Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9436345/2 Témák: 18820 Tagok: 112112 Legújabb tag: koko9591 Online: (73/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 eRepublik, The New World (üzenet: 31, Játékok)
 
 108. subbidubbi  |   Válasz erre2010-11-26 13:26:19 [1.] 
Az eRepublik nevű játékhoz kérném a segítségeteket!

Az eRepublik, egy böngészőben, nagyrészt ingyenesen játszható szociális stratégiai játék. Ha éppen nem háború zajlik, akkor ki lehet élvezni fenékig a politikai csatározásokat a pártok között, a kongresszusban és az elnökválasztások idején; lehet céget alapítani, termelni, eladni, vásárolni, egyszóval üzletelni a többi játékossal; lehet újságot írni, és mézes-mázos szavainkkal, humorunkkal, alapos elemzéseinkkel híressé válni a kritikus olvasóközönség köreiben; és mindezek felett, mellett beszélgetni többezer (nemzetközi szinten többtízezer) másik játékossal, akik együtt az emagyar közösséget alkotják - ezt a mára már híressé vált közösséget, amely oly sok mindenre képes, és oly sok mindent elért itt, az eRepublikon... Ha te is részese akarsz lenni egy sikertörténetnek, egy nagyszerű közösségnek, akkor téged is várunk; és vár ez a sokszor bugos, sokszor idegesítő, addiktív, de mégis itthagyhatatlan játék, az eRepublik.


Egy helyzet jelentés egy alternatív valóságból.

A végvár falait megroppantotta a könyörtelen ágyútűz, a tankok lelketlen bombázása, az éjszaka csendjében támadó tengerentúli hadak. Ledőlt, s a romokon beözönlöttek a megszálló hadak. Megint idegen bakancsok tapossák a főváros utcáit, megint költözni kell a túlélőknek, megint elvész az ipar, a gazdaság összeomlik, a fegyver árak az égbe szöknek - és megint ezrek rekednek a könyörtelen frontvonalak mögött, horvát és román cikkek gúnyolódnak rajtuk, a győztesek magabiztos kacaja visszhangzik fülükben... és a háború kérlelhetetlen hullámai továbbözönlenek, és már Budapest falait mossa a szennyes áradat...

Igen , háború van, és ennek eddig nem a győztesei vagyunk. Voltunk azok is - voltunk senkik és világ hatalom is - és most lefelé áldozik a szerencse csillagunk. Kapjuk az áldást két oldalról is, és rászorulunk a szövetségesek segítségére. Hogy jutottunk el ide a világhatalomtól? A szokásos módon: a nagy jólétben, hatalomban, erőben elkényelmesedtünk, elbíztuk magunkat, egymással harcoltunk az ellenségeink helyett, és megsértettük a barátainkat majd a mindent elérő unalmunkban elmentek, sokan itthagyták a játékot, a karaktereiket, a cégeiket. Az ellenfelek pedig összefogtak, tartalékoltak, kihasználták az alkalmat... és itt vagyunk, az ország idegen kézben!

Van hát mit felkötnünk, van mit összeszedjünk, és nem lesz könnyű még megmaradni sem ország szinten. Hiszen ellenfeleink tudják, hogy csak úgy győzhetnek, ha eltörölnek minket a térképről (eltöröltek ) - az eRepublik sajátos szabályai miatt ha már egyszer megtámadtak, aktiválták a szövetségeseink kölcsönös védelmi egyezményeit (MPP), akkor ezeket csak úgy lehet megszüntetni, ha megszűnik az ország. Azaz mi. eMagyarország.


Segítség kell hát, nem titkolom, nem szégyellem, nem kertelek: emberek, akik visszajönnek és emberek, akik újonnan jönnek - mert ha magunk maradunk elveszünk. És ha ez csak egy játék is, hát attól még nem lesz jobb érzés azt látni a térképen, hogy Budapest, Románia. Én nem akarom megint. Segítsetek! Regisztráljatok és aki valaha játszott, akit egy picit is érdekelt ez a játék, az is jöjjön vissza!

Várunk minden segíteni akaró játékost!
Őszinte Tisztelettel:subbidubbi eMNB volt elnöke

A játék chat elérése: irc.mibbit.com és az #erep szoba
Segítség : rc.mibbit.com és a #mentor
A regisztrálásról!

Van lehetőség általános regisztrálásra és a referencia linkkel történő a regisztrációra!
Ha referencia linkkel történik a regisztráció bizonyos szintet elért játékosokért kapunk goldot, ami az általános regisztrálásnál nincs! A befolyt goldot tudjuk az állam és az új játékosok támogatására fordítani! Ezt elég jól nyomon lehet követni hiszen az új regisztrálók megjelennek a barátlistán így tudunk az első napokban segítséget nyújtani!

referencia linkkel történő regisztrálás: http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi
Általános regisztrálás: http://www.erepublik.com/en/register

Miután kitöltötted a szükséges mezőket, kapsz egy visszaigazoló emailt, (lehet a Spam mappádban találod) a hitelesítés után pedig máris kezdetét veszi eMagyar életed. Mielőtt bármit is tennél, olvasd el ezt a cikket: http://www.erepublik.com/en/article/-oktat-aacute-si-k-ouml-zl-ouml-ny-seg-iacute-ts-eacute-g-kezd-knek-mentorokat-keres-uuml-nk--1584289/1/20
[válaszok erre: #109] [előzmény: (107) premierletoltes, 2010-11-15 14:08:45]
 71. subbidubbi  |   Válasz erre2010-05-08 18:00:03 [2.] 
Egy játékhoz kérném a segítségeteket, a neve eRepublik, szükségünk lenne ujj játékosokra!

A játék egy netes, böngészőből játszható virtuális országszimulátor hivatalosan :D Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a való életbeli országokat importálták a játékba, te valamelyik állampolgára vagy, és próbálod elősegíteni annak minél jobb helyzetét (bár végül is rombolhatsz is, kinek mi tetszik :P ) Hogy miért jött létre, arra több válasz is adható valószínűleg, úgy mint pl hogy jól érezzük magunkat, hogy a készítők jól érezzék magukat, hogy ugyanők netán pénzt keressenek (ennek dacára a játék ingyenes! ),

Volt elnöknőnk Quicksilver írta ezt a figyelem felkeltő cikket!

Nem adjuk fel soha...
Mert minket legyőzhetnek, de fel nem adjuk soha... ez a mottónk az eRepublikon, ahol néhány napja még a túlélésért küzdöttünk Budapest falait védve a horvát-lengyel-román-amerikai s ki tudja még milyen hadak ellen. Nem maradt más semmi, az ország nagy része elfoglalva, romokban hevert, a gazdaság, a forint hasonlóképpen, a piacon nemhogy fegyver de már élelmiszer is alig akadt, és a két oldalról, összehangoltan támadó Edennel szemben vajmi kevés esélyt láttunk az ország megtartására. De mert magyarok vagyunk, mert makacsak vagyunk és mert imádjuk ezt a kis országot, még ha csak néhány bitből áll is, így kitartottunk. A fegyverek fogytán foggal-körömmel harcoltunk, a magánemberek saját kis összegyűjtött pénzüket adakozták önként az országnak, hogy a tankokat finanszírozhassa belőle, a seftelők felvásárolták az egész világ fegyverkészleteit, hogy haszon nélkül adják itthon, és a szövetségesek is jöttek, hiszen mi is mindig segítettünk nekik amikor kellett.


http://yfrog.com/89smallhungaryj

És az erep valaha volt legnagyobb csatáiban megvédtük Budapestet, történelmet írtunk, hogy hogyan állhat helyt az akarat, a szív és a hazaszeretet az ostromlók hadával, a túlerővel és még a véletlen bugokkal szemben is - és visszavágtunk, megfordítottuk a háborút, pár nap alatt visszaszereztük majd az egész országot, és már azt tervezzük, hogyan lehetne visszafizetni ezt a 'kedves' szomszédoknak, akik farkascsordaként támadtak ránk, hiszen egyedül egyik se tudott volna legyőzni minket...


http://yfrog.com/bagrowinghungaryj

Így zajlik hát az élet az eRepublikon, amely egy böngészőben, nagyrészt ingyenesen játszható szociális stratégiai játék. Ha éppen nem háború zajlik, akkor ki lehet élvezni fenékig a politikai csatározásokat a pártok között, a kongresszusban és az elnökválasztások idején; lehet céget alapítani, termelni, eladni, vásárolni, egyszóval üzletelni a többi játékossal; lehet újságot írni, és mézes-mázos szavainkkal, humorunkkal, alapos elemzéseinkkel híressé válni a kritikus olvasóközönség köreiben; és mindezek felett, mellett beszélgetni többezer (nemzetközi szinten többtízezer) másik játékossal, akik együtt az emagyar közösséget alkotják - ezt a mára már híressé vált közösséget, amely oly sok mindenre képes, és oly sok mindent elért itt, az eRepublikon... Ha te is részese akarsz lenni egy sikertörténetnek, egy nagyszerű közösségnek, akkor téged is várunk; és vár ez a sokszor bugos, sokszor idegesítő, addiktív, de mégis itthagyhatatlan játék, az eRepublik.

A játéknak van chat elérése is irc.mibbit.com és az #erep szoba!

A regisztrálásról!

Van lehetőség általános regisztrálásra és a referencia linkkel történő a regisztrációra!
Ha referencia linkkel történik a regisztráció bizonyos szintet elért játékosokért kapunk 5 goldot, ami az általános regisztrálásnál nincs! A befolyt goldot tudjuk az állam és az új játékosok támogatására fordítani! Ezt elég jól nyomon lehet követni hiszen az új regisztrálók megjelennek a barátlistán így tudunk az első napokban segítséget nyújtani!

Általános regisztrálás: http://www.erepublik.com/en/register
referencia linkkel történő regisztrálás: http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbihttp://www.youtube.com/watch?v=Cdl2tDzPtvs
[előzmény: (70) frango, 2010-05-06 09:00:59]
 64. subbidubbi  |   Válasz erre2010-03-17 18:22:39 [3.] 
Gyertek játszani! ez játék!
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=118148
[válaszok erre: #65] [előzmény: (63) frango, 2010-03-14 10:48:06]
 62. subbidubbi  |   Válasz erre2010-03-13 17:07:58 [4.] 
Akik fél év alatt nagyhatalommá tették Magyarországot
http://hirek.prim.hu/cikk/76414/
http://erepublik-subbidubbi.blogspot.com/
[előzmény: (61) santosfeco, 2010-03-11 17:35:03]
 60. subbidubbi  |   Válasz erre2010-03-10 06:50:37 [5.] 
http://erepublik-subbidubbi.blogspot.com/
[előzmény: (59) santosfeco, 2010-03-09 20:28:49]
 58. subbidubbi  |   Válasz erre2010-03-09 13:34:32 [6.] 
http://erepublik-subbidubbi.blogspot.com/
[előzmény: (57) Poker42, 2010-03-05 23:09:29]
 55. subbidubbi  |   Válasz erre2010-03-05 07:31:15 [7.] 
http://gamepod.hu/teszt/erepublic_amiben_vilagverok_vagyunk/teljes.html
[előzmény: (54) mayday22, 2010-03-04 01:24:47]
 51. subbidubbi  |   Válasz erre2010-03-02 10:35:28 [8.] 
http://gamepod.hu/teszt/erepublic_amiben_vilagverok_vagyunk/teljes.html
[előzmény: (50) santosfeco, 2010-02-27 14:51:47]
 45. subbidubbi  |   Válasz erre2010-02-09 07:06:04 [9.] 
http://gamepod.hu/teszt/erepublic_amiben_vilagverok_vagyunk/teljes.html
[előzmény: (43) subbidubbi, 2010-01-25 11:51:44]
 43. subbidubbi  |   Válasz erre2010-01-25 11:51:44 [10.] 
http://hirek.prim.hu/cikk/76414/
[válaszok erre: #44 #45] [előzmény: (42) subbidubbi, 2010-01-21 15:30:54]
 42. subbidubbi  |   Válasz erre2010-01-21 15:30:54 [11.] 
eRepublik
Regisztrálj most! http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi

Egyszer elfoglaljuk a fél világot, máskor meg elveszítjük az ország felét. Egyszer diadalmasan átgázolunk az USÁn, Kanadán és fél Ázsián – másszor meg visszavonulunk Erdélyből, hogy megvédjük Heilongjiangot, mindannyiunk szeretett Helókittyjét. Egyszer puccsoljuk Horvátországot, másszor megvédjük Indonéziát a román politikai hatalomátvételtől. Egyszer romba döntjük a lengyel pénzpiacot, másszor meg kapkodva védjük a forintot a spekulánsoktól. Egyszer késhegyig menő harcot vívunk a választási kampányban – másszor vállvetve harcolunk, pártokkal, ideológiákkal mit sem törődve, együtt, a harcmezőn, a hazáért.

Játszunk.
[válaszok erre: #43] [előzmény: (41) subbidubbi, 2010-01-21 15:23:35]
 41. subbidubbi  |   Válasz erre2010-01-21 15:23:35 [12.] 
Elmondanád mi köze van az eRepublik, The New World topic-hoz a Kaparos sorsjegyeknek?Szerintem ez a szemetelés tiltva van a fórumon!
üdv: subbi
[válaszok erre: #42] [előzmény: (40) BIC999, 2010-01-21 15:19:13]
 39. subbidubbi  |   Válasz erre2010-01-21 15:18:18 [13.] 
eRepublik
Regisztrálj most! http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi

Egyszer elfoglaljuk a fél világot, máskor meg elveszítjük az ország felét. Egyszer diadalmasan átgázolunk az USÁn, Kanadán és fél Ázsián – másszor meg visszavonulunk Erdélyből, hogy megvédjük Heilongjiangot, mindannyiunk szeretett Helókittyjét. Egyszer puccsoljuk Horvátországot, másszor megvédjük Indonéziát a román politikai hatalomátvételtől. Egyszer romba döntjük a lengyel pénzpiacot, másszor meg kapkodva védjük a forintot a spekulánsoktól. Egyszer késhegyig menő harcot vívunk a választási kampányban – másszor vállvetve harcolunk, pártokkal, ideológiákkal mit sem törődve, együtt, a harcmezőn, a hazáért.

Játszunk.
[válaszok erre: #40] [előzmény: (38) BIC999, 2010-01-21 13:45:04]
 37. subbidubbi  |   Válasz erre2010-01-19 16:09:29 [14.] 
Miről szól az eRepublik?
Ennek a világnak a hajtóereje a harc, a csaták, a háborúk - és persze a hódítások. Van gazdaság, azaz akit ez érdekel, az rövid idő alatt vállalatbirodalmat építhet ki vagy tőzsdecápa és milliomos lehet; van politika, pártok, országgyűlés és választások, azaz aki efelé orientálódik, az elmerülhet a pártpolitizálásban és az országgyűlési vitákban, alkotmányozásban, kampányolásban; van újságírás, ahol az erre vágyók gyakorolhatják írói vénájukat; van diplomácia, ahol is valódi, hús-vér emberekkel, más országbeli diplomatákkal lehet nemzetközi szerződéseket kötni - vagy éppen felfedni az ellenség haditerveit; de a játék fő hajtóereje a háború. Komplex haditerveket kiötölni, hadsereget kialakítani és írányítani, ellátást megszervezni, megvívni a csatákat, és végül győzedelmeskedni!

Regisztrációhoz:http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi
Segítség a játékhoz:
http://www.erepublik.com/en/newspaper/oktatasi-kozlony-189479/1
[válaszok erre: #38] [előzmény: (36) BIC999, 2010-01-19 13:33:30]
 35. subbidubbi  |   Válasz erre2010-01-18 07:45:02 [15.] 
Folyton ugráltat a főnököd? A politikusok is az agyadra mentek? Úgy gondolod Te jobban csinálnád a helyükben? Itt a lehetőség: eRepublik, a világszimulátor.

Dolgozz, alapíts cégbirodalmat, írj saját újságot, politizálj, legyél eMagyarország következő miniszterelnöke, de akár a saját kezedbe is veheted az irányítást, háborúzz, formáld át Európa térképét, vagy robbants ki felkelést! Itt mindent megtehetsz!
Regisztrációhoz: http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi
Segítség a játékhoz:
http://www.erepublik.com/en/newspaper/oktatasi-kozlony-189479/1
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2010-01-18 08:03:54]
[válaszok erre: #36] [előzmény: (34) BIC999, 2010-01-11 20:54:19]
 30. subbidubbi  |   Válasz erre2009-11-21 20:28:55 [16.] 
eRepublik, a lehetőségek játéka!

Regisztrálni a játékra itt tudtok: http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi
[válaszok erre: #31] [előzmény: (29) fumat, 2009-11-19 16:39:57]
 26. subbidubbi  |   Válasz erre2009-11-14 19:09:59 [17.] 
eRepublik, a lehetőségek játéka

Valósítsd meg az álmaidat egy olyan játékban, ami már-már a valóság. Legyél eMagyarország elnöke, tőzsdecápa, pártvezér vagy ENSZ főtitkár! Győzd le csatában eRomániát, eLengyelországot, eNémetországot vagy eHorvátországot! Döntsd be a lengyel vagy az amerikai tőzsdét és kaszálj rajta százezreket! Költözz el eSzingapúrba, választasd meg magad és támadd meg Malajziát, hogy legyen olajad! Vedd el Podoliát a románoktól, hogy vasat szerezz az országnak! A cél legyőzni mindenkit és kipróbálni mindent. Ezért érdemes regisztrálni, átlépkedni a kezdeti lassabb, tanulási szakaszon, hogy utána már tényleg bármi lehess. Ha ki akarod próbálni, kérj meghívót itt: http://www.erepublik.com/en/referrer/Vrabecz+Janos , vagy itt: http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi és játssz! A kezdet nehéz, lassú, néha unalmas is, de ezért bőven kárpótolni fog később a játék - ne hagyd, hogy a legelső pár nap elvegye a kedvedet. Teljesítsd be az álmaidat, éld át a vágyaidat, merülj el ebben a kvázi-valőságban!
Írta: Quicksilver eMagyarország volt elnöke

http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi
[válaszok erre: #27 #27] [előzmény: (23) tamina, 2009-09-17 15:41:56]
 22. subbidubbi  |   Válasz erre2009-09-17 08:27:42 [18.] 
eRepublik, a lehetőségek játéka!

Regisztrálni a játékra itt tudtok: http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi

Sem a játék oldalain, sem a hivatalos wikiben nem található meg, hogy mi is ennek a játéknak a célja. Ennek is köszönhető, hogy több, különböző felfogás is létezik erről:

A legelső talán, hogy a játék célja a világuralom. Minél több területet elfoglalni (és meg is tartani), sőt, akár az összeset. Ez persze nem egyes embereken, hanem a sok egyes ember összefogásán, csapatmunkáján múlik leginkább. Az egyes embereknek a közösség minél jobb, hatékonyabb segítése a feladata. Az már több nemzettel, többször bebizonyosodott, hogy az összefogás hiánya, vagy a széthúzás visszaeséshez vezet.

Más vélemény szerint a játék célja a minél sikeresebb egyéni karrier. Ez lehet vezetői, gazdasági, politikai, katonai, vagy más karrier is. Tény, hogy a játék alkalmat ad a jó képességű játékosoknak a kiemelkedésre.

Szerintem, de talán mások szerint is a játék célja a szórakoztatás. Ezt ebben a játékban harcolással, területek megszerzésével és egy sikeres ország építésével tudjuk elérni. De legyen szórakoztató, amit csinálunk! Hódítsuk meg a világot, igen, de ne vérgőzös szélsőségekkel, foggal körömmel, hanem elegánsan, szépen. És hagyjuk, hogy más is élvezze a játékot. Ne alázzunk meg, vagy csúfoljuk ellenfelünket, ne csaljunk, legyünk sportszerűek! Így a játék élvezetes lesz nekünk is és mindenki másnak is. Közben pedig építsünk fel egy gazdaságilag, katonailag erős, összetartó, jól szervezett szép kis országot.

A különböző embereket persze különböző célok motiválják, mindenki követheti a magáét, ahogy neki tetszik, az egyes játékosok saját célokat tűzhetnek ki a játék során. Akár azt, hogy e-Magyarországot minél hatalmasabbá tenni, akár valami személyes célt is. Nincs meghatározva, kőbe vésve a cél, mindenki szabadon keressen magának és valósítsa meg azt!

Akármelyik célt is tekintjük elsődlegesnek, a kezdő játékosok legelső célja játékosuk minél erősebbé (strength) és minél ügyesebbé (skill) fejlesztése, bekapcsolódás az ország mindennapjaiba, dolgozás, harcolás, stb. Később a katonai, cégvezetői, újságírói, politikusi karrier, és egyéb, ezekhez kapcsolódó személyes célok is előtérbe kerülnek majd.

És még egy fontos dolog: fogadjuk el, hogy más játékosokat más célok vezethetnek a játékban!

A teljesség kedvéért: a játék készítői, illetve a mögöttük álló befektetők szerint - gondolom - a játék célja a profit. Minél több játékost vonzó játék készítése, amiből ők - természetesen - profitálnak. Ezt ők úgy tudják elérni, hogy nekünk minél jobb legyen. De hát ez így is van rendjén.
[válaszok erre: #23] [előzmény: (21) chile, 2009-09-04 16:43:15]
 20. subbidubbi  |   Válasz erre2009-09-04 09:41:05 [19.] 
http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi
[válaszok erre: #21] [előzmény: (19) chile, 2009-09-03 14:18:12]
 17. subbidubbi  |   Válasz erre2009-08-31 21:45:59 [20.] 
http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi
[válaszok erre: #18] [előzmény: (16) chile, 2009-08-31 19:41:04]
 15. subbidubbi  |   Válasz erre2009-08-18 17:58:48 [21.] 
http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi
[válaszok erre: #16] [előzmény: (14) ejatek, 2009-08-18 17:05:35]
 14. ejatek  |   Válasz erre2009-08-18 17:05:35 [22.] 
Regisztrálni a játékra itt tudtok:
http://www.erepublik.com/en/referrer/erepsarkanyInfo a játékról:
www.csakon88.tar.hu
www.csakon88.tar.hu

Csatolt kép - 10904814.pic[válaszok erre: #15]
 13. subbidubbi  |   Válasz erre2009-08-10 16:56:25 [23.] 
http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi
[előzmény: (12) chile, 2009-08-09 18:24:14]
 11. subbidubbi  |   Válasz erre2009-08-07 10:10:29 [24.] 
eMagyarország felemelkedése

eMagyarország felemelkedése azzal kezdődött - és ezt a történelemben oly sokszor megfigyelhetjük - ami a legsötétebb pillanata volt, a majdnem teljes vereség, a régiók kilenctizedének román elfoglalása, a keserű vereségek amelyek elindították az erepublik első világháborúját. Ez nagyon sok magyart arra késztetett, hogy itthagyja a játékot, vitákat és veszekedéseket szült - de szerencsére néhányakat arra sarkallt, hogy elkezdjenek együtt dolgozni és megindulni azon a hosszú és akadályokkal terhes úton, ami végül egy új eMagyarország felemelkedéséhez, az erepublik egy új nagyhatalmának a kialakulásához vezetett.

És a közkeletű vélekedéssel szemben, ez a folyamat nem a baby-boommal kezdődött. Már jóval ezelőtt eMagyarország olyan szerencsés volt, hogy volt néhány karizmatikus vezetője, akik talán kevésbé ismertek, mint a későbbiek, de akik munkájukkal lehetővé tették, hogy eMagyarország egyszerűen létezhessen a nagy és ellenséges szomszéd árnyékában, mindenféle nyersanyag híján; akik elkezdték a külföldi kolóniákat kiépíteni, hogy ellássák a magyar gazdaságot a szükséges és elengedhetetlen nyersanyagokkal, akik először elkezdtek embereket toborozni, hogy legyen elég munkás kéz a gyárakba, és akik elkezdték felhalmozni a termékeket, a fegyvereket a későbbi háborúkhoz és az élelmiszert a későbbi újoncokank - akiknek a munkája nélkül a későbbi generációk csak futóhomokra építkezhettek volna...

De a nemzetközi színtérre az igazi kilépés a baby-boommal kezdődött. Sokan és sokat mondtak már róla, sok és sokféle rekordot írt az erepublik történetébe ez a látszólag egyszerű történés. Az első olyan volt, amikor a játékosok erepublikja lépett ki a mátrixból a valóságba, és mutatta meg magát ott. Az emberekhez szólt, segítséget kért, és az emberek jöttek segíteni. Sokkal, de sokkal többen mint amire számítottunk, mint amire fel voltunk készülve - minden előkészület ellenére is - mint amire készen álltunk. Mégis, megtettük amit meg tudtunk, és ők hatalmas fordulatot hoztak cserébe nem csak eMagyarországon, de az egész eRepublikon - eleinte mint utazó szavazatok az itteni, speciális, állampolgárság nélküli környezetben, később mint a gazdaság motorja és legutóbb mint katonai erő hozták meg a változást.

A változás, amit hoztak eMagyarország státuszában annyira hirtelen történt, hogy az átmenet nem volt se könnyű, se hibáktól mentes. A türelmetlen, és a realitásokat még nem ismerő lakosság eredményeket követelt mielőtt eredményeket szállíthattunk volna, és a megígért-megálmodott visszaszerzése a régióknak messze nem volt egy könnyed szórakozás. Sok-sok próbálkozásba került, elvesztegetett aranyakba és erőfeszítésekbe, rengeteg tervezésbe és kooperációba a szövetségesekkel, és bizony sok csalódásba is, amikor Románia az akkor még létező régiócserét is latba vetette, csak hogy megtagadja tőlünk a megnyert csatát - de végül a folyamat győzelemmel zárult, és amikor Budapest visszakerült eMagyarországra, akkor bizony sokunknak könnyes lehetett a szeme a győzelem örömmámorában... és elkezdődhetett az újjáépítés, ahogy a baby-boom második hulláma megtöltötte a régi-új régiókat, és kórházakat építettünk, és megint lehetett újakat tanítani, beilleszkedésüket segíteni, együtt örülni velük.

És a régvárt céllal együtt jött az előrelátható megtorpanás is - merre tovább? A blokkolás elvesztésével Románia elkezdhette a régóta tervezett és elkezdett menetelését Ázsiában, Karnataka felé, hogy öszezúzza Indonéziát, a régi ellenfelet... miközben itthon az index-generáció elkezdte kimutatni oroszlánkörmeit, és eMagyarország hadserege hirtelen vetélytársává vált sokaknak erepen. Néhány akkor hevesen kritizált, majd később agyondicsért, de brilliáns hadmozdulattal, amelyek során megtámadtuk Horvátországot, ezzel aktiválva veszélyesen sok MPP-t, de emellett nyerve két szükséges, ún oldalháborút Ausztriával és Lengyelországgal, majd az ezt követő győzelmekkel újra nem eredeti régióban lettünk határosak Romániával, azaz újólag tudtuk blokkolni őket, ezáltal lélegzetvételhez juttattuk Indonéziát amely már körömszakadtáig küzdött hogy megtartsa a hihetetlenül értékes Karnataka régiót... közel volt, nagyon közel volt, és a dagály az utolsó órákban fordult csak meg - de megtette.

Belemehetnék a csalások, hamis aranyak és bugok gyanús történetébe is, de ez a történet nem erről, nem ezekről szól - a folyamat, az előrenyomulás megállt, és ahogy eMagyarország és eIndonézia immáron együtt támadhatott - a szükséges segítséggel Oroszország, Irán és Kína részéről, a szövetség teljes haderejével - fáradhatatlanul, régióról régióra haladva, hogy elérjék céljukat - a Román birodalom két ékkövét, a nyersanyagrégiókat, amelyek nélkül nem válhat hatalommá egy ország sem, mert ezekre lehet robusztus gazdaságot, azaz biztos jövedelmet, ütőképes hadsereget építeni. A két régió támadása úgy történt, hogy Romániának döntenie kellett, melyiket védi meg - és az előrelátható döntést hozták meg a román hadvezetésben. A csata amelyet WSR-ért vívtak az erep legvitatottabb csatájává vált, amelybe az adminok is belenyúltak, a vsata állását is megváltoztatva a csalások miatt - egy olyan cselekedet volt ez, amit azóta is hevesen vitatnak mindkét oldalon akkor és azóta is - és ami azt okozta, utolsó cseppként, hogy eRománia effektíve visszavonult a csatából, majd az ezt követőkből is, bojkottálva a játékot, amíg az adminok ki nem javítják a játékot tönkretevő bugokat és csalási lehetőségeket.

Tehát eMagyarország elnyerte a nemvárt régiót is, majd folytatta menetelését tovább, az eredetileg kitűzött célja felé - a sokkal védhetőbb, azaz biztonságosabb vasérclelőhelyek felé az Urál hegyei között, majd megvívva érte, a két hatalom, a PEACE GC két oszlopa immáron találkozhatott az Urál bérceinél, az orosz sztyeppén... amikor majd elmesélem ezt a játékot barátoknak, sosem fogom kihagyni ezt a valószerűtlen mozzanatot, amint eIndonézia és eMagyarország határossá válik valahol Oroszországban... és mi folytatjuk az eltervezett hadmozdulatokat, és elfoglaljuk, majd valószínűleg felszabadítjuk az ukrán régiókat, hogy biztonságossá, védhetővé tegyük mindkét vasérclelőhelyet a jövőre nézve is.

Hát így történt eMagyarország felemelkedése. Visszatekintve az elmúlt időszakra, mint olyan aki ha nem is az egészet, de a nagyrészét láttam, azt kell, hogy mondjam, ez egy valódi mese, egy olyan álom, amelyben ha voltak is hibák, megingások, sötétebb ecsetvonások is, mégis akkora sikertörténet, amekkorát a valóságban szinte el se lehetne képzelni - ahogyan az emberek itt bármik lehetnek, úgy ez igaz az országokra is. Én megtisztelőnek érzem, hogy részese lehettem ennek a történetnek, mert jó volt részese lenni, mert jó volt elmesélni, és mert most jó visszatekinteni rá. Mert ez a történet nem csak egy erős e-országot hozott létre, de egy erős, büszke és találékony közösséget is - amelyre szintén büszke vagyok.

eMagyarország megtette.

Elkezdte mint egy küzdelmet a létezésért és amit elért, az valódi nagyhatalmi lét.

Mi, magyarok büszke nép vagyunk, néha talán túlságosan is.

De most van mire büszkék legyünk:

eMagyarorszagra.

Írta: Quicksilver eMagyarország volt elnöke
Itt kérj meghívót:http://www.erepublik.com/en/referrer/Vrabecz+Janos , vagy itt: http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi és játssz!
[válaszok erre: #12] [előzmény: (10) blero15, 2009-08-04 14:50:15]
 9. subbidubbi  |   Válasz erre2009-08-02 19:08:21 [25.] 
eRepublik, a lehetőségek játéka

Valósítsd meg az álmaidat egy olyan játékban, ami már-már a valóság. Legyél eMagyarország elnöke, tőzsdecápa, pártvezér vagy ENSZ főtitkár! Győzd le csatában eRomániát, eLengyelországot, eNémetországot vagy eHorvátországot! Döntsd be a lengyel vagy az amerikai tőzsdét és kaszálj rajta százezreket! Költözz el eSzingapúrba, választasd meg magad és támadd meg Malajziát, hogy legyen olajad! Vedd el Podoliát a románoktól, hogy vasat szerezz az országnak! A cél legyőzni mindenkit és kipróbálni mindent. Ezért érdemes regisztrálni, átlépkedni a kezdeti lassabb, tanulási szakaszon, hogy utána már tényleg bármi lehess. Ha ki akarod próbálni, kérj meghívót itt: http://www.erepublik.com/en/referrer/Vrabecz+Janos , vagy itt: http://www.erepublik.com/en/referrer/subbidubbi és játssz! A kezdet nehéz, lassú, néha unalmas is, de ezért bőven kárpótolni fog később a játék - ne hagyd, hogy a legelső pár nap elvegye a kedvedet. Teljesítsd be az álmaidat, éld át a vágyaidat, merülj el ebben a kvázi-valőságban!
Írta: Quicksilver eMagyarország volt elnöke
[válaszok erre: #10]
 eRepublik, The New World (üzenet: 31, Játékok)
 
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.015363931655884 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail