Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9325486/120 Témák: 17798 Tagok: 109812 Legújabb tag: medias711 Online: (54/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 3 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Aktuális (üzenet: 59, Mobiltelefonok)
 
 90. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-14 22:36:38 [1.] 
PTE friss előadás Wi-Fi-ről

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 89. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-04 21:44:17 [2.] 
https://www.napi.hu/tech/azonnal_torolje_ezeket_az_applikaciokat_a_telefonjarol_sok_penzt_lophatnak_ontol.714849.html

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 88. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-13 20:36:02 [3.] 
Ha megnézi ezt a filmet, más szemmel tekint majd a mobiljára

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 87. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-27 23:57:03 [4.] 
Leszedtek és szétszedtek egy 5G haláladót. Amit a mérnök talált benne, az több mint érdekes. A panel elnevezése COV19. Véletlen lenne? Ha nem hiszed szedj szét egyet Te is!

https://rense.com/general96/5G-Covid.mp4?fbclid=IwAR3P74fVonvyPDkRZvZ505nANSxuIxrIRoY4kBOt9VF7sWx7pqTYq6o6w_w

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 86. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-24 22:20:03 [5.] 
Alcyon Plejádok 95: újabb vírushullám, titkos programok – Új Világrend Twitter, Tavistock, MK Ultra

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 85. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-23 21:39:06 [6.] 
Wifi és a mobiltelefonok

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 84. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-14 19:01:25 [7.] 
A láthatatlan energia hatásai - Papp Lajos professzor

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 83. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-02 15:01:13 [8.] 
KIÁLTVÁNY A NEMZETHEZ!

A Nemzetegyesítő Mozgalom népi ellenállásra hív minden tisztességes, a jövőért felelősséget érző embert azért, hogy a Magyar állam vonja vissza az 5G kapcsán kiadott engedélyeket egészen addig, amíg független szakértők nem bizonyítják be ennek a technológiának az ártalmatlanságát a természetre és az emberiségre!


Sőt nemzetegyesítő ellenállásra, önszerveződő közösségépítésre hívunk mindenkit, aki nem akar a Bill Gates vezette, kötelezően vakcinázó, és ezzel profitmaximalizáló tömeggyilkosok áldozatává válni!
Ugyanis egyenként nem lehetünk győztesek, csak a gyerekeinkért önszerveződő, kaláka csoportokban!

Indoklás:
Lassan véget érne a vírus-hisztis maszkabál világa, de az emberiséget lecsökkenteni akarók újabb hullámmal fenyegetnek bennünket, hogy önkéntesen vessük alá magunkat az akaratuknak, vagyis önként oltassuk be magunkat! Pedig már eddig is elkövettek mindent, hogy az immunrendszerünk legyöngüljön. Elszeparáltuk magunkat, nem jártunk közösségbe ahol kibeszélhető lenne a vírus-hisztis maszkabál lényege, vagyis elmondhassuk egymásnak, hogy a használt levegő újra belélegzése is immungyöngítő hatású és maga szeparáció is az. A legtöbb idős ember a „félelmi stressz” okán gyöngíti le önmagát, főleg a folyamatos halálhírek hallatán. Pedig hazánkban tavaly5240 főnek rövidítette meg az életét az influenza, most pedig csak néhány százról állítják, hogy a COVID 19 fertőzése miatt halt meg az alapbetegségében. A hírekben sem az szerepel, hogy a vírusfertőzésben haltak meg, hanem a legyengült immunrendszer felgyorsította az alapbetegségüket. Svédország, Fehéroroszország nem vezetett be karantént, s érdekes módon nem lett náluk kiugróan magas az elhalálozások száma, sőt lényegesen alacsonyabb lett, mint bárhol Európában. Hogyan is lehetséges ez? Butaság a maszkot hordani, mert az csak a természetes oxigénbevitelt csökkenti, mivel a kilélegzett levegő egy részét szívjuk vissza?
Igen! A vírus nem élő egység, ezáltal sem a távolságtartás, sem a maszk nem segít, sőt kifejezetten árthat az immunrendszerünknek! Ami ennél is jobban árt, az az 5G, amely szintén immungyöngítő hatású, csak erről a fősodratú média nem fog soha tájékoztatni bennünket, mert ez a technológia a bankár-pénzhatalomnak fog nagyon fontos titkosszolgálati, katonai előnyt biztosítani, mint ahogy a „vakcina” sem abban az irányban lesz hatékony, hogy a ”fertőzést” akadályozza, hanem a centralizált ellenőrzés és a katonai vezérlés kitűnő eszköze lesz.
Ezekkel együtt ennek a mai vírus-hisztis maszkabálnak biztosan van egy fontos és rövidesen érezhető és biztosan bekövetkező hatása, nevezetesen a digitális pénzrendszer általánossá tétele az egész világon. Ez a vírus ugyanis csak a beteg és nagyon öreg emberek számára jelent valódi fenyegetést, mert ez a vírusvalójában, mindannyiunkból kimutatható, hiszen ezzel együtt élünk. Ha ez így van – márpedig maga az elkülönülés, a távolságtartás – nem a vírus miatt van, hanem azért, hogy a társadalmi atomizáció jobban kezdjen el működni és a pánik okán egyre gyengébb immunrendszerrel rendelkezzünk! Vagyis az egész vírus-hisztis maszkabál egy alaposan megtervezett népirtási törekvés, amelyet végig fognak vinni, s ezzel kiirtják az emberiség jelentős részét, hiszen a kötelező vakcinnáció előbb-utóbb be fog következni!

Állítólag még 5 hulláma lesz a COVID-19-nek? Szerintem viszont az 5G technológia lesz az igazi romboló erő az immunrendszerünk számára, s ezt nem tudom tisztességes tudományos kutatásokkal bizonyítani, mert a tudományos világ jelentős részét már pénzpórázra fűzték, aki nincs rajta a pórázon és e témában kutat, azt pedig a tudatipar fogja agyonhallgatni, s így a kutatás eredményei nem kerülnek a széles nyilvánosság elé. Hazánkban Pócs Alfréd főorvos és Tanka Endre professzor állt ki az 5G ellen, s e szakemberek hatására a Nemzetegyesítők is elítélik a koronavírus kapcsán terjesztett hazugságokat, s visszautasítjuk a konteó – vagyis az összeesküvés elméletének – vádját!

Mindezekért népi ellenállásra hívunk minden magyar embert, hogy az állam vonja vissza az 5G kapcsán kiadott engedélyeket egészen addig, amíg független szakértők nem bizonyítják be ennek a technológiának az ártalmatlanságát a természetre és az emberiségre!
Nemzetegyesítő ellenállásra, önszerveződő közösségépítésre hívunk mindenkit, aki nem akar a Bill Gates vezette, kötelezően vakcinázó, és ezzel profitmaximalizáló tömeggyilkosok áldozatává válni!
Ugyanis egyenként nem lehetünk győztesek, csak önszerveződő, kaláka csoportokban! A gyermekeinkért ezt kell tennünk!
Meg kell érteni az ellenállás lényegét:
SZERVEZKEDJÜNK! NEM ENGEDHETÜNK A KÖTELEZŐ VAKCINA RENDSZERÉNEK!


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 82. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-21 21:39:14 [9.] 
Tudat és egészségrombolás 5G és petíció

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2020-06-21 21:44:56]
 81. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-13 23:16:54 [10.] 
Mikrohullámú fegyverek és elmekontroll a gyakorlatban.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 80. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-09 22:46:04 [11.] 
https://internetfigyelo.com/az-5g-nagyon-veszelyes-jatek-mi-az-igazsag/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 79. Topi-50  |   Válasz erre2020-05-27 07:55:00 [12.] 
NASA dokumentum az emberiség elleni háborúról

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 78. Topi-50  |   Válasz erre2020-05-18 00:21:31 [13.] 
5G FEGYVERRENDSZER



Ez az ember 2018-ban MEGJÓSOLTA a kamu koronavírus világjárványt és az 5G FEGYVERRENDSZER kiépítését!!

feliratot nem tudok készíteni, ezért így fordítottam le.

KÉREK MINDENKIT, HOGY OLVASSA EL ÉS OSSZA MEG AZ ISMERŐSEIVEL!!!

Hello, emberek, itt John Imbriano, ismét nagy bajban vagyunk…tudjátok, nem tudom, miért tűnik úgy, hogy azt gondolják az emberek, hogy ez rendben van, hogy engedik, hogy besugározzák őket. Nem értem, hogy mi a baj veletek, emberek. Azt gondoljátok, hogy ezek a rendszerek, amelyeket ezekre a tornyokra helyeznek fel, arra vannak, hogy a Netflix-et nézzétek, és hogy videójátékokat játszhassatok a telefonotokon, amikor tojni mentek?

Vajon nem jöttetek rá arra, hogy mi vár most az emberekre? Rájöttetek-e már arra, hogy mire használják ezt a cuccot? Rájöttetek-e már arra, hogy mit csinál ez a cucc? Ezek a tornyok: fegyverek! Ezeket a rendszereket fegyverként használják…Elmagyarázok most nektek néhány dolgot…Régebben már sok mindent elmondtam, de továbbra is újra, meg újra visszatérek rá, mert egyszerűen nem fogjátok fel. A legtöbb ember egyfajta transzban van.

A legtöbb ember zombi. A legtöbb ember önmagával elfoglalt, rövidlátó gyerek. Még akkor is, ha 20, 30, 40, 50, 60, 70, sőt 80 éves…csak menni akarnak a tévét bámulni, beburkolózni a plédjükbe és rajta maradni a szokásos körhintán és megmikrózni az egytálételeket…emberek, beterelnek minket a zsúfolt nagyvárosainkba, és beteszik a tornyokat, most pedig be fogják tenni a mikrocellákat, azoknak az óriási tornyoknak a helyére, amelyek már itt vannak, és akkora áramfejlesztő rendszereket helyeznek melléjük, mint egy szállítókonténer, 4,5 inch átmérőjű kábelekkel, melyek több százezer voltot is képesek közvetíteni 5 wattonként, szórakoztok velem?
Oké, ami most jön, az egy gyilkoló hálózat. Ne csapjátok be magatokat! Ezek az emberek azt mondják a gyerekeiteknek, túl sokan vagyunk. Ezek az emberek …, mint amilyen Gates úr, Fülöp Herceg, Rockefeller úr, a Rotschildok, ezek az emberek mind arról beszélnek, hogyan lehet lecsökkenteni a mostani népességet 95%-kal.

Egy csendes háború kellős közepén vagyunk. Nem lőni fognak rátok, emberek, hanem meg fognak benneteket főzni, és ezt olyan láthatatlan rádiófrekvenciák kibocsátásával fogják csinálni, amelyektől függővé váltatok, és amelyeket imádtok…mert a szemeted működik, bárhová is mész, sms-t kell küldened, hozzá kell, hogy férj az emailjeidhez, meg kell nézned a Facebook-odat, nézd, én tudom, mert értékesítő vagyok, hol úton vagyok, hol terepen vagyok, hol az irodában, kapcsolatban kell lennem az emberekkel, nekik is kapcsolatban kell lenniük velem, kutató, aktivista is vagyok, kapcsolatban kell lennem az emberekkel, és nekik is kapcsolatban kell lenniük velem, de mindezt milyen áron???
Nézd, a frekvenciák, amelyeket bevezetnek, fegyverként használt frekvenciák. Elmagyarázom nektek. Jelenleg a házadban található Wifi 2.4 Ghz, ez az a frekvencia, amelyen műsort sugároznak, nos, nem nyithatsz egy új rádióállomást FCC engedély nélkül, engedélyed kell, hogy legyen ahhoz, hogy sugározz és bizonyos frekvenciákat kell, hogy kapj, amelyeken műsort sugározhatsz, nevezzük ezt spektrumnak.

Sok spektrum van különféle társaságoknál, és ha még nem jöttél rá, szüleid és nagyszüleid az idióta dobozt nézték, azon a spektrumon, amelyet 80 éve nyitottak meg, és a rádióállomásokat és tévéállomásokat 5 cég birtokolta, most ….3, vagy 2 irányítja, évtizedek óta hazugságokkal etetnek benneteket, nem sugározhatsz műsort, csak akkor, ha az FCC engedélyt ad neked, és most azt csinálták, hogy az elképzelhető legkárosabb frekvenciákat, tudod, a 2.4 Gzh-t, tudod, ez éppen az a frekvencia, amelyen a vízmolekulák elkezdenek a tengelyük körül forogni, akkor, ha éppen ez a rádiófrekvencia találja el őket. Nos, vajon miért szórakoznak a vízmolekulákkal?
Nos, 70%-ban vízből állunk, és ők tudják, mit csinál ez a dolog, és azt csinálták, hogy megnyitották ezt a frekvenciasávot, a spektrumnak ezt a részét, mindenki számára, csupán egy engedély kell, hogy sugározhass rajta és tudod, ez lényegében a rádiófrekvenciás kisugárzások teljes elterjedését, és teljes szaturációját biztosítja a spektrum szóban forgó részében. Más szavakkal, el akarnak árasztani azzal a frekvenciával, ami zavarja a vízmolekulákat. Ez jó ötlet? nem jó ötlet.

Talán nem vagy ennek tudatában…Szóval függővé tettek téged a Wifidtől és a kütyüjeidtől. Most rádupláznak, mert piacra dobnak egy új frekvenciát…úgy tűnik, azt állítják, túl sokat nézed a Netflixet, a buta filmjeidet, akármit és ezek a frekvenciák összetorlódnak, mert túl nagy az adatforgalom. Ez semmi más, mint egy adag sületlenség, emberek, minden teljesen jól működik most is.
A rendszerek, amiket most felhelyeznek, annyira el vannak túlozva, hogy az még csak nem is vicces. Így is százezerrel több eszközt tudnának működtetni, mint amennyit most. Függővé tettek titeket ezektől az eszközöktől és most új technológiával hozakodnak elő… Nagyon félek ebbe belemenni, mert ez a vég.
Elindították, az FCC elindította a milliméteres hullámsávot, és 60 Ghz-n fognak műsort sugározni, emberek. A Wifi most a vízmolekulák frekvenciáját használja. A vízmolekulák tengely körüli forgása 2.4 Ghz-nál kezdődik, más szóval ez az a pont a több trillió frekvenciás spektrumon. Ez az a pont a spektrumon, ahol megkezdődik a víz maximális dielektromos vesztesége, ez egy divatos kifejezés, ez az, amikor elkezdenek forogni, megpróbálva sorba rendeződni, hogy lépést tartsanak a váltakozó mezővel, elektromágneses mezővel, szóval ez okozza a vízmolekulák tengely körüli forgását, nos, 60 Ghz-t fognak használni az új 5G-hez és az új Wifi-hez, ennek a neve WiGig.

Egy dolgot meg kell értened: ez a valami ördögi. Mert a 60 Ghz az oxigén molekula abszorpciójának (felszívódás!) a spektruma. Megismétlem: ez az a frekvencia, amelyre az oxigénmolekulák elkezdenek reagálni. Tehát Wifi-t használnak arra, hogy megzavarják a vizet. A WiGig-et és az 5G-t pedig arra fogják használni, hogy megzavarják az oxigént.

Nos, ennek a szarnak nincs nagy hatótávolsága, emiatt nagyon közel kell majd tenniük őket egymáshoz. Fel fogják tenni ezeket az adóállomásokat, ezekre a kis lámpaoszlopokra, telefon oszlopokra, valószínűleg köznépületekre, és a házadba is be kell majd tenned, különben ez a szar nem fog működni, és továbbra is ezt a szót használom, hogy szar, mert tényleg az, hiszen egy fegyver. És rá fognak venni téged, hogy elmenj a Costco-ba és a BrainHome-ba és a BigBucks-ba, mivel telerakod majd vele a házadat, hiszen ostoba vagy! Nem hallgatsz rám!
Egy dolgot meg kell, hogy értsetek: abba kell hagynotok saját magatok gyilkolását!Ezt tudták elérni nálatok ezek az emberek! Rá tudtak venni benneteket, hogy meggyilkoljátok saját magatokat, úgy, hogy még élvezitek is! És hogy megöljétek a gyerekeiteket és fizessetek érte. 5G, WiGig, 60 Gzh, véssétek ezt a koponyátokba, ne játsszatok az oxigénmolekulákkal! Az oxigén a levegőben van, belélegezzük, a fákból jön. A fák a széndioxidból állítják elő, azt hiszem, ezt mindannyian tanultuk. Két oxigénmolekulából áll, melyek közös elektronokkal rendelkeznek.

Amikor az oxigénmolekulákat 60 Ghz-es milliméteres hullámhosszúságú (millimetre wave emissions) frekvenciákkal sugározod, ez hatással lesz az oxigénmolekulák elektronjainak jellemzőire. Nos, miért fontos ez? Hogyan szívódik fel az oxigén a testedben? Ez eléggé komplikált és egyben csodálatos, ez, amit Isten alkotott, ahogyan megteremtette a testünket, megalkotta ezeket a mechanizmusokat és teremtett egy molekulát, amelyet hemoglobinnak neveznek. Ez a vashoz kötődik. Tudod a vas mágneses.
Hallottad valaha azt a szót, hogy „magnetobiológia”? Ha bármelyikőtök orvos, vagy háziorvos, vagy fizikus, vagy biokémikus, vagy bármilyen kutató, fogadok, hogy sosem hallottatok még erről a kutatási területről. Nekem van egy BA-m kémiából és egy BA-m biológiatudományból és amikor a UCI-ba (Kaliforniai Egyetemre) jártam öt éven át, a tanterv egyetlen része sem tartalmazott semmit, ami akár csak távolról is hasonlított volna az elektromágneses terek interakcióihoz az élő szövetben. Nem akarják, hogy tudd, hogyan működik ez, mivel ez egy titkos, lopakodó fegyver……. és most a gazdaság nagy részét ez teszi ki. És hogy ha lelepleznék ezt a technológiát és kiderülne, mi is az valójában, összedőlne a gazdaság.

Minden összefonódik, a (…cégnevek…) és a cégei, annyira gyorsan vezetik ezt be, és törvényeket hoznak a szövetségi, állami és helyi szinteken, ahol nem tudsz nemet mondani erre a szarra, és az egész infrastruktúra létezési jogalapját arra a kutatásra építették, amelyet a 80-as években végeztek, és ezt a 1996-ban években a mocsok Bill Clinton fogadta el, mint törvényt. Igen, Bill Clinton írta alá a telekommunikációs törvényt. Ő volt az, aki a halálmalmot ráhozta az emberiségre. Ő volt az.

Egy 30 éves kutatást használtak, ami a kezdetektől fogva úgy volt összegereblyézve és most egy olyan technológiát vezetnek be, amelynek még a tesztelését sem hozták soha nyilvánosságra. Tudják, hogy mire képes ez a dolog, emiatt csinálják. Tudják, mire képes ez a dolog, ezért is vezetik be. És 30 éves összegereblyézett kutatás keretét használták fel 22 évvel ezelőtt, hogy betetessék ezt a cuccot. Szóval ahol a cégeknek hozzáférésük van a közterületekhez, csak kis összeget kell fizetniük, - mert a város kell, hogy hozzáférést adjon nekik -, és a 150 lábnál alacsonyabb tornyok esetében senki nem szabályozza a kibocsátott sugárzásokat, senki sem ellenőrzi a teljesítményszintjüket, senki sem ügyel ezekre a fegyverekre, emberek.

Be kell vinned ezt a szart a házadba és a házad elé teszed ezt a cuccot, és az hatással lesz majd az oxigénmolekulákra, ezt fogja majd csinálni: amikor elkezded befolyásolni az oxigénmolekulák azon képességét, hogy a hemoglobinhoz kötődjenek a tüdődben, nem tudod a szöveteidben szállítani az oxigént.

Más dolgokat is csinál a testeddel, amelyekbe most nem megyek bele mélyen, csak röviden érintem ezeket, röviden tehát: a D- vitamin előállításának képességét is befolyásolja benned a 60Ghz. Ez egy fegyver, hatással van az oxigénmolekulákra és a bőröd D-vitamin előállítási képességére. A bőröd akkor termel D-vitamint, amikor napfény éri, ez ugyanis reakciót hoz létre a bőrödön, ami által a test elkezd D-vitamint termelni, de ugyanez történik akkor is, amikor a napfény bejut a szemeden keresztül. Oké? Ezért vettek rá arra, hogy napszemüveget, kontakt lencsét hordjál, rávettek, hogy blokkold az összes napfényt, nem akarják, hogy a napfényen legyetek, emberek, nem akarják, hogy hatékonyak legyetek!
De nem térnék el a témától, a lényeg az, hogy ez cucc egy fegyver! Fel kell, hogy ébredjetek, és meg kell, hogy értsétek, hogy ez (a hullám) nem jut messzire. Blokkolják a fák, blokkolja az ablakodon lévő (?…?) hártya, a mylar fólia (celofán) is blokkolja, a fémellenző is blokkolja, festéket is tudsz venni, ami blokkolja, ne vigyétek be ezt a szart a házatokba! Mert ha beviszitek, lassan, de megöl titeket, emberek!

Mi történik?
Az, hogy nem lesz megfelelő szintű oxigén a véretekben, a testetekben a túléléshez. Nem fogtok azonnal meghalni ettől a cucctól, csak mindenféle fura egészségügyi problémát fog majd okozni, és találjátok ki, mit fognak majd tenni! Ez a cucc tüneteket fog okozni, mert én tényként tudom, mit csinál ez a cucc, két olyan hely van Amerikában, ahol ezt bevezették iskolákban, és bénulást, aritmiát, idegi problémákat okozott, bizsergő érzést a végtagokban, az emberek elájultak, fáradtak voltak, rosszkedvűek, ilyen bizarr betegségeik voltak. Garantálom nektek, emberek, hogy amikor bevezetik ezt, úgy fogják felcsavarni, hogy úgy fog tűnni, a gyermekbénulás jött vissza.
És tudjátok, mivel állnak készen rá? A vakcinával.
Mostanában folyton azt halljuk a hírekben, hogy vakcina, vakcina, vakcina. Én Kaliforniában élek, és tudod, mit? Nem teheted be a gyerekeidet ezekbe a kormány által fenntartott elme-kontroll létesítményekbe, csak akkor, ha beadsz nekik kb. hatvanféle oltást! Nos, ha van valamennyi agyad, nem választod ezt, és megtalálod belőlük a kiutat és tudod, hogy hogy kell ezt csinálni. Otthon taníttatod a gyerekeidet, vagy orvosi felmentést kérsz. Meg kell védened a gyerekeidet.

Nos, olyan mikrohullámú fegyverrendszert fognak bevezetni, amelyik olyan tüneteket fog okozni, hogy az emberek azt gondolják majd, a gyermekbénulás kórokozójának egy új, életképes törzse, vagy valamilyen idegekbe hatoló agyhártyagyulladás, vagy valamilyen bénulásos betegség, amit egy újonnan felfedezett kórokozó törzsre fognak majd rá, és már készen fog állni rá az oltás, amit kötelezővé fognak tenni. Emlékezzetek majd a szavaimra! Ez itt a terv.
Attól függetlenül, hogy ez a cucc mindenkit megbetegít majd és mindenkit szétcsesz, nagyon sok embert nagyon gazdaggá tesz majd. És a hatalmat is koncentrálni fogja, mert a beteg, gyenge népesség nagyon gyorsan szolgaivá és rabszolgává válik. Nagy a nyomás, hogy mindenkit arra vegyenek rá, hogy zsúfolt városokban éljenek, nagy a nyomás, hogy sűrűn egymás mellett építsenek házakat, nagy nyomás van a tízemeletes épületek felhúzására, hogy Wifi-routereket helyezzenek mindenhova, ingyenes Wifi-t tesznek mindenhova és mindezek a dolgok már megvannak, vegyszereket tesznek a vízbe, meg kell szűrni a vizet, ha inni akarsz, saját magadnak kell ételt termesztened, mert nem eheted meg a boltban kapható dolgokat, mert mi van bennük?

Most, hogy megvannak a fegyvereik, amiket az osztálytermekbe tettek, az iskolákba, a buszokba, a vonatokba, a repülőkbe, most már az autókban is van Wifi. És most, ha kimész az utcára, a telefonod ötven hálózatra tud rácsatlakozni, miközben az utcán sétálsz, átjátszótornyok vannak mindenfelé, és akkor berakják ezeket az LED fényes szenzorokat, ezeket a fehér fényeket éjjel és nem tudsz aludni, mert összezavarják az alvást, emberek, ébredjetek már fel!

Ezt nem fogjátok hallani a templomban, nem fogjátok hallani az iskolában, a tévében, a tévé egy rakás pornográf és őrült ökörből áll, a templomok is, ott sem beszélnek semmiről, csak a pénzedet szedik be, aztán elaltatnak, az iskolákban pedig mindenkit csak elbutítanak, szóval hol fogod hallani ezt az információt? Az interneten, és jó, ha mielőbb bekapcsolódsz a programba, mielőtt az egészet betiltják.

John Imbriano vagyok, és figyelmeztetlek benneteket, hogy itt az idő már felébredni! Köszönöm.



Joe Imbriano predicted this scamdemic in 2018 (Mirrored)



YOUTUBE.COM

Joe Imbriano predicted this scamdemic in 2018 (Mirrored)

Mirrored from The Fullerton Informer https://www.youtube.com/channel/UCVt3STOc1XNEWOIWYW0UKaA

I came across this about a year ago & I'd forgotten Joe's name ...

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2020-05-18 00:29:32]
 77. Topi-50  |   Válasz erre2020-05-14 22:58:45 [14.] 
Itt az idő? Laár András & Fogel Frigyes

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 76. Topi-50  |   Válasz erre2020-05-05 17:22:44 [15.] 
A WiFi és az 5G valódi veszélyei röviden

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 75. Topi-50  |   Válasz erre2020-05-01 16:56:42 [16.] 
Megbénít, Megváltoztat, Elpusztít? Az 5G Apokalipszis

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 74. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-30 23:13:34 [17.] 
Tudat és egészségrombolás 5G



Ordasi Péter DLA ny. főiskolai tanár



Ez bizony félelmetes!

Reménykedjünk?


Földünk életének és jövőjének sorsfordító válaszútján kijelenthetjük, hogy jelenleg az egyik legfontosabb téma a rendkívül magas frekvenciájú 5G-s rendszerek erőszakos és a kollektív emberi akaratot figyelmen kívül hagyó telepítése. Ez a földi történelem egészét tekintve legtragikusabb hatalmi és profitszerző játszma a teljes ökoszisztémát és minden életformát súlyos és visszafordíthatatlan veszélybe sodorhat!

Ezért ma nem lehetne egyetlen felelős állampolgár, egyetlen tudatos gondolkodó, értelmiségi, tudós, orvos, terapeuta, mérnök, IT szakember és szellemi úton járó fényküldött sem, illetve a bolygó, mint élő entitás és a következő generációk jövője iránt szenzitív ember, aki támogatja ezt az elvetemült és mérhetetlenül felelőtlen vállalkozást a puszta haszonszerzésért, amely csupán néhány multi kezében összpontosul majd.

Még égetőbb az összefogás és a minél szélesebb körben való tudatosodás szükségessége, miután 2019. október 7-n a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) megbízást adott a SpaceX-nek újabb 30.000 5G-s műhold telepítésére az eddigi 12.000 műhold mellett. Még idén újabb 240 5G-s műholdat készülnek elhelyezni, 2020-ban pedig havonta 120 műholdat, még pedig az alacsony magasságú zónában, ami a földfelszíntől 200 és 2000 km távolság közötti sávot jelenti. Mindehhez több millió földi 5G-s állomást készülnek telepíteni világszerte, és a közvetlenül sugárzó antennákat kb. 200 méterenként kell elhelyezni a teljes lefedettség érdekében. De mindez egy olyan technológiát és frekvenciaspektrumot alkalmaz, amelyet az amerikai hadsereg a tömegoszlatásra fejlesztett ki, ugyanis ennek észrevétlen és célzottan irányítható sugarai rendkívüli hőhatást, bőrégést okozva a terület elhagyására készteti az embereket. Ráadásul egy olyan elképesztően veszélyes és életellenes kollektív mikrohullámú energiamezőt hoz létre, amely olyan hatással bír majd, mintha minden nap 7-10 percre belépnénk egy mikrosütőbe. Továbbá teljességgel lerombolja az ionoszféra egyensúlyát, amelyből többek között az élő organizmusok éterteste, chi-je, életereje is táplálkozik. Evolúciós szempontból ehhez a drasztikus és drámai hirtelenséggel megvalósuló energetikai változáshoz egyetlen élő organizmus sem képes adaptálódni, csakis súlyos fizikai és érzelmi tünetek árán!

Különös veszélyt jelent a gyermekek idegrendszerére, hiszen egyértelmű tudományos bizonyítékok igazolják, hogy a gyerekek körében nő az autizmus, ADHD, figyelem-, és magatartászavaros problémák száma, a koncentrálási problémák köre, nem beszélve arról, hogy növeli a daganatos betegségek, különösen az agytumor kockázatát!

Immár pontosan dokumentált eset, hogy nemrég Hágában 297 madár pusztult el egyszerre szívmegállást követően, miután az egyik közeli ház tetején felállított 5G-s állomást 7.8 GHz-es tesztüzemre kapcsolták. Szintén megfigyelték, hogy nemcsak a madarak, hanem a rovarok és méhek is tömegesen pusztulnak el az antennák közelében. Ami azt fogja eredményezni, hogy drámaian megcsappan a gyümölcstermés a Földön, aminek már tünete az is, hogy Japánban már kézzel porozzák a gyümölcsfákat.

Sok száz tudományos bizonyíték, szakmai tanulmány igazolja az EMF és RF sugárzásoknak a fizikai és pszichés egészségre gyakorolt nagyon komoly káros hatásait, mégis az ITU és az amerikai FCC és a bolygó hatalmi és gazdasági elitje erőszakosan folytatja a további telepítéseket, a világ kormányaival konszenzusban.

Immár 172,395 ember – köztük tudósok, mérnökök, orvosok, alternatív terapeuták, pszichológusok, építészek, méhészek és tájékozott, felelős állampolgárok – írták alá, 208 országból az „Állítsák le az 5G-t a Földön és az Űrben” petíciót, amely magyar nyelven is elérhető az alábbi linken pdf formátumban:

https://static1.squarespace.com/…;/Nemzetk%C3%B6zi+k%C3%A9r%…

Ez a tudományos petíció hamarosan benyújtásra kerül az ENSZ, a WHO és valamennyi ország kormánya számára, de még mindig van mód az aláírásra az alábbi oldalon:

https://www.5gspaceappeal.org/signatories-organizations

„Az ENSZ, a WHO, az EU, az Európai Tanács és minden nemzet kormánya figyelmébe,

Alulírott, a 204 országok tudósai, orvosai, környezetvédelmi szervezetei, valamint állampolgárai sürgősen kérelmezzük az 5G (ötödik generációs) vezeték nélküli hálózat felállításának leállítását, beleértve a műholdak 5G hálózatát is. Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás (RF) sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G, 3G és 4G hálózatok mellett. Az RF sugárzás bizonyítottan káros az emberek és a környezet számára. Az 5G bevetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amelyet a nemzetközi törvény bűncselekményként tart számon. ….

Ha a távközlési ipar 5G-s tervei beteljesülnek, nem lesz olyan ember, állat, madár, rovar vagy növény a földön, amely elkerülhetné a nap 24 órájában, az év 365 napjában történő RF sugárzást, amely a mai sugárzási szintek több tízszeresét vagy százszorosát éri majd el, és a bolygón ez elől sehová sem lehet majd menekülni. Ezen 5G-s tervek rendkívül komoly, visszafordíthatatlan hatásokkal fenyegetik az emberiséget, illetve a Föld ökoszisztémáiban is maradandó károkat okoznak. ….

A Tárgyak Internetéhez (IoT) szükséges hatalmas mennyiségű adatok továbbításához a rendkívül magas frekvenciájú (3,5-7,5 GHz) 5G milliméteres hullámokat használ majd, amelyek tömör anyagon keresztül gyengén hatolnak át. Emiatt a világon az összes városi területen minden 100-200 méteren bázisállomást kell majd kialakítani. Az előző generációs vezeték nélküli technológiákhoz képest, amelyek esetében egyetlen antenna közvetít nagy területen, az 5G bázisállomások és 5G-s eszközök számos, „többfázisú antennarendszerekbe rendezett antennát” 2,3 alkalmaznak, amelyek együttműködve fókuszált, irányítható lézerszerű, egymást nyomon követő sugarakat bocsátanak ki.” (részlet a petícióból)

Mint bizonyára ismert, sajnálatos módon a Vodafone megkezdte az 5G sugárzást Budapest belvárosában, és a tesztpálya is működik Zalaegerszegen, így az ott élők körében nem lesz meglepő, ha fokozódó fejfájás, émelygés, hányinger, álmatlanság, orrvérzés, fülcsengés, koncentrálási problémák, rendkívüli fáradtság, ködös tudat érzése, feledékenység, fokozott hőhullámok, kellemetlen hőérzet jelentkezik. Illetve fokozottan veszélyeztetettek a szívbetegek is, mivel az 5G többek között a sejtek elektroszenzitív Ca-csatornáinak működését zavarja meg, így a szüntelenül pulzáló szívizmok működése is károsodhat, ami palpitációt, nehézlégzést, ritmuszavarokat okozhat. (forrás: a téma nagy szakértője, Dr. Pall szerint)

A petíción túl, nagyon fontos eszköze lehet a tudatos és kellően tájékozott embereknek a közös bojkott, vagyis, hogy utasítsuk el az 5G-s készülékek megvásárlását, használatát, tehát puszta tudatlanságból ne támogassuk és ne pénzeljük mi magunk ezt az életünket és jövőnket veszélyeztető technológiát!

Sajnos elmondhatjuk, hogy óriási felelőtlenség nem tudni minderről és csak hagyni, hogy mindez megtörténjen velünk. Ugyanis nagyon késő lesz felébredni akkor, amikor bár tízszeres sebességgel tölthetők le az internetes tartalmak, s ezzel az időélményünk még inkább felfokozódik ebben a digitális falanszterben, amelyben a bárhonnan működtethető tárgyak eluralják az életünket, de közben az életminőségünk, egészségünk drámaian leromlik, szellemi kapacitásunk és éberségünk csökken, és lassan mi magunk is gombnyomásra üzemelünk a körénk vetített mesterséges világ impulzusaira reagálva! ….

Ugye, nem egy ilyen világban szeretnél élni?!

Akkor tegyél ellene! Tájékozódj, ne legyél bamba és manipulálható fogyasztó, és Ne támogasd ezt a változást, amely a végzetünk felé hajszol!


Osszátok minél szélesebb körben, hogy ezzel is segíthessünk azoknak, akik még nem értik és nem látják át, hogy mi is történik valójában!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 73. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-28 19:36:17 [18.] 

Már az 5G első genfi sérültjeiről számol be a svájci lap - "Mint egy mikrohullámú sütőben!"

A L’Illustre egy francia nyelvű fogyasztói magazin, amelyet Svájcban, Lausanne-ban adnak ki. A L'Illustré forgalma 76697 példány volt 2014-ben, és olvasóinak száma 2014. második felében elérte a 338000-et.

Mióta az 5G antennákat telepítették az otthonuk közelében, Genf szívében, az ugyanazon területen élők különböző egészségügyi problémáktól szenvednek. Vajon egy olyan technológia áldozatai-e, amelynek veszélyeit még nem tesztelték kellőképpen?

https://www.alternativhirek.com/2019/08/mar-az-5g-elso-genfi-serultjeirol.html?fbclid=IwAR1RbaUOdJmfnJ1U4gmqM_jg7IJygF3hhiF_M70T-QIiYjqI0hUB6VqikKY

Ezen felül egy közeli ismerősöm kertjében kb.40-50m hosszan az összes10- 15 éves egészséges gyümölcs fa már mind kipusztult. A területe végén a (kerítésen túl) a szomszédja telkén lévő megy fán létszik, hogy a sugárzást északi irányból kapja, mert a déli oldalán egyetlen ág még életben maradt. De valószínű ez még nem a kísérleti 5G miatt történik.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 72. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-28 13:54:23 [19.] 
5G EMBERKÍSÉRLET avagy az EMBERISÉG ELLENI HÁBORÚ

Egy neves biokémia professzor arra figyelmeztet, hogy az 5G a "világtörténelem leghülyébb ötlete"


Az ötödik generációs vezeték nélküli technológia (5G) nemzetközi elterjedése annak ellenére zajlik folyamatosan, hogy a tudósok és az egészségügyi szakemberek egyre hangosabb ellenállást tanúsítanak, akik kétségbeesetten próbálnak figyelmeztetni bennünket az 5G jól dokumentált veszélyeire.

Az 5G bevezetésében résztvevő kormányok és iparágak egyáltalán nem aggódnak a közbiztonság miatt, mert a technológia kivételesen nyereségesnek ígérkezik, miközben mindenkit belekényszerít a kialakuló technokráciába.

Az egyet nem értés hangján szólalt meg Dr. Martin L. Pall, a Washingtoni Állami Egyetem biokémia és orvosi alapismeretek professzora. Egy tanulmányban és prezentációban közelebbről megvizsgálta az 5G technológiát, és komoly figyelmeztetést tett közzé mindannyiunk számára.

"Több tízmillió 5G antenna kihelyezése egyetlen biológiai biztonsági teszt nélkül a leghülyébb ötlet, ami valakinek is az eszébe jutott a világ történetében," - mondta a professzor.

A jelentés 4 magyarázatot ad arra, hogy miért jelentősen veszélyesebb az 5G, mint a vezeték nélküli technológia korábbi generációi. (1)

Dr. Martin Pall To The NIH: "The 5G Rollout Is Absolutely Insane."

Az 5G várhatóan négy különböző ok miatt lehet különösen veszélyes:

✔ A tervezett antennák rendkívül nagy száma miatt
✔ A rendkívül nagy energiateljesítmények miatt, amelyeket a áthatolás érdekében használnak
✔ A rendkívül magas pulzációs szintek miatt
✔ Az 5G frekvenciával való nyilvánvalóan magas szintű kölcsönhatás feltehetően magában foglalja a feszültségre érzékeny csoportokat is

Először a 2G, 3G, 4G technológiák jelenlegi biztonsági irányelveiről beszél, helyesen rámutatva arra, hogy a kormányok által jóváhagyott iránymutatások figyelmen kívül hagyják azokat az esetleges mellékhatásokat, amelyek az említett irányelvek alá eső adagok vagy expozíciók során fordulnak elő. Más szóval, ahogy Pall rámutat, a biztonság szempontjából értelmetlenek.

Továbbá felsorolja azokat a területeket, ahol ez a technológia hátrányosan érinti az emberi egészséget, és a kiterjedt tudományos dokumentációra hivatkozik:

✔ Csökkent termékenység
✔ Neurológiai / neuropszichiátriai hatások
✔ Sejtes DNS károsodás
✔ Apoptózis - programozott sejthalál
✔ Oxidatív stressz és szabad gyökök károsodása
✔ Endokrin (hormonális) hatások
✔ Túlzott sejten belüli kalcium
✔ Rák

Pall következtetésében nem finomkodik a szavakkal, amikor leírja az 5G-t mondván, hogy "az 5G kiépítése totális őrültség." Az alábbi előadás rendkívül értékes bárki számára, aki jobban meg akarja érteni, hogy miről is van szó, és azt is, hogyan kell harcolni ellene.

Dr. Pall csak egyike azon sok szakembernek, akik ugyanerre figyelmeztetnek, de a technológia bevezetése késlekedés nélkül halad előre. Dr. Martin Blank a Columbia Egyetem Fiziológiai és Sejtes Biofozikai Tanszékének kutatója a következőképpen összegzi értékelését:

"Létrehoztunk valamit, ami ártalmas ránk nézve, és kikerül az ellenőrzésünk alól. Edison villanykörtéje előtt nagyon kevés elektromágneses sugárzás volt a környezetünkben. A mai szintek sokszorta magasabbak, mint a természetes háttérszintek, és gyorsan növekszik a sugárzást kibocsátó új eszközök miatt. Kertelés nélkül ki kell mondani, hogy károsítják az élő sejteket a testünkben, és sokakat idő előtt megölnek."

Dr. Sharon Goldberg belgyógyász orvos és professzor a következőket jelentette ki az 5G-vel kapcsolatban, miközben az Egyesült Államok Szenátusa előtt beszélt.

"A vezeték nélküli sugárzásnak biológiai hatásai vannak. Pont. Ez már nem vita tárgya, ha valaki utánanéz az orvosi és a tudományos irodalomban. Ezek a hatások minden életformában megmutatkoznak; növények, állatok, rovarok, mikrobák. Emberben már régóta bizonyított, hogy rákkeltő hatása van, ez nem kérdés. Jelenleg bizonyíték van a DNS károsodására, a cardiomyopathiára (szívizom károsodás), amely a pangásos szívelégtelenség előzménye, a neuropszichiátriai hatásokra ... Az 5G egy olyan vizsgálaton át nem esett alkalmazása egy technológiának, amelyről tudjuk, hogy káros; tudjuk ezt a tudományból. Az akadémikusoknál ez az úgynevezett emberi alany kutatás," - mondta Goldberg.

Végül, az ENSZ bécsi irodájának munkatársa, Claire Edwards komoly figyelmeztetést fogalmazott meg az Egyesült Nemzetek magas szintű tagjai számára, melyben az 5G-t az "emberiség ellen vívott háborúnak" nevezte.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2020-04-28 13:59:28]
 71. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-25 23:02:14 [20.] 
Dr. Pócs Alfréd beszéde a 2020. április 25-i 5G-ellenes Globális Tiltakozás alkalmából

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 70. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-23 21:16:35 [21.] 
Az 5G Káros Hatásai - MEGDÖBBENTŐ Tények! Mit Mond a Magyar Orvosi Kamara Heves Megyei Elnöke az 5G Technológia Veszélyeiről?

Már Erdélyben is elkezdték a MŰ fenyőfákra rejtett új típusú mobil hálózatok telepítését





figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 69. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-21 19:23:07 [22.] 
https://www.peticiok.com/tiltakozunk_az_5g_halozat_magyarorszagi_bevezetese_ellen?uv=23292225#

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 68. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-21 11:48:45 [23.] 


https://www.europaikozep.hu/koronavirus-es-5g/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 67. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-20 14:51:02 [24.] 
INTERNATIONAL APPEAL
Stop 5G on Earth and in Space


Gyorsabban terjed mint a koronavírus

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 66. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-15 23:00:08 [25.] 
Lázadás a szép új világ ellen

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Aktuális (üzenet: 59, Mobiltelefonok)
 
    / 3 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.015583992004395 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail