Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9365491/52 Témák: 17961 Tagok: 110458 Legújabb tag: Szagab79 Online: (64/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 7 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 információ (üzenet: 152, Gazdaság)
 
 127. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-24 23:55:43 [26.] 
Mesterséges intelligencia - Evolúció, vagy az emberiség vége?

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 126. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-23 20:20:34 [27.] 
A vakcina igazi veszélyére figyelmeztet a neves oltásfejlesztő

2021. március 18.Pillanatnyilag mindegy, hogy oltáspárti vagy, vagy pedig oltásellenes, ez most a tudományról szól, és az emberiség sorsáról.

Geert Vanden Bossche, egy világszerte elismert oltásszakértő és oltásfejlesztő, aki Bill Gates alapítványánál is dolgozott, nem törődve a karrierjével, most arra figyelmeztet, hogy a vakcina hatására az oltottak a mutánsok veszélyes, szupertörzseit tenyészthetik ki magukban, amik immunisak bármilyen védőoltással szemben. amit aztán továbbadnak, ezzel veszélyeztetve az egész emberi fajt.

Ha a világ nem hagyja abba a tömegek beoltását, akkor halálos járvány keletkezhet pusztító következményekkel, amit maga az oltás idézett elő.

Összefoglaló egy Geert Vanden Bossche-val folytatott beszélgetésből:

Ezt az oltást nem lenne szabad járvány idején adni. Nem véd a fertőzéstől. Sajnos nem látunk az orrunknál tovább. Csak az számít, hogy a betegnek ne kelljen kórházba kerülnie. De közben nem figyelünk arra, hogy a vírus ki tud menekülni az immunrendszerünk elől, és ez nagyon veszélyes dolog. A vírus 10 óra alatt tud mutálódni. A szuboptimális immunválasz körülményei között a vírus megerősödik, Ahhoz hasonlítja, mint amikor az antibiotikum hatására egy szuperellenálló kórokozó jön létre. Az oltással a testünk egy olyan mutánsokat gyártó üzemmé alakul, amik sokkal veszélyesebbek, mint az eredeti vírus volt.

Mi zajlik azokban az emberekben, akik nagyon enyhe tünetekkel vagy tünet nélkül lesznek túl a víruson? Nem az antitestek, mert azok csak később keletkeznek. Ezek az emberek el tudják pusztítani azokat a sejteket, amiket a vírus megtámadott, méghozzá az immunrendszer részét képező természetes ölősejtekkel.

Úgy megyünk háborúba, hogy nem ismerjük az ellenséget, és azt sem, hogy hogyan működik a fegyverünk.

Elmulasztottuk, hogy összerakjuk a kirakó mozaikdarabkáit.

Az immunizáció olyan, mintha egy új programot telepítenél a számítógépre.

A saját, nem specifikus antitestjeink széles skálán dolgoznak, jöhet akármelyik vírusváltozat, megvédenek tőle.

A vakcina hatására keletkező antitestek másmilyenek. Ezek tartósan veled maradnak. Ezek viszont specifikus antitestek, amik csak egy bizonyos vírusra reagálnak. Más fajta vírusra nem tudnak reagálni.

A vakcina indukálta antitestek robosztusabbak és felülkerekednek a szervezet saját természetes antitestjein, és soha többet nem hagyják őket érvényesülni, így a szervezet a variánsokkal szemben védtelen lesz.

Aki oltat, az nagy bajba kerül, mert tönkreteszi a saját, természetes immunrendszerét.

Amikor az oltásokat görényeken tesztelték, a görények nagyon súlyos reakciót mutattak, amikor az oltás után kitették őket egy koronavírus fertőzésnek.

A vakcina nagyon súlyos globális problémát jelent, mert egyre fertőzőbbé és halálosabbá alakítja a vírust. Aminek a vége az lesz, hogy a vírus már olyan fertőző, hogy nem lehet megállítani.

Ez már most is zajlik. Az oltással a személyt tünet nélküli hordozóvá alakítjuk, aki ontja a vírust. Már most közel járunk a vakcinarezisztenciához.

Az oltással elveszted az immunrendszered legértékesebb részét, a veled született immunrendszert, mert ezt nem hagyja érvényesülni a vakcina által kiváltott antitest. Ez a hatás tartós marad, és minden védelmet elvesztesz bármely vírusvariánssal szemben. Vagyis a saját immunrendszered lenullázódik.

Ezt az oltást nem lenne szabad járvány közben használni. Mert megfizetjük az árát. Természetes járványoknál nem találkozunk egyre erősebb vírustörzsek megjelenésével. A helyzet már kezelhetetlen. Mi magunk mutáljuk a vírust az oltással.

A tudós elit csak úgy nézi a vírus hullámait, mintha az árfolyamokat nézné a tőzsdén. Abszolút nincsenek képben, ami nagyon ijesztő. Pillanatnyilag mindegy, hogy oltáspárti vagy, vagy pedig oltásellenes, ez most a tudományról szól, és az emberiség sorsáról.

Ne vesztegessük most az időnket azzal, hogy egymást kritizáljuk. Érzelmileg érint mindnyájunkat, mert a gyerekeinkről, a családunkról van szó.

"Én most mindent egy lapra teszek fel, mert elvégeztem a házi feladatomat; ez részemről erkölcsi kötelesség" - mondja Geert Vanden Bossche.

Ne feledjük: ő a világ egy szakmailag igen magas rangú vírusszakértője. Bátor ember, Isten óvja!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 125. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-10 09:34:42 [28.] 
Világ járvány

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 124. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-07 00:12:42 [29.] 
Bevezetés az Információ-elméletbe:III. Világháború, Cecília, Belga Maszkbukta, Rendőrök, Katonák 35.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 123. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-02 21:08:46 [30.] 
Koronavírus – Rövid szakmaiatlan kalauz

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 122. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-01 23:04:11 [31.] 
Star Trek és az operatív törzs avagy Az őrület a legvégső határ

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 121. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-21 20:52:39 [32.] 
Tudatos népességcsökkentés folyik, vagy nem? - Dr. Drábik János, Jakab István

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 120. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-13 11:23:21 [33.] 
Gyönyörű szép világ

AZ UTOLSÓ HULLÁM - 20210205 INFO BUBBLE 2 LIVESTREAM

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 119. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-12 06:53:56 [34.] 

A megtervezett káosz-3. rész

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 118. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-09 19:11:12 [35.] 
"Ha ezek mind ugyanazt mondják"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 117. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-09 15:10:34 [36.] 
Az "Új Norma" teljes dokumentumfilm magyarul - Nem hinnéd el, milyen folyamatok zajlanak a háttérben

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 116. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-07 20:59:19 [37.] 
Így hajtották végre a világjárványt

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 115. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-06 23:04:05 [38.] 
A Deep State politikai maffia is?

Sajnos igen. Láthattuk ezt most az amerikai választások kapcsán, de az egyre inkább terjedő és hatalmassá növekedő rettegés-kultusz általánossá válásán is, amely úgy szétterjedt az egész világon, hogy vírus ide, vagy vírus oda, soha nem gondolhattuk volna, hogy ennyire képes lesz befolyásolni az emberiségnek még a legjózanabbul gondolkodó népeit is. NEEM?


A Mély Állam nevű politikai maffia ugyanis nem a háttérben meghúzódó bank-politikusokból és véleménydiktatúrát kifejlesztőkből áll csak, hanem van neki lobbistája az egyszerű emberek között is. Ráadásul azok között sokan, nincsenek ezzel tisztában. S a rettegés-kultusz sem mai eredetű. A mai vírus-rettegés előtti legutolsó jelentős kultusz a holokauszt volt, amivel egy teljesen szerencsétlen népet – kiket épp a spekuláns másságuk, a szokatlan öltözetük és viselkedésük, valamint vallási kiválasztottságuk okán nem szerettek azok, akik közé valahogy odakeveredtek –, szóval ezt a népet, tették meg saját vezetői kísérleti nyúlnak. S mivel nem engedték nekik, hogy feldolgozzák a tragédiát, amit pedig minden más nép igyekezett volna feldolgozni, ők rettegésben élték meg, és élik még ma is. Ez egy olyan nagy kegyetlenség, amit egyetlen nép sem tudna tartósan, soká elviselni: normális reakciókkal. (Vegyük észre, hogy a világállam így működik!)

Ma azonban a rettegést az egész emberiségre kiterjesztve, mindannyian kísérleti nyulakká váltunk. Az elmúlt években már számos ilyen, mesterségesen rettegést okozó vírus-pánik jelent meg a földön, ám azok csak kísérletek voltak, s elhaltak. Viszont az „állandósult rettegéstudatot” egy éve elkezdték belénk ültetni. S úgy néz ki, hogy sajnos ezt sikerrel végezték el azok, akik a magát sokáig letagadó háttérhatalom pénzpórázán élnek úgy, hogy talán nem is tudnak róla, mert az öncenzúra oly annyira beléjük épült, hogy már szinte természetesnek érzik azt. Sőt talán a legjobb szándékkal ültetik el bennünk a hazugságot? Nagy kérdés az, hogy mi el tudjuk-e majd viselni ezt normális reakciókkal, nem belebetegedve?

Persze tudom, hogy a rettegők azonnal visítani kezdenek, hogy: Ne nyomd az összeesküvés elmélet szövegeit! Pedig ez nagyon nem elmélet, hanem kőkemény gyakorlat. Vagy talán Szeged baloldali polgármestere is a hamis összeesküvés elméletet adta ki magából akkor, amikor 2017-ben világosan mondta ki ezt: „A politikai maffia behálózta a demokratikus ellenzéket, köztük az MSZP-t is.” Mindez nem vicces és főleg nem veszélytelen a jövőnkre nézve. Botka ugyanis ráérzett valamire. Nevezetesen a Deep State hazai nyúlványaira, vagyis arra, hogy létezik egy másik világ a mélyben, amely láthatatlanul földalatti, ahol az olyan hatalmak, mint például a globalista menetrendhez hű különféle kormányok titkosszolgálatai, ütköznek a kormányok más hatalmaival, amelyek ellenzik és ellenezték ezt a menetrendet. Amely egyértelműen a köznép ellenére működik, s ami nagyon erősen köthető ahhoz a Gyurcsányhoz, akit a Fidesz futni hagyott!

Ám nem csak erre érzett rá a rövid ideig miniszterelnök jelölt Botka, hanem arra is, hogy ezzel az erővel szemben nincs esélye. Le is mondott gyorsan, s visszatért Szegedre, sőt el is adta a budapesti lakását. Igaz, most épp azzal van elfoglalva, hogy miképpen tud „pénzt csinálni” a város egyik piacának megszüntetésével. Sajnos nagyon olyan érzésem van, hogy Orbán Viktor erre a felismerésre már sokkal hamarabb ráébredt, valószínűleg már a 2002-es választások alkalmával.

Nézzünk csak rá egy kicsit arra, hogy ez az önmagát folyamatosan letagadó háttérhatalomnak, milyen intézményei és szervezettsége van! Javaslom, hogy inkább olvassátok el Daniel Estulin 2005-ben megjelent könyvét, aminek a címe: A Bilderberg csoport igaz története. (The True Story of the Bilderberg Group) Ez a könyv ugyanis bevezet minket abba a sokáig burkolt világba, ahol a világ „legerősebbjeinek” éves találkozójának rejtelmes világába. Ahol az USA elnök, az európai miniszterelnökök, politikai és gazdasági főszakértők, szabadkőműves uralkodók és a világ leggazdagabb vezérigazgatói gyűlnek össze, már 1954 óta. (Ez olyan világbirodalmi stratégia lehet, mely „állam az államban” rendszer)

Persze érdemes a szerző másik nagyhatású könyvét is elolvasni, amely már a Tavistock Intézetről szól, ami az angliai Sussex-ben található és egy nonprofit jótékonysági szervezetként írja le magát úgy, hogy a társadalommérnöki és az kisemberek agyfertőző tevékenységét teljesen letagadja. Természetesen nem vagyok összeesküvés-szakértő, de azt nagyon is érzem, hogy az agyfertőzésnek tömeges volta nem csak képzelgés, vagy bugyuta elméletecske, hanem nagyon is gyakorlati valóság, épp úgy mint a bennünket egyre inkább fenyegető (agy)vírus!

S ha már javaslatokat tettem az önképzésre, akkor két filmet is ajánlok önöknek! A "Mátrix" című film metaforája, amely pontosan megmutatja, hogy a földalatti világ dinamikája miért elkerülhetetlenül befolyásolja és szabályozza a felszíni világnak a külön nekünk legyártott valóságát. S a „Mad Max” sorozat pedig a várható lehetőségeket vetíti előre, amelyek bekövetkezése esetén fontos lenne az önszerveződő helyi közösségek rendszere. Persze nem akarok senkit riogatni, hiszen pontosan ezt teszik velünk a Mély Állam véleménydiktátorai, viszont jó lenne, ha a magyarság fel is készülne a legszélsőségesebb helyzetekre is, mert akkor nem ér bennünket váratlanul semmi! Vagy ahogy Oláh Zoli barátunk írja: a Helyi Együttműködés Rendszere (HER) olyan alap, amire jövőt lehet építeni!

A szerző közjogász és önkéntes Nemzetegyesítő


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 114. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-06 05:41:57 [39.] 
Az új világ kapuja, és amit ma még megtehetsz

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 113. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-23 08:26:34 [40.] 
Tájékoztató a bankok, „kormányok” és a vállalatok felszámolásáról

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 112. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-22 22:03:19 [41.] 
Először a hadsereget és a belügyiseket irtják

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 111. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-11 20:28:13 [42.] 
https://www.bitchute.com/video/KdBzSv4YCmAL/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 110. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-11 09:06:07 [43.] 


Jön a vakcinaútlevél

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 109. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-05 08:01:16 [44.] 
https://www.sacrahungarorum.com/nyilt-level-a-vilag-legmagasabb-szintu-vezetoihez/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 108. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-05 00:10:55 [45.] 
AZ ÍR KORMÁNY ELISMERI: A COVID-19 NEM LÉTEZIK


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 107. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-02 07:58:52 [46.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 106. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-31 10:26:29 [47.] 


https://youtu.be/NreRzTCR1lEfigyelemre méltó írások:
példaképünk..
 105. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-30 10:08:57 [48.] 
Fall of the Cabal magyar teljes film - A Cabal Bukása, a Háttérhatalom Bukása

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 104. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-17 22:11:50 [49.] 
Bill Gates, az "oltások évtizede" és a transzhumanista mozgalom

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 103. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-12 08:39:39 [50.] 
Az 5G sugárzás tényleg koronavírust hozhat létre az emberi szervezetben!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 információ (üzenet: 152, Gazdaság)
 
    / 7 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0140700340271 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail