Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9394966/30 Témák: 18182 Tagok: 110995 Legújabb tag: lawwritinguk1 Online: (62/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Isten vagy emberközpontú vallás? (üzenet: 9, Vallás, filozófia)
 
 10. Topi-50  |   Válasz erre2013-09-14 19:37:58 [1.] 
Szentek és ereklyék

Sosem voltam nagy rajongója a keresztény hagyományoknak, kiváltképp a szertartásokat, kegytárgyakat tartottam feleslegesnek, de ez a véleményem jelentősen átalakult két hete egy élménysorozat után.
Amikor Szombathely-Sopron-Győr vonalon tartottam önismereti előadásokat, igen érdekes spirituális tapasztalataim voltak Szombathelyen és Győrött.
Szombathelyen a Martineum egyházi intézmény kollégiumában szálltam meg, amely a Savarián keresztül húzódó Szent Márton zarándokút egyik pontja is egyben. Erről az udvaron elhelyezett információs táblácskákról értesültem, valamint arról, hogy Szent Márton Savaria szülötte volt, innen került a franciaországi Toursba, ahol püspökként élt, majd isz. 397-ben az Úrhoz távozott.
Ennyit tömören a történelmi tényekről, amelyekből engem semmi nem érintett meg, viszont jó ötletnek tartottam, hogy mivel amúgy is átmegyek a belvároson, miért ne mennék ezen a zarándokúton!Szent Márton

El is indultam reggel és még alig mentem pár saroknyit, amikor megéreztem egy energiát a térben, amelyik rátelepszik a városra és közben erőteljesen nyitja a koronacsakrámat is.
Figyelek, gondolkodok: Vajon ez a város energiája lenne? Vagy lehet, hogy Szent Mártoné? Tegnap még nem éreztem vagy csak nem tűnt fel eddig?
Egyelőre nem volt válasz, de éreztem egy belső indíttatást, hogy a következő kereszteződésnél ne jobbra tartsak a központ felé, hanem kanyarodjak balra. Meg is láttam nemsokára egy hatalmas templomot, - erről később kiderült, hogy ez a szombathelyi székesegyház - amely mágnesként vonzott magához. Ahogy közeledtem felé, egyre erősebben érztem azt a bizonyos energiát, így nem volt kétséges, hogy bemegyek, utánajárok mi is ez?!
Ahogy beléptem a székesegyházba, majd hanyatt vágott az energia, le is ültem az üvegfalon kívüli lócára. Itt meditáltam fél órát, engedtem magamba az erőt, amelyről itt már bizton tudtam, hogy ez Szent Márton energiája. Töltöttem magam, kapcsolódtam Mártonhoz, befogadtam az Ő lényét magamba.
Közben egy hölgy, aki a virágokat rendezgette és a templomot felügyelte, beinvitált, így már lehetőségem nyílt leülni Szent Márton hermája (ereklyetartó szobor) elé is.
Eszméletlenül erősnek éltem meg az energiát, ami a herma környékéről sugárzott, teljesen magával ragadott, a csakrasoromat totál kinyitotta és egymás után kerültem bele abszolút állapotok sorába.
Életem egyik legfelemelőbb, legszentségesebb élményeinek egyike volt az itt eltöltött 3 óra.
Miközben az energia áradt és én szárnyaltam, olyan történeteket, képeket is láttam, amelyekkel mélyebb bepillantást nyertem Márton életébe, a római kor és a középkor világába, az emberek hétköznapjaiba, valamint az egyház fejlődésébe, társadalmi és politikai szerepébe. A mini történelemóra és spirituális élmény végeztével lassan nekem is mennem kellett, de megfogadtam, hogy ide még visszajövök.


Szent László

Másnap Győrben volt pár szabad órám, így ott is meglátogattam a székesegyházat, ahol Szent László hermáját őrzik, benne László koponyacsontjával.
Az élmény itt is lehengerlő volt, a majdnem ugyanolyan tiszta energia itt is magával ragadott, éreztem benne a harcos erejét, az ország irányítót. Itt is kaptam kisebb tanításokat az életemre, majd jött a templomszolga és kitessékelt, mert zárnia kellett az épületet.
Másnap hazafelé ismét meglátogattam Szent Mártont Szombathelyen, valamint azóta még két szent ereklyéjénél is volt szerencsém meditálni, Szent Eufrozinánál Porecben és Boldog Gizellánál Veszprémben.
Következtetések

Mint írtam, a tapasztalatok hatására megváltozott a véleményem a szertartásokról, ereklyékről és az egész egyházi jelenlétről a világon:
Az ereklyék igen nagy erőket hordoznak, közvetítenek, vagy talán úgy még pontosabb a megfogalmazás, hogy egy kaput nyitnak odaátra, ahol végtelen a szeretet, a bölcsesség és az energia.
A szent vagy a szentté avatott, de a szentséget még maradéktalanul nem megvalósított lényétől, tisztaságától függ, hogy mekkora ez a kapu, mennyire szűri meg vagy hagyja tisztán áttörni az energiát, tudást, szeretetet odaátról.
Ezekkel az erőkkel valóban lehet imádkozni, gyógyulni, akár kívánságokat is teljesítenek, de nem ez az elsődleges rendeltetésük!!! Ezek ugyanis mind a kikerülései a tudatos probléma megoldásnak: Önmagunk felvállalásának, megismerésének, elfogadásának, vagyis a tudatos fejlődésnek.
Valódi megoldást az adhat, ha fejlődünk, tudatosodunk és ehhez ezek a szentektől származó ereklyékből fakadó erők, energiák, információ áramlások tökéletes tanítók lehetnek.
Sokszor panaszkodunk, hogy bezzeg nálunk nem rohangálnak szentek, megvilágosodottak (vagy csak nem ismerjük fel őket!), mint ahogy Indiában (feltételezzük legalábbis).
Nem, nem rohangálnak, de az isteni források bent vannak a templomainkban, csak be kell menni, megkeresni ezeket és rájuk kapcsolódni! Máris érezni fogjuk, ahogy közvetlenül elindul az energia áramlás, benne a tanításokkal, tudatossággal, bölcsességgel.

http://www.youtube.com/watch?v=9hsDusqmLtU&feature=youtu.be

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 9. Topi-50  |   Válasz erre2013-08-13 21:43:53 [2.] 
http://www.everystudent.hu/a/letezik.html

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 8. Topi-50  |   Válasz erre2013-08-13 19:15:47 [3.] 
http://www.hidfo.net/2013/08/04/olvasonk-kiegeszitese-papa-egy-senki-cikkhez

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 7. Topi-50  |   Válasz erre2013-08-13 12:20:02 [4.] 
Ezt nyilvánosságra hozni és terjeszteni persze érdeke az orosz Ortodox egyháznak,ugyanakkor joga tudni az egész orosz népnek, sőt az emberiségnek.
Nem csak az a baj, hogy egy pár őrült megölhette egy nép vezérét, de az a legnagyobb baj, hogy ezekhez a gyilkosságokhoz köthető szociokultúra/politikai, eszmei mozgalom mai képviselői megerősödve már nem csak egy ország létét, hanem az egész emberiség létét veszélyeztetik és teszik ezt úgy, hogy információ arzenált zúdítanak ránk, amivel elbizonytalanítva, kifárasztva sok-sok embert tartanak távol az önvédelem kötelességétől.
A cél persze, hogy ne veszélyeztesse hatalmuk növekedését semmi és senki.
Aggasztó különösen, hogy a CIAáltal ellenőrzött jutubon is ott van márajudsüs, így aztán csak arra gondolhatok, hogy pontosan azok állnak a háttérben, akik korábban a Cár gyilkosai és hitler mögött is álltak.
Szomorú tényként kell elkönyvelnem, hogy hatalmuk egyre nő és nem látom annak jelét, amit i többen sulykolnak- hogy ezek állnának vesztésre.
Persze a természet rendje ellen fellépő valamilyen szinten csak vesztes lehet, de a mi tetteinket nem a probléma elbagatelizálása kell irányítsa,hanem az ellenállás kötelessége.
http://brovids.com/?p=291

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 6. Topi-50  |   Válasz erre2013-08-10 19:57:35 [5.] 
http://www.youtube.com/watch?v=omYVzcSPYN4

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 5. Topi-50  |   Válasz erre2012-09-01 21:14:01 [6.] 
http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/eloadasok/6835-Avatara-Ami-a-Bibliabol-kimaradt/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 4. Topi-50  |   Válasz erre2011-04-13 17:23:20 [7.] 
Adott a gnozis- gnoszticizmus- vagyis az amit Jézus valójában tanított, amiből muszáj kiindulni. Minden más mai intézményesített vallás, már a cenzúrázott anyagból indul ki- és figyelembe sem veszik, sőt fogalmuk sincs a “tractatus tripartitus”-ról! Vallástörténész előadása küld el mindenkinek!

Nagyon jó

BEAVATÁS...

MIT/MIÉRT TITKOLT EL AZ EGYHÁZ AZ EREDETI KERESZTÉNY TANÍTÁSOK KÖZÜL, valamint azt, hogy MIT TANÍTOTT VALÓJÁBAN JÉZUS...

Avatara Satyavati 2011 március 27.-i előadásának hangfelvétele.
Letölthető, továbbküldhető!

http://szalma.info/cokog/Avatara/20110327_Ami_%20a_Bibliabol_kimara...


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 3. Dmf687  |   Válasz erre2011-01-10 23:04:00 [8.] 
Nem lehet mindent tudományosan megmagyarázni és őszintén szólva sajnálom azokat az Embereket akik ezt mégis megpróbálják megkísérelni mert Ők valamelyest szegényebbek mint más Embertársaik.Talán egy kicsit mélyebre kellene nyúlni a gyökerekhez és nem az anyagi mibenlétet vitatni.természetes hogy nem fogható meg minden tárgyi valójában,csak úgy mint a lelki fájdalom,szeretet,harag,és más érzések,amelyekről néha úgy érezhetjük,hogy egy másik valóságból származik,de mégis hozzánk tartoznak.Azt tartották,és még ma is azt tartják sokan,hogy az álom az Isten rég elfelejtett nyelve amelyet a gyarlóság és önzelem feledtetett el az emberekkel.Nem máshol kell keresni az Istent hanem Önmagunkban,és ha Valaki nem ismeri fel ,sohasem fogja elérni azt az Önmegvalósulást amiért teremtetett e Világra.Talán minden csak fikció és kitaláció,de kérem ne felejtsük el,hogy a mesekönyveknek is van tanulság értéke.

http://onlinemoneybox.hupont.hu
 2. Topi-50  |   Válasz erre2011-01-01 17:34:32 [9.] 
Ezt a Vatikánból is eszik a világban jujdejó keresztények milliárdjai!
Hát persze hogy itt tart a világ, ha ennyien nem gondolkodnak!


Hun-Szkita rádió

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Isten vagy emberközpontú vallás? (üzenet: 9, Vallás, filozófia)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0079100131988525 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail