Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9394619/5 Témák: 18176 Tagok: 110985 Legújabb tag: babelvivien Online: (52/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 PLÁZÁK - MŰVELŐDÉS? (üzenet: 24, Egészség)
 
 24. Topi-50  |   Válasz erre2022-03-08 10:52:24 [1.] 
Üzentek Ukrajna női harcosai: lelövünk titeket, mint a veszett kutyákat - Videó

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 23. Topi-50  |   Válasz erre2022-03-07 12:30:47 [2.] 
PUTYINÉK BAJBAN LESZNEK...A Nyugatrómai Birodalmat a hedonizmus vitte a pusztulásba. Ez a liberált akció viszont jelentősen feljavítja majd genetikailag az oroszokat!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 22. johandir12  |   Válasz erre2022-03-07 12:24:24 [3.] 
You have done good information on this article and You have written well on above topic and also thanks for sharing with us. http://photoloch.com/
 21. johandir12  |   Válasz erre2022-03-07 12:24:15 [4.] 
You have done good information on this article and You have written well on above topic and also thanks for sharing with us. http://photoloch.com/
 20. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-29 15:23:19 [5.] 
Remélem, így lesz.


Aki nem akar "oltani"előreláthatólag 2021 októberétől már nem feltétlenül lesznek indokoltak a vakcinák használatai. Az Európai Unió jóváhagy 5 olyan terápiát, amely elérhető lesz a tagállamok összes kórházában a Covid kezelésére. Ezeket a terápiákat 2021 októberében engedélyezhetik.
A vakcinákat „ideiglenes kísérleti jelleggel” hagyták jóvá. Az 5 új gyógyszer miatt a vakcina terror akár meg is szűnhet, de ha nem akkor is lesz választási lehetőség.
https://ec.europa.eu/.../presscorner/detail/hu/ip_21_3299...
Annyi biztos, hogyha engedélyezték, azt követően senkit nem lehet arra kötelezni, hogy oltassa be magát arra hivatkozva, hogy ,,nincs más megoldás.“ Nem lehet majd azt mondani, hogy azért nincs vége a járványnak, mert azok akik nem kérnek a vakcinák mellékhatásaiból nem akarják beoltatni magukat. Én azt gondolom, ha valamire van hivatalosan elismert gyógyszer akkor korlátozásokra nincs szükség, vagy ebben az esetben mivel indokolnák a korlátozásokat ?
EZENKÍVÜL:
A Pasteur Intézet elismeri az Ivermectin hatékonyságát.
Az ivermectint ma már tudományosan elismerték hatékony gyógyszerként a Covid-19 megelőzésében és kezelésében a francia Pasteur Intézet kutatói. Vizsgálataik eredményeit 2021. július 12 -én tették közzé az EMBO Molecular Medicine folyóiratban, tehát ez nemrég történt. Az American Journal of Therapeutics című folyóiratban közzétett egyéb kutatások eredményeinek elemzése határozottan azt kéri, alátámasztó bizonyítékokkal, hogy áthidalják az egészségügyi ügynökségek irányelveit, és az Ivermectint az ellátás színvonalaként tartalmazzák. Macron kormánya tudott róla ...
https://www.pasteur.fr/.../ivermectin-alleviates-covid-19...figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 19. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-27 12:40:47 [6.] 
Gondolkodó elméknek

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 18. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-26 19:45:31 [7.] 
Az oltás erőltetése helyett valódi tájékoztatást követel a Mi Hazánk

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 17. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-25 18:28:34 [8.] 
Norvégia megváltoztatta a Covid19 veszélyességi besorolását: nem súlyosabb, mint bármelyik szezonális influenza vírus – Többen hunynak el influenza szövődményekben, mint covidban

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 16. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-25 18:07:19 [9.] 
Globális felmelegedés és fehér genocídium

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 15. Gerald Cruz  |   Válasz erre2021-09-25 15:26:36 [10.] 
Impressive web site, Distinguished feedback that I can tackle. Im moving forward and may apply to my current job as a pet sitter, which is very enjoyable, but I need to additional expand. Regards. EMF Protectors
 14. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-18 23:46:26 [11.] 
ÜZENNEK az antiszemitizmussal nem vádolható holokauszt-túlélők... akik nem "anti-oltás-isták", csupan anti-genocidisták:(megjegyzés - Ezek még csak a rövidtávú mellékhatások!)

https://doctors4covidethics.org/holocaust-survivors-write-to-the-european-medicines-agency/?fbclid=IwAR18gVzGJXjHiKMiOT3aJK4Be-W_VV7D6tE0lD922-JY8ZpOnpeRw0qqORIHOLOKAUSZTTÚLÉLŐK KÖZÉRDEKŰ NYÍLT LEVELE

We For Humanity

Jogászok, orvosok, tudósok, újságírók nemzetközi szövetsége, valamint egyéb szakmák képviselői vagyunk,

A világ minden olyan emberének érdekeit képviseljük, aki arra törekszik, hogy szabadságban, önrendelkezési joggal, méltósággal és igazságban éljen.

Mi, a II. világháború alatt az emberiség ellen elkövetett atrocitások túlélői, háborúban elszenvedett embertelenségek áldozatai kötelességünknek érezzük, hogy lelkiismeretünkre hallgatva megírjuk ezt a levelet.

Mostanra nyilvánvalóvá vált a számunkra, hogy a szemünk láttára egy újabb, a korábbinál még nagyobb méretű holokauszt zajlik. A világ lakosságának többsége még nem fogja fel, hogy mi történik, mert egy ilyen szervezett bűntény nagyságrendje meghaladja a tapasztalati ismereteiket. Mi azonban pontosan tudjuk, miről van szó. Jól az emlékezetünkbe van vésve Josef Mengele neve. Néhányunk még személyes emlékeket is őriz róla. Egy olyan iszonyatos déjà vu-t élünk most át, melynek hatására nem tehetünk mást, minthogy határozottan kiállunk embertársaink védelmében. A fenyegetett ártatlanok között immár gyermekek, sőt csecsemők is vannak.

A COVID-19 vakcinák mindössze négy hónap alatt több embert öltek meg, mint 1997 közepétől 2013 végéig, azaz 15 és fél év leforgása alatt az összes rendelkezésre álló vakcina együttvéve. És a legsúlyosabban érintett korosztályok a 18 és 64 év közöttiek – éppen azon csoportok, amelyek nem jellemzően szerepelnek a Covid-statisztikákban.

Felszólítjuk tehát Önöket, hogy azonnal állítsák le ezt az emberiségen végzett istentelen orvosi kísérletet. Amit önök a SARS-Cov-2 elleni "vakcinázásnak" neveznek, az valójában a természet rendjébe történő Isten- és emberellenes beavatkozás. Még sohasem sikerült az egész bolygó lakosságát oly módon immunizálni, hogy szintetikus mRNS-t juttattak volna az emberi szervezetbe. Egy olyan orvosi kísérletről van tehát szó, amely a Nürnbergi Kódexért kiált. E dokumentum 10 pontja az orvosi etika megkérdőjelezhetetlen alapja, amelyeket a nürnbergi orvosper során azért fogalmaztak meg, hogy soha többé ne lehessen embereket az önkéntes és tájékozott beleegyezésük nélkül orvosi kísérleteknek és eljárásoknak alávetni.

A Nürnbergi Kódex 1. elve:

(a) "Az emberi kísérleti alanyok önkéntes beleegyezése elengedhetetlenül fontos. Ez azt jelenti, hogy az érintett személynek rendelkeznie kell a beleegyezés megadásához szükséges cselekvőképességgel; olyan helyzetben kell lennie, hogy képes legyen szabad döntési jogkörének gyakorlására, az erőszak, csalás, megtévesztés, kényszer, kényszerítés, túlkapás vagy a kényszerítés más, hátsó szándékú formájának bárminemű közbeiktatása nélkül; emellett elegendő ismerettel és értő tudással is kell rendelkeznie az érintett tárgykörről ahhoz, hogy képes legyen kellően tájékozott döntést hozni.

(b) Ez utóbbi elem megköveteli, hogy mielőtt a kísérleti alany a kísérletet illetően pozitívan döntene, a tudomására hozzák a kísérlet jellegét, időtartamát és célját; a kísérlet végrehajtásának módszerét és eszközeit; minden észszerűen várható kellemetlenséget és veszélyt; valamint a kísérletben való részvételéből az egészségére vagy személyére esetlegesen eredő hatásokat.

(c) A beleegyezés minőségének megállapítása minden olyan személyt terhel, aki a kísérletet kezdeményezi, irányítja vagy abban részt vesz. Ez személyes kötelesség és felelősség, amelyet nem lehet büntetlenül másra átruházni.

Megjegyzések:

(a): Jelen összefüggésben szó sincs szabad döntésről. A tömegmédia félelmet, pánikot gerjeszt és terjeszt, és mintegy göbbelsi propagandát alkalmazva addig ismételgeti a valótlanságokat, amíg a tömegek el nem hiszik azokat. Hetek óta például a be nem oltottak kiközösítésére szólítanak fel. 80 évvel ezelőtt a zsidókat démonizálták mint fertőző betegségek terjesztőit, ma pedig a be nem oltottakat vádolják a vírus terjesztésével. A testi integritást, az utazás szabadságát, a munka szabadságát, az együttélés szabadságát vették el az emberektől, hogy ezzel rájuk kényszeríthessék a vakcinát. A gyerekeket a szüleik döntése ellenére csábítják az oltásra.

(b): Az FDA sürgősségi engedélyében már eleve felsorolt 22 szörnyű mellékhatásról egyáltalán nem tájékoztatják a kísérleti alanyokat. Az alábbiakban felsorolva közzétesszük ezeket, hogy mindenki számára elérhetővé váljon ez a létfontosságú információ. A COVID-19 vakcinákkal kapcsolatban a szó szoros értelmében soha sehol nem történt tájékozott beleegyezés. Eközben számos adatbázisban mellékhatások ezrei vannak már nyilvántartva. Miközben az úgynevezett covidos esetszámokat a fősodrú média minden csatornája 30 perces időközönként sulykolja az emberekbe, nem esik egyetlen szó sem a súlyos mellékhatásokról, valamint arról, hogy a mellékhatásokat hogyan és hol lehet lejelenteni. Tudomásunk szerint az adatbázisokba lejelentett mellékhatásokat még rendszeresen törlik is.

A Nürnbergi Kódex 6. alapelve előírja: "A vállalandó kockázat nagysága soha nem haladhatja meg a kísérlet által megoldandó probléma humanitárius jelentőségének mértékét".

A Covid elleni "védőoltás" veszélyesebbnek bizonyult, mint a Covid maga nagyjából az emberek 99%-a számára. Amint azt a Johns Hopkins Intézet egy 48.000 gyermeket vizsgáló tanulmányban dokumentálta, a gyermekekre nulla kockázatot jelent a vírus. Az önök saját adatai pedig azt mutatják, hogy gyermekek, akiket egyáltalán nem veszélyeztet a vírus, az oltást követően szívrohamot kaptak; több mint 15.000-en szenvedtek szívrohamot; nagyon sokan nemkívánatos mellékhatásoktól, köztük több mint 900 súlyos következménytől szenvednek. Az USA-ban Legalább 16 serdülő halt meg az oltást követően. Mint ismeretes, a mellékhatásoknak csak körülbelül 1%-át jelentik le, és még ezek a számok is rohamosan nőnek, miközben levelünket fogalmazzuk. És mindez az önök tudtával történik.

A Kódex 10. elve: "A kísérlet során a felelős tudós köteles készen állni arra, hogy a kísérletet bármelyik szakaszban befejezze, ha valószínűsíthetően okkal feltételezi, hogy a tőle megkövetelt jóhiszeműség, kiváló szakértelem és gondos ítélőképesség gyakorlása mellett a kísérlet folytatása valószínűleg sérülést, fogyatékosságot okozna a kísérleti személynek, illetve akár a kísérleti alany halálához is vezethet."

Ehhez képest állítólag a világ lakosságának mintegy 52%-a lett már beinjekciózva legalább egy COVID-szérummal.

Már egy jó ideje esedékes lenne a "vakcina" által világviszonylatban összesen károsítottak, súlyosan sérültek és elhunytak valódi számának őszinte közzététele. Ez a szám időközben már milliókra rúg. Követeljük, hogy azonnali hatállyal hozzák nyilvánosságra a Covid-vakcinák áldozatainak valós számát. Mennyi áldozatra lesz még szükség ahhoz, hogy felébredjen végre önökben a lelkiismeret?

Az FDA számára a sürgősségi jóváhagyás előtt ismert mellékhatások listája:

1. Guillain-Barré szindróma

2. Akut disszeminált encephalomyelitis

3. Transverzális myelitis

4. Encephalitis/encephalomyelitis/meningoencephalitis/meningitis/encepholapathia

5. Görcsök/görcsrohamok/epilpszia

6. Szélütés

7. Narkolepszia és kataplexia

8. Anafilaxia

9. Akut myocardiális infarktus

10. Myocarditis/pericarditis

11. Autoimmun betegség

12. Halálesetek

13. Terhességi és szülési komplikációk

14. Egyéb akut demyelinizáló betegségek

15. Nem anafilaxiás allergiás reakciók

16. Trombocitopénia

17. Disseminált intravaszkuláris koaguláció

18. Vénás tromboembólia

19. Arthritis és arthralgia/ízületi fájdalom

20. Kawasaki-kór

21. Multiszisztémás gyulladásos szindróma GYERMEKEKBEN

22. Oltóanyaggal fokozott betegség.

Aláírók: koncentrációs táborok túlélői, túlélők gyermekei, unokái, valamint továbbbi jóakaratú és lelkiismeretes személyek:

Jogi nyilatkozat: A holokauszttúlélők és rokonaik személyes adatai hivatalos kérésre hitelesítési céllal rendelkezésre bocsáthatók. Nyílt levélben az adatok nem kerülnek nyilvánosságra az aláírók megtorlások elleni védelme érdekében. Ugyanezen okból a kapcsolatfelvétel csak e-mailben lehetséges

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 13. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-18 23:18:30 [12.] 
Teljes lebukás! 251 -szer Több "COVID Vírus" Azokban Akik Be Vannak Oltva!

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 12. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-18 22:41:08 [13.] 


Soha nem létezett ez a vírus.
Erről szól az FDA közleményefigyelemre méltó írások:
példaképünk..
 11. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-18 21:58:44 [14.] 
grafénoxid a vakcinákban

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 10. Gerald Cruz  |   Válasz erre2021-09-18 15:35:42 [15.] 
Thank you so much for the post you do. I like your post and all you share with us is up to date and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job. aka ms remoteconnect
 9. Gerald Cruz  |   Válasz erre2021-09-09 15:36:08 [16.] 
You know your projects stand out of the herd. There is something special about them. It seems to me all of them are really brilliant! places to eat near me
 8. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-02 19:59:29 [17.] 
Londoni tüntetők véleménye a döntéshozatal szabadságáról


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 7. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-02 14:21:09 [18.] 
Ismétlés a tudás alapja

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 6. Gerald Cruz  |   Válasz erre2021-09-02 13:17:35 [19.] 
Wow, What a Excellent post. I really found this to much informatics. It is what i was searching for.I would like to suggest you that please keep sharing such type of info.Thanks Instagram followers
 5. Gerald Cruz  |   Válasz erre2021-08-01 13:51:28 [20.] 
This is highly informatics, crisp and clear. I think that everything has been described in systematic manner so that reader could get maximum information and learn many things. Bong88
 4. Gerald Cruz  |   Válasz erre2021-07-18 15:16:04 [21.] 
Really We study this the other day however I'd a few ideas about this now I needed to see this once again simply because it's very well crafted. astm level 3
 3. Gerald Cruz  |   Válasz erre2021-07-14 13:20:15 [22.] 
You understand your projects stand out of the crowd. There is something unique about them. It seems to me all of them are brilliant. best delta 8 gummies
 2. jpet  |   Válasz erre2015-06-15 17:55:21 [23.] 
Lehetne használni a plázákat műveltetésre is, de sajnos nem lenne szerintem eredményes, de lehet, hogy túl pesszimista vagyok.
 1. vilsi  |   Válasz erre2015-03-26 15:12:36 [24.] 
PLÁZÁK, MINT MŰVELŐDÉSI KÖZPONTOK? Klubrádió, 2015. március 23, 21:00

Már a "kutatónő" is hamis, tudományos bikkfanyelven beszél (szignifikáns, second life, virtuális tér, kortárskapcsolat), miután egy hetet töltött el "kutatással" egy bp-i plázában (egyben a 35 közül!).
"Már rég nem a természetet kutatják, hanem az ember mű-világát" (Lásd: A tudománynak vége, Tüntetés a Mindentudás Egyeteme ellen, 2003; Városok világa).
Vízi E. Szilveszter: Nézzék meg, mennyi a neurotikus a metróban! SZEA: Nem a természetes reakciót kell gyógyszerezni, hanem egészséges életkörülményeket kell teremteni!

Egyik ismerősöm, ha plázába lép, rosszul lesz: mű-fény, mű-levegő, mű-vízesés, mű-színek,mű-anyagok...
"Előítéletek a plázákkal szemben" - mondja Trencsényi tanár úr, akinek nem sikerült elhatárolódni ettől a "kutatástól", pedig igyekezett.
Igen, ne legyünk előítélettel, várjuk meg, mit csinál az oroszlán a báránnyal!
A frissensült ELTE-tanárnő egyszerűen lépre ment ("megváltoztam"), beugrott a fogyasztásideológusoknak: Valósítsd meg önmagad! Életérzés, nemcsak cipő! Mert megérdemlem!
Ismét a MtudE-elleni röplap: Azokat az előadókat hívják meg, akik a multik paradigmáit képviselik. Ne engedjük, hogy fölvásárolják az egyetemeket és a professzorokat!
Anno a grundon focizó Pál utcai fiúk igencsak meglepődtek volna, ha oda lép hozzájuk egy ilyen szabadidő-szervező kisasszony.

Szegény kutatónő, az alternatívákat firtató kérdésre nem igen tudott válaszolni. Nyilván, mert ő sem járt
-önképzőkörbe,
-színjátszókhoz,
-énekkarba,
-tánccsoportba,
-nyelvcsoportba,
-rejtvényfejtőkhöz,
-bűvészekhez,
-sakkozókhoz,
-modellezőkhöz,
-kézimunkakörbe,
-bélyeggyűjtőkhoz,
-természetjárókhoz,
-tájfutókhoz,
-csillagászokhoz,
-cserkészekhez,
-bogarászokhoz,
-lepkegyűjtőkhöz,
-ásványklubba,
-madarászokhoz,
-galambászokhoz,
-evezősökhöz,
-pingpongozókhoz,
-lövöldébe,
-rádióklubba,
-technika házába,
-lovasklubba,
-természetvédőkhöz,
-környezetvédőkhöz,
-horgászokhoz...

"Szomorú vasárnap, nem mész a plázába,
templomba terelne lázárok lázálma" (Internet).

Ha mi plázákban nőttünk volna föl, ez az ország ma nem állna...
És jaj, ha ezek a plázacicák, plázakandúrok veszik át az országot!
(TÉMANYITÓ)
 PLÁZÁK - MŰVELŐDÉS? (üzenet: 24, Egészség)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.011571884155273 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail