Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9369131/1 Témák: 17982 Tagok: 110538 Legújabb tag: calebmable8545 Online: (30/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Hallgasson popzenét az online rádióban (üzenet: 2, Zene)
 
 2. Arielty  |   Válasz erre2021-08-27 05:20:08 [1.] 
Azok az online rádióállomások, amelyek nem fizetnek radio https://radiofrench.fr/ hallgatni, szintén szenvednek a következetes programozási tartalom hiányától. Az a lehetőség, hogy ingyenes rádióállomásokon sok órányi programozást kínálhat, a hallgatókat véletlenszerűen ráhangolhatja az állomásra. Ezen kívül sok hallgató panaszkodik, hogy az ingyenesen reklámozott ingyenes rádióállomások gyakran pénzbe kerülnek. Néhány ingyenes online rádióadó hirdetéseket tartalmaz.
 1. Arielty  |   Válasz erre2021-08-26 11:58:10 [2.] 
Az internetes rádió egy nagy sebességű digitális audio streaming média, amelyet az interneten keresztül továbbítanak. Az interneten keresztüli internetes rádióadást népiesen internetes streamingnek nevezik, mivel nem széles körben sugározzák a hagyományos rádiócsatornákon. Az internetes streaminghez használt formátum a tényleges audio formátum. Ha online Internet rádiót szeretne hallgatni, akkor le kell töltenie egy megfelelő konvertert az operációs rendszeréhez, hogy hallhassa a hangot.

Az online rádióadások közvetítésének hallgatása számos előnnyel jár. Bár a hangminőség kevés lehet, ha online rádióállomásokat hallgat a személyi számítógépén, szemben a jármű sztereóval, az élő közvetítés sokkal tisztább és jobban hallható, mint a hagyományos tömörített zenei fájlok. Ezenkívül kevesebb háttérzaj hallatszik más háttérhangokból, például forgalomból vagy irodai hangokból. Az online streaming rádiónak azonban van néhány hátránya is. Különösen, ha az online rádióállomás programja csak néhány percre van, akkor lehet, hogy nem szeretné letölteni a fájlt a számítógépére, hogy hallhassa.
(TÉMANYITÓ)
 Hallgasson popzenét az online rádióban (üzenet: 2, Zene)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0041499137878418 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail