sziasztok!p30 lite-nak be van törve képernyő.létezik szoftver amivel itthon fel tudom oldani a telot???
Viasat!Underhållning på dina villkor |
I decided to write my PhD thesis, but I didn't think that I would have so many problems. It's good that I had the opportunity to use phd dissertation writing services. And experienced professionals helped me deal with both the topic and the design.
|
Why do waste time in search for finding a stack of content for making a dissertation when you can opt for dissertation writing online in UK. Students of this time are playing smart and rather than investing time in researching and re-writing the paper, they consider hiring an expert online from the UK and getting their paper done. In return, all they need to do is to make a payment to a helper. |
|
7. Leíratkozott felhasználó
|
Válasz erre | 2020-07-05 12:10:59
[4.] |
Sziasztok! Huawei P SMART Z mobilt melyik programmal érdemes rootolni? Köszönöm a választ! |
Szia! hivatalosan nem.
Sajnos beigazodott azon gyanú, hogy egyes készülékek nem lesznek frissíthetők Android 7.0-ra. A Huawei svájci ágazatának közleménye szerint a Huawei Mate S, a P8, a P8 Lite, a GX8 (G8) és a ShotX nem fogja megkapni az új rendszert. | |
[előzmény: (4) Leíratkozott felhasználó, 2018-05-11 11:42:54] |
|
4. Leíratkozott felhasználó
|
Válasz erre | 2018-05-11 11:42:54
[7.] |
Sziasztok! A magyar nyelvű android 7 Nougat rendszert rá tudom tenni P8-lite telefonra? Most EMUI 4.0.3 és Android 6.0 van rajta.Csak építő jellegű válaszokat várok! Segítség lenne egy letöltési link is. Köszönöm! Ha lehet privát üzenetben írjatok,mert hamarabb észlelelem!
| [válaszok erre: #5] |
|
|
3. Leíratkozott felhasználó
|
Válasz erre | 2018-05-11 11:40:49
[8.] |
Sziasztok! A magyar nyelvű android 7 Nougat rendszert rá tudom tenni P8-lite telefonra? Most EMUI 4.0.3 és Android 6.0 van rajta.Csak építő jellegű válaszokat várok! Segítség lenne egy letöltési link is. Köszönöm! |
Az androidos operációs rendszeren futó Huawei okostelefon számos hasznos applikációval rendelkezik és HD valamint full-HD kijelzővel is készül a gyárakban.
Ha ezt a márkát választod, biztosan nem fogsz csalódni !
|
Milyen huaweit vegyek? Media Marktban nézegettem a huaweiket és lehet, hogy kicsit iphone kópia, de alapból egy nagyon jól összerakott kis telókat tudnak ezek a kínaiak gyártani. Aztán hirdetésbe láttam, hogy a p8 lite olcsó a bolti rendelés esetén. Mit tudtok erről a telefonról? Dizájnra egy Iphone 5c-re hasonlít és a leírás szerint elég gyors. Szerintetek? | |
(TÉMANYITÓ) |
|