Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9289668/58 Témák: 17680 Tagok: 109302 Legújabb tag: DTT-0901 Online: (116/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Természetes gyógymódok (üzenet: 14, Egészség)
 
 41. kovacsszandra  |   Válasz erre2019-10-20 15:34:00 [1.] 
Szia Eszter! Sajnos hasonló cipőkben járunk. Intenzív futás teremben és szabadban is, biciklizés, jóga, különféle zsírégető táncok... sok mindent próbáltam én is. Nekem talán a tánc, ami a legjobban bevált, egyrészt volt is mérhető súlycsökkenés utána, másrészt a közérzetemen is az javíottt a legtöbbet :) Nézd meg, melyik válhat be neked a legjobban https://femina.hu/fogyokura/fogyas-tanccal/ https://hu.flatfy.com/
 40. Topi-50  |   Válasz erre2019-09-28 20:36:10 [2.] 
Mikrohullámok Hatásai az Egészségünkre

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 39. Topi-50  |   Válasz erre2019-08-28 14:01:34 [3.] 
https://magyarnemzet.hu/belfold/veszelyesek-lehetnek-a-viragkorat-elo-gyogynovenykultusz-vadhajtasai-7232048/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 38. Topi-50  |   Válasz erre2019-04-15 22:45:06 [4.] 
A megújulás titka - Hatvani Galina, Jakab István

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 37. Topi-50  |   Válasz erre2019-03-25 16:53:23 [5.] 
Elfelejthetők a kórházak ?

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 36. kisseszter2019  |   Válasz erre2019-02-21 09:05:07 [6.] 
Sziasztok!

2 gyermekes anyuka vagy, 26 éves, Eszternek hívnak. Már lassan mindent kipróbáltam, amit el tudtok képzelni. LifeTilt féle étrenden élek, szinte alig eszem szénhidrátot, de a második baba után egyszerűen nem tudok visszafogyni még nagyon drasztikus módszerekkel sem.

Az első baba után minden könnyen ment, bár ott is azért megfeszültem. Most egy barátnőm ajánlására a heti 3 kardió edzésem reggelein fogyasztok egy Black Latte kávét, meglátjuk mire képes. Ezek mellett szedek még C-Vitamin, Calcium Magnézium, ezeket főleg a hideg téli hónapokban... Viszont túl sokat sem merek szedni, mert félek, hogy elhízo
k mégjobban a sok vitamintól

Szóval a kérdésem: Milyen hatékony edzés módot javasolnátok nekem a biciklizésen kívül? Bármi érdekel, amitől ég a zsír [url]
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2019-02-21 09:10:30]
 35. Topi-50  |   Válasz erre2019-02-02 12:23:40 [7.] 
SOHASEM ÁRTOK

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 34. arankaparanka  |   Válasz erre2013-08-28 15:13:32 [8.] 
Sziasztok!

Itt találhattok nagyszerű orvosokat: http://www.docplanner.hu/allergologus
Van itt: allergológus, pszichológus és proktológus is, de ezeken kívül van még sok nagyszerű szakorvos. Országszerte keresgélhettek.
Nekem bevált, mindenkinek ajánlom!
 33. ferenczyliza  |   Válasz erre2013-08-05 02:41:14 [9.] 
vakcinázás lehet az oka a betegség
 32. vathor  |   Válasz erre2013-01-13 07:52:18 [10.] 
.
 30. True33  |   Válasz erre2010-04-05 15:33:06 [12.] 
Jól látod!

Az oltás a megbetegedés oka!

Jó pár kérdést felvetett bennünk ez a tömeghisztéria!

Szívesen beszélgetnék veled!

Keress meg!
[előzmény: (10) Topi-50, 2009-07-29 13:09:22]
 10. Topi-50  |   Válasz erre2009-07-29 13:09:22 [13.] 

Vigyázat sertésinfluenza !!

Terjed: már 59 újinfluenzás magyar beteg van

Az elmúlt napokban 12 újinfluenzás beteget regisztráltak Magyarországon - derül ki az ÁNTSZ honlapjáról. Ezzel az egy halálos esettel együtt 59-re emelkedett itthon az A(H1N1) -fertőzöttek száma.Az Országos Epidemiológiai Központba péntek estig 55 minta érkezett, közöttük a szombati laborvizsgálatok 9 pozitívat találtak. Ezt követően további 15 beküldött mintát teszteltek a szakemberek, és 3 esetben igazolták az új típusú influenzavírust. (FH)

Mi a legrosszabb védekezés a sertésinfluenza ellen?


Mielőtt rátérnék a probléma megoldására, engedjék meg, hogy egy kicsit elengedjem a fantáziámat és kitaláljam, hogy is jött létre a H1N1, 2009 áprilisának legfélelmetesebb népellensége. Mindezt annak tudatában, hogy nem vagyok virológus, sőt genetikus sem, és csupán a józan eszemet próbálom megtartani, mialatt össze nem illő adatokat hallok a televízióból.


Mit tanultunk biológia órán a mutációkról? Hogyan jöhet létre egy vírus, ami egyszerre tartalmazza a genetikai kódját az:

* emberi influenza vírusnak,
* az Észak-Amerikai madárinfluenzának,
* az Európai sertésinfluenzának,
* és az Ázsiai sertésinfluenzának?

Amennyiben ezt nem laboratóriumban hozzuk létre, akkor a következő a legvalószínűbb forgatókönyv: Egy Észak-amerikai madár átrepül Európába, ahol megfertőz egy disznót, amelyik disznó pár napon belül visszafertőzi ezt a madarat. A madár ezt megvárja, majd rögtön elrepül Ázsiába, ahol keres egy ottani influenzás disznót, akivel ismét egy oda-vissza fertőzést követnek el, miközben igyekszenek megőrizni a korábban Európában szerzett víruselemeket. Gondoltam arra a változatra is, hogy nem a madár, hanem az influenzás disznó megy el Európából Ázsiába, de ehhez igen sokat kellene galoppoznia kietlen vidékeken. Maradjunk a "valószínűbb" változatnál, miszerint a madár utazza körbe a világot. A következő elem egy mexikói ember kell, hogy legyen, aki éppen influenzás és vagy a madárral, vagy az Ázsiai disznóval kell mutálódnia, majd 80 szerencsétlen honfitársának cseppfertőzés útján átadni ezt az immár 4 különböző víruskódot is tartalmazó szupervírust.


Legyünk őszinték. Ennek a fenti forgatókönyvnek a kivitelezése nem lenne egyszerű. Főleg azért, mert a betegség tulajdonsága, hogy madárnak ideje sem lenne ezt a világ körüli utat megtennie. Valahol a Kaukázus fölött elpusztulna a saját influenzájától.

Emiatt úgy gondolom, hogy ez a vírus nem jöhetett volna létre, ha nincs a "Kutató orvos". Az már egy ideje nem titok, hogy laboratóriumok sora kísérletezik új vírusok kifejlesztésével. A közelmúltban írtam arról, hogy európai laborból postáztak szét a világba élő emberi és madárinfluenza vírusokat védőoltásnak álcázva. Hogy emiatt nem koncoltak fel embereket és még csak nagy port sem kavart a médiában, annak tudható be, hogy a média erősen függ ezen gyógyszergyárak reklámkiadásaitól, és emiatt inkább hallgatnak. Nem úgy ma, amikor mindenki a védőoltást követeli az újabb még veszélyesebb vírus ellen és már jelentkezett is egy gyógyszergyár, hogy nekik éppen van raktáron belőle. Ennek a mostani járványnak sok médiája lesz.
Figyeljék csak meg!

Márpedig ha nem természetes úton jött létre a négy különböző földrész négy fajának kereszteződését feltételező vírusmutáció, akkor csak laboratóriumban jöhetett létre és vagy véletlenül, vagy szándékosan került ki a forgalomba. A véletlen változatnak némileg ellentmond az, hogy igen felkészülten érte a nemzetközi szakértői csoportokat. A hírek szerint volt oltóanyag abban a mexikói kórházban, ahol a legtöbb megbetegedést regisztrálták. Én ugyan elgondolni nem tudom, mivel oltották be a dolgozókat, mert úgy tudom, nincs a vírus ellen védőoltás. Az egyetlen ismert gyógyszer a Tamiflu, ami viszont tabletta. ?

Lehet, hogy az oltóanyag eleve a fertőzés oka volt?
Láttunk erre példát nem is olyan régen. Ráadásul a kormányoktól nem idegen az, hogy tömegesen megbetegítsenek vagy megöljenek embereket, ha erre jó okuk van. Sőt az összes emberiség elleni terrorakció valamelyik kormány kezdeményezése volt. Civilekre atombombát dobni Japánban (USA), Palesztinokat elgázosítani (Izrael), Zsidókat tömegesen kivégezni (Hitler), Szerbeket, Irakiakat, Afgánokat uránköpenyes lőszerrel lövöldözni (NATO), ... nem számít pár százezer ember élete, ha egy kormány el akarja érni a célját. Nagyon csodálkoznék, ha nem derülne ki pár éven belül, hogy a hadsereg raktáraiban ott lapul a bármikor bevethető influenza, amit ráadásul védőoltásnak álcáznak.

És a kormányhivatalnokok hazudnak. Itthon, nálunk Magyarországon is. Tegnap este a Hír TV-ben nyilatkozott az ANTSz egyik vezető hivatalnoka. Szerinte nem kell aggódni, csak tartózkodjunk egymás szívélyes üdvözlésétől. (Én ma már csak minden második kollégámnak köszöntem, nekik is csak E-mailben).

De mit mond erről egy orvos, aki kint dolgozik Mexikó városban


"Rezidens orvosként dolgozom az egyik legnagyobb kórházban Mexico Cityben és szomorúan látom, hogy a helyzet messze kint van az irányításunk alól. Orvosként rájöttem, hogy a média nem közli az igazságot. A hatóságok eredmény nélkül osztottak szét oltóanyagokat a teljes orvosi személyzet között. A partnereim közül kettőt ölt meg az új vírus kevesebb mint hat nap alatt, aki ebben a kórházban dolgozott, bár őket mindegyiket beoltották. A hivatalos számú haláleset 20 volt nálunk; mindazonáltal, az áldozatok igazi száma több mint 200 volt. Megértem, hogy el kell kerülnünk a pánikot, de fontos lehet elmondani az igazságot. Lehet, hogy ezzel most jobbat teszünk és több halált akadályozzunk meg."

GREGORIO DÁVILA (forrás: BBC)
Arra is van ötletem, miért ez a nagy titkolódzás.
Miért mondja azt a kedves hölgy a TV-ben, hogy pánikra semmi ok, nyugodjak meg. Valószínűleg eddigre a gyógyszergyártó cégek már régen megszerezték a vírust és gőzerővel gyártják az ellenanyagot, amit soron kívül szabadalmaztatnak és drága pénzért eladják nekünk. Így lesz gyógyszergyári profit egy járványból. És hogy mi volt előbb? A járvány vagy a gyógyszer? Ki tudja ezt? Egy biztos. Addig van egy vírus biztonságban, amíg ki nem derül a léte. Ugyanis a WHO mindenkivel megosztja az információt, mihelyst megtudja. Tehát ha nagy profitot akar valaki realizálni, előbb kell szabadalmaztatnia, minthogy a probléma megjelenne. Gazdasági érdek, hogy hazudjanak a fertőzések tényleges adatairól.

Miért óvakodjunk a védőoltástól?
Egyrészt, mert nincs. Mint fentebb kikövetkeztettem, valószínűleg valami mást kaptak a Mexikó városi orvosok is, amitől éppenséggel nem védettek lettek, hanem betegek. Mire egy influenza elleni védőoltás piacra kerül, a vírus már kétszer mutálódott. Valószínűleg éppen az oltás tartalmazott valami vírust, amitől meghaltak. Ha lesz is rövidesen védőoltás, nagy eséllyel az is tartalmaz majd vírust.

Másrészt egy ilyen oltás éppen azt az immunrendszert gyengíti le, ami az egyetlen esélyt jelenti egy ember számára egy ismeretlen kórokozóval szembeni harcban.Hogyan tehetjük még rosszabbá a járványt?
Mivel pánik esetén az emberek általában rossz döntéseket hoznak, most majd megfigyelhetjük, hogyan kell egy kis problémából nagyot csinálni. Próbált már benzinnel oltani tüzet? Pedig Mexikóban most ezt teszik. Országos oltókampányban kezdenek, ami egy remek színházi előadás. Az oltóanyag, mindegy mit tartalmaz gyengíti az immunrendszert. Ezzel még több embert betegítenek meg.

Ahelyett, hogy megtanítanák az embereket arra, hogy mivel lehet erősíteni az immunrendszerüket, megijesztik őket és rávesznek mindenkit, hogy oltassa be magát vírusokkal, amitől nagy valószínűséggel betegszenek meg még többen. Pedig ha csupán annyit tennének, hogy nem terhelik a szervezetüket mérgező kozmetikai és élelmiszeripari szerekkel, tiszta vizet isznak és naponta eltöltenek egy órát a napsütésben, valamint gondoskodnak a friss levegőről és némi vitaminról az étrendjükben, megúszhatnának minden fertőzést.

Írta: NATÚR HÍREK Egészségmagazin - Demecs István

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[válaszok erre: #30]
 1. minerva71  |   Válasz erre2007-07-13 12:34:14 [14.] 
egyedi,megszentelt,tradícionális mandala-festmények rendelhetőek!részletre is! hatásai:-meditatív,stresszoldó,gyógyulási folyamatokat támogat,személyiségfejlesztő,méregtelenítő. lakásokba,irodákba,különböző oktatótermekbe kitűnő dekoráció is egyben.csak komoly,igényes érdeklődők jelentkezését várom! Minerva

www.csabaiallatvedok.hu
(TÉMANYITÓ)
 Természetes gyógymódok (üzenet: 14, Egészség)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0099940299987793 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail