Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9408337/1 Témák: 18332 Tagok: 111391 Legújabb tag: rockymeet Online: (35/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Aloe Vera (üzenet: 77, Egészség)
 
 32. zoli1942  |   Válasz erre2017-03-17 09:52:44 [51.] 
Leégés ellen még a csipkebogyóolaj is meg más olajok is tudják nyugtatni a bőrt nem csak az aloe vera:

http://munkahet.hu/hirek/eletmod-egeszseg/csipkebogyoolaj-az-oregedes-ellenszere
 31. vikkalany  |   Válasz erre2013-09-19 09:14:21 [52.] 
Üdv! Én minden esetben kikérdezném a szakorvos véleményét ebben a témában! Itt: http://www.docplanner.hu/proktologus/szekesfehervar
a legjobb orvosok közül válogathattok. A proktológus székesfehérvár és más specialisták jó tanácsokkal látnak el és segítenek a választásban!
[előzmény: (30) gabor8111, 2013-07-05 10:05:18]
 30. gabor8111  |   Válasz erre2013-07-05 10:05:18 [53.] 
Sziasztok!

Az előttem lévőt támogatva, valóban nagyon jó és drága is az Aloe Vera, bár Én úgy jártam, hogy a barátokkal egy teljes napon voltunk a Balatonon, és persze nem volt napolajunk, úgy gondoltuk, hogy nem kell. Este rájöttünk, hogy mégis kellett volna :)
Tanácsolásra próbáltuk ki, drága, de tényleg bevált.

Bár Én azt mondom, hogy mire, hogy ha nem magunkra költsük, az általunk, munkával, nehezen megszerzett anyagiakat :)

http://www.kutyapanziok.hu
[válaszok erre: #31]
 29. tartarus1  |   Válasz erre2013-07-03 06:15:57 [54.] 
szerintem drága, de egyszer elaludtam a strandon, és iszonyatosan (hólyagosra) sikerült leégnem...ááááá. Kipróbáltam sok mindent, de igazából csak az aloe vera vált be, de nagyon. Én leégésre csak ezt használom már.

http://bestlapok.blog.hu
A legjobb webes tartalmak tárháza előlájkolás nélkül
 28. vathor  |   Válasz erre2013-01-13 07:53:02 [55.] 
.
 27. bözse64  |   Válasz erre2009-07-31 17:44:42 [56.] 
TOPI! a közélet nem erre az oldalra tartozik!
[válaszok erre: #28] [előzmény: (24) Topi-50, 2009-07-22 22:05:58]
 26. bözse64  |   Válasz erre2009-07-31 15:33:31 [57.] 
SZIASZTOK! ÉN használtam fél évig az aloe verát,nem mondom ,hogy nem jó,csak piszok drága! tényleg sok mindenre jó,sőt szakorvosok is ajánlják,de nem mindenki engedheti meg,hogy rendszeresen fogyasza!
[előzmény: (19) Aloe-verácska, 2007-11-29 08:49:22]
 25. bözse64  |   Válasz erre2009-07-31 15:28:18 [58.] 
TOPI! hogy jön ez ide? az aloe verának mi köze az izraeliekhez? nem értem!
[előzmény: (24) Topi-50, 2009-07-22 22:05:58]
 24. Topi-50  |   Válasz erre2009-07-22 22:05:58 [59.] 
MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB FEGYVERE A SZAPORODÁS. ERRŐL EGY PÁRT SEM BESZÉL !

Lopakodó bevándorlás?

Még négymillió magyart kell kiirtani a Világbank elvárása alapján

A Magyar Tudományos Akadémián szeptember 20- 25. között nemzetközi tudományos konferenciát tartottak, ahol a szakértők demográfiai és a nemzetközi vándorlással kapcsolatos kérdéseket vitattak meg. Közismert a hazánkban világviszonylatban is egyedülálló és tragikus népességfogyás, ugyanakkor gombamód szaporodnak a lakóparkok, melynek árait nem a magyar átlagkeresethez mérték. A tudományos konferenciára annak reményében látogattunk el, hogy választ találjunk arra a kérdésre, hogy vajon kikre várnak ezek az ingatlanok.

A budapesti Dob utcában lakók mesélték, hogy naponta többször érkeznek Ferihegyről a repülőtéri kisbuszok a környékre, és sábeszdeklit, kaftánt viselő embereket hoznak, nagy csomagokkal. Elhaladván mellettük, az esetek többségében, nem magyar szót hallani.
Valószínűleg a véletlennek köszönhető, hogy még egyszer sem láttak a környéken olyat, hogy a repülőtéri kisbusz a környékről sábeszdeklit és kaftánt viselő embereket szállított volna nagy csomagokkal a repülőtérre. Emlékezetes, hogy dr. Grespik László korábban, még a közigazgatási hivatal vezetőjeként tett nyilatkozatából kiderült, hogy 2000-ben a távoli négymilliós Izraelből többen akartak nálunk vásárolni, mint a közeli nyolcvanmilliós Németországból.

Ismeretes továbbá, hogy a londoni Jane’s kutatócsoport az izraeli kivándorlás célországaként hazánkat jelölte meg. Ismeretes az is ahogy azzal már korábban foglalkoztunk az ingatlanforgalommal foglalkozó szaklapok és más források egybehangzóan állítják, hogy az utóbbi években közel kétmilliárd dollárt fektettek be az izraeliek hazánkban ingatlanokba. Feltűnő, hogy a külföldre befektetett izraeli tőke Németországban a legnagyobb, de utána második helyen hazánk áll, ami területileg és létszámát tekintve is lényegesen kisebb annál.

Ma Budapesten egész városrészek vannak izraeli kézben, az izraeli tulajdonosi háttérrel épülő lakóparkokban pedig a becslések szerint százezrek számára épülnek lakások. Közismert az is, hogy a lakóparki lakások árát nem a magyar pénztárcákhoz mérték. Ráadásul, sajnos tudjuk azt is, hogy világviszonylatban is egyedülállóan magas a népességfogyás, a demográfia helyzete drámainak mondható.

(Emlékeztető egy egyáltalán nem szélsőjobboldali cégtől:
http://www.ingatlanbroker.org/hu/magazi … i_terhatas )

Így jogos a kérdés: Vajon a fent említett ingatlanokban kik laknak, illetve kik fognak lakni? Szintén a fent említettekből következik, hogy nagyobb annak a valószínűsége, hogy nem magyar állampolgárok, hanem inkább izraeliek. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyszámú izraeli állampolgár vándorol hazánkba. De vajon mennyi? Megpróbáltam utána járni, hiszen biztos voltam abban, hogy nekem, mint magyar állampolgárnak, jogom van tudni, hogy miközben tragikusan fogyunk, hány izraeli érkezik hazánkba. A Magyar Tudományos Akadémián szeptember 20-25. között nemzetközi tudományos konferenciát tartottak.
Az összejövetel első napja a Magyar Demográfiai Nap is volt egyben, a következő napokon pedig a francia nyelvű demográfusok vitatták meg a nemzetközi vándorlással kapcsolatos gondolataikat. Biztos voltam abban, hogy a magyar tudomány fellegvárában rendezett, hazánk demográfiai és bevándorlási kérdéseivel foglalkozó konferencián meg fogom tudni, hogy hány izraeli állampolgár tartózkodik huzamosabb ideig hazánkban.

De tévedtem.. Bármelyik előadást is hallgattam, az izraeli szó elő sem
fordult: A külföldiek hazai ingatlanvásárlásairól megtudtam, hogy a sort a németek vezetik, majd jönnek az osztrákok, hollandok és mások, izraeliek nemhogy az elsők között nincsenek, de nem is említik őket.
Próbáltam megkérdezni, hogy van-e valamilyen kimutatás az izraeli tulajdonban lévő lakóparkokról, megtudtam, hogy nincs, de nem is fontos, mert nem számottevő az izraeli tőke az ingatlanpiacon kaptam a választ. Egy másik előadásból kiderült, hogy a hazánkban letelepedni vágyó külföldiek döntő többségükben az elszakított területekről származó magyarok, pontosan megtudhattam az itt élő vietnámiak vagy afgánok számát, de az izraeliekét nem említették.

Korábban a BM Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalának honlapján próbáltam adatokhoz jutni. Mint korábban már említettük, néhány furcsaság figyelhető meg ezen: pontosan felsorolják, hogy hány menekültet fogadtunk be, hányan kértek állampolgárságot, és más hasonló adatokat tartalmaz, feltűnő azonban, hogy a hazánkban huzamosabb ideig tartózkodó külföldiek számát nem közli. És még egy:
ugyanaz a diagram felsorolja az állampolgárságokat izraeli nincs köztük viszont 40 százalék egyéb állampolgárságot jelöl. Egyébnek feltűnően magas ez a szám. A BM illetékesétől a konferencián megtudtam, hogy azért nem szerepel rajta az izraeli, mert elenyészően kis számban tartózkodnak csak hazánkban.

Mivel a gyakorlati tapasztalat és a bevándorlási kérdésekkel foglalkozó illetékesek adatai ennyire ellentmondanak egymásnak, nehéz elhessegetni a gondolatot, miszerint titkosan kezelik az izraeli bevándorlók számát. De vajon miért? És miért pont az izraeli adatok a titkosak? Miért tudhatom azt, hogy hány vietnámi akar itt élni, és azt miért nem, hogy hány izraeli? Kénytelen voltam tovább nyomozni, hátha megtudok valamit arról, hogy országunk vezetői hogyan képzelik a tragikus méretű népességfogyás megállítását, illetve szándékukban álle betelepítéssel pótolni a hiányt. Arra is kíváncsi voltam, hogy amennyiben a betelepítést támogatják, akkor elsősorban milyen ország állampolgáraira gondolnak.

Mivel a legilletékesebb helyen, a Magyar Tudományos Akadémián folyó nemzetközi vándorlással foglakozó konferencián csak annyit tudtam meg, hogy szakembereink általában a bevándorlás mellett vannak, sőt többször is elhangzott, hogy a bevándorlás jót tesz nekünk.
Megkerestem Kéri Editet, aki egyik szervezője volt a 2000. április 28-i, a Zrínyi Történelmi Egyesület és a Trianon Társaság bevándorlás elleni tüntetésének.

Kéri Edit elmondta, hogy a tüntetést megelőzően a sajtó foglalkozott azzal, hogy 1,8 millió idegen betelepítése oldaná meg a katasztrofális demográfiai helyzetet. Ezt annak idején a Die Zeit is közölte. Kéri Editnek nem kis nyomozás eredményeként tudomására jutott, hogy az UNESCO demográfiai kérdésekkel foglalkozó osztálya egy több száz oldalas javaslatot készített számunkra ezzel kapcsolatban, amelyben
1,8 millió külföldi betelepítését javasolja . A tüntetést a Miniszterelnöki Hivatal előtt rendezték, mivel a javaslat nem került a Parlament elé, hanem a kormány ad hoc bizottságot nevezett ki a Magyar Tudományos Akadémia és a Központi Statisztikai Hivatal munkatársaiból, amelynek feladata volt a tanulmány elemzése. Megtudta, hogy a bizottság 25 emberből állt. Szintén nem kis nyomozás eredményeként kilencet sikerült azonosítania, némelyik csak kiszivárgott. Az ismertté vált nevek Kéri Edit szerint arra utalnak, hogy a bizottság tagjainak a szíve nem kifejezetten a jobboldali pártokhoz húzott. – De miért nem a magyar parlament foglalkozik a kérdéssel? tette fel a kérdést.

A tüntetésen akkor elmondtam, hogy a magyarság ilyen nagy veszélyben nem volt még. Bankokat, földet, pénzt, mindent, amit elvettek tőlünk, vissza lehet szerezni, de, ha kétmillió ember idejön, akkor az nem megy ki. És miért ad hoc bizottságot hoznak létre? Ez rögtönzöttet jelent, amit 365 napon át csöndben csinál 25 ember. Az miért ad hoc?

Érdekes módon Fekete Gyula húsz éve írja, hogy vészesen fogyunk, mégse hoztak létre ad hoc bizottságot, de amikor az UNESCO tanulmánya ideérkezik, akkor azonnal létrejön egy bizottság emlékszik vissza Kéri Edit. – Azt akarják, hogy Amerika sorsára jusson Európa folytatja. - Az akarják, hogy ne legyenek nemzetek, ne legyen nemzeti érzés, ne legyen határ, szabadon mászkálhasson az összes maffiózó. Azok akarnak nekünk demográfiai adatokat javasolni, akik kiirtották az amerikai őslakosságot? Olyannyira, hogy Kalló Zoltántól tudomásom van egy kanadai néptánc fesztiválról, ahol minden ott lakó felléphetett, csak az indiánok nem.

Kéri Edit elmondta azt is lapunknak amit több más forrás is megerősít
- hogy a Világbank szerint elég, ha 6-7 millióan vagyunk. Sőt, Horn Gyula egy lakossági fórumon a Fészek Klubban, ahol – több tanú is állítja – azt mondta, hogy Brüsszelben már 1996-ban megmondták nekünk, hogy elég 6 millió magyar mondja Kéri Edit.

Az említett tüntetésen idősebb Fekete Gyula író, közgazdász is beszédet mondott. Gondolatait a tüntetésről kiadott videokazettáról ismerhetjük meg. Fekete Gyula szerint a hazai népességfogyás gyorsításának gondolata 56 után vetődött fel, akkor az egyetlen párt kiadta a jelszót: Nem kell ennyi gyerek! Minél több gyerek van ugyanis szerintük, annál kevesebb pénze marad a családnak. Az agitprop munka segítette a magyarok irtását, ugyanúgy, ahogy ma teszi ezt a média nagy része. Sikerrel jártak: a népesség számához viszonyítva 1962-re nálunk született a legkevesebb gyerek.

Az ismert közgazdász és író elmondta a tüntetésen, hogy már 1958- ban elkezdődött a népesség fogyása, 1981 óta 700 ezerrel több koporsó kellett, mint pólya. Az azóta eltelt időszakban a regisztrált abortuszok száma 7 millió volt. Annyi életet pusztítottak el ez idő alatt, amennyi 80 Hirosimának felel meg. Alig emelte fel valaki a szavát ez ellen.

Magyarország felkerül az izraeli utazási és autóklub térképére

Az izraeli utazási és autóklub, a MEMSI, felhelyezi térképére Magyarországot. Az elmúlt héten a MEMSI elnöksége, 10 vezető utazási tanácsadója, a Malév Zrt. helyi képviselete és az MT Zrt. külképviselet-vezetője közös vacsorán találkoztak Tel Aviv-ban, amelyen az MT Zrt. általános Magyarország-, a Malév Zrt. pedig repülőjáratokról szóló prezentációt tartott. A Malév Zrt. a 10 tanácsadó között a helyszínen kisorsolt 4 jegyet Budapestre. A négy nyertes azt a megbízást kapta az elnökségtől, hogy szeptember előtt tegyenek körutat hazánkban, és váljanak igazi Magyarország-szakértőkké. Utazásukon szerzett tapasztalataikat értekezleten fogják megosztani kollégáikkal, és szeptember 1-jén felkerül a MEMSI honlapjára a Magyarország-fejezet. A megnövekedett érdeklődés miatt a MEMSI úgy látta, hogy már komolyabban kell foglalkozni Magyarországgal, nem elég a főváros ismerete. A klub egyik tulajdonosa nemrég járt hazánkban, és beosztottainak elmondta a vacsorán, hogy a kölcsönzött autók állapota, az utak, a szolgáltatások és a szállodák színvonala szinte semmivel nem marad el a nyugat-európai országokétól.


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[válaszok erre: #25 #27]
 19. Aloe-verácska  |   Válasz erre2007-11-29 08:49:22 [60.] 
Imádom az almnás vizüket.

Gyertek egy kicsit játszani is.

http://www.travian.hu/?uc=hu4_5869
[válaszok erre: #26]
 18. cater  |   Válasz erre2007-01-03 13:00:11 [61.] 
Sziasztok..Én tagja vagyok a Aloe vera termékek forgalmazásában.
Termékeink,immunrendszer regenerácio,fekélyek,allergia,csontritkulás,cukorbetegség,érszűkület,érelmeszesedés,zületi problémák,asztma, vérnyomás kezelés,vitaminhiány,meddőség,stb kezelésére,nem gyogyszer helyetesitő szerekről van szo.Email..aloevera3@freemail.hu

cat
 17. makacs  |   Válasz erre2006-12-14 15:07:41 [62.] 
Boccsi, de érdeklődnék.
Metamucilt ki tudja hol lehet kapni?

Nagyon régóta keresem hazánkban, de sehol nem kapok.

Útálom a B.Pista aláírását!
 16. life  |   Válasz erre2006-11-16 17:00:43 [63.] 
http://www.lifemagazin.hu/aloe.htm
[előzmény: (14) 3cica, 2006-10-27 20:49:00]
 15. 3cica  |   Válasz erre2006-10-30 17:15:15 [64.] 
Küldtem neked emilkét. Megkaptad?
[előzmény: (12) Szkatha, 2006-10-11 22:27:44]
 14. 3cica  |   Válasz erre2006-10-27 20:49:00 [65.] 
Ez azért nem így működik, hogy kifacsarom és kész, ezért nem találsz. Az aloe fajtája sem mindegy.
[válaszok erre: #16] [előzmény: (13) Ingca, 2006-10-16 10:48:24]
 13. Ingca  |   Válasz erre2006-10-16 10:48:24 [66.] 
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy otthon, házilag hogyan készíthetnék magamnak az aloéből (élő növényeim vannak) bármilyen italt, sajnos még a neten sem találtam leírást, mire kell figyelnem,
mi az,ami a növényből esetleg káros és le kell mosni stb....

Köszi előre is!!!!

Ingca

Képeim
[válaszok erre: #14] [előzmény: (12) Szkatha, 2006-10-11 22:27:44]
 12. Szkatha  |   Válasz erre2006-10-11 22:27:44 [67.] 
Szia 3cica!

Úgy tűnik senki nem válaszolt az Arctic-Sea-vel kapcsolatos kérésedre. Én szívesen állok rendelkezésedre, amennyiben még érdeklődsz a téma iránt.
Bármely termékünkről szívesen nyújtok neked tájékoztatást, a kozmetikai oldalról ugyanúgy, mint a táplálékkiegészítőinkről.
Kérlek írj e-mailt, ha érdekel!
címem: szkatha@freemail.hu
[válaszok erre: #13 #15] [előzmény: (11) 3cica, 2006-09-14 19:49:21]
 11. 3cica  |   Válasz erre2006-09-14 19:49:21 [68.] 
Az Artic-Sea-ról szeretnék több infót és árat. Köszi!
[válaszok erre: #12] [előzmény: (3) igi20, 2006-02-22 13:26:00]
 10. 3cica  |   Válasz erre2006-09-14 19:47:34 [69.] 
Én LR tag vagyok, szintén aloe cég. Nekem a járóképességemet adta vissza a frreedom, azóta elkötelezett aloe fogyasztó vagyok. Izületes vagyok 19 éve, csípő, térd, váll, ujjak. Alig bírtam már járni, most viszont kapaszkodás nélkül szállok fel a HÉV-re. Kipróbáltam más termékeket is, és jó tapasztalataim vannak. Érdekelnek a ti termékeitek is. Csak aloe termékek vannak vagy kozmetikaiak is? Én az LR-nél csak az aloeval foglalkozom. 3cica
[előzmény: (1) Nyafi-nyufi, 2006-01-28 21:29:25]
 9. Farkas Edit  |   Válasz erre2006-03-22 19:42:50 [70.] 
én még nem használtam.

www.tengerimalac.net
www.ingatlanabc.net

Edit
[előzmény: (8) www.akciosbolt.hu, 2006-03-14 11:33:40]
 7. igi20  |   Válasz erre2006-03-09 15:20:13 [71.] 
Szia kedves Danaidana!

Esetleg te is használsz ilyesféle termékeket?
Ha igen, miket?
Tisztelettel Kapitány Ignác.
[előzmény: (6) danaidana, 2006-03-09 12:58:53]
 6. danaidana  |   Válasz erre2006-03-09 12:58:53 [72.] 
egyáltalán enm drága !!

Danaidana

Gold and Brill tibetiterrier Kennel
[válaszok erre: #7] [előzmény: (4) Torp, 2006-02-23 07:53:26]
 5. igi20  |   Válasz erre2006-03-01 11:38:59 [73.] 
Ha bárkinek, bármilyen problémája van kérem jelezze felém.
Ha további információt szeretnétek/szeretnének megtudni elérhetnek az igi19@freemail.hu email címen, a 06/20-90-12-94-86- os telefonszámon vagy itt a fórumon.


Tisztelettel Kapitány Ignác

Igi20
 4. Torp  |   Válasz erre2006-02-23 07:53:26 [74.] 
Köszi az infót. Az Aloe vera rostos 1liter 4900ft ért van a patika magazinban elég drága ugye?
[válaszok erre: #6] [előzmény: (3) igi20, 2006-02-22 13:26:00]
 3. igi20  |   Válasz erre2006-02-22 13:26:00 [75.] 
A kiszerelésről kapcsolatban:
4 fajta ivó gélünk van: Natur Gel, Freedom, Berry Nectar, Bits'n Peaches
Ezek alapvetően tisztító hatásuak. Segítenek az emésztésben.
A Freedom a mozgásszerveknek segít (izületi problémák, reuma, stb..).
A Berry Nectar gyomor és nőgyógyászati problémákra jó (pl.: vese gondok, menstruációs problémák).
A Bits'n Peaches megegyezik a Natur Gellel, de barack hozzáadása miatt energizáló hatása van és persze jobb íze.
Ezek 1 literes kiszerelésben kaphatók. Ha napi szinte szeded 0,2-0,5 deci fogyasztása elegendő, ha valami betegség miatt, akkor 1-2 deci.
Kifejezetten neked a Lycium Plus (100 db-os), Ginkgo Plus (60 db-os), Artic-Sea (60 db-os) és a Natur Gel.
A Lycium Plus nyugtató hatású (segít a stresszes mindennapokban).
A Ginkgo Plus fokozza a vérkeringést, a kontenctráló képességet,a kedélyállapotot és az energiát.
Az Artic-Sea nevéből adódóan hal kapszula. Omega-3 és Omega-9 zsírsavakat tartalmaz, melyek az érfalra lerakodott salakanyagot, meszet segítenek leoldani és ezzel megtisztítani az ereket.

Nos ezeket írnám le neked. Ezen kívűl van még jó néhány termékünk. Ha van még esetleg neked vagy a környezetedben élő embereknek bármilyen promlémájuk, nyugodtan kérdezz.


Igi20
[válaszok erre: #4 #11]
 Aloe Vera (üzenet: 77, Egészség)
 
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013470888137817 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail