Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9313250/50 Témák: 17743 Tagok: 109606 Legújabb tag: Miso51 Online: (74/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 16 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Kutyusok és cicák (üzenet: 393, Bazár fórum)
 
 382. mentholx  |   Válasz erre2012-03-08 02:24:08 [26.] 
Gazdikereső 3 éves ivartalanított brit nőstény!

Szerető gazdit keres a képen látható 3 éves mentett ivartalanított brit nőstény macska.
Gazdája meghalt, a rokonok nem tudták tartani; így került a gondozásunkba, megelőzendő, hogy ivaros nőstény lévén "mindegy ki, csak vigyék"-alapon szaporítókézre adják, ahol őt és babáit a végsőkig kizsigerelik…

Még soványka, és szőre kopott/hiányos a valószínűsíthető bolha-allergiája miatt (hemzsegtek benne a bolhák), de bolhamentes környezetben szépen vissza fog nőni, rendbe fog jönni.

A jelleme: nagyon nyugodt, rendes, problémamentes, kedves, dorombolós, feltétel nélkül bízik az emberben, nagyon ember-centrikus, de nem tolakodó. Más cicával, macskabarát kutyával is teljesen kompatibilis. Megbízható, soha nem harap vagy karmol, ezért kisgyerek, idős ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Igazi problémamentes plüssmacska. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, oltva/oltatási kötelezettséggel kerülhet gazdihoz, örökbefogadási szerződéssel, kiszűrve a felelőtlen gazdákat, szigorú feltételekkel.

Olyan gazdát keresünk neki, aki családtagként fogja szeretni, és ismeri, tudja értékelni a brit fajtát és ezzel együtt az ő elragadó, különleges lényét.

Érdeklődni kizárólag e-mailben: mentholxx@gmail.com (Bp.)
MacskamentésGazdikereső tüneményes, gyönyörű, idősebb mentett kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett tüneményes és gyönyörűséges idősebb kislány cica! Ivartalanított, chippel ellátott, oltott, bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Idősebb embernek is ideális társa lenne: ő nem vágyik másra, csak nyugalomra és arra, hogy beülhessen a gazdi ölébe, akinek hosszan, szeretettel dorombolhat...
Igazi problémamentes, nyugodt cica ő, aki már nem ugrál, nem rombol, nem csinál az égvilágon semmi rosszat.
Várja jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes virágszál!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
Macskamentés


Gazdikereső 1 éves, tündéri, gyönyörű mentett kandúrka!

Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, tüneményes kandúrka!

Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbe adtuk - azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva "kedves gazdái" nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődést és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés


Gazdikereső gyönyörű és tündéri mentett kislány cica!

Szerető gazdiját keresi a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes kislány cica!
Ezt a tündért sintértelepről altatás elől mentettük. Nagyon kedves, kiegyensúlyozott, problémammentes, jól táplált cica lévén biztosan gazdás volt valamikor - csak elhagyták...
Csöndes, nyugodt, teljességgel problémamentes, "bocs, hogy élek"-típus, aki nem tolakodik erőszakosan a simiért, ámde nagyon-nagyon boldog már attól, ha hozzá szólunk: ekkor rögtön fölkel, belesimul a kezünkbe, és dorombol, hízeleg. Igazi édes, ölbenülős virágszál.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. A többi cicához is odasimul...
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, 2x oltva várja méltó, szerető örökbefogadó gazdiját ez a nagyon kedves, és nem mellesleg gyönyörű, "főnyeremény" kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentés
-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 381. mentholx  |   Válasz erre2012-02-08 03:35:38 [27.] 
Gazdikereső gyönyörű és tündéri kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes tricolor színű kislány cica!
Ezt a tündért sintértelepről altatás elől mentettük. Biztosan gazdás cica volt valamikor, csak elhagyták, és emiatt most nagyon szomorú.
Csöndes, nyugodt, teljességgel problémamentes, "bocs, hogy élek"-típus, aki nem tolakodik erőszakosan a simiért, ámde nagyon boldog már attól, ha hozzá szólunk: ekkor rögtön fölkel, belesimul a kezünkbe, és forog körbe, dorombol, hízeleg. Igazi nyugodt, ölbenülős típus. Idősebb embernek is remek társa lenne.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Lehetőleg egy nyugodt családba szeretne költözni, ahol már nincs nagy jövés-menés, nincs kicsi gyerek.
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, 2x oltva várja méltó, szerető örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes tüneményes, nem mellesleg gyönyörű, „főnyeremény” kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
macskamentők-
Gazdikereső 1 éves, tündéri mentett kandúrka!

Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, oltott, parazitamentesített tüneményes kandúrka!
Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbeadtuk - azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva "kedves gazdái" nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődés és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) macskamentők
KÉP:

-

Gazdikereső tündérvirág mentett kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, oltott, parazitamentesített, chippel ellátott kislány cica!
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira. Idősebb embernek is remek társa lenne. Várja jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, kedves, jobb sorsra érdemes kislány! 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) (Macskamentők)-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 380. mentholx  |   Válasz erre2011-11-27 20:00:59 [28.] 
Tüneményes mentett kiskandúr várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 8 hónapos, csodaszép bundájú, parazitamentesített, chippel ellátott, csupaszív ivartalanított kandúrka!
Nagyon hányatott az ő eddigi kis élete: a népligeti aluljáróban találtam rá nagyon rossz állapotban, kiszáradva, ahol az ottaniak elmondása szerint 3 napig beszorulva, étlen-szomjan várt a segítségre...
Nagyon szépen helyre jött, az emberekbe vetett hite pedig az őt ért hányattatások ellenére is töretlen: elképesztően embercentrikus, dorombol, ölelget, bújik, és egyedi szokása, hogy felmászik az arcomhoz, és orrát az orromhoz nyomja, kifejezve ezzel szeretetét és bizalmát.
Teljesen problémamentes, nyugodt, szobatiszta, kisgyerek, kutya, másik cica mellé is nyugodtan befogadható, igazi főnyemermény álom-macska.
Várja méltó gazdiját ez a csordultig szerető kis kincs!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com

(Bp.)-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 379. eva56  |   Válasz erre2011-09-27 20:30:12 [29.] 
Szergej

Az állatorvosi rendelő rácsához kötötték, majd sorsára hagyták a kutyát. Hajnali járókelők fedezték fel a reszkető,rémült kutyát.
Szergej fiatal, sovány németjuhász keverék kan, ordas színű, 1 éves körüli.
Hátsó lábai kicsit hajlottak feltehetően a kalciumhiánytól, amit gyerekkorában kellett volna megadni számára.
A kutyus jó természetű, érdeklődő és egyre oldottabb az emberekkel.
Szerető gazdát keresünk számára, aki nem dobja el többé!Kalifa

Végtelenül elegáns, gyönyörű megjelenésű, bézs, labrador keverék, kan kutyus keresi befogadó családját. Nagyon fiatal, kicsit sovány kutyus,
1 év körüli.
Nagy térre, sok mozgásra van szüksége. Csak kertes házba, szabad tartásra adjuk ki!
Hatvan külterületén, a sóderosnál találtuk.

Végtelenül elegáns, gyönyörű megjelenésű, bézs, labrador keverék, kan kutyus keresi befogadó családját. Nagyon fiatal, kicsit sovány kutyus,
1 év körüli.
Nagy térre, sok mozgásra van szüksége. Csak kertes házba, szabad tartásra adjuk ki!
Hatvan külterületén, a sóderosnál találtuk.
Melli

4 hónaposra tippelt, nagytestű drótszőrű szuka kölyökkutya keresi gazdáját. Segítsetek gazdát találni számára!

Kedves Aranka!
Pénteken, 16-án találtuk este ezt a hatalmas kutyakölyköt, mi ír farkaskutyára tippelünk, arra hasonlít a legjobban. Azt szeretném megkérdezni, hogy jelentette-e valaki ennek a kölyöknek az eltűnését? Mert találtunk neki új gazdát, aki nagyon szívesen magához venné, ismerjük is őket, és biztosan jó helye lenne, csak lehet, hogy hiányzik az eredeti gazdájának, így elsősorban őket kéne megtalálni. Ilyen esetben mi a teendő? A kölyök nőstény, elég sovány, tele volt kullanccsal is, napok óta kóborolhatott.
üdv.: Rüdiger Bianka rudigerbianka@freemail.hu
Két kiscica keresi gazdáját!
két aranyos, szelíd, lány kiscica akik 2hónaposak

Több kép e-mailban kérhető az alapítvány vezetőjétől! Érdeklődni:
http://www.kutyasziv.hu/index.html
Rudas Aranka Kutyaszív
+36 20 248 0208
e-mail cím: ariar60@gmail.com

Kérném szavazatok ránk,osszátok meg lájkoljátok stb.

http://www.szeretemakisallatom.hu/hasonmas-verseny.php?mode=profile_50

Szavazni naponta egyszer lehet !
A hasonmásverseny 2011. szeptember 13-tól 2011. október 30-ig tart.S.O.S. Altatásra Ítélt Állatok
Gazdát kereső árva kutyák, cicák
<A HREF="http://www.kutya
 378. mentholx  |   Válasz erre2011-09-26 01:25:24 [30.] 
Tündéri, gyönyörű hófehér kiscica várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 5 hónapos hófehér bundájú, dorombolós, bájos, extrém kedves kicsi lány!
A gondnok szólt, hogy az utcán talált egy kiscicát - vagyis a kicsi találta meg őt, keservesen sírva a segítségért, nem tágítva mellőle -, így került a gondozásomba. Az eddigi hányatott sorsa ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: hála égnek semmi félelem nincs benne, belesimul az ember tenyerébe, dorombol, bújik, azt se tudja, hogyan kedveskedjen.
Bent van tartva, szobatiszta, korához képest nagyon intelligens, nyugodt, játékos, kisgyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is befogadható. Igazi főnyeremény kiscica! Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja gazdiját ez az imádnivaló, csupaszív, gyönyörű kislány.

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Budapest) macskamentő

KÉP:

<IMG SRC="" border=0>
<IMG SRC="" border=0>
-

Gazdikereső mentett, tündérbűbáj, gyönyörű kisbaba!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 8 hónapos kis csoda!
Szívszorító az ő eddigi kis élete: kórházudvarba dobták ki tesójával együtt (akiért későn ment a segítség, elütötte az autó), betegen, magára hagyatva. Egy néni szólt róla, én pedig rohantam, és még épp időben érkeztem.
Amint hazaértem vele, bújt, dorombolt, azt se tudta, hogyan hálálja meg a segítséget - az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben.
Elképesztően értelmes, alkalmazkodó, hatalmas szívű, csordultig szerető kislány ő, aki folyamatosan azt lesi, hogyan tudna maximálisan megfelelni az embernek és meghálálni a gondoskodást. Amint meglát, dorombol, dagaszt, hempereg, ölelget; hihetetlen, mennyi szeretet szorult ebbe a kis cicába.
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Ivartalanítva, parazitamentesítve, chipezve költözhet új családjába.
Kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki legalább annyira szereti majd, mint amennyire ő szeret, és élete végéig felelősséget vállal érte, soha nem hagyja cserben, családtagként szereti – ahogyan ő azt megérdemli!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.)
macskamentő
KÉP:
ttp://gallery.site.hu/d/19295487-1/Picike_1.jpg
<IMG SRC="" border=0>
-
Gazdikereső fiatal, gyönyörű, csupaszív mentett kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!
Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből adódóan feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem ritka ez manapság...). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: ő mindenkit szeret, levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, hálás minden jó szóért. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen az embernek. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom – most is kutyák, cicák mellett él tökéletes összhangban. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért, ebben teljesen biztos vagyok. Várja szerető, méltó gazdiját ez a kis maszatos arcú, csordultig szeretni tudó kincs!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) macskamentők


-

Gazdikereső tündéri és gyönyörű kicsi lány!
Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes és gyönyörűséges 3-4 hónapos cirmos-mintás, fehér zoknis ivartalanított kislány cica!
Feltehetően felelőtlenül tartották és elkallódott otthonról, de még csak egy nyakörv se volt rajta azonosító bilétával, így eredeti gazdáját nem keressük, nem ilyet érdemel.
Bent van tartva, szobatiszta, tüneményes, más cica, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható. Dorombolós, hálás kis tünemény, aki vár az Igazira!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentők
<IMG SRC="" border=0>


-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 377. eva56  |   Válasz erre2011-09-21 10:51:31 [31.] 
Most is felajánlom ,ha nyerek , mint a chipezést .Nyeremény:
Fő díj 50 ezer forintos kutyakaja utalvány
Kérném szavazatok ránk,osszátok meg lájkoljátok stb. Örökbefogadott pinscher lány, chipeztettem,ivartalanítattam
és gyönyörű nem elhízott .Köszönhető a light tápnak.
Előre köszönjük szavazataitokat.

http://www.szeretemakisallatom.hu/hasonmas-verseny.php?mode=profile_50

Szavazni naponta egyszer lehet !
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18891

S.O.S. Altatásra Ítélt Állatok
Gazdát kereső árva kutyák, cicák
<A HREF="http://www.kutya
 376. mentholx  |   Válasz erre2011-09-13 13:25:03 [32.] 
Gazdikereső csodaszép, csupaszív fiatal mentett kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal, tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, chipes, parazitamentes kandúrka!
Szomorú az ő eddigi élete: csont soványan bukkant fel nagyszüleim kertjében, ám egykor ő gazdás lehetett: hihetetlen ember-centrikus, bent is nagyon szépen viselkedik, nyugodt, nem ugrik fel sehova, és tökéletes megbízhatósággal használja az almot.
A természetét illetően: lépni alig lehet tőle, 8-asokban tekereg a lábunk körül, bújik, ölelget, dorombol. Időnként még ijedezik, ami az eddigi rossz sorsából következtethető (a kóbor macskákat rengetegen üldözik, bántják), de ez napról-napra ritkábban fordul elő, és egy biztonságos, végleges otthonban teljesen el fog múlni.
Másik cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható - a saját kutyám lábai körül is dorombolva nyulcasozik...
Várja szerető örökbefogadóját ez a nagyon kedves – és nem mellesleg gyönyörű - cicuska!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com macskamentők-
Bűbájos mentett babácska várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, 8 hetes tündéri és gyönyörűséges koromfekete kiskandúr!
Nagyon szomorú az ő eddigi kis élete: egy üzlet előtt, a bevásárlókocsik alatt bújdosva, keservesen sírva találtam, ahova valaki szándékosan kidobhatta. Hihetetlen éhesen, kimerülten, beragadt szemekkel, bolhásan szedtem össze és hoztam haza. Rögtön fürdetve lett, parazitamentesítve, és a szeme kezelve (ami most már nagyon szép).
Az őt ért eddigi hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben, még a fürdést és egyéb procedúrákat is beleegyezve, hang nélkül tűrte, majd hangos berregéssel hálálta meg a segítséget… Bújik bele a tenyérbe, bukfencet vetve közben, és örömében folyamatosan dagaszt – még evés közben is.
Várja álom-gazdiját ez a tündéri, jobb sorsra érdemes, főnyeremény kisbaba!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) macskamentő-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 375. mentholx  |   Válasz erre2011-09-09 02:39:53 [33.] 
Tündéri, gyönyörű hófehér kiscica várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 4 hónapos hófehér bundájú, dorombolós, bájos, extrém kedves kicsi lány!
A gondnok szólt, hogy az utcán talált egy kiscicát - vagyis a kicsi találta meg őt, keservesen sírva a segítségért, nem tágítva mellőle -, így került a gondozásomba. Az eddigi hányatott sorsa ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: hála égnek semmi félelem nincs benne, belesimul az ember tenyerébe, dorombol, bújik, azt se tudja, hogyan kedveskedjen.
Bent van tartva, szobatiszta, korához képest nagyon intelligens, nyugodt, játékos, kisgyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is befogadható. Igazi főnyeremény kiscica! Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja gazdiját ez az imádnivaló, csupaszív, gyönyörű kislány.

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Budapest)

KÉP:

-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 374. mentholx  |   Válasz erre2011-08-18 00:37:05 [34.] 
Gazdikereső fiatal, gyönyörűséges, csupaszív kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!
Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből adódóan feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem ritka ez manapság...). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: ő mindenkit szeret, levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, hálás minden jó szóért. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen az embernek. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom – most is kutyák, cicák mellett él tökéletes összhangban. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért, ebben teljesen biztos vagyok. Várja szerető, méltó gazdiját ez a kis maszatos arcú, csordultig szeretni tudó kincs!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.) Macskamentés
KÉP:

-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 373. kasznakata  |   Válasz erre2011-08-12 11:41:17 [35.] 


kasznakata
Adószámunk: 18195376-2-42
www.állatésember.hu
Számlaszámunk: 12010453-01006150-00100004
 372. mentholx  |   Válasz erre2011-08-03 17:28:18 [36.] 
Tüneményes fiatal mentett kiskandúr várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 6 hónapos kórház udvarából mentett tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kandúrka!
Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, az emberekbe vetett bizalma mégis töretlen: ahogy meglát, dugja fejét az ember tenyerébe és közben teljes gőzzel dagaszt, dorombol.
Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja őt!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés

KÉP:


-
Tüneményes fiatal mentett kislány várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható fiatal, kórház udvarából mentett helyes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kislány!
Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, bántották, de egy kis rehabilitáció után mára már egy ember-centrikus, hálás, ragaszkodó cica lett, aki nagyon vágyik a szeretetre, és legfőképpen a saját, végleges gazdira!
Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja őt!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.)

KÉP:
-
Gazdikereső fiatal, tündéri helyes mentett kislány!

Szerető gazdit keres Nyuszi, a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 8 hónapos, gyönyörű és tüneményes mentett kislány!
Nyuszit kórházudvarból mentettük, ahol üldözött cicaként élte gyerekkorát. Bizalma mégis töretlen; nagyon szeretne végre valakihez tartozni, valakit szeretni.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja leendő szerető gazdiját ez a gyönyörű, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó jobb sorsra érdemes kislány.
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
- Macskamentés –

KÉP:
-
Gazdikereső tündéri, nyugodt mentett kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira - igazi társ.
Várja hát jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
Macskamentés


KÉP:
-
Gazdikereső hatalmas termetű (- és szívű!) csodaszép mentett kandúr!

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett igazi hatalmas, nagyszívű, szeretetbomba, ivartalanított és chippel ellátott kandúr!
Az első pillanattól fogva egy bűbáj, aki nagyon hálás minden jó szóért. Neki csak egy a lényeg: hogy minél közelebb érezhesse magát a gazdihoz - és akkor megállás nélkül (ám nem tolakodóan) bújik, dorombol, ölelget; specialitása, hogy szemből, két oldalról a nyakunkat öleli át, és arcunkba fúrja a nagy busa fejét.
Bent van tartva, szobatiszta, más cicákkal is jól kijön, igazi nyugodt, jámbor, megbízható, problémamentes cicó: főnyeremény.
Várja méltó, jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes csordultig szeretni tudó kandúr!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.)
Macskamentés
Kép:
-
Gazdikereső mentett, tündérbűbáj, gyönyörű kisbaba!
Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 6 hónapos kis csoda!
Szívszorító az ő eddigi kis élete: kórházudvarba dobták ki tesójával együtt (akiért későn ment a segítség, elütötte az autó), betegen, magára hagyatva. Egy néni szólt róla, én pedig rohantam, és még épp időben érkeztem.
Amint hazaértem vele, bújt, dorombolt, azt se tudta, hogyan hálálja meg a segítséget - az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben.
Elképesztően értelmes, alkalmazkodó, hatalmas szívű, csordultig szerető kislány ő, aki folyamatosan azt lesi, hogyan tudna maximálisan megfelelni az embernek és meghálálni a gondoskodást. Amint meglát, dorombol, dagaszt, hempereg, ölelget; hihetetlen, mennyi szeretet szorult ebbe a kis cicába.
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Ivartalanítva, parazitamentesítve, chipezve költözhet új családjába.
Kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki legalább annyira szereti majd, mint amennyire ő szeret, és élete végéig felelősséget vállal érte, soha nem hagyja cserben, családtagként szereti – ahogyan ő azt megérdemli!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.)
- Macskamentés -
KÉP:
-
Gazdikereső csodaszép, fiatal, tündéri ezüst kislány cica!
Szerető gazdit keres a képen látható kórházudvarba kidobott és onnan a biztos halál elől megmentett fiatal, különleges ezüst színű, ivartalanított, chipes, tüneményes lány cicus.
Az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben. Bent van tartva, nagyon nyugodt, szobatiszta - igazi főnyeremény cica.
Várja szerető leendő gazdiját ez a jobb sorsa érdemes nagyon bájos, csupaszív, és nem mellesleg gyönyörűséges kislány!
mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés
KÉP:


-
Gazdikereső fiatal, nagyon kedves kislány cica!
Szerető gazdát keres a képen látható (a kép nem adja igazán vissza, hogy milyen szép, különleges ő) mentett, fiatal, nagyon kedves ivartalanított kislány cica.
Szomorú a története: gazdás cica volt, de utazásra hivatkozva kihajították - így került a gondozásunkba. Az őt ért hányattatások ellenére is bízik az emberben, nagyon hálás minden jó szóért. Nagyon rendes, nyugodt, jó cica.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható (másik cica mellett lakott eddig). Nagyon várja jobb sorsát, szerető, végre méltó gazdiját ez a kedves és szép kislány!
mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) Macskamentés
KÉP:
-
Gazdikereső fiatal, kedves, gyönyörű kislány!
Szerető gazdit keres a képen látható (a kép nem adja vissza igazán, hogy milyen gyönyörű, különleges) utcáról mentett tündéri, gyönyörű, fiatalka (max. 8 hónapos), ivartalanított, chipes kislány cica.
Az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben - nagyon kedves, hízelkedős, hálás cicus.
Bent van tartva, szobatiszta. Egyetlen „bűne”, hogy más cicát nem szeret, így egyedüli cicának ajánljuk.
Várja szerető leendő gazdiját ez a hányatott sorsú, jobb sorsa érdemes árva, helyes kislány!
mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) Macskamentés
KÉP:
-
Gazdikereső 1 éves, tündéri kandúrka!
Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, tüneményes kandúrka!
Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbeadtuk - azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva "kedves gazdái" nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődés és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) Macskamentés
KÉP:
-
Gazdikereső max. 1 éves csupaszív kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!
Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből adódóan feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem ritka ez manapság...). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: ő mindenkit szeret, levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, hálás minden jó szóért. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen az embernek. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért, ebben teljesen biztos vagyok. Várja szerető, méltó gazdiját ez a kis maszatos arcú, csordultig szeretni tudó kincs!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.) Macskamentés
KÉP:-
Gazdikereső fiatal, gyönyörű és tündéri kislány!
Szerető gazdit keres a képen látható kórházudvarból mentett, tüneményesen kedves és szép ivartalanított kislány cica!
Valószínűsíthető, hogy rengeteg társához hasonlóan megunt cica volt, akitől ilyen módon akartak megszabadulni. Az emberekbe vetett hite mégis töretlen: ez a kislány csordultig tele van szeretettel! Meglát bennünket, és már ennyitől egy helyben dagaszt, forgolódik, helyezkedik, bújik, dorombol.
Bent van tartva, szobatiszta, nyugodt, problémamentes, kisebb gyerek, más cica mellé is befogadható, igazi főnyeremény cica! Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját ez a bűbáj és nem mellesleg gyönyörű kislány!
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 2. ker.)
KÉP:


-
Gazdikereső fiatal, gyönyörű vörös mentett kandúrka!
Ezt a gyönyörű fiatal, rózsaszín nózis vörös kandúrkát utcáról mentettük. Egy elhagyatott kertben élt többedmagával. Látszott, hogy etették olykor-olykor, de alapvetően félt az emberektől: az emberek nagy része üldözi a kóbor szerencsétleneket. Ám őkelme nem reménytelen eset: kézzel fogtuk meg, olyan közel jött hozzánk. Egy kis törődés után ő egy szuper cica lesz. Bizalmuk visszanyerése után ezek a sokat szenvedett, üldözött cicák lesznek a leghűségesebb társak.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörűség. (Ivartalaníttattuk, így a leendő gazdinak erre se lesz már gondja.) mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés
KÉP:
-
Gazdikereső kb. 6 hónapos csodaszép tricolor mentett kislány!
Ezt a gyönyörű fiatal kislányt testvéreivel együtt egy temetőből mentettük, oda születtek. Itt pártfogó etetőjükön kívül mindenki üldözte, bántotta őket. Ám őkelme nem reménytelen eset: kézzel fogtuk meg, olyan közel jött hozzánk. Sőt, a rendszeres etetőjéhez, pártfogójához mindig bújt, dorombolva üdvözölte. Egy kis törődés után ő egy remek cica lesz. Bizalmuk visszanyerése után ezek a sokat szenvedett, üldözött cicák lesznek a leghűségesebb társak.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörűség. (Ivartalaníttattuk, így a leendő gazdinak erre se lesz már gondja.) mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés
KÉP:

-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 371. mentholx  |   Válasz erre2011-07-28 23:01:59 [37.] 
Gazdira vár ez a tündérbűbáj kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!
Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből ítélve feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem meglepő ez manapság...). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben; hatalmas a szíve, ő mindenkit szeret, aki jóindulattal közelít felé. Levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, bújik bele az emberbe, és közben "beszélget", hálás minden jó szóért - ő már ennyitől a világ legboldogabb cicája. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen. A boxban való utazást is szó nélkül, dorombolva tűrte. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért ez a kis csupaszív, jobb sorsra érdemes drágaság. Nagyon szeretne már valakihez tartozni!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés
-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 370. mentholx  |   Válasz erre2011-07-24 15:50:51 [38.] 
Gazdikereső max. 1 éves tüneményes kandúrka!
Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!
Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből adódóan feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem ritka ez manapság). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben; ő mindenkit szeret, levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, hálás minden jó szóért. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen az embernek. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért, ez egészen biztos. Várja szerető, méltó gazdiját ez a kis maszatos arcú kincs!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentés
KÉP:


-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 369. mentholx  |   Válasz erre2011-05-16 03:12:52 [39.] 
Tüneményes fiatal mentett kislány cica várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 8 hónapos kórház udvarából mentett tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!
Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, az emberekbe vetett bizalma mégis töretlen: ahogy meglát, dugja bele fejét az ember tenyerébe és közben mindent beleadva dagaszt, dorombol…
Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja Őt!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentés

KÉP:

-

Gazdikereső 6 hónapos, gyönyörű mentett kislány cica

Gazdit keres a képen látható mentett, kb. 6 hónapos helyes és gyönyörű tricolor kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja szerető leendő gazdijához ez a helyes, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés –-

Gazdikereső kb. 4 hónapos bűbájos, gyönyörű mentett kislány

Szerető gazdit keres a képen látható családnál született, onnan rossz körülmények közül mentett bűbájos, embercentrikus, különleges tricolor színű, selymes szőrű kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, macskabarát kutya mellé is befogadható - igazi főnyeremény.
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja leendő szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes tüneményes kislány!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés -


-

Gazdikereső 6 hónapos tündéri helyes mentett kislány

Szerető gazdit keres Nyuszi, a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 6 hónapos, gyönyörű és tüneményes mentett kislány!
Nyuszit kórházudvarból mentettük, ahol üldözött cicaként élte gyerekkorát. Bizalma mégis töretlen - nagyon szeretne valakihez tartozni, valakit szeretni.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja leendő szerető gazdiját ez a gyönyörű, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó jobb sorsra érdemes kislány.
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés -


-

Gazdikereső tündérvirág, nyugodt, kórház udvarából mentett kislány cica

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamanetes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira - igazi családi kedvenc.
Várja hát jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők
-

Gazdikereső hatalmas termetű (- és szívű!) csodaszép mentett (ex)kandúrka

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett igazi hatalmas, nagyszívű, szeretetbomba, ivartalanított és chippel ellátott kandúrka!
Az első pillanattól fogva egy bűbáj, aki nagyon hálás minden jó szóért. Neki csak egy a lényeg: minél közelebb érezhesse magát a gazdihoz - és akkor megállás nélkül (ám nem tolakodóan) bújik, dorombol, ölelget...
Bent van tartva, szobatiszta, más cicákkal is jól kijön, igazi nyugodt, jámbor, megbízható, problémamentes cicó - ideális családi kedvenc!
Várja méltó, jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes bűbáj!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők
Kép:

-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 368. Slack  |   Válasz erre2011-04-14 17:17:48 [40.] 
AJÁNDÉKA ELVIHETŐ NYÍREGYHÁZÁN KÉT KIS KUTYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1fiú,1lány!
3 HÓNAPOSAK,JÁTÉKOSAK444(nem nőnek nagyra!!!)
érd.: barby18@windowslive.com

képek: http://gallery.site.hu/u/Slack/ajandek_kutyusok/
 367. mentholx  |   Válasz erre2011-04-13 08:55:55 [41.] 
1.

Gazdikereső 6 hónapos, gyönyörű mentett kislány

Gazdit keres a képen látható mentett, kb. 6 hónapos helyes és gyönyörű tricolor kislány.
Bent van tartva, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja szerető leendő gazdijához ez a helyes, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés –2.

Gazdikereső 6 hónapos gyönyörű és bájos kiskandúr

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 6 hónapos nagyon helyes, gyönyörű (nagyrészt hófehér) kiskandúr.
Az őt ért hányattatások ellenére is ("embertársaink" üldözték-zavarták) bízik az emberben, nagyon aranyos.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, macskabarát kutya mellé is örökbefogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja szerető leendő gazdiját ez bájos, jobb sorsra érdemes kiskandúr!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés -


3.

Gazdikereső kb. 12 hetes bűbájos, gyönyörű mentett kislány

Szerető gazdit keres a képen látható családnál született, onnan rossz körülmények közül mentett bűbájos, embercentrikus, különleges tricolor színű, selymes szőrű kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, macskabarát kutya mellé is befogadható - igazi főnyeremény.
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja leendő szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes tüneményes kislány.
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés -


4.

Gazdikereső kb. 6 hónapos tüneményes mentett kislány

Szerető gazdit keres a képen látható családnál született, onnan rossz körülmények közül mentett bűbájos, dorombolós, bújós, nyugodt, problémamentes fél év körüli kislány cica.
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja jobb sorsát, szerető méltó gazdiját ez a rengeteg szeretetet adni tudó főnyeremény kislány!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés –


5.

Gazdikereső 6 hónapos tündéri mentett kandúrka

Szerető gazdit keres a képen látható családnál született, onnan rossz körülmények közül mentett nagyon helyes, gyönyörű, problémamentes fél év körüli kandúrka.
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja jobb sorsát, szerető méltó gazdiját ez a rengeteg szeretetet adni tudó főnyeremény kisfiú!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés –


6.

Gazdikereső 6 hónapos tündéri helyes mentett kislány

Szerető gazdit keres Nyuszi, a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 6 hónapos, gyönyörű és tüneményes mentett kislány!
Nyuszit kórházudvarból mentettük, ahol üldözött cicaként élte gyerekkorát. Bizalma mégis töretlen - nagyon szeretne valakihez tartozni, valakit szeretni.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja leendő szerető gazdiját ez a gyönyörű, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó jobb sorsra érdemes kislány.
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés -


7.

Gazdikereső tündérvirág, nyugodt, kórház udvarából mentett kislány cica

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamanetes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira - igazi családi kedvenc.
Várja hát jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők


8.

Gazdikereső hatalmas termetű (- és szívű!) csodaszép mentett (ex)kandúrka

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett igazi hatalmas, nagyszívű, szeretetbomba, ivartalanított és chippel ellátott kandúrka!
Az első pillanattól fogva egy bűbáj, aki nagyon hálás minden jó szóért. Neki csak egy a lényeg: minél közelebb érezhesse magát a gazdihoz - és akkor megállás nélkül (ám nem tolakodóan) bújik, dorombol, ölelget...
Bent van tartva, szobatiszta, más cicákkal is jól kijön, igazi nyugodt, jámbor, megbízható, problémamentes cicó - ideális családi kedvenc!
Várja méltó, jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes bűbáj!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők
Kép:

9.

Gazdikereső nagyon helyes, nehéz sorsú, 5 hónapos kislegény!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 5 hónapos, ivartalanított, chippel ellátott, szobatiszta, más cica mellé is befogadható helyes és gyönyörű kisfiú!
Nagyon szívszorító az ő története: üldözött cicaként kellett leélnie gyerekkorát, minek hatására még mindig benne van a félelem. Ám mivel gyerek még, és az őt régóta etető hölgy felé nyitott, bújt hozzá, egy szerető otthonban magára talál majd, és teljes értékű,
hűséges, egy életre hálás, nagyszerű cicája lesz valakinek!
Várja jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes helyes és gyönyörű kislegény!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők10.

Gazdikereső mentett, tündérbűbáj, gyönyörű kiscica lány!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 4 hónapos kis csoda!
Szívszorító az ő eddigi kis élete: kórházudvarba dobták ki tesójával együtt (akiért későn ment a segítség, elütötte az autó...), betegen, magára hagyatva. Szóltak róla, én pedig rohantam, és még épp időben érkeztem...
Amint hazaértem vele, bújt, dorombolt, azt se tudta, hogyan hálálja meg a segítséget - az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben...
Elképesztően értelmes, alkalmazkodó, hatalmas szívű, csordultig szerető kislány ő, aki folyamatosan azt lesi, hogyan tudna maximálisan megfelelni és meghálálni a gondoskodást. Amint meglát, dorombol, dagaszt, hempereg, ölelget - hihetetlen, mennyi
szeretet szorult ebbe a kis cicába.

A macskanáthája kezelve lett, és bár még nem gyógyult meg teljesen, kifele jön belőle, így már most megkezdtük a gazdikeresést, hogy amint meggyógyul és átesik az ivartalanításon, költözhessen a végleges családjába.

Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható.

Kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki legalább annyira szereti majd, mint amennyire ő fog szeretni, és élete végéig felelősséget vállal érte, soha nem hagyja cserben, családtagként szereti...

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- Macskamentés --
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2011-04-13 09:02:46]
 366. mentholx  |   Válasz erre2011-03-20 16:27:47 [42.] 
Gazdikereső tündérvirág, nyugodt, kórház udvarából mentett kislány cica

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!

Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira.

Várja hát jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kislány!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők
-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 365. mentholx  |   Válasz erre2011-03-20 16:19:24 [43.] 
Gazdikereső tündéri, gyönyörű, fiatal mentett (ex)kandúrka!

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett, ezüst-fehér színű, ivartalanított, chipes, bűbájos fiatal kandúrfi.

Az első perctől kezdve egy bűbáj, aki nagyon hálás a törődésért: minden vágya az, hogy az ember ölében lehessen, a végletekig gazdi-centrikus, "szól", ha nem vele foglalkoznak. Szobatiszta, problémamentes, más
cicákkal is jól kijön, játékos, nem válogatós - ideális családi kedvenc!

Várja szerető jólelkű örökbefogadó gazdiját!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők-

Gazdikereső hatalmas termetű (- és szívű!) csodaszép mentett (ex)kandúrka

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett igazi hatalmas, nagyszívű, szeretetbomba, ivartalanított és chippel ellátott kandúrka!

Az első pillanattól fogva egy bűbáj, aki nagyon hálás minden jó szóért. Neki csak egy a lényeg: minél közelebb érezhesse magát a gazdihoz - és akkor megállás nélkül (ám nem tolakodóan) bújik, dorombol, ölelget...

Bent van tartva, szobatiszta, más cicákkal is jól kijön, igazi nyugodt, jámbor, megbízható, problémamentes cicó - ideális családi kedvenc!

Várja méltó, jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes bűbáj!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők-


Gazdikereső tündérvirág, nyugodt, kórház udvarából mentett kislány cica

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!

Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira.

Várja hát jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kislány!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők
-


Gazdikereső nagyon helyes, kb. 5 hónapos mentett kislány!

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett kb. 5 hónapos, különleges mintázatú, nagyon helyes, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!

Szomorú a története: a kórházudvarban sokan üldözték, ám az emberekbe vetett hite töretlen maradt: nagyon hálás, ember-centrikus kislány, akinek leghőbb vágya egy saját, szerető gazdi, aki kárpótolja őt a méltatlan gyerekkoráért. Egy biztos: ő ezt sokszorosan fogja viszonozni.

Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is befogadható.

Várja jó lelkű örökbefogadó gazdiját ez a nagyon kedves és szép, jobb sorsra érdemes kislány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők-


Gazdit keres Nyuszi, a tündéri, nehéz sorsú, 5 hónapos kislány cica!

Szerető gazdit keres Nyuszi, a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 5 hónapos ivartalanított, chippel ellátott, szobatiszta, más cica mellé is
befogadható helyes és gyönyörű kislány cica!

Nagyon szívszorító az ő története: a kórházudvarban üldözött cicaként kellett leélnie gyerekkorát, minek hatására még mindig benne van a félelem. Ám mivel gyerek még, és egyébként az udvarban is nyitott
felénk, barátkozott, egy szerető otthonban magára talál majd, és teljes értékű, hűséges, egy életre hálás, nagyszerű cicája lesz valakinek!

Nyuszi, a jobb sorsra érdemes helyes és gyönyörű kislány várja jólelkű örökbefogadó gazdiját, megmentőjét, életének rendbe tevőjét!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők-


Gazdikereső nagyon helyes, nehéz sorsú, 5 hónapos kislegény!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 5 hónapos, ivartalanított, chippel ellátott, szobatiszta, más cica mellé is befogadható helyes és gyönyörű kisfiú!

Nagyon szívszorító az ő története: üldözött cicaként kellett leélnie gyerekkorát, minek hatására még mindig benne van a félelem. Ám mivel gyerek még, és az őt régóta etető hölgy felé nyitott, bújt hozzá, egy
zerető otthonban magára talál majd, és teljes értékű, hűséges, egy életre hálás, nagyszerű cicája lesz valakinek!

Várja jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes helyes és gyönyörű kislegény!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők


-

Gazdikereső tüneményes, csupa-csupaszív fiatal mentett kandúrka!

Szerető gazdiját keresi a képen látható mentett, ivartalanított, chippel ellátott, fiatal szeretetbomba kandúrka!

Az utcán találtam tökéletes testi-lelki állapotban, nyakörvvel a nyakában, ám senki nem kereste, így most új gazdájára vár, arra, aki vigyáz rá és megbecsüli Őt...

Leírhatatlanul hálás, édes, emberközpontú, nyugodt, alkalmazkodó cica ő, akivel az égvilágon semmi gond nincs, és aki temérdek szeretettel képes
elhalmozni az embert.

Egészséges, szobatiszta, kisgyerek, más cica, kutya mellé is befogadható - nem túlzás állítani, hogy Tökéletes cica, ideális családi kedvenc, hűséges társ.

Csak egyet szeretne igazán: egy saját, szerető gazdit, akit elhalmozhat szeretetével.

Várja hát szerető jólelkű leendő gazdáját ez a tündérvirág, jobb sorsra érdemes kandúrka!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők
-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 364. mentholx  |   Válasz erre2011-03-10 01:17:13 [44.] 
Gazdikereső tüneményes, szeretetbomba fiatal kandúrka!

Szerető gazdiját keresi a képen látható szeretetbomba, csupaszív mentett fiatal kandúr cica.
Az utcán találtam nagyon jó állapotban, nyakörvvel a nyakában, ám senki nem kereste, így most új gazdájára vár, arra, aki vigyáz rá és megbecsüli őt...
Leírhatatlanul édes, emberközpontú, nyugodt, alkalmazkodó cica, akivel semmi gond nincs, és aki rengeteg szeretetet tud adni. Szobatiszta, kisgyerek, más cica, kutya mellé is befogadható. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja szerető leendő gazdáját ez a tündérvirág kandúrka.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 363. vajnorak janosne  |   Válasz erre2011-02-23 11:19:44 [45.] 
Még mindíg gazdit keresünk Dömpinek 16 hónapos eléggé domináns bordói kan kutyusnak. Szuka kutyával jól kijön. Felelősség tudatos gazdi jelentkezését várjuk.
TEL:70/4536153 20/4420096


http://www.bordeaux-idog.com/c-alom.htm
 362. vajnorak janosne  |   Válasz erre2011-02-23 11:16:15 [46.] 

2 éves cicamama gazdit keres érdeklődni Tatabányán 0634301428

http://www.bordeaux-idog.com/c-alom.htm
 361. mentholx  |   Válasz erre2011-02-18 16:32:31 [47.] 
Szeretetbomba fiatal mentett kislány cica vár gazdijára!Szerető gazdiját keresi Bella, a képen látható szeretetbomba, csupaszív mentett fiatal kislány cica. Bellát az utcán találtam nagyon jó állapotban, nyakörvvel a nyakában, ám senki nem kereste, így most új gazdájára vár, arra, aki vigyáz rá és megbecsüli őt...
Bella leírhatatlanul édes, emberközpontú, nyugodt, alkalmazkodó cica, akivel semmi gond nincs, és aki rengeteg szeretetet tud adni. Szobatiszta, kisgyerek, más cica, kutya mellé is befogadható. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja szerető leendő gazdáját ez a tündérvirágszál kislány.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők
-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 360. sterki  |   Válasz erre2011-01-09 06:54:23 [48.] 
IDEIGLENES HELY, VAGY GAZDI KELLENE NAGYON TÓBINAK

Tartói karácsonyi meglepetése az volt Tóbi számára, hogy a legnagyobb hidegben étlen, szomjan, rövid láncon kikötve magára hagyták. Bár addig sem vihették túlzásba a vele való foglalkozást. Tóbi az első pár napban még reménykedett, hogy a magány csak átmeneti állapot, de azután rájött, hogy végleg elhagyták. Feladta, bevonult a házába és napokon keresztül ki sem jött. Nem is volt miért szegénynek.

Tóbi gondoskodásunk hatására nagyon szépen felerősödött, látszik, hogy Ő még élni akar, hiszen még csak 6-7 év körüli lehet, reménykedik, hogy egyszer neki is lesz szerető gazdája, mivel nem is vágyik másra, csak hogy odabújjon valakihez, simogatassa magát. Árnyékként követi az embert, egy percre sem szeretné szem elől téveszteni azt, akitől jót kap, nehogy eltűnjön életéből, mint a kámfor.
Olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki elsősorban nem egy szép kutyát szeretne, hanem szeretne esélyt adni egy esélytelennek. Erőt érez magában ahhoz, hogy megszépítse ennek a kutyusnak az életét. Igazi társra lelne benne.
Tóbi ivartalanított kan, oltott, chipezett. A bezártságot, így a kennelt sem viseli, emiatt nagy bajban vagyunk vele, nehéz megoldani a tartását. Szuka kutyákkal jól megvan, szépen sétál pórázon, szobatiszta, békés jószág.
Olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki elsősorban nem egy szép kutyát szeretne, hanem szeretne esélyt adni egy esélytelennek. Erőt érez magában ahhoz, hogy megszépítse ennek a kutyusnak az életét. Igazi társra lelne benne.
Nem szépségével hódít Ő, hanem a rengeteg szeretettel, amit adni képes és befogadni.
Érdeklődni lehet: +36 30 311 9701 vagy +36 30 992 0666 telefonon és az info@mancsrancs.hu –ra írva.


Imádja a meleget, lakásban is jól viselkedik:
vacsorára várva:
imádok futkosni:
Kérlek, gyere minél előbb értem kedves gazdám:
sterki
http://www.mancsrancs.hu

"A boldogságot nem lehet ajándékba kapni.
Egyetlen titka: adni, mindig csak adni...."
 359. mentholx  |   Válasz erre2010-12-28 03:32:00 [49.] 
1.

Gazdikereső hatalmas, csupaszív kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett, hatalmas, igazi "buflák", kedves és gyönyörűséges kandúr. Nagyon nyugodt, jámbor, problémamentes, más cicákkal is jól kijövő cica, aki kiváló társa lehet idősebb vagy nyugodtabb életvitelű embernek is.
Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, chipezve fogadható örökbe ez a nagyon kedves, jószívű, jobb sorsra érdemes, szerető gazdájára váró tünemény kandúrka!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők


2.

Tündéri kisbaba várja szerető gazdiját

Szerető gazdit keres a képen látható, kb. 16 hetes, tüneményes kislány cica.
Este, az utcán meglátott, és én csak arra lettem figyelmes, hogy egy a semmiből feltűnő, pöttöm szőrmók száguld felém nyávogva, egyenesen a karjaimba - segítséget kérve. Hatalmas szerencséje volt. Vizes volt, saras, és náthás, de legalább valaki még épp időben érkezett. Az első napokban sokat kellett küzdenie, de stramm kiscica lévén hamar felépült, és mostanra már egy egészséges, erőtől kicsattanó, kiegyensúlyozott, problémamentes, játékos, és leírhatatlanul hálás, dorombolós, ember-függő Drágaság, aki nagyon közel került a szívemhez. Ő egy rendkívül értelmes, intelligens, belevaló kislány, akinek a hite mindig töretlen. Más cica, kutya, kisgyerek mellé is örökbe fogadható. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve adom oda szerető, leendő gazdájának ezt a tüneményes, és nem mellesleg gyönyörű kislányt.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők3.

Gazdikereső gyönyörű, csupaszív fiatal kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett tüneményes, max. 8 hónapos, gyönyörű márvány szürke-fehér színű kislányka!
Az első pillanattól kezdve egy nagyon nyugodt, finom lelkű, dorombolós bűbáj: az eddigi hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben. Ha meglát, azonnal üdvözöl, és mindent beleadva dorombol– ekkor ölbe veszem, Ő átkarolja a nyakamat és belebújik a hajamba. Így vagyunk percekig, és ennél több neki nem is kell a boldogsághoz! Kisgyerek, más cica, kutya mellé is nyugodtan örökbefogadható. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja szerető, méltó gazdiját ez a tüneményes, nagyon jó lelkű, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők4.

Szomorú sorsú cica vár szerető gazdijára!

Ancsikát az utcáról mentettük, ahova az őt etető emberek elmondása szerint azért került, mert gazdája meghalt, a rokonok pedig így oldották meg a macska elhelyezési kérdését...Szerencsére még épp időben érkezett a segítség, így ez a kedves és nem mellesleg gyönyörű cica megmenekülhetett.
Ancsika idősebb, nyugodt, problémamentes, szobatiszta, más macska mellé is befogadható drágaság. A kezdeti ijedtsége elillant, most már biztonságban érzi magát, és egy bújós, dorombolós tündérke lett.
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve fogadható örökbe ez a nagyon szomorú sorsú, sok szeretetet kapni és adni tudó, jobb sorsra érdemes cicahölgy! Idősebb, nyugodtabb életvitelű embernek is remek társa lenne.
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők5.

Tündér Cica megmentő gazdijára vár!

Utcáról mentett, kb. 8 hónapos ivartalanított, oltott, chipes helyes kislány cica vár megmentőjére. Hányatott sorsú, üldözött cica volt, ezért kezdetben nagyon félt, ám érezve a biztonságot, szeretetet, már dorombol, bújik. Valakinek nagyon hálás, hűséges cicája lesz. Bent van tartva, szobatiszta, más cicával is jól kijön. Nagyon várja szerető, méltó gazdáját ez a jobb sorsra érdemes és nem mellesleg gyönyörűséges cica! 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők


6.

Szerető gazdát keres Csilla, a bájos cica hölgy!

Csilla nyakörvvel a nyakában kóborolt az utcán, az életveszélyben. Eredeti gazdája nem kereste, így új gazdája jelentkezését várjuk.
Csilla fiatal, gyönyörű fekete, nagyon kedves, bájos, dorombolós, problémamentes cica lány. Más cica, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható. Szobatiszta, bent van tartva. Ivartalanítva, chipezve keresi méltó, szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes, tündér kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők
-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 358. mentholx  |   Válasz erre2010-11-24 11:49:26 [50.] 
DÓRI

Ez a tündér Cica megmentő gazdijára vár!

Utcáról mentett, kb. 8 hónapos ivartalanított, oltott, chipes helyes kislány cica vár megmentőjére. Hányatott sorsú, üldözött cica volt, ezért kezdetben nagyon félt, ám érezve a biztonságot, szeretetet, már dorombol, bújik. Valakinek nagyon hálás, hűséges cicája lesz. Bent van tartva, szobatiszta, más cicával is jól kijön. Nagyon várja szerető, méltó gazdáját ez a jobb sorsra érdemes és nem mellesleg gyönyörűséges cica! 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők
Kép.


CSILLA

Szerető gazdát keres Csilla, a bájos cica hölgy!

Nyakörvvel a nyakában kóborolt az utcán, az életveszélyben. Eredeti gazdája nem kereste, így új gazdája jelentkezését várjuk.
Csilla fiatal, gyönyörű fekete, nagyon kedves, bájos, dorombolós, problémamentes cica lány. Más cica, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható. Szobatiszta, bent van tartva. Ivartalanítva, chipezve keresi méltó, szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes, árva kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
MacskamentőkANCSIKA

Szomorú sorsú cica vár szerető gazdijára!

Ancsikát az utcáról mentettük, ahova az őt etető emberek elmondása szerint azért került, mert gazdája meghalt, a rokonok pedig így oldották meg a macska elhelyezési kérdését...Szerencsére még épp időben érkezett a segítség, így ez a kedves és nem mellesleg gyönyörű cica megmenekülhetett.
Ancsika idősebb, nyugodt, problémamentes, szobatiszta, más macska mellé is befogadható drágaság. A kezdeti ijedtsége elillant, most már biztonságban érzi magát, és egy bújós, dorombolós tündérke lett.
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve fogadható örökbe ez a nagyon szomorú sorsú, sok szeretetet kapni és adni tudó, jobb sorsra érdemes cicahölgy! Idősebb, nyugodtabb életvitelű embernek is remek társa lenne.
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők


ANGYALKA

Gazdikereső gyönyörű, csupaszív fiatal kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett tüneményes, max. 8 hónapos, gyönyörű márvány szürke-fehér színű kislányka!
Az első pillanattól kezdve egy nagyon nyugodt, finom lelkű, dorombolós bűbáj: az eddigi hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben. Ha meglát, azonnal üdvözöl, és mindent beleadva dorombol– ekkor ölbe veszem, Ő átkarolja a nyakamat és belebújik a hajamba. Így vagyunk percekig, és ennél több neki nem is kell a boldogsághoz! Kisgyerek, más cica, kutya mellé is nyugodtan örökbefogadható. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja szerető, méltó gazdiját ez a tüneményes, nagyon jó lelkű, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők
Fotók:PICIKE

Picike
Tündéri kisbaba várja szerető gazdiját!
Szerető gazdit keres a képen látható, kb. 8 hetes, tüneményes félhosszú szőrű kislány cica.
Este, az utcán meglátott, és én csak arra lettem figyelmes, hogy egy a semmiből feltűnő, pöttöm szőrmók száguld felém nyávogva, egyenesen a karjaimba - segítséget kérve. Hatalmas szerencséje volt. Vizes volt, saras, és náthás, de legalább valaki még épp időben érkezett... Az első napokban sokat kellett küzdenie, de stramm kiscica lévén hamar felépült, és mostanra már egy egészséges, erőtől kicsattanó, kiegyensúlyozott, problémamentes, játékos, és leírhatatlanul hálás, dorombolós, ember-függő Drágaság, aki nagyon közel került a szívemhez. Ő egy rendkívül értelmes, intelligens, belevaló kislány, akinek a hite mindig töretlen. Más cica, kutya, kisgyerek mellé is örökbe fogadható. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve adom oda szerető, leendő gazdájának ezt a tüneményes, és nem mellesleg gyönyörű kislányt. Nagyon szerencsés lesz az, aki örökbe fogadja.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentők

Fotók:KEDVES KANDÚR

Gazdikereső hatalmas, csupaszív kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett, hatalmas, igazi "buflák", kedves és gyönyörűséges kandúr. Nagyon nyugodt, jámbor, problémamentes, más cicákkal is jól kijövő cica, aki kiváló társa lehet idősebb vagy nyugodtabb életvitelű embernek is.
Egyetlen szépséghibája az orvos által diagnosztizált befelé forduló szemhéja, ám ettől ő kiválóan lát. Ha mégis műteni kellene, mi segítünk benne.

Bent van tartva, szobatiszta, ivartalanítva, chipezve fogadható örökbe ez a nagyon kedves, jószívű, jobb sorsra érdemes, szerető gazdájára váró kandúrka!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentők


PIPACS

Gazdit keres Pipacs baba, a mentett, bájos kiskandúr!

Szerető gazdit keres Pipacs, a képen látható utcáról mentett, tüneményes, kb. 10 hetes gyönyörűséges kiskandúr.
Bent van tartva, szobatiszta. Más cica/kutya/kisgyerek mellé is nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a bűbájos, nagyon hálás és extrém játékos kisbabát.
Pipacs chipezve, parazitamentesítve, ivartalanítva várja szerető leendő gazdiját, aki időpontegyeztetés után megtekintheti őt.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentés


-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 Kutyusok és cicák (üzenet: 393, Bazár fórum)
 
    / 16 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.017529964447021 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail