését. Csak érdekes, ha a tenyésztő nem segít, akkor szar a tenyésztő, ha a tenyésztő próbál megakadályozni valamit, akkor szar. Mert az olvasatodban ezt írod. Tudod, te sem ismered az előzményt, nem ismered a történetet, így ne vonj le messzemenő következtetéseket addig, míg meg nem hallgattad a feleket. Felesleges. Senki nem gátolja, hogy a kutya begazdisodjon, de felelőtlen állattartókra nincs szükség. Az nem állatmentés és nem állatvédés.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40745] [előzmény: (40737) zezzencs, 2011-09-02 14:15:53]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40739. Elküldve: 2011-09-02 14:20:22 [39.]

Tudod, az nem állatmentés, hogy valakinél nem megfelelő a körülmény, és olyan helyre akar kutyát, ahonnan meg tud szökni. És itt most tök mindegy, hogy venni akar vagy örökbe fogadni.

Nem én kerestem meg Őket, Ők keresték meg az egyik állatvédő oldalt, és onnan szerezték meg a telefonszámom, és közölték, hogy az én kutyáim már az övék, és már gazdisok. Az egész posztot kikérem neked, és átküldöm, és ott elolvashatod a közel 80 bejegyzést.
Majd mikor elmentünk hozzájuk, közölték, hogy majd megkérdezik a szomszédot, hogy megcsinálná-e a kerítést. Aztán 3 nappal később annyit közöltek, hogy a szomszéd nem csinálja meg, mintegy már el is vetették, hogy a kutyákat megkapják.
Ennyi röviden a történet. Az nem állapot, hogy valaki befogad egy kutyát, aztán megszökik, lelövi a vadász, vagy elüti az autó, és elmondásuk szerint nem egy kutyájuk szökött már ki a házból, és halt meg autók kerekei alatt. Ilyen helyen én nem hagyok ott kutyát, és nem érdekel, ha ezek után még én vagyok a hülye, mert a kutyáim érdekeit és életét védem.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[előzmény: (40727) T.Anna, 2011-09-02 13:48:33]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40735. Elküldve: 2011-09-02 14:08:09 [40.]

1. Soha nem akartak tőlem kutyát venni, ajándékba kapták volna önköltségi áron.

2. Nem hagytam ott, mert közölték, hogy nincs 300 ezer forintjuk, hogy megcsinálják a kerítést, és látták, hogy a kutyám feje beszorul a kerítésbe, úgy húzzuk ki.

3. Kicsi a kerítésük, düledező, ilyen helyre nem való kutya.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40736] [előzmény: (40727) T.Anna, 2011-09-02 13:48:33]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40734. Elküldve: 2011-09-02 14:06:37 [41.]

Kedves T.Anna!

Adj egy telefonszámot, felhívlak, és elmondom. Személyesen telefonon.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[előzmény: (40727) T.Anna, 2011-09-02 13:48:33]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40726. Elküldve: 2011-09-02 13:47:57 [42.]

Megtennéd, hogy belinkeled, vagy elküldöd nekem pü-ben?


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40730] [előzmény: (40725) T.Anna, 2011-09-02 13:40:09]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40724. Elküldve: 2011-09-02 13:38:24 [43.]

Én azt sem tudom, hogy ki ez a Fürst György, nem is véleményeztem soha, de Ő úgy látszik, hogy véleményt alkot rólam úgy, hogy nem ismer. Mert ha én nem ismerem, nem tudom honnan ismer Ő engem. Soha nem járt nálam, soha nem váltott két szót velem. Hogy 60 éves embertől az ember ilyet várjon. Habzó szájjal, tudatlanul, úgy, hogy tisztában sincs azzal, hogy az ember mit miért csinál, azt se tudja, hogy mi a történet előzménye, hanem vádol és vagdalkozik.
De akkor legyen annyira bátor, álljon a szemem elé, és úgy mondja el, hogy mit gondol, és mit honnan vesz.
Nem hiszem, hogy a kémelhárításnál dolgozik, vagy hogy bekamerázta volna a lakásom, vagy hogy egyáltalán mikor járt nálam, hogy tudja, nálunk mi van?
De a bátorságot hogy veszi magának, hogy ismeretlenül, több ember előtt véleményt formáljon rólam?


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40727] [előzmény: (40722) Akiteki, 2011-09-02 13:24:33]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40723. Elküldve: 2011-09-02 13:25:43 [44.]

Szóval továbbra is várom Fürst György vagy Kurucz Ildikó telefonszámát.

Vagy ha annyira bátor valamelyikük, akkor hívjon fel telefonon, vagy találkozhat velem személyesen a hétvégén Budapesten. Remélem, előttem, és pár tanu előtt ott is el fogja mondani azt, amit leírt a facebook-ra. Aztán, ha mind rágalom, mert az, vállalja is a következményeket.

Kedves Fürst György, várom a hívását én is.
06-70-408-1268




Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40725]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40721. Elküldve: 2011-09-02 13:21:57 [45.]

És mégvalami, kedves Fürst György. Az, hogy én miért tartom a kutyámat, ahhoz magának semmi köze sincs. Azért, mert nem járok szánversenyekre, honnan tudja, hogy nem fogom be a kutyáim a szán elé? Azt hiszem, akkor éppen hiányzott, amikor jó pár szánhúzós képet belinkeltem pár hónapja, hogy a kutyáim hogy húzzák a szánt vagy a kerekes kocsit. De erről magának fogalma sincs, mert habzó szájjal támad, és így a legkönnyebb, hogy a másik nem tud rá reagálni. Ez a gyávák módszere. És ha maga annyira nagy ember lenne, akkor vállalná magát, és a szemem elé merne állni, meghallgatná, hogy én mit mondok, és elgondolkodna, hogy ki milyen nagy ember. Nem pedig a neten, több ember előtt rágalmaz.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40722]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40720. Elküldve: 2011-09-02 13:18:37 [46.]

És ha kedves Fürst György valamit nem tud, akkor örülnék, hogyha 60 éves fejjel lenne annyira bölcs, és intelligens, hogy hallgat, és megvárja a másik véleményét is, nem csak kitalál történetet olyan emberről, akivel életében 2 szót nem váltott, de még nem is köszönt, és akiről fogalma sincs, hogy mit tesz és mit tett.
Megjegyzem, a facebook-on ott írja, hogy az az igazi állatvédő, aki nem veri nagydobra, hogy mit tett, ha nem ismer, honnan tudja, és hogy meri a bátorságot venni ahhoz, hogy ismeretlenül minősítse, és megkérdőjelezze, hogy én hány kutyát mentettem meg, vagy hányat fogadtam be és hánynak találtam gazdát. Nem ismer, támad, és hamisan vádol. Készüljön fel a következményekre, mert ezt nem fogom annyiban hagyni!


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40719. Elküldve: 2011-09-02 13:15:01 [47.]

Itt üzenem kedves Fürst Györgynek, hogy készüljön, mert a Radikális, magukat nem vállaló állatvédőkkel együtt fejlejentést fogok tenni rágalmazás és becsületsértés miatt. Tényekkel, tanukkal tudom alátámasztani a hitelességem, és a hamis vádjuk miatt készüljenek arra is fel, hogy nem vagyoni kártérítést fogok kérni, és a végsőkig elmenni.
Azt hiszem, ez a szándékos lejáratás erős volt, de majd elgondolkodnak azon, hogy a kártérítésből inkább állatokat támogattak volna, mintsem büntetetést fizetnek.



Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40718. Elküldve: 2011-09-02 13:06:37 [48.]

György Fürst Nos! Nyílt levél Antal Gábornak! Remélem boldog vagy, hogy sok munkánkat tönkre tudtad tenni. Csak azt nem írtad meg, mitől vagy te állatvédő! És miért pofázol bele olyan dolgokba, amihez semmi közöd? Válaszolj az alábbi kérdésekre.: 1. Hán...y kutyát fogadtál be úgy, hogy neked kellett gondoznod, orvoshoz szaladgálni vele, éjszaka felkelni hozzá, mert rosszul volt? Hány kutyát ápoltál úgy a saját kutyáid mellett elkülönítve, hogy nem tudtad, nem fertőz-e? 2. Mennyi pénzzel, vagy munkával járultál hozzá ahhoz, hogy ezek a kutyák megmeneküljenek a biztos halálból, és gyógyultan gazdához mehessenek? 3. És csak úgy mellesleg, mikor jössz valamelyik rendezvényre pénzt gyüjteni? Megmondom: soha semmit nem tettél ezekért a szerencsétlen kutyákért, csak pofázod, hogy milyen nagy tenyésztő vagy. Egyáltalán volt olyan kutyád, amelyik fogatban (szánhúzás!!!!) bármilyen eredményt elért, vagy csak tipegnek a kiállításokon? Volt valaha olyan kutyád, amelyik kiélhette magát abban, amire ezt a fajtát kitenyésztették, a szánhúzásban? Megymondom: nem. A fentiek alapján nem értem, hogy vszed magadnak a bátorságot, hogy ezekbe a dolgokba belepofázz!!!! Ha esetleg uriember lennél, aki szereti a kutyákat, és megbánta amit tett, kifizetnéd ennek a kutyának a további panzióját! (Azt már nem is feltételelzem, hogy magadhoz vennéd) Ezzel tudnád bizonyítani, hogy nem csak a szád jár!!!!!


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40740]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
32014. Elküldve: 2011-09-02 13:06:17 [49.]

Sürgősen kérem Fürst György vagy Kurucz Ildikó telefonszámát, mielőtt nagy nyivánosság előtt elkövetett rágalmazásért feljelentést teszek ellenük a rendőrségen.

György Fürst Nos! Nyílt levél Antal Gábornak! Remélem boldog vagy, hogy sok munkánkat tönkre tudtad tenni. Csak azt nem írtad meg, mitől vagy te állatvédő! És miért pofázol bele olyan dolgokba, amihez semmi közöd? Válaszolj az alábbi kérdésekre.: 1. Hán...y kutyát fogadtál be úgy, hogy neked kellett gondoznod, orvoshoz szaladgálni vele, éjszaka felkelni hozzá, mert rosszul volt? Hány kutyát ápoltál úgy a saját kutyáid mellett elkülönítve, hogy nem tudtad, nem fertőz-e? 2. Mennyi pénzzel, vagy munkával járultál hozzá ahhoz, hogy ezek a kutyák megmeneküljenek a biztos halálból, és gyógyultan gazdához mehessenek? 3. És csak úgy mellesleg, mikor jössz valamelyik rendezvényre pénzt gyüjteni? Megmondom: soha semmit nem tettél ezekért a szerencsétlen kutyákért, csak pofázod, hogy milyen nagy tenyésztő vagy. Egyáltalán volt olyan kutyád, amelyik fogatban (szánhúzás!!!!) bármilyen eredményt elért, vagy csak tipegnek a kiállításokon? Volt valaha olyan kutyád, amelyik kiélhette magát abban, amire ezt a fajtát kitenyésztették, a szánhúzásban? Megymondom: nem. A fentiek alapján nem értem, hogy vszed magadnak a bátorságot, hogy ezekbe a dolgokba belepofázz!!!! Ha esetleg uriember lennél, aki szereti a kutyákat, és megbánta amit tett, kifizetnéd ennek a kutyának a további panzióját! (Azt már nem is feltételelzem, hogy magadhoz vennéd) Ezzel tudnád bizonyítani, hogy nem csak a szád jár!!!!!


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Alaszkai malamut Fórum: Kutya
[válaszok erre: #32021]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Fun than go


Tagság: 2006-11-26 12:26:26
Tagszám: #37744
Hozzászólások: 622
40717. Elküldve: 2011-09-02 13:02:33 [50.]

Sürgősen kellene nekem a Kurucz Ildikó vagy a férje telefonszáma.
Még mielőtt rendőrségre indulok több ember előtt elkövetett rágalmazásért.


Téma: [TALÁLKAHELY] Szánhúzókutyások Baráti Köre Fórum: Kutya
[válaszok erre: #40737]
Törzstag
Fun than go adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 622
    / 25 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.025136947631836 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail