Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9300459/61 Témák: 17706 Tagok: 109419 Legújabb tag: CantataProfana Online: (145/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 8 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Egészséges életmód (üzenet: 184, Egészség)
 
 204. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-31 19:39:24 [1.] 
https://index.hu/techtud/2020/03/30/a_bcg-oltas_enyhitheti_a_koronavirus-betegseg_tuneteit/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 203. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-30 13:25:21 [2.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 202. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-28 22:18:57 [3.] 
Mit lehet tenni a koronavírus ellen

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 201. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-28 16:59:49 [4.] 
Tudni valók mindenkinek.

Sok tudományos kutatás után, össze lettek gyűjtve az alábbi hasznos tanácsok:

*A vírus nem egy élő szervezet, hanem egy fehérje molekula, amit egy védő lipidréteg borít kívülről. Amint a szem-, orr- vagy száj váladékai felszívják, megváltozik a genetikai kódja (mutálódik), átváltozik agresszor és sokszorossodó sejtté.

*Mivel a vírus nem egy élő szervezet, hanem egy fehérje molekula, nem megölhető, magától szétesik. A szétesésnek az ideje függ a tartózkodási hely hőmérsékletétől, nedvességtartalmától és anyagától.

*A vírus nagyon érzékeny, az egyedüli dolog ami védi, az egy vékony külső zsírréteg. Ezért van az, hogy bármilyen szappan vagy mosószer hatékony ellenszere, mert a habja feloldja ezt a zsírréteget (ezért fontos, hogy 20 másodpercig vagy tovább jó habosra dörzsöljük a kezünket). Amint feloldottuk a zsírréteget, a fehérje molekula magától feloldódik és eltűnik.

*A MELEG feloldja a zsírt, ezért jó 25 Celsius foknál magasabb hőmérsékleten kezet, ruhát és minden mást mosni. Ezenkívül, a meleg víztől több habja lesz a szappannak és azt már említettem, hogy ez miért jó.

* A 65%-osnál magasabb alkoholtartalmú készítmények is feloldanak bármilyen zsírt, főleg a vírus külső lipidrétegét.

*Bármilyen 1:5 arányú klór-víz keverék feloldja egyenesen a fehérjét (ez belülről oldja fel).

*Az ioncserélt víz sokat segít a szappan, alkohol és klór használata után, mert a peroxid feloldja a vírus fehérjéjét, viszont csak tisztán kell használni és rosszat tesz a bőrnek.

*SEMMILYEN BAKTÉRIUMÖLŐ (baktericid) NEM HASZNÁL! A vírus nem egy élő szervezet, mint a baktérium. Nem lehet megölni antibiotikummal azt, ami nem élő, hanem gyorsan feloldani a struktúráját a fent említett módszerekkel.

*SOHA ne rázzunk ki használt vagy használatlan ruhát, ágyneműt vagy bármilyen anyagot. Amíg porózus, lyukacsos felületen van a vírus közömbös és csak 3 óra alatt esik szét (anyagon és porózus felületen). 4 óra az időtartam réz felületeken, mert ez természeténél fogva fertőtlenítő hatású, illetve fán, mert ez utóbbi kiszívja belőle az összes nedvességtartalmat, nem hagyja, hogy leváljon és szétesik magától). 24 óra kartonon, 42 óra fémen és 72 óra műanyagon. Ha viszont megrázzuk vagy tollseprűt használunk, akkor a vírusok a levegőben szállva még 3 órán át aktívak és az orrüregben megtelepedhetnek.

*A vírus molekulái nagyon jól konzerválódnak kinti hidegben vagy mesterséges hidegben, mint ami a lakások és kocsik légkondijától lesz. Szükségük van még nedvességre, de főként sötétségre, hogy stabilak maradjanak. Pont ezért, a párátlanított, száraz, langyos és nagyon világos környezetben gyorsabban bomlik le.

*Az ULTRAIBOLYA FÉNYT megtartó bármilyen tárgy szétbontja a vírus fehérjéjét. Például tökéletes arcmaszk fertőtlenítésére és újrahasznosítására. Vigyázat, a bőrben lévő kollagént (ami fehérje) is szétbontja, így a bőrben hosszú ráncokat és rákot okoz.

*A vírus NEM jut át egészséges bőrön.

*Az ecet NEM hatásos, mert nem oldja fel a vírus zsíros védőrétegét.

*SEMMILYEN SZESZES ITAL, A VODKA SEM hatásos. A legerősebb vodka 40%, de 65%-ra van szükség.

*A LISTERINE HATÁSOS! Ez 65%-os alkoholtartalmú.

*Minél zártabb a tér, annál nagyobb koncentrációban fordulhat elő a vírus. Minél nyitottabb és természetesebb szellőztetésű a tér, annál kisebb a koncentráció.

*Nem győzik mondani, de meg kell mosni a kezeket a testnedvek, ételek, zárak, kapcsolók, távirányítók, mobiltelefonok, órák, vezetékes telefonok, komputerek, íróasztalok, TV-k, stb. érintése ELŐTT ÉS UTÁN. És persze a mosdó használatakor.

*Meg kell nedvesíteni a sok mosástól kiszáradt kezeket (kézkrémmel), mert a molekulák meg tudnak húzódni a mikrorepedésekben. Minél sűrűbb a nedvesítő, annál jobb.

*A körmöket is RÖVIDRE kell vágni, hogy a vírus nehogy alatta meg tudjon húzódni.

Remélem, tudtam ezekkel segíteni másoknak is. 😀figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 200. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-27 20:15:03 [5.] A Flightradar nem sokkal 14 óra után adta hírül Facebook-oldalán, hogy Délnyugat-Magyarország felett különleges rajz készült, mely köszönetnyilvánítás a koronavírus-járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozóknak.

KÜLÖNLEGES RAJZ JELENT MEG MAGYARORSZÁG FELETT A RADARKÉPEN

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 199. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-27 16:14:17 [6.] A szájmaszk viselésének is van szabálya

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 198. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-27 14:43:18 [7.] 
Karantén vlog 2: üres polcok a boltokban, kínai receptek, csomagok bontása

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 197. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-23 17:15:32 [8.] 
Operaénekes a vírus ellen


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 196. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-22 09:46:11 [9.] A koronavírus okozta tüdőgyulladás megelőzése

Fontos dolgot szeretnék megosztani: Ismeretes, hogy a koronavírus fertőzés legveszélyesebb szövődménye a tüdőgyulladás. Ez nagy mértékben megelőzhető nagy adag aszkorbinsavval, ami azonos a C vitaminnal. Kérném, hogy az alábbiakat mondják meg idősebb, Internetet nem használó testvéreinknek is, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek.

A járvány kiindulásaként, és gócpontjaként ismert Wuhan tartományban levő Zhongnan Kórház kutatói ZhiYong Peng vezetésével súlyos állapotban levő koronavírus okozta tüdőgyulladásos betegeket kezeltek nagy adagú C-vitamin infúzióval. Igen jó, és biztató eredményeket értek el evvel a módszerrel.

Mint ismeretes, a C-vitamin nemcsak antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, hanem súlyos fertőzések esetén a napi szükségletet jóval meghaladó mennyiségben sokszor még akkor is segít leküzdeni a betegséget, mikor már az egyéb kezelések csődöt mondanak. Vírusos tüdőgyulladás esetén a neutrofil granulociták (ezek teszik ki a fehérvérsejtek legnagyobb részét) olyan mértékben elárasztják a tüdőhólyagocskák hajszálereit, hogy azok eltömődnek. Így nagyon lecsökken a légcsere, és emiatt légszomj alakul ki. Ezt eddig csak oxigénnel, és lélegeztetőgépekkel tudták csupán kezelni.

A kínai kutatók szerint a C-vitamin ezt a folyamatot képes hatékonyan megakadályozni. Ehhez a betegeknek óránként 1 gramm C-vitamin oldatot adtak be folyamatosan infúzióban, ami napi 24 grammot jelentett.

Ezt egy hétig alkalmazták.

Most lássuk, hogy mik a koronavírus fertőzés tünetei, és miben különböznek a hasonló lefolyású influenzától? Az influenza lappangási ideje a fertőzés kezdetétől számítva néhány órától két napig terjed, ez alatt teljesen tünetmentes, majd hirtelen felszökő magas láz, hidegrázás, erős fejfájás alakul ki, amihez a szemgolyó mögötti fájdalom társulhat. Torokkaparás, majd eleinte száraz köhögés, ami később állandóvá válik, és váladék is ürül. A láz 2-3 nap múlva megszűnik, de a lábadozás még legalább egy hétig is eltart. A koronavírus lappangási ideje 5-14 nap, azonban ennek már vannak előjelei. A magas láz itt is hirtelen jelenik meg, és napokig tart, de előtte - az influenzától eltérően - ezt 3-4 napig tartó torokfájás előzi meg. A láz jelentkezése után száraz, inproduktív köhögés következik. A láz elmúltával azonban nemhogy javulás következne be, hanem a közérzet tovább romlik. Később légzési nehézség, légszomj jelentkezik, mintha víz alá kerülne az ember.

Ha azonban a C vitamin adagolását a betegség tüneteinek megjelenése után - vagyis a láz jelentkezésekor - azonnal elkezdjük - tehát nem várjuk meg a tüdőgyulladás kifejlődését - akkor a szájon át szedett C vitamin is hatásos védelmet nyújthat. Ennek protokollja a következő, tehát így kell csinálni:

2 liter vízben, vagy teában elkeverünk, feloldunk 25 gramm (ha nincs mérlegünk, ez kb. egy féldecis pálinkáspohár fele) C vitamin port, és ezt isszuk mindig megmelegítve, egész napra egyenletesen elosztva. Ez másfél-két decilitert jelent két óránként folyamatosan. Fontos, hogy a megfelelő aszkorbinsav szint fenntartása érdekében az adagolást éjszaka is folytatni kell, amikor felébredünk (ami amúgy is bekövetkezik a szűnni nem akaró köhögés miatt).

Ezt egy hétig kell folytatni. A C vitamin szükséglet tehát egy felnőtt esetében kb. 200 gramm a kúra alatt, ami több, mint 200 szorosan haladja meg a napi szükségletet. Az így elkészített oldat meglehetősen savanyú, de ez ne rettentsen el senkit az alkalmazásától. C vitamin port be lehet szerezni patikákban, drogériákban, bioboltokban, borászatoknál, vegyszerboltokban.

Fontos dolog megjegyezni, hogy a C vitaminnal ugyanúgy megelőzhető az influenza szövődményeként fellépő tüdőgyulladás is.

A C vitamin ilyen felhasználása nem új keletű: évtizedek óta használják krízisállapotokban.

Az adagolást addig lehet növelni, amíg enyhe, és ártalmatlan hasmenés nem jelentkezik, ezután az adagolást némileg csökkenteni kell, amíg a hasmenés meg nem szűnik. Minél súlyosabb a betegség, annál nagyobb adagot igényel a szervezet. Szélsőséges esetben (pl. vérmérgezéskor) ez akár napi 200 grammra is felmehet, anélkül, hogy hasmenés jelentkezne. Ugyanazon személy egészséges állapotban már kevesebb, mint 10 grammtól is hasmenést kaphat.

Talán kevesen ismerik, hogy a C vitamint a legtöbb állat - növényevők és ragadozók egyaránt - elő tudja állítani a szervezetében. Csak az ember, és néhány állat (pl. tengerimalac, fecske, denevér) nem képes erre. De a genetikai kutatások feltárták, hogy hajdanán az ember is képes volt erre: a májban, és a

2 vesében termelődött ez az anyag, de egy genetikai mutáció miatt ezt a képességét az ember elvesztette. Ugyanis az az enzim rendszer, ami ezt termelte, az embernél is megvan, csak az egyik láncszem hibás, működésképtelen. Ha megvizsgáljuk, hogy az állatok átlagosan mennyi C vitamint termelnek naponta, és ezt átszámoljuk emberre, akkor napi 1-10 gramm (átlagosan napi 2-4 gramm) jönne ki. Így már érthető Szentgyörgyi Albert ajánlása, hogy a C vitaminnak minden háztartásban ott lenne a helye a konyhában, a liszt, a só, és a cukor között...

E sorok írója, felesége és egy barátom több, mint egy hónapja megbetegedtünk influenzában. A tünetek hasonlítottak a koronavírus fertőzésre: a láz felszökését napokig tartó torokfájás előzte meg. Mindhárman a fentebb leírt C vitamin kúrát tartottuk azonnal a láz kezdetétől egy hétig, eredményesen.

A múlt héten a kínai kormány hivatalosan is bejelentette, hogy a koronavírus fertőzés nagy dózisú intravénás C vitaminnal kezelhető. Érdekes módon ez a hír a legtöbb esetben nem jutott el az európai döntéshozókhoz, sem az egészségügyhöz. Sőt, ha az Interneten angolul rákeresünk, a legtöbb találatot a C vitamin hatástalanságáról kapjuk koronavírus esetében, jobb esetben vitaminszükségletet kielégítő mennyiségeket ajánlanak. Magyarországon is csak tegnap jelent meg a hír a kínai bejelentésről.

Ezt a járványt nem vitás, hogy a globalizmus, és a repülőgép forgalom okozták, mert különben elszigetelt maradt volna. Mivel szinte majdnem mindent Kínában gyártanak, a fertőzést így automatikusan széthurcolták világszerte.

A riogatás, a vészhelyzet kihirdetése miatti pánikhangulat e világ sajátossága. De mi keresztények, amellett, hogy be kell tartanunk az állami előírásokat, korlátozásokat (lehet, hogy még a szentmiséket is be fogják tiltani*) Jézusra kell, hogy figyeljünk! Ő számtalanszor elmondta, hogy ne féljetek! E világ urai sokszor a félelemkeltéssel próbálják meg hatalmukat megszilárdítani, de Jézus mentalitása egészen más. Ő igazán a javunkat akarja, ezért teljesen bízzuk rá magunkat, családunkat, országunkat!

Varga András

vegyész

(kántor)


A kínai kormány hivatalos bejelentése: a koronavírus magas dózisú C-vitaminnal kezelhető


https://nexusnewsfeed.com/article/geopolitics/shanghai-government-officially-recommends-vitamin-c-for-covid-19https://filantropikum.com/a-kinai-kormany-hivatalos-bejelentese-a-koronavirus-magas-dozisu-c-vitaminnal-kezelheto/?fbclid=IwAR1TVXgttvHhblFTX6zpPZIhW27rXMdhGY0RbKltJjL7oxpQdgLEUPai9dI
A kínai kormány a múlt héten Sanghajban hivatalos ajánlást adott ki, amely szerint az új COVID 19 koronavírust intravénás C-vitamin beadásával kellene kezelni. Nagy mennyiségű C-vitaminról van szó, és mindenképpen injekcióként kell beadni.
figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 195. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-18 22:00:16 [10.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 194. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-18 20:59:01 [11.] 
"Egyetlen egy kérdésem van.Miért nem így beszélnek hazánkban az orvosok és az operatív törzsben?"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 193. Topi-50  |   Válasz erre2020-03-02 20:13:27 [12.] 
Vitaminok-ásványi anyagok

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 192. Topi-50  |   Válasz erre2020-02-27 22:48:02 [13.] 
A Lélek-Agy-Szerv összefüggések - EGY VALAMI HÁROM SZINTEN 20. FB élő adás (biologika, szerv atlasz

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 191. Topi-50  |   Válasz erre2020-02-21 22:20:02 [14.] 
Az immunrendszer - az egy dolog, amit mindenkinek meg kell tennie

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 190. Topi-50  |   Válasz erre2020-02-17 20:52:31 [15.] 
Béres József életútja - Elérhető február 18-ig

https://mediaklikk.hu/cikk/beres-jozsef-eletutjafigyelemre méltó írások:
példaképünk..
 189. Topi-50  |   Válasz erre2020-02-17 18:08:26 [16.] 
Egészséges táplálkozás a megváltozott világunkban - Mester Károly agrármérnök előadása

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 188. Topi-50  |   Válasz erre2020-02-16 09:33:28 [17.] 
Nemzeti11/1. rész - Koronavírus / Bene Gábor - Oláh Zoltán Szeged 2020 02 10

Tovább>>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 187. Topi-50  |   Válasz erre2020-02-15 23:06:10 [18.] 

Egészséges táplálkozás a megváltozott világunkban - Mester Károly agrármérnök előadás

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 186. Topi-50  |   Válasz erre2020-02-05 23:27:21 [19.] 
Vírus vagyok

koronavirus

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 185. Hanbus88  |   Válasz erre2020-02-03 08:05:44 [20.] 
Let's play with us. We can always have great time happy wheels
 184. Topi-50  |   Válasz erre2020-01-26 18:04:39 [21.] 
Koronavírus járvány - micsoda véletlenek!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 183. Topi-50  |   Válasz erre2020-01-26 10:39:24 [22.] 

SZÉP. ÚJ VILÁG


Hírlevél az 5G-rőlfigyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2020-01-26 10:45:04]
 182. Topi-50  |   Válasz erre2019-12-02 23:07:22 [23.] 
Tiszta gyógyszerészeti,szabványszerű sót,és desztillált vizet kell enni-inni!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 181. Topi-50  |   Válasz erre2019-11-28 21:30:08 [24.] 
http://titkokszigete.hu/gyogyszerek-altal-megbetegitett-es-lelkileg-megnyomoritott-tarsadalom/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 180. Topi-50  |   Válasz erre2019-07-24 23:34:06 [25.] 
http://www.fenyorveny.hu/2019/07/az-arulas-kora-egy-1958-as-konyv-az-emberiseg-ellen-inditott-vegyi-tamadasrol.html

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Egészséges életmód (üzenet: 184, Egészség)
 
    / 8 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013161897659302 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail