Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9290384/25 Témák: 17681 Tagok: 109311 Legújabb tag: Ágnes22 Online: (88/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 9 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 cicák gazdit keresnek (üzenet: 210, Bazár fórum)
 
 193. mentholxx  |   Válasz erre2012-10-28 02:47:06 [26.] 
Álom-macska keresi Álom-gazdiját!!!

Szerető gazdit keres Blacky (Blackci), ez a képen látható mentett, sokatszenvedett, ivartalanított, oltott, chipes, kívül-belül parazitamentesített, gyönyörű és TÜNEMÉNYES idősebb kislány cica!

Blacky-t borzalmas körülmények közül mentettem: idős gazdája meghalt, így földönfutóvá vált, ám addigi életében is csak nélkülözött és szenvedett. Soha állatorvos nem látta, és a tésztán kívűl más ételt nem ismert… Csapzott volt, sovány, a fekete szőre barna a vitaminhiánytól, hasmenéses és macskanáthás – arról nem beszélve, hogy lelkileg mennyire össze volt törve. Blacky ma már egy kívűl-belül csodálatos macska. Gyönyörű, aktív, játékos, minden cicával és kutyával extrém barátságos, és valami elképesztően ember-centrikus. Kicsi gyerek mellé is ideális cica lenne, éppúgy, ahogyan idősebb ember mellett is remekül helyt állna. Nagycsaládosoknak, és magányosoknak egyaránt nagyszerű, hűséges és odaadó társa lenne. Blacky mindig dorombol, dagaszt, minden pillanatban kifejezi háláját a törődésért. Ő mindig, mindenhez alkalmazkodik, neki minden jó úgy, ahogy van, nagyon rendes, jó macska, soha nem okoz csalódást. Bent van tartva, szobatiszta. Benti cica szeretne lenni a későbbiekben is, egy olyan gazdinál, akinek végre ő lesz a szeme fénye, és aki végre méltó életet biztosít ennek a sokatszenvedett, jobb sorsra érdemes, rengeteg szeretetet adni tudó, és szeretetre vágyó, örökké hálás és hűséges Álom-macskának!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –


 192. mentholxx  |   Válasz erre2012-10-27 11:20:55 [27.] 
Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes, gyönyörűséges kb. 12 hetes ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesítet kicsi lány!
Kórházudvarból mentettem, ahol a macskákra szenvedés és halál vár.
Eleinte félt az embertől - ami nem csoda, hiszen a kórházban bántják, üldözik a cicákat -, de legnagyobb meglepetésemre a befogása utáni másnapon már bújt hozzám és dorombolt! Nagyon hamar elhitte, hogy most már biztonságban van, itt szeretik őt. Nagyon embercentrikus, intelligens, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó kiscica.
Kutya, macska mellé is nyugodtan befogadható, sőt, örülne is társnak. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes.
Oltva, chipezve, kívül-belül parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Várja méltó gazdáját ez tüneményes kicsi lány!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com /Bp./
- macskamentő –
-

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 12 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített tündéri kiskandúr!
A lekótelepemre dobták ki. Az első pillanattól kezdbe egy bűbáj: bújik, dorombol, imád. Rendkívűl hálás a törődésért. Korához képest nyugodt, más cicákkal nagyon barátságos, közvetlen. Bent van tartva, szobatiszta.
Álom-gazdiját keresi ez a jobb sorsra érdemes Álom-cica!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –-
TESÓKÁK

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített tündéri testvérpár (kandúrkák)!

Kórházudvarból mentettem őket a biztos rossz sors/halál elől. Eddigi nehéz kis életük ellenére is tündériek, nagyon hamar megbíztak, kinyíltak, doromboltak, bújtak... Imádnivalóak! Gyönyörűek és nagyon aranyosak. Bent vannak tartva, szobatiszták. Szeretném őket együtt örökbe adni, mert nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Az egyik tesó még egy picit félénk (ő is dorombol, élvezi a simit, törődést, de hirtelen mozdulatokra megijed), így neki különösen fontos a tesó közelsége. Boldog gazdi lesz az, aki őket örökbe fogadja - ebben biztos vagyok.

Várják szerető gazdijukat ezek a jobb sorsra érdemes kis tündérkék!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)/
- macskamentő –

-
SISSY

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Kórházudvarból mentettem a biztos rossz sors-halál elől. Ahogyan az lenni szokott; ő is kidobott cica, akinek semmi bűne nincsen - sőt, egyenesen nem lehet nem beleszeretni! Extrém kedves, bújós, hangosan dorombolós (a falak szinte zengenek tőle), ölbe mászós. Rendkívül ember-centrikus, és hálás, minden pillanatban kifejezi háláját a megmentéséért. Bent van tartva, szobatiszta.
Várja méltó gazdiját!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –-

MAMACICA

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 1 év körüli, tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, chipes ezüst cirmos kislány cica!

Mamacicát egy üres telekről mentettem, ahova még kölyökként kidobták. Azóta egy bokor aljában húzta meg magát, és az etetőnénik jóindulatából kifolyóan nem halt éhen.
Az eddigi rossz sorsa ellenére is egy tündér, nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós, hálás. Nyugodt, nem rombol, idősebb embernek is remek társa lenne. Lakásban van tartva. Nagyon rendes, jó cica, igazi álom-macska!
"Mamacica": a neve onnan ered, hogy 2 másik, 4 hetes mentett árva picit sajátjaiként kezdett el nálam nevelgetni, amit különösen nagyra értékelek benne...
Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja méltó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörű és tüneményes kislány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

-
NÓRI

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, gyönyörűséges és tüneményes 1 év körüli ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!

Kórházudvarból mentettem, ahova a megunt macskákat "gazdáik" előszeretettel kidobják... Aztán az a cica, akinek szerencséje van, megmenekülhet a halál torkából.
Nagyon embercentrikus, bújós, dorombolós, hálás, igazi álom-macska! Bent van tartva, problémamentes. Jól jár vele az, aki örökbe fogadja.
Ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve várja gazdiját ez a gyönyörű tüneményes kislány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –
-

PANCI

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, 6-7 hónap körüli tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, oltott, parazitamentesített kislány cica!
Ezt a kis tündért kórházudvarból mentettem - mamáját kidobták, ő pedig 4 testvérkéjével már ott született meg. Egy dolgozó felkarolta, etette, foglalkozott velük - ami látszik is rajta, hiszen gyönyörű, egészséges és nagyon ember-centrikus, bújós, dorombolós...
Másik cica mellé is befogadható. Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes. Ivartalanított, oltott, parazitamentesített.
Várja szerető gazdiját ez a kis tünemény Álom-cica!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő -
-

DENY

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 4 hónapos utcára kidobott, majd állatszerető, jólelkű nénik által felkarolt nagyon helyes kiskandúr! Nagyon rossz sorsú, nagyon kedves, nagyon hálás, és nem mellesleg gyönyörűséges. Várja jobb sorsát, szerető gazdiját!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő -

 191. mentholxx  |   Válasz erre2012-09-23 00:42:38 [28.] 
Gazdikereső mentett, fiatal, tüneményes (ex)kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal (max. 8 hónapos) tüneményes ivartalanított, oltott, parazitamentesített, chippel ellátott kandúrka.

Este, egy buszmegállóban találtam rá. Kidobhatták. Bújt az emberekhez, remélve, hogy valaki majd haza viszi. Senki nem tette. Természetesen jött velem.

Amint kivettem a boxból, a nyakamba bújt, közben extrém hangosan dorombolt és lábaival sebesen dagasztott, megállás nélkül. Igy fejezi ki minden pillanatban a szeretetét és háláját. A csillagokat is lehozná az égről az embernek! Pedig tőlük eddig nem sok jót kaphatott.

Problémamentes, csöndes, más cica, kutya, gyerek mellé is nyugodt szívvel befogadható. Bent van tartva, szobatiszta.

Várja méltó örökbefogadóját ez a tüneményes, rengeteg szeretetet adni és kapni tudó kis Kincs!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp.
macskamentő
--
Gazdikereső mentett, tündéri kicsi lány!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes, gyönyörűséges kb. 10 hetes kicsi lány!

Kórházudvarból mentettem, ahol a macskákra szenvedés és halál vár.
Eleinte nagyon félt - ami nem csoda, hiszen a kórházban üldözik, bántják a cicákat -, de legnagyobb meglepetésemre a befogása utáni napon már bújt hozzám és dorombolt! Nagyon hamar elhitte, hogy most már biztonságban van, itt szeretik őt… Nagyon ember-centrikus, intelligens, hálás, rengeteg szeretetet adni – és kapni tudó kisbaba!

Másik macska mellé is nyugodtan befogadható. Bent van tartva, szobatiszta.
Oltva, chipezve, kívül-belül parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Várja méltó gazdáját ez tüneményes kicsi lány!

Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp.
macskamentő


-
Gazdikereső mentett, 10 hetes, tüneményes, gyönyörű kiskandúr!

Temetőben született, onnan tesókáival együtt megmentett különleges színű és extrém dorombolós, ember-centrikus kiskandúr. Az emberektől eddig nem sok jót kapott, mégis nagyon bizalmas. Oltott, chipes, parazitamentesített. Bent van tartva, szobatiszta. Szívesen költözne másik cica mellé! Szerető gazdiját keresi ez a nagyon édes és nem mellesleg gyönyörű kis kincs!
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp.
Macskamentő
-
Gazdikereső mentett, 10 hetes, nagyon helyes és gyönyörű kiskandúr!

Temetőben született, onnan a tesókáival együtt megmentett nagyon helyes kiskandúr. Még félénk, mert eddig az emberektől nem sok jót kapott... 2 tesója már dorombol, megbízik, nála is csak idő kérdése ez! Szerető, megértő, türelmes gazdit keres ez a kis kincs, akiből egészen biztosan egy nagyon hűséges cica lesz – ezek a hányatott sorsú cicák a legragaszkodóbbak! Oltva, parazitamentesítve van, szobatiszta. Szívesen költözne másik cica mellé. Várja szerető, méltó, megértő gazdiját ez a kis tündérke! (Kieg.: csak a farka és a fején a folt fekete)
Érd.: 06305177925, mentholxx@gmail.com Bp.
Macskamentő
 190. mentholxx  |   Válasz erre2012-09-05 02:06:45 [29.] 
Tündéri mentett pici lány várja szerető gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett tündéri pici termetű fiatal különleges színű ivartalanított kislány cica!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ennek a pici kislánynak - termetét tekintve akkorka, mint egy fél éves macska, és már nagyobb sem lesz - a többi kóbor cicával szemben meg kellett küzdenie mindenért, főleg minden falatért. Ezért lehet neki megbocsájtani azt, hogy a többieket nem szereti, csapkodja etetésnél, fúj rájuk. Olyan apró, és olyan kis törékeny, hogy hiába próbál határozott lenni és az edényhez férkőzni, külön kell etetni, mert a többiek még így is elnyomják. Emberrel viszont tündérbűbáj! Hangosan dorombol, bújik, hízeleg, soha nem csap oda, soha nem hamis. Minden pillanatban kimutatja, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért.
Egyedüli cicának adnám örökbe, gyerekmentes családba, olyan helyre, ahol ő a gazdi szeme fénye, és ahol soha, semmiben nem kell nélkülöznie.
Bent van tartva, szobatiszta, ivartalanítva, chipezve, oltva, kívül-belül parazitamentesítve fogadható örökbe.
Szerető gazdát keres ez a jobb sorsra érdemes tündér kicsi lány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő ------------
Mentett Álom-kandúr várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal csupaszív ivartalanított kandúrka!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ő nem tolakodott a simiért. Csöndben üldögélt, sorsába beletörődve, mint aki már lemondott arról, hogy a mostaninál jobb élete is lehet. Ám amikor oda mentem hozzá, mindig jóleső dorombolással fogadta a törődést. Óvatosan mellém ült, és hosszan nézett rám, az arcomra, a szemembe, miközben elmondhatatlanul hálás volt azért a pár perc vele eltöltött időért. Nem lehetett ott hagyni. Itthon is Álom-macska.
Őt lehet hozni-vinni, ide tenni, oda tenni, gyömöszölni, babusgatni, szurkálni (a lábacskája sérült volt), ő mindenben partner, mindenhez alkalmazkodik, és mindig imád... Minden pillanatban kifejezi, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért - ugyanis pontosan tudatában van annak.
Imád kézben lenni, dorombolva elolvad a karjaimban, közben az arcát hozzá dörgöli az arcomhoz, és mikor letenném, mancsával óvatosan megfogja a kezemet, hogy "még ne...". Ő mindenkit szeret, kutyával, cicával egyaránt jól kijön, de kicsi gyerek mellé is nyugodt szívvel örökbe merném adni. Túlzások nélkül egy ÁLOM-macska, aki már nagyon, nagyon megérdemelne egy saját gazdit, egy méltó életet...
Várja méltó, szerető álom-gazdiját ez a gyönyörű álom-kandúr!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő -


 189. mentholxx  |   Válasz erre2012-08-23 05:25:27 [30.] 
1. Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett tüneményes és szépséges félhosszú szőrű fiatal ivartalanított drága kislány!
Ezt a tündért kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Állítólag babái mind meghaltak, ekkor a többi nőstény csont sovány kölykeit kezdte el védőszárnyai alá venni, szoptatni.
Nem csak szép, de tüneményes is: örökké hízeleg, dorombol, bújik - nem csak emberhez, de macskához, kutyához egyaránt. Nagyon gazdi-centrikus, mindig az ember sarkában van. Csöndes, nyugodt, problémamentes, hálás minden jó szóért.
Várja álom-gazdiját ez az álom-macska!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)2. Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal tüneményes ivartalanított kislány cica!
Ezt a tündért kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
A sok üldözés következtében eleinte félt, de nagyon hamar megbarátkozott, egyik napról a másikra feltartott farokkal, dorombolva, levakarhatatlanul hízelegve fogadott reggel. Azóta is egy tündér. Külön édes, ahogyan mindig hatalmas, kerek szemekkel néz. Látni a tekintetében a múltat, a riadtságot, de a viselkedése mindezt már nem tükrözi.
Nagyon aranyos más macskával, kutyával, problémamentes, rendes kislány, inkább visszahúzódó, csöndes - ugyanakkor szeretettel teli!
Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes drága kicsi lány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)3. Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal csupaszív ivartalanított kandúrka!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ő nem tolakodott a simiért. Csöndben üldögélt, sorsába beletörődve, mint aki már lemondott arról, hogy a mostaninál jobb élete is lehet. Ám amikor oda mentem hozzá, mindig jóleső dorombolással fogadta a törődést. Óvatosan mellém ült, és hosszan nézett rám, az arcomra, a szemembe, miközben elmondhatatlanul hálás volt azért a pár perc vele eltöltött időért. Nem lehetett ott hagyni. Itthon is Álom-macska. Mindenkivel jól kijön, mindenkit szeret, teljesen problémamentes. Sosincs útban, nem tolakodó, de elolvad már attól, hacsak ránézek. Óvatosan, szorosan mellém helyezkedik, hosszan a szemembe néz, és ha közel hajolok hozzá, az orrát az orromhoz nyomja. Nem lehet nem-rajongani Érte, nem lehet nem-beleszeretni.
Várja méltó, szerető álom-gazdiját ez a gyönyörű álom-kandúr!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)4. Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett, tüneményes fiatal ivartalanított kandúrka!
Ezt a gyönyörűséget kidobták, azt gondolván, itt majd jó sora lesz. A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ez a tündér mindenkit sírva követ, szeretne végre valakihez tartozni. Nagyon kedves, bújós, dorombolós, és nem mellesleg gyönyörű izmos cicuska. Várja szerető örökbefogadó gazdiját!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)5. Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett tündéri pici termetű fiatal ivartalanított kislány cica!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Szerető gazdát keres ez a dorombolós, bújós drágaság.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

 188. heart of adamant  |   Válasz erre2012-08-17 18:53:57 [31.] 
A cicák már gazdisak!

heart of adamant
Tibeti Terrier Tagozat TTT
[előzmény: (185) heart of adamant, 2012-08-10 21:32:53]
 187. Angelique1205  |   Válasz erre2012-08-13 14:01:13 [32.] 

GAZDIT KERES 4 HETES KIS KANDÚR TATABÁNYÁN ÉRD:06307466823
 186. heart of adamant  |   Válasz erre2012-08-11 21:00:33 [33.] 


heart of adamant
Tibeti Terrier Tagozat TTT
[előzmény: (185) heart of adamant, 2012-08-10 21:32:53]
 185. heart of adamant  |   Válasz erre2012-08-10 21:32:53 [34.] 
Gyönyörűséges kis fekete cica. A falatokat rögtön illedelmesen megköszöni egy kis bújással és dorombolással. Nagyon kíváncsi és kedves és az emberekhez rögtön odamegy. Szinte kicsit "kutyás" a viselkedése. Befogadod?


Nagyon különleges hamvas szürke színe van, csak halványan cirmos. Nem ideges, nem ugri bugri, nyugis, a kutyákkal rögtön összebarátkozott, sokat fekszik, de rögtön odajön, ha embert lát. Ja, és szöcskét is tud fogni! Befogadod?
06 30 212 5652, magikatanyaja15@gmail.com

heart of adamant
Tibeti Terrier Tagozat TTT
[válaszok erre: #186 #188]
 184. mentholxx  |   Válasz erre2012-08-07 04:26:09 [35.] 
Bűbájos, gyönyörű mentett fiatal kandúrka keresi szerető gazdiját!

A képen látható max. 1 éves tüneményt 2012.08.06-án a lakótelepemről mentettem. Sajnos minden jel arra utal, hogy gazdás cica volt, akit elhagytak, de inkább: kidobtak. Egy tapodtat nem mozdult egy bizonyos helyről, arról a helyről, ahol valószínűleg "ott felejtették". Jól ápolt, és nagyon jól nevelt, kedves, szociális cica - biztos, hogy nem az utca neveltje. Az égvilágon semmi rossz tulajdonsága nincs, igazi álom-macska. Nagyon kedves, dörmögő, mély kandúr hangon dorombol, bújik. Amint közel hajolok hozzá, fölkel és az orrát az orromhoz dörgöli. Az emberekbe vetett bizalma töretlen, pedig sok hányattatás érhette. Nagyon nyugodt, csöndes, problémamentes, és végtelenül hálás a törődésért. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, chipezve adom át szerető leendő örökbefogadó gazdijának, aki boldog életet biztosít ennek a jobb sorsra érdemes gyönyörű és végtelenül kedves kandúrkának.

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Budapest).
- Macskamentő magánszemély - 183. BogiÁgi  |   Válasz erre2012-07-12 12:43:16 [36.] 
Vica Cica gazdit keres!

Vica cica kb. egy éves ivartalanított, féreghajtott nőstény cica. Szegény az utcán élt, egy bácsi etette. Januárban megsérült a farka, műteni kellett, egyben az ivartalanítása is megtörtént. Akkor került hozzánk. Eleinte félénk volt, látszott rajta, hogy élete eddigi részében egyedül élt és nem volt hozzászokva a szeretgetéshez. Idővel kezdett kicsit kinyílni, most már játszik, bújik, dorombol. A szeme különlegesen szép zöld. Oltási kötelezettséggel fogadható örökbe. 70-606-4710Állatmentő Liga
 182. SMargit  |   Válasz erre2012-06-19 11:16:09 [37.] 
Kérésre hirdetve:

Gazdát kereső cicák a Happy Cats - Vidám Cicák Alapítványnál.

http://www.happycats.zug.hu

Gazda segitő adatok / Kutyakereső Táblázat:
http://w-pets.hu slimargit@gmail.com 06202277547
 181. roxy_baby  |   Válasz erre2012-05-28 05:40:31 [38.] 
Idézet:
SOS gazdit keres ez a teljesen szelíd,barátságos(még kutyákkal is) cica,valószínűleg kitették innét a házból,és veszélyes,h ennyire szelíd,a kutyáktól sem szalad el,félő,h elkapja egy,Zuglóban van egyik 10emeletes háznál,fiú,fiatal cica,felhoztam,de egyik kutyám nem éppen macskakompatibilis,így nem tudom ideiglenesen sem tartani,lécci szórjátok,legyen egy jó gazdija! elérhetőség: 205171736 vagy roxy_baby@freemail.hu

"...Ember ne emeld magad az állatok fölé: azok ártatlanok, te pedig rothasztod a földet nagyságoddal, amióta megjelentél rajta..." (Dosztojevszkij)
 180. mentholx  |   Válasz erre2012-04-07 17:24:57 [39.] 
Gazdikereső mentett, nehéz sorsú, szomorú fiatal kislány cica

Senkinek nem esik meg a szíve rajta?

Szerető gazdit keres Molly, a képen látható sokatszenvedett, csalódott, szomorú, ivartalanított, oltott, chippel ellátott, bent tartott, szobatiszta fiatal kislány cica!
Mollyt kb. fél évesen utcáról mentettük. Rettegett az addigi emberekkel való rossz tapasztalatai miatt. Sokára, de sikerült bizalmába férkőzni, és az addig rettegő macska egy nagyon hálás, dorombolós, hűséges teremtménnyé változott, aki végre elhitte, hogy ember közelében élni nem félelem, és a kéz nem bánt, hanem símogat, gondoskodik és biztonságot nyújt...
Végre jelentkezett érte valaki - nem az ilyen nehéz sorsú, ráadásul fekete cicák a kelendők... Örömmel, de féltve adtuk örökbe, elmondva leendő gazdájának, hogy sok türelem kell hozzá, mert most megint csalódni fog, új környezetbe kerül, meg kell újra bíznia és szoknia, de idővel meglátja, milyen remek és hűséges cicája lesz. De feladták az első napokban - nem is értjük, mit vártak... Molly visszakerült. Ismét félt, nem értette, mi történik vele, össze volt zavarodva. De megnyugodott, újra megbízott és egy nagyon kedves, hálás cicává változott.
Aztán ismét örökbe adtuk. Azt hittük, végre révbe ér. Hiszen nem szenvedhet többet... De 1 év után visszaadták. Neki semmi bűne nem volt. Egy tüneményes, kedves, hálás cica volt, igazi főnyeremény, aki végre belekóstolhatott a boldog gazdás cica létbe... Sok volt már a macska, és ő nem kellett tovább...
Most már nem csalódhat többet. Vár Gazdijára, Megmentőjére, aki megmutatja neki, hogy igenis létezik boldog macska-lét, élete végéig szeretni fogja, és többé sose hagyja cserben.
Cserében egy remek, nagyon hűséges cicája lesz. Ezek a cicák a leghálásabbak és leghűségesebbek...
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentés

-

Gazdikereső tüneményes, gyönyörű, idősebb mentett kislány cica

Senkinek nem esik meg rajta a szíve?

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett tüneményes és gyönyörűséges idősebb kislány cica. Ivartalanított, chippel ellátott, oltott, bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Idősebb embernek is ideális társa lenne: ő nem vágyik másra, csak nyugalomra és arra, hogy beülhessen a gazdi ölébe, akinek hosszan, szeretettel dorombol...
Igazi problémamentes, nyugodt cica ő, aki már nem ugrál, nem rombol, nem csinál az égvilágon semmi rosszat.
Nagyon régóta várja jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, rengeteg szeretetet adni tudó, jobb sorsra érdemes virágszál!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
Macskamentés


-

Gazdikereső tünemény dorombológép 5 hónapos mentett kislány

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett tüneményes és gyönyörűséges, selymes szőrű kb. 5 hónapos kicsi lány.
Egykor vélhetően gazdás volt, ám elhagyták vagy szándékosan kidobták. Egy forgalmas út mellett sírt a segítségért. Az első pillanattól kezdve egy bűbáj; folyamatosan dorombol, kedveskedik, ölelget, feltétel nélkül bízik az emberben. Rendkívül ember-centrikus, hálás, rendes kislány (bár fiatal még, nem rombol, nem szedi szét a lakást), aki lesi az ember minden mozdulatát és nagyon igyekszik mindenben megfelelni. Kisgyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható – ő mindenhez és mindenkihez tökéletesen alkalmazkodik, soha nem ellenséges, a harapni, karmolni szavakat még csak hallomásból sem ismeri…
Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, oltva (1. kombinált), chipezve, külsőleg-belsőleg parazitamentesítve várja szerető, méltó gazdiját, aki bent tartja, élete végéig gondoskodik róla és családtagként szereti. Örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe.
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés


-

Gazdit keres Blackberry, a hányatott sorsú, idős tünemény

Szerető gazdit keres Blackberry (Blacky), a képen látható mentett, nehéz sorsú, ám csordultig szerető idős kislány cica.
Blacky idős gazdájánál élt sokadmagával nagyon méltatlan körülmények között. Semmilyen egészségügyi ellátást nem kapott, ivartalanítva nem volt, ráadásul hosszú éveken át tésztán élt, aminek (a nem megfelelő táplálás) következtében szőre több helyen még csapzott, a gyönyörű fényes fekete helyett kopott barna színű…
Miután gazdája elhunyt, Blacky megmenekülhetett. Első ránézésre egy száz éves, rozoga, néha kicsit szenilis, csapzott szőrű, fogatlan, nyelv-kidugós, a dorombolást egy öreg, leállófélben lévő motorként utánzó fekete (de még csak nem is fekete, hanem több helyen kopott barna) cica, aki ráadásul kezdetben egészségügyileg sem volt a toppon: súlyos náthával és sokáig semmire nem múló hasmenéssel küzdött (már mindkettőből kikezelve).
Mindennek ellenére, ha valaki Blacky-t megismeri, rögtön a szívébe zárja, és már egyáltalán nem számít a kor és a külső... Lenyűgöző jellemébe nem lehet nem-beleszeretni! Ő egész nap csöndben van, meghúzza magát, meg se pisszen, nehogy megzavarjon bárkit is vagy útban legyen bárkinek is, egy zokszó nélkül tűri a sorsát, és ha odamegyek hozzá, nem csinál mást, csak imád. Dorombol (mármint lelkesen utánozza a dorombolást), finomam oda-odasimul a kezemhez, megállás nélkül dagaszt a lábacskáival, majd boldogan elterül, és dorombolva álomba szenderül.
Ő Blackberry. Egy sokat szenvedett, sokat nélkülöző, jelentéktelen külsejű, ám rengeteget adni tudó, csordultig szerető, és teljességgel problémamentes kislány, aki nem vágyik másra, mint egy gondos, szerető, méltó gazdira, aki meglátja benne élete macskáját, családtagként szereti és élete végéig felelősségteljesen gondoskodik róla. A megfelelő törődés következtében a külseje is ki fog virágozni, és egészséges, fényes szőrű, gyönyörű cica lesz…
Blacky macskabarát kutya mellé, másik macska mellé is (nagyon barátságos más macskákkal) nyugodtan örökbe fogadható (kisgyerekesek viszont kíméljék, ő már egy csöndes, nyugodt életet érdemelne).
Ivartalanítva, külsőleg-belsőleg parazitamentesítve, oltva, chippel ellátva költözhet leendő szerető gazdájához kizárólagos benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel.
Hiszem, hogy Blacky-t is várja valaki, és még lehet nagyon boldog cica a hátralevő életében. Igazán megérdemelné.

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés
-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 179. Adrit  |   Válasz erre2012-03-09 18:36:24 [40.] 
ELVESZETT!
SZEGEDEN 2012.02.28-ÁN DÉLUTÁN A CSEREPES SOR KÖRNYÉKÉRŐL ( RÁKÓCZI UTCA ) ELTŰNT A CICÁNK! HAMU ÉS MIRMÚR NÉVRE HALLGAT! A KÉPEN LÁTHATÓ, HAMU SZÜRKE, CSÍKOS, CSODÁLATOS, NAGY MÉRETŰ, KAN CICUS! 1 ÉVES FIATAL! AZ IDEGENEKET NEM NAGYON SZERETI! GAZDÁI NAGYON VÁRJÁK HAZA ŐT! AKI ESETLEG LÁTTA, VAGY TUD RÓLA VALAMIT, KÉREM JELENTKEZZEN!
KÖSZÖNÖM!

http://aprod.hu/hirdetes/elveszettszeged-20120228-an-delutan-a-cserepes-sor-kornyekerol-IDbBjJ.html


ELVESZETT! SZEGEDEN 2012.02.28-ÁN DÉLUTÁN A RÁKÓCZI UTCÁBÓL - CSEREPES SOR KÖRNYÉKÉRŐL ELTŰNT A CICÁNK! HAMU ÉS MIRMÚR NÉVRE HALLGAT!
A KÉPEN LÁTHATÓ, FIATAL,HAMU SZÜRKE, CSÍKOS, CSODÁLATOS, NAGY MÉRETŰ, KAN CICUS!
GAZDÁI NAGYON VÁRJÁK HAZA ŐT!
 178. mentholx  |   Válasz erre2012-03-08 02:23:50 [41.] 
Gazdikereső 3 éves ivartalanított brit nőstény!

Szerető gazdit keres a képen látható 3 éves mentett ivartalanított brit nőstény macska.
Gazdája meghalt, a rokonok nem tudták tartani; így került a gondozásunkba, megelőzendő, hogy ivaros nőstény lévén "mindegy ki, csak vigyék"-alapon szaporítókézre adják, ahol őt és babáit a végsőkig kizsigerelik…

Még soványka, és szőre kopott/hiányos a valószínűsíthető bolha-allergiája miatt (hemzsegtek benne a bolhák), de bolhamentes környezetben szépen vissza fog nőni, rendbe fog jönni.

A jelleme: nagyon nyugodt, rendes, problémamentes, kedves, dorombolós, feltétel nélkül bízik az emberben, nagyon ember-centrikus, de nem tolakodó. Más cicával, macskabarát kutyával is teljesen kompatibilis. Megbízható, soha nem harap vagy karmol, ezért kisgyerek, idős ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Igazi problémamentes plüssmacska. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, oltva/oltatási kötelezettséggel kerülhet gazdihoz, örökbefogadási szerződéssel, kiszűrve a felelőtlen gazdákat, szigorú feltételekkel.

Olyan gazdát keresünk neki, aki családtagként fogja szeretni, és ismeri, tudja értékelni a brit fajtát és ezzel együtt az ő elragadó, különleges lényét.

Érdeklődni kizárólag e-mailben: mentholxx@gmail.com (Bp.)
MacskamentésGazdikereső tüneményes, gyönyörű, idősebb mentett kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett tüneményes és gyönyörűséges idősebb kislány cica! Ivartalanított, chippel ellátott, oltott, bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Idősebb embernek is ideális társa lenne: ő nem vágyik másra, csak nyugalomra és arra, hogy beülhessen a gazdi ölébe, akinek hosszan, szeretettel dorombolhat...
Igazi problémamentes, nyugodt cica ő, aki már nem ugrál, nem rombol, nem csinál az égvilágon semmi rosszat.
Várja jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes virágszál!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
Macskamentés


Gazdikereső 1 éves, tündéri, gyönyörű mentett kandúrka!

Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, tüneményes kandúrka!

Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbe adtuk - azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva "kedves gazdái" nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődést és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés


Gazdikereső gyönyörű és tündéri mentett kislány cica!

Szerető gazdiját keresi a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes kislány cica!
Ezt a tündért sintértelepről altatás elől mentettük. Nagyon kedves, kiegyensúlyozott, problémammentes, jól táplált cica lévén biztosan gazdás volt valamikor - csak elhagyták...
Csöndes, nyugodt, teljességgel problémamentes, "bocs, hogy élek"-típus, aki nem tolakodik erőszakosan a simiért, ámde nagyon-nagyon boldog már attól, ha hozzá szólunk: ekkor rögtön fölkel, belesimul a kezünkbe, és dorombol, hízeleg. Igazi édes, ölbenülős virágszál.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. A többi cicához is odasimul...
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, 2x oltva várja méltó, szerető örökbefogadó gazdiját ez a nagyon kedves, és nem mellesleg gyönyörű, "főnyeremény" kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentés

-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 177. Renikeee  |   Válasz erre2012-03-01 22:21:53 [42.] 
Érdeklődnék a Cica felől,hogy meg van-e még? Dunakeszin lakom és nagyon szeretnék a "fekete szépség" gazdija lenni.
[előzmény: (176) heart of adamant, 2012-01-08 19:49:04]
 176. heart of adamant  |   Válasz erre2012-01-08 19:49:04 [43.] 


Ez az egy kiscica vár még gazdira. 12 hetes!

heart of adamant
Tibeti Terrier Tagozat TTT
[válaszok erre: #177] [előzmény: (175) heart of adamant, 2012-01-08 19:32:29]
 175. heart of adamant  |   Válasz erre2012-01-08 19:32:29 [44.] 
Kedves Ági!
Egy cicus van még, a fekete.
Ha nincs előítéleted a fekete macskákkal szemben, akkor javaslom, mert gyönyörű kiscica.

heart of adamant
Tibeti Terrier Tagozat TTT
[válaszok erre: #176] [előzmény: (173) K-K.Ági, 2012-01-08 14:29:12]
 174. heart of adamant  |   Válasz erre2012-01-08 16:07:46 [45.] 
Este még térjünk vissza rá, mert lehet, hogy ma elviszik az utolsót is, de hátha valaki meggondolja magát.

heart of adamant
Tibeti Terrier Tagozat TTT
[előzmény: (173) K-K.Ági, 2012-01-08 14:29:12]
 173. K-K.Ági  |   Válasz erre2012-01-08 14:29:12 [46.] 
Érdeklődnék az "5 ÁRVA CICA DUNAKESZIN! "egyike felől.
Az a szürke fehér keltette föl az érdekődésem, amelyiknek az orra alatt is van egy szürke folt.
Igazából a nagymamámnak szeretnék egy kiscicát mert egyedül maradt,és tudom,hogy szereti őket.
Imád gondoskodni és szereti az állatokat ,és ahogy elnéztem az állatok is szeretik. Mindenképp segítenék neki ami az állatorvoshoz járást illeti.Chipeltetni és ivartalanítani is szándékunkban áll ha elérik a megfelelő kort!
Káposztásmegyeren lakom és van egy nagyon jól bevállt állatorvos akihez viszem a kutyusom.
Megvan még a cicus? köszönettel:Ági
[válaszok erre: #174 #175] [előzmény: (167) heart of adamant, 2012-01-02 14:43:19]
 172. heart of adamant  |   Válasz erre2012-01-07 20:17:02 [47.] 
Egy cicusnak még nincs gazdija, várjuk a jelentkezőket!

heart of adamant
Tibeti Terrier Tagozat TTT
[előzmény: (167) heart of adamant, 2012-01-02 14:43:19]
 171. heart of adamant  |   Válasz erre2012-01-02 22:12:15 [48.] 


heart of adamant
Tibeti Terrier Tagozat TTT
[előzmény: (170) Macskaa, 2012-01-02 16:54:24]
 170. Macskaa  |   Válasz erre2012-01-02 16:54:24 [49.] 
Köszii

Dóri és a Falka
[válaszok erre: #171] [előzmény: (169) heart of adamant, 2012-01-02 16:46:14]
 169. heart of adamant  |   Válasz erre2012-01-02 16:46:14 [50.] 
PÜ ment.

heart of adamant
Tibeti Terrier Tagozat TTT
[válaszok erre: #170] [előzmény: (168) Macskaa, 2012-01-02 16:28:33]
 cicák gazdit keresnek (üzenet: 210, Bazár fórum)
 
    / 9 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.014549970626831 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail