Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9369131/1 Témák: 17982 Tagok: 110538 Legújabb tag: calebmable8545 Online: (76/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 4,65 millióan maradhatnak orvosi alapellátás nélkül (üzenet: 3, Egészség)
 
 3. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-28 23:36:23 [1.] 
https://internetfigyelo.wordpress.com/2020/04/28/informacios-vagy-dezinformacios-a-jarvany/#more-53357

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2. Topi-50  |   Válasz erre2020-04-23 11:45:55 [2.] 
https://mitortenikakorhazakban.hu/tortenetek

Érdemes olvasgatni, őszintén beszélnek emberek, a koronavírus okozta egészségügyi történésekkel kapcsolatban. Anonim módon, bárki, bármit horgaszthat ezzel kapcsolatban.

Fászbukról-ról. Tények, talányok csopi...

"Ez az üzenet,Olaszországból érkezett!Azért osztom meg,hogy lássátok,az igazságot mennyire elferdítik,visszafogják,s hogy legyen arról fogalmatok,milyen jövőt szántak nektek félre-vezetőink!


"Szia ! Amit láttál az egy rég tervezett " éles fegyver".Mikro kamerás,arcfelismerő..köze van a G5 höz is,a totál kontrollhoz használhatják..főleg ha bevezetik és alkalmazzák kötelezően a mobilokon az Applikációt..ami bemér,mindent leolvas rólunk,tudatja hol tartózkodunk éppen..és bárkit,bármikor kilőhetnek vele! A drónokat már alkalmazzák nálunk is ,most az emberek megfigyelésére ..büntetnek mint a bolondok ..400-500 euro..aki indok nélkül megy ki a házból,eltávolodik ( nem tudja bizonyítani h közértben volt,vagy patikában,orvosnál,munkában). 400 eurora büntethetik..bírósági ügyet csinálnak belőle!
Ezek most azon lovagolnak,hogy egy Applikáció által " kiszűrjék" a fertőzötteket,a tünetmenteseket stb..kamu az egész,de ezekért nem örjöng sem Brüsszel sem Strasszburg!
Közben egyre többen diliznek be,egyre többen lesznek öngyilkosok,betegek otthon egyedül a magányos idős emberek!
Még senki egy centet nem kapott..áll minden,nincs termelés,kinyírják amúgy is a holdokló.olasz gazdaságot! Mondtam én h 4 az egyben,majd rávesznek egy újabb uzsorás hitelre,közben kinyírják az idős embereket,agyon gyógyszerezték őket..A Brescia Today újság megírta h 10 ből 9 nem a koronavírustól hunyt el! Más dolgok vannak a háttérben..de az tuti hogy itt sok az idős 77 éven felüli..kicsit lecsökkentik a számukat!
Most Isten őrízzen h megfázzunk,vagy influenzások legyünk,mert ezek a Covid osztályra tesznek be szinte mindenkit, a tesztekből sok fertőzött volt ,,ezért lettek magasak a számok..mindent bevetnek hogy tovább folytassák ezt a nem létező " járvány" őrületet! Láss csodát Kínából,átugrott a vírus Iránba és Olaszországba!
Még véletlenül sem maradt Ázsiában,ahol dús a lakosság !
Amerikából a Quanon terv jól áll,ma olvastam h Trumph kezdi feljelenti ezeket a Bill Gates hez tartozó gyógyszergyáras maffiát..szövetségeseket..
Ő nagyon ellenük van,mert a kisfia Melániától autista..a rengeteg oltástól!
Remélem nálatok nem lesznek ilyen szigorítások bevezetve! Képzeld el,gyerekek csak 200 m távolságra mozdulhatnak ki a lakásból..Őrület..
Vigyázzatok magatokra! Itt Brescia,Bergamóban már kiszökdösnek a betegek a kórházakból m szinte mindenkit koronavírussal akarnak teletömni mindenféle gyógyszerekkel..a sátáni hatalom ügyködik,nincs is szándékukban meggyógyítani a gyenge,rokkant,idős embereket! Erről ennyit! Szia.
Ez az őrület csak itt van meg a bolond Spanyoloknál..rendőri túlkapások naponta rengeteg! Ajánlom osszátok meg ezek a videókat,mert sokan nem hiszik el hogy ez van!
Közben megállapították hogy tavaly jan- március végéig koronavírus nélkül sokkal többen haláloztak el ! Ez mind a kötelező újabb oltásokra hajaz! Sokan úgy várják mint a mannát az égből! A sok hiszékeny,agymosott,bugyuta népség! Közben 2 naponta leszedegetik a hajókázósokat,akik a karantén miatt örjöngtek és tiltakozásból felgyújtogatták az új matracokat több befogadó központban! És azt mantrázzák h ez a hiszti eltart szeptemberig,aztán az oltás után " szabadok " leszünk!
Most olyan csendes háború folyik amiről sok embernek fogalma nincs! Az Usa- ban, de Európában is nagytakarítást végeznek! Reméljük sikerül.!""

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1. Topi-50  |   Válasz erre2015-11-29 18:20:27 [3.] 
4,65 millióan maradhatnak orvosi alapellátás nélkülCsak az egyetemek és kórházi központok képesek Magyarországon tartani a jó orvosokat, a vidéki orvosok elmennek. A nagyobb városok kórházai is egyre nehezebb helyzetben vannak – írja összeállításában a Világgazdaság.

Az elmúlt nyolc évben közel 9 ezer orvos és fogorvos, valamint több mint háromezer ápoló és szülésznő ment külföldre dolgozni. Az ideálisnál 2-3 ezer orvossal kevesebb van a rendszerben, ez tíz megyei kórháznyi személyzet hiányát jelenti. 2007-ben 685-en végeztek az egyetemeken és 695-en mentek külföldre.

Alig van olyan ország, ahol ne keresnének jobban az egészségügyi dolgozók, ráadásul a körülmények is jobbak. A magyar fizetésnél csak a román és a bolgár rosszabb, 17 EU-tagállamban pedig a kezdő orvosi fizetés is nagyobb, mint nálunk a legmagasabb, Szlovákiát és Görögországot is ideértve.
A Magyar Kórházszövetség elnöke szerint vannak olyan területek és szakmák, ahol osztályok működését és létét veszélyezteti az orvoshiány. Túl kevés érsebész, altatóorvos, intenzíves orvos, újszülött gyógyász és gyermekorvos van. Akad olyan osztály, ahol tíz helyett 5-6 orvossal oldják meg a folyamatos ellátást, a szakemberek mentálisan és szellemileg is kizsigereltek.

A négy magyarországi orvosi egyetemen a hallgatók csaknem fele külföldi. Az orvosképzésen kifizetett tandíjak évente mintegy húszmilliárd forintot tesznek ki, ami nem csoda, mert a drágának számító orvosképzésre sok országban nem szívesen költenek, inkább kifizetik, hogy más európai országokban képezzék szakembereiket. A tehetősebb országoknak az is megéri, hogy magasabb bérekkel csábítsák el az orvosokat a szegényebb országokból.

Gyors megoldás nem várható, mert ha a kormány radikálisan növelné is az államilag finanszírozott orvostanhallgatói helyek számát, akkor is egy évtizedet kellene várni, hogy egy hallgató az egyetem és a szakvizsgák után gyógyítani kezdhessen. Arra sem számíthatunk, hogy Nyugat-Európa megtelik, mert a nagyobb országok is szakemberhiánnyal küzdenek.

Németországban az elmúlt nyolc évben 175 ezer állást töltöttek be külföldiekkel az egészségügyben.
A Kórházszövetség vezetője szerint tíz év múlva nem lesznek biztonságban a hazai betegek, tovább romlik az ellátás színvonala, így az utolsó órában vagyunk. A Ratkó-korszak generációja miatt alig egy évtized múlva még nagyobb lesz az ápolandók, és kevesebb a gyógyítók száma.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tanulmánya is arra világított rá, hogy 2025-ben már 4,65 millió ember nem jut megfelelő alapellátáshoz, nem lesz elég háziorvos az országban. Öt év múlva a jelenlegi háziorvosok kétharmada nyugdíjas korú lesz. Évente csak 60-80 hallgató választja ezt a szakmát, 5700 praxisból 240 tartósan betöltetlen.
(24.hu)

tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
(TÉMANYITÓ)
 4,65 millióan maradhatnak orvosi alapellátás nélkül (üzenet: 3, Egészség)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0055110454559326 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail