Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9108923/60 Témák: 17188 Tagok: 107399 Legújabb tag: kokoistvan Online: (96/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 6 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Vallások amik megosztják az embereket! (üzenet: 141, Vallás, filozófia)
 
 141. Topi-50  |   Válasz erre2017-03-18 15:50:23 [1.] 
Stephen Fry szerint a Katolikus Egyház egy gonosz erő a világban

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 140. Topi-50  |   Válasz erre2017-01-03 17:27:48 [2.] 
A Mózes-sztori / 10 parancsolat / "Törvények"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 139. Topi-50  |   Válasz erre2016-07-29 17:23:05 [3.] 
Ha a menekültek, mind sémi eredetűek akkor nem sokára Európa sémi lesz, bravó ez aztán rafinált módszer, a keresztény jótékony sajnálat a gyehenna tüzébe visz, nagyon ügyes !

Tovább >>>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 138. Topi-50  |   Válasz erre2016-07-22 08:01:22 [4.] 
A rendszerváltás- zsidó hatalom átmentés

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 137. Topi-50  |   Válasz erre2016-07-20 19:52:40 [5.] 
Agytakarítás....

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 136. Topi-50  |   Válasz erre2016-01-16 22:30:00 [6.] 
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b_eZVvqAnjw

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 135. Topi-50  |   Válasz erre2015-12-07 06:13:56 [7.] 
Ellopták a KarácsonytA migránsválság miatt Európa-szerte extrém tervek születnek a sikeres integrációra, azonban sok esetben a fogadó országok identitását sodorja veszélybe az érkező embertömeg. Németországban a diáklányok nem hordhatnak rövid szoknyát, a svéd közintézményekben sorra levonják a nemzeti lobogót, legutóbb pedig egy olasz iskolában próbálták eltörölni a karácsonyi ünnepséget, nehogy a muszlim diákok rosszul érezzék magukat.

Matteo Renzi olasz miniszterelnök is kikelt az általános iskolai igazgató ellen, aki a multikulturalizmus nevében betiltotta az oktatási intézmény éves karácsonyi koncertjét. A 63 éves Marco Parma a párizsi terrortámadások miatt döntött úgy, hogy nem akarja hergelni a rozzanói iskolába járó muszlimokat, így a diákok idén nem emlékeznek meg Jézus születéséről, helyette téli koncertet adnak majd, kizárólag nem vallásos dalokkal. "A kisebbségekkel való párbeszéd nem azt jelenti, hogy a politikai korrektség nevében elfojtjuk az identitásunkat.


Az olaszok, legyen szó nem vallásos vagy keresztény emberekről, sosem mondanak le a karácsony méltó megünnepléséről" - nyilatkozta Renzi a Corriere della Sera olasz napilapnak. Az ügy miatt egyébként lemondott iskolaigazgató nem először próbálta meghiúsítani a keresztény ünnepet, pár hete két anyának tiltotta meg, hogy az ebédszünetekben karácsonyi énekeket tanítson a diákoknak. Parma szerint a tanulók húsz százaléka nem keresztény vallású bevándorlók gyermeke, a multikulturális környezetben pedig probléma, ha a diákokat bizonyos szokások átvételére kényszerítik. A karácsonyi koncert eltörlése az olasz politikai elit körében is felkorbácsolta a kedélyeket, Matteo Salvini, az Északi Liga radikális olasz párt vezetője egyenesen badarságnak nevezte, hogy az iskolaigazgató hagyományok megsemmisítésével akar békét teremteni. "Az Iszlám Állam bolondot csinál belőlünk" - véli Salvini.

A bevándorlók hatékonyabb integrációjára Európa-szerte akadnak szélsőséges példák. Októberben a stockholmi Eva Brunne állt elő merész ötlettel az Európába érkező muszlimok szívélyes fogadtatására. A világ első leszbikus püspöknője a kelet-stockholmi kikötőben található Tengerészek templomából szerette volna eltávolítani a keresztet, hogy "a templom nyitva tudjon állni más vallások követőinek is". A javaslat a svédek heves ellenállását váltotta ki, Kiki Wetterberg, a szóban forgó templom igazgatója úgy fogalmazott: ha bemegy egy mecsetbe, ő sem várja el a a muszlimoktól, hogy eltávolítsák vallási szimbólumaikat. Svédországban ezelőtt is megfogalmazódtak merész tervek, hogy a muszlimok jobban érezhessék magukat az északi országban.

Egy halmstadi iskola igazgatója az intézményben található összes svéd zászlót leszedette, hiszen azok "sértők lehetnek egyes diákok számára". Bár az iskolában még sosem történtek etnikai vagy vallási alapú összetűzések, az igazgató szerint megelőző lépésről van szó, így a lobogó használata ezentúl csak nemzeti ünnepeken indokolt. A halmstadi diákokhoz hasonlóan az ausztrál tábori lelkészeknek is meg kell válniuk bevett szimbólumuktól, hiszen a katonalelkészek jelvénye és a rajta található mottó - állítólag - offenzív az országban élő muszlimok számára. Az "E jelben győzni fogsz" felirat sokak szerint a keresztes hadjáratokat idézi, így nincs helye a papok által használt szimbólumrendszerben.

Szintén a párizsi terrortámadás miatt gondolta újra irányelveit az Oxford University Press vállalat, amely az általa kiadott gyermekkönyvek íróinak megtiltotta a sertések ábrázolását. A kiadó egy szerzőjének küldött levélben hivatkozott arra, hogy a sertés vagy sertéshús könyvekben való szerepeltetése sértő lehet a muszlim és zsidó olvasók számára.

Tolerancia miatt marad el a karácsony

Miközben az Iszlám Állam tömegesen végzi ki a keresztényeket Irakban és Szíriában, addig Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már sok helyen nem lehet áldott karácsonyt kívánni, csak "happy holidays"-t. - Szikszai Péter témábavágó jegyzetét ITT olvashatja.figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 134. Topi-50  |   Válasz erre2015-12-01 22:06:19 [8.] 
Ezt üzenik az ős lakok Kolumbusznak. A videón a feliratot és fordítást be kell kapcsolni.)

Harc a demokrácia ellen-dokumentumfilm az Egyesült Államok elnyomó politikájáról

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 133. Topi-50  |   Válasz erre2015-11-29 07:37:12 [9.] 
Létezik a földönkívüli élet.


AZ OROSZ ELNÖKNEK ELEGE LETT A HALLGATÁSBÓL! NEM VAGYUNK EGYEDÜL!
Medvegyev felszólította Obamát, hogy mondja el a világnak, hogy nem vagyunk egyedül.

Medvegyev azt mondta:
“A bizonyíték arra, hogy máshol is létezik élet a világegyetemben, mély lélektani és hitrendszerbeli következményekkel járhat”. Ezért nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor, amit eddig felépítettek az emberek becsapásával, az minden szertefoszlana.
“A nukleáris indítókódokkal együtt az elnöknél vannak a “top secret” dossziék is. Ezekben minden benne van a bolygónkat látogató idegenekről. Ezeket a jelentéseket az a titkos ügynökség készíti, amelyik az országunkban tartózkodó földönkívüliek feletti ellenőrzést végzi. Az elnöki ciklus végén két mappát, és a nukleáris indítókódokat tartalmazó kis bőröndöt megkapta az új elnök. De sokkal részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men in Black című dokumentumfilmet.

– Hányan vannak?

– Erre nem válaszolhatok, mert általános pánik törne ki.”

"Földönkívüliek vannak köztünk"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 132. Topi-50  |   Válasz erre2015-11-13 09:38:37 [10.] 
18-20 éves lányok tartják fel az iszlamistákat a végső védelmi vonalon Szíriábanhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x3iH2xIko9s

http://orientalista.hu/kereszteny-sereg-gyulekezik-hogy-megutkozzon-az-iszlam-allam-ellen/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 131. Topi-50  |   Válasz erre2015-11-13 09:19:55 [11.] Az ember hajt az országúton, és meglát egy kígyót, mozdulatlanul az úttest közepén. A fickó megállt, és látta, hogy a kígyó megsebesült. Ezért hazavitte, ápolta, meggyógyította. Amikor a kígyó fölépült, kinyitotta neki a bejárati ajtót, hogy elmehessen. Ahogy a csörgőkígyó kifelé tekergődzött, megmarta a lábán. Mielőtt a méreg végzett volna vele, még odaszólt a kígyónak: "Befogadtalak, etettelek, meggyógyítottam a sebeidet, és most azzal fizetsz, hogy megmarsz?" A kígyó megállt, és azt válaszolta: "Ez mind igaz. De mindeközben végig tudtad, hogy én kígyó vagyok."

(Steve Berry)


Amia hírekből kimarad


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 130. Topi-50  |   Válasz erre2015-10-30 17:32:09 [12.] 
Egy okos nő

Ki is Jehova Isten?

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 129. Topi-50  |   Válasz erre2015-10-11 19:01:54 [13.] 
Kolumbusz, az ünnepelt tömeggyilkos

Október 12-ét Kolumbusz napjaként ünnepli Amerika.
Pedig valójában olyan rémségeket követett el, amihez
képest az ISIS még csak labdába sem rúghat.figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 128. Topi-50  |   Válasz erre2015-10-04 11:15:34 [14.] 
Dr. Abdel Rahman sejk: 117 iszlám vallási vezetői és hittudós konferenciája Bejrútban

"IZRAEL BUKÁSA A KORÁNBAN RÖGZÍTETT TÉNY
ÉS TÖRTÉNELMI SZÜKSÉGSZERŰSÉG"


http://www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content/dr-abdel-rahman-sejk-117-iszl%C3%A1m-vall%C3%A1si-vezet%C5%91i-%C3%A9s-hittud%C3%B3s-konferenci%C3%A1ja-bejr%C3%BAtban

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 127. Topi-50  |   Válasz erre2015-09-26 19:22:38 [15.] 


KANADA és a Muszlim bevándorlók

Muszlim szülők azt követelték, hogy
Montreal (Kanada) egyik elővárosának minden iskolai menzájáról tiltsák ki a
disznóhúst.


A polgármester elutasította a követelést, a jegyző pedig levelet küldött minden szülőnek, amelyben megmagyarázta, hogy miért.„Önöknek, muszlimoknak meg kell tanulniuk, hogy Kanada és Quebec szokásaihoz, hagyományaihoz és az ottani életformához alkalmazkodjanak, mert a
bevándorlásukkor ezt választották. Meg kell érteniük, hogy integrálódniuk kell, mert önöknek kell az életmódjukon változtatni, nem a kanadaiaknak, akik önöket nagyvonalúan befogadták. Meg kell érteniük, hogy a kanadaiak sem nem rasszisták, sem nem idegengyűlölők, hogy már eddig is sok muszlim bevándorlót fogadtak el.
A kanadaiak nem hajlandók arra, hogy azonosságukat és kultúrájukat feladják.
És ha Kanada befogadó ország, akkor nem a polgármester az, aki a külföldieket befogadta, hanem Kanada-Quebec népe

Végül meg kell érteniük, hogy Kanada a maga
zsidó-keresztény gyökereivel, karácsonyfáival, templomaival és vallási
ünnepeivel a vallást a magánélet keretei között tartja.A községnek joga volt arra, hogy mindenféle megegyezést az iszlámmal és sariával elhárítson.
Mindazoknak a muszlimoknak, akik ezt a világszemléletet nem tudják elfogadni, és
nem érzik jól magukat Kanadában, azt tudjuk mondani, hogy a világon 57 csodaszép muszlim ország van, a legtöbbjükben népességhiány van, és készek arra, hogy a
szegényeket a sariával összhangban szeretettel fogadják. Ha önök a hazájukat
Kanadával és nem valamelyik muszlim országgal cserélték fel, akkor ez azért
volt, mert a kanadai élet kellemesebb mint bárhol másutt.Tegyék fel egyszer maguknak a kérdést: Miért jobb itt, Kanadában mint ott, ahonnan jöttek? A válaszunk: egy menza disznóhússal.

Forrás: Ethos 05/15


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 126. Topi-50  |   Válasz erre2015-09-06 21:57:45 [16.] 
Volt egyszer egy keresztény Európa

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 125. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-25 08:51:39 [17.] 
Cenzúra nélkül! ISZLÁM INVÁZIÓ

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 124. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-24 10:31:17 [18.] 
ÁRPÁD A BIBLIÁBAN - Álmos Király Akadémia Szeged 150823

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 123. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-01 17:01:16 [19.] 


Bácsalmásról és környékéről jelenti egy ott élő rendtársunk.


Éjszaka a védtelen házakba behatol 40-50 "menekült". Az ott lakókat gyerekestől kizavarják az utcára. A kiérkező rendőröknek azt ismételgetik ők menekültek és az EU területén velük semmit sem lehet csinálni és Németországba tartanak.

Hát kedves magyar barátaim! Lassan itt az ideje, hogy ki-ki megbékéljen a haragosával - mert ha nem fogunk össze akkor ez a csürhe meggyalázza asszonyaink és gyerekeink!!


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 122. Topi-50  |   Válasz erre2015-07-24 07:29:43 [20.] 
Hogyan és miért hozta létre a Vatikán az iszlám vallást?

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 121. Topi-50  |   Válasz erre2015-05-02 20:10:30 [21.] 
Világosság, az előtérben a pokol

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 120. Topi-50  |   Válasz erre2015-04-28 16:26:19 [22.] 
Ausztráliában megoldották a problémát. Egész Európa tanulhat belőle!Nagyon igaz!!! Világosan kell beszélni, mert szóból ért az ember!!!!Csodálatos, mert az ausztrál miniszterelnök meg merte mondani az igazat. Hurrá!
Ausztráliában megoldották a problémát. Egész Európa tanulhat belőle!Mikor az ausztrál kormány a radikális hívőkhöz fordult lehetséges terrorcselekmények megelőzése végett, felszólította azokat a muzulmán hívőket, akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot.
Howard miniszterelnök különösen felmérgesített több muzulmán ausztrálit, azzal a kijelentésével, hogy támogatja az ausztrál titkosszolgálat erőfeszítését a radikális belföldi mecsetek megfigyelését illetően.
IDÉZET:
NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK,
HANEM A BEVÁNDORLÓKNAK KELL BEILLESZKEDNIÜK!
Fogadjátok el ezt, vagy költözzetek el. Elegem van abból, hogy ez a nemzet azon töpreng: megsértett-e valakit vagy akár egy kultúrát. A Baliban történt merénylet után eddig még nem tapasztalt méretekben növekedett meg az ausztrálok többségének hazafias beállítottsága.
Ez a kultúra férfiak és nők millióinak két évszázadig tartott küzdelmének, szabadságra törekvő próbálkozásainak és győzelmének az eredménye.

Mi főleg angolul beszélünk. Nem spanyolul, libiaiul, arabul, kínaiul, japánul, oroszul vagy akármilyen más nyelven.

Azért mondom: ha te része akarsz lenni társadalmunknak, nincs más lehetőség: tanuld meg a mi nyelvünket.

Az Ausztrálok többsége hisz Istenben. Ez nem egy szélsőjobboldali kijelentés, hanem egy tény, mert keresztény férfiak és nők alapították ezt a nemzetet, keresztény alapokra, melyek dokumentálva vannak. Ezt nyugodtan mutathatjuk iskoláinkban, a termek falán. Ha Isten képe zavar titeket, gondolhattok arra, hogy a világ más részén kéne otthont keresni, mert Isten a mi kultúránknak a része.
Hiteteket tiszteljük minden kérdés nélkül. Az egyetlen dolog, amit mi kérünk tőletek, az a mi hitünk elismerése, és egy békés, harmonikus együttélés.
Ez az ország a mi hazánk, a mi területünk, és ez a mi életmódunk, melynek élvezetét nektek is felajánljuk. De ha ti mindig csak panaszkodtok, zászlónkat megtépitek, eskünket, keresztény hitünket megalázzátok, akkor azt tanácsolom, használjátok fel az egyik ausztrál jogot:

AZ ORSZÁG ELHAGYÁSÁNAK JOGÁT.
Ha ti nem vagytok itt boldogok, költözzetek el! Nem köteleztünk mi benneteket, hogy ide jöjjetek.
Fogadjátok el az országot, mely befogadott titeket.”
Röviden:
LOVE IT, OR LEAVE IT!

Magyarul is lehet: Szeresd vagy szaladj!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 119. Topi-50  |   Válasz erre2015-04-20 21:35:53 [23.] 
...leleplező film, a meztelen Igazságot megismerni kívánók számára


Az Igazság és a Hamisság elmentek fürdeni. A ruhájukat a folyóparton hagyták.

A Hamisság kisietett a vízből, és felkapta az Igazság ruháját.

Az Igazság később ért oda, és inkább meztelen maradt, de ő nem vette fel a Hamisság ruháját.

Azóta van úgy, hogy az Igazság meztelen, a Hamisság pedig az Igazság ruhájában jár…Hazánkban a 22 évvel ezelőtti, IGAZSÁGFELTÁRÓ „szektakonferencia” óta nemigen történt valami jó ebben az ügyben. Sőt.Németh Zsolt fideszes „honatya” édesapja: Németh Géza református pap igazi, karizmatikus LELKIPÁSZTOR volt. Nemcsak drogosokon, azután a külhonból ide menekült magyar testvéreinken igyekezett segíteni, hanem még azoknak is a „segítő jobbját” nyújtotta, akik hiába fordultak segítségért az állami intézményekhez, köztük a rendőrséghez is, mert gyermeküket valamelyik DESTRUKTÍV SZEKTA ELRABOLTA. A szociális intézmények és a rendőrség NEM tartották illetékesnek magukat olyan, 18 évet betöltött, magyar fiatalok felkutatásával foglalkozni, akik LÁTHATÓ bűncselekmény nélkül TŰNTEK EL otthonukból.1996-ban megjelent Németh Géza: Destruktív kultuszok című könyve, amely az 1993. évi szektakonferencia tapasztalatai alapján arról tájékoztat, hogy a „rendszerváltáskor” ránk szabadult nyugati világ milyen, a társadalomra veszélyes, a családokat szétromboló, a lelkeket megmérgező MOCSKÁVAL árasztotta el hazánkat.

A világban a helyüket kereső, nyitott érdeklődésű, értelmes, jó szándékú fiatalok sora ragadt rá valamely alattomos szekta mézesmadzagjára.

„Géza bácsi” könyve röviden bemutatja a Jehova tanúit, a Hit gyülekezetét, a Holic-csoportot, vagyis a „dunaföldvári őskeresztényeket”, az „Isten gyermekeit”, a Család szektát, a szcientológusokat, a Moon-szektát, az Új Akropoliszt, a sátánistákat, a Bahái kultuszt, a Boszorkányok „egyházát”, a Krisnásokat és „a test melléktermékeinek” tekintett gyermekeket társadalmon kívüli életre, kizárólag Krisna szolgálatára nevelő Iskcon-iskolákat.De történt-e valami azóta?

Tudunk külföldi egyetemen tanulni készült fiatalokról, akik máig is reménytelenül, a szcientológusok sanyargatott rabszolgái. Szüleik örülhetnek, ha néha telefonon kapcsolatba kerülhetnek külföldön fogva tartott gyermekeikkel. Tudunk olyanokról, akik megszöktek, vagy nagy nehezen kiléptek valamely rabtartó szektából, pl. a „Rózsakeresztesektől”, de addig zaklatták őket, amíg öngyilkosok nem lettek. Vannak olyanok is, akik a szektavezetők utasítására kifosztották családjukat, és megtagadták őket, mert „mindenki sátán”, aki nem a szekta, pl. a Hit gyülekezet tagja.Sajnos, a magyar szekta-áldozatok szülei hiába kiáltoztak a médián keresztül, vagy az országgyűlési képviselőkhöz írt leveleikkel állami segítségért, hogy visszakaphassák gyermekeiket, és hogy a családromboló szekták ne kapjanak ÁLLAMI TÁMOGATÁST, pl. adómentességet, ami csak egyháznak jár.

A szcientológusok „drog-ellenes” rendezvényekkel, „ingyenes” orvosi szűrővizsgálatokkal, könyvárusítással, nyelvtanfolyamokkal „kedveltetik magukat” a gyanútlan magyar állampolgárokkal, és továbbterjeszkednek.

Sőt, a Hit gyülekezetének – miután hol egyik, hol másik politikai párt ellen szervezett átkozó, úgynevezett „ima-kommandókat”, - már sikerült bezsarolnia vagy bevásárolnia magát, egyenesen a magyarországi „történelmi egyházak” közé!Vajon tiltakozott-e ez ellen a római katolikus, a görögkatolikus, a református, az unitárius, vagy az evangélikus egyház?!Szegény magyar hazánk!

A VALÓDI történelmi egyházaink a társadalomba való jótékony beilleszkedésre, a nemzet, a család szeretetteljes összetartozására nevelnek.

Mit keres közöttük egy üzleti haszonszerzésre létrejött, magyarellenes (a Hit óvodáiban TILOSAK a magyar népmesék!), családromboló, lélekmérgező szekta (a „Hit”)?

Mit keres hazánkban a nevelésben, oktatásban, sőt, már a legmagasabb politikai körökig - (O.V. „tanácsadója”, aki a „Minden gyerek lakjon jól!” jelszót hirdeti, szintén szcientológus!) - sikeresen „nyomuló” másik szekta (a szcientológia), amelynek alapítója eleve csak sok pénzt akart keresni, - és az „egyháza” óriásivá duzzasztott vagyonát az alapító Hubbard halála óta újabb őrült kezeli – lényegében az emberiség ellen?!Tankok után a bankok elnyomása alá kerültünk, de ha már a lelkünket is megmérgezik, végleg elveszünk!

Vigyázat: a Hamisság az Igazság ruhájában jár!Az alábbi film talán ÉBRESZTŐ lehet azok számára, akiknek a védekezőképességét még nem sikerült megbénítaniuk:


Haladó(bb) felhasználók számára innen letölthető:

Going Clear magyar felirat

A film itt nézhető meg: - teljes film, magyar felirattal

(Ha a kép el is akadna a film címén megnyitva, a szövegfelirat a másik címen végig elolvasható…)figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 118. Topi-50  |   Válasz erre2015-04-04 07:30:14 [24.] 
https://www.youtube.com/watch?v=rshVlm4ichM

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 117. Topi-50  |   Válasz erre2015-02-25 23:57:07 [25.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Vallások amik megosztják az embereket! (üzenet: 141, Vallás, filozófia)
 
    / 6 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.043328046798706 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail