eladó kis sünit keresek, hobbi célra.
Kutyáimról képek megtekinthetők itt: http://gallery.site.hu/u/mrcsaba/ | | [válaszok erre: #183] |
|
Sziasztok!
Van valakinek 1-2 hetes csukott szemű sünbébik cumiztatásával, felnevelésével kapcsolatban tapasztalata??
Képeink | | [válaszok erre: #180] |
|
| |
| 177. scorpions5555
|
Válasz erre | 2010-03-26 17:27:23
[10.] |
Ingyen poker
Ennek az oldalnak a segítségével ingyen pókerezve építheted fel a bankrollod, hogy a késobbiekben akár beloled is profi póker játékos váljon
Poker
Kartya jatek | | [válaszok erre: #178] |
[előzmény: (175) Melly, 2010-03-13 08:21:46] |
| |
| 174. kismakacska
|
Válasz erre | 2010-03-02 08:14:21
[13.] |
| 171. kismakacska
|
Válasz erre | 2010-01-15 16:24:03
[14.] |
Szia!
Igen, kicsit elhalt ez a fórum sajnos, én is véletlenül tévedtem csak ide... Nem ma kérdezted, de azért válaszolok :)
A származási lapokat jelenleg minden tenyésztő saját maga állítja ki, néhányan megegyeztek egy nagyjából egységes formában, de egyesület még nincs. Kb. az van benne, hogy melyik tenyészetből származik a sünci, meg a felmenői néhány generációig, és persze az adatai, születési ídő, szín, nem...
Nem csodálom, hogy elcsábultál, nem nehéz
Tüskevár törpesün tenyészet | |
[előzmény: (168) kismakacska, 2009-11-06 16:20:05] |
| |
| 168. kismakacska
|
Válasz erre | 2009-11-06 16:20:05
[17.] |
Szervusztok!
Olvasgattalak benneteket,habár látom sajnos nem minden nap vagytok itt.
Teljesen lenyűgözött a sünik világa,imádnivaló kis pofák.
Már kedvenc színem is van az egyik az Algerian Black a másik a Tobiano pinto,szeretnénk mi is tartani sünciket.
Nézegettem a hazai tenyésztők honlapjait sok ígéretes van közöttük.
És örömmel láttam hogy majdnem minden sünikének lesz szerető gazdija.
Tök aranyosak.Youtube-on néztem videókat is róluk.Hát amikor a hátán úszva ejtőzik egy pici kis tüskéspárna a vízen lebegve hát az valami halálédes
Lenne egy kérdésem.Csak tenyésztőtől szeretnénk vásárolni és érdekelne minket hogy a származási lapot mi alapján állítják ki a süniknek és hol?Van valamiféle egyesület esetleg?Mert neten keresgéltem de nem találtam ilyet
Kizárólag "törzskönyves"(vagy hogy mondják a süniknél:-)))) sünikéket szeretnénk hogy nehogy közeli rokonok legyenek.
2 kislányt tervezünk 2 különböző tenyésztőtől és esetleg egy kisfiút is.
Egyenlőre nézelődök mert olyan öröm látni őket olyan édes kis pofijuk van!
Marosparti Szuszogó Afrikai Törpesün Tenyészet
Bedlington,mudik és Törpesünik világa | | [válaszok erre: #169] |
|
Sziasztok!!
Nagyon megtetszett nekem is a sünik világa.
Remélem hamarosa nálam is fog élni 1-2-3 kicsiny tüsi párna :-)
| | [válaszok erre: #167] |
|
Sziasztok
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy lesz valakinél karácsony környéki elvitellel kissüni ?
Páromat szeretném meglepni vele,természetesen nem hírtelen felindulásból és jól átgondolva.
"Minél több emberrel találkozom,annál jobban szeretem a kutyámat." |
ELADÓ AFRIKAI FEHÉRHASÚ TÖRPESÜNIK KORLÁTOZOTT MENNYISÉGBEN!
CSAK FELELŐSSÉGTELJES GAZDIKNAK!
2 ALBINO FIÚ,2 SÓ&BORS FIÚ ÉS 1 SÓ&BORS LÁNY.
BŐVEB INFÓ:afrikaitorpesun@freemail.hu
A SZÜLŐK IMPORT SÜNIK KÜLFÖLDRŐL!
(AUSZTRIA)
| | [válaszok erre: #163] |
|
Én Stronghold cseppet cseppentek a sünökre, ez jó a férgelre és bolhára is.
Melly
Kutyák
Sünik és Nyuszik | |
[előzmény: (157) kicsinikol, 2009-07-10 16:29:40] |
Szia!
Tutti, hogy bolhás és valószínűleg akad benne kullancs is, frontline spray-t vegyél, azzal fúj le, illetve meg is lehet fürdetni óvatosan.Féregteleníteni sem árt, állatorvossal tudsz beszélni, hogy mit lehet adni neki.
Enni főtt húsokat adj neki és némi macskatápot, gyümölcsöket, inni csakis vizet.(laktózérzékenyek a sünök többek között ezért sem jó a tej, laktózmente "cicatejet" ihet, ezt macskáknak árulják.
Pár hét múlva engedd el vmi erdős-bozótos részen, ahol nincsenek aztók és kutyák.
üdv.
www.kingofliliputians.try.hu/ | |
[előzmény: (157) kicsinikol, 2009-07-10 16:29:40] |
|