Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9237984/222 Témák: 17515 Tagok: 108744 Legújabb tag: pplay Online: (85/7
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
Weboldal
Képtár

    / 3354 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület (üzenet: 83831, Kutya)
 
 83877. ppa  |   Válasz erreMa, 21:26:38 [1.] 
Sziporka átesett élete első szépészeti beavatkozásán. Ő szegényem egy nagyon megviselt jószág. Egy év után a következőképpen élünk együtt: ha fekszem, isten vagyok. nyalfalcsókolgat. A fejemre fekszik. az arcomhoz bújik.
Ha ülök, felmászik rám, hgoy megsimogassam, de rá nem foghatok. Ha felállok, én leszek a sátán, és nem hagyja megfogni magát. Csak sarokbaterelve és töröközővel, hogy ne lássa a kezem, különben könyörtelenül megcsócsálja.
Az eredménnyel elégedett, és sokkal megengedőbb ma velem is. állva megvakargathattam a fülét. Ilyen még nem volt :) :) :)


 83876. ppa  |   Válasz erreMa, 21:25:30 [2.] 
Hát.... ma szerintem nem kell a szvetis lányokat sem ringatni. Két nagy harcos járt ugyanis náluk. De megint tökéletesen vették az akadályt. Főnök és Sziporka megszépült. Az eredményt nézve Főnök feladta a harcot, Sziporka végig kitartott. Vele nekem sem egyszerű.
Főnök:

 83875. ppa  |   Válasz erreMa, 21:24:43 [3.] 
Yorkie Fajtamentés: Happy Boy
"Szia és puszilunk Kata!

Happy Híradó

Hihetetlen, de már egy hónapja velünk van Happy… mintha mindig itt lett volna, annyira tökéletes minden. Már nem kell keresni a gondolatait, már nem kell keresnie a gondolatainkat… minden összehangolódott… minden szuper!

A kertben a kis 2 kilója ellenére a 4-5 kilós macskáknak megmutatta és naponta megmutatja - halált megvető bátorsággal – hogy itt most már Happy Boy a FŐNÖK!

Elmentünk a „Fressnapf” –ba, hogy Happy Boy tudjon választani… végül ránk bízta!

Puszi és köszönjük ezt a „Happy hapsit”
Dárszika, Zé és puszil Happy Boy is!

 83874. ppa  |   Válasz erreMa, 21:23:46 [4.] 
A galeri akcióban :) :) És van még pár ilyen kaliberű gyerek.
Szerintem nem kell magyaráznom, úgy alszom, minta bunda
https://www.facebook.com/AllatesEmber/videos/418091222270338/

Repül az alma, a labda, a kutya, a bokor, meg a minden.
Ha be"kaci"sodnál: http://www.xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=001083
https://www.facebook.com/AllatesEmber/videos/2001414470163419/

Van itt élet, kérem :) :) :)
https://www.facebook.com/AllatesEmber/videos/247365899506053/

 83873. ppa  |   Válasz erreMa, 21:22:03 [5.] 
Kacifánt is rettentően élt! Azt sem tudta, melyik játékot vegye fel, dobálja, ugráljon, mint a bakkecske (mint egy - tényleg csak kicsit - sikoltozó bakkecske)
http://www.xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=001083


 83872. ppa  |   Válasz erreMa, 21:21:04 [6.] 
És nem érti, miért lilul a fejem (én igen: kirágta az alsó ládát, mert azokat a fincsi kis ehető labdákat, hát ki kellett szedni onnan - ezt csak a hülye nem érti, meg én.

 83871. ppa  |   Válasz erreMa, 21:20:16 [7.] 
Tavasz van a levegőben... nagyon érzik a gyerekek.
Akkora rajcsúrt csináltak, hogy még a cinkéket is túlrajcsúrozták :) :) :)
A legzsiványabb nálunk - kétség nem fér hozzá: Rosé. Neki mindig vannak jó ötletei és lehetőleg három dolgot is csinált egyszerre.
Ma nem tudta eldönteni: almát egyen: játsszon, Karakot etesse meg, vagy Kacifántot kergesse. Ja, és ki kellett szabadítania az ehető kis labdákat is, szegények nem kaptak levegőt.....
Ha megismernéd: http://www.xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=001060


 83870. ppa  |   Válasz erreMa, 21:19:07 [8.] 
Minden héten jönnek új, szeretnivaló Yorkik, akiket öröm megismerni! <3 A megfelelő ellátás, nevelés, foglalkozás mellett ezek a csupaszív kis "törpék" nem csak élő plüssjátékok, hanem igazi, szerethető kutyák lesznek!

Ha megtetszik valamelyik gazdát kereső yorkshire terrier (vagy keverék) érdeklődj nálunk!

Ha nincs már hely még egy kutyának otthon, de segítenél, van rá lehetőséged! Átutalással, adód 1%-val is támogathatsz minket! Sok hálás szív dobban majd érted!
• Számlaszámunk: 12010453-01006150-00100004
• Paypal fiókunk: https://www.paypal.me/allatesember
• 1%-os felajánláshoz adataink: Állat és Ember Állat és Természetvédő, Kulturális és Szabadidő Egyesület (Adószám: 18195376-2-42, Cím: 1151 Bp., Pisztráng u. 3.)

Keress minket: kasznakata@gmail.com vagy a 70/223-6476 telefonszámon, Takács Katalint éred el!

#gazditkeres #yorkshireterrier #yorkie #kutya
https://www.facebook.com/AllatesEmber/videos/562649567546214/
 83869. ppa  |   Válasz erreMa, 21:18:03 [9.] 
Médi hírek.
Jelentem, egyre gyönyörűbb, a sebe is szép már - hála Édua gondoskodásának -, ránézésre el sem hinnénk, hogy közben pedig milyen nagy beteg. Hála az égnek ereje teljében van, úgy fizikailag, mint szellemileg.
Ül-áll-fekszik már eddig is ment neki, tegnap elsajátította a pacsiadás tudományát is. :-) Az első lépéseket nem dokumentáltuk, így kénytelenek vagytok nekem elhinni, hogy a kiskutya őrület, hogy milyen mélyen a szemembe nézve koncentrált, mintegy "éhezte" megérteni azt, amit elvárnék tőle.
A sajátunk (Línó, a segítőkutya) jelenléte most is nagyon hasznos volt, mert Médi tőle leste el az első alkalmakkor, hogy tulajdonképpen mit is kell csinálnia.
Nem is kellett több pár percnél, már tudta is, hogy mit akarok és magától emelgette a mancsát, természetesen rendes adag jutalomfalat reményében :-)
Az autózást most is nagyon élvezte, bújt az ölembe menet közben, de ugyanúgy gerincre vágta magát Petinek is a ligetben, ahogy máskor is :-)
A tanulásról, cukulásról videók majd később, ma csak pár kép :-)
(Szilvi)


 83868. ppa  |   Válasz erreMa, 21:16:57 [10.] 
Egy másik új segítőnkkel is ma találkoztunk először: ő igen messziről jött, Dél-Koreából és állatorvosnak tanul. Nagyon köszönjük a segítségét! Ő a nehéztüzérség pár tagját vitte ki. Egész biztosan két cm-t nőtt bicepszben és nem kell majd ringatni sem: az ő sétapajtijai Rosé és Ursula voltak. 83867. ppa  |   Válasz erreMa, 21:15:59 [11.] 
Virág és párja sokadszorra jött hozzánk segíteni. Azt pedig, amit Öreg Vinniért tettek, nem tudom eleget köszönni.
Vidám hangulatú sétán négy gyerekünk volt kinn velük és RATATATAAAAAM: utolsóként a söjtörkék közül Kedves is kidugta az orrát az utcára. Virág meggyőző erejének és düdögésének hála 5-5 métereket ment már.
Ezek voltak az első lépései a gazdásodás felé, hiszen ahhoz ez: alapfeltétel.


 83866. ppa  |   Válasz erreMa, 21:15:04 [12.] 
Ma is tevékeny napunk volt. A csapat ma két kutyánk, Ropi és Boldi (lehet más neve lesz, mert Boldizsárunk már volt) az Asia Centerben képviselte kedves segítőinkkel! Köszönjük nekik a váratlan beugrást és hogy ránk áldozták a napjukat, reméljük máskor is találkozunk még. A két kutya a visszajelzések alapján nagyon okos volt, szépen teljesített, kedves barátkozó volt. Több hívást is kaptam már azóta ottani érdeklődőktől.


 83865. ppa  |   Válasz erreMa, 21:14:07 [13.] 
Yorkie Fajtamentés: Ma is lett gazdisunk, Söjtöri Szveti. Ő a tizedik söjtörkénk, aki gazdihoz költözött. Ketten vannak még: Popsifüles és Kedves.
De térjünk vissza Szvetire, hiszen ez az ő napja.
A gazdi már írt is:

"Drága Kata !😊 Életem egyik legboldogabb napja a mai.Szveti egyszerűen egy csoda... kiegyensúlyozott,nyugodt,vidám,bohóc,(már)védi a területét ,okos !😂 Megvacsorázott, megágyazott ....és már alszik mint a bunda !
Nem tudom megköszönni neked Kata amit Szvetivel tettél🤗,de nagyon szeretünk (Szveti és mi a családja)❤️😘"

Jelenleg épp tévét néz. Kipróbál mindent (az összes SAJÁT ágyát (igen, a kutyáknak is nagyon fontos a a magántulajdonés rettentő jól érzi magát, jól elfáradt, már csukódik le a szeme :) :) :)


 83864. ppa  |   Válasz erreMa, 21:13:08 [14.] 
Yorkie Fajtamentés:
Rettentő jó ilyeneket olvasni.
Kicsi Mese, az érpataki halálra ítélt hazaérkezett <3 - teljesen mindegy hogy épp Lekvár, Mese, vagy Bugylibicska néven.
HAZA.

"Drága Kata!
Hihetetlen, hogy holnap már 2 hete lesz, hogy ez a drága kiskutya hozzánk költözött. Elrepült az idő, másrészről viszont olyan, mintha már sokkal régebben az életünk része lenne.
Rögtön az elején egy vallomással kezdem: nevet változtattunk. Cuki volt a Mese, de egyrészt a keresztlányomat is így hívják, másrészt – ahogy a bemutatkozó levelemben is írtam – régóta lelki szemeim előtt volt ez a kutyus, és évek óta megvolt a neve is, így kis vívódás után ennél maradtunk. Lekvár. Imádnivalóan kedves, ölbe bújós, pusziszóró, édes Lekvár.
Az első perctől bízik bennünk és ragaszkodik hozzánk. De csak hozzánk. A világ minden kincséért sem cserélne el minket senkire, és ez olyan megható és felemelő érzés. Az emberektől még nagyon tart, de már sokat oldódott. Találkozott már néhány családtagunkkal és barátunkkal, kegyesen elfogadja az ajándékba hozott finomságokat, de nem hagyja magát elcsábítani. Kivéve a gyerekekkel kapcsolatban, nővérem két kislányát egy pillanat alatt megszerette.
A sétákat napról napra egyre jobban szereti. Eleinte meg volt rémülve az autóktól, emberektől, kutyáktól, de még attól is, ha véletlenül egy csatornafedélre léptem, minden második lépésnél fel akartunk bukni benne, olyan ügyesen keringett a lábunk körül és alatt, de most már felcsapott farokkal szalad előre új kalandok felé. Eleinte minden-, most már csak a nagytestű kutyákra acsargott félelmében, de most már szépen tanulgatja és kezdi belátni, hogy ilyen viselkedéssel nem lesznek új haverjai. Szeretne játszani, birkózni, érzem, hogy rettenetesen hiányoznak neki a Nálad megszokott bandázások és mókák, de ebben nagyon akadályozza a két póráz. Ahogy meglát az utcán egy kutyát vágyakozva nyüszít, nyikorog utána. Ezért nagyon rajta vagyunk, hogy mihamarabb szocializáljuk és behívhatóvá neveljük annyira, hogy legyen lehetősége majd szabadon játszani. Következő kis cél a városligeti kutyafuttató, valamint a suli. Beszéltem a Kutyaguru egyik vezető trénerével, és nagyon szimpatikus az iskolájuk, nagy gyakorlatuk van mentett kutyusokkal is, így lehet, hogy őket választjuk, megúszva a Pólushoz való hosszas bkv-zást. Jövő szombaton indul új kezdő tanfolyamuk a Ligetben, valószínű megnézzük.
Itthon baromi okos és szófogadó, olyan jó kislány, mint egy angyal. Óriási és számomra (korábbi tapasztalatok és óvó/intő „rémtörténetek” végig hallgatása után) szinte felfoghatatlan dolog, hogy délután mindent úgy találunk, ahogy reggel hagytuk, és az itthon lévő szomszédnéni szerint egész nap csend és béke van. Azért ez társasház lévén irtó nagy kincs. Szüksége is van a napközbeni pihenésre, mert napi 3 nagy séta van, ebből az egyik átlag másfél óra, és 5-6 megtett kilométer, plusz délután legalább 2 óra itthoni „apport”. 😊 Barni már a pórázon futást is gyakorolja Vele.
Persze próbálkozik kis csínyekkel, mint pl. felmenni a konyhaasztalra, de maximálisan tisztában van vele, hogy mit szabad és mit nem. Ha elmegyünk itthonról, szokott kapni egy rágcsát. Már a második egyedül töltött délelőttjének reggelén odaült a szekrény elé, ahol a rágcsát tartom, amikor látta, hogy induláshoz készülődünk. 😊 Mindig megmosolyogtat és megnevettet, mindig energiával és életörömmel tölt fel, csuda boldogok vagyunk Vele.
Tudom, hogy ez a sok-sok jó dolog és tulajdonság mind nem lenne ilyen gömbölyű, ha nem lett volna benne az óriási munkád és szereteted, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok, és örökké az leszek!!! Millió puszit küldünk Neked: Lekvár, Barni és Ági" 83863. ppa  |   Válasz erreMa, 21:11:51 [15.] 
#gazditkeres!
Sziasztok, Jackson vagyok. 4 éves csodaszép, életerős keverék fiú.
Szóltam a kétlábúnak, aki sok finom kaját szokott adni és a világon a legjobban tudja, hol kell megvakargatni a hátamat, szóval mondtam, írja már össze, mit szeretek csinálni, hátha így jobban megismertek.

Szeretem:
- a kutyákat
- az embereket
- a tavakat
- a sétákat
- a játékokat
- a futkározást
- BKV-zni (bliccelni a legjobb!)
- a pocak simit, és hátvakarást(de ezt már mondtam)
- a birkózást
- de legeslegjobban a KAJÁT!

Jutalomfalatért bármit megteszek! Szeretetből kicsit csipkedem (”bolházom”) az embereket - nem értem miért nem tetszik nekik - de ígérem abbahagyom! Ha szeretsz kirándulni és sokat vagy a szabadban szívesen mennék veled!

Ismerd meg Jacksont, itt bővebb leírást és több mint 80 fotót láthatsz róla►http://xn--llatsember-r4a4h.hu/allatok_akt.php?id=000970

- - - - - - - - - -

Ha nem tudod örökbefogadni, akkor is tudsz segíteni! Pénz átutalással, adód 1%-val is támogathatod menhelyünket! Sok hálás szív dobban majd érted!
• Paypal fiókunk: https://www.paypal.me/allatesember
• 1%-os felajánláshoz adataink: Állat és Ember Állat és Természetvédő, Kulturális és Szabadidő Egyesület
o Adószám: 18195376-2-42
o Cím: 1151 Bp., Pisztráng u. 3.


 83862. ppa  |   Válasz erreMa, 21:10:15 [16.] 
Mivel egyesületi naptár-sztár lett, találkoztunk, hogy átadhassam neki "saját magát" (többek között). Luna, most már Luca 2014 novembere óta gazdis, és el kell hogy mondjam, hogy ő sem változott :D Cserfes, néha akarnok, makacs, de úgy tud elnézést kérni, hogy olvad a szív, és hát persze az idő 90%-ában álomkutya. Most már kevesebbet jár a gazdival dolgozni, mert napközben jobban szeret otthon, hétágra aludni, a munkahelyen nagy a nyüzsgés. Persze mire Dávid fáradtan hazaér, nnna akkor kezdődhet csak az igazi nyüzsgés, azaz a fárasszuk le szélvész kisasszonyt című hadművelet. :D Luna gyönyörű most is, mint régen, selymes a bunda, hatalmas, dús, téli outfit. <3 Egyesületi Luca ráhozta a frászt ugyan elsőre, de pár perc múlva már hívta őket játszani :)


 83861. ppa  |   Válasz erreMa, 21:09:17 [17.] 
Austin gazdik is rendszeresen írnak, a kismajom "ügyes, okos nagyfiú", aki még szép is, annyira, hogy beáll marketinges srácnak/modellnek is. A képeken látható plüssmacit (aki NEM a kutya :D ) felajánlja a következő licitre, és pózolt vele két képen is :) Austin amúgy a "mérőszalag" szerepét tölti be a fotókon, és aki nem ismerné, a kutya súrolja a nagytestű mérethatárt, ergo: a maci nem kicsi :) Pontos méret ésegyéb majd a következő licitünkkor lesz.

 83860. ppa  |   Válasz erreMa, 21:08:32 [18.] 
Ebben az albumban a Yorkie Fajtamentés gondozásában lévő, gazdát kereső yorkshire terrier (és keverékeik) védenceink találhatók. Érdeklődni lehet róluk a kasznakata@gmail.com e-mail címen vagy a 70/223-6476 telefonszámon, Takács Katalinnál.
 83859. ppa  |   Válasz erreMa, 21:07:30 [19.] 
Yorkie Fajtamentés: Olyan jó látni, amikor egy volt gyerekünket ennyire szeretik: Bentley, bizony, idős már. 15 éves. Óvják, szeretik és a széltól is védik. Nem is látszik rajta a kor.
 83858. ppa  |   Válasz erreMa, 21:06:53 [20.] 
Yorkie Fajtamentés: Füge Frankie is alakul. Január 22-én megtörtént ivartalanítása és szájának rendbe tétele. Kezd kedvesebb lenni. Úgy gondolom, mindkettő hozzájárult ehhez, egyrészt csökkent a férfi ego, másrészt, ha másra sem tudnék gondolni, csak hogy mennyire fáj a szám (csúnyán elhanyagolt volt, tele fekélyekkel) én sem volnék kedves. Nagyon sovány is, annak ellenére, hogy gazdis kutya volt. De rajta vagyunk az ügyön. Érdemes ezzel együtt róla már ilyen volt - ilyen lett képet feltenni.

 83857. ppa  |   Válasz erreMa, 21:06:07 [21.] 
Holly ex-kutyánk kozmetikusnál járt (vedlés van, ezerrel), és küldött képeket magáról, hogy mennyire csinos lett. Szerintünk is! Legott ki is pihente a fáradalmakat. :D

 83856. ppa  |   Válasz erreMa, 21:05:21 [22.] 
Molnár Bea előkereste: 1 éve vettük át. Ilyen volt akkor Rózsabimbó

 83855. ppa  |   Válasz erreMa, 21:04:28 [23.] 
Persze Tesó is tud illeg-billegni a gyönyörű új "plüss-frizurájában. Le a kalappal a Szvetikutyakozmetikanak! Hihetetlen, amit kihoztak a skacokból!


 83854. ppa  |   Válasz erreMa, 21:03:44 [24.] 
Megszépült Süni Tesó is. meg a böröndöket is nézegeti már, melyiket nyúlja le, addig azonban ezerrel élvezi az életet :) :) :) mikor, kivel, Love-val, Bicska Maxival, Ellenőrrel:

 83853. ppa  |   Válasz erreMa, 21:02:55 [25.] 
Egy helyről jött vele Rózsabimbó. Rettentő csúnya hüvelyelőesése volt - innen a név is -, amit rosszul műtöttek, hüvelyét összevarta az orvos. Helyreállító műtét, majd daganat levétel. Mára azonban már gyönyörű.
Elhiszem, hogy nehéz, de megismeritek?


 [SZERVEZETEK] "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület (üzenet: 83831, Kutya)
 
    / 3354 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.016227960586548 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail