Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9349937/1 Témák: 17853 Tagok: 110177 Legújabb tag: attwyeeig Online: (93/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Hit Gyülekezete (üzenet: 32, Vallás, filozófia)
 
 10. antekirtdr  |   Válasz erre2010-05-18 19:29:42 [26.] 
Németh Sándor Kapcsolatban áll Simon peressel és a Mosaddal. Ezek a háttérhatalom alprojektjei, melyek egy elmeprogramozó, világhatalomra törő globális rendszer. Az Echelon technológiáról is tudnak, amivel műholdakról képesek befedni egész földrészeket, hogy a lakosságot rádióhullámokkal lebutítsák. Ezek a rádióhullámok olyan frekvenciára vannak beállítva, hogy az agy azon részére hassanak, ahol az elme manipulálható. Ez a technológia nagyon régóta titokban fejlődik, és kapcsolódik a nagy Babiloni szajhához a háttérhatalom útján, ahová be van szervezve minden földi hatalom és kormányzat. A globális uralom a cél, hogy az embereket egyetlen hatalom alá hajtsa, és imádtassák velük a fenevadat. CIA, MSA, Mosad, titkosszolgálatok, NBH, mind benne van ebben a titkosított projektben. Ha valaki nem hiszi, látogasson el a következő oldalra:

http://molnarfarpad.wordpress.com/2009/02/09/hivatalos-level-a-youtube-tol-nemeth-sandor-az-egyesult-allamokban-is-betiltatta-a-hatterhatalmat-es-ot-leleplezo-filmunket/

 8. lélektan  |   Válasz erre2009-08-23 22:30:40 [27.] 
Egyszer azt fogja kivánni legtöbbötök hogy bárcsak ott lett volna a gyülekezetbe de akkor már késő lessz és én csak ezért tudlak titeket sajnálni! .... Mert az igaz hogy bármilyen gyülekezetbe járhatsz ha nincs jo kacsolatod Istennel akkor hiába minden, csak az számít hogy milyen személyes kapcsolatod van Istennel ő nem azt fogja nézni hogy te milyen gyülekezetbe jártál és hányszor hanem hogy hogyan élted az életed!

Ezernyi érv szólhat az melett hogy ne válaszd Istent de még több szól az melett hogy még is !!! :)
 6. Lavinia  |   Válasz erre2008-12-11 22:19:50 [28.] 
Sziasztok! Delirious? koncert dec 19-én a Petőfi csarnokban.

Hógolyó
[előzmény: (1) Ritter Teodor, 2005-02-27 17:57:07]
 5. balogsandor  |   Válasz erre2008-06-16 22:47:52 [29.] 
Új könyv: Virágszerda.
Megéri elolvasni (szerintem).
Weboldal: www.magyarbattila.hu
 3. qwertxy  |   Válasz erre2006-03-29 09:21:24 [30.] 
Na, neeee
 2. LaVey  |   Válasz erre2005-12-10 16:03:07 [31.] 
http://anti-hgy.uw.huAz emberben lakozó démont tanítani, nem pedig elűzni kell.
Anton Szandor LaVey
 1. Ritter Teodor  |   Válasz erre2005-02-27 17:57:07 [32.] 
Kedves Pajor Tamás!

A többség képtelen arra, hogy a szeretete és bölcsessége révén emelkedjen ki a válságból, amibe a hibás érzelmei és gondolatai révén jutott. Nem azt jelenti ez, hogy nem lenne érdemesebb a szeretete és bölcsessége révén kiemelkednie, hanem azt, hogy nincs más lehetősége a kiemelkedésre, minthogy egy hiedelemrendszer révén valósítsa meg azt. Ha elnézem azokat, akik a gyülekezetben utcai vagányokból lettek úriemberekké, úgy érzem magam mintha az angyalszárnyú, de arctalan bábok közé kerültem volna "Az idő urai" című filmben. Biztonságosabb ugyanakkor ezekkel a jól programozott úriemberekkel találkozni, mint azokkal, akik az elött voltak, mi elött a gyülekezetben be nem programozták őket. Biztonságosabb lehetne az a társadalom is, amelyben a mozgalmatok jutna hatalomra.
Aki hozzátok kerül az elveszíti sokszor nem is annyira önmagát, mint inkább a lehetőséget, hogy önmagává váljon. Az isteninek nevezett normák kiragadják korábbi rabságából, egy másféle rabságba taszítva, ami nélkül igaz, a többség nem jutna túl korábbi rabságán. Tulajdonképpen sokan vannak köztetek, akik nem vesztettek semmit, hiszen önmaguktól soha nem tudták volna megtalálni a
szeretetet és a bölcsességet. Pontosan az ilyenek miatt látom úgy, hogy a pünkösdi karizmatikus mozgalmak hasznos tevékenységet folytatnak. Még ha ez azzal a veszéllyel jár is, hogy a fanatikusok megakadályozzák a fejlődésben a maguk útján haladókat, illetve hogy lesznek néhányan, akik a könnyebb utat választják és hívőkké válnak ahelyett, hogy megharcolnák az egyéni megváltásukat.
Te talán az utóbbi csoportba tartozol. A rólad készült dokumentumfilm alapján már az elött ügyesen manipuláltál a szimbólumokkal, mielött a gyülekezethez csatlakoztál volna. Ugyanakkor képtelen voltál arra, hogy a széteső életedet rendbe tedd. Ekkor találtak rád, s ennek az eredménye az a ritka eset lett, amiben valaki a bölcsességét használja fel a parancsként ható tanítások elfogadtatására. Közelről figyelve téged az a benyomásom támadt, mintha egy gépezettel állnék szemben, bizonyos szempontból hasonlóval, amilyen a gyülekezet többi tagja, de mégis olyannal, amely fejlettebb tudattal rendelkezik a hívek többségénél. Az ő befolyás alá vonásuk a hozzád hasonlók nélkül lehetetlen lenne, miközben a hited semmivel sem kevésbé altat el náluk.
Sok minden van, amiben felfogásom közel áll a gyülekezetéhez. Îgy tetszik, hogy amíg a katolikus egyház évszázadokon át a földi pokol fenntartásán buzgólkodott, s a földi pokol ellentéteként hirdette a halál utáni mennyországot, addig nálatok inkább a földi mennyországról lehet hallani, amelyet jellemző módon jóléti társadalomként képzeltek el. Tetszik az is, hogy a demokráciát nem tekintitek a legfejlettebb társadalmi formának, hanem ahogy megfogalmaztad azt valljátok, hogy "engedelmeskednünk kell szellemi elöljáróinknak". Tetszik továbbá, hogy felvállaljátok a bennetek lévő gyűlöletet, ha az szerintetek a Sátán, tehát nem vallási fogalmakkal megnevezve az ember alsóbbrendű természete ellen irányul. A lényeges különbségek egyike, hogy mindezt egy materialista kultúrán belül képzelem el, vagy pedig egy olyan kultúrán belül, ahol a vallásos hiedelmeket egy materialista elit használja a tömegek stabilizálására.
Persze lehet, hogy egész másként lesz, a hozzám hasonló gondolkodású embereket pedig el fogják söpörni a jövő történelmi megrázkódtatásai. Ha jól tudom a 90-es évek elején a Föld népességének 20%-a élt az erőforrások 80%-ából. Eleget fejlődik-e a tudomány és a technika ahoz, hogy a kínai gazdasági forradalom ne vezessen egy harmadik világháborúhoz, az erőforrások jelenlegi birtokosaival, mindenek elött az USA-val szemben? Ha bekövetkezne egy ilyen háború, a romokon milyen világ épülne fel? Nem lehetséges-e, hogy a demokratikus - materialista társadalmak széthullása megnövelné az igényt egy biztonságosabb világra? Amiben nem kell küszködni a tanácstalansággal, mert a vallás kész előírásokat ad mindenre? Elég csak egy pillantást vetni Spengler kronológiai táblázatára, aszerint legalábbis itt van egy ilyen fordulat ideje. A jövő talán egy új ókor, egy új Római Birodalom, melynek élén a Mindenható Istencsászár áll? Ezek a kérdések foglalkoztattak már két évvel ez elött is, de csak most szántam el magam, hogy feltegyem neked őket.

Ritter Teodor, 2005.01.23.

[válaszok erre: #6] (TÉMANYITÓ)
 Hit Gyülekezete (üzenet: 32, Vallás, filozófia)
 
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0072939395904541 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail