Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9265709/0 Témák: 17583 Tagok: 109008 Legújabb tag: csaszi1987 Online: (66/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Egészségügyi kuponos oldal? (üzenet: 5, Egészség)
 
 5. Topi-50  |   Válasz erre2015-02-27 08:22:05 [1.] 
Menekülés a gyógymód elől - Rick Simpson története

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 4. Topi-50  |   Válasz erre2015-02-26 23:34:11 [2.] 
Ébredések - Maffiamódszerek az egészségügyben

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 3. Topi-50  |   Válasz erre2015-02-21 22:18:32 [3.] 
Mi lesz az egészségüggyel és a kórházakkal?

Gondolja meg mindenki, befekszik-e a kórházba? De hát nagy úr a muszáj, ha például műteni kell! Olyan országban élünk, ahol csak a hatalom és annak giga jövedelme, a stadionépítés, a felesleges beruházások a fontosak, a kórházak adósságállományának rendezésére nincs pénz. Az önkormányzatok 1400 milliárdos (legalább a fele devizahitel!!) adósságállományát elszámoltatás és felelősségre vonás nélkül átvállalta a terhünkre a kormány.

A kórházak 100 milliárd körüli adósságállományát nem rendezik, helyette megint átszervezés következik, és állítólag jelentős elbocsátás lesz az egészségügyben. Aki még nem ment el külföldre, annak egy részét elbocsátják! Egészen elképesztő…

„Isten irgalmazzon tehát annak, aki manapság Magyarországon kórházba kerül! Akik viszont ezt a helyzetet előidézték, azoknak tiszta szívből kívánom, hogy legalább egyszer személyesen éljenek át hasonlót!” – írja Szanyi Ágnes a Barikád hetilap Karácsony a kórházban című cikkében nagymamája esetére utalva.

Külföldiek ingyen gyógyulnak a magyar kórházakban, a járulékfizető magyar állampolgárok pedig sokszor évekig várólistára kerülnek. Mivel a társadalom nagy része alig jut jövedelemhez, ezért nem tudja megfogadni a Fidesz új szóvivőjének tanácsát, hogy menjen magánkórházba, akinek nem tetszik. Havi egymilliós jövedelemmel könnyen beszél!

Fejéről a talpára kell állítani az egészségügyet is, mert ebbe tényleg belepusztul az ország. Egészségügyi Minisztérium, Pénzügyminisztérium, Kulturális Minisztérium, Oktatási Minisztérium már nincs, csak egy saláta minisztérium tele államtitkárokkal. A salátaminisztérium fejét általában akkor halljuk megszólalni, ha a romák védhetetlen tetteit kell megvédeni. Balog Zoltánnak hívják, és nagy minisztériumát Emberi Erőforrások Minisztériumának. Ilyen nevű minisztérium a világon sehol nincs.

Alkotmányozott is a Fidesz, amit alaptörvénynek neveznek. Kihagyta belőle a magyar társadalom négy alaptételét, vagyis nem helyezte alkotmányos védelem alá:

– a magyar termőföldet,

– a vízbázist,

– a társadalombiztosítást (vagyis az egészségügyet!) és

– a nyugdíjat.

A járulékokat már adóként szedik be, amit arra költenek, amire akarnak. Például Európa egyik legnépesebb kormányának luxus igényeire, a hatalom amúgy is giga jövedelmének 30 százalékkal történő emelésére…

Békéscsaba, 2015. február 15.

F. I.

emlékeztető: „Nehéz az igazság útja, de ha a Fényt követed, szembeállsz vele, akkor a sötét árnyék mögötted van. De bizony, ha hátadat fordítod a Fénynek, csak a sötétség vesz körül, melyben legnagyobb teher a saját árnyékod.” (Idézet Jézus evangéliumából)


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2. arankaparanka  |   Válasz erre2013-09-11 08:27:15 [4.] 
Sziasztok!

Én itt, ezen az oldalon találtam egy jó orvost. http://www.docplanner.hu/tudogyogyasz Az tüdőgyógyász segítségével sikerült leszoknom a cigiről.
Most már sokkal egészségesebb vagyok nem beszélve arról, hogy szebb a bőröm és jobban bírom a terhelést.
 1. Szakács Ildikó  |   Válasz erre2012-06-08 20:51:38 [5.] 
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy közületek valaki használta-e már illetve vásárolt-e már a Medicinar nevű kuponos oldalon, ahol csak egészségügyi ajánlatokat hírdetnek? Jónak tűnik, azonban egy nagy értékű kupont szeretnék vásárolni és előtte gondoltam felteszem itt nektek a kérdést hogy esetleg nektek van-e már valami tapasztalatotok az oldallal kapcsolatban.
Köszönöm ha válaszoltok.
Nem tudom hogy lehet-e ide beírni internet címet de ez az oldal címe: http://www.medicinar.hu
(TÉMANYITÓ)
 Egészségügyi kuponos oldal? (üzenet: 5, Egészség)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.005871057510376 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail