Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456618/31 Témák: 18961 Tagok: 112668 Legújabb tag: sztl Online: (56/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 5 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Netszemle

(üzenet: 125, Tudomány)
 

vanrussel



Tagság: 2004-01-30 17:40:43
Tagszám: #8445
Hozzászólások: 460
25. Elküldve: 2004-05-07 19:58:00,

Netszemle

[101.]


Mennyi hülyeséggel akarják az embereket megetetni...néha sajnos sikerrel....

vanrus
[előzmény: (23) Silan, 2004-05-07 15:11:38]
Törzstag
vanrussel adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
24. Elküldve: 2004-05-07 16:40:35,

Netszemle

[102.]

Lehet hogy egy krisnástól ennyi ősleves ismeret is több, mint amit mi tudunk az ő gondolkodásmódjukról.......
[előzmény: (23) Silan, 2004-05-07 15:11:38]
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Silan



Tagság: 2004-03-13 23:39:41
Tagszám: #9378
Hozzászólások: 26
23. Elküldve: 2004-05-07 15:11:38,

Netszemle

[103.]

Azért nem ártana, ha a szerzőnek volna legalább halvány segédfogalma arról, amiről ír. De hát mit lehet várni egy elvakult krisnástól?
[válaszok erre: #24 #25] [előzmény: (22) juhély, 2004-05-06 20:55:28]
Zöldfülű
Silan adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
22. Elküldve: 2004-05-06 20:55:28,

Netszemle

[104.]

Mese az őslevesről
"Valaki a szemünkre vethetné, hogy nem illik gúnyt űzni egy olyan komoly, tudományos elméletből, mint az ősleves teóriája. A valóság azonban az, hogy annak ellenére, hogy tudományos köntösben adják elő, ez valójában tényleg nem több egy hangzatos sztorinál. Egyáltalán nincs gyakorlati bizonyítéka, hogy az élő szervezetek valóban így alakultak volna ki. Sőt, még manapság, a drága biológiai laboratóriumokban, bonyolult műszerek segítségével, a legképzettebb tudósok sem képesek arra, hogy megismételjék ezt az állítólag "véletlenül, magától bekövetkezett" eseményt. Sőt, valójában az élet eredetére vonatkozóan még olyan lábon álló magyarázat sem létezik, amely legalább elméletileg eleget tenne a tudományosság követelményeinek." icon6.gif >>klikk
[válaszok erre: #23]
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


monte.kresto



Tagság: 2003-09-17 08:49:03
Tagszám: #6610
Hozzászólások: 974
21. Elküldve: 2004-05-06 19:53:45,

Netszemle

[105.]



Ezek csak elmélkedések.

monte.k
[válaszok erre: #26] [előzmény: (20) juhély, 2004-05-06 19:13:57]
Törzstag
monte.kresto adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
20. Elküldve: 2004-05-06 19:13:57,

Netszemle

[106.]

Tudománytalan

Még az ősrobbanás feltételezett folyamatát is valamiféle törvényeknek kellett volna irányítaniuk. Ez viszont egy további kérdéshez vezet maguknak a törvényeknek az eredetével kapcsolatban. Honnan származtak volna azok a törvényszerűségek, amelyek az anyagot irányítják...? icon6.gif >>klikk


[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-06 19:15:44]
[válaszok erre: #21]
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
19. Elküldve: 2004-05-06 19:04:46,

Netszemle

[107.]

Tudósok a világ rendjéről (http://www.szkepszis.hu)

"Ha van valami bennem, ami vallásosnak nevezhető, az a határtalan csodálat, amelyet világunk szerkezete ébreszt bennem, világunké, amennyire azt tudományunk feltárni képes."
(Albert Einstein)

"A Kozmosz csodálatos elrendezése és harmóniája csak egy mindenható és mindentudó lény tervében születhetett meg. Ez mindörökre a legnagyobb felismerésem."
(Isaac Newton)

"Minél fejlettebb a tudomány, annál nehezebb elvetni egy teremtő és mindentudó bölcsesség örök létezésének nyilvánvalóságát."
(William Herschel, az Uránusz bolygó felfedezője)

"Annak, aki mélyen belenézett Isten műhelyébe, és alkalma volt megcsodálni az örök bölcsességet, térdet kell hajtania a legmagasabb szellem előtt."
(Heinrich Maedler, csillagász, a Hold első feltérképezője)

"Bármely irányban indulunk el kutatásainkban, mindenütt egy alkotó értelemnek - gondoskodásának, bölcsességének és hatalmának legtisztább bizonyságát fedezzük fel."
(Charles Lyell, a modern geológia atyja)

"A fizikában dolgozni annyit jelent, mint Isten alkotását szemlélni."
(Walter Nernst, Nobel-díjas fizikus)

"A rend, a szimmetria, a harmónia elbűvöl bennünket... Az Isten maga a tiszta rend. Ő az egyetemes harmónia megteremtője."
(Gottfried Wielhelm Leibniz, filozófus és matematikus)

"Minden szerves anyagokkal kapcsolatos dolog olyan bölcs célszerűségre mutat, amely valami felsőbbrendű értelemtől származik..."
(Jons Jacob Berzelius, vegyész)

"A természet komoly kutatója nem tagadhatja Istent." "Annak, aki mélyen belenézett Isten műhelyébe, és alkalma volt megcsodálni az örök bölcsességet, térdet kell hajtania a legmagasabb szellem előtt."
(Heinrich Maedler, csillagász, a Hold első térképezője)

"A bolygónkon tévelygő emberek számára Isten lényege mély titok marad, mindazáltal a természet megfigyelése nem hagy kétséget az Ő létezésének valósága felől, amely egyszerre transzcendens és immanens."
(Johannes Reinke, botanikus)

"Azok az emberek, akik nem tudományos munkát végeznek, abban a félreértésben élnek, hogy a tudósnak széles körű ismeretei következtében vallástalannak kell lennie; ellenkezőleg, a mi munkánk Istenhez közelebb visz bennünket."
(Ernest Rutherford, Nobel díjas fizikus)

"Napjainkban széles körű az a megegyezés - amely a tudományok fizikai részében csaknem általánosan elfogadott -, hogy az ismeretek áradata valamilyen nem mechanikus valósághoz vezet; a világegyetem egyre inkább egy hatalmas gondolathoz hasonlít, mint egy nagy géphez." "Felfedezzük, hogy a világegyetem egy tervező vagy vezérlő hatalom nyilvánvalóságát mutatja..."
(Sir James Jeans, matematikus, fizikus, csillagász)

"Abból, amit a tudomány tanít nekünk, arra a következtetésre juthatunk, hogy a természetben emberi léttől független rend van, olyan értelmes rend, amelynek a természet és az ember alá van rendelve."
"A vallás és a tudomány állandóan vállvetve küzd a kételkedés (szkepticizmus) és a vaskalaposság (dogmatizmus), az istentelenség (ateizmus) és a babona ellen, és a mottó, amely örökre jelzi ennek a küzdelemnek az irányát: 'oda, Istenhez!' "
(Max Planck, Nobel díjas fizikus)

"A modern fizika szükségképpen Istenhez vezet."
(Arthur Eddington, asztrofizikus)

"Azok, akik megpróbálták eltörölni az isteneszmét, szégyenletes, és tudományellenes munkát folytattak. Én az akkoriban divatos kétkedéssel léptem a felnőtt korba, és 30 év laboratóriumi munkájába került, hogy meggyőződjem róla: pontosan azok csaptak be szándékosan, akiknek az lett volna a kötelességük, hogy megvilágosítsanak engem, legalább saját tudatlanságuk egyszerű elismerésével. Én erre a hitre a biológia és a fizika ösvényeit kutatva jutottam el; meg vagyok győződve róla, hogy bármely gondolkodó tudós számára lehetetlen, hogy el ne jusson erre a következtetésre, hacsak nem vak és tisztességtelen."
Élete végén ezt mondta:
"Az ember és rendeltetése című utolsó könyvemet abban a mélységes meggyőződésben írtam, hogy korunkban a tudomány Isten nélkül lerombolja a világot."
(Pierre Lecompte du Noüy, fizikus)

"A tudomány üzenete lényegében az, hogy a természetnek van értelme. Valójában az a természet, amely egy természettudományosan képzetlen személy számára igencsak kaotikusnak látszhat, a tudós előtt bensőleg rendezettként jelenti ki magát. A természet jelentősége a tudomány felismerése szerint határozottan bizonyságot tesz egy végtelenül hatalmas intelligenciáról... amely valóban kijelenti magát a természetben, de nem szűkíthető le egyszerűen magára a természetre... A tudomány képessé teszi a gondolkodó embert arra, hogy felfogja: a természet jelentősége valahogyan több, mint maga a természet..."
(Enrico Cantore, fizikus, filozófus és teológus)

"Láthatjuk Istent kis léptékben magunk körül a világban. Láthatjuk Őt nagy léptékben a világegyetemben. De a legfontosabb, hogy láthatjuk Őt önmagunkon belül az életünkre gyakorolt hatásában."
(Jack Lousma, űrhajós és repülőmérnök)

"A tudomány erősíti a vallásosságomat. Minél jobban kapcsolódom a fizikai világhoz, annál inkább hiszek az Isten valóságában."
(Hubert Aleya, kémia professzor a Princeton egyetemen)

"...sok tudós számára a világegyetem rendjének, szépségének, és összetett szerkezetének feltárása csodálatot és tiszteletet ébreszt"
(Ian Barbour, teológus, fizikus és filozófus)

"Ha létre akarnál hozni szenet és oxigént csillagszerű nukleoszintézissel nagyjából azonos mennyiségben, ahhoz két szintet kellene rögzítened, és ennek éppen ott kellene lenni, ahol ezek a szintek ténylegesen találhatók... A tények közérthető magyarázata azt súgja, hogy egy szuperintellektus működött, játszva a fizikával, kémiával és biológiával, és nem vak erők azok, amelyekről érdemes beszélni a természetben."
(Fred Hoyle, csillagász)

"Ezeknek a kritériumoknak az alapján (vagyis, hogy e világ koherens, termékeny, megérthető, megfelelő és értelme), és a jelenkori biológia világosságában, az Istenben való hit ésszerű."
(Andrew Miller, molekuláris biológus, az Európai Molekuláris Biológiai Laboratórium vezetője)

"Hiszem, hogy a világegyetem ésszerű, mert szuperértelmes lény van mögötte. Megborzongtat a világegyetem szépsége és ésszerűsége, a kvarkoktól az emberi agyig, annak rendje, bonyolultsága és integráltsága. Hiszem, hogy Isten a végső realitás."
(Arthur Peacocke molekuláris biológus és teológus)

"Ő (a tudós) megmászta tudatlanság hegyeit, már a legmagasabb csúcs meghódításához közeledik, amint kinyújtózik a végső szikla felé, teológusok csoportja köszönti, akik ott ültek már századok óta."
(Robert Jastrow, asztrofizikus)
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-06 19:20:49]
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
18. Elküldve: 2004-05-06 18:52:36,

Netszemle

[108.]

Tudós-Takács János


Az igazság végső kritériuma


Amint nyilvánvaló, a tudomány célja az, hogy teljes biztonságú, igaz ismereteket adjon. Márpedig az ismeret nem lehet teljes biztonsággal igaz, ha csupán az egyedi, konkrét, a csak itt és most megvalósuló esetekre vonatkozik. Hiszen a kizárólag ilyen ismeretekkel rendelkező ember nem tudhatja, hogy mindig és mindenhol érvényes-e, amit megismert. Az ilyen nem teljes biztonságú ismereteket legfeljebb hipotéziseknek nevezhetjük, amelyek lehetnek ugyan alkalmas munkamódszerek az igazság megtalálására, de amíg nincsenek bebizonyítva, igazi tudományos ismereteknek nem tekinthetők. A hipotézist akkor bizonyítjuk be, amikor kimutatjuk, hogy a benne foglalt feltételezés mindig és mindenkor érvényes. icon6.gif >>klikk

Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
17. Elküldve: 2004-05-06 11:20:03,

Netszemle

[109.]

A vallás, mint az Isten létének elismerése. E kérdéssel kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy valóban, még ma sem tudunk semmilyen kísérleti tényt szembe állítani az Isten létével, amely megerősítene bennünket abban, hogy Isten, azaz egy ősalkotó, ősteremtő és világfenntartó létezik. De éppen úgy nem tudjuk az ellenkezőjét sem ésszerű érvekkel bizonyítani. icon6.gif >>klikk
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


JFEry



Tagság: 2004-03-14 05:08:34
Tagszám: #9384
Hozzászólások: 117
16. Elküldve: 2004-05-05 17:55:16,

Netszemle

[110.]

Szerintem eddig el is jutnék: -Ha már mások is vannak, akkor gondolkozzanak csak ők!
Én pedig jól megkritizálom őket!-
[előzmény: (15) monte.kresto, 2004-05-05 14:02:25]
Haladó
JFEry adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


monte.kresto



Tagság: 2003-09-17 08:49:03
Tagszám: #6610
Hozzászólások: 974
15. Elküldve: 2004-05-05 14:02:25,

Netszemle

[111.]

Idézet.
Ez tetszik ahogy mi Magyarok gondolkozunk: " Gondolkozzunk, ha már vagyunk "
[válaszok erre: #16] [előzmény: (11) juhély, 2004-05-05 08:30:31]
Törzstag
monte.kresto adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


monte.kresto



Tagság: 2003-09-17 08:49:03
Tagszám: #6610
Hozzászólások: 974
14. Elküldve: 2004-05-05 13:50:55,

Netszemle

[112.]

Hát igen.
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-05 14:32:09]
[előzmény: (8) JFEry, 2004-05-05 03:08:56]
Törzstag
monte.kresto adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


monte.kresto



Tagság: 2003-09-17 08:49:03
Tagszám: #6610
Hozzászólások: 974
13. Elküldve: 2004-05-05 11:07:08,

Netszemle

[113.]

scratch.gif
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-05 14:31:41]
[előzmény: (8) JFEry, 2004-05-05 03:08:56]
Törzstag
monte.kresto adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
12. Elküldve: 2004-05-05 08:53:29,

Netszemle

[114.]

Vizi E. Szilveszter agykutató, az MTA alelnöke, számos nemzetközi tudományos
társaság és külföldi akadémia tagja úgy látja, a következő évtizedben a
tudomány eredményessége hihetetlen mértékben felgyorsul, és a következő
évtizedekben az új felfedezések megszaporodása várható. "Mostanában egy sor genetikai
felfedezéstől hangos a sajtó, melyeknek súlyos erkölcsi vonzata van. Tudom,
hogy ön hívő ember - bár ezt sohasem tette kirakatba, hiszen magánügy -, de
miként vélekedik a tudósok felelősségéről?" icon6.gif >>klikk

[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-05 08:57:45]
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
11. Elküldve: 2004-05-05 08:30:31,

Netszemle

[115.]

477-1.jpg

Hinni vagy nem hinni...



A tudomány és vallás viszonya régóta foglalkoztatja mind az érintett közösségeket, mind pedig az érdeklődő közönséget és számos heves vita tárgyát képezi napjainkban is. Korántsem véletlen, hogy a Természet Világa korábban már többször is közölt cikkeket e témában tudós szerzők tollából (Végh László: Természettudomány és vallás, 1999/9, 411-413 old., Berényi Dénes: Természettudomány és vallás az ezredfordulón, 2000/6, 242-246 old., Jékely Gáspár: Tudomány és dogmatika, 2000/9, 387-388 old.). icon6.gif >>klikk
[válaszok erre: #15]
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
10. Elküldve: 2004-05-05 08:08:18,

Netszemle

[116.]

apemen1.gif

A legtöbb ember őszintén hisz abban, hogy az emberi faj származását pontosan és majdnem teljes feltérképezték. Hallottak az úgynevezett "hiányzó láncszemekről", és ezeket tudományos bizonyítéknak tartják arra, hogy az emberi faj valóban a majmoktól származik. Az igazság azonban az, hogy semmiféle ilyen őst még nem találtak. A "hiányzó láncszemek" még mindig hiányoznak. Alább található egy összefoglaló azon tényekről, amiket fontos tudnunk a legismertebb leletekrõl. icon6.gif >>klikk

[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-05 08:10:21]
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
9. Elküldve: 2004-05-05 06:56:38,

Netszemle

[117.]

Én nem mondtam hogy megdőlt, azt mondom hogy nem is állt. A hivatkozási alapokat és a levezetést is vitatják materialista tudósok is.
(Tudományos megfigyelés hiánya a történelem előtti eseményeknél, hiányzó láncszem stb).
[előzmény: (7) JFEry, 2004-05-05 03:03:41]
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


JFEry



Tagság: 2004-03-14 05:08:34
Tagszám: #9384
Hozzászólások: 117
8. Elküldve: 2004-05-05 03:08:56,

Netszemle

[118.]

"....Fedezd fel, hogyan léphetsz személyes kapcsolatba a világegyetem Teremtőjével... "....

ez azért elég sok mindet megmagyaráz....
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-05 03:12:13]
[válaszok erre: #13 #14] [előzmény: (4) monte.kresto, 2004-05-04 21:46:15]
Haladó
JFEry adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


JFEry



Tagság: 2004-03-14 05:08:34
Tagszám: #9384
Hozzászólások: 117
7. Elküldve: 2004-05-05 03:03:41,

Netszemle

[119.]

Ettől még nem dőlt meg...
Az Indexen van egy kimerítő topic, ha érdekel.
[válaszok erre: #9] [előzmény: (1) juhély, 2004-05-04 19:13:29]
Haladó
JFEry adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


monte.kresto



Tagság: 2003-09-17 08:49:03
Tagszám: #6610
Hozzászólások: 974
6. Elküldve: 2004-05-04 22:23:19,

Netszemle

[120.]


http://www.cryingvoice.com/Evolution/AiG_DarwinMyst_mag.html
[előzmény: (1) juhély, 2004-05-04 19:13:29]
Törzstag
monte.kresto adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


monte.kresto



Tagság: 2003-09-17 08:49:03
Tagszám: #6610
Hozzászólások: 974
5. Elküldve: 2004-05-04 22:20:34,

Netszemle

[121.]


http://www.c3.hu/scripta/beszelo/98/04/darwin.htm
[előzmény: (1) juhély, 2004-05-04 19:13:29]
Törzstag
monte.kresto adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


monte.kresto



Tagság: 2003-09-17 08:49:03
Tagszám: #6610
Hozzászólások: 974
4. Elküldve: 2004-05-04 21:46:15,

Netszemle

[122.]


http://www.cryingvoice.com/Evolution/AiG_DarwinMyst_mag.html




http://bio.univet.hu/SALVE/GENE/hist/gen_hist_010_hit_hun.htm




[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-04 22:22:46]
[válaszok erre: #8] [előzmény: (3) monte.kresto, 2004-05-04 21:32:36]
Törzstag
monte.kresto adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


monte.kresto



Tagság: 2003-09-17 08:49:03
Tagszám: #6610
Hozzászólások: 974
3. Elküldve: 2004-05-04 21:32:36,

Netszemle

[123.]

Egy izgalmas irás.

http://www.cryingvoice.com/Evolution/Darwin_Sedgwick_mag.html
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-04 21:40:22]
[válaszok erre: #4] [előzmény: (1) juhély, 2004-05-04 19:13:29]
Törzstag
monte.kresto adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


monte.kresto



Tagság: 2003-09-17 08:49:03
Tagszám: #6610
Hozzászólások: 974
2. Elküldve: 2004-05-04 19:25:18,

Netszemle

[124.]

Nem tudtad ? Darwin elmélet megdőlt !?!

monte.k
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-04 19:29:18]
[előzmény: (1) juhély, 2004-05-04 19:13:29]
Törzstag
monte.kresto adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


juhély



Tagság: 2004-01-02 11:15:48
Tagszám: #7942
Hozzászólások: 980
1. Elküldve: 2004-05-04 19:13:29,

Netszemle

[125.]

Ebben a tanulmányban az evolúcióelmélet rendkívül kétséges pontjaira szeretnénk rámutatni. Az evolucionisták szerint Darwinnak a fajok evolúciójára vonatkozó elmélete tudományos tény. Az alaposabb vizsgálódás azonban a következő kérdést veti fel: mik azok az elvárások, amelyeknek eleget téve egy elmélet valóban tudományosnak fogadható el? icon6.gif klikk>>
****
De a topic nem csak az evolúcióról szólhat.

[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-05-04 19:14:51]
[válaszok erre: #2 #3 #5 #6 #7] (TÉMANYITÓ)
Törzstag
juhély adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Netszemle

(üzenet: 125, Tudomány)
 
    / 5 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.012483835220337 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail