Sziasztok!
Kissé átalakult a www.hdk.hu honlapja.
Terveink szerint az eddigi hagyományokkal szakítva, megpróbáljuk az oldalt kicsit aktívvá, és ha lehet inter-aktívvá tenni. Ami a kezdetekben a hozzászólásokat és a beszámolókat, cikkeket érintheti.
A későbbiekben lehetőség lesz saját galéria létrehozására is. Természetesen gondolva a videósokra is. Sőt tervbe van a saját cikkek, beszámolók beküldésének lehetősége.
A segítségeteket előre is köszönjük.
Üdv Breki
Kutyakatalógus |
Örömmel olvastam az idei tenyészszemle eredményeket.
Próbálok néhány klipet csatolni hozzá, de az a gondom, hogy olyan ember kezelte a kamerát, aki életében először fogott ilyet a kezébe. Így nem túl sok használható anyag maradt.
Üdv.
Tibi
http://pet.site.hu/u/Dobman | |
[előzmény: (14) AllegroBarbaro, 2007-06-09 17:56:03] |
|
14. AllegroBarbaro
|
Válasz erre | 2007-06-09 17:56:03
[3.] |
|
13. AllegroBarbaro
|
Válasz erre | 2007-05-11 15:22:12
[4.] |
|
12. AllegroBarbaro
|
Válasz erre | 2007-05-07 20:08:53
[5.] |
Sziasztok!
Tamással beszéltem nagyobb tárhely ügyében, amint ezt megoldottuk, mehet fel a sok eredmény, és persze a rengeteg kép is!
Én is remélem, hogy sok sikerről számolhatunk be az oldalon!
És megragadnám az alkalmat, hogy mindenkinek gratuláljak, mind a HDK Klubkiállításon, mind a többi kiállításon elért eredményekhez! Csak így tovább!!!
Csaba
d'Allegro Barbaro dobermann kennel | [válaszok erre: #13] |
[előzmény: (11) tahiréme, 2007-05-07 18:23:20] |
Szia Csaba!
Akkor nagyobb tárhelyet kellene intéznünk.
A Szlovák eredmények is meg vannak mert elküldtem Neked csak nem fért fel gondolom.
Szóval, mi a teendő?
Természetesen a klub fizeti a nagyobb tárhelyért, mert ezek fontos dolgok, főleg a ha magyar vonatkozású eredmények is vannak..
És remélem egyre több lesz idén még!
Üdv:)
Erika | [válaszok erre: #12] |
[előzmény: (9) AllegroBarbaro, 2007-05-06 20:29:17] |
Szia CSaba.
Lenne egy kerdes. Szlovakiaban is volt egy fajtaspecial kiallitas, ahol mi Magyarok is szepen szerepeltunk, minden kutyan benne volt a 4-ben, szoval elokelo helyet foglaltunk el ismet. Ezt az eredmenyt nem tenned fel a klub oldalara? a reszletes eredmenyeket a DR oldalon lehet megtalalni.
H.Laci
H.Laci
Képeim
Villa Scala Kennel | |
[előzmény: (9) AllegroBarbaro, 2007-05-06 20:29:17] |
|
9. AllegroBarbaro
|
Válasz erre | 2007-05-06 20:29:17
[8.] |
Sziasztok!
Végre felkerültek az eredmények a HDK oldalra is, elnézést a késésért! Sajnos úgy néz ki, hogy betelt a tárhelyünk, úgyhogy a képeket egyelőre nem tudtam feltölteni...
Üdv:
Csaba
d'Allegro Barbaro dobermann kennel | [válaszok erre: #10 #11] |
[előzmény: (8) Dobman, 2007-04-29 14:11:33] |
Szia CSaba!
Kerdes. A Klubkiallitas eredmenyeit, hol lehet megtalalni?
Koszonom: H.Laci
H.Laci
Képeim
Villa Scala Kennel | [válaszok erre: #8] |
[előzmény: (6) AllegroBarbaro, 2007-04-09 19:09:26] |
|
6. AllegroBarbaro
|
Válasz erre | 2007-04-09 19:09:26
[11.] |
Szia Attila!
Tamásék a hétre ígérik az új eredményeket, amint megvannak, rakom is fel őket!
Köszönöm a hozzászólásod!
Csaba
d'Allegro Barbaro dobermann kennel | [válaszok erre: #7] |
[előzmény: (5) Juni, 2007-04-09 18:12:11] |
Szia Csaba!
Érdekelnének a friss tenyésszemle eredmények.A honlap legfrissebb eredményei 2006.05.hó.Esetleg munka teljesitményekről készült videó felvétel is.
Köszönöm:Attila
| [válaszok erre: #6] |
|
Több frissítést légyszi, + bár igaz, hogy HDK de azért jó lenne, ha lehetne olvasni globális aktualitásokat a dobermannvilágból. Így nem havonta egyszer esnék be unalomból, hanem akár minden nap is. Lehetne akár egy "newsletter" funkció is, hogy nehogy lemaradjunk valamiről. köszi
| |
[előzmény: (2) Dobman, 2007-02-15 21:34:43] |
Szia Csabi!
Sok sikert a munkádhoz, néhány javaslatot küldtem e-mailben. A klubtagoknak meg javaslom, hogy árasszuk el Csabit rengeteg infóval, hogy minél színesebb, érdekesebb legyen új honlapunk!
Üdv.
Tibi
http://pet.site.hu/u/Dobman
Üdv.
Tibi
http://pet.site.hu/u/Dobman | [válaszok erre: #3] |
[előzmény: (1) AllegroBarbaro, 2007-01-31 18:56:22] |
|
1. AllegroBarbaro
|
Válasz erre | 2007-01-31 18:56:22
[16.] |
Sziasztok!
Simon Csaba vagyok, a Hungária Dobermann Klub honlapjának szerkesztője. 1999-es elindításától 2002-ig is én készítettem, és most ismét visszatértem:-) Ezt vehetitek fenyegetésnek is:-)
Várom az építő jellegű javaslatokat, mi kerüljön fel a honlapra, mi a véleményetek az oldalról, illetve várom a javaslatokat új topikokra is!
Üdv:
Csaba
d'Allegro Barbaro dobermann kennel | [válaszok erre: #2 #4] |
(TÉMANYITÓ) |
|