Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9373115/45 Témák: 18004 Tagok: 110604 Legújabb tag: Adri0322 Online: (117/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Dobermann rescue (üzenet: 15, A Hungária Dobermann Klub fóruma)
 
 15. anyakutya  |   Válasz erre2009-02-14 06:59:24 [1.] 
Szuper sportos gazdikat keres jelenlegi mozgásszegény életmódja miatt egy játékos, infantilis, 4 éves, hatalmas, fajtatiszta dobermann kan (tetovált, mikrochipje nincs)! A kutya alapvizsgás és a kiképzőjének mindent meg is csinál, de a filigrán gazdimaminak nem. Ráadásul napi 10 perc séta jut szegénynek, nem több, mert gazdimami fél, hogy a 40 kilójával elrántja őt az 50-60 kilós kutya, és napjában párszor kiengedi egy 20 négyzetméteres előkertbe... (a ház szuterén részében van a boltja). Van mellette egy háványézbolonyézölbekutya, úgy hogy kutyatársasághoz szokott. Lakásban él, nem is bírja a hideget, csak kinti tartásra nem alkalmas. Bent nem rombol, de az ajtót kaparja, ha ki akar menni, és akkor őrült futásba kezd... Az etetése a kritikus pont, minden táptól megy a hasa, egyedül a Royal Canin antiallergén tápjától nem. A gazdi azonban vállalja, hogy a kaját segít beszerezni nagyker áron! Csak nagyon jó helyre szeretné adni a kutyát, ahol lenne mozgási lehetősége, és ahol társként tartják, szeretgetik, ahogy most!

A kutyát személyesen nem ismerem, az állatorvos kért meg, hogy segítsek, fotót később kapok!

Kérlek Benneteket, ha tudtok rá érdeklődőt, hívjatok a 06(30)989-24-28-as számon! Köszönöm!

Gazdikeresők albuma "Lelked mutatója hogyan bánsz az állatokkal!" Exupéry
 14. sugaar  |   Válasz erre2008-12-24 15:02:56 [2.] 
Kedves Állatvédő Társaink!

Köszönjük mindazt a támogatást és
együttműködést, amit eddig a győri állatmenhely kis lakóiért tettetek!

Békés, állatközeli karácsonyt és gazdikban gazdag,
igazán sikeres új évet kívánunk Nektek!

Az Emberek az Állatokért Alapítvány dolgozói és önkéntesei nevében:
Gabi


__________________________
Emberek az Állatokért Alapítvány - Győri Menhely adósz.: 18530021-1-08
 13. Raggi  |   Válasz erre2008-05-18 17:43:40 [3.] 
Zeus 3 éves ivartalanított dobermann kan, füle-farka vágott. Gazdáinak már nem kellett, így került hozzánk. Robosztus, hatalmas termetű dobermann, egy energiabomba, hihetetlenül játékos, más kutyákkal – kanokkal és szukákkal egyaránt jól kijön (már ha békén hagyják, ha provokálják, akkor kiáll magáért). Emberrel végtelen kedves, bújós, ragaszkodós és nagyon meg akar felelni. Szépen sétál pórázon, ettől függetlenül a leendő gazdival szemben elvárás, hogy kutyaiskolába járjon vele legalább egy alapengedelmességi szintig. Őrzi a házat és azokat, akiket szeret. Olyan gazdit keresünk, aki családtagként bánik vele és méltó ennek a pompás jószágnak a ragaszkodására.


Képek: http://gallery.site.hu/u/Raggi/album1660/gazditkeres/Zeusz/
 12. szezám  |   Válasz erre2007-10-20 12:48:44 [4.] 
Elnézést az OFFért, de hátha tud valaki róla valamit
Idézet:

Gabi78


Tagság: 2005-04-15 22:35:42
Tagszám: #17834
Hozzászólások: 189
7896. Elküldve: 2007-10-18 19:20:30 [10.]

--------------------------------------------------------------------------------
VALAKIT MÉG A KÓRHÁZI ÁGYON SÚLYOS SÉRÜLÉSEKKEL IS A KUTYUSA SORSA ÉRDEKLI.
SEGÍTSETEK, legalább a továbbítással.
A Merényi kórházból hívtak:
Ma reggel az M0-áson (nem tudni pontosan hol, de az illető Pécs felé tartott) egy ukrán férfi súlyos balesetet szenvedett. A baleset során 4 év körüli fekete-cser dobermann szukája elszaladt. A férfi súlyos sérülésekkel kórházban van, de egyetlen dolog érdekli, hogy hol a kutyája. A kutyus chipezve van.
Telefonszám: 70/3164838 vagy esetleg 30/3767347
négytappancs gportal

PBK
ELVESZETT, TALÁLT KUTYA BEJELENTŐ
 11. szezám  |   Válasz erre2007-10-13 13:18:03 [5.] 
Alex dobika gazdát keres
Érdeklődni lehet Ragginál
16 hónapos.PBK
ELVESZETT, TALÁLT KUTYA BEJELENTŐ
 10. Raggi  |   Válasz erre2007-10-12 15:50:12 [6.] 
Alíz Kb. 7 éves, de nagyon fiatalos, játékos, puszis, barátságos dobermann lány, panzióztatásból maradt vissza, gazdái lemondtak Róla. Nagyon jó evő, más kutyákkal, de főként szukákkal jól kijön, ilyenkor megy a hancúr, futkosás. Szeret labdázni is. Remek jelzőkutya, a gyerekeket imádja. Macskákra tesztelni nem volt lehetőségünk. Marmagassága 62 cm. Szobatiszta, lakásban is jól viselkedik, nem rág szét semmit, nem mászik ágyba. 06-70-458-0051.

 9. Raggi  |   Válasz erre2007-10-12 15:49:23 [7.] 
Gazdát kereső mentett dobermannok – érdeklődni: drhorg@citromail.hu

Verdo kb. 4 éves vágott fülű-farkú ivartalanított, oltott, chipezett dobermann kan kutya. Barátságos, kedves, a gyerekeket nagyon szereti, de a ház és a gazdi őrzését rettentő komolyan veszi. A területére és a gazdi közelébe senkit nem enged, hacsak a gazdi erre nem utasítja. Vélhetően képzett kutya, ismeri az alap parancsokat és engedelmeskedik is. Hihetetlenül ragaszkodó, a gazdi mellől nem tágít egy tapodtat sem, kimondottan jó társ és családi kutya, mellette biztosan nyugodtan alhat a gazdi. A cicákat sajnos kergeti és semmilyen más kutyát sem tűr meg, a szukákat sem. Kizárólag egyedüli kutyának javasoljuk, csak családi környezetbe, bentlakással a házban. Lakásban gyönyörűen viselkedik, szobatiszta, jelenlegi helyén is alszik bent a helyén, amíg a gazdi dolgozni van. Autózni nem szeret. Képek: http://gallery.site.hu/u/Raggi/album1660/gazditkeres/Verdo/Martin 2-3 éves, ivartalanított, oltott, chipezett barna dobermann kan, akit a Marcali gyepmesteri telepről mentettünk. Kifejezetten szép és meglehetősen nagytermetű kutya, kedves, jó természetű, nyugodt, stabil idegrendszerű. Mozgásigénye óriási. Minden más kutyával jól kijön. Sportos gazdit keresünk, aki vinné őt iskolába, kirándulni, mert tanulékony és érdeklődő, okos kutya, aki igényli a foglalkozást. Vidám, játékos, nagy gyerek. Rendkívül igényli az emberi társaságot, törődést.
Képek: http://gallery.site.hu/u/Raggi/album1660/gazditkeres/Martin/Robi egy Dobermann gettós dobermann, kb. 5 éves, oltott, chipezett, ivartalanított kan. Hosszú utat tett meg, amióta elkerült a dobermann gettóból, de a múltat soha nem fogja feledni. Félénk, zárkózott kutyus, nehezen oldódik fel, de akit megszeretett, azzal már jól elvan. Kedves, barátságos kutya, nehezen viseli a helyváltoztatást, az első időkben sokat ugat. Mostanra eljutottunk oda, hogy igényli az emberi társaságot, érdeklődő, nem túl mozgékony kutyus. Más kutyákkal a kapcsolata viszonylagos, szukákkal jól megvan, kanokkal, főleg kistestűekkel, nem lehet összetenni. Kisgyerek mellé sem javasoljuk. Türelmes, tapasztalt gazdinak javasoljuk.
Képek: http://gallery.site.hu/u/Raggi/album1660/gazditkeres/Robi/Mickey végső erejével egy lovastanyára vonszolta magát, segítséget kért. A gazda el akarta zavarni, de a kutyának nem volt ereje már felkelni. Egy állatbarát hölgy mentette meg a lelövetés elől és kikönyörgött neki 2 nap haladékot, így került a gondozásunkba. Hetekig kérdéses volt, hogy sikerül-e ezt a kedves, szép kutyát életben tartani. De Mickey nem adta fel, harcos szellem. Mára túl van a nehezén de hosszú az még a teljes felépülésig.
Mickey kb. 4 éves lehet, magas, nagy termetű dobermann kan. Más kutyákkal jól kijön, emberekkel kedves, ragaszkodó. De határozott jellem, túlélő típus, nem kezdő gazdának való.
Képek: http://gallery.site.hu/u/Raggi/album1660/gazditkeres/Mickey/Charlie 6 éves, ivartalanított, oltott, chipezett kan. Gazdáitól vettük őt át, elhanyagolt állapotban, túlsúlyosan, férfiökölnyi daganattal az oldalán. A daganatot eltávolítottuk és Charlie időközben kivirult, lefogyott, szőre megfényesedett. Barátságos, aranyos, mozgékony kutya, szukákkal jól elvan, a kanokat úgy-ahogy elfogadja, a macskákat vadásza. Nem tartozik a legokosabb dobik közé, de ezt ellensúlyozza vidám, kedves, természete. Nem egy komplikált lélek, kaja, víz, törődés – ennyire van szüksége. Akár kezdő kutyásnak is.
Képek: http://gallery.site.hu/u/Raggi/album1660/gazditkeres/Charlie/


Joy a másik „napsugár” kutyánk. A balatonfüredi gyepmesteri telepről hoztuk el, ivartalanítást követően mehet gazdához. Végtelen kedves, mosolygós, kedves kutya, olyan 4 éves lehet. Mozgékony, érdeklődő, intelligens kislány, más kutyákkal jól kijön.
Képek: http://gallery.site.hu/u/Raggi/album1660/gazditkeres/Joy/
.

Moris kb. 4 éves ivartalanított kan, fekete-cser dobermann fiú. 2007. októberében találták Budapesten. A kutya iszonyatosan bolhás volt és kicsit vékony. Bár szemmel láthatóan sokkos állapotban volt, az agresszió jeleit nyomokban sem fedeztük fel rajta, nyugodtan tűrte, hogy ölbe cipelgessük, mert a klinikára bemenni nem volt hajlandó. A rémület pár nap alatt feloldódott és egy kedves, nagyon ragaszkodó, az emberi társaságot igénylő kutyust ismerhettünk meg Morisban. Mozgékony, élénk, szépen sétál pórázon, szobatiszta és imádja a nyüzsgést, a sok embert maga körül. Nagy család lenne ideális a számára, ahol zajlik az élet és ahol természetesen ő ott lehet mindennek a közepén. Más kutyákkal barátságos, de kan mellé ettől függetlenül nem javasoljuk. Cicákkal való kapcsolata egyelőre ismeretlen.
Képek: http://gallery.site.hu/u/Raggi/album1660/gazditkeres/Maurice/


 8. magashegyi.harcos  |   Válasz erre2007-07-17 16:17:29 [8.] 
Dobermann kan
Dobermann kanunknak keresunk szereto, uj csaladot. Kizarolag lakasba, lehetoleg csaladi hazba. Nem hazorzonek, nem kennelbe, se kertbe. 2, 5 eves, fekete, kulfoldon is sikeres kiallitasi kutya. Kedves, nyugodt, mas allattokkal, gyerekkel is megbizhato, kepzett, okos kutya. Cserebe csupan szeretetet ker. Surgos, mivel olyan helyre koltoztunk, ahol sajnos nem tarthato.

<IMG SRC="" border=0>

06209360439 e-mail

Borsod Dogsport -olcsokutya -MinPinRescue
 7. magashegyi.harcos  |   Válasz erre2007-07-17 16:14:13 [9.] 
Illatos úti telepen egy dobimix:
Borsod Dogsport -olcsokutya -MinPinRescue
 6. magashegyi.harcos  |   Válasz erre2007-07-16 10:56:39 [10.] 
MEGLETT!Borsod Dogsport -olcsokutya -MinPinRescue
[előzmény: (5) Westdob, 2007-07-12 13:32:40]
 5. Westdob  |   Válasz erre2007-07-12 13:32:40 [11.] 
Ma 2007.07.10-én dél körül Törökbálinton elveszett a következő kutyus:
- dobermann szuka- barna
- 8 hónapos
- lógó fülü, nem vágott
- Bella névre hallgat
- sajnos még nem chipezett, mert folyamatban van a törzskönyve
- nincs rajta nyakörv.

Aki látta, vagy bármit tud a hollétéről, legyen kedves - akár jutalom ellenében is - hívni Nórát, 06-30-229-99-65 számon.

Betti
[válaszok erre: #6]
 4. magashegyi.harcos  |   Válasz erre2007-07-10 09:13:45 [12.] 
Sziasztok!

Egy fiatal, 2 év körüli barna dobi kan vár gazdira a marcali gyepmesteri telepen. Jövő héttől elvihető. A kutya kedves, de kemény, aggresszióra agresszióval válaszol. Jelenleg 2 hetes hatósági megfigyelésen van, mert harapott (cigánykölök lovagolt a hátán, meg csesztette és odakapott neki).
A kutya jó fej, kedves, barátságos amúgy. Kanokkal nem jön ki. Képzett kutya.

A telep látogathatósága :
Szombat : 10:00-tól 14:00-ig ,
illetve elözetes telefonos egyeztetés után . tel: +3630/4745157Borsod Dogsport -olcsokutya -MinPinRescue
 3. Westdob  |   Válasz erre2007-06-29 18:58:59 [13.] 
http://www.dobermann-rescue-hungary.com/

Betti
 2. Westdob  |   Válasz erre2007-06-29 16:31:36 [14.] 
2 napja kóbor Újpesten, a Rózsa utcai lakótelepen (a Chinoin felöli részén) egy FAJTATISZTA DOBERMANN KAN. Nem fiatal, én olyan 7 év körülire saccolom, (de az nem jelent semmit ) Jól táplált, mondhatni túl jól, és mikor meg akartam etetni, nem is törődött a kajával. Egyáltalán nem agresszív. Csináltam képeket telefonnal, de egyelőre nem tudom feltenni a gépre, csak este, mert szar a Bloothoes

Szóval: Ha addig van valakinek mentőötlete, vagy tud valakit, aki keresi a kutyáját, befogadná, esetleg el tudna jönni befogni (autóval viszonylag könnyen meg lehetne találni, 2 napja nem mozdult a környékről, valószínű nem megy el máshova)
érdeklődjön itt : 0630-403-5762


Betti
 1. AllegroBarbaro  |   Válasz erre2007-06-29 14:51:02 [15.] 
Sziasztok!

Kérem, hogy kóbor vagy gazdát kereső dobermannokkal, vagy akár más fajtájú kutyákkal kapcsolatban itt beszélgessetek!

Üdv:
Csaba

d'Allegro Barbaro dobermann kennel
(TÉMANYITÓ)
 Dobermann rescue (üzenet: 15, A Hungária Dobermann Klub fóruma)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0093729496002197 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail