Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9436345/2 Témák: 18820 Tagok: 112112 Legújabb tag: koko9591 Online: (49/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 PNI PG200 wireless riasztórendszer (üzenet: 1, Elektrotechnika)
 
 1. suport_PNI  |   Válasz erre2017-08-16 14:57:33 [1.] 
Legújabb termékek a piacon:

1. PNI PG200 wireless riasztórendszer GSM/PTSN távközlő , 99 wireless hely és 2 vezetékkel

Függetlenség GSM távközlővel
Most egy SD kártya prepay/előfizetés segitséggével amit a riasztórendszerbe épitünk be, behatólási riasztást fogunk kapni és azon túl még a mobiltelefonon SMS-ben vagy személlyes hanghviásban fogunk részesülni.

Wireless komunikáció
Riasztórendszer a következőket ajánlja: gyors telepítés, egyszerű és kényelmes minimális zavar ami a házat illeti, wirelessnek köszönhetően ami a rendszer és mozgásérzékelők / mágnesek között van. A rendszer lehetővé teszi 99 szenzor wireless +2 vezetékes szenzor használatát.

Erős hangjelző
A rendszer ersős belső riasztóhangrendszerrel ( >= 110 dB) van felszerelve, ami távolról is nagyon jól hallható és megfékezheti vagy megállithatja minden fajta behatolást a házba. A riasztórendszerhez hozzáadhatnak egy külső hangjelzőt is egy erősebb riasztásra vagy figyelmeztetésre.

Távolról való bekapcsolás/kikapcsolás
Részesülnek egy kényelemben a riasztás ki/be kapcsolásának két távirányítónak köszönhetően ami a csomagban van. A munka távolságától ez 100 m-ig is érzékelhető egy nyílt területen. Ezek mellett a riasztórendszer megengedi parancsok küldését mobiltelefonról is SMS-ben vagy klasszikus hanghiváson.

Intellingens élesítés kerülete
Mint más professziónális rendszerek ez a rendszer is megengedi egy intelligens éllesitési kerületet a riasztáshoz. Ezért a riasztás megengedi az élesitési kerület mozgását a kiválasztott területen, felismeri és jelenti a külső behatólásokat vagy a behatólást az adott területen belül.

Intelligens programálás
Használhat bármilyen vezetékes telefont vagy mobilt, hogy ellenőrizzék a riasztó rendszer fő funkciójit. A parancsokat SMS-ben vagy telefonos hanghiváson is el lehet küldeni követve különböző gombokat. Lehetővé teszi a következő parancsok küldését: élesités/hatástalanitás, riasztó ki/be kapcsolás, audió megfigyelés, riasztó üzenet lejátszás, külön más hangerők aktiválása stb.

7 betőrési területek
A rendszer hét betörési zónával van felszerelve, amelyeket hozzá lett rendelve az összes érzékelő( mozgó/mágneses) szenzorokhoz: szabványos, intelligens, segélyhívó, multi-eszköz késéssel, ismétléssel. Mindezek területek lehetővé teszik egy világos meghatárózást mindegyik szenzor hoz és működési módhoz.

http://s9.ro/ew8


Csatolt kép - 17464168.pic(TÉMANYITÓ)
 PNI PG200 wireless riasztórendszer (üzenet: 1, Elektrotechnika)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0034699440002441 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail