Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456466/10 Témák: 18958 Tagok: 112658 Legújabb tag: Mourinb Online: (62/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 11 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 272 üzenet

dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
20218. Elküldve: 2013-03-09 14:13:52 [26.]

Gazdikereső szukák:

Lola – 3 év körüli dalmata szuka (Mátészalka)
Közvetített gazdikereső, az Összefogás az Állatokért Alapítvány gondozásában áll:

“”Leadott kutya. Kb. 3 éves, fajtatiszta dalmata szuka. Nagyon barátságos és játékos az emberekkel és minden más kutyával jól kijön. Örökbefogadása csak ivartalanítás után lehetséges! Ami igen érdekes (vagy inkább felháborító a leadási történetben), hogy az exgazdi azt mondta egy olyan nőtől kapta a kutyát, aki azt állította, hogy az alapítványunknál dolgozik. Ezért is hozta “VISSZA NEKÜNK” a kutyát. A visszaadás oka amúgy, hogy megölt pár tyúkot… Ebben csak az “sántít” hogy 2010 óta az alapítványunk csak chipezve ad ki kutyát és csak örökbefogadási szerződéssel. Ennek a kutyának se chipje, se szerződése, csak egy veszettségi oltása az oltási könyve szerint és nem mellesleg nincs is a nyilvántartásunkban.
2 oltással (veszettségi, kombi), chippel, féreghajtva és kizárólag ivartalanítás után fogadható örökbe, szerződéssel. Kizárólag udvaron tartásra nem szeretnénk adni.”

Lola iránt az Összefogás az Állatokért Alapítványnál lehet érdeklődni:
https://www.facebook.com/pages/%C3%96sszefog%C3%A1s-az-%C3%81llatok%C3%A9rt-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny/214156155311711

06-20-326-3761 / dr. [email protected]

lola1.jpg

Perdita – Közvetített gazdikereső – Noé Állatotthon Alapítvány
“Perdita 2 év körüli, fajtatiszta, fehér színű, fekete pöttyös dalmata szuka, aki a váci gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Eredeti gazdája is meglett, de nem tartott igényt a kutyára.
Perdita ismeri a pórázt, nagyon barátságos és játékos. Más kutyákkal is jól kijön. A bullmasztiff barátnőjével összebújva alszik. Az embereket nagyon szereti, igényli a közelségüket. Mozgásigénye nagy, ezért sokat kiránduló, aktív örökbefogadóknak ajánljuk.
Perdita oltott, ivartalanított, chipezett.
Érdeklődni Perditáról Katánál lehet a 06 20 346-2324-es telefonszámon ESTE 6 UTÁN vagy az [email protected] email címen.
Bővebb infó és képek: http://www.minimenhely.hu/index.php?pid=1&aid=518”;

P1010340.JPG

Gazdát keres Leila, a 7 év körüli dalmata szuka.
Leilát egy vidéki szeméttelepen találták február elején. Nagyon sovány volt, vacogott a hidegben. Kölykei elvesztése miatt emlőgyulladásban szenvedett, rossz kondícióban találtak rá. Megtalálója nem tudta tartani számos mentvénye miatt, ezért egyesületünk átvette a kutyát. Ideiglenes befogadónál helyeztük el. Kivizsgáltattuk, kikezeltettük, ivartalanítattuk, beoltattuk.
Leila most már egészséges és készen áll rá, hogy végleges, szerető családhoz költözzön ahol nagyon vigyáznak rá ezentúl.
Szereti és igényli az ember közelségét, barátságos, jókedélyű, kifejezetten szeretetre méltó és szeretetéhes kutyus. Kommunikál, dumál, mancsol. Egy kis simiért bármire hajlandó, de dögönyözni csak bizalmi embereknek lehet.
A viselkedése alapján úgy tűnik, talán valamikor taníthatták/próbálkoztak a kiképzésével, de hosszú ideje nem foglalkoztak vele: egyszerű parancsokat is újra kell tanítani neki. Kajáért eminens módon gyakorol, de hebrencs, ahogy az egy rendes dalmatához illik. A kutyajátékokat nem ismeri, labda nem érdekli, de gazdival szívesen játszana, praclizik, bohóckodik, boldogan nyüzsög az ember körül.
Lakásban alkalmazkodó, szobatiszta, de valószínűleg korábban kertben tarthatták. Kíváncsi, követi mindenhová a gazdit, bedugja a fejét a hűtőbe, a szekrénybe is. Hajlamos az ehető dolgok ellopkodására. Ha rászólnak, mert felment a kanapéra, boldogan riszálja a popóját, mintha jó játékot játszana. Ideiglenes befogadója megkezdte a nevelgetését, de következetesen folytatni kell vele ezeket a tréningeket.
Korábban családban, gyerekek mellett élhetett: nyüszögve áll a környékbeli ovik kerítésénél ha kint játszanak a gyerekek. Kisgyerek mellett nyugodtan viselkedik, türelmes.
Más kutyákkal általában barátságos, de a nagyobb termetű kanokat időnként megugatja. Pórázképes, bár hajlamos vontatni és kaja után porszívózni, ami viszontagságos előéletét tekintve érthető.
Mozgás és ingerigényes. Olyan gazdit keresünk számára, ahol sokat vannak vele, a gazdi mellett lehet a nap nagy részében. Az sem árt, ha a leendő gazdiknak van humorérzékük, de elég határozottak is, mert Leilában kissé túlteng az önállóság, a maga életvidám és általában szórakoztató módján igen akaratos tud lenni. Ha viszont jól kezelik, akkor Leila probléma mentes, igazi hű társ, családi kutya lehet.
Oltott, féreghajtott, egészséges, microchippel rendelkezik, ivartalanított.
Lakásba napi lemozgatással, többszöri sétáltatással, vagy kertes házba bejárással, bent alvással fogadható örökbe.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbeadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: [email protected] (LEILA)
+36303457051

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Leila/

leila_logo1.jpg

Gazdát keres Rebecca! – Közvetített gazdikereső
Rebecca egy 8-9 hónap körüli dalmata keverék szuka. Kedves, jól kijön minden kutyával, nagy a mozgásigénye.
Az út szélén találták, jelenleg ideiglenes befogadójánál várja, hogy eljöjjön érte új gazdija, aki sokkal jobban fog vigyázni rá.
A törődést, foglalkozást sok szeretettel hálálja meg. Kíváló társ az aktív életet kedvelőknek túrázáshoz, hosszú sétákhoz, sportoláshoz de játszani is nagyon szeret.
Ivartalanított, oltott, chipes, egészséges.
Érdeklődni: [email protected] (REBECCA) vagy +36303457051

rebecca1.JPG

Gazdát keres Sissy!
Sissy tavaly megmentette családját jelzésével, amikor tűz ütött ki a családi házban.
Mivel a ház leégett, gazdái kényszermegoldásokat találtak lakhatásukra, Sissyt a nagymamánál helyezték el, aki viszont nem tudott róla megfelelően gondoskodni.
A nagymama lemondott róla, a kutyát a miskolci menhelyről hoztuk ki, megvizsgáltattuk állatorvossal, jelenleg ideiglenes befogadónál van egyesületünk gondozásában, ahol sokadik kutyaként várja, hogy saját családja lehessen újra.
Sissy 10 éves kora ellenére nagyon aktív, imád sétálni, pórázon szépen vezethető. Korábbi tartási körülményei miatt jelenleg túlsúlyos, de már leadott jó pár kilót ideiglenes befogadójánál és további diéta, napi mozgás javasolt számára.
Szeret a kertben is futkározni, de nagyon szereti a kényelmet, a fűtött szobát, a kanapén/ágyon heverészni.
Nevéhez híven egy igazi hercegnő, aki egész életében a kenyeztetésért élt. Szeretnénk, ha továbbra is szeme fénye lehetne egy lehetőleg más állattal nem rendelkező családnak. Elviseli ugyan a cicákat és más kutyákat, de leginkább kellő távolságból, igazából nem barátkozik négylábú társaival. Az emberekért azonban odavan, dalmata mosollyal üdvözli a körülötte lévőket.
Gyerekekkel is nagyon jól kijön, kedves, beszélgetős kutyahölgy. Ideális családi eb, de egyedülálló gazdinak is ajánljuk, ha a kellő foglalkozást tudja biztosítani számára. Hercegnő lévén a férfiakat különösen kedveli, nekik mindig megvillantja dalmata mosolyát.
Oltott, féreghajtott, teljesen egészséges, microchippel rendelkezik. Szobatiszta.
Lakásba napi legalább 3x sétáltatással vagy kertes házba bejárással, bent alvással fogadható örökbe.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbeadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: [email protected] (SISSY)
+36303457051

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Sissy/

sissy_logos.jpg

Dalmi_gyula – 2 éves dalmata keverék szuka – Közvetített gazdikereső
“2 éves dalmata-labrador keverék hölgy. Igazán duci egy hölgyemény, igazi háj-báj, lehet ám gyűrkészni megállás nélkül, no persze állja is, akár egész nap bírná. A legjobban azt kedvelné, ha valaki egész nap csak Vele foglalkozna, bizonyára nem ellenkezne. Nagyon barátságos, igazi család-barát kutyus, mindenkinek bújik, az embert mindenhová követi, de nem tolakszik. Tüneményes, szörnyen jó természet. Természetesen más kutyákkal is csodálatosan elvan, gyermekek mellé is nyugodtan merjük ajánlani.
06 30 652 64 31
[email protected]

557479_404746332932750_1191895894_n.jpg

Gazdikereső kanok:

Pöttyös - Közvetített gazdikereső – 8 éves dalmata kan.
A szombathelyi Fekete István Állatvédő Egyesület gondozásában van.

“A gazdája magára hagyta egy háznál, a szomszédok etették hosszú ideig. A kutyus 8 éves kan, nagyon nyugodt, barátságos kutyus. Békés, nem domináns, szuka kutyákkal jól kijön. Kanokra még nem tesztelték.
Kedves hízelgős, örül,ha valakitől kap egy jó szót. Idősebb ember mellé is ajánlott, aki már nem él rohanó életet. Szeretetre és gondoskodásra vágyik, amit sokáig nélkülöznie kellett.
Oltott, szobatiszta.”
Érdeklődni: 06 30 513 0741
Vagy [email protected]

dalmata.jpg

Pongo – Közvetített gazdikereső, REX Kutyaotthon Alapítvány
Születési idő: 2006.06., fajta: dalmata keverék, ivar: kan. Barátságos, kedves, aktív, jó jelző kutya. Javasolt tartása: kertben és lakásban egyaránt.

“Pongó, egy a 101-ből!
Pongó nem olyan szerencsés, mint akiről nevét kapta. Ő nem egy boldog családban él, dalmata párjával és szerető gazdáival.
Persze szerencsésebb sok más kutyánál, hiszen nem is az utcán kóborolva küzd meg minden egyes nap a betevő falatért.
Pongó egy kb. 7 éves, dalmata keverék, ivartalanított kan kutya. A Rex Alapítvány állatszigetén él és minden nap reménykedve ébred, hátha aznap jön el érte az álomgazdi, aki majd hazaviszi és vidám, boldog életet biztosít számára élete hátralévő éveiben.
Pongó karácsony előtt két nappal került Alapítványunk gondozásába. Dunakeszin találták, de sajnos nem jelentkezett érte eredeti gazdája.
A karantén idő letelte után részesült a kötelező oltásokban, chipet kapott és ivartalanítva lett. Most már csak egy család hiányzik az életéből.
Kezdetben kissé talán félénk, de nagyon kedves, barátságos kutya, aki a többi kutyával is jól kijön, nem kötözködik, békés természetű. Aktív, szeret szaladgálni, de nem hajlamos szökésre. A gyerekek társaságát is kedveli, ideális családi kutya lehet. Önkéntesek segítségével hamarosan kutyaiskolába kezd járni, hogy megtanulja az alapvető engedelmességi feladatokat. Ezzel is megkönnyítve a beilleszkedést az új családjába.
Segítsd Te is egy megosztással, illetve ha lehetőséged nyílik rá, járulj hozzá Pongó ellátásához adományoddal!
bankszámlaszámunk: 10402283-22802398-00000000 (K&H Bank Rt.) Védenceinkről érdeklődni a hét minden napján 10.00-17.00 között lehet a 06 1/230-4080 telefonszámon. — at Állatsziget.”

2012.12.22.-én talált felnőtt kan dalmata Bp-Dunakeszi határában.
Kb. 6 éves, jelenleg a Rex Kutyaotthon gondozásában áll.
Kedves, érdeklődő. Vékony bőr nyakörvet viselt megtalálásakor.

548006_320949211351424_208624764_n.jpg

Gazdát keres Foltoska, a 4 év körüli dalmata kan kutya – Közvetített gazdikereső.
Foltoska hosszú utat járt már be. Két évvel ezelőtt besétált egy debreceni család udvarára, ahol befogadták, gazdát kerestek neki. Boti néven hirdettük, és néhány hónap múlva jelentkezett is rá egy család.
Miskolcra költözött új otthonába, majd tavaly decemberben innen is meglógott, karácsonykor egy tiszaluci család fogadta be az utcáról, majd kértek segítséget gazdájának megtalálására.
Kiderült, hogy Foltos egy talpra esett, sokat látott kutya, rendszeresen megsétáltatta magát előző befogadóinál is. Nyitja az ajtókat, és ha nem foglalkoznak vele szökésre hajlamos. Jelenlegi befogadójánál ezért néha láncon tölti idejét, mivel a kapu nyitásakor már sprintelne is. Igaz, rendszerint vissza is jön, de ez az önálló világjárás nem járja.
Csak biztonságosan körbe kerített, masszív alapú, és megfelelő magasságú kerítéssel rendelkező kertes házba javasoljuk, esetleg nagy mozgásterű, elkerített kennelrész kialakítása is célszerű a kapunyitásos meglógások ellen.
Más kutyákkal dominánsan viselkedik, mindenképpen hozzáértő szocializációt, kutyaiskolát javasolnánk számára leendő gazdájánál. Egyedüli kutyának javasoljuk kertesházba a lakásba bejárással, mert fázós.
Az emberekkel kedves, gyerekekkel is élt együtt, jól kijön velük. Bújós, szeretet éhes.
Jelenlegi befogadója nem tudja etetését, ellátását finanszírozni. Egyesületünk igyekszik ebben segíteni, de jó lenne neki egy saját család, ahol csak vele foglalkoznak és jut idő/anyagiak/energia a sétáltatására, nevelgetésére, lemozgatására.
Egészséges, oltott, féreghajtott. Microchipezése és ivartalanítása folyamatban van.
Érdeklődni: [email protected] (FOLTOSKA)
+36303457051
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Foltoska/

kan_tiszaluc.jpg

Pöttyös ideiglenes vagy végleges befogadót keres!
Pöttyös, a 4-5 év körüli dalmata kan a kiskunfélegyházi gyepmesteri telepen él január közepe óta. A teltház miatt sajnos láncra kötve tengeti mindennapjait, és mi nagyon szeretnénk elhozni onnan.
Nagyon kedves, szelíd, nyugodt kutyus, aki mindennél jobban vágyik arra, hogy foglalkozzanak vele és szeressék. Örömmel fogadja az ember közeledését, minden jó szóért hálás.
Kertes házba és lakásba egyaránt ajánljuk. A szobatisztaságot valószínűleg el kell még sajátítania, okos fiú lévén azonban bizonyára hamar megtanulná ezt is.
Más kutyákkal való viselkedéséről egyelőre nincsen információnk, ezért olyan helyet keresünk számára, ahol egyedüli kutyusként kezdhetné meg új életét.
Lelkes befogadók jelentkezését várjuk, akik megmutatnák Pöttyösnek az élet napos oldalát, tanítanák, nevelnék, szeretgetnék.
Egyesületünk minden támogatást megad ehhez, etetését és állatorvosi költségeit is álljuk, szállításban is segítünk!
Ha úgy érzed, szívesen segítenél Pöttyösnek, és Pest megyében laksz, kérjük jelentkezz itt:

[email protected] vagy +36-30-345-7051

Köszönjük!

Bővebb információ az ideiglenes befogadásról:
http://dalmatamentes.hu/lang/hu/fontos-tudnivalok/ideiglenes-befogadas/

Pöttyös fotóalbuma:

http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pottyos/

DSCF1244.JPG

Gazdát keres Ajax az 1 éves dalmata keverék fiúcska! – Közvetített gazdikereső
Ajax staffordshire terrier és dalmata keverék fiú bájos külsővel és jó természettel megáldva. Termetre kisebb, mint egy dalmata.
Nagyon édes, játékos, szobatiszta. Jelenleg kertben tölti napja nagy részét egyedül, sajnos gazdájának nincs ideje vele foglalkozni, ezért keres neki olyan gazdit, ahol több figyelmet kap, sétáltatják, játszanak vele.
Gyerekekkel jól kijön, szeret játszani velük.
Oltott, egészséges. Budapesten, a IX. kerületben található.
Érdeklődni: [email protected] (AJAX) vagy +36303457051

ajax1.jpg

DALMI – közvetített gazdikereső
Dalmi, középtestű, fiatal kan kutyus. Nagyon barátságos, kanokkal és szukákkal egyaránt kijön, de kanoknál azért szeret dominálni. Farka kupírozott.
Jelenleg a mátészalkai menhelyen várja megmentőjét.
Oltva, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.
Érdeklődni: [email protected] (Dalmi_m) vagy +36303457051

227474_458717874181084_2077734084_n.jpg

Gazdája május 19-én hosszú időre külföldre költözött, ezért Romeo új családot keres!
Fajtatiszta, 6 éves, ivartalanított dalmata fiú.
Játékos, energikus, mozgásigényes. Érzékeny lelkű, szereti az ember társaságát, bújós.
Gyerekekkel jól elvan, idegen cicákat megkergeti. Szuka kutyusokkal jól kijön, kanok mellé nem javasoljuk.
Szobatiszta, kertesházba ajánljuk mindenképpen bejárással, bent alvással, mert igényli az ember közelségét. Fázós, és vihar idején hajlamos világgá menni az égdörgéstől. Csak biztos, betonalapú kerítéssel ellátott kertben lehet felügyelet nélkül kint hagyni. Pórázképes, napi lemozgatást igényel.
Jelenleg Szarvason található, ellátását még egy rövid ideig tudják megoldani a ház bérlői, de jó lenne neki egy szerető-gondoskodó család, mert lelkileg is nagyon megviselte, hogy el kellett válnia gazdájától, játszótársától is.
Komoly örökbefogadási szándék esetén szállításban segítséget nyújtanak.
Érdeklődni: [email protected] (ROMEO)
+36303457051
Több info: http://www.dalmatamentes.hu
További fotók: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Romeo/

Romeo2.jpg

Gazdát keres Ottó, a 4 éves fajtatiszta dalmata kan kutya.
Nagyon okos, eleven, de sajnos sokat van egyedül, ezért gazdái úgy döntöttek, hogy másik családot keresnek neki.
Izmos, aktív kutya, szinte egész nap rohangál, éppen ezért kertesházba ajánljuk. Egyedüli kutyának ajánljuk, mert gazdái szerint más kutyákkal nem jön ki.
Macskákat megkergeti. Gyerekekkel nagyon barátságos.
Szereti az ember társaságát, igyényli a foglalkozást, napi lemozgatást.
Játékos, szeret labdázni, apportírozni.
Pórázhoz van szoktatva, szeret sétálni.
Oltott, féreghajtott, chipes, egészséges.
Érdeklődni: [email protected] (OTTO)
+36303457051
Bővebb info: www.dalmatamentes.hu
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Otto/

otto1.jpg


Téma: Gazdit keresünk Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8362. Elküldve: 2013-03-09 13:58:07 [27.]

S.O.S. Ideiglenes befogadót keresünk Henry részére!

Henry_ideigl.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
20164. Elküldve: 2013-02-24 14:42:55 [28.]

Gazdát keres Leila, a 7 év körüli dalmata szuka.
Leilát egy vidéki szeméttelepen találták február elején. Nagyon sovány volt, vacogott a hidegben. Kölykei elvesztése miatt emlőgyulladásban szenvedett, rossz kondícióban találtak rá. Megtalálója nem tudta tartani számos mentvénye miatt, ezért egyesületünk átvette a kutyát. Ideiglenes befogadónál helyeztük el. Kivizsgáltattuk, kikezeltettük, ivartalanítattuk, beoltattuk.
Leila most már egészséges és készen áll rá, hogy végleges, szerető családhoz költözzön ahol nagyon vigyáznak rá ezentúl.
Szereti és igényli az ember közelségét, barátságos, jókedélyű, kifejezetten szeretetre méltó és szeretetéhes kutyus. Kommunikál, dumál, mancsol. Egy kis simiért bármire hajlandó, de dögönyözni csak bizalmi embereknek lehet.
A viselkedése alapján úgy tűnik, talán valamikor taníthatták/próbálkoztak a kiképzésével, de hosszú ideje nem foglalkoztak vele: egyszerű parancsokat is újra kell tanítani neki. Kajáért eminens módon gyakorol, de hebrencs, ahogy az egy rendes dalmatához illik. A kutyajátékokat nem ismeri, labda nem érdekli, de gazdival szívesen játszana, praclizik, bohóckodik, boldogan nyüzsög az ember körül.
Lakásban alkalmazkodó, szobatiszta, de valószínűleg korábban kertben tarthatták. Kíváncsi, követi mindenhová a gazdit, bedugja a fejét a hűtőbe, a szekrénybe is. Hajlamos az ehető dolgok ellopkodására. Ha rászólnak, mert felment a kanapéra, boldogan riszálja a popóját, mintha jó játékot játszana. Ideiglenes befogadója megkezdte a nevelgetését, de következetesen folytatni kell vele ezeket a tréningeket.
Korábban családban, gyerekek mellett élhetett: nyüszögve áll a környékbeli ovik kerítésénél ha kint játszanak a gyerekek. Kisgyerek mellett nyugodtan viselkedik, türelmes.
Más kutyákkal általában barátságos, de a nagyobb termetű kanokat időnként megugatja. Pórázképes, bár hajlamos vontatni és kaja után porszívózni, ami viszontagságos előéletét tekintve érthető.
Mozgás és ingerigényes. Olyan gazdit keresünk számára, ahol sokat vannak vele, a gazdi mellett lehet a nap nagy részében. Az sem árt, ha a leendő gazdiknak van humorérzékük, de elég határozottak is, mert Leilában kissé túlteng az önállóság, a maga életvidám és általában szórakoztató módján igen akaratos tud lenni. Ha viszont jól kezelik, akkor Leila probléma mentes, igazi hű társ, családi kutya lehet.
Oltott, féreghajtott, egészséges, microchippel rendelkezik, ivartalanított.
Lakásba napi lemozgatással, többszöri sétáltatással, vagy kertes házba bejárással, bent alvással fogadható örökbe.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbeadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: [email protected] (LEILA)
+36303457051

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Leila/

leila_logo1.jpg

Kira, a bájos dalmata hölgy gazdit keres! – Közvetített gazdikereső

Kira 5 éves, barátságos természetű, játékos dalmata szuka, aki mindenféle kutyával jól kijön, és a macskákat is kedveli.
Nagyon szereti az emberek társaságát, gyerekek mellé is jószívvel ajánljuk.
Gazdája költözés miatt kénytelen megválni tőle. Kira elsősorban kertes házba szeretne költözni, ahol szabadon járkálhat a kertben és a házba is bármikor bemehet, mivel szívesen részt vesz a család életében.
Igényli a foglalkozást, napi lemozgatást, ezért olyan aktív gazdit keres, akivel hosszú sétákat tehetnek, akár sportolni is elvinné őt.
Oltott, féreghajtott, microchipes, egészséges. Szobatiszta.
Kira előzetes egyeztetést követően Pásztón tekinthető meg.
Érdeklődni: [email protected] (KIRA 2), +36303457051
vagy a gazdi elérhetőségén:
Zsilyák Alexandra
0670/230-11-44
[email protected]

Képek: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Kira_2/

Kira1.jpg

Gazdát keres Ajax az 1 éves dalmata keverék fiúcska! – Közvetített gazdikereső

Ajax staffordshire terrier és dalmata keverék fiú bájos külsővel és jó természettel megáldva. Termetre kisebb, mint egy dalmata.
Nagyon édes, játékos, szobatiszta. Jelenleg kertben tölti napja nagy részét egyedül, sajnos gazdájának nincs ideje vele foglalkozni, ezért keres neki olyan gazdit, ahol több figyelmet kap, sétáltatják, játszanak vele.
Gyerekekkel jól kijön, szeret játszani velük.
Oltott, egészséges. Budapesten, a IX. kerületben található.
Érdeklődni: [email protected] (AJAX) vagy +36303457051

ajax1.jpg

Gazdát keres Rebecca! – Közvetített gazdikereső

Rebecca egy 8-9 hónap körüli dalmata keverék szuka. Kedves, jól kijön minden kutyával, nagy a mozgásigénye.
Az út szélén találták, jelenleg ideiglenes befogadójánál várja, hogy eljöjjön érte új gazdija, aki sokkal jobban fog vigyázni rá.
A törődést, foglalkozást sok szeretettel hálálja meg. Kíváló társ az aktív életet kedvelőknek túrázáshoz, hosszú sétákhoz, sportoláshoz de játszani is nagyon szeret.
Ivartalanított, oltott, chipes, egészséges.
Érdeklődni: [email protected] (REBECCA) vagy +36303457051

rebecca1.JPG

Gazdát keres Sissy!
Sissy tavaly megmentette családját jelzésével, amikor tűz ütött ki a családi házban. Mivel a ház leégett, gazdái kényszermegoldásokat találtak lakhatásukra, Sissyt a nagymamánál helyezték el, aki viszont nem tudott róla megfelelően gondoskodni.
A nagymama lemondott róla, a kutyát a miskolci menhelyről hoztuk ki, megvizsgáltattuk állatorvossal, jelenleg ideiglenes befogadónál van egyesületünk gondozásában, ahol sokadik kutyaként várja, hogy saját családja lehessen újra.
Sissy 10 éves kora ellenére nagyon aktív, imád sétálni, pórázon szépen vezethető. Korábbi tartási körülményei miatt jelenleg túlsúlyos, de már leadott jó pár kilót ideiglenes befogadójánál és további diéta, napi mozgás javasolt számára.
Szeret a kertben is futkározni, de nagyon szereti a kényelmet, a fűtött szobát, a kanapén/ágyon heverészni.
Nevéhez híven egy igazi hercegnő, aki egész életében a kenyeztetésért élt. Szeretnénk, ha továbbra is szeme fénye lehetne egy lehetőleg más állattal nem rendelkező családnak. Elviseli ugyan a cicákat és más kutyákat, de leginkább kellő távolságból, igazából nem barátkozik négylábú társaival. Az emberekért azonban odavan, dalmata mosollyal üdvözli a körülötte lévőket.
Gyerekekkel is nagyon jól kijön, kedves, beszélgetős kutyahölgy. Ideális családi eb, de egyedülálló gazdinak is ajánljuk, ha a kellő foglalkozást tudja biztosítani számára. Hercegnő lévén a férfiakat különösen kedveli, nekik mindig megvillantja dalmata mosolyát.
Oltott, féreghajtott, teljesen egészséges, microchippel rendelkezik. Szobatiszta.
Lakásba napi legalább 3x sétáltatással vagy kertes házba bejárással, bent alvással fogadható örökbe.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbeadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: [email protected] (SISSY)
+36303457051

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Sissy/

sissy_logos.jpg

Dalmi_gyula – 2 éves dalmata keverék szuka – Közvetített gazdikereső
“2 éves dalmata-labrador keverék hölgy. Igazán duci egy hölgyemény, igazi háj-báj, lehet ám gyűrkészni megállás nélkül, no persze állja is, akár egész nap bírná. A legjobban azt kedvelné, ha valaki egész nap csak Vele foglalkozna, bizonyára nem ellenkezne. Nagyon barátságos, igazi család-barát kutyus, mindenkinek bújik, az embert mindenhová követi, de nem tolakszik. Tüneményes, szörnyen jó természet. Természetesen más kutyákkal is csodálatosan elvan, gyermekek mellé is nyugodtan merjük ajánlani.
06 30 652 64 31
[email protected]

557479_404746332932750_1191895894_n.jpg

Közvetített gazdikereső – Herosz Fejér megyei szervezete gondozásában keresi gazdáját!

Gomez kb. 6 éves, közepes termetű dan dalmata.
2012.november közepén találták, a hérosz menhelyéről ideiglenes befogadóhoz került.
Macska mellé nem javasolt, gyerekek, másik kutya mellé igen.
“Gomez egy nagyon szép dalmata kutya.
Mindenképpen olyan helyet keresünk számára, ahol igazi családtag lehet, sokat foglalkoznak, sétálnak vele.
Nagyon fázós kutyus, nem szereti ezt a hideg, nyirkos időjárást, így lakásba vagy kertes házba, de csak bejárással adjuk örökbe! Szobatiszta.
Többi kutyával jól kijön. Kanokra és szukákra is letesztelték, mindegyikre jól reagált, kis- és nagytestű kutyákra egyaránt.
Oltott, féreghajtott, chipes.
Ivartalanítás után fogadható örökbe, ehhez azonban még erősödnie kell.
Jelenleg ideiglenes befogadónál lakik, érdeklődni lehet róla a [email protected] címen.”
vagy: [email protected] +36303457051

098.jpg

DALMI – közvetített gazdikereső
Dalmi, középtestű, fiatal kan kutyus. Nagyon barátságos, kanokkal és szukákkal egyaránt kijön, de kanoknál azért szeret dominálni. Farka kupírozott.
Jelenleg a mátészalkai menhelyen várja megmentőjét.
Oltva, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.
Érdeklődni: [email protected] (Dalmi_m) vagy +36303457051

227474_458717874181084_2077734084_n.jpg

Gazdája május 19-én hosszú időre külföldre költözött, ezért Romeo új családot keres!

Fajtatiszta, 6 éves, ivartalanított dalmata fiú.
Játékos, energikus, mozgásigényes. Érzékeny lelkű, szereti az ember társaságát, bújós.
Gyerekekkel jól elvan, idegen cicákat megkergeti. Szuka kutyusokkal jól kijön, kanok mellé nem javasoljuk.
Szobatiszta, kertesházba ajánljuk mindenképpen bejárással, bent alvással, mert igényli az ember közelségét. Fázós, és vihar idején hajlamos világgá menni az égdörgéstől. Csak biztos, betonalapú kerítéssel ellátott kertben lehet felügyelet nélkül kint hagyni. Pórázképes, napi lemozgatást igényel.
Jelenleg Szarvason található, ellátását még egy rövid ideig tudják megoldani a ház bérlői, de jó lenne neki egy szerető-gondoskodó család, mert lelkileg is nagyon megviselte, hogy el kellett válnia gazdájától, játszótársától is.
Komoly örökbefogadási szándék esetén szállításban segítséget nyújtanak.
Érdeklődni: [email protected] (ROMEO)
+36303457051
Több info: http://www.dalmatamentes.hu
További fotók: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Romeo/

Romeo2.jpg

Gazdát keres Ottó, a 4 éves fajtatiszta dalmata kan kutya.
Nagyon okos, eleven, de sajnos sokat van egyedül, ezért gazdái úgy döntöttek, hogy másik családot keresnek neki.
Izmos, aktív kutya, szinte egész nap rohangál, éppen ezért kertesházba ajánljuk. Egyedüli kutyának ajánljuk, mert gazdái szerint más kutyákkal nem jön ki.
Macskákat megkergeti. Gyerekekkel nagyon barátságos.
Szereti az ember társaságát, igyényli a foglalkozást, napi lemozgatást.
Játékos, szeret labdázni, apportírozni.
Pórázhoz van szoktatva, szeret sétálni.
Oltott, féreghajtott, chipes, egészséges.
Érdeklődni: [email protected] (OTTO)
+36303457051
Bővebb info: www.dalmatamentes.hu
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Otto/

otto1.jpg


Téma: Gazdit keresünk Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
750. Elküldve: 2013-02-22 21:31:18 [29.]

Pici_fuvar_megoldodott.jpg


Téma: [EGYÉB------------] Fuvarost/utast keresünk! Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8361. Elküldve: 2013-02-22 21:31:05 [30.]

Pici fuvarja megoldódott. Köszönjük szépen Eszternek a gyors segítséget!

Pici_fuvar_megoldodott.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
749. Elküldve: 2013-02-18 23:09:38 [31.]

Pici_fuvar.jpg


Téma: [EGYÉB------------] Fuvarost/utast keresünk! Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8359. Elküldve: 2013-02-18 23:08:59 [32.]

Pici_fuvar.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8358. Elküldve: 2013-02-13 21:45:45 [33.]

1_rovid.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
418. Elküldve: 2013-01-30 11:40:21 [34.]

Leila_fuvar_megold.jpg


Téma: [EGYÉB------------] Ideiglenes befogadót keresünk Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8357. Elküldve: 2013-01-30 11:39:58 [35.]

Leila_fuvar_megold.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
416. Elküldve: 2013-01-27 22:59:32 [36.]

S.O.S. Ideiglenes befogadót keresünk!
A balmazújvárosi erdőben talált dalmata szukának sürgősen IDEIGLENES BEFOGADÓT keresünk! Egyesületünk vállalja a kutya ellátását, holnap állatorvoshoz is vitetjük, de megtalálója nem tudja tartani, nem fér el nála több kutya! Szállítását megoldjuk, ha valakinél elférne 1-2 hétig, kérjük itt jelentkezzen: [email protected], +36303457051
balmaz_szuka1.jpg


Téma: [EGYÉB------------] Ideiglenes befogadót keresünk Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8356. Elküldve: 2013-01-27 22:58:07 [37.]

S.O.S. Ideiglenes befogadót keresünk!
A balmazújvárosi erdőben talált dalmata szukának sürgősen IDEIGLENES BEFOGADÓT keresünk! Egyesületünk vállalja a kutya ellátását, holnap állatorvoshoz is vitetjük, de megtalálója nem tudja tartani, nem fér el nála több kutya! Szállítását megoldjuk, ha valakinél elférne 1-2 hétig, kérjük itt jelentkezzen: [email protected], +36303457051
balmaz_szuka1.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8352. Elküldve: 2013-01-16 23:04:50 [38.]

Megoldódott icon32.gif
Sissy megérkezett!
Ismét egy jól összehangolt csapatmunka eredménye, hogy ilyen hamar megoldódott az elhelyezése ennek az elhanyagolt, fiatal dalmata lánynak.
Szombaton került be a miskolci menhelyre, mivel idős gondozója már nem tudta megfelelően ellátni a kutyát. Egyesületünkhöz vasárnap érkezett meg a segítségkérés, azonnal feltettük a hirdetéseit és elkezdtünk helyet keresni számára. Hétfőn este jelentkezett egy család aki elvállalta, és ma, azaz kedden már nem kell az éjszakát kétségbe esetten a menhely kicsi, hideg ketrecében töltenie. A menhelyen bechipezték, oltást, féreghajtást, bolhairtót kapott, egyesületünk gondozásába vette. Az autózást szereti, de mint sok más dalmata, végigénekelte az utat. Ideiglenes befogadója már küldte is a híreket, Sissy szépen elfoglalta az ágyikóját és az elmúlt mozgalmas napok hatására már békésen alszik.
Köszönjük szépen a segítséget miskolci önkénteseinknek, akik a menhely zárásától az ideiglenes megérkezéséig gondját viselték, valamint ideiglenes családjának, hogy vállalták a messzi utazást és befogadták Sissyt.
385329_467664146628126_1577214097_n.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
[előzmény: (8351) dalmatamentes, 2013-01-13 20:55:50]
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
414. Elküldve: 2013-01-13 20:57:20 [39.]

S.O.S. IDEIGLENES BEFOGADÓT keresünk Sissynek!
Tegnapi nappal került be a miskolci menhelyre, miután az idős hölgy, akire rábízták rosszul lett, a kutya pedig nem maradhatott (az egyébként fűtés nélküli) lakásban. A néni nem tudta levinni sétálni, önmagát is alig tudta ellátni, ezért Sissy már évek óta a lakás “rabja” .
Egyesületünk szeretné gondozásába venni, de csak 2 napot kaptunk a menhelytől!!!
Jan.15-éig, azaz Keddig kellene elhozni! Az is megoldás lenne, ha valaki be tudja vállalni legalább 1-2 hétre, 2 nap alatt szinte lehetetlen befogadót keríteni.
Ellátását biztosítjuk, szállításban segítünk! A menhelyen kapott féregtelenítőt és beoltották.
Jelentkezni: [email protected], +36303457051
Dalmata Mentés

Miskolciak! Valaki bevállalná pár napra/hétre Sissyt, amíg találunk neki megoldást? Keddig ki kellene hozni a menhelyről!
Oltott, féreghajtott, fiatal dalmata szuka.
Jelentkezni: [email protected], +36303457051 Dalmata Mentés
Önkénteseink meglátogatták Sissyt a menhelyen. Szerencsétlen kutya nem érti mi történt vele. Enni nem hajlandó, ami nem akkora tragédia egyelőre tekintve, hogy borzalmasan kövér az egyáltalán nem mozgatás és a rossz minőségű táplálás miatt, de jó lenne, ha valaki felkarolná, támogatjuk leendő befogadóját!

mms_img-818620774.jpg


Téma: [EGYÉB------------] Ideiglenes befogadót keresünk Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
19932. Elküldve: 2013-01-13 20:56:05 [40.]

S.O.S. IDEIGLENES BEFOGADÓT keresünk Sissynek!
Tegnapi nappal került be a miskolci menhelyre, miután az idős hölgy, akire rábízták rosszul lett, a kutya pedig nem maradhatott (az egyébként fűtés nélküli) lakásban. A néni nem tudta levinni sétálni, önmagát is alig tudta ellátni, ezért Sissy már évek óta a lakás “rabja” .
Egyesületünk szeretné gondozásába venni, de csak 2 napot kaptunk a menhelytől!!!
Jan.15-éig, azaz Keddig kellene elhozni! Az is megoldás lenne, ha valaki be tudja vállalni legalább 1-2 hétre, 2 nap alatt szinte lehetetlen befogadót keríteni.
Ellátását biztosítjuk, szállításban segítünk! A menhelyen kapott féregtelenítőt és beoltották.
Jelentkezni: [email protected], +36303457051
Dalmata Mentés

Miskolciak! Valaki bevállalná pár napra/hétre Sissyt, amíg találunk neki megoldást? Keddig ki kellene hozni a menhelyről!
Oltott, féreghajtott, fiatal dalmata szuka.
Jelentkezni: [email protected], +36303457051 Dalmata Mentés
Önkénteseink meglátogatták Sissyt a menhelyen. Szerencsétlen kutya nem érti mi történt vele. Enni nem hajlandó, ami nem akkora tragédia egyelőre tekintve, hogy borzalmasan kövér az egyáltalán nem mozgatás és a rossz minőségű táplálás miatt, de jó lenne, ha valaki felkarolná, támogatjuk leendő befogadóját!

mms_img-818620774.jpg


Téma: Gazdit keresünk Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8351. Elküldve: 2013-01-13 20:55:50 [41.]

S.O.S. IDEIGLENES BEFOGADÓT keresünk Sissynek!
Tegnapi nappal került be a miskolci menhelyre, miután az idős hölgy, akire rábízták rosszul lett, a kutya pedig nem maradhatott (az egyébként fűtés nélküli) lakásban. A néni nem tudta levinni sétálni, önmagát is alig tudta ellátni, ezért Sissy már évek óta a lakás “rabja” .
Egyesületünk szeretné gondozásába venni, de csak 2 napot kaptunk a menhelytől!!!
Jan.15-éig, azaz Keddig kellene elhozni! Az is megoldás lenne, ha valaki be tudja vállalni legalább 1-2 hétre, 2 nap alatt szinte lehetetlen befogadót keríteni.
Ellátását biztosítjuk, szállításban segítünk! A menhelyen kapott féregtelenítőt és beoltották.
Jelentkezni: [email protected], +36303457051
Dalmata Mentés

Miskolciak! Valaki bevállalná pár napra/hétre Sissyt, amíg találunk neki megoldást? Keddig ki kellene hozni a menhelyről!
Oltott, féreghajtott, fiatal dalmata szuka.
Jelentkezni: [email protected], +36303457051 Dalmata Mentés
Önkénteseink meglátogatták Sissyt a menhelyen. Szerencsétlen kutya nem érti mi történt vele. Enni nem hajlandó, ami nem akkora tragédia egyelőre tekintve, hogy borzalmasan kövér az egyáltalán nem mozgatás és a rossz minőségű táplálás miatt, de jó lenne, ha valaki felkarolná, támogatjuk leendő befogadóját!

mms_img-818620774.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
[válaszok erre: #8352]
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
85626. Elküldve: 2013-01-09 01:15:25 [42.]

Talált dalmata pár, Elek
Eredeti gazdájukat keresik!
Aki bármilyen információval rendelkezik a kutyák gazdájával kapcsolatban, kérjük jelentkezzen itt: 06 30 652 64 31
2013.01.05-én fogták be őket Eleken.

“KINEK HIÁNYOZNAK ?- ELEK – MEGTALÁLTUK
Ezt a szépséges dalmata párt szombaton találták Eleken, állítólag akkor már jó néhány napja az utcán kóboroltak kettecskén. Talán mindezek ellenére valaki mégis hazavárja Őket…
Kérünk mindenkit, aki teheti, ossza meg a képüket, hogy gyorsan hazatérhessenek…
[email protected]
06 30 652 64 31
Köszönjük!”
427657_408736799200370_1837770679_n.jpg


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8349. Elküldve: 2013-01-09 01:15:17 [43.]

Talált dalmata pár, Elek
Eredeti gazdájukat keresik!
Aki bármilyen információval rendelkezik a kutyák gazdájával kapcsolatban, kérjük jelentkezzen itt: 06 30 652 64 31
2013.01.05-én fogták be őket Eleken.

“KINEK HIÁNYOZNAK ?- ELEK – MEGTALÁLTUK
Ezt a szépséges dalmata párt szombaton találták Eleken, állítólag akkor már jó néhány napja az utcán kóboroltak kettecskén. Talán mindezek ellenére valaki mégis hazavárja Őket…
Kérünk mindenkit, aki teheti, ossza meg a képüket, hogy gyorsan hazatérhessenek…
[email protected]
06 30 652 64 31
Köszönjük!”
427657_408736799200370_1837770679_n.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8348. Elküldve: 2013-01-09 01:14:05 [44.]

Talált kan, Tiszaluc
2012.12.24-én találták Tiszalucon a képen látható dalmata kant.
Eredeti gazdáját keresi!
Aki bármilyen információval rendelkezik a kutyával kapcsolatban, kérjük jelezze az [email protected] (Tiszaluc) vagy a +36303457051 telefonszámon!
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/Talalt/Talalt_kan_Tiszaluc/
kan_tiszaluc.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
85625. Elküldve: 2013-01-09 01:12:43 [45.]

Talált kan, Tiszaluc
2012.12.24-én találták Tiszalucon a képen látható dalmata kant.
Eredeti gazdáját keresi!
Aki bármilyen információval rendelkezik a kutyával kapcsolatban, kérjük jelezze az [email protected] (Tiszaluc) vagy a +36303457051 telefonszámon!
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/Talalt/Talalt_kan_Tiszaluc/
kan_tiszaluc.jpg


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
85624. Elküldve: 2013-01-09 01:11:33 [46.]

Talált szuka, Vác
Dalmata szuka 2012.12.12.Fóton kóborolt

“Fótiak és Fót környékiek figyelem!!! Dalmata szuka 2012.12.12-én Fóton kóborolt.
Jelenleg a váci Zöld Menedék menhelyen van a kutyus.”
P1010340.JPG


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8347. Elküldve: 2013-01-09 01:11:08 [47.]

Talált szuka, Vác
Dalmata szuka 2012.12.12.Fóton kóborolt

“Fótiak és Fót környékiek figyelem!!! Dalmata szuka 2012.12.12-én Fóton kóborolt.
Jelenleg a váci Zöld Menedék menhelyen van a kutyus.”
P1010340.JPG


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
8346. Elküldve: 2013-01-09 01:10:10 [48.]

Talált kan Dunakeszi
2012.12.22.-én talált felnőtt kan dalmata Bp-Dunakeszi határában.
Kb. 6 éves, jelenleg a Rex Kutyaotthon gondozásában áll.
Kedves, érdeklődő. Vékony bőr nyakörvet viselt megtalálásakor.

“Felnőtt dalmata kant december 22-én találtak Budapest és Dunakeszi határában.
Kicsit sovány, de nagyon lelkes, eleven kutyus.
Gazdája jelentkezését várjuk: 230-4080.”
548006_320949211351424_208624764_n.jpg


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Dalmata Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
85623. Elküldve: 2013-01-09 01:09:44 [49.]

Talált kan Dunakeszi
2012.12.22.-én talált felnőtt kan dalmata Bp-Dunakeszi határában.
Kb. 6 éves, jelenleg a Rex Kutyaotthon gondozásában áll.
Kedves, érdeklődő. Vékony bőr nyakörvet viselt megtalálásakor.

“Felnőtt dalmata kant december 22-én találtak Budapest és Dunakeszi határában.
Kicsit sovány, de nagyon lelkes, eleven kutyus.
Gazdája jelentkezését várjuk: 230-4080.”
548006_320949211351424_208624764_n.jpg


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


dalmatamentes



Tagság: 2011-11-23 23:20:57
Tagszám: #96554
Hozzászólások: 272
712. Elküldve: 2012-11-07 00:42:51 [50.]

Lucky_fuvar_m.jpg


Téma: [EGYÉB------------] Fuvarost/utast keresünk! Fórum: Kutya
[előzmény: (710) dalmatamentes, 2012-11-03 22:42:18]
Haladó
dalmatamentes adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 272
    / 11 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.030133008956909 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail