Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9265968/21 Témák: 17583 Tagok: 109012 Legújabb tag: Bazz Online: (100/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 242 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 6035 üzenet
 84587. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 12:00:47 [1.] 
Ő itt a mi Móka Jimmynk. Jimmy több évet töltött debreceni testvérszervezetünknél, az Együtt az Állatokért KHE-nél. A "legjobb" és egyetlen ajánlat amit kapott: láncra a hétvégi házba "őrizni" (láncon, egyedülhagyva, őrizni?? Hm. Érdekes) és heti 1-2szer etetik. Pompás élet, karrier, nem?
Mi bízunk benne, hogy a segítségetekkel sokkal jobb életet tudunk neki adni. Emberszerető, játékos nagyfiú, akinek a legnagyobb öröm az, ha megnevettet. A második, ha megsimogatod, a harmadik ha egy jót játszhat, a negyedik, ha finom hamit kap. A kutyákkal - eddig kivétel nélkül mindenkivel - viszonya baráti. Soha egy hangos szó még közte és más kutya között a száját el nem hagyta.
Szerintem nagyon aranyos, kellemes családtagja lehet bárkinek.
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84586. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:56:19 [2.] 
Krisztina Petrust imádom. Megérdemli. Elgondolkodtató, Papamaci oldalán én nem találtam csak fél óra után számlaszámot. A mienken sem éppen ezzel toljuk ki a zembörök szemit, pedig nekünk pontosan ugyan annyiba kerülnek a kutyák, mint ............ Ezzel szemben idén eddig örökbeadtunk 42 állatot, miután megcsináltuk őket, és újabb 4 folyamatban. De ez nem menő

Krisztina Petrus
5 órája
Nem menő... “csak” állatot védeni. Szerintem.
Kb. három éves korom óta mentem az állatokat, mert szerintem akkor volt amikor először hazavittem egy macskát aminek fájt valamije, és a fecskéket amiknek leverte a vihar a fészküket, csapkodtam a legyeket, hogy egyenek. Szerencsére olyan családba születtem, ahol az állatok tisztelete és szeretete alap volt.
Még járni is Bogyó a pulink tanított meg.
Akkoriban nem volt internet, mégis a világ minden részén ismerték a Pásztortűzvirág kennelt, és sokat dolgoztunk azért, hogy megismertessük az embereket a magyar kutyafajtákkal, és, hogy védjük az állatok értékét.
Az egész országban talán a legelső per volt, amit akkor indítottunk, amikor a szomszédunk gazírtás mellett megmérgezte a kutyáinkat. Anyukám amikor Gubancot eltemette a többiek után, apum be kellett zárja pár napra lenyugodni, mert megindult egy baltával a kezében, hogy agyonveri az illetőt. De rájött, hogy ez semmit nem oldana meg, hiszen nem csak egy ember ilyen, hanem több is, és ezen kell változtatni. Akkoriban kiröhögtek minket mindenhol, hogy “ezek csak állatok”, nem volt állatvédelem, nem volt törvény (aztán anyu ezen változtatott), de az önbíráskodás sem volt divat, így tizensok év után megnyertük a pert a gyilkos szomszéd ellen, aki az ítélet hirdetése után két nappal szívinfarktusban meg is halt. Nem, nem lejtettünk öröm táncot, nem írtuk ki mindenhova, hogy megérdemelte, nem volt buli. Egy könnycsepp volt, nem érte, hanem azokért az ártatlan lelkekért, akiktől elvette az életet. A családja sírt, ès az unokái épp eleget utána, mert nekik csak “nagyapa” volt, aki egyszer meggondolatlanul rosszat tett.
Azóta eltelt sok év (tényleg sok), és nagyon megváltozott a világ.
Régebben akinek ezt a történetet elmeséltük, mély együttérzést mutatott, és mindenben segített, hogy az igazság jogilag is kiderüljön, és aki állatot bántott, büntetést kapjon.
Akkoriban az állatvédők azzal voltak elfoglalva, hogy állatot mentsenek, és örökbe adják őket.
Manapság a kanapé állatvédők gyűlölete mindent elsöprő, embertelen, normális gondolkozástól és a normális világtól elszakadt, kifordultak önmagukból és még azt sem tudom mondani, hogy állatokká válnak, mert az állat akármi is történik, tiszteli a másikat.
Manapság az állatvédők akik “csak” dolgoznak, ésszerűen fogadnak be kutyákat - értem ez alatt, hogy mindent megadnak az árvának amire szüksége van egészségileg és lelkileg, nem vállalják túl magukat, nem menők...
nem menők, mert nem ülnek a gép előtt egész nap, nem csak nyomorék és kínzott állatokat fogadnak be, természetesen nem “élőzik” végig, ahogy ez megtörténik, és nem, nem akarnak embert sem ölni, verni, megnyomorítani, hanem az állattal foglalkoznak, és azzal, hogy neki segítsenek.
Nem menők, mert tisztelik az állatokat, az embereket.
Nem menők, mert nem sírnak-rínak állandóan, hanem dolgoznak.
Nem ülnek állandóan a gép előtt válaszolgatva a kanapé állattartóknak, hanem kutyaszart pucolnak, és órákat ülnek egy árva mellett, hogy az szokja az emberi jelenlétet. Mindezek miatt nem követi több száz ezer ember az oldalukat, a munkájukat, és nem is nekik adományoz, mert ők nem hangosak, nem keltik a gyűlöletet, nem menők...
Amióta megszülettem arra neveltek, hogy tiszteljem az embereket, állatokat, az életet.
Nem vagyok menő manapság ezzel.
De nem is kell, mert tudom mit tettem le eddig az asztalra, mennyi mindent tettem az állatokért, az emberekért. És tudom, hogy kik azok, akik ugyanilyenek.
Ők mindig számíthatnak rám, és amiben tudok, segítek nekik. És az én oldalaimról azonnal kizárásra kerül, aki nem tiszteli a másikat, gyűlölködik, és olyan szavakat ír le emberről, állatról, amit élőben ki sem merne mondani...
Tisztelem mindazokat az állatvédőket, és köszönöm nekik áldozatos munkájukat, akik “nem menők”.
EbugattaKriszti
És most hatásvadász fotó sem kerül a poszt alá, remélem mégis sokan elolvassák...vagy nem.


Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84585. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:55:21 [3.] 
Yorki Fajtamentés: Kócoskák (Geri és Gerda) újra töltve. Ilyen volt - ilyen most

Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84584. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:54:31 [4.] 
Yorkie Fajtamentés: A kis kócosokból - egyenlőre - kopaszok lettek. Nem volt kis munka Aztán ha már érzem az ihletet (és Gerda nem visít a hozzányúlásért, akkor készül majd szép fejfazon is. addig viszont nem páncélban vannak. (Az ő bundájuk is egy darabban jött le. :(
A csapatba teljesen jól beilleszkedtek már.
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84583. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:53:37 [5.] 
Na az úgy volt....
Kaptunk egy segítségkérést Mátraterenyéről. Összedugtuk a fejünket, hely egy szál se. Kibővítjük a lehetőségeinket. Panzió.Papamaci.
De ugye, mobilok sem vagyunk.
Keeedves Maci, nem ugranál a tőled röpke 89 km-re lévő Mátraterenyére a kutyáért.?
De, elugrana.
Hát amikor megérkezik, mit lát? egy vemhes senkitacskója is grasszál a célszeméllyel együtt.
Medvénk erre visszatolt fogai közé egy hangzatos káromkodást (én stresszoldónak kiengedtem volna), és elhozta - neki is bőven fölös létszának a vemhes tacskót
Most mindketten segítséget szeretnénk kérni. Egyikünknél sem gyakori. Papamaci számlaszámát is alig találtam meg az oldalán
Ha az ő munkáját és létszámfölöslegét segítenéd:
Papamaci Árvái Alapítvány
Aki segíteni akar, a bankszámla számunk: 1171700922468390
IBAN: HU81117170092246839000000000
OTPVHUHB
Ha nekünk segítenél a szőrösben (Orka,és nevét arról kapta, hogy a fiúkutyákkal kb. annyira kedves, mint az orka a cápákkal)
A mienk: "Állat és Ember" Á.V.E.
Számlaszám: 12010453-01006150-00100004 Iban: HU68 1201 0453 0100 6150 0010 0004 Swift: UBRTHUHB
KÖSZÖNJÜK!

Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84582. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:52:05 [6.] 
Na akkor. Még mindig a border collie (szerű?) gyerek névadásán vergődünk. Hát igen. 1700 után nem könnyű. Szóval lássuk meg benne együtt a nevét. Szavazzatok, légyszi és csütörtök délben véglegesítjük, hogy tiszteljük innentől.
Hozzászólásként írjátok be a nektek tetsző nevet.
Lehetőségek:
Amor
Colin
Patchwork
Oreo

Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84581. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:51:23 [7.] 
A 10 éve örökbeadott kutyák gazdáját bizony, sokszor már félve keresi az ember. Mert az idő.... könyörtelen.
Álmos egyéves kora körül költözött gazdihoz. Külsejére, őszintén szólva nem sokat változott. Gratula a gazdiknak. De egy kutya, ha szeretik, szép és ragyog. Így van ez.
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84580. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:50:40 [8.] 
A nagy kedvenc, Söjtöri Popsifülesről videó, már a gazditól, azaz gazdis kiadásban :) :)
Hatalmas bohóc a gyerek :)

https://www.facebook.com/AllatesEmber/posts/2236577189745260Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84579. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:50:07 [9.] 
Pippa sajnos nagyon meggyötört lélekkel került egyesületünk gondozásába még 2015. márciusában. Sokmindent sajnos nem tudunk róla mondani, azon kívül, hogy rendkívül félénk, az évek múlásával próbálunk vele haladni, több önkéntesünk, ideiglenes befogadónk igyekszik segíteni Pippa rehabilitációjában, több-kevesebb sikerrel járunk, de sajnos még mindig nem mondhatjuk teljes bizonyossággal, hogy örökbeadható lenne.
Nagyon jó helyen van, vigyáznak, felügyelnek rá, foglalkoznak vele, de még rehabol, reméljük már nem sokáig.
Ettől függetlenül azonban Ő is a mi kölkünk, így neki is jár időnként egy-egy poszt, vagy új képek, és a híradás róla.
Jelenleg nagy falkában él, a többiekkel jól kijön, érdeklődő, de visszahúzódó.
Pippáról több fotót itt találtok: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=000855
(Szilvi)
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84578. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:49:14 [10.] 
Budapesti panziósaink fotózásának következő modellje Médi, aki remekül beilleszkedett már a nagy falkába, sőt cicákkal él együtt. :-)
Egy bull típusú kutyáról szívet melengető érzés ilyen csoportos fotókat látni, ahol nálánál kisebbekkel is szemmel láthatóan remekül kijön. Nem győzzük elégszer elmondani, leírni, hogy cicákkal él együtt, és lehet, hogy már unalmas is olvasni, de nekünk nagyon nagy szó ez, főleg annak fényében, hogy tudva lévő dolog, hogy bull-ságánál fogva sokan sokmindent kinéztek volna belőle, de ezt aztán nem! :-)
Látszott mindig is, hogy inkább más ebek szóltak be neki, mint Ő tette volna ezt, de ilyenkor mindig szépen kifarolt a helyzetből, sosem kezdeményezett balhét, sosem állt bele balhéba, ha vele akartak balhézni inkább odébb ment. Ez már a régi helyén is így volt, az új helyén pedig egyenesen mintakutyává avanzsált. Nálánál sokkal kisebb testű kutyákkal bandázik és persze a cicákkal.
Nem győzök eleget áradozni, róla mindig személyesebb posztokat írok... igen... elismerem... ha tehetném már rég örökbe is fogadtam volna, de mivel sajnos nem tehetem, így maradnak az egyéb segítségek a heti-kétheti rendszerességű séta, a "celelmeckedécek", és a segítség itt, vagy egyéb hirdetési felületeken, hogy gazdira találhasson, és (ugyan imádja a jelenlegi falkáját is) végre lehessen egy saját kétlábúja, családja, falkája, otthona.
Médi jellemzését itt találod: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=001007
(Szilvi)
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84577. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:48:22 [11.] 
A Barati-Csendes Falka legyőzi a Balatont :) :) A "miénk" köztük Caruso, aki természetesen a legcsintalanabb. :)
https://www.facebook.com/AllatesEmber/videos/2313678398881957/

A Barati-Csendes Falkának a balaton már csak a levezető edzés volt. A komoly edzőtábor a tengernél. Pár nap múlva az ügyességüknél csak tán - bocs - a pofátlanságuk volt nagyobb. Természetesen a "mienk", Caruso vitte a prímet
Ha a labdátokat három yorkie lenyúlja, bárhol, vízben, nagy valószínűséggel ők lesznek azok.
https://www.facebook.com/AllatesEmber/videos/2863609490531628/


Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84576. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:46:59 [12.] 
Thália energikus kutya aki szeret nagyokat sétálni, igényli a napi foglalkozást. Egy aktív, sportos gazdi lenne számára a legideálisabb, de mivel nem hiperaktív, ha éppen nincs semmi fontos teendője és kimozogta magát, szívesen pihen, lustálkodik. Okos, könnyen tanul, jutalomfalattal remekül motiválható. Jelenlegi helyén nagy falkában él, más kutyákkal barátságos: ha van rá partner, imád velük játszani. Macskákkal is jól kijön. Az emberekkel kedves, barátságos, bújós, nyitott kutyus, könnyen ismerkedik. Szobatiszta, lakásban nem rongál, kultúrkutya, pórázon szépen közlekedik, autóban nyugodtan utazik. Remek jelzőkutya, de ezt leszámítva csendes.
Igazi családtagként szeretnénk Őt örökbe adni, fontos neki, hogy odafigyeljenek rá, és igazán családtagként kezeljék.
Nagyon ragaszkodó kutyus, igazi szeretetkapcsolatra képes, ám ehhez a gazdi is kellene partnerként neki.
Thália részletes jellemzése: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=001138
(Szilvi)


Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84575. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:45:58 [13.] 
Megérkezett a karanténból az egyeki gyepmesteri telepről kihozott egy év körüli border collie (keverék?) fiúgyerek is. Ernőnek nevezték el, de nagyon-nagyon nem Ernő ő.
Névötletek? Aranyos, játékos bokamatrica (a Matrica nevet ne javasoljátok. Volt. Op-art is volt)Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84574. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:45:16 [14.] 
Kismukk gazdiéknál: XVI. kerületi kutya lesz. A gazdik tízszer jöttek el hozzá. igen, neki sajnos most ennyi látogatás kellett, de megérte.

Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84573. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:44:01 [15.] 
Yorkie Fajtamentés: Régi ismerős ismét. Kismukknak úgy tűnik, mi vagyunk az őrangyalai. Nagyjából három hete visszakerült hozzánk. Amilyen jól indult a kisfiúval a kapcsolatuk és jó is volt másfél hónapig, úgy romlott meg.
Nem, nem tettem fel, mert ez az oldal nem lesz egészen biztosan virtuális gyilkosságok helyszíne. Elég határozott véleményem van, hogy mi történhetett, megtartom magamnak, és másé sem érdekel. Itt biztos nem fog elszabadulni a pokol, mert nem a kutyák érdeke. Mi ritkán - ha gond van - VISSZAkapjuk a kutyát, nem tűnik el kézen-közön. Ez ennek köszönhető. Se le- se visszaadót nem gyilkolunk, nem gyalázunk, és pont.
Hát Kismukk nem volt jó kedvében, amikor visszakerült. hosszas meló volt az ÚJ GAZDÁKKAL KÖZÖSEN, hogy megint ilyen kis vigyorgós lett. kb. 10 találkozás, szigorúan betartva, amit kértem. Látták milyen lett Muksi, és milyen volt korábban. Szépen visszavarázsoltuk ugyanolyanná. Egymás nélkül nem ment volna. És itt az eredmény. Nevet megint (a külsejét meg egyedül szedtem rendbe) Indulás előtt az új gazdikhoz:
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84572. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:42:32 [16.] 
Yorkie Fajtamentés - gazdis kutyáink - Bentley: Rendes gazdi ébren vigyázza a betakart kutya álmát. (amúgy meg hogy lehet egy 15 éves kutya ilyen szép??? <3 (válasz: úgy, hogy imádják,)
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84571. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:41:44 [17.] 
Yorkie Fajtamentés: Jojókánk keverék, de attól még a Fajtamentés gondozta.
Annyira jó látni, amikor két lélek így egymásra talál. Jojó és "Apu".
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84570. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:40:53 [18.] 
Nagyon jót nevettem.
Ma sokat esett.
Mert, és vízes volt a fű. Hát hogy pisiltek/sétáltak/levegőztek a királylányok és királyfiak?
(lesifotó by Anya, az ablakból)Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84569. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:40:18 [19.] 
Yorkie Fajtamentés: örökbeadott gyerek - Caruso.
Ő is rendesen szelte az Adriát a tesókkal. Egyenlőre csak ez a fotó, később jön a videó(áradat?) :) :)

Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84568. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:39:06 [20.] 
Yorkie Fajtamentés: Gazdis gyerekeink. Cliff Hanger, akinek helybe jött Amerika.
Megjött horvátországi nyaralából, amire a pancsiban edzett:

"Szia Kata, megérkeztünk a nyaralásból, nagyon gyorsan eltelt, nem is tudom hol kezdjem...... egy regényt tudnék írni Cliff és Manó kalandjairól 😂 Küldöm a képeket, mindent elmondanak szavak nélkül. A kedvenc képem: strandolás után a táskába ülős Cliff. 😁 (Ne gondold, hogy csak egyszer játszotta el!) 😁 Cliff imádta a vizet és a matracozást is! Igazi bohóc volt, Manócskát csak a vízben mellőzte, Ő sajna nem szereti a locsi-pocsit, mindenhol együtt voltak de a fürdésre nem tudta rávenni Cliff sem! 😊Kutya party is volt a legjobban a tacsi Kim tetszett nekik, vele devendéroztak legtöbbet! Esténként nagyokat sétáltunk az üdülő telepen, nagyon jól éreztük magunkat együtt, kutyajó nyaralás volt! Puszi."


Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84567. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:36:32 [21.] 
Annyira, de annyira jó ilyen videókat kapni. Jáspis és a reggeli sonkakunyera :)
https://www.facebook.com/AllatesEmber/videos/461264938031388/


Yorkie Fajtamentés: Gazdis gyerekek. Lusti. Mert Anya keze a legjobb csócsa
https://www.facebook.com/AllatesEmber/videos/391788421469043/
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84566. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:34:54 [22.] 
Ismét van saját házi-galerink: Bonifác Zsombor, Herceg és Pajkos.
Rettentően egy húron pendülnek, érzik, értik egymást - és egy nyikk nélkül, mert nálunk a szomszédok miatt csendben kell lenni - gyopálják egymást a kertben :) :) :)

Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84565. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:33:57 [23.] 
Yorkie Fajtamentés: Nagyon élvezték a gyerekek az esőt és az eső utáni sározást :) :) :) :) . Biztos olvasták és magukra vonatkoztatták: piszkos gyerek, egészséges gyerek :) :) És legalább olyan ártatlan képet tudnak vágni, mint az Indul a bakterházban az a bizonyos fiúgyermek :)
(a képeken Herceg. Jellemzése rövidesen elkészül)
Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84564. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:33:07 [24.] 
A melegben nagyon fontos, hogy kellőképpen hűtsük magunkat kívülről és belülről is. Bull típusú gazdikeresőink ebben a videóban néhány hűsölési tippet adnak ehhez. :-)
Médi jellemzése: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=001007
Jackson jellemzése: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=000970
(Szilvi)
A melegben nagyon fontos, hogy kellőképpen hűtsük magunkat kívülről és belülről is. Bull típusú gazdikeresőink ebben a videóban néhány hűsölési tippet adnak ehhez. :-)
Médi jellemzése: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=001007
Jackson jellemzése: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=000970
(Szilvi)

Bekka és Robin két őrségi tesó-gazdikeresőnk. Évek óta velünk vannak. Voltak rájuk érdeklődők, de igen kevesen, és egyik sem komoly. Mára már mindketten kicsit megőszültek, hisz egyikük sem mai "sütés", de mégis mindketten a mai napig aktív kutyaként élik mindennapjaikat ideiglenes befogadójuknál.
Bekka, a leányzó kicsit domináns, megfelelő kezelés nélkül akaratossá válik, Robin, a pasi kicsit szelídebb természetű, labdamán kutyus. Mindketten nagy falkában élnek már évek óta, más kutyákkal nincs gondjuk, az utóbbi időben a körülmények változása miatt többször kellett költözniük, mindig remekül alkalmazkodtak mindenhez.
Imádnak nagyokat sétálni, de tudnának a kanapén heverészve odabújni a gazdihoz is. Mindketten 9 évesek elmúltak, életük több mint harmadát gazdátlanul élték.
Nagyon szeretnénk, ha a még hátralévő éveikben Ők is gazdis kutyaként élhetnének végre.
Akinek bejön az ősz bunda, és szereti a nyugodt de mégis aktív kisebb testű kutyákat, Uram bocsá épp egy (vagy kettő) ilyen kutyus örökbefogadását tervezi, annak Bekka és/vagy Robin tökéletes választás.
Nem lesznek hálátlanok, az biztos!
Részletes jellemzést, több képet az alábbi linkeken találtok róluk:
Bekka: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=000931
Robin: http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=000923
(Szilvi)

Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 84563. ppa  |   Válasz erre 2019-08-01 11:31:40 [25.] 
A tegnapi vacsora: Köszönet a husiért Lángné Szkokán Annamárianak, a zöldségért Erzsébet Murvainak és Kindl Ágnesnek, aki minden héten hazahozza, és a rizsért a Hangya Közösségnek! Hát ezért zsíros a szakálluk. Finom, frissen főzött nyamit esznek :)Téma: [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Fórum: Kutya
 Találatok száma: 6035
    / 242 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.018910884857178 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail