Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9366376/0 Témák: 17967 Tagok: 110477 Legújabb tag: justdoit Online: (34/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Praktikus dolgok (üzenet: 8, Tudomány)
 
 8. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-17 22:50:32 [1.] 
Fényből álló folyadék.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 7. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-05 22:47:59 [2.] 
Elektronikus agyként viselkedik a forradalmi anyag

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 6. Topi-50  |   Válasz erre2021-07-26 22:57:12 [3.] 
Így fakasztanak vizet a levegőből Etiópiában

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 5. Topi-50  |   Válasz erre2021-04-20 17:41:23 [4.] 
Külső égésű motor

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 4. Topi-50  |   Válasz erre2016-12-05 10:16:37 [5.] 

Megtekintésre ajánlom ezt a videót, érdemes megnézni, csak pár perc.

Nem kevesebbről szól, minthogy szemtanúi lehetünk, amint az anyag engedelmeskedik a gondolatnak.

MERT : A Maga hasonlatosságára teremtett bennünket, bennünk van és mi Ő benne.

Aki ezt felismeri, és aszerint él arra szó szerint igaz: "Ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag, és azt mondanátok ennek a hegynek : Menj innen oda! - oda menne, és semmi sem volna nektek lehetetlen." (Mt. 17,20)


Érdemes a Gregg Barden többi videó előadását is megnézni!!

tovább >>>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 3. Topi-50  |   Válasz erre2015-11-13 20:47:06 [6.] 
A DNS-t lehet átprogramozni a szavakkal és bizonyos frekvenciákon

közzétett Június 18, 2015

Ez a cikk alapja a könyv "Vernetzte Intelligenz" -Networked Intelligence

Orosz tudósok kimutatták, hogy a DNS-ünk is lehet átprogramozni a szavakkal és bizonyos frekvenciákon. A tudósok szerint csak 10% -a DNS-ünk van használatban a fehérjék építésében. Ez az a részhalmaza DNS ahol a kutatók mutatva vizsgálatukat, a terv az, hogy vizsgálja felül, és osztályozza, azt remélik, hogy újra tanuljanak valami nagyon érdekest a fennmaradó 90% a folyamatokból. Az a DNS tekinthető "szemét DNS", azt tudom, hogy sokan nem értenek egyet a kifejezéssel, mint a "szemét DNS", de hadd folytassam. Érdekes pár évvel ezelőtt, orosz tudósok új képletek, szakosodott biofizika és a molekuláris biológia kimutatta, hogy 7 százalék a DNS-ünk van egy magasabb célért.

Újabb tanulmányok szerint, az emberi DNS egy biológiai Internet sokkal jobb, mint bármely mesterséges.

Orosz biofizikus és molekuláris biológus Pjotr ​​Garjajev és társai tudósok a kutatásban részt téve, hogy közvetlenül vagy közvetve, fonéma mint például: a tisztánlátás, az intuíció, a spontán és távoli cselekmények gyógyítás, öngyógyítás, elismerése technikák, szokatlan fény / aura emberek körül (azaz spirituális mesterek), lelki időjárási mintákra gyakorolt ​​hatásairól, és még sok más. Ezen túlmenően, bizonyíték van egy teljesen új típusú gyógyszere, amelyben a DNS lehet befolyásolni, és programozni szavak frekvenciák által, egyetlen gén kivágása és cseréje nélkül .


Jelenleg 6 fő kutatási célok:

1) Két különböző tudományágak használtak, és olvasztottak össze; Nyelvészeti és Genetikai hogy vizsgálták meg a 90% a "szemét DNS" 0,2) Eredményeik, megállapításokat és következtetéseket: A DNS-ünk nemcsak a testünk felépítésért felelős , hanem egyben az adatok tárolása és a kommunikáció is a feladata. Az orosz nyelvészek megállapították, hogy a genetikai kód, különösen a látszólag haszontalan 90%, ugyanazok a szabályok érvényesek, mint minden emberi nyelvben. Ennek érdekében összehasonlították a szabályokat szintaxis (ahogy a szavak alkotnak össze mondatokat), a szemantika (a tanulmány a szó jelentését nyelvi formák) és az alapvető nyelvtani szabályok. A kutatók képesek voltak, hogy megtudja, hogy a lúgok a mi DNS követ rendszeres nyelvtan és nem állított szabályok, mint a nyelv. Tehát az emberi nyelv nem jelent meg véletlenül, hanem tükrözik a bennünk rejlő DNS-t. A kutatók azt is feltárták a vibrációs viselkedését DNS -nek. Képesek voltak kibogarászni, hogy az élő kromoszómák működnek, mint szoliton / holografikus számítógépek segítségével az endogén DNS lézersugarat. "Ez azt jelenti, hogy sikerült módosítani bizonyos frekvencia minták egy lézersugárral és vele együtt befolyásolja a DNS frekvencia és így a genetikai információt magát. Az alap szerkezete DNS-lúgos párok és nyelv az azonos szerkezetű.

3) Hogy van ez? A használt szavak és mondatok, hiszen a szavak és mondatok, hogy a rezgésszáma, mint a mantrák vagy intonáció nyelven.

4) A DNS-anyag az élő szövetben, és in vitro nem mindig reagálnak frekvenciájú rezgése a nyelvet, amelyet a lézersugarak, AKA modulált fény, és még a rádióhullámok, ha természetesen a megfelelő frekvenciák használt és kiválasztani minden anyag azt szeretnénk, hogy átütemezni.

5) A tudományosan magyarázható:

Autogén tréning egy pszichoterápiás technika alapján passzív koncentráció fizikai érzések Ez közelebb áll a meditációs technikákhoz, mint azoknak a javaslatot, vagy a hipnózis.Hipnózis jelentős hatást fejtenek ki az emberre és a testükre, hiszen ez teljesen normális és természetes a mi DNS reagál a nyelvre.

Orosz kutatók dolgoztak eszközökön, amelyek befolyásolhatják a sejtek anyagcseréjét megfelelő rádiófrekvenciák keresztül és modulált fény, és így javítsa a genetikai hibákat. Garjajev és csoportjának sikerült bebizonyítani, hogy ezzel a módszerrel röntgen által károsított kromoszómák , lehet javítani, és ők is rögzített adatokat minták egy adott DNS-t és továbbítani azt egy másik, ezzel átprogramozás sejtek egy másik genom.

Garjajev és kutatócsoportja szerint, ez a kísérlet, amelynek célja a potenciális a rezgés és a frekvencia hullámok a genetika, amelyekről úgy véljük, hogy a nagyobb befolyása organizmusok kialakulásában, mint a biokémiai folyamatok alkáli szekvenciákat.

Köztudott, hogy a sámánok, ezoterikus és spirituális tanítók sokáig a potenciális testünket és az elménket, az általuk ismert, hogy testünk programozása volna a nyelv, a szavak és gondolatok. Most hála Garjajev és csapata, ez a "elmélet" már tudományosan bizonyított és tesztelt. Minden egyes kell dolgoznia a belső folyamatok és a futamidő megállapítása érdekében tudatos kommunikáció a DNS-t. A kapcsolat a lelkiismeret az egyén, a mértéke rezgési frekvencia és a képesség, hogy csatlakozzanak a DNS-meditáció segítségével. Úgy tűnik, hogy mindezek után, minden mindennel összefügg.


6) Az orosz tudós csapat felfedezték, hogy DNS-ünk okozhat nagyon zavaró mintákat vákuumban, ami oda vezethet, hogy az termel mágneses féreglyukakat. Féreglyukak úgy gondolják, hogy a mikroszkopikus megfelelői az úgynevezett Einstein-Rosen híd közelében a fekete lyukak. Ezeket úgy gondolják, hogy alagút közötti kapcsolatokat teljesen különböző területeken az univerzumban, amelyen keresztül információkat lehet továbbítani kívül térben és időben.

A kutatók azt állítják, hogy ez a szuper kommunikációs folyamat hatékonyabb egy nyugodt állapotban.

Garjajev és csapata szerint, a stressz, aggodalom, vagy egy hiperaktív értelem képes megakadályozni ezt a DNS-kommunikációt, így az információ torzul, és végül haszontalan.

A könyv "Vernetzte Intelligenz" (Hálózatba Intelligence), Grazyna Gosar és Franz Bludorf megmagyarázni ezeket a kapcsolatokat.

Forrás


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2. vmiklos93  |   Válasz erre2013-08-30 17:52:34 [7.] 
egy kicsit le tudnád írni bővebben? egy kis összefoglalás, vagy valami.. :)
 1. Antikdarabok  |   Válasz erre2012-11-29 09:00:18 [8.] 
Kedves látogatók, különböző, kutatással kapcsolatos műszert forgalmazunk, illetve régi, működőképes felszereléseket. Ha kiváncsiak látogassanak el oldalainkra:
http://bls-ltd.com
http://muszervasar.blogspot.com
(TÉMANYITÓ)
 Praktikus dolgok (üzenet: 8, Tudomány)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0074551105499268 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail