Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9325615/6 Témák: 17799 Tagok: 109814 Legújabb tag: BePolar Online: (52/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 információ (üzenet: 97, Gazdaság)
 
 97. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-21 22:53:38 [1.] 

Végső bizonyíték: A Covid-19-et az új világrend bevezetésére tervezték
figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 96. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-14 18:10:44 [2.] 
korlátozások az egész világon egy csalás

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 95. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-14 10:37:12 [3.] 
Emberiség elleni bűnök


Manfred Dick
5 napja
A karantén az, amikor korlátozza a beteg emberek mozgását. A zsarnokság az, amikor korlátozza az egészséges emberek mozgását. A hülyeség az, amikor nem tud különbséget tenni.


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 94. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-07 09:16:22 [4.] 
Figyelmeztetést adott ki az OTP: minden banki ügyfél érintett lehet

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 93. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-04 22:09:54 [5.] 
Elon Musk és a PayPal Maffia sikerei

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 92. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-03 13:45:48 [6.] 
Pásztor a nyájhoz: MONDJÁTOK UTÁNAM: VÍRUSTAGADÓ!

tovább>>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 91. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-24 16:40:23 [7.] 
Az államok feletti hatalom háborúja az emberiség ellen.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 90. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-23 10:34:13 [8.] 
Covid-19

államok feletti hatalom terve a lakosság militarizált ellenőrzésére

2020. június 15-én már közreadta a Rockefeller Alapítvány a „National Covid-19 Testing Action Plan” nevű programját. Ebben megfogalmazza azt a stratégiát, hogy milyen lépéseket kell tenni a munkahelyek megnyitása és a közösségi élet újraindítása érdekében. Itt azonban nem egyszerűen egészségügyi intézkedésekről van szó, amit a terv elnevezése sugalmaz. Elkészítésében számos tekintélyes egyetem is részt vett, köztük a Harvard, a Yale, a John Hopkins és más neves intézmények. A szerzők egy hierarchikusan felépülő, erősen militarizált társadalmi modellt vázoltak fel.


A hierarchia csúcsán található a Pandemic Testing Board, PTB (Világjárvány Tesztelési Bizottság), amely ahhoz hasonló lenne, mint a második világháború alatt létrehozott War Production Board, azaz a Haditermelési Bizottság. A PTB-ben részt vennének az üzleti világ, a kormányzat és a tudományos élet felelős vezetői. A terv elolvasásából az is kiderül, hogy nem a közérdeket képviselő és alkotmányosan is felelősségre vonható kormányzat képviselői játszanák a vezető szerepet, hanem elsősorban a pénzügyi és a gazdasági szektor bizalmi emberei. A szervezett magánhatalom front-szervezete lenne a tervbe vett federális bizottság.

Ennek a felsőszintű tanácskozó testületnek a hatáskörébe tartozna a termelési és a szolgáltatási szektorra vonatkozó döntések meghozatala ahhoz hasonlóan, ahogyan az Egyesült Államok elnökét felhatalmazza a „Defense Production Act” (Védelmi Termelési Törvény) háború esetén. A Rockefeller Alapítvány által közreadott terv értelmében, kezdetben három millió amerikait tesztelnének COVID-19 diagnosztizálására hetente. Ez a szám hat hónapon belül heti harminc millióra növekedne. A cél, lehetővé tenni, hogy egy éven belül naponta lehessen harminc millió COVID-19 tesztet elvégezni. Valamennyi teszt elvégzéséért az állam piaci áron számítva, mintegy száz dollárt fizetne. Ehhez természetesen havonta több milliárd dollár közpénzre van szükség.

A Rockefeller Alapítvány és a vele együttműködő pénzügyi partner-szervezetek, segítenek létrehozni egy olyan hálózatot, amelyek garantálnák a hitel feltételeket és aláírnák a szállítókkal kötött szerződéseket. Ezek azok a nagyvállalatok, amelyek előállítják a gyógyszereket és az egészségügyi felszereléseket. Az Akcióterv szükségesnek tart felállítani egy „Pandemic Control Council” elnevezésű szervezetet, amely fel lenne jogosítva arra, hogy létrehozzon egy „Pandemic Response Corps” testületet, amely egy különleges erőszakszervezet lenne százezertől háromszáz ezerig terjedő résztvevővel. Ennek a kényszerítő erőnek a tagjait a Peace Corps és az Americorps önkénteseiből toboroznák. Ezt kiegészítenék a Nemzeti Gárda tagjaiból toborzott személyekkel is. A Pandemic Response Corps tagjai átlagosan évi negyvenezer dollár fizetést kapnának, ami 4-12 milliárd dollárral terhelné meg az állami költségvetést. A Járványra Válaszoló Testület fő feladata a lakosság feletti ellenőrzés katonai jellegű technikákkal, digitális nyomkövetéssel és azonosítási rendszerekkel, mind a munkahelyeken, mind az iskolarendszerben, valamint a lakókörzetekben, a közösségi helyeken és a közlekedési rendszer egészében. A Rockefeller Alapítvány stratégiai terve meg is jelöli, hogy elsősorban az Apple-el, a Google-al és a Facebook-al működnének együtt.

Kitér az Akcióterv arra, hogy milyen információkat gyűjtenének az egyes személyekről. Természetesen az egészségügyi állapotukra és a tevékenységi körükre vonatkozó adatokat gyűjtenék össze, de ezeket bizalmasan kezelnék, „amikor az lehetséges”. Ezeket az adatokat központilag összegyűjtve egy digitális platformon kezelnék és felügyeletüket a szövetségi állam és a privát vállalatok közösen végeznék. A Pandemic Control Council döntené el időről időre, hogy az Egyesült Államok mely régiójában kell elrendelni kijárási korlátozásokat és ezeknek a korlátozásoknak milyen hosszú ideig kell tartaniuk. A Rockefeller Alapítvány Akcióterve elsősorban az Egyesült Államok számára készült, de nyilvánvalóan a világ más államaira is alkalmaznák. Bármi is legyen a sorsa ennek az Akciótervnek, ha végrehajtanák, akár csak részlegesen is, az tovább központosítaná egy igen szűk hatalmi csoport számára a pénzügyi, gazdasági és politikai hatalmat. Egyértelműen az is kiderül, hogy a közérdeket és a közjót szolgáló közhatalom csak alárendelt szerepet játszana a felelősségre nem vonható szervezett-magánhatalom képviselőivel szemben.

A COVID-19 az államok feletti hatalom kísérlete a világkormányzás bevezetésére. A járvány az első szakaszában Kína elleni kereskedelmi háború volt. A Második szakaszában a pénzügyi összeomlás veszélyét túlszárnyalta a félelem és a pénzpiac manipulációja. A harmadik periódusban kerültek előtérbe a korlátozások, a házi fogságban tartás és a világgazdaság megbénítása.Az első fázis nemcsak a kereskedelmi kapcsolatok felbomlasztását eredményezte Kínával, de részben az exportra termelő ipari szektort is leállította. Mindehhez Kína ellenes faji jellegű kampányok is kapcsolódtak. A járvány második szakaszában kibontakozott egy globális pénzügyi válság, amely 2020 februárjában érte el csúcspontját, és a pénzpiacok és a tőzsdék részbeni összeomlását eredményezte. A kőolaj világpiaci árának a drasztikus csökkenése rekord méretű volt. Mindez azonban nem spontán történt. A bennfentes kereskedelem és a beavatottak előzetes tájékoztatása a szakemberek számára tetten érhető volt. A tőzsdék és a pénzpiacok összeomlásában kulcsszerepet játszottak a félelemkeltést végző médiumok. 2020 februárjában mintegy hatezer milliárd dollár értékű részvény és értékpapír árzuhanása következett be. Igen sok kisjövedelmű amerikai megtakarítása ment veszendőbe, de tömegesen került sor vállalati csődökre is. A nagy intézményi befektetők számára ez viszont lehetőséget biztosított, hogy fedezeti alapjaik segítségével mélyen az értékük alatt vásárolhassák fel a fizetésképtelenné vált vállalatokat. A harmadik szakasz 2020 márciusában kezdődött. Ennek a célja, hogy a tömeges korlátozások bevezetésével leállítsák a világgazdaságot és azt az előre megtervezett irányban alakítsák át. Az egyes államokban bevezetett korlátozások nem csak az adott ország gazdaságát bénították meg, de destabilizálták a világkereskedelmet, a nemzetközi közlekedést és a globális beruházási tevékenységet is. Világméretű stratégia indult be az egész emberiség ellen, amely elvezethet nagymértékű globális munkanélküliséghez és elszegényedéshez. Ahhoz, hogy ez a stratégia sikeres legyen, az irányítóknak el kellett érniük, hogy az emberek elhiggyék, minderre a korlátozásra szükség van az egészségügyi válság leküzdéséhez.

A politikusok és a pénzügyi oligarchia, köztük a „szupergazdag filantrópok” feladata, hogy végrehajtsák a világgazdaság globális újra strukturálását, amelyhez hozzá tartozik a gazdasági tevékenység világszintű befagyasztása. A demokrata pártiak Amerikában akadályozzák a gazdasági élet újraindítását, mert az nem szolgálja az elnökválasztási kampányban az ő érdekeiket. A „Big Money”-nak, Deep State-nek nevezett államok feletti hatalom ezért ambivalensen viszonyul a gazdasági élet újraindításához. A „Big Money” azt kívánta a politikusoktól, hogy ameddig lehet, tartsák az embereket karanténban, akadályozzák a mozgásukat és halasszák el a nemzetgazdaságok beindítását. Az emberek támogatását pedig a túldimenzionált félelemkampánnyal biztosítsák a maguk számára.

Az államok feletti hatalmat kiszolgáló politikusokat a nyájösztön is vezérli. Talán még ennél is rosszabb, hogy egyesek maguk is elhiszik azokat a hazugságokat, amelyeket az államok feletti hatalom és a tulajdonában álló tájékoztatás azért terjeszt, hogy a közvéleményt, a „nyájat”, meggyőzzék. Szomorú tény, hogy a hazugság tömeges méretekben már igazságnak számít, és amikor politikusok engedelmesen végrehajtják az államok feletti hatalom utasításait, már maguk is elhiszik a saját hazugságaikat.

Valójában nem járványról van szó, hanem egy megtervezett világméretű akcióról. Mike Pompeo, az Egyesült Államok külügyminisztere, elszólta magát, amikor kijelentette: a COVID-19 valójában egy élőben lefolytatott gyakorlat. Egy gondosan előkészített stratégia élőben való kipróbálására került sor. Szinte egyik része sem spontán vagy véletlen. A gazdasági visszaesés is meg volt tervezve. Részt vett a válság előkészítésében a Pentagon és a NATO vezetése, valamint a hírszerző szervezetek közössége. Nem csak Kína, Oroszország és Irán meggyöngítéséről van szó, de a vazallus Európai Unió gazdasági helyzetének a destabilizálásáról is.

Kibontakozóban van a globális kapitalizmusnak egy újabb szakasza. Az államok feletti hatalom a globális kormányzásnak egy olyan rendszerére tér át, ahol a pénzügyi érdekcsoportok, köztük a korporációként működő óriásalapítványok és a washingtoni agytrösztök, felügyelik a döntéshozatalt, mind az egyes országok szintjén, mind világszinten. Valamennyi nemzetállamot alá akarnak rendelni a globális kormányzást végző, informálisan működő világkormánynak.

A koronavírus járvány átalakítja a világgazdaság szerkezetét. Világszinten meggyöngíti a kis- és közepes méretű vállalatokat, korlátoz egész szektorokat a globális gazdaságból, beleértve a légiközlekedést, a turizmust, a kiskereskedelmet, a fogyasztási termékek gyártását, egészen addig, amíg csődbe nem mennek. Vannak geopolitikai célkitűzései is. A koronavírus járvány érinti az Amerika és a NATO által viselt közel-keleti háborúkat Szíriában, Irakban, Afganisztánban és Jemenben. De célkeresztben van Irán és Venezuela is.

Az elhúzódó korlátozások, a lakosság otthonmaradásra kényszerítése következtében az emberek nélkülözhetetlen erőforrásai elváltak a termelő folyamatoktól. Az értéket előállító reálgazdaságot sikeresen leállították hosszabb időre. Ez persze megbénította a gazdasági élet és a többi életfunkció normális reprodukcióját. Itt nem csak az olyan élethez szükséges javak előállításáról van szó, mint az élelem vagy az egészségügyi szolgáltatások, az iskolaügy, a lakhatás, de szó van a társadalmi viszonyok egészének, a politikai intézményeknek, a kulturális életnek és a nemzeti önazonosságnak is a reprodukciójáról. A világ népei megtapasztalhatták a világjárvány tetőzésekor, hogy nem csak a gazdasági élet bénult meg, de a társadalmi élet egész struktúrája, beleértve az állami intézményeket is. Kiderült, hogy az állami tevékenység privatizálását is meg akarja valósítani az államok feletti hatalom, amely szervezett magánhatalom.A főáramlatú tömegtájékoztatás kulcsintézményei, amelyek magántulajdonban vannak, nem számolnak be arról, hogy a szupergazdag pénzoligarchiák és a tulajdonukban lévő pénzrendszer intézményei egyre nyíltabban háborút viselnek az értékelőállító reálgazdaság ellen. Ebben a pénzügyi-gazdasági háborúban óriási előnyt jelent számukra az, hogy a magántulajdonukban lévő pénzrendszer hitelez mind az államoknak, mind a reálgazdaságban működő vállalatoknak. Ebből az is következik, hogy a „Big Money” oligarchái, akik természetesen a bankrendszernek is a tulajdonosai, a hitelezők, és az értékelőállító reálgazdaság szereplői pedig az adósok. Mindez lehetővé teszi a szupergazdag pénzoligarchák számára, hogy eltávolítsák az útból a kis- és közepes méretű vállalatokat. A megtervezett vírusjárvány segítségével azonban az államok feletti pénzhatalom sikerrel tudott megbénítani olyan világméretű cégeket is, amelyekhez tartoztak a legnagyobb légiközlekedési vállalatok, a nagy szálloda láncok, a hightech-laboratóriumok, a világszintű kereskedelmi hálózatok, az import-export cégek. Ezek most mind egy csapásra a csőd szélére jutottak.

Az államok feletti hatalmat gyakorló elit szabadulni akar a nemzetállamoktól és demokratikusan ellenőrzött intézményeitől. A nemzetgazdaságokat olyan nyílt gazdasági térséggé akarja átalakítani, amelyben a globális hatalmi elit érdekei a meghatározóak. A helyi háborúk, mind ezt a stratégiai célt szolgálták. Ez a helyzet annyiban változott, hogy 2020-ban már nem kell feltétlenül hadosztályokat küldeni az egyes országokba. Elég, ha a szervilis helyi kormányzatok leállítják a gazdasági életet egészségügyi és humanitárius okokra hivatkozva. Ezt a célt szolgálta korábban a „Responsibility to Protect” program, amikor közvetlen katonai beavatkozás nélkül számolták fel a nemzetállamok maradék önrendelkezését.

2020. júniusára már valóság lett, hogy a világgazdaság több mint a fele megbénult. Ez is arra utal, hogy itt egy világszinten érvényesülő birodalmi stratégiáról van szó. A globális elit a nemzetállamok privatizálásával a világgazdaság tulajdonosa akar lenni. Ezt előkészítette a nemzetállamok tudatosan megtervezett és végrehajtott eladósítása. A magántulajdonban lévő pénzrendszer legfőbb képviselői a Wall Street, a City of London, a katonai-ipari komplexum, a Big Pharma és a Big Oil. Ezt kiegészíti a magántulajdonban lévő tömegtájékoztatás és a digitális kommunikáció.

2020 szeptemberében úgy tűnik, hogy jelentkezett a járvány második hulláma. Ma már látható, hogy az új-koronavírus által okozott világjárvány valójában egy birodalmi stratégia az emberiség egésze feletti kontroll létrehozására. Ezt a stratégiát egy szupergazdag pénzoligarchia csoport hálózata irányítja. A globális kapitalizmus leszámol a nemzeti kapitalizmussal. A korlátlan önzésen alapuló talmudista rendszernek sikerült létrehoznia a világtörténelem legszélsőségesebb vagyoni és jövedelmi viszonyait. Ezt a helyzetet a globális hatalmi elit be akarja betonozni.Olyan egy központból irányított világrend van kialakulóban, amely valamennyi nemzetállam gazdaságát és a világon működő valamennyi vállalatot az ellenőrzése alá akar vonni. Ha ezt a folyamatot le akarjuk állítani, akkor meg kell ismerkednünk az államok feletti hatalom irányítóival, mert csak így tudunk ellenállni nekik. Beazonosításukhoz nincs szükség a szupergazdag oligarchák megnevezésére. Ők irányítják a szervezett magánhatalom struktúráit és hálózatait, felrúgva a nemzetközi jog kialakult normáit. Ezen az államok feletti hatalmon belül is szüntelen folyik a nagyobb befolyásért való küzdelem. Abban azonban közösek, hogy valamennyi olyan egy pólusú világrendet akar, amelyben korlátlanul érvényesülhet a önző magánérdek.

Sustainable Development nem lehetséges. Itt csak annyit jegyzünk meg, hogy a kamattal működő pénzrendszer kényszernövekedésre van ítélve. Földünk viszont egy véges rendszer, amelyben semmilyen alrendszer nem működhet végtelenül. A környezetszennyezésnek pedig a legfőbb okozója a hadiipar és termékeinek a „hasznosítása”, a ’jó kis háborúk’. A környezet-szennyeződés leállítását a hadi ipari komplexum tevékenységének a korlátozásával, illetve a leállításával kellene kezdeni, mert a hadiipar létezése a legnagyobb környezetszennyeződés.

Az Agenda 2021, amely az Agenda 2030 kiegészítőjének tekinthető, hivatalosan Davosban lesz meghirdetve 2021 januárjában. Ekkor teszi közzé a Világgazdasági Fórum The Great Reset című kiáltványát. Az itt meghirdetett világstratégia valójában 2020 januárjában kezdődött az új koronavírus világjárványnak a beindításával. Ezen a stratégián már több évtizede dolgoztak. Ennek az előkészítő munkának volt az egyik láthatóvá vált része a 2010-ben elkészült Rockefeller Report és a hozzá kapcsolható tanácskozás New York-ban 2019. október 18-án, amely az Event 201 elnevezést kapta.

ÖSSZEGZÉS

Századunkban a bűnöző liberalizmus jutott világuralomra. Ez a liberalizmus már nem a szabadságot védelmezi mindenki számára, hanem a szabadsággal való visszaélés korlátlan szabadságát biztosítja a privilegizáltaknak. A degenerálódott liberalizmus segítségével a Globális Hatalmi Elit be akarja betonozni az általa létrehozott egypólusú világrendet.
Ehhez tartozik a középosztály, az európai nemzetállamok felszámolása és a kevert-fajú európai népesség mesterséges létrehozása. A talmudista államok feletti világbirodalom stratégiájának a része a megtervezett migráns-invázió, a klímahisztéria, a koronavírus-járvány, a Black Lives Matter anarchia és az Antifa terrorizmus. A cél világméretű káosz előidézése, hogy a globális nagytakarítás után a globális elit megszilárdíthassa a megfélemlített emberiség feletti uralmát. Az államok feletti hatalom olyan egypólusú világrendszert akar univerzális kényszer-kultúrával stabilizálni, amelyben az erős büntetlenül elkövethet mindent a gyengébbel szemben. A nemzeti kultúrájukhoz és identitásukhoz ragaszkodó népeknek ezért most fel kell állniuk és meg kell tagadniuk, hogy felvegyék ezt az univerzális szellemi kényszerzubbonyt.

Dr. Drábik János


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2020-09-23 10:39:28]
 89. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-14 14:30:36 [9.] 
Teljes Újraindítás (Great Reset)

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 88. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-05 20:16:41 [10.] 
A gazdasági karantén megfojtja a világot - Vezér-Szörényi László Jakab István

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 87. Topi-50  |   Válasz erre2020-08-26 22:46:18 [11.] 
Most jön a feketeleves! - Mi lesz velünk? - 7. rész

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 86. Topi-50  |   Válasz erre2020-08-03 22:10:12 [12.] 
Feltétlenül hallgasd meg, mert ez a jövőd. (ha nem teszel ellene)

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 85. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-23 22:46:53 [13.] 
ÉBRESZTŐ | A KRÍZIS FOLYTATÓDIK | Isteni Erőnk

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 84. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-13 15:07:02 [14.] 
Csalás és ámítás

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 83. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-12 22:02:21 [15.] 
Valami baj van a világgal

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 82. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-09 21:57:12 [16.] 
Mire megy ki a jelenlegi világméretű játszma? - Szedlacsik Miklós mester coach

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 81. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-05 17:30:56 [17.] 
🇭🇺Ki b. át kit?🧐 vagy mindenki kizárólag minket

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 80. Topi-50  |   Válasz erre2020-07-02 21:21:39 [18.] 
Elhallgatott történelem - A Globális Elit megfélemlíti az emberséget?

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 79. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-30 11:50:53 [19.] 
http://kimondottigazsagok.com/a-vatikan-szovivoje-az-uj-vilagrendrol-es-6-milliard-ember-eltunteteserol-beszelt-ijeszto-elszolasok/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 78. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-27 20:29:24 [20.] 
SZ.W.K: NAGYON FONTOS TÁJÉKOZTATÁS AZ EMBEREK TÖMEGEINEK MIELŐBBI
FELÉBREDÉSÉRE!!!
ERNST WOLF TŐZSDESZAKÉRTŐ TEGNAPELŐTTI GONDOLATAI!


- A jelenlegi kiemelkedő és legfontosabb tulajdonsága a helyzetnek az
a történelmileg egyedül álló gazdasági és hatalomkoncentráció, amilyen
alatt még soha nem éltünk az emberiség teljes történelme során.
Mivel ma rengeteg pénznek a ráfordítása által kontrollált társadalmi
rendszerben vagyunk számon tartva, mindez azt jelenti, hogy
rendkívülien kevés de a gonosz által velejéig megszállott ember tart
bennünket ellenőrzése alatt. Ezek az erők az elmúlt hónapokban eddig
még nem látott történelmi és gazdasági szerephez jutottak bizonyos
dolgok széles körű felhasználása terén, valamint az általuk okozott
financiális katasztrófa helyzet látszat megoldására a korona vírus
álljárvány sokkját vetették be gazdasági mulasztásaik
következményeinek ideig-óráig való elhalasztására, elkendőzésére.
Napjainkra történelmi távlatokban nézve is ők a -díp-sztét- vagyis a
mély állam vagy háttérhatalom csekélyke létszámú tagjai a
legerősebbek. Viszont!
Korunk pénzügyi problémáit vagyis a globális adósságot exponenciálisan
a legmagasabbra egészen az egekig ők szorították fel!
A leggyorsabban növekvő adósságteher a kormányoktól és a központi
bankoktól a zárolásig bezárólag alkalmat adtak az úgynevezett mentési
kampányokra és a korona segélycsomagokra.
Csak egy példa a három-négy német cégre Opel, Volkswagen, BMW és a
Daimler. Az elmúlt tíz évben több mint 230 milliárd eurót nyertek,
ellenben ugyanakkor csupán 50 milliárd euró jutott a kis és
középvállalkozásoknak, vagyis nekik csak alamizsnát adtak, és
folytatják az összes lehetséges megszorító követelményt a kis
üzemeknél, üzleteknél: bonyolult követelményrendszerekkel és sok
esetben végleg lehetetlenné is tehetik azok működését. Amit tudnod
kell hogy mi feltételezhető: abból a bizonyos 50 milliárdból sem a
munkavállalók, sem a kis autóipari vállalatok alkalmazottai nem fognak
profitálni. Mi lesz a pénz milliárdokkal? Jelenleg a központi
bankoknál nullán vagy csaknem nulla szinten kerülnek majd be, és
valószínűleg pontosan ugyanazt csinálják majd velük mint eddig. A
fennmaradó javak odakerülnek majd a fő pénzügyi spekuláns
befektetőkhöz. Az összeg a nemzetközi pénzügyekben lesz realizálva
értékpapírokban, azaz szárazföldi kaszinóként, és így ez még tovább
fokozhatja majd a globális spekulációt ami a tulajdonképpeni
világválságot jelenti!
Különösen a nagy öt - vagyis a Microsoft, Apple, Google, Amazon és a
Facebook jön majd számításba. Ezek az utóbbi években hatalmas szerepet
játszottak a káros financiális robbanásban, hanyatlásban.
A pénzügyi piacok mind az öt nagy cég esetében az adó elkerülésében
részesülhetnek a hatalmas részvény-visszavásárlásokból, a
menedzsmentjük hathatós és rafinált közreműködésével, melyeket a
dereguláció révén korrupt módon szintén megengedtek nekik. Ez az öt
cég vezeti a pénzügyi piacokat szerte a világon, és hatalmas kétes
összeköttetéseik segítségével. ráadásul még részesülnek is - úgy mint
senki más - a válság jogtalan következményeiből.
- Sikereik kétes területei a következők voltak!
- Online kereskedelem
- Otthoni iroda számítógépes hálózaton keresztül
- Internetes konferenciák
- Otthoni iskolai oktatás hálózati rendszerben
- Internetes postai megrendelő cégek
Állítólag ez a jövő lesz a legtisztább. Az online postai megrendelő
cég az állítólagos járványok keretén belül megmutatta a válságok
nyereségteremtő menetét és erejét.
A hónapok során 175 000 új alkalmazottat és résztulajdonost vett fel!
Jeff Bezos személyes vagyonát ebben az évben egyedül öt hónapon belül
45 milliárd dollárról közel 160 milliárdra növelte a kijárási tilalom
következtében a webshopjaiból származó jövedelmeiből. Ő - vagyis az
Amazon vezérigazgatója - lett talán a világ leggazdagabb embere.
Tehát milliárd dolláros növekedést tapasztalhattunk, mind a vállalatok
e digitális pénzügyi szektor pénzügyi ereje miatt, valamint a
technológiai hatalom és a személyes kapcsolataik szerepelnek mindebben
azért, hogy fokozatosan alávessék az egész világot és az embereket,
hogy egyre jobban elválasszák és így elidegenítsék egymástól őket. Ez
az állítólagos járvány nekik a globális pénzügyi rendszer szereplőinek
nagyon-nagyon hasznos volt 2007-ben és 2008-ban is.
A kormányok és a központi bankok beavatkozása révén a várható
összeomlás előtt megtakarított, majd magasabb és egyre több pénzzel
felhígított valamint a jegybanki kamatcsökkentések mesterséges életben
tartásával ezt a kurzust gazdaságpolitikát azonban nem lehetett
tartósan fenntartani. Ezt bizony újra és újra meg kellett ismételni!
A felelősök 2018-tól a rendszer összeomlását megelőzendő mindent
megpróbáltak. Leértékelési akciókat próbáltak bevetni valamint
részletfizetési kamatokkal felkelteni a vásárlókedvet, de ezzel a
kezdeményezésükkel 2018 végére mégis kudarcot vallottak.
Abban az időben a világ minden részén a tőzsdék zuhanni kezdtek, és az
így működő rendszer erősen megrázta és befolyásolta a központi bankok
üzletpolitikájának irányát.
Az újra megváltozott és visszatértek az előző évek expanzív monetáris
politikájához. No de ez nem más volt mint beismerése annak, hogy nincs
visszatérés a normál pénzügyekhez. A rendszer még működhetett 2009.
szeptember tizedikén, akkor még az amerikai pénzügyi rendszerben a
központi bank csak jelentős megújulást tapasztalt valamint
százmilliárd dollár injekcióval tudta tartani a dolgot. Ezután az év
fordulóján már észrevehetővé vált a recesszió.
2009 vége felé. 2020-ra azonban már egyre világosabbá válik, hogy a
hagyományos eszközökkel nem működhet a rendszer. Azután érkeztek az
első hírek hogy 2020 január-februárjában pandémia van Kínában és így
világossá vált, hogy a járvány más országokban is elterjedt február
végére. Az első olyan jelentős események Európában, minthogy a genfi
autószalon törlése került, mindezek ellenére megvan az hogy koch
robert intézi a világjárvány veszélyét így február 28.-án a
németországi népesség alacsony vagy közepes szintjén is.
Akkor az olajárak kilencedik bukása révén jött létre a márciusi óriási
tőzsdei összeomlás, ahol az árak ugyanolyan gyorsan estek és március
17.-ére soha nem volt pusztító hatásúak lettek.
Ez az ütközés világossá vált, majd az rk ii lelépte a kormányt és a
lakosság kockázata úgy tűnik mintha semmilyen szempontból nem lenne
létfontosságú, majd március 26.-án a kockázati csoportok nagyon
magasak lettek. Érdekes ebben az összefüggésben az is, hogy a
készletek visszaestek, bár ennek oka az olajárak esése is lehetett és
mielőtt a helyben előforduló eseményt általában koronás összeomlásnak
nevezték. Az még érdekesebb lett, hogy mind a tőzsdei összeomlás, mind
az azt követő események és a piacok gyors helyreállítását, a
támogatási csomagok tették lehetővé. Több milliárd van az ultravilág
zsebében akik azt három szakaszban mossák tisztára.
- Először az első árakkal való fogadással majd a mentőalapok
csökkentésével, majd az ennek a mentési pénznek a felhasználása a
pénzügyi piacokon és így keletkezett a következő fellendülés, ameddig
az usa magazin az USA-ban számolt be a milliárdosok vagyonát ilyen
módon 23 napon belül, 282-nél milliárd dollár növekedett, ami a
leggyorsabb volt.
- Tehát a növekedés akkor érhető el, amikor megszületik a szövetség a
pénzügyi ultravilág, a politikai elit, és a médiabirodalom között,
majd vezényszóra megkezdődik a nyilvánosság ijesztgetése a
járványveszéllyel !!!
Az ultra gazdagok zavartalanul koncentrálhattak az övéikre vagyis
vagyonaik gyarapítására az egész emberiség iszonyatos kárára.
Egyébként a hatalmas ingatlan vagyon tovább növekszik és a társadalmi
egyenlőtlenség fogja ultra gazdagékat a világ csúcsára vezetni. Ez a
hirtelen kifosztás még nem ért véget és valószínűleg az amit több nap
és hete átélünk nem más mint a következő pénzügyi és társadalom elleni
rajtaütésre való felkészülés. A gazdasági és financiális
földcsuszamlás jelenleg a nyilvános beszélgetés egyik fő témája, és ez
az a bizonyos második hullám! Ezúttal is félve kell megérteni a
gazdasági és pénzügyi villanást, hiszen ez mérgesíti majd el az emberi
kapcsolatokat.
A világjárvány hátterében lelki szemeim előtt a szándékosan
létrehozott tételek lejáratának következményei: a kis és közepes
méretű vállalatok tömeges elbocsátásának lavinája! Az ultra gazdag
társaságok megteszik ezt az elkövetkező hetekben, és hónapokban. A
hitelek kifizethetetlenné válnak. Hiányok és gyorsan növekvő
magáncsődök ütik fel a fejüket. Az élelmiszer ágazat felvásárlási árai
csökkennek majd és ugyanakkor a fogyasztói árak hihetetlenül
megemelkednek majd. A termelési ágazat ingatlanszektoraiban, különös
tekintettel a kereskedelmi ingatlanokra újabb hatalmas visszaesést
tapasztalhatunk majd és a tőzsdén emellett a hatalmas adóveszteségek
miatt ez a hullám lesz a jellemző.
A közszolgálati szférákban tömeges elbocsátások lesznek és ehhez
csatlakoztatják majd a vas-kemény megszorító programokat is amiket
keserűen tapasztal majd meg a mindenkori hatalomhoz ragaszkodó
gumigerincű és lakájlelkű nomenklatúra állomány.
Politikusék megpróbálják majd kompenzálni az állami költségvetések
hibáit, természetesen mindhiába.
Előttünk egy szuper-pénzügyi, pénzügyi és gazdasági összeomlás rémképe.
A társadalmi szökőár számszaki követése, kimutatásai jelenleg nem
mutatják be annak mértékét, mert az szinte beláthatatlan.
A központi bankok ezzel egyre erőteljesebben szembesülnek majd, mert
nagyrészt hiányzott belőlük az őszinte nyilvánosság az eddigi
tevékenységükből.

- Tegyük egyértelművé hát minden kétkedő számára, hogy itt az ideje
egy új és emberközpontúbb rendszer bevezetésének, ami nem haszonelvű
alapokat szolgál, hanem humánus és demokratikus értékeken alapszik.
A cél nem a társadalmi árok elmélyítése, hanem inkább legyőzni és
betemetni az árkokat, és a gyengéknek és betegeknek nyújtott
engedmények adják majd meg a humánusabb irányvonalat.

- Magától értetődik, hogy mindannyian folytatjuk tovább a harcot egy
igazságos társadalmi és emberi rendszer eléréséért, és rámutatunk
gyermekeinknek és unokáinknak arra az irányra, mely őket egy különb és
emberibb jövőbéli világba vezetik.

- A digitális pénzügyi börtön úgy néz ki, mint aki meg akarna győzni
bennünket a jelenlegi háttér-hatalom igazáról. Ne higgyünk nékik!
Sok Köszönet! (taps)

Ernst Wolff beszéde nyomán lejegyezte - Mindszenti Öcsi

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 77. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-20 20:01:15 [21.] 
Üzenjük a most rabosított mentőknek: veletek vagyunk.

Mindenekelőtt sietek leszögezni: minden szolidaritásom és együttérzésem a rabosított mentőké. Felháborítónak, méltánytalannak és tűrhetetlennek gondolom, ami most velük történik. És ennek ellenkezőjéről semmi sem fog meggyőzni. Hogy miért? Azért, mert a családom tele van egészségügyi dolgozókkal, aktívakkal és már nyugdíjasokkal. Így ismerem a vonatkozó történeteket. Vittek már be feleségemhez éjszakai ügyeletben cigány öregasszonyt szívpanaszokkal, mögötte jött az egész pereputty, és az volt az első mondatuk, hogy „ha a mama meghal, utána döglesz te is!”.
https://magyarnemzet.hu/ahelyzet/rabositva-8269224/

Hozzászólás:"Ne tegyünk úgy a magyar mentősökkel, mint az amerikai antifák a rendőrökkel"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 76. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-05 22:20:29 [22.] 
Villás Béla - Lépjünk együtt 2020.06.04.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 75. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-05 16:26:58 [23.] 
Aki ezt a japán videót az alatta lévő felirattal YouTube-ra feltette, az nagyon nagy megtévesztésben tartja azon nemzettestvéreinket, akik mindent elhisznek és beszopnak csont nélkül, mert nem értenek „külföldiül”. A japán parlamentben elhangzott szavaknak semmi, de semmi köze nincs a magyarokhoz, de még Trianonhoz se!!!

A csevej többek között arról folyik, hogy milyen intézkedéseket tettek a korona vírus megakadályozására és azokra milyen intézkedéseket tettek vagy éppen nem tettek és hogy ezzel összefüggésben milyen elvárasaik vannak a japán honatyáknak. Szóval óriási nagy terelgetése folyik a magyar lelkeknek, ezért elnézését és bocsánatot kérek mindenkitől, mert én egyáltalán nem tudok japánul, de az eredeti szöveg tartalmáról most tájékoztattak.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 74. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-05 14:31:16 [24.] 
A japán parlamentben Trianonról!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 73. Topi-50  |   Válasz erre2020-06-01 23:01:10 [25.] 
Trianonról - nem szokványosan, az ár ellen.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 információ (üzenet: 97, Gazdaság)
 
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.016002893447876 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail