Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455614/4 Témák: 18953 Tagok: 112638 Legújabb tag: Elizabth Online: (97/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 537 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 13417 üzenet

Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
6. Elküldve: 2004-10-10 00:55:35 [13401.]

Bullterrier Baráti Társaság

és MINDENKI,
aki velünk van, bármivel is segít nekünk,
vagy akár csak helyesli elveinket!

Sziasztok!

Nos a II. Bulterrier Baráti Találkozó, NAGYON jól zárult, ha azt vesszük alapul, hogy mi volt a cél, mit szerettünk volna elérni vele.
- Összehoztunk több, mint 100 embert, akik beszélgethettek, ismerkedhettek, tanácsot kérhettek, ötleteket cserélhettek.
- Összehoztunk (csak az én tippem szerint) körülbelül 40 kutyát, akik jó esetben játszhattak egymással, rossz esetben láthatták és szagolhatták egymást, kezdők esetében meg szocializálódhattak.
- A kultúrált kutyatartást minta-példájaként, az összes ember, az összes kutyával jól szórakozhatott, versenyezhetett a díjakért.
A képeken jól látszik, hogy volt aki kölcsön kutyával próbálgatta, milyen is bullterrier tulajdonosnak lenni. Ezt a lehtőséget a "Kikölcsönzők" nevében is köszönjük, a türelmes és megbízható kutyát nevelő gazdiknak!
Nem került fel a fórumra még így sem az összes kép, pedig csak én, 102 db képet tettem fel, hogy utólag is jól szórakozhassatok.
Remélem csemegéztetek, és az összes apró részletet kibogarásztátok, a házi paparazzink igencsak jó pillanatképeiről (pl.: 368. hozzászólás: mindkét kutya a pórázát rágja/rágta)!
- Nem utolsó sorban, sikeresen összgyűjtöttünk az eddigi két alkalommal majdnem 500 kg kutyatápot, a rászoruló menhelyek kutyáinak megsegítésére!

Nemrég megemlítettem a CD-s, DVD-s ötletünket.
Erről írnék most bővebben!
Az alapötlet a következő:

Az I. - II. Bullterrier Baráti Találkozó képeit, természetesen megfelelő vágás és előkészítés után, magatokévá tehetitek.
A képeket nagyon jó felbontásban, komoly nyomdai használatra is, pc-s otthoni nézegetésre is, vagy gyűjtés céljából, archiválásra is használhatjátok (hiszen remélhetőleg a Bullterrier Baráti Találkozót, már hívhatjuk tradicionális programsorozatnak!).

Ugyan ez mondható el, a saját leendő filmünkről is.
Sajnos csak a II. Bullterrier Baráti Találkozó lett felvéve általunk, mert a tavaszi összejövetelünkön a filmező emberünk, egy nappal később jött ki.
Na de a mostanin?!
Szintén kimondottan mi készítjük, nektek.
Fantasztikus effektek, vágások, saját-zene, feliratozás, aláfestő szöveg meg még ki tudja milyen ötletek (akár kvizjáték is) megvalósítását kapjátok kézhez. Mindez jó minőségben, igény szerint DVD-n is.

Mindkét anyagot igényesen, saját borítós tokban adnánk.


Ez az akciónk a következő alkalomból szerveződött:

Reményeim szerint mindenki tisztában van vele, hogy a Bullterrier Baráti Társaság által szervezett összejövetelek, csak pihenést és kikapcsolódást nyújtó szigetecskék, miközben a háttérben komoly munka folyik.
A B. B. T. "csontváza", a köztes időszakban is a célul kitűzött feladatok ellátásán dolgozik. Feladataink, csak részben korlátozódnak a fajtára. Egyrészt szeretnék az emberek előítéleteit a fajtával szemben, pozitív irányba megváltoztatni. Szeretnék ezen kívül, biztonságos, szerető otthonba, felelősségteljes, jó gazdához juttantni a bajba jutott egyedeket. Szükség szerint orvosi ellátást- és ha kell, elhelyezést biztosítunk a kimentett kutyának, amíg nem rendeződik a jövője. Erre az esetre, külön az időjárásnak megfelelően ha kell fűtött-hűtött, a tisztasági- és karantén-feltételeknek megfelelő, de családias környezetet biztosítunk.
Céljaik között szerepel továbbá a többi, nem a fajtához tartozó, de szintén segítségre szoruló kutya patronálása.
Segítséget kapott az első megmentett bully után, még 3 angol bullterrier, melyeknek gazdájuk megnehezült élete miatt kellett új gazdit keresni. 2 bully gazdájának pedig, a szakorvosi ellátás anyagi terén segítettünk. Nem egyszer gyepmesteri telepekről hozunk ki, nem a fajtához tartozó, de veszélybe került kutyákat. Ők a fizikai és lelki rehabilitálás után, új életet kezdhetnek egy olyan gazdával, aki jogilag is felelősséget vállal kutyájáért.
Pillanatnyilag 2 kutya (egy fajtatiszta bullterrier és egy bullterriere keverék), szintén mentésre vár, na meg új, megbízható gazdára.
Gondolom villámgyorsan kiderült, hogy ez a nonprofit vállalkozás, az emberek összefogásával, szabadidejének feláldozásával és nem kis mértékű anyagi áldozatával jár. Az "áldozat" szó, természetesen vetélytársa az "életfelfogás" kifejezésnek, mert inkább erről szól a dolog.
Hozzájárultak ehhez az "áldozat/életfelfogás"-hoz mindazok, akik kijöttek a találkozóra és megvették a belépődíjat. (Akadtak olyanok, akik visszafordultak és nem jöttek be, csak ne kelljen leadniuk a 3 kg tápot!)

A CD-K ÉS DVD-K BEVÉTELE, A BAJBAJUTOTT BULLTERRIEREK MENTÉSÉRE, ELLÁTÁSÁRA SZOLGÁLNA!
(Az árat akkor tudjuk konkretizálni, ha már láható, hányan szeretnének előjegyeztetni!)

Ugyancsak erre a célra használjuk fel, a két találkozón összegyűjtött Tombolapénzt is.
Azon szorgoskodunk, hogy minél több bullys ajándékot tudjunk készíttetni, készíteni (matrica, sapka, poló, freesbe, medál, kulcstartó stb.). A visszajelzések szerint, igény lenne a "elvakult-bully-bolondok" táborában, erre a hazánkban még szerény ágra is.
Halkan súgom meg: a következő tombola fődíja, egy bullterrieres óra lesz!

Ezekről a bevételekről könyvet vezetünk, ugyanígy a kiadásainkról is. Ez bárki számára megtekinthető, hiszen ez a ti pénzetek is, a ti hozzájárulásotok is a működésünkhöz!

Elszántan próbálunk a jövőben, a Hungária Bull Terrier Klubbal jó kapcsolatot fenntartani.
Első találkozónkra is meghívtuk a klub képviselőit és láthatóan közös, nagy beszélgetések zajlottak a "hobby-kutyatartók" és a szakemberek között. Igényelték a vendégek, hogy szakemberekkel vitathassák meg felmerülő kérdéseiket, vagy leendő kutyatulajdonosként érdeklődhessenek ezen az összejövetelen, maguktól a kennel-tulajdonosoktól.
A legutóbbi talin is láthattátok, az egyik legnevesebb szakemberrel volt lehetőségük gyakorolni a kutyáknak és gazdáiknak, a kiállításon való felvezetést, ringdresszúrát.
Tehát szó nincs arról, hogy elzárkózunk a kiállítási- vagy szakterületű dolgoktó!
NEM szeretnénk megosztani a bullys társadalmat!
Egyszerűen: mi más oldalról közelítjük meg a bullterrier-dolgokat.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének közös programok, érdeklődési területek, melyek szervezését a mi oldalunkról megígérjük, hogy a jövőben sem veszítjük szem elől.

Szeretnénk egy új akciót elindítani!
A lényege a következő lenne:
Az internet sokoldalúságát kihasználva, rendszeresen figyelemmel kísérjük a gyepmesteri telepekre, na meg a menhelyekre bekerülő kutyákat. Szintén az internet lehetőségével élve, napi kapcsolatot tartunk fent, a szerencsére egyre gyarapodó számú állavédőkkel is.

Ezt a lassan már hétköznapivá vált kapcsolattartást, szeretnénk veletek is létrehozni. Ha valakinek még nem támadta meg a hétköznapjait a modern elektronikus levelezés, akkor még mindig ott, a jól bevált postai út is.
Szeretnénk egy olyan adatbázist kiépíteni, ahol a velünk és elveinkkel szimpatizáló bullterrier tulajdonosok elérhetősége szerepelne.
Ebben az adatbázisban a név mellett feltüntetnék azt, hogy ki az aki:

- csak értesülni szeretne híreinkről, a Baráti Társaságunk elért eredményeiről, esetleg olvasni szeretné rendszeresen megjelenő netes kiadványunkat.
(Ez a kiadvány még csak terv, de lehetséges, hogy lenne rá igény. Szólhatna nevelésről, betegségekről, történetekről, előforduló problémákról, természetesen a bullterrier szemszögéből!)

- hozzá tudna járulni működésünkhöz új és felelősségteljes gazdi keresésében. Az örökbefogadásnál szerződés és leinformálhatóság, elengedhetetlen!

- segíteni tudna nekünk a mindennapok bármely területén, az információ-figyelésben

Híre ment elszánt összejöveteleinknek!
Nem volt hiábavaló esőben-fagyban-napsütésben megtartanunk a bajbajutott állatok megsegítésére a tápgyűjtést, mert sikeres lett az akció!
Mind a több, mint százunk elvakult barátsága, pozitív visszajelzésekre talált!
Egyre több nagy cég jelentkezik szponzornak, vagy kínál nagyszerű lehetőségeket a fajta bemutatására, népszerűsítésére. Mindezt az erre legalkalmasabb környezetben, sok ember közvetlen közelében!

Mindezen ötletekre, kérdésekre és az információ áradat iránti érdeklődésre, a következő címre várunk visszajelzést:

[email protected]

vagy a fórumon pü-ben az Andrea vagy a Grübedli nick-name alatt.

Üdvözlettel: Bullterrier Baráti Társaság



Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #7]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
3. Elküldve: 2004-10-09 20:52:08 [13402.]

icon70.gif icon70.gif icon70.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
[válaszok erre: #4] [előzmény: (2) gando, 2004-10-09 20:51:46]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
1. Elküldve: 2004-10-09 11:16:32 [13403.]

Sziasztok!

Hogy vagytok ti gazdák és kutyáitok?

Írjátok le!

icon32.gif icon50.gif


Téma: Hétköznapjaink Fórum: Bullterier Baráti Társaság
(TÉMANYITÓ)
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
1487. Elküldve: 2004-09-07 19:40:15 [13404.]

Hát szép estét

Többen jeleztek, hogy átverés az egész!!

Ennyit a jószándékú naívságomról! icon29.gif

Bocsánat mindenkitől!


Téma: Gazdit keresünk Fórum: www.elveszettkutyak.hu
[válaszok erre: #1490] [előzmény: (1486) Kardosszilvi, 2004-09-07 19:28:05]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
1485. Elküldve: 2004-09-07 19:13:41 [13405.]

Bemásolom:

Van 12 sharpei kölyök törzskönyvezettek, fajtiszták, és AJÁNDÉKBA adnák őket!!! Kicsik még, pár hetesek, de nyugodtan érdeklődhet bárki: (Makó Klári: 20/ 928-3315). Adjátok tovább mindenkinek akit érdekelhet légyszi, mert elaltatják őket ha nem lesz gazdijuk!!!


Téma: Gazdit keresünk Fórum: www.elveszettkutyak.hu
[válaszok erre: #1486]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
378. Elküldve: 2004-07-22 00:34:41 [13406.]

Sziasztok!
A www.bullterrier.hu oldalról másolom ide ezt a beírást.


Zalenski Monikanak hivnak es a nagyvaradi (Romania) kutyamenhelyen
dolgozom. Az egyik ismerosom szolt, hogy letezik egy szervezet, amelyik a bajba
jutott bullterriereken segit, barhol vannak a vilagon. A munkahelyemen
van egy 10 ev koruli nagyon vidam, jatekos, baratsagos bullterrier him,
akire sajnos a halal var, mert mar regota nalunk van, de senki nem
meri orokbefogadni, mert itt nalunk mindenki azt hiszi, hogy ez a fajta
harci kutya es embergyilkos. Ezert szeretnem megkerni Onoket, hogy
jelezzék annak a szervezetnek, aki tudna
segiteni neki, mert kar lenne erte, ha elaltatnak orokre. En azert nem
tudom orokbe fogadni, mert alberletben lakom.
Elore is koszonom, tisztelettel -Zalenski Monika


Szeretném megtudni, hogyan lehet ezen a határon az országba, ottani menhelyről származó kutyát áthozni?
Van-e valakinek nagyváradi kapcsolata?
Esetleg az áthozatallal kapcsolatban ötlete?

Köszönöm előre is!


Téma: Sürgős megoldást igénylő esetek Fórum: www.elveszettkutyak.hu
[válaszok erre: #379]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
1241. Elküldve: 2004-07-15 21:25:33 [13407.]

Sziasztok!

Csillár!
Ez valóban egy megnyírt bobtail!
Akár van tetkója, akár nincs, hívjátok fel Vargáné Dr. Kovács Annát, aki a Bobtail Klub (a MEOE által hivatalon elismert 1.) egyik vezetőségi tagja. Telefonok: 06-20/917-8689, vagy 4308-306 (ez csak este!).

Írd meg légyszíves, mi történt!


Téma: Elveszett kutyák Fórum: www.elveszettkutyak.hu
[előzmény: (1239) csillár, 2004-07-15 17:28:52]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
1209. Elküldve: 2004-07-15 21:21:56 [13408.]

Sziasztok!

Csillár!
Ez valóban egy megnyírt bobtail!
Akár van tetkója, akár nincs, hívjátok fel Vargáné Dr. Kovács Annát, aki a Bobtail Klub (a MEOE által hivatalon elismert 1.) egyik vezetőségi tagja. Telefonok: 06-20/917-8689, vagy 4308-306 (ez csak este!).

Írd meg légyszíves, mi történt!


Téma: Talált kutyák Fórum: www.elveszettkutyak.hu
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
1080. Elküldve: 2004-07-15 21:20:49 [13409.]

Sziasztok!

Csillár!
Ez valóban egy megnyírt bobtail!
Akár van tetkója, akár nincs, hívjátok fel Vargáné Dr. Kovács Annát, aki a Bobtail Klub (a MEOE által hivatalon elismert 1.) egyik vezetőségi tagja. Telefonok: 06-20/917-8689, vagy 4308-306 (ez csak este!).

Írd meg légyszíves, mi történt!


Téma: Gazdit keresünk Fórum: www.elveszettkutyak.hu
[válaszok erre: #1088] [előzmény: (1079) Dijon, 2004-07-15 20:56:46]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
1059. Elküldve: 2004-07-14 13:37:32 [13410.]

És még egy, teljes alakos kép a kislányról:


Téma: Gazdit keresünk Fórum: www.elveszettkutyak.hu
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
1058. Elküldve: 2004-07-14 13:37:08 [13411.]

És még egy, teljes alakos kép a kislányról:


Téma: Gazdit keresünk Fórum: www.elveszettkutyak.hu
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
1057. Elküldve: 2004-07-14 13:36:33 [13412.]

Sziasztok!

Már írtam erről a gazdi kereső kutyusról, csak képem nem volt eddig! Most felteszem úrja, képpel együtt.

S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S.

Haláleset miatt keresi új gazdiját az a kutyus, akit a következő sorokban szeretnék bemutatni!

Korom fekete, csillogó, félhosszú szőrű, 3 éves, ivartalanított kislány. Labrador keverék. Keveréksége abban nyílvánul meg, hogy vékonyabb a testfelépítése, mint a labradoroknak. Kertben és lakásban egyaránt otthonosan mozog, csak a szemetest kell elkülöníteni tőle. Nagyon jó jelzőkutya, de csak jelzésre alkalmas, mert nem támad senkire! Imádja az embereket, kortól és nemtől függetlenül, mindenkiért rajong. Más kutyákkal is nagyon szeret együtt lenni. A legnagyobb probléma a viselkedésében, hogy egyfolytában csókolgat mindenkit.
Oltásai, élősködő-mentesítése, egészsége, teljesen rendben van!

Mozgékonyságát kielégítve, idős embereknek, családi kutyának, magányos egyedül élőknek is nagyszerű társa lesz.

Minél gyorsabban gazdi kell neki!

Telefon: 06-20/928-40-65


Téma: Gazdit keresünk Fórum: www.elveszettkutyak.hu
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
990. Elküldve: 2004-07-06 17:33:03 [13413.]

Szia!

Képet megpróbálok holnapra szerezni, de a részletesebb leírásnál mire gondoltál?


Téma: Gazdit keresünk Fórum: www.elveszettkutyak.hu
[előzmény: (989) martigi, 2004-07-06 16:42:01]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
299. Elküldve: 2004-07-06 16:33:42 [13414.]

Sziasztok!

S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S.

Haláleset miatt keresi új gazdiját az a kutyus, akit a következő sorokban szeretnék bemutatni!

Korom fekete, csillogó, félhosszú szőrű, 3 éves, ivartalanított kislány. Labrador keverék. Keveréksége abban nyílvánul meg, hogy vékonyabb a testfelépítése, mint a labradoroknak. Kertben és lakásban egyaránt otthonosan mozog, csak a szemetest kell elkülöníteni tőle. Nagyon jó jelzőkutya, de csak jelzésre alkalmas, mert nem támad senkire! Imádja az embereket, kortól és nemtől függetlenül, mindenkiért rajong. Más kutyákkal is nagyon szeret együtt lenni. A legnagyobb probléma a viselkedésében, hogy egyfolytában csókolgat mindenkit.
Oltásai, élősködő-mentesítése, egészsége, teljesen rendben van!

Mozgékonyságát kielégítve, idős embereknek, családi kutyának, magányos egyedül élőknek is nagyszerű társa lesz.

2 héten belül gazdi kell neki!

Telefon: 06-20/928-40-65


Téma: Sürgős megoldást igénylő esetek Fórum: www.elveszettkutyak.hu
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
988. Elküldve: 2004-07-06 16:32:44 [13415.]

Sziasztok!

S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S.

Haláleset miatt keresi új gazdiját az a kutyus, akit a következő sorokban szeretnék bemutatni!

Korom fekete, csillogó, félhosszú szőrű, 3 éves, ivartalanított kislány. Labrador keverék. Keveréksége abban nyílvánul meg, hogy vékonyabb a testfelépítése, mint a labradoroknak. Kertben és lakásban egyaránt otthonosan mozog, csak a szemetest kell elkülöníteni tőle. Nagyon jó jelzőkutya, de csak jelzésre alkalmas, mert nem támad senkire! Imádja az embereket, kortól és nemtől függetlenül, mindenkiért rajong. Más kutyákkal is nagyon szeret együtt lenni. A legnagyobb probléma a viselkedésében, hogy egyfolytában csókolgat mindenkit.
Oltásai, élősködő-mentesítése, egészsége, teljesen rendben van!

Mozgékonyságát kielégítve, idős embereknek, családi kutyának, magányos egyedül élőknek is nagyszerű társa lesz.

2 héten belül gazdi kell neki!

Telefon: 06-20/928-40-65


Téma: Gazdit keresünk Fórum: www.elveszettkutyak.hu
[válaszok erre: #989]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
94. Elküldve: 2004-04-17 01:27:07 [13416.]

Közelebbrôl:


Téma: Sürgős megoldást igénylő esetek Fórum: www.elveszettkutyak.hu
[válaszok erre: #95]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
93. Elküldve: 2004-04-17 01:26:26 [13417.]

Üdv Mindenkinek!

Ez a kutya (valószínûleg boxer keverék?), az új törvényeknek megfelelôen van tartva? Sem víz, sem ennivaló, sem ház (vagy a betonelem annak számít?)!


Téma: Sürgős megoldást igénylő esetek Fórum: www.elveszettkutyak.hu
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Grübedli


Tagság: 2004-02-05 20:32:59
Tagszám: #8539
Hozzászólások: 13417
87. Elküldve: 2004-04-15 01:57:03 [13418.]

Sziasztok!

Horvát Éva!
Légyszíves írd majd le, hogy mi történt!
Remélem sikerrel jársz!


Téma: Sürgős megoldást igénylő esetek Fórum: www.elveszettkutyak.hu
[előzmény: (85) Horváth Éva, 2004-04-14 22:16:58]
Kiváló dolgozó
Grübedli adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 13417
    / 537 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.017778873443604 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail