Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9368353/0 Témák: 17975 Tagok: 110512 Legújabb tag: nagybalfasz_b Online: (81/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Zene a rádióban - Payola és egy új rádióhullám (üzenet: 2, Zene)
 
 2. Joikalw  |   Válasz erre2021-09-01 14:41:43 [1.] 
Próbálja ki itt: https://radioonlineluisteren.nl/
[előzmény: (1) Joikalw, 2021-08-31 05:26:28]
 1. Joikalw  |   Válasz erre2021-08-31 05:26:28 [2.] 
A zenei rádió egy régi rádióformátum, ahol általában a zene a fő műsorszóró program. Amikor a televízió felváltotta a régi rádió drámai hangvételét, a zenei formátum gyorsan uralkodóvá vált több országban. Maradnak a klasszikus zenei műsorok, gyakran az országos rádióban. A legtöbb zenei rádióállomás mélyreható zenei gyűjteményekkel és on-air zenei elemzésekkel rendelkezik.

Manapság sokan hallgatnak zenét a rádióban, és ez sok zenei csatorna közönségét növelte. Az on-air zene országonként, westernen, jazzen, rockon, klasszikuson, világon és más zenei műfajokban eltérő. A legtöbb rádiócsatorna nem kereskedelmi vagy kereskedelmi klasszikus zenei állomás. Az utóbbi időben sok nem kereskedelmi klasszikus zenei állomás jelent meg sok városban, különösen a nagyvárosokban, ahol a zene iránti kereslet és a reklámdollár gyorsan növekszik.

A rádió fizetős modelljein megjelenő zene is egyre népszerűbb. Ez egy pay-per-view modell, amelyben a zenei csoportok elküldik zenei videóikat egy zenei videó programozó állomásnak. Ezek az állomások ezután zenei videókat sugároznak, amelyeket a zenei videók gyűjteményéből választanak, amelyeket zenei csoportok és zenei csatornák is hirdetnek. A rádió fizetős rendszeren lévő zene műholdas rádiócsatornákkal is megtekinthető.

A Clear Channel Radio zenei programozást kínál a legtöbb sztereó műsorszóró szolgáltatón keresztül. Az interneten keresztül és az I Listened hálózat előfizetésével is elérhető. A Clear Channel rádiócsatornák sokfélesége kombinálja a hallgatókat tetsző zenei eseményeket és programozást. Emellett a Clear Channel olyan szponzorok zenei eseményeit is kínálja, mint a Budweiser, a McDonald's, a Geico és a Jannick's, hogy csak néhányat említsünk. Másfelől a rádióban zenét a helyi rádióállomások is szolgáltathatnak, amelyek különböző zenei előadóktól vagy csak szóló művészektől származnak.

A rádióban használt zenének korlátozásai vannak a kábeltévével szemben. Először is, a rádióállomások szabadon népszerűsíthetik zenéjüket bármilyen szinten, ahogy jónak látják. Ezért a zene rádión történő reklámozása konfliktushoz vezethet a zenei csoportok és a rádióállomások vezetői között. A rádió fizetős nézete alapján szóló zene azonban megadhatja, hogy melyik rádióállomás jelenítse meg a videoklipeket. Egy másik korlátozás az, hogy a rádióban játszott zenének alacsonyabb a reklámköltsége, mint a televíziós zenének, mivel a rádiós zene nem igényel időrést, ellentétben a fizetős eseményekkel, ahol a reklámoknak meghatározott időpontokban és adott helyeken kell sugározniuk. A Clear Channel, Amerika legnagyobb AM rádióállomása remek példája a rádióállomás zenéjének.

A Clear Channel, Amerika legnagyobb AM rádióállomása kibővítette zenei kínálatát azáltal, hogy internetes lejátszási lehetőségeket, például "Saját útvonalak", "izódok" és "tubemogul" hozzáadta a Saját útvonalak opcióhoz. A "Saját számok" lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy online fórumokon zenét hallgassanak és megvitassák a dalokat. Az "Episode" számokat rövid klipekre osztják, amelyek általában csak öt perc hosszúak. A "Tubemogul" egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy dalszövegeket és hangszeres zenét is lássanak. Az internet és a payola elhomályosította a hagyományos rádió és televízió vonalait, és népszerűbbé tette a rádiózenét, mint valaha.
[válaszok erre: #2] (TÉMANYITÓ)
 Zene a rádióban - Payola és egy új rádióhullám (üzenet: 2, Zene)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0045998096466064 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail