Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9369381/62 Témák: 17984 Tagok: 110549 Legújabb tag: lencs.barbi Online: (88/8
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
Weblapunk
Galériánk

    / 1768 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők (üzenet: 44188, Kutya)
 
 44187. zizegő  |   Válasz erre2020-05-29 20:54:53 [26.] 
Andi és Marianna napja:

Péntek...
Esőre állt az idő reggel, amikor Andi felvett minket Lacival a Laky saroknál. Végül szerencsénk volt, mert bár rusnya felhők kerengtek felettünk nagyobb zuhé nélkül megúsztuk a napot.

Ahogy már olvastátok, reggel egy kölyköt hoztak ölben a menhelyre, a Rét utcában találták fekve, chip nem volt benne. Andi konzultált Miki dokival és ezután kocsiba vágta magát és orvoshoz szállította újabb védencünket. A vizsgálata egyelőre folyik még, reméljük nincs komoly baja. A faházat előkészítettük a számára, ha nem kell benn maradnia a kórházban. A karantén miatt lefertőtlenítettünk neki külön seprűt, lapátot és vödröt, amivel takarítani lehet majd nála.

Mai segítőink Lili, Kozma Mariann és kislánya, valamint Pál Laci volt. Később ismét kilátogatott hozzánk Mezei Dóri szintén a kislányával, ők Trudinál segédkeztek és Kópét is elvitték sétálni. Trudink a kőházból Hunor helyére költözött, remélve, hogy itt majd egy kicsit oldódni fog a leányzó. A konzerv nem tartozik Trudi kedvencei közé, a mai kajája még érintetlen volt amikor eljöttünk. Bízom benne, ha elcsendesül körülötte minden, megeszi holnapra.

Örömhírünk, hogy Hunor, Kalács és Pixi is a mai nap folyamán megkezdték a próbaidejüket a gazdijelölteknél. Drukkoljunk nekik, hogy a próbaidő után mindhármuknak boldog, gazdis élet legyen a jutalma.

Látogatóink is voltak, így ismét sok kutyánk sétált: Csoki, Mangó, Bogi, Boglárka, Kópé, Borka 2x, Hella, Szikra, Öcsi, Monokli, Ariel, Hunor és Kitti is, mert ma nem igazán jöttek ki Dudaorral a kifutóban.
Ennek köszönhetően jutott idő a kinti kennel rácsának további festésére is, ami Lacinak, Andinak és Lilinek köszönhető. Bár egy kis rész megmaradt holnapra, bízunk benne, hogy Sziszi és Björn holnap már elfoglalhatja megújult, gyönyörű kenneljét majd.

Borka nagyon élvezi a sétát, igaz még nem megy annyira zökkenőmentesen. Viszont már attól majd kibújik a bőréből, ha belép hozzá valaki a kennelbe és dédelgeti. Hiányoznak neki a gazdik, de csak eltelik ez az idő és akkor hamarosan újra velük lehet. A száraz tápnál, amit a gazdik külön hoztak neki, úgy látom nála is jobban csúszik a főtt kaja. 😜

Cleó továbbra is fájlalja a bal mellső mancsát és sántikálva közlekedik. Lehet, hogy őt is meg kellene mutatni az orvosnak, mert nem látszik, hogy javulna.
Léna, Szikra és Hella megkapta a gyógyszerét.

Adományként egy úr különböző játékokat hozott kutyáinknak.

Köszönjük Lili, Mariann, Dóri és Laci a mai segítséget.

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44186. zizegő  |   Válasz erre2020-05-29 20:51:25 [27.] 
Halász Barbi napja:

Szuperszonikus szerda.
Szévi írta,hogy nem tud jönni,kicsit meg is ijedtem. Aztán kiderült,hogy micsoda létszámmal fog telni a nap!🤩
Krisztina, Lili, Edina és az ő jóvoltából Marianna és Gaby is sürgött forgott a kutyáink körül.❤
Plusz még egy kedves házaspár is jött sétáltatni,úgyhogy sok-sok kutya sétált.
Mindenkire nagyon sok idő jutott.
Erikáék elvitték gazdihoz gyönyörű Mexiket. A helyére bekerült Öcsi, hátha majd kevesebbet ugat,hat nem jött be...
Előtte meg megpróbáltam összeismertetni Virivel, szaglászás nélkül támadta meg Öcsi.😞
Virít egyébiránt kiengedtük az öregekhez,szuperül elvannak,jól elbóklászik köztük,Csokoládé legnagyobb örömére!😁🤪
Tegyetek ti is így.
Hunor és Pixi is palástként viselte a kalapot reggel,Pixinek már nincs rá szüksége,Hunorra újat tettem és alaposan rákötöttem egy gezcsikkal. Golyó helye alaposan bekenve.😎
Péceliek kaptak egy kis extra kefelest, egy vödörnyi szőrtől azabadultak meg. Cloe sántikál,a bal első lába bokánál érzékeny.
Kittyke szépen megette Edina szuperguszta főztjét, benne is maradt.🤟
Mariannanak és Lilinek meg festegetésre is volt energiája!👍🥰
Trudit szadiztam egy kicsit. Kivittem pórázzal,és megismertettük Monoklival.
Be is cigöltem Monokli kennelébe. Persze csak kuksolt az egyik házban,de legalább más perspektívából is látta a menhelyet.🤪😎
Éjszakára ment vissza.
Szerintem talán jót tenne neki,ha minden reggel betennénk ,és napközben onnan követhetné az eseményeket. Nem?😊
Szerintem meg kéne próbálni.
Valahogy ki kéne mozdítani,enni is alig eszik.
Gázpalackot kicseréltem..
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a részvételt,jó volt veletek!❤❤❤🙏
Puszi pacsi🐾

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44185. zizegő  |   Válasz erre2020-05-29 20:48:49 [28.] 
Tóth Évi beszámolója:

Hétfőőőőőő!
Mai csapat: Nagy Évi és barátnője, Pál Laci és később én csatlakoztam.🥰🥰🙏🙏
Gács Ági ma elvitte reggel 7 órakor Kittyt orvoshoz, már beírták, hogy mi a megállapított baja, igy legalább már megindulhat a gyógyulása.🥰
Sétáltak nagyon sokan: Kacor, Zsebi, Csoki, Mango, Hella, Szikra, Monokli, Lajka, Ariel, Hunor, Pixi, Kópé, Borka, Björn, Sissi és Viri
Dóri Trudit sétáltatta a kifutóban. Tapasztalatai már beirta és videot is pakolt fel.🥰
Barbi és Csilla, fordultak egyet Öcsivel, vitték és hozták, majd beszámolnak az élményről😀
Öcsit kivitte Évi barátnője (bocsi a nevét nem tudtam megjegyezni) sétálni, jó nagyot csavarogtak.
Kittyt Era megetette 2 óra után, nem hányta ki a kaját, és azt hiszem estére is készített, de abban nem vagyok biztos.
Nem akartam olyan későn írni mint a múlt héten, most kezdek dolgozni. ✍️✍️ További Szép Estét!

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44184. zizegő  |   Válasz erre2020-05-29 20:47:40 [29.] 
Vasárnap 🙂
Erika és Laci ma több gazdijelölttel sétáltatóval végezte feladatait a menhelyen.
Konkrét Gazdijelöltes lett Maxi, akitől nem tágított Laci kollégája és családja, de persze várnak rá, amíg rendezzük az ügyeit 🙂
Másik szerencsés lehet Duda, egy 2 gyermekes, saját ivartanított 5 éves labi szuka kutyás család beleszeretett, a lehet annak szól, hogy eljönnek még a saját kutyájukkal is. Csak a kutya próbán múlik, ezért miden adatukat meg is adták. Jelentkeznek mikor tudnak kijönni.
Többiek inkább érdeklődők illetve nem potens gazdikeresők voltak.
Csivik jól vannak.
Mivel Öcsit holnap visszük Barbival, megbeszéltük Erikáékkal és ma éjszakára ő került a betonosba, Pixi az ő helyére és Borka pedig balra a kettesbe, így végre látja az embereket és minden történést, ami reméljük jó hatással lesz rá. Tegnap amúgy nem sírt már úgy és amikor kiengedtük nagyon aranyos volt, Bea pedig sétált vele egy nagyot, amit utána bemutattak a kifutóban is, ezt a videót csatolom most 😊 (tiszta reklám Bea "feliratai" miatt 😁)
További szép estét!

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44183. zizegő  |   Válasz erre2020-05-29 20:47:05 [30.] 
Virág és Era napja:

Szombat, ismét egy szuper, dolgos, gazdis nap 😍
Rögtön az elején Mindenkinek köszönjük a részvétel! ❤
Virág Gabriella Letti, Zsuzsanna Réka Bea Éva Viktória és én alkottuk a mai csapatot 🙂 . Rutinos sétáltatóként Gergő és barátnője is becsatlakozott a nap folyamán, illetve kutyasuliba járt Mosolygó Sáári jóvoltából Lajka 🙂 .
Lajka ma összeköltözött Ariellel, jó kis csapat, bár Lajka egy joker kutyapárosítási szempontból ❤
Nem nevesítem ki mit csinált, de befejeztük a takarítást a megmaradt pár kennelben bent. Még az udvart is felseperték a lányok, ment a sürgés forgás mindenütt. A kinti megújuló kennel alap házikóján befedtük a szigetelést, ez külön móka volt a nap végén, meg Beának napközben is, amikor a csavarokért és ragasztóért útra kelt 😁 .
Ma a sok dolgos kezet kicsit próbáltuk kényeztetni, Bea hozott finom szendvicsnek valót, amit el is készített nekünk én meg sütit vittem, persze csakis a megfelelő energiaszint miatt 😉
Mindeközben volt, Pixi, Vanda és Hunor gazdijelöltjei kiválasztottjuknál, akikkel jó nagyokat sétáltak, mindegyikük a hosszú hétvégére költözhet is 🥰 szóval már csak a héten találkoztok velük.
A nap híre pedig, hogy Zsömi gazdik is eljöttek, persze vele együtt, Kalácshoz, akibe még a múltkor beleszerettek, de első kutyának végül nem őt választották, viszont azóta is járt az eszük rajta. Akkor is sétáltak vele és most Zsömivel együtt tették ezt és határozottan úgy gondolják ők a megfelelően türelmes és kitartó gazdik számára. Nagyon alkalmasnak látszanak. A két kutya persze rögtön összebarátkozott, ők pedig minden tudnak, mit hogyan kell/lehet csinálni, amit persze még többször átrágunk majd 🙂 .
Még egy gazdijelölt család volt, akik nem döntöttek, de azonnal kiszemelték Maxit az új kutyust, aki szintén ma érkezett, ugyanúgy mint a két csivi, akkikről már tettem fel posztot és még fogok is, meg Maxiről is persze.
Volt még pár sétáltató család, elindult újra a hétvégi élet a menhelyen.
Mai fotókat csatolok ömlesztve 🙂

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44182. zizegő  |   Válasz erre2020-05-29 20:45:34 [31.] 
Andi és Marianna napja

Péntek...

Andival kettecskén kezdtük a mai napot.
Azt hittük magányosak maradunk, de később csatlakozott hozzánk Lili, majd Pál Laci és végül Mezei Dóri is kilátogatott hozzánk, így végül egész szépen összejöttünk.

Jól is jött a segítség, mert Andi nagy fába vágta fejszéjét. Elhatározta, hogy a holnapi csapatnak ezzel már ne kelljen foglalkoznia, ripsz-ropsz neki állt kiselejtezni a "rongyosban" elfekvő felesleges dolgokat, amelyek ezután a konténerbe kerültek. Ezután kíméletlenül neki esett a gyógyszeres szekrényeknek és ott is rendet rittyentett. Miután Dóri módszeresen kitakarította a jelenleg megüresedett faházat, Andi ott is alaposan kifertőtlenített mindent és egyúttal a kinti udvart is megcsinálta. 👌
Lili és Laci eközben szorgalmasan sétáltatta a kutyákat, így senki nem maradt teendő nélkül, szorgoskodtunk, mint a hangyák.

A két Bogi ma is kijutott sétálni, az öreg Bogi szinte vigyorgott, mikor meglátta a pórázt. A réten aztán volt szaglászás, pockozás, szinte megfiatalodva érkezett vissza a menhelyre. Boglárka is nagy örömmel döcögött ki a kapun, neki aztán pláne nem ártott a séta a fogyás szempontjából. Náluk a kennelben az egyik házat odébb húztam, mert így Bogi nem nyalogatja folyamatosan a kennel falát és Öcsi sem acsarkodik át lyukon hozzájuk.

Pixi Lajkával hatalmasat kergetőzött az udvaron, láthatóan örültek egymás társaságának. Pixi napközben kalap nélkül volt, nem piszkálta a sebét. Hunorra rögtön vissza kell adni, mert ő viszont igen. Nála a műanyag vödör helyett egy fazekat raktunk be , mert állandóan felborította a kalapjával ugrálás közben.
Szikra ma is kétszer sétált, láthatóan jobban van, az étvágya is megjött és most már ő is belefolyik a többiek ugatásába.

Kittit ma megint jót játszott Dudával és Kaláccsal, bár Kalács csak akkor száll be a játékba, ha nincs kinn ember az udvaron. Őket csak azután engedtük ki, amikor már úgy gondoltuk, hogy Kitti gyomrában már biztonságban van a reggeli.

Duda és Kalács ebéd után egy házikóban szundikáltak, bár időnként civakodnak egymással, mégis jól összeillenek ők ketten.
Dóri megdédelgette Trudeszt és finom szárított malacfület is hozott neki, amire némi reakciót is mutatott már. Ma lekerült róla a kalap és talán emiatt, de végre elfogyasztotta az ebédjét és kiürült a tálja.

Szikra és Léna megkapta a gyógyszerét, Lénának még Andi talált a gyógyszeresben gyomorvédőt, így azt is beletettük a pohárba, hogy tudjuk adni a Kaprox mellé. Kópénak befejeződött a gyógyszerelése, így azt letöröltük a tábláról.

Köszönjük a mai segítséget Lilinek, Dórinak és Lacinak! 😍

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44181. zizegő  |   Válasz erre2020-05-21 18:08:58 [32.] 
CSÜTÖRTÖK
Sajnos, Szöllösi Erika lebetegedett és így ma nem tudta vállalni a menhelyezést. Era mielőbbi gyógyulást kívánunk! 🌼

Beugróként Edina kezdte a napot, majd én váltottam, mivel egy időre el kellett mennie és a végül együtt fejeztük be napot és zártuk be magunk után a kaput.
Persze, ki kell emelnünk három önkéntes segítségünket is, akik nélkül nem ment volna ilyen zökkenőmentesen ez a nap.
Nagy-nagy köszönet Nagy Éva, Dalma és Szilvi, hogy velünk voltatok ma. 👍

A lányok fáradhatatlanul hozták-vitték a kutyákat, bundásaink nagy örömére. Sétált Kópé, Pixi, Hella, Szikra, Ariel, Monokli, Lajka, Öcsi, Csoki, Mangó és a két Bogi is.
Kópé járt ma a legjobban, mert ő még a kifutóba is kijutott, először Borkával, hogy szokják egymást. Majd később Virivel, mert Viri egyáltalán nem akart sétálni menni, hiába imádkozott, dédelgette őt Szilvi.

Hunort pedig a gazdijelöltjei vitték el csavarogni, amitől nagyon boldog volt természetesen. Hunornak még tovább kell betadinozni a sebét és a kalapot is ajánlatos rögtön vissza tenni rá, mert mindjárt piszkálni kezdi magát.

Kitty Kaláccsal és Dudaorral volt kinn a kifutóban, persze csak jóval a reggelije után, hogy ne rázódjon fel a pocakja és benne maradjon az étel. Most már elég neki reggel és délben enni adni (kis adagot és ültetve), mert az esti etetését Edina magára vállalta.

Szikrának szépen ürül a sebe, reméljük most már a gyógyulás útjára lép ő is. Etetésnél viszont tartani kell neki a tálat, mert még nem tudja annyira lehajtani a fejét és kell neki a segítség.
Szikrát a sétán kívül és Borkát is kétszer engedtük ki a kifutóba, hogy elvégezhessék a dolgukat, amit a kennelben még egyenlőre visszatartanak.

Szikra, Kópé és Léna megkapta a gyógyszerét. A konténer megérkezett.

Végül csak annyit, hogy jó volt újra együtt lenni veled Edina!

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44180. zizegő  |   Válasz erre2020-05-21 18:05:40 [33.] 
Szerda

Halász Barbi napja

Szuper kis napunk volt megint csak. Krisztina, Éva, Edina és még Lili is erősítette a mai csapatot. Fantasztikus rutinnal sürgölődött mindenki a kutyáink körül. Volt sok séta,játék.simi miegymás.
A két Trudy kölök izgatottan fogadott. Ettek egy jót aztán dél körül egyikük már el is hagyhatta a bázist. A másik sajnos nem,így ő kicsit el van most anyátlanodva,remélem hogy nem sokáig!
Borka kutyáért megszakad az ember szíve. Nagyon fájdalmas látni,hogy mennyire zavarodott,hallani a sírását egész nap meg fájdalmasabb.
Szévi elvitte őt egy nagy sétára,majd Kopeval ismertettük meg. Össze is költöztek,de aztán ejszakara vissza költöztettük. Erika,holnap tedd őket újra össze légyszi.
Trudy elég egykedvű,de azért szépen turi az eroszaksimit. 😎
Gazdijeloltek is jöttek,reggel egy kedves család Hunorhoz,jönnek még majd hozza,nagyon jót sétáltak vele.
Öcsi is kiválasztódott,hétfőtől lehet vinni Ráckevére.
Még ketten jöttek,de ott döntés nem szuletett.
Amint láttátok, Nagy Krisztina és Sanyi megint nagyon sokat dolgoztak.🥰
Edina pátyolgatta Kittyt ,így ma is benne maradt a kaja. Új szerelmem lett,Duda❤ Elképesztő feje van😍😍😍
2re műtéti időpontunk volt,szerencsére Szevi megszánt és velem tartott.
Pixin volt a sor,de mivel Szikra nyaka nagyon rosszul festett,kettőjükkel indultunk útnak. Peti felvágta a nyakat,és kinyomta a sok deci trutymót.😣 Az a kutya egy álom. Egy árva hang nélkül tűrt mindent. Augmentint kell szednie,2x 3/4 -et naponta. Kiírtam a kis szekrényre.
Hnap ha minden igaz,érkezik a konténer. Hétfőig maradhat,úgyhogy addigra tele kell rakni. A hetvegi latogatokat is be lehet fogni!😎🙃
Végül még a kis árván maradt Trudy babát is levittük az aktuális oltására.
Szuper,flott kis nap volt, mindenkinek nagy nagy köszönet a részvételért!❤❤❤
Puszi pacsi🐾

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44179. zizegő  |   Válasz erre2020-05-21 18:04:21 [34.] 
Kedd
Szöllösi Erika napja

Sziasztok!

Era megkért, hogy kivételesen ma én írjam meg a beszámolót helyette, mert ő nem fog ráérni erre.
A reggeli kezdésnél már a kapuban vártak minket Borka gazdik, akiknek a költözésük miatt és annak idejére ideiglenesen befogadtuk a kutyájukat a menhelyre. Borka nagyon kedves színeiben kicsit Ramira és fazonjában kicsit Drazséra hajazó, elég jó súlyban lévő kutyuli. A gazdik fájó szívvel hagyták itt kedvencüket és a kutya is bánatosan nézett utánuk amikor elhajtottak az autóval. Borkát nem sétáltatták, főleg az udvaron és a házban élte eddigi életét, így felételezve, hogy ő is kennel tiszta lesz, emiatt etetés előtt még egyszer kiengedtük a kifutóba.
Borka elrendezése után, a faházat készítettük elő a két visszaérkező Trudi kölyök részére. A mai éjszakát még nálunk töltik, de holnap ismét gazdihoz kerülnek, igaz most már nem együtt, hanem külön-külön. Kicsit aggódtunk, hogy Trudi mit szól, ha esetleg felismeri a hangjukat, de többször is benézve hozzá, semmi reakciót nem mutatott, hogy érzékelné őket.
Ezután a szokott mederben folyt tovább az élet, Era ezerrel takarított, én pedig sétáltattam.
Látogatók is voltak, az előre egyeztetett időpontban egy hölgy és a fia, akik kutyát akartak örökbe fogadni (Csilla intézi tovább), illetve egy anyuka a kislányával, akik pedig kutyát szerettek volna sétáltatni.
Mai sétálóink: Hella, Szikra, Ariel, Monokli, Öcsi és az öreg Bogikánk volt.
Kittyt először István Gács Ági, majd Edina Radnainé Béki vitte el újabb vizsgálatokra. Kitty még nincs jól, további vizsgálatok szükségesek nála és az etetésénél is ügyelni kell a kis adagokra. Ma egy kicsit kiengedtük a kifutóba egy kis barátkozásra. Először egy kicsit megilletődve fogadta a többiek érdeklődését, épp Filterék és Kalácsék voltak kinn. Kalácsunk rögtön pártfogásába vette Kittyt és ezután nagy rohangászásba kezdtek körbe-körbe.
Etetésnél Kalácséknál ajánlatos benn maradni, mert a bumfordi orrú új kölyök inkább Kalács kajáját enné, amit Kalács viszont nem nagyon díjaz, így jobb az óvatosság. 😁
Szikra nem kapta vissza a nyakravalóját, mert tovább dagadt a nyaka és alig tudtuk leszedni a ráerősített nyakörvvel együtt. Séta után figyeltük és abszolút nem bántja magát, sőt mintha egy kicsit megkönnyebbült volna, hogy nincs rajta. Étvágya nem túl jó. Őt is még egyszer kiengedtük a séta ellenére az udvarra, mert nála is teljesen tiszta marad a kennel.
Ariel is megszabadult a kalapkájától, mert ő sem piszkálja a sebét és már aktuális is volt nála.
Cleó egy kicsit sántikál, de Gács Ági megnézte és nem talált nála sérülést, valószínű, hogy meghúzhatta a lábát.
Léna és Kópé megkapta a gyógyszerét, Hunornak Era lefertőtlenítette a sebét, mert egy kicsit csúnya és visszaadta rá a kalapot.
Sziasztok! 😊

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44178. dianejose  |   Válasz erre2020-05-12 14:02:23 [35.] 
We have a great deal of mutts at the chanceless blends gathering, really till we figure out how to arrive at a huge bringing down, we can't take new ones – however Help Me Do My Essay in crisis circumstances, if there should be an occurrence of major issues we attempt to step in. Along these lines we received Alfonso, the dark male pooch from the Pacsi Shelter of Hajdúböszörmény – with a messed up leg, promptly putting him at Primavet Animal Hospital.
 44177. T.Éva  |   Válasz erre2020-05-11 17:17:37 [36.] 
Hétfőőőőő

Jelen vannak Marika, Nagy Évi, Era Szöllősi, majd később jómagam.

Reggeli kezdés alkalmával beton meglocsolva!
Léna és Szikra megkapták gógyszerüket és kicsik a reggelit.
A visszahozott Kitty 2 óránként kapott enni, nem hányta ki a kaját és a széklete nagyon redben volt. Jó a hangulata. Ennek ellenére továbbra is tartjuk a 2 óránkénti etetést.
Döme bácsi nagyon kedves kutya Simon Éva meglátogatta. Majd Era kivitte sétálni.
Gács Ági Arielt levitte ivartalanításra. A műtétel jól viselte és visszajövetelkor sincs semmi probléma. Holnaptól ehet, ihat>;
Kópé antibiutikumos kezelését megkezdte 1x22 egységet kell a szájába fecskendezni,
A fecskendő a gyógyszerhez van mellékelve.
Stella gazdis, gazdik kint voltak a menhelyen, elvitték sétálni, egyeztetés után vihető.
Gazdijelöltek is voltak szombaton 11 órakor jön a teljes család. Ariel, Viri, Cleo között választanának.


[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
 44176. T.Éva  |   Válasz erre2020-04-27 22:46:39 [37.] 
HÉTFŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!

Négy hét szünet után muszály volt kimennem a kutyákhoz, mert hiányoztak. Érdekes módon Marika is pont most érezte úgy, hogy kimegy a menhelyre. Sőt Éva barátnőm is jött látogatóba.
Tehát a résztvevők: Marika, Erika Szöllősi és Nagy Évi (akit említett Erika, hogy jön segíteni többször, sétáltatott, takarított. Köszönjük.
Nagy Évi jóvoltából sétáltak: Nasi, Muri, Bogi, Hunor és Kópé

9 órakor jöttek az óriásokért, A megfelelő protokoll betartásával Erika kiadta a kutyákat és a tulajnak felhívta a figyelmét a chipeltetésre és az oltási könyvekre, valamint arra, hogy ellenőrzést fognak kapni. A kutyák nagyon örültek a gazdinak.

A beigért gazdijelöltek nem jöttek.

Trudi babák jól vannak én most láttam őket először nagyon szépségesek.

Marika finomat főzött úgy, hogy holnap is kapjanak finom főtt kaját.

Jó éjt Nektek!
[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
 44175. T.Éva  |   Válasz erre2020-03-17 00:22:36 [38.] 
Hétfőőőőőőő

Bocsánat, de nem sikerült előbb hozzájutnom a bejegyzés megiráasához, ami nagyon rövid lesz.

Era egyedül volt addig, amig én megérkeztem. Hajtós volt a napja. Volt egy házaspár két diákkal, Era ismerősei, akik nagy tempóban sétáltattak egy azért volt mozgásuk a négylábúaknak.
Reggel azzal kezdett, hogy két csodaszép kiskutyát hozott egy hölgy, aki Kistarcsa és Csömör közötti földuton találta őket. Era a Kitty és Kyra nevekkel keresztelte meg őket és a kőházba kerültek, ezért egy kis átrendezés történt. Kb 3 hónaposak, Era átküldte csillának a fotókat. Nagyon dszépek, ápoltak, jó karban lévő kiskutyák, staffi beütéssel jajjjjj.
Sétáltak a házaspár és a diáksegítők segítségével : Hella, Lajka, Björn Lőrinc, laci, táncos, rétes Kópé ás Petra.
Én a kifutóban sétáltam Kaláccsal, hát a kiscsaj nem egyszerű, jó párszor körbetekert a lábamnál, nagyon izgatott volt, mert a többieknek Era elkezdte kihordani az ebédet.
Zsuzsáékhoz is beálltam, miközben ettek, Lőrincékhez is és Kalácsékhoz is. Zsuzsai egy cukorborsó, kis törékeny dajkálnivaló, most egy keveset a kezemből evett. Bogi nagyon kerülgette, de nem engedtem megzavarni Zsuzsit, amikor egy kicsit elkezdett enni.
Gyógyszereit megkapta mindenki.
Gengszter magányos a faházban sirogat egy kicsit, majd bekuckol az ágyába pici ipihengetés, majd ismét a rácsnál és sirogat.
Nyafi tényleg egy tündérszép kiskutya de a hangja teszi igazán különlegessé.
Era mondta, hogy a madárkaja elfogyott, de én úgy emlékszem, hogy Barbi írta, hogy vett vagy vesz madárkaját?

Jó éjszakát, vagy aki reggel olvassa Jó reggelt és hamar gyógyulást ebből a szerencsétlen helyzetből.

[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
 44174. T.Éva  |   Válasz erre2020-03-02 16:52:07 [39.] 
Hétfőőőőő
Ma sokan voltuink ami nagyon jól jött, mert igy legalább megoszlottak a teendők.

Marika, Ágika, Pál Laci, Mariann Nagy, Forro Kriszti és én alkottuk a csapatot.
Mariann a legtöbb kennelt fertőtlenítette.
Olyan sokan sétáltak, hogy inkább azt irom, akik nem sétáltak.
Tehát kifutóban szaladgáltak a nyugdíjasok: Léna (na ő nem szaladgált), Csoki, Mangó, Kacor, Zsebi, Lőrinc, Táncos és a kicsik.
Stellát Mariann ás Pál Laci elvitték gazdihoz.
Era levitte Csipetet és Genegsztert orvoshoz Pál Lacival.
Viasszahozták a kicsi Minipannát, de jött érte Dóri és elvitte magához.
Gács Ági és Era kiszedték a kapcsokat akinél lehetett.
Köszönjük a segítséget.[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
 44173. zizegő  |   Válasz erre2020-02-28 21:46:13 [40.] 
Andi és Marianna napja:

Péntek...

Szokásos hármasunk, Andi, Pál Laci és én. 🙂

Az idő kegyes volt hozzánk, ugyan fújt megint a szél, de legalább az eső nem esett, szóval nem volt okunk panaszra.

Sétáltatók nem voltak, csak egy pár érkezett kutyanézőbe, de még nem sikerült dönteniük. Holnap kihozzák a kisfiúkat is, mert szeretnék megnézni, hogy reagál a gyerek az általuk kinézett kutyákra.

Lőrinckénkhez ismét jött a forgató csoport, így jó dolga volt megint, mert az egész délelőttjét a szabadban töltötte.

Laci elvitte sétálni Rétest, Boglyát, Csokit és Mangót. Andi pedig Nasit, Stellát, Hellát, Petrát, Kópét, Bogi bigit és Lénát. Lénát azért próbálta elvinni, mert a kifutóban sem mozog sokat, ott is előbb-utóbb lefekszik. Sajnos, már a nagy kapunál megfordult és igyekezett vissza a kenneljébe, így a séta kudarcba fulladt.

Lénáéknál a nagy matracot ki kellett cserélni, mert tiszta pisi volt (?), így most egy másikat tettünk be hozzájuk, hogy Lénának legyen mire feküdnie napközben. Amit kivettünk tőle, betettük az iroda és a konyha közötti résbe, hogy száradjon és ott az eső sem éri. Kérlek, de dobjátok ki onnan, mert még szükség lesz rá!

Sajnos, megint több fosósunk van, így Miki, Sissy, Kópé és Nasi is. Nekik diétás kaját adtunk és Bolust is kaptak.

Az etetésnél ügyelni kell Lajkáéknál és Mikiéknél, mert a két fiú simán elzavarja a csajokat a kajától.

Andi egy kicsit rendbe hozta a budi tetejét, mert a kátránypapírból készült tető elengedte magát. A hiányzó részt ideiglenesen egy paladarabbal pótolta, hogy ne essen be az eső.

Léna és Hella megkapta a gyógyszerét, madarak pedig a magjaikat.

Napi örömhírünk, hogy ma újabb két kölyök tölti az éjszakát gazdiknál, őket Kriszta és Csilla szállította el új lakóhelyükre. 😍

Szép estét Mindenkinek!

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44172. zizegő  |   Válasz erre2020-02-28 21:44:06 [41.] 
Szöllösi Era napja:

Csütörtök

A mai csapat Mariann és Szilvi.
Reggel már a Szőlő utcában
indítottam, mert egy kedves ismerősöm adott száraz adományt. Szili megint levette a kalapot, úgy döntöttem nem is rakok rá. Figyeltem egész nap, sokkal nyugodtabb volt és nem piszkálta a sebét. Volt egy kedves házaspár, akik sétáltattak, így párban is mentek kutyusok. Történt néhány változás. Stellát külön raktam, mert mivel Kalácsuk tüzel, folyamatosan piszkálta. Kalácshoz átraktam Mókást és a másik kicsit, aki a párja lenne. Tündériek voltak. Anyucit és Mikit összeköltöztettem.
Megtörtént a konténer csere is.
Akik sétáltak Hella, Szili, Stella, Sissi, Björn, Boglya, Csoki, Mangó, Léna, Miki, Nasi, Petra és Kópé.

Sziasztok!

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44171. zizegő  |   Válasz erre2020-02-28 21:36:09 [42.] 
Halász Barbi napja:

Szerda

A mai csudálatos napot Krisztinával ❤nyomtuk végig a túlélésért küzdve. Ő derék fájdalmakkal, én kezdődő koronavírussal. Végtagfajdalom, fejfájás, hidegrázás...
A betervezett szívféreg szűrést hamar offoltuk,a dr. nő sem tiltakozott...
Jött egy új segítség, Gábor, aki kutyakiképzőnek tanul és szeretne rendszeresen jönni hét közben. Hát, ha ez az idő sem tántorította el, akkor azt hiszem hihetünk neki.
Elvitte Nasit, Hellát, Szilit.
Köszönjük neki!
Lőrinc sebe szép, beköltözött Táncosékhoz, ennek örömére Boglya egész nap ugatja.
Miki és Anyuci kergetőztek egyet a kifutóban, jó páros, de már késő volt, így nem bútoroztattuk őket össze. Majd holnap.
Szilin megint nem volt kalap, elég piros is a sebe, ma úgy rákötöttem, hogy remélem nem tudja leszedni.
Amúgy mindenki jól van, a tálak tisztára lettek nyalva.
Vettem magot, rizst és gázt. 😎
Jóccakát, puszi pacsi ! 🐾

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44170. zizegő  |   Válasz erre2020-02-28 21:31:22 [43.] 
Szöllösi Era napja:

Kedd

A mai csapat Judit és Szilvi az anyukájával. Gyönyörű időnk volt. Bárcsak már maradna. Sok érdekes dolog ma nem történt velünk, nagyon jó hangulatos napunk volt. Az az még is, mert kinézett hozzánk Menő v. Mókás gazdi jelölt, mert ő nagyon szerelmes még egy másik feketébe, csak az asszonnyal kell még egyezkedni. Viszont mindkettőt kivitte sétálni. Kalácsunk tényleg egyre ügyesebb nagyon büszke vagyok rá. És tüzel a nagy lány. Ebben a gyönyörű időben sok séta is volt,
Hella, Szili, Jony, Boglárka, Stella, két kicsi, Csoki, Mangó, Anyuci és Nasi, de ő megint csak keveset😍😁

Sziasztok!


"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44169. T.Éva  |   Válasz erre2020-02-24 20:05:33 [44.] 
Hétfőőőőő

Jelen vannak: Marika, Paksy Ágika PáLaci, és később én.

Egy kedves házaspár is sétáltatott, ezért sokan sétáltak: Csoki/Mangó, Nasi, Kópé, Petra, Jonny, Hella, Szili, Boglár, Miky

Kicsiket Erika összeköltöztette a kőházba,
Két tarka -barka, Pihe és a két pici fekete baba

Mivel Csoki és Mangó sétált, igy csak Lénát engedtük ki és kint evett. Nagyon biceg szegénykém, úgy mint én, fájnak az izületei.
,
Anyucit visszahozták Ildikóék a Welnessből, szomorúan vewtte tudomásul, hogy Lajka mellett már más kutya van, örült tempóban húzta a kennelajtóhoz Ildikót, majd be lett téve Csokiék volt kennelébe. Nem örült neki, keservesen mondta a magáét.

Boglyas gyönyörű lett. nem lehet ráismerni.
Edina is meglátogatott minket.

Gyógyszerét megkapta kinek kellett.

Ennyi volt a mesém mára.


[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
 44168. zizegő  |   Válasz erre2020-02-24 19:54:35 [45.] 
Vasárnap az őrület napja... Erika és Laci túlélte 😘

Örökbe fogadós hétvége!

Ma eluralkodott a látogató áradat a menhelyen, 10 óra magasságában a fele látogatót a kifutóba kellett terelni, hogy a belsőbe legyen annyi hely, hogy legalább ki lehessen venni a kennelből a kutyákat kiadni sétálni. Ezen, ha így folytatódik úrrá kell lenni, mert se a kutyáknak, se Erikáéknak és a látogatóknak se jó. Kitalálunk valamit, most egyelőre, mivel így minden kutya folyamatosan sétál, elsőre annyi változik ( Éva), hogy a látogatás/sétáltatás 9-12 ig, az örökbefogadás érdeklődés kutyákra 12 -14 ig lesz. Ma gazdijelölt is volt, aki nem tudta megnézni normálisan a felnőtt kutyákat a rengeteg séta miatt. Bea is látta ha jól tudom az embertömeget, mert volt kint sétáltatni :) . Még amellett se volt elég idő mindenkivel rendesen beszélni, hogy Ildikó és Éva is besegített kicsit, 5 diák mellett. Meglátjuk , milyenek lesznek a vasárnapok és ha így folytatódik más rendszerű látogatást vezetünk be.

Mai napon Pihe kutyus talált gazdira, aki egy berni pásztor mellé fog költözni :) , érdeklődtek még Rétesre, egy kedves családdal sokat sétált, elvileg jönnek vissza hozzá. 2 gazdijelölt csak délután tudott kijönni, ezért Krisztinával kimentünk és megmutattuk a kicsiket (kettőt meg gyorsan fotóztunk is, őket betette már Kriszti) és kiválasztódott Dunakavics, aki egy Jack Russel társa lesz illetve egy igazán érett, két pici gyerekes család várja nagy szeretettel Duplacsokit <3 .

Tegnapi érdeklődők még reggel visszaszóltak és szeretnék Menőt örökbe fogadni, így ő is gazdijelöltes.

Summázva igen eredményes gazdikereső hétvégén vagyunk túl, a kölykök közül összesen 4 Madre gyerek és a most faházban lévő Gengszter és Csipet maradt.

Kalács ma többször is megmutatta magát az őrület ellenére és a diákot is megszagolgatta , aki takarított nála :D Az etetésnél Stella kint evett, ő pedig szépen kijött és megette a kajáját.

Kuglóf ma visszajött Annától, sajnos nála a falka annyira elviszi, hogy vele nem kommunikál. Köszönjük Anna, hogy gondoztad őt és az ivartalanítást is elintézted 😘, mindent megtettél amit tudtál :) . Most Kuglóf egyedül került egy felnyitható házas kennelbe és Ági ki fog járni hozzá minden nap. Ma délután kijöttek Borival, mert Szilárd megint leamortizálta a kalapot és másikat hoztak illetve így kivitte Kugit sétálni. Kugi így egyedül elkezdett figyelni, a kifutóba Kriszti kezébe adta és simán sétált vele, megsimogatta, odasétáltak hozzánk a gazdijelöltekkel beszéltem és nem akart elszaladni, van remény, de neki nem jó ha egy másik kutya ad biztonságot!

Na jó hosszúra nyúlt az írás, de sok minden történt :) .

További szép estét kívánok 1-1 fotóval a gazdis kölykeinkről :) ."Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44167. zizegő  |   Válasz erre2020-02-23 18:41:03 [46.] 
Virág napja:

Szombat☀️
Nekünk mindíg szerencsénk van az időjárással. 😁
Mai csapat Szőllősy Era, Csilla Völgyi, Viktória Bozsik és meglepetésként Réka Szedlák , meg Anyukája Zsuzsanna.😍😘
Ma megint a költözések napja volt.
ÉdesKrèmes Lakjához, Csoki, Mangó pedig Lènàhoz cuccolt.
Nasi beköltözött a kapu melletti kenelbe, ahol boldogan foglalta el a ház tetejét és élvezte a napsütést. 😁😍
Johnyt kint hagytam BigiBogi mellett hétvégére. Hátha valaki szerelmes lesz belé, mint ahogy én. ♥️
Hétfő délután visszahozom, csak Bori leviszi uh-ra, végre kiderül, mi baja a szívének. 🤞
Sokan voltak érdeklődök a kicsikre, sétáltatók és adományt is kaptunk.
Három baba talált gazdira, akiket Csillával holnap el is viszünk. MiniPiri, pici barna foltos és a roti fejű Dóri baba. Nem tudom a nevét. 😂
Pörgős nap volt, köszönöm mindenkinek a részvételt. 😘"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44166. zizegő  |   Válasz erre2020-02-21 21:16:54 [47.] 
Andi és Marianna napja:

Péntek...

A mai napot kettecskén kezdtük és fejeztük is be: Andi és én.

Az időjárás? 💨

Ma volt minden, bolond szél magában, majd szél esővel, időnként havas esővel kombinálva. Természetesen mire hazafelé indultunk, a napocska azért előbújt búcsúzóul nekünk. 😁

A zord idő ellenére voltak látogatóink. Egy fiatal pár, akik először jártak nálunk, megismerkedtek menhelyünk életével, majd elvitték Csokit és Mangót sétálni, mivel még nem gyakorlott kutyások. Nem kizárt, hogy esetleg később örökbe fogadást is terveznek, mert ennek a menetéről is érdeklődtek, de egyelőre sétáltatni járnak majd ki hozzánk.

Egy másik pár szomorúan hozta ki pár napja elpusztult öreg kutyusuk műanyag ágyacskáját, pokrócait, pórázát, nyakörvét, játékait, gyógyszereit és némi szenior tápot adományként, amit köszönettel átvettünk. 😢

Karcsi és Andi is kiszaladt hozzánk, ők természetesen először pártfogoltjukat Kópét és vele együtt Petrát, majd Milkyt és Rufit, végül még Mikit is elvitték sétálni.

A fentieken kívül Nasi, Anyuci, Hella és Bogi bigi sétált még ebben a kellemes időben. 😜

Stellához is érkeztek vendégek a saját kutyusukkal, hogy megnézzék, hogyan viszonyul egymáshoz a két bundás.

A videóból és fotókból már láthattátok, hogy a találkozás szerencsésen alakult, így Stella gazdijelöltes lett.

Telek Andi elvitte a kedden talált fekete kölyköt a Minibe, ami Barbi javaslatára Csipet névre keresztelődött. Kapott oltást, chipet, féreghajtót és egy a nevére szóló oltási könyvet. Az adatokat bevezettem az orvosi könyvbe. Két hét múlva kell vinni a következő oltásra.

A Madre gyerekeknek nagyon jó az étvágyuk, éhes farkasként vetik magukat a kajára. A faházas kölykök is jól esznek, ez viszont nem mondható el a kőházban lévő "boci" babákra és Pihére sem. A tegnapi ételből jócskán maradt és a reggelit sem nagyon eszegették. A déli etetéskor még találtunk egy fél junior konzervet, amit hozzá kevertünk a száraz tápjukhoz, bár nem habzsoltak, de legalább ettek belőle.

Pihe egy kicsit terrorizálja őket, főleg a fekete-fehér tarka minikét, bár az meg morog rá közben. Nagyon viccesen néznek ki így együtt, mint Dávid és Góliát. 🤣

Hasmenése csak Sissynek volt, így ő kapott még Bolust, Miki, Hella és Léna pedig a megszokott gyógyszerét.

Andi elment egy teli gázpalackért, mert az egyik teljesen üres volt, a másikkal meg épp meg tudtuk főzni a mai menüt.

A nap végén Andival igyekeztünk egy kis rendet rakni, a faház és kennelsor közötti részen, ahol jelenleg a felhalmozott zsákok vannak, bezacskóztunk mindent, hogy rendesebben nézzen ki ez a rész is.

Szép estét Mindenkinek! 🌙

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44165. zizegő  |   Válasz erre2020-02-21 21:15:22 [48.] 
Szöllösi Era napja:

Csütörtök

Ma Szilvivel voltunk édes kettesben. Nagyon örülök neki mert àllandò segítőm lett és nagyon ügyes. Ma Sissi és Björn kezdte a napot a kifutóban eszelőset játszottak, úgyhogy ma össze is bútoroztak. Ami pont jó is volt, mert így lett helye az új kutyusunknak. Szegény nagyon megvolt ijedve, így ölbe kellett behozni. Később már barátkozott és eszegetett is. Nagyon kis cuki. A betonosban azt hiszem Rétes, már annyi süti név van, hogy nem tudom követni. Nagyon szépen sétál. Biztos, hogy gazdis volt. A most már 6-os csapat, Zsebiék, Kajàn, Bogiék és Lölöke nagyon nagy kergetőzést művelt, csak Zsebi nem tolerálta.
A nap érdekessége Csoki volt, szinte szerelmesen udvarolt Rétesnek. Könyörögnöm kellett, hogy bejöjjön. Kalácsunk nálam nagyon jól viseli a kint létet, remélem másoknál is oldódni fog.
A kicsik jól vannak, már irdatlan balhét produkálnak.
Akik sétáltak ma Hella, Szili, Stella, Boglya, Miki, Rétes.

Sziasztok!"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44164. zizegő  |   Válasz erre2020-02-21 21:09:16 [49.] 
Halász Barbi napja:

Szerda

A mai nap a szokásos hármasunk tevékenykedett,de jott meglepetés vendégünk is! Edina !😍 Nagyon örültünk ,köszönjük a segítséget!
Setiztettek Szevivel párat,pl.Nasit és Szilit,a kifutóban össze is engedtük őket. Én is mentem kettőt az egyiket Kaláccsal... Jájj....No,nem egy nagy élmény, de erőltetni kell. Dupla védelemben vittem,csak rutinosnak adható.
Osszeprobaltuk björn t és Sissit,teljesen jól működnek.👍
Björn nagyon cuki és nagyon szép!🥰
Sajnos Lajka nem áll rá a jobb hátsó lábára egyáltalán. Ha nem javul 1-2 napon belül,dokihoz kell vinni. Én reménykedem hogy csak egy csúnya rándulás.
Mikinek lekentük a sebét és Lőrincnek is.
Erika, Erika, Marianna
légyszi Kópét szigorúan külön etessétek. Én ma reggel és du is külön adtam neki enni,jól beáztatott tápot konzervet rizst, szépen megette. Pétra már gurulni tud lassan csak,tuti ő ette meg mindig.
Lőrincről a kalapot 1 percre sem lehet levenni.
Adtam rá ruhát ami védi a sebét.
Szevi kihozta a két kiskutyát akiket Kistarcsán tálaltak . Jobb híján a faházba kerültek.
Most ott is öten vannak már,illetve már csak négyen mert Minipannit gazdihoz vittük ma este Beával. 🥰 Koszi Bea!😘Csucsszuper helyre tette a kis fokhagymát!😊
A betonosban levő staffikat Rétesnek neveztük el utalva a megtalálási helyére.
Nagyon édes kutya,tökéletesen sétál de egész nap tutul szegény. 🙄
Mindenki jól evett(csak Csokiéknak nem tetszett a senior menu) és utána pihenőre -tért
Foztem egy csomo mindent holnapra .
Mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt! ❤❤❤❤
Puszipacsi 🐾

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 44163. zizegő  |   Válasz erre2020-02-21 21:03:12 [50.] 
Hétfőőőőőő

Jelenlévők: Marika, Szöllősi Era és én később.
2 db locsolókannát vásároltam a gazdaboltban és a PRIMA-ban 3 seprűt.
Egy olyan volt mint amit a multkor vetttem nem volt több még a raktárban sem) és 2 db csajos söprűt, remélem azzal is jó lesz dolgozni. Láttam, hogy lett szép szines más seprűnk is.
Tehát most van jó pár seprű, lehet dolgozni.
Szolgálati közlemény: a konténer fullban teli van, a ponyvát felhajtottuk, hogy a közepébe öntsük a vödröket, igy már sztem nem nagyon fér még oda "anyag"
Nem volt Ágika és Pál Laci sem, . Egy család volt sétált Nasi és még két védencünk.(név elszállt a fejemből) A kifutókban nagyon sokat futkostak a kutyák,.
Marika finomat főzött, elmondásuk szerint holnapra még van egy kis gáz, de nagyon kevés, üres lesz a palack.
Era kihozta Kalácsot jól meg van, időnként előjött a házból, még szoknia kell a környezetet.
Gyógyszerét megkapta mindegyik kutyuskánk.
Era leviszi a kicsiket chipre, oltásokra és Lőrincet kapocsszedésre, gondolom beírja a történteket.
Jó éjt!


"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők (üzenet: 44188, Kutya)
 
    / 1768 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.018619775772095 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail