Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9325615/6 Témák: 17799 Tagok: 109814 Legújabb tag: BePolar Online: (56/3
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 11 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Egészséges életmód (üzenet: 268, Egészség)
 
 288. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-22 21:56:37 [1.] 
Az univerzális uborka

1. Az uborka olyan zöldség, amelyben megvan a legtöbb vitamin, amire szükség van egy nap folyamán. Egy uborka tartalmaz: B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, folsav (B9), C-vitamint, kalciumot, vasat, magnéziumot, foszfort, és káliumot.

2. Fáradtságérzés délután? Felejtsd el a kávét vagy más energiaitalokat és egyél egy uborkát. Az uborka a B-vitaminok és a szénhidrátok gazdag forrása, megadja neked a szükséges napi energiát .

3. Bepárásodik a fürdőszobában a tükör? Dörzsölje le a tükröt egy szelet uborkával. Ez nem csak gyorsan eltávolítja a gőzt, de a fürdőszobában kellemes illatot áraszt.

4. A csigák feldúlják a palántákat a kertben? Tegyen egy alumínium lemezre néhány szelet uborkát és megszabadul a kertben a hívatlan vendégektől az egész szezonban. Az uborkából lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek az alumíniumlemezzel és létrehoznak egy szagot mely észrevehetetlen az ember számára, de kellemetlen a kártevőknek, így tisztítva meg a területet.

5. Szeretné megszüntetni a narancsbőrt a lehető leggyorsabban, mielőtt fürdőruhában kellene mutatkoznia a medencénél vagy a tengerparton? Nos, az uborka megmenti: dörzsölje néhány szelettel a problémás felületet - és már perceken belül a bőr sokkal jobban fog kinézni. Az uborka hatóanyagai pozitív hatást gyakorolnak (a bőrben lévő kollagénre), és a bőr feszesebb lesz, és kevesebb helyet foglal el. Csökkenti a narancsbőr látható jeleit, és még a ráncokat is.

6. Szeretné, hogy elkerülje a másnaposságot, vagy fejfájást? Egyék egy darab friss uborkát és fájdalom nélkül ébred majd. Az uborka elegendő mennyiségű cukort és B-vitamint tartalmaz, ami pótolja a tápanyagveszteséget a szervezetben, mivel pillanatok alatt megszünteti az intenzív stresszt. Egy uborka megtartja a tápanyagok egyensúlyát a szervezetben, ezért elkerülhető a fejfájás és másnaposság.

7. Evés után úgy érzi, az éhség kerülgeti? Egyen egy pár szelet uborkát. Ezekben a kis kockákban megvannak a szükséges tápanyagok, és megakadályozzák a súlygyarapodást is.

8. Van egy fontos találkozód, de azt veszed észre, hogy nincs már idő cipők megtisztítására? Akkor dörzsöld meg egy friss szelet uborkával a cipőt. A zöldségben lévő vegyi anyagok előhívják a cipő ragyogását, és távol tartja a vizet is.

9. Ha problémája van az ajtó zsanérok nyikorgásával, használjon egy kis uborka szeletet a - probléma orvoslásához. Akkor tapasztalja majd, hogy a nyikorgás eltűnik.

10. Ön ideges? Nincs ideje a kikapcsolódásra? Vágjon egy uborkából több szeletet, tegye őket egy fazék forró vízbe. Uborka reakcióba lép a forró vízzel, friss pihentető illatot áraszt. Tudományosan kimutatták, hogy ez az aroma csökkenti a stresszt a kisgyermekes anyáknál és azoknál is, akik vizsgákra készülnek.

11. Ebéd után nincs kéznél rágógumi, vagy menta szájszag enyhítésére? Tartson egy szelet uborkát a szájában. A zöldségben levő vegyi anyagok eltávolítják a szagért felelős baktériumokat .

12. Keresi a megoldást, hogy tiszta és rozsdamentes legyen a mosogató és a fémtárgyak? Ezeket a tárgyakat dörzsölje át egy szelet uborkával, akkor ragyognak majd tisztán és a kezét-és körmöt is megkíméli a mérgező anyagoktól.

13. Leírtál valamit tollal vagy ceruzával, és hibáztál? Lassan húzva, az uborka törli az írást. Akkor használja ezt a módszert ha ceruzát vagy markert használt.

14. Hidratálja a testet: Ha nem sikerült elég vizet, vagy más folyadékot magadhoz venned a nap folyamán, szeletelj fel egy friss kígyóubit. Mivel 90%-át víz alkotja, azonnal kiegyenlíti a folyadékszükségletedet.

15. Szabályozza a testhőt, kívül- belül: ételként fogyasztva megszünteti a gyomorégést, a bőrre helyezve pedig nyugtatja a napon leégett bőrt.

16. Méregtelenít: mivel az uborka gyakorlatilag csak vitaminokban és ásványokban gazdag folyadékból áll, megtisztítja a szervezetet a nem kívánatos anyagoktól, rendszeres evése pedig a vesekövet is feloldja.

17. Az uborkakarika, mint ismeretes, szuper hatással van a karikás szemekre. A víz gyorsan beszívódik a bőrbe a zöldségből, ami feszesíti, kisimítja a bőrt. Ezen kívül gyulladáscsökkentő is.

18. Segíti az emésztést és a fogyást: Alacsony a kalóriatartalma, levesekhez és salátákhoz pedig kiváló. Egy natúr joghurttal is fincsi, válassz alacsony zsírtartalmút, ha éppen azon vagy, hogy leadj pár kilót. A kígyóuborka napi fogyasztásával a krónikus székrekedés is megszűnik.

19. Cukorbetegség, magas koleszterinszint, és ingadozó vérnyomás? Az uborkalében található hormonok segítik a sejtek inzulintermelését. Kutatások bizonyítják, hogy olyan sztirolokat is tartalmaz, ami csökkenti a koleszterinszintet, rostjai, a magnézium és a kálium pedig a vérnyomásra vannak pozitív hatással.

20. Javítja a szájhigiéniát, gyógyítja az ínyt: a sérült, gyulladt ínyen segít az uborka leve. A rossz leheletért felelős baktériumokat pedig kiirtja, ha egy szeletet kb. fél percig a szájpadlásodhoz tartasz a nyelveddel.

21. Enyhíti a másnaposságot: Hogy elkerüld a reggeli fejfájást és a többi kellemetlen tünetet, még alvás előtt egyél néhány szelet uborkát. A B- vitamin, az elektrolitok, a cukor, és természetesen a benne lévő sok folyadék segíti a szervezet regenerálódását
figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 287. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-18 21:26:42 [2.] 

GÉCZY GÁBOR: COVID-19


lényeg kimondása: 23:00-tól 26:40-ig !!!

Sunyi adalékanyagok teszik tönkre az immunrendszerünket.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 286. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-16 20:44:47 [3.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 285. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-15 23:21:12 [4.] 
Ne akarj "transzhuman" lenni! Szecsei Miklós üzenete a Világnak... Spiritual Tv. 184.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 284. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-14 14:15:29 [5.] 
Rozgics Mária:

Indokolt, hogy választhasson…


A kormány által kezdeményezett orvosi bérrendezés kapcsán merült fel az a korszakalkotó javaslat, hogy egy várandós nőnek indokolt, hogy megmondhassa; kinél szeretne szülni. Hát ez nagyszerű! Idáig is eljutottunk, hogy indokolt! Nem egyértelmű, nem alapvető joga a kismamáknak, hogy megválasszák, kiben bíznak meg, ki az, aki szimpatikus, hanem „indokolt”…

Geréb Ágnest meghurcolták, bebörtönözték, eltiltották, minden lehetséges aljasságot elkövettek vele szemben, s most, a jelenlegi karanténos helyzetben is még a hatalmon lévők gondolkodása szorult karanténba. Nem is olyan rég még csak a kiváltságosok lehetősége volt, hogy kórházban /kór-házában/ szüljön, lefizetett orvosnál, nagyanyáink, de még szüleink többsége is odahaza hozta világra a gyermekét. És nem volt nagyobb a csecsemőhalandóság, mint jelenleg.

S ami a legfontosabb, nem született annyi beteg kisgyermek, dawn-kóros, autista, izomsorvadásos és a jó ég tudja, milyen „modern” betegségekkel lehet találkozni az utóbbi 20-30 évben. Azelőtt, még az én gyermekkoromban is – 60-70-es évek – egy-egy kis faluban talán csak egy, úgymond „falu bolondja” volt, aki valamilyen rendellenességgel érkezett közénk és mókás megjelenésével, fura beszédével vagy éppen kacska járásával kiérdemesült erre a „rangra”.

Napjainkban: van olyan család, ahol két autista is született a másik kettő egészséges gyermek mellett. Van, és sajnos egyre több olyan gén módosult rendellenesség, amely egyre súlyosabb elváltozásokat jelez, s az orvosok csak széttárják a kezüket, illetve igyekeznek valamiféle megoldást találni, vagy éppen kísérleteznek a szerencsétlen kicsiken, hogy hátha kiderül, mi lehet az oka az elváltozásnak.

A legtöbb szülő, még ha nem is mer hangot adni, akkor is úgy érzi, hogy az újszülöttekbe beledöfött különféle injekciók, amelyeket védőoltásként tartanak számon, az első számú kiváltó okai a rendellenességnek. Aztán a fogamzásgátlók, a hormon-kezelt élelmiszer, az agyon fertőtlenített, klórozott vizek, az ízfokozóként jelzett rákkeltő szerek, a fluor tartalmú fogkrémek, a műtrágyák túlzott felhasználása, az állatok különböző szerekkel való felpumpálása, hogy mielőtt a legnagyobb súlyt elérve lehessen értékesíteni, azaz hasznot szerezni belőlük.

A repülőgépek által kibocsátott méreganyag, az óriásira duzzadt gépjárműpark és még egy tucatnyi lehetséges ok. A lényeg: egyre betegebb a XXI. század embere, egyre rövidülnek az egészséges élettartamú időszakok, egyre több gyógyszert fogyasztanak, testileg, lelkileg igen beteg a magyar ember.
S ehhez igenis hozzájárul az a tény, hogy már születésük pillanatában olyan stressz hatás éri a kicsiket, amely egész életükre kihat. A „nagyüzemi” szülészet hideg, rideg, zajos, riadalmat keltő, már magában a puszta megjelenésében.

Sem a kismamának, sem a környezetének nincs ideje, lehetősége, hogy hosszú ideig egyetlen kismamával és a megszületett babával foglalkozzanak. A köldökzsinór azonnali elvágása, a rideg „szülés-levezetés”- az idegen környezet mind közrejátszik abban, hogy a kicsikben is stresszes állapot alakuljon ki. S az viszont már bizonyított tény, hogy a stressz számos későbbi betegség, különféle elváltozás kiváltó oka, okozója lehet.

Arról nem beszélve, hogy a kapkodás, az orvosi „műhiba” miatt mennyi mindent kell elszenvedniük a babáknak. Magam már írtam, hogy mindkét gyermekem megszenvedte a kórházban születést. Egyik szájpenésszel, tüdőgyulladással került haza, öt naposan. Másikat leejtették, vállkulcsa tört és fél évbe tellett, mire kiheverte az ott ért hatásokat, addig szinte éjjel-nappal sírt, csak kézben fogva volt képes aludni, enni, ha az ágy felé közelítettünk, már keserves sírásba kezdett.

Gyermekeim apja a határban, a szőlőföldön jött világra, szüretelés közben. Semmiféle „védőoltást” nem kapott, orvos sem látta, csupán bábaasszony látta el édesanyját is, őt is. A három évvel később született öccsével már kórházba parancsolták az édesanyját, s meg is lett az eredménye. Az öcs egy évig szenvedett különféle tüdőproblémákkal, tíz éves koráig folyamatosan olyan beteg volt, hogy még osztályismétlésre is sor került, hiszen a sok-sok hiányzás miatt nem tudott iskolába járni, s felnőtt korában is, ha csak a szél megfújta, már különféle bajok jelentkeztek nála.

Nem sorolom. Itt volna az ideje, hogy az egészségügy - amely elsősorban ma betegségügy, a folyamatos gyógyszerfogyasztásra ösztönzés és az egészséges életmódra nevelés elbagatellizálása miatt – végre biztosítsa az édesanyák számára alapvető emberi jog. Itt volna az ideje, hogy visszaállítsák a nagy sikerű bábaképzőt, megteremtsék a feltételeit mindenhol az otthonszülésnek. Ne kötelezzék az édesanyákat olyasmire, amelyek miatt eleve sokan elesnek a szabad választástól. Példának okáért, hogy a kórház fél órán belül elérhető legyen. Oldják meg, mentő biztosítással vagy másként, hiszen, aki kórházban hozza világra gyermekét, legtöbben ők is mentőt hívnak, akkor miért nem lehet akár az otthon szülésnél is készenlétben a mentő, az esetleges, előre nem látható komplikációnál.

Most, hogy a koronavírusos időszakot politikusaink hosszan tartó „áldásnak” jósolják, különösen időszerű volna, méghozzá igen sürgősen megszervezni az otthonszülés feltételeit. Amíg nincs elegendő bába, addig azokat a szülés-nőgyógyászokat kellene erre felkérni, akik átvállalják az országos otthon-szülés hálózatának kiépítéséig a bábaasszonyok helyett a feladatok egy részét. A fertőzési hullám hosszú távú hatása miatt ez volna az elsőrendű követelmény. S itt volna az ideje Geréb Ágnes rehabilitációjának is, hiszen az ő meghurcolása elsősorban szakmai féltékenység, elmaradt haszon és kishitűség miatti. Nem gondolkodtak még el azon, hogy valaha a nagy-tekintélyű bábaasszonyok segítették világra az ország gyermekeit, mára pedig a férfikar átvette ezt is.
Olyan személy – még ha orvos is -, aki soha nem hordott ki egyetlenegy magzatot sem, aki soha nem lesz képes /reméljük/ gyermekszülésre, lehet bármilyen elméleti zseni, a gyakorlati segítséget mégis csak azok tudják legjobban megadni, akik maguk is átélték már az anyaság fájdalmát-örömét. Olyan ez, mint a mai kor szoptatást segítő kormánybizottsága, amely csupa férfiből áll, akik többsége még kinézetre sem a leg- bizalom gerjesztőek, a gyakorlatról már nem is szólva.

Jogot tehát az Édesanyáknak! Alapvető emberi jogokat! Méghozzá úgy, hogy a szabad orvosválasztás alapján az otthonszülést is kötelezően támogassa a TB, hiszen még így is lényegesen kevesebb a kiadása az állami büdzsének akkor, ha a gyermek odahaza látja meg a napvilágot. Szűnjön meg a sok álszemérmesség, hazudozás, félremagyarázás. Ha két ember felelősen képes eldönteni, hogy gyermeket – gyermekeket – vállal és őt becsülettel, tisztességgel fel is neveli, akkor legyen már annyi bizalom irányukban, hogy képesek eldönteni azt is, hogy odahaza vagy a közintézményben szülessen meg gyermekük.

Csodálatosan szép magyar nyelvünk nem véletlenül nevezte el szülőháznak az otthont, mint ahogy a szülőföld is a hovatartozás megjelölése. Ne vegyék el a kicsi gyermekektől ezt a csodás jogot, hogy szülőházuk nekik is lehessen, nem csak az őseinknek. Különösen akkor ne, amikor erre a legnagyobb szükség volna.

Rozgics Mária
Szabó Lőrinc:
Ima a gyermekekért


Fák, csillagok, állatok és kövek,
szeressétek a gyermekeimet.
Ha messze voltak tőlem, azalatt
eddig is rátok bíztam sorsukat.
Énhozzám mindig csak jók voltatok,
szeressétek őket, ha meghalok.
Tél, tavasz, nyár, ősz, folyók, ligetek,
szeressétek a gyermekeimet.
Te, homokos, köves, aszfaltos út,
vezesd okosan a lányt, a fiút.
Csókold helyettem, szél, az arcukat,
fű, kő, légy párna a fejük alatt.
Kínáld őket gyümölccsel, almafa,
tanítsd, őket, csillagos éjszaka.
Tanítsd, melengesd te is, drága nap,
csempészd zsebükbe titkos aranyad.
S ti mind, élő és halott anyagok,
tanítsátok őket, felhők, sasok,
vad villámok, jó hangyák, kis csigák,
vigyázz reájuk hatalmas világ.
Az ember gonosz, benne nem bízom.
De tűz, víz, ég, s föld igaz rokonom.
Igaz rokon, hozzátok fordulok,
tűz, víz, ég s föld leszek, ha meghalok;
tűz, víz, ég és föld s minden istenek:
szeressétek, kiket szeretek!


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 283. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-13 16:12:36 [6.] 
Magyar Humanista Egység

Mindenki aki nem akarja az oltást ide csatlakozón be!
Válaszoljátok meg a három kérdést és a rendszer beenged titeket! Osszátok meg minden csoportban ahol tagok vagytok és magánemberként az oldalatokon!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 282. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-13 09:40:01 [7.] 

Nem kerge marha

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 281. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-12 16:49:17 [8.] 


"Elfogtunk egy levelet"


Kedves Billy!

Tudom, hogy sokkal több halálos áldozatot ígértem a kezdet kezdetén, de
nem megy. Nem tudom hozni a tervet. A haverok akárhogy kozmetikázzák a
statisztikákat, mégsem sikerül produkálni az általad oly alaposan és féltő
gondoskodással kigondolt számokat. Teljesen el vagyok keseredve. Tudom, hogy te
és Melinda milyen sokat töprenkedtetek azon, hogy lehetne az emberiség 80%-át
kiiktatni, de egyedül nem tudom. Nem segíthetne be megint a H1N1 is? Vagy az
ebola? Vagy biztos van valami új a te kis furfangos tarsolyodban! Lehet, hogy be
kéne azt is vetni, mert nem rettegnek az emberek eléggé. És tudod, hogy akkor én
sem tudok elég hatékony lenni.


Képzeld, már ott tartunk, hogy civil csoportok alakulnak, akik nem
vesznek komolyan. Hallatlan! Ezek tisztára azt hiszik, hogy demokrácia van!
Érthetetlen! Nem lehetne valamivel félelmetesebbre venni az imázsomat a
médiában? Cilike például nem viselhetne gázálarcot, miközben okosakat mond a
tv-ben? (Tudom, hogy ez lehetetlen, és nem a gázálarc miatt, de mégis.) Ezek azt
hiszik, hogy a lélegeztető gépeket is azért vették meg a kormányok, hogy kezelni
tudják a nevetéstől fuldoklókat! Teljesen elvesztette a komolyságát ez az egész
világ körüli turné. Nem csoda, hogy neki vagyok keseredve. Teljesen legyengültem.
Még a végén megfertőz az igazság, és akkor nekem annyi! Ezt azért te sem
akarhatod...


Üdvözlettel: covid
19

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 280. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-12 08:12:55 [9.] 
A WHO gyakorlatilag véletlenül megerősítette, hogy a jelenlegi vírus körülbelül olyan veszélyes, mint az influenza

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 279. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-11 23:54:45 [10.] 
Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását 2020.05.14-én-Deep State, Bill Gates

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 278. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-09 22:51:50 [11.] 
Ez nagyon kemény!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 277. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-08 12:04:14 [12.] 
Orvosok a tisztánlátásért , debreceni konferencia -2020.10.03. SPIRITUAL TV. 181. ADÁS

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 276. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-04 22:06:47 [13.] 
Egészség-tér 2020.09.25. hatoscsatorna

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 275. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-02 08:10:21 [14.] 
Koronavírus-helyzet – Még több jó hír

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 274. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-30 21:01:47 [15.] 
https://www.facebook.com/groups/eletert.es.szabadsagert/permalink/348593896456529/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 273. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-29 21:28:32 [16.] 
Az orvosok felállnak: neurológus a maszk értelméről és ostobaságáról

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 272. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-28 21:36:17 [17.] 
Dr. Lenkei Gábor: Emiatt a felvétel miatt törölték a Facebook oldalam!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 271. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-28 09:21:43 [18.] 
Az alábbi videó dr. Bodo Schiffmann-tól. Amiről többek között szó van: 2 gyerek (13 évesek) meghalt semmilyen előző megbetegedés nélkül. Obdukció: valószínű maszk-viselés. Neurológusok tudósítanak arról, hogy egyre több gyerek erős fejfájásról panaszkodik. Egy szülő jelezte, hogy gyermeke, aki 6,5 dioptriás szemüveget visel, a sport alatt a tanár levetette vele a szemüveget, hogy a maszkot megfelelően tudja viselni.

Dr.Schiffmann az emberekhez szól, hogy kelljenek fel a fotelokból, mindenhol osszak a röplapokat, rázzák fel az embereket. A maszkokat "rabszolga-maszkok"-nak nevezik. Erős hangon mondja: "Faschisten sitzen in der Regierung" (fasiszták ülnek a kormányban), "fasiszta diktatúr", "Wir leben in einem totalitären Staat" (totalitárius államban élünk).


Bodo Schiffmann mit furchtbarer Nachricht! Masken gefährden Leben und schützen höchstens vor Strafe


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 270. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-27 23:12:07 [19.] 
Arany László: Hol vannak a kórokozók, amikor nincs járvány?

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 269. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-27 17:31:31 [20.] 
Ébresztő - mert vannak megoldások

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 268. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-27 09:33:27 [21.] 
Covid körüli hisztéria - érvek, ellenérvekfigyelemre méltó írások:
példaképünk..
 267. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-25 23:33:27 [22.] 
NINCS KÖTELEZŐ OLTÁS! – ,,NE FÉLJETEK EZEKTŐL A BANKÁROKTÓL!”

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 266. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-25 23:15:09 [23.] 
Dr. Tamasi József belgyógyász tárja fel a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos csúsztatásokat

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 265. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-25 06:34:59 [24.] 
MIÉRT FOLYIK JELENLEG A GLOBÁLIS TISZTULÁS?

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 264. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-23 09:48:15 [25.] 
https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-politikai-skizofrenia-es-a-pszicho-bio-terrorizmus-pandemiaja/

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Egészséges életmód (üzenet: 268, Egészség)
 
    / 11 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013134002685547 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail