Honlap tippekkel? (üzenet: 5, Sport) |
|
|
|
NTT a legjobb döntés ha elakarod bukni a pénzed!!! Az elmúlt közel egy hónapban 17 VESZTES tippszelvény és 4 NYERTES tippszelvény!!!
Van még hova fejlődniük!!!(maradjunk annyiban) |
Szia! Szerintem ilyen oldalt nem találsz ahol "nagy a sikerarány". Az esélyesebb meccsek minden sportfogadás ajánlatban kiderülnek az odssokból (esélyesebb fogadás kisebb szorzó). Mivel hozzáértők találják ki ezeket az ajánlatokat a legtutibb tipp ebből szűrhető le, de nincs tuti sportfogadás sehol. A legtöbb tippet biztos a papírformára teszik a fogadók, tehát ők biztos nyernek összességében ezen. Én többnyire totót szoktam játszani meg néha tippmixex, a longsport oldalon szoktam tippelgetni a totóra. totó tippek. Szoktak itt is sportfogadás cikkek meg ajánlások is lenni, de nem tutibb ez sem szerintem mint másik oldalakon.
| [válaszok erre: #3] |
|
Sziasztok! Nagyon oda vagyok a sportfogadásért és keresek ilyen honlapot, ahol vannak tippelések nagy sikeraránnyal. Ha tudnak ilyenről, nagyon hálás leszek ;). Tudom, hogy nem lehet pontosan meghatározni a sikerarányt, de feltételezem léteznek ilyen honlapok, amelyeken a méközések erdménye megegyezik a tippeléssel.
| |
(TÉMANYITÓ) |
Honlap tippekkel? (üzenet: 5, Sport) |
|
|
|
|