Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9373115/45 Témák: 18004 Tagok: 110604 Legújabb tag: Adri0322 Online: (115/61
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 717 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Vu+ beltéri egységek (üzenet: 17905, Sat)
 
 17908. moci09  |   Válasz erre2021-11-10 20:22:08 [26.] 
Sziasztok
Ki másoltam a csatorna listát Dreambox edittel a vu+ zero 4k-ból de dobott egy rakás hibát.Esetleg tudja valaki mi lehet ezek jelentése?

Invalid TV Favourite (userbouquet.dbe00.tv) without corresponding service not loaded
--data: #SERVICE 1:0:1:FBE:D:1:E082E2F:0:0:0: bouquet: Musorfuzet)
Warning 2021-11-10 20:08:29 Fájlok hibákkal együtt betöltve
Warning 2021-11-10 20:08:29 - hibák a csatorna fájlban: 0
Warning 2021-11-10 20:08:29 - hibák a csomag fájlban: 0
Warning 2021-11-10 20:08:29 - hibák a userbouquet.xxxxx.tv fájl(ok)ban (TV): 69
Warning 2021-11-10 20:08:29 - hibák a userbouquet.xxxxx.radio fájl(ok)ban (Rádió): 0
Warning 2021-11-10 20:08:29 Lásd a korábban naplózott üzeneteket a részletekért
 17907. gorog67  |   Válasz erre2021-11-10 18:20:16 [27.] 
A FEC 5/6? A polár V? A szabvány és kódolás DVB-S2 8PSK?

2*Gibi 100 4+4 LNB-vel.
[válaszok erre: #17909] [előzmény: (17906) zoloka84, 2021-11-10 17:21:05]
 17906. zoloka84  |   Válasz erre2021-11-10 17:21:05 [28.] 
Sziasztok, van egy uno 4k se készülékem, open atv 6.4el használom. Vétel beállításnál van olyan hogy forgató motor beállítás.

0.8w-n a v 12303 27500 freki 0 snr és agc de a elötte lévők és a utána lévő frekik simán látja a jelkereső, mi lehet a baj vele? lehet a forgató motor beállításnál el van az a egy freki állítva? limit vagy pozicio állítás miat nem jön a jel? van olyan is azon belül hogy számítás, mozgatom pl finom hangolásnál látja, de ha vissza megyek menübe akkor tovább ugrik és megint 0 a snr mi lehet a baj? érdekes mindegyik megy csak ez a 1 nem
[válaszok erre: #17907]
 17905. Sarti  |   Válasz erre2021-11-09 10:06:15 [29.] 
nekem az Archiv czsk apphoz kell sajnos a Markiza archiv már a subssupport_1-5-8 al nem működik azért keresem a subssupport_1-5-9 ver. de csak jelenleg a .deb Deambox verziót találtam meg, lehet hogy idővel kiadják az .ipk appra is .
[előzmény: (17904) Blindspot, 2021-11-09 09:52:51]
 17904. Blindspot  |   Válasz erre2021-11-09 09:52:51 [30.] 
Az image repojában nézted?
Bár a korábbi verzió is működik még, használható.

https://www.satsupreme.com/download.php/416865-enigma2-plugin-extensions-subssupport_1-5-8-r0_all-ipk

(Egyébként az e2iPlayer alapból rendelkezik ilyen szolgáltatással...)
[válaszok erre: #17905] [előzmény: (17902) Sarti, 2021-11-09 09:29:45]
 17903. e_lite  |   Válasz erre2021-11-09 09:41:40 [31.] 
A .deb et senki nem tudja neked betenni- az dreamboxos környezet.- keress .ipk -t. vagy hasonló appot ami ugyanazt teszi -

e_lite
[előzmény: (17902) Sarti, 2021-11-09 09:29:45]
 17902. Sarti  |   Válasz erre2021-11-09 09:29:45 [32.] 
Hello, meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehetne beinstalálni a VU+ ba ezt enigma2-plugin-extensions-subssupport_1.5.9-20211103-r0.7_all.deb mert , hogy .deb végződése van és nem .ipk rákerestem de sajnos nincs ipk végződéssel.
[válaszok erre: #17903 #17904 #17910]
 17901. balu91  |   Válasz erre2021-11-08 12:46:16 [33.] 
Bővítmények-bővítmények törlése-OScam

"Haladjunk a technikával - ha nem haladsz, lemaradsz!"
[előzmény: (17900) tamás_bátya, 2021-11-08 11:52:20]
 17900. tamás_bátya  |   Válasz erre2021-11-08 11:52:20 [34.] 
Igazán, nagyon szépen köszönöm, ez nagy segítség számomra.
[válaszok erre: #17901] [előzmény: (17899) zottyus, 2021-11-08 10:59:21]
 17899. zottyus  |   Válasz erre2021-11-08 10:59:21 [35.] 
USR/BIN-OSCAM
USR/CAMSCRIPT
ETC/TUXBOX/CONFIG
[válaszok erre: #17900] [előzmény: (17898) tamás_bátya, 2021-11-07 18:32:09]
 17898. tamás_bátya  |   Válasz erre2021-11-07 18:32:09 [36.] 
Sziasztok, szeretném kitörölni kézzel az Oscamot, hol találom meg a Blackhole image ben , hova installálja be.
[válaszok erre: #17899]
 17897. galbi  |   Válasz erre2021-11-07 11:05:12 [37.] 
Üdv. Vu+ Solo (MIPS) -val megy valakinek a PowerVu normálisan ( nem stream relay )?

Dreambox DM900 , OpenAtv 6.0
[válaszok erre: #17899]
 17896. AstraCDX  |   Válasz erre2021-10-30 22:06:26 [38.] 
Igen ! "El volt programozva !"
Sikerült beállítanom, átprogramoznom, jobb lett mint előtte volt !
Most már tud TV-t BE/KI kapcsolni, TV hangerőt állítani, és TV/AV bemenetet választani a TV-n .
Szuper lett ! :)
Köszönöm Nandi1 !

Üdv.

Astra
[előzmény: (17894) Nandi1, 2021-10-30 19:06:08]
 17895. turulbird  |   Válasz erre2021-10-30 21:16:14 [39.] 
https://wiki.vuplus-support.org/index.php?title=Fernbedienung
[előzmény: (17893) AstraCDX, 2021-10-30 18:11:25]
 17894. Nandi1  |   Válasz erre2021-10-30 19:06:08 [40.] 
Valszleg az a távirányító valami más TV-re lett állítva. Itt pl megtalálod, hogy kell vissza vagy átállítani. Jó ideig én is tudtam, hogy kb. univerzális távirányítóként is lehet a gyári távot használni…

https://vuplus-community.net/board/threads/remote-codes.35764/
[válaszok erre: #17896] [előzmény: (17893) AstraCDX, 2021-10-30 18:11:25]
 17893. AstraCDX  |   Válasz erre2021-10-30 18:11:25 [41.] 
Sziasztok !
VU+ Zero távirányítás .
Nem műxik a hangerőszabályozás, ezen kívül minden jó .
A hangerőgombok nyomkodására a box LED-je nem villog, viszont a távirányító bal fölső piros LED-je igen .
Másik távirányítóval műxik a hangerőszabályozás is .
Mitől lehet ez a hülle hiba, hogy egyik távirányítóval műxik a hangerőszabályozás, a másikkal meg nem ?

Üdv.

Astra
[válaszok erre: #17894 #17895]
 17892. Oriza_Triznyák  |   Válasz erre2021-10-27 13:40:34 [42.] 
Az ilyen rejtélyes problémákat általában az okozza, hogy a filmátkonvertáló ember valamely érthetetlen okból levágja az eredeti 16:9-es tartalomban lévő fekete csíkot alul, felül (merthogy a mozifilm ugye 2.35:1), csinálva ezzel egy - a televíziózásban - nem létező képarányt.

[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2021-10-27 13:56:58]
 17891. Susnyas  |   Válasz erre2021-10-27 12:35:04 [43.] 
Igy valóban jó lett. Majd visszaállítottam alapra és most már úgy is jó lett a képarány.
Érdekes....

Solo2 - Zero - Zero
[előzmény: (17887) baani59, 2021-10-26 22:33:41]
 17890. Susnyas  |   Válasz erre2021-10-27 12:29:47 [44.] 
Hmmmm... akkor lehet a "velem" van a gond :)

Solo2 - Zero - Zero
[előzmény: (17889) Kenderice, 2021-10-27 09:58:04]
 17889. Kenderice  |   Válasz erre2021-10-27 09:58:04 [45.] 
Haveré is tyzen rendszerű és abban volt a megoldás, nem a boxban...

VU+Duo2, VU+Uno,
[válaszok erre: #17890] [előzmény: (17888) Susnyas, 2021-10-27 09:17:32]
 17888. Susnyas  |   Válasz erre2021-10-27 09:17:32 [46.] 
Az olvasottak alapján természetesen néztem a tv beállításokat, samsung tv tyzen op-al. Nagyon kevés beállítás van a tvben, kicsit meg is bántam, hogy ilyet vettem....

Van a lakásba egy Zero box openatv 6.4-el egy 10 éves lg tv re kötve. Azon szépen megy minden. Ebből gyaníton én is hogy a tv nem csinálja azt amit én akarok.....

Solo2 - Zero - Zero
[válaszok erre: #17889] [előzmény: (17886) Kenderice, 2021-10-26 21:13:09]
 17887. baani59  |   Válasz erre2021-10-26 22:33:41 [47.] 
Szia, én is tapasztaltam Openatv 6.4 alatt, mkv formátumú filmeknél. A főmenü->Beállítások->Videó->Alapbeállítások->Automatikus felbontás-t "Natív"-ra állítva jó lett képarány.
[válaszok erre: #17891] [előzmény: (17879) Susnyas, 2021-10-25 23:33:37]
 17886. Kenderice  |   Válasz erre2021-10-26 21:13:09 [48.] 
Haveromnak beállítottam egy boxot, openpil-vel.
Bizonyos filmeknél neki sem helyesen játszotta le a filmeket.
Bármit állítottam a boxon, nem sikerült helyrehozni.
Aztán a tévéjén próbálkoztam (pár éves Samu UHD Tv) és ott megtaláltam a jó beállítást.
Hogy pontosan mi volt az, már nem emlékszem.
Szóval szerintem ez nem image függő...

VU+Duo2, VU+Uno,
[válaszok erre: #17888] [előzmény: (17885) Susnyas, 2021-10-26 19:35:17]
 17885. Susnyas  |   Válasz erre2021-10-26 19:35:17 [49.] 
OpenPLi-t még nem használtam, lehet kipróbálom

Solo2 - Zero - Zero
[válaszok erre: #17886] [előzmény: (17884) set68i, 2021-10-26 18:56:30]
 17884. set68i  |   Válasz erre2021-10-26 18:56:30 [50.] 
A síma Vu Zero-val sosem volt ilyen problémám, viszont a Zero 4K-val hasonlókat tapasztaltam Vti-vel, Openatv-vel. Vti-n elindítottam a filmet, nyújtott volt a kép, kiléptem, átállítottam a felbontást kisebbre, majd vissza és utána már jó volt a lejátszás. Az érdekes az, hogy egy pár nap után saját magától helyreállt. Openatv-n bármit csináltam nem volt jó, semmiféle beállítás nem volt jó.
Openpli-vel semmi ilyen hiba nem jelentkezett sem a 7.3-al, sem a 8.1-el.
[válaszok erre: #17885] [előzmény: (17879) Susnyas, 2021-10-25 23:33:37]
 Vu+ beltéri egységek (üzenet: 17905, Sat)
 
    / 717 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

SAT.HU Antenna Szakáruház

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.010588884353638 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail