Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9373680/63 Témák: 18005 Tagok: 110607 Legújabb tag: davidwhite Online: (122/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 3 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Jövőre ószövetségi megváltás? (üzenet: 72, Vallás, filozófia)
 
 72. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-30 14:29:48 [1.] 
Viganò érsek felhívást intéz minden keresztényhez és egy Antiglobalista Szövetség
létrehozására szólít fel,....


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 71. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-29 20:58:57 [2.] 

A Tébolyult Bioterroristák Tanácsa újabb show-elemmel bővítette a Nagy Vakcina-inváziót –

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 70. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-28 22:22:14 [3.] 
Gondolkodj és ébredj 5 ! Van egy kérdésem hozzád, a megvezetett áldozati bárányhoz

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 69. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-28 13:44:46 [4.] 
Hogy megértsük a mai idők történéseit...

Nekifutásként tekintsük meg az alábbi videót, amelyben Bill Vander Zalm (1934 -), a Brit Columbia volt miniszterelnöke nyilatkozik a jelenlegi globális igyekezetekről:

"Azt hiszem, sokan fel vannak háborodva, és napról napra egyre többen, hogy kezdjük azt hinni, hogy talán van valami más terv, egy másik végcél. Tudom, hogy néhányan azt mondják, hogy minden a pénzről szól, és tudom, hogy vannak emberek, akik sok pénzt keresnek ebből a helyzetből. Kétségtelen, hogy a maszkgyártók nyernek vele, és azok, akik ezt az egészet tisztára mossák, idővel sok pénzt fog vele keresni. Tudjuk, hogy a vegyipari és gyógyszeripari vállalatok egy vagyont keresnek. De azt hiszem, van valami, ami ezen túlmutat. Nagyon furcsa, hogy mindenkit be kell oltani. Miért mindenkit? Megpróbálják elérni, hogy mindenki megkapja, bármi áron is.
Mint mondta, különböző módokon kényszerítették az embereket, hogy beadassák, miért?
Ez arra enged következtetni, hogy talán van egy másik végcél is, és én csak azt látom, hogy megpróbálnak elérni egy újraindítást. A saját miniszterelnökünk volt az első, aki nagyon korán hibázott, amikor egyik sajtóközleményében megemlítette, hogy ez egy lehetőség a "Nagy Újraindításra". Megrémít, amikor a kormányon lévők a "Nagy Újraindításról" beszélnek anélkül, hogy konzultálnának velünk, a néppel, hogy mi lehetne. Ez ijesztő!
Kétségtelenül tudom, hogy költségvetési problémáik vannak, mindenkinek vannak, ez egy zűrzavar!
Pénzt nyomtatnak, és úgy tűnik, azt hiszik, hogy ezt örökké folytathatják, ez gazdaságilag katasztrófa. Nincs bizonyosság. Nem tudom, mi fog történni. Lesz-e infláció vagy recesszió, vagy mindkettő? Senki nem tudja!
Rádásul, erkölcsi szempontból az ország megőrült, és ez a vírus nem segít, mert az embereknek gyakran megtiltják, hogy templomba járjanak, vagy hogy olyan számban menjenek, amilyen számban mehetnének. Mindezek együttesen arra késztetnek minket, hogy megkérdőjelezzük ezt. Szerintem a végső cél: fasizmus, esetleg kommunizmus?
Szerintem a kommunizmus a legvalószínűbb út, amit követni fognak, mert Kínából indult el. Ott másfajta kommunizmus van, mint sztálini. Kommunista szemszögből nézve, egy kicsit intelligensebben vezetik.
Gondolom, amikor a "Nagy Újraindításról" beszélnek, akkor egy globális kormányra gondolnak... valahol Európában vagy Ázsiában, ki tudja, hol?
Sajnos nem fogjuk tudni, ez anélkül fog megtörténni, hogy tudnánk róla, mert a Covidot sok olyan dologra lehetne használni, amit másképpen nem lehetne meg megtenni.
"De úgy tűnik, hogy mindenkit be kell venniük ahhoz, hogy ez jól működjön. Ennek így kell lennie. Ha lesz globális kormány, annak kommunista vagy fasiszta típusúnak kell lennie. Nem lehet demokrácia és globális uralom, ez nem működik. Diktatúrának kell lennie."
(3:40-6:54)

"Azt hiszem, beszéltek már egy globális kormányról, ezt már többször is említették, és nem vagyok meglepve. Ha globális kormányt akarnak, annak fasistának vagy kommunistának kell lennie. Az a fajta demokrácia, amihez hozzászoktunk, nem fog globálisan működni, nem tarthatják fent így. Ez egy diktatúra lesz." (7:05-7:25)

"Tudom ijesztő, hogy az emberek engedelmeskednek, azt hiszik, nincs más lehetőség.
Nyilván van más lehetőség is, de miért van ez?
Egyrészt ezt az újfajta kommunizmust, fasizmust vagy bármi legyen is, amit globálisan be akarnak vezetni, úgy tűnik, a milliárdosok örömmel fogadják."
(7:50-8:12)

"A népességben lesznek a nagyon gazdagok, a középosztály teljesen eltűnik, és a tömegek ellátásáról gondoskodni fognak, mint Kínában. Van elég ennivalójuk, van valamilyen szállásuk, egészségügyi ellátás és szigorú törvényes rend." (9:47-10:09)

"Nem, a szabadságunkat elveszik tőlünk, és sajnos a legtöbb ember még mindig nem veszi észre, ha valamit elvesznek tőlünk, senki sem tiltakozik, csak úgy megtörténik, mennek tovább, és a helyzet egyre rosszabb és rosszab lesz. El fognak venni más dolgokat is, és végül minden az ellenőrzésük alatt lesz." (10:50-11:10)

"Tudják, hogy mi folyik itt, vagy olyan buták, hogy nem veszik észre?
Nem tudom, és furcsa módon az Új Demokrata Párt, a liberálisok és a konzervatívok mind ugyanazt mondják." "Ez egy őrület! Ez a legijesztőbb dolog, amit életemben valaha láttam."
(12:29-12:46)

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
 68. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-27 20:28:21 [5.] 
Orvosok találkozója USA.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 67. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-27 19:53:57 [6.] 
A délsachseni parlamentben hangzott el Németországban:

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 66. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-27 19:27:21 [7.] 
Ennek a mondásnak sajnos az ellenkezője is igaz...

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[előzmény: (65) Klaus Matefi, 2021-11-27 19:18:09]
 65. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-27 19:18:09 [8.] 
A francia filozófus, matematikus és természettudós René Descartes-tól (1596 - 1650) származik a"Cogito ergo sum" latin mondás, ami magyarul azt jelenti, hogy "Gondolkodom tehát vagyok".

Jótanácsként napjainkra MINDENKINEK:


"Cogito, ergo ero!" - "Gondolkodom, tehát leszek!"

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[válaszok erre: #66]
 64. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-26 22:35:55 [9.] 
Helyesbítés:

"Csapdában vagyunk, azt csinálnak velünk amit akarnak. Ezt az indiai variánst, vagy delta variánst is nyilván azért kellett Indiában lepróbálni, - hát ugye Kínában meg Amerikában nem lehetett közvetlenül - mert hát ott..."

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[előzmény: (63) Klaus Matefi, 2021-11-26 22:30:13]
 63. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-26 22:30:13 [10.] 
"Egyébként a vírus csináltsága, tehát valamilyen értelemben vett csináltsága teljesen egyértelmű, talán annyit lehetne hozzátenni - ezt egy nagyon bölcs hozzászólásból idézném - , hogy nem úgy kell feltenni a kérdést, hogy miért változik a, hogy változik-e a vírus, vagy változatok vannak hanem, hogy mi okból és mi célból változtatják a vírust? Tehát szerintem számunkra most már ha egyetlen biztos pont van az az, hogy abszolut csinálva van és a jelek szerint ez egy folyamatos kísérlet ahol van visszacsatolás és egyre precíziósabbak ezek a támadó fegyverek. Tehát ez háború, teljesen egyértelmű, hogy biológiai háború, ahol a támadó fegyver - ez egy talán... úgy is fel lehet fogni ezt a két évet 2020 és 2021-et, hogy egy eddig elképzelhetetlen pontosságú, de azért még mindig finomítható biológiai fegyver kísérleti terepe a világ és hát ennek következtében az, hogy ez a kísérlet meddig tart, mi az alapvető célja és közben hogyan variálják ezeket a vírusnak nevezett jószágokat, hát az utólag persze minden kiderül. Később lehet hogy megtudjuk, de menet közben ugyanúgy mint ezzel a nem létező világerő más projektjeivel kapcsolatban is az elmúlt 3000 év során mindig utólag tudunk..., tíz - tizenöt lépéssel vagyunk lemaradva." (5:48-7:45)

"Csapdában vagyunk, azt csinálnak velünk amit akarnak, ez az indiai variánst, vagy delta variánst is nyilván azért kellett Indiában lepróbálni, - hát ugye Kínában meg Amerikában nem lehetett közvetlenül - mert hát ott... Na ebbe nem is igazán mennék bele, azért elég, jaj Istenem, szóval nem gond gyerekek, nem gondolhatjuk komolyan, hogy az újabb világbirodalomként felemelkedő Kína, illetve felemelkedhet Kína világbirodalommá anélkül, hogy őt ne alapvetően ugyanaz a 3000 éves mindent meghatározó és persze nem létező erő irányítja. Úgy hogy ez csiki-csuki ebben az értelemben is. Persze ebben az évszázadban, a 21. évszázadban Amerikát mint világbirodalmat kivégzi, nagy valószínűséggel Kína lép a helyére, de létminőségbeli változás természetesen nem fog végbemenni csak annyi, hogy mint ahogy eddig is, hogy áthelyezi a székhelyét idézőjelbe téve ez a bizonyos nem létező erő." (19:48-20:56) (Bogár László: Na még egyszer Covid, apokalipszis, avagy a betegség, mint metafora)


A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[válaszok erre: #64] [előzmény: (11) Klaus Matefi, 2021-10-10 11:14:46]
 62. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-26 09:07:40 [11.] 
Carlo Maria Viganó érsek-
antiglobalista szövetség létrehozását szorgalmazza "Urunk keresztje alatt"


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 61. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-25 19:29:22 [12.] 
Viganò püspök üzenete a svájciaknak az egészségügyi intézkedések ellen

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 60. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-25 19:02:38 [13.] 
AlcyonPlejádok-2

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 59. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-25 11:21:59 [14.] 
Egy német okkult szabadkőműves, "Fraternitas Saturni" ("A Szaturnusz testvérisége") nevet viselő titkos társaság páholyának "Saturn Gnosis" című legelső kiadványában az alapító és egyben nagymester Eugen Grosche/Gregor A. Gregorius (Fra ∴ Gregorius) az alábbi figyelemre méltó dolgokat jelezte előre a későbbi évtizedekre vonatkozóan:


"Auch in ethischer und moralischer Beziechung wird Neptun revolutionierend wirken, besonders auf das weibliche Geschlecht. Die sexuelle Mond-Polung wird verschwommen und gemildert werden. Immer mehr werden Frauen mit solarem Einschlag auftreten, während Männer mit stark femininen Einflüssen immer zahlreicher werden. Anderseits wird die Toleranz und die Freizügigkeit im Liebesleben bedeutend stärker, z. B. wird der § 175, der die homosexuellen Gesetze behandelt, schon in den nächsten Jahrzehnten fallen. Die lesbische Liebe wird immer mehr um sich greifen. Mit einem Wort, die sich schon jetzt bemerkbar machende Emanzipation der Frau vom Mann wird immer stärker hervortreten.

So können wir sagen, wir stehen vor einem gewaltigen Zeitabschnitte der Menschheitsgeschichte. Große Völkerschaften werden untergehen, dennen die Menscheit wird sich selbst in den kommenden Kriegen des neuen Zeitalters durch die neuen Waffen der Atomzertrümmerung größen Stiles, bis auf wenige Millionen dezimieren. Dann erst wird in den Hirnen der wenigen Ueberlebenden die Erkenntnis auftauchen, daß die Menschheit nur dem Dämon der Unkenntnis höherer Dinge zum Opfer fiel.

Das 5. Haus zeigt uns ja deutlich, daß die kommende Generation sich vom Althergebrachten befreit. Das weibliche Geschlecht wirft die Fesseln einer alten Moral von sich ab, denn das Zeichen Zwillinge im 5. Hause gibt dem weiblichen Geschlecht einer viel größere Bewegungsfreiheit auch auf erotischem Gebiete. Die Revolution der Kleidung und Tracht is beim Weibe in vollem Gange. Eine Wandlung der Sitten ist schon deutlich bemerkbar, und diese Wandlung wirkt sich durchaus nicht etwa, wie Anhänger der alten Moral behaupten, im negativen Sinne aus, sondern größere Geschlechtsfreiheit löst gößere Spannungseffekte und befreit die Menschheit von den ungeheueren Hemmungen einer gewaltsamen Knebelung durch falsche Moral. Die neue Zeit wird die Menschen lehren, diese befreiten sexuellen Kräfte restlos dem Gemeinwesen zu widmen und dadurch eine viel gesündere erotische Atmosphäre schaffen."
(S. 93-99)(forrás: Fraternitas Saturni: Saturn Gnosis - 1928 Juli, Heft 1)


"Fra ∴ Gregorius" ("Gregorius ∴ testvér") a szexuális szabadosság, a homoszexualitás, a leszbikus szerelem jövendőbeli egyre nagyobb térnyerését hangoztatta, ami maradéktalanul meg is valósult. Rendkívül érdekes, hogy 1928-ban már atomfegyverekről vízionált, melyek által szerinte az emberiség néhány millió főre le fogja a létszámát redukálni. Hivatalosan az atombombát a Budapesten 1898-ban született Szilárd Leó vezetése alatt a "Manhattan terv" keretén belül 1945-re állították elő többek között Robert Oppenheimer, Frank Oppenheimer, Isidor Isaac Rabi, Otto Frisch, Rudolph Ernst Peierls, Felix Bloch, Klaus Fuchs, Hans Bethe, Teller Ede, Wigner Jenő és Neumann János közreműködésével, amit (15 kilotonna robbanóerejű "Little Boy"-nak becézett Urán 235-ös izotópon alapuló atombombát) aztán az USA 33. elnöke, a Skót Ritus 32. fokán beavatott szabadkőműves Harry S. Truman az elnöki székbe kerülésének (1945.07.04.) 33. napján 1945.08.06-án utasítására ki is próbáltak a sűrűn lakott Hirosima felett, minden bizonnyal több százezer áldozatot okozva ezzel a Japán népnek, amivel feltehetően kiérdemelte Truman a Skót Ritus 33. fokozatába történő beavatását 1945.10.19-én. Valószínűleg kísérleti célból, vagy esetleg keveselve az áldozatok számát..., három nappal később a szintén sűrűn lakott Nagasaki felett robbantatott fel egy "Fat Man" elnevezésű, 21 kilotonna robbanóerejű plutónium bombát, ami szintén százezrek halálát okozta.

Az emberiség történetében első alkalommal bevetett nukleáris tömegpusztító fegyver polgári lakosság elleni alkalmazását Truman a hadügyminiszterével, Henry Lewis Stimson-nal karöltve hagyta jóvá, aki a "Skull & Bones" ("Koponya és csontok"), más néven a "The Order of Death" ("A halál rendje") illuminátus titkos társaság tagja volt ugyanúgy, mint például George W. Bush, George H. W. Bush és Prescott Bush, vagy az USA jelenlegi elnöki klímaváltozási küldöttje, John Kerry

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[előzmény: (55) Klaus Matefi, 2021-11-24 14:57:16]
 58. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-24 21:18:55 [15.] 
Helyesbítés:
https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0010.html

https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0010.html?fbclid=IwAR2oSS14A8dP-pgn3yh-ijgaPo431kbIzk9g43wxG0H3ZPjpZU7d9vGxc44

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 57. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-24 20:44:49 [16.] 
"Akciós oltási hét"
„Vakcináknak” A kereszténység a célpontja az elnéptelenedés érdekében
Armed With The Truth, United We Stand • The Truth Will Set Us Free


[url=https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0010.html[/url]

[

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2021-11-24 21:13:54]
 56. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-24 15:07:05 [17.] 
Helyesbítés:

A gyermekről azt állította, hogy az újjászületett Jézus Krisztus, az új Messiás, ugyanis Jézus szintén a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitestek együttállásakor született i.e. 8.02.10-én:

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[előzmény: (55) Klaus Matefi, 2021-11-24 14:57:16]
 55. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-24 14:57:16 [18.] 
124 évvel ezelőtt 1897 november 24-én jött a világra (ellentétben az exoterikus magyarázatokkal...) az az indiai kisgyermek, Jiddu Krishnamurti, akit 1909 tavaszán fedezett fel az indiai Adyar-ban a Skót Ritus 33. fokozatú szabadkőműves nagymestere, Charles Webster Leadbeater (1847 -1934).

1897.11.24. 09:19 UT
Nap-Hold-Mars-Szaturnusz-Uránusz konjunkció:2,4°/2,4°/1,6°/3,2°Nyilas/29,5°Skorpió

A gyermekről azt állította, hogy az újjászületett Jézus Krisztus, az új Messiás, ugyanis Jézus szintén a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitestek együttállásakor született i.e. 8.02.10-én:

-7.02.10. 12:11 UT +2.00 jeruzsálemi idő (3753. Adar 1.)
Nap-Hold-Mars-Szaturnusz-Uránusz konjunkció:20,1°/20,1°/29,3°/27,8°/27,4°Vízöntő
Vénusz-Jupiter sextil!

Mint tudjuk, Jézus a kereszthalálakor, i.sz. 25 április 1-én, a Peszách ünnep előkészületi napján lett úgymond "felkenve a világ népeinek Messiásává", amikor a születésekor együttállt égitestek egy T-keresztet alkottak a zodiákusban, amit a Neptunusz és Plútó kiegészített egy szabályos keresztté. Az újszövetségi magyarázatok szerint Jézust a 33. életévében a Peszách ünnep előkészületi napján (Máté 26,2; Márk 14,1; Lukács 22,1/7; János 18,39; 19,14) "az első szövetség alatt elkövetett bűnök váltságáért" (A zsidókhoz írt levél 9,15) feszíttették keresztre páskabárány (A korinthusiakhoz írt I. levél 5,7; Péter I. 1,19) gyanánt, véres áldozat céljából a Szanhedrin követelésére, ugyanis "törvény szerint majdnem mindent vérrel tisztítanak meg, a vér kiontása nélkül nincs bűnbocsánat" (A zsidókhoz írt levél 9,22).

Még 1909 december 31-én Annie Besant (1847 -1933), a szintén a Skót Ritus 33. fokozatú szabadkőműves nagymestere bejelentette, hogy megérkezett a nagy tanító és vezető, Maitreya.
Leadbeater rendszeres spirituális gyakorlatban részesítette a gyermeket majd egy arra megfelelő napon, 1910 január 11-én megtörtént a beavatása:

1910.01.11. 11:51 UT
Nap-Hold-Uránusz konjunkció:20,4°/20,4°/21,1°Bak; -Neptunusz oppozíció:17,9°Rák; -Mars-Szaturnusz quadrat:23,5°/16,8°Kos; -Jupiter oppozíció:14°Mérleg

Az itt felvázolt kozmikus kereszt kialakításában a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitesteken kívül részt vett még a Jupiter és a Neptunusz is, de a lényeg a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitestek által alkotott konstelláción nyugszik.
Ezen a napon történt a Skót Ritus 33. fokozatú nagymestere, Charles Webster Leadbeater általi "első beavatása", de ugyanezen a napon alapította meg George Arundale (1878 - 1945) Krishnamurti számára az "Order of the Rising Sun"-t (A Felkelő Nap Rendjét") is, ami arra lett volna hivatott, hogy egyengesse Krishnamurti útját a messiási pályafutása során.
Ennek a rendnek a megalapítását csak 1911 január 11-én hozták nyilvánosságra, azaz egy évvel később. Három hónappal ezután pedig a rend neve "Order of the Star in the East"-ra lett változtatva.
Krishnamurti-nak Maitreya-vá válása egyes források szerint, mint Jézus esetében úgymond a 33. életévéig kellett volna megtörténjen annak ellenére, hogy Charles Webster Leadbeater és Annie Besant már 1910. év eleje óta Krishnamurtit Maitreya-ként propagálta világszerte.
1910 és 1929 között nem jött létre egyetlen konstelláció sem, melyet a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitestek alkottak volna, ellenben 1929-ben ez két alkalommal is megvalósult:

1929.03.25. 07:46 UT
Nap-Uránusz konjunkció:4,2°/7,2°Kos; -Hold oppozíció:4,2°Mérleg; -Mars quadrat:5,8°Rák; -Szaturnusz oppozíció:0.3°Bak

1929.12.30. 23:42 UT
Nap-Hold-Mars-Szaturnusz konjunkció:8,8°/8,8°/1,2°/3,6°Bak; -Uránusz quadrat:7,5°Kos

Krishnamurti 1929.08.03-án a hollandiai Ommen-ben lemondott nyilvánosan a messiási címről és feloszlatta az "Order of the Star in the East"-et. 1929 október 25-én New York-ban megtörtént a világtörténelem legnagyobb pénzügyi válsága, amit "fekete péntekként" tartanak nyilván.

Hogy az eddig leírtaknak mi köze lehet az ószövetségi messianisztikus elképzelések, tervek Messiásához?

Ahogy már utaltam rá, Immánuel Lucifernek, a "fényhozónak" az inkarnációjaként jött a világra 1999.08.11-én, a teljes napfogyatkozással hatásfokozott kozmikus kereszt égisze alatt. Immánuel "beavatása" eddig azért nem történhetett meg, mivel ugyan a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitestek 2001.02.08-án és 2008.12.12-én szabályos kozmikus kereszteket alkottak a zodiákusban, de Immánuel még koránál fogva nem volt alkalmas a beavatására.

2001.02.08. 07:12 UT
Nap-Uránusz konjunkció:19,6°/20,8°Vízöntő; -Hold oppozíció:19,6°Oroszlán; -Mars quadrat:26,5°Skorpió; -Szaturnusz oppozíció:24,3°Bika

2008.12.12. 16:37 UT
Nap-Mars konjunkció:21°/19,1°Nyilas; -Hold oppozíció:21°Iker; -Szaturnusz quadrat:21,4°Szűz; -Uránusz oppozíció:18,8°Halak

Meg kell itt jegyezzem, hogy 2001.02.08-án született Balaji or Bajrangbali-t (a "hivatalos" közlés ezt 2001.02. 15-re teszi...) Hanumán hindu Isten inkarnációjának tartják, illetve Mahmoud Ahmadinejad (1956 - ) iráni elnök szerint a síiták Messiásának, Imam Mahdi-nak a 2008. év végéig meg kellett volna jelennie... Nagy feltűnést aratott az ezzel kapcsolatosan 2005.09.17-én az ENSZ Közgyűlésén megtartott New York-i beszéde.

A szabadkőműves és ószövetségi beavatottak titkos hagyományainak ismeretében Immánuelnek, az ószövetségi elképzelések Messiásának beavatása, esetleges fellépése 2022.08.11/12-re tehető az akkor létrejövő kozmikus T-kereszt égisze alatt. (lásd még 1. és 2. bejegyzésemet)

A XVIII. század elején elsőként Angliában nyilvánosan fellépő szabadkőművesség (1717.06.24-én öt londoni páholy egy nagypáhollyá egyesült) alapmítosza a Salamon királynak tulajdonított jeruzsálemi Templom felépítéséről szól. Ez a misztériumokba burkolódzó titkos szervezet JHVH-t a "Világegyetem Nagy Építőmestereként" ("Allmächtige Baumeister aller Welten - Großer Baumeister aller Welten"; "Grand Architecte de l´Univers; Great/Grand Architect of the Universe"; "Universi terrarum orbis summus architectus"; etc.) részesíti vallásos tiszteletben:

"Jehovah. Der sogenannte unausprechliche Name Gottes, daher in freimaurerischen Ritual und Gesängen wiederholt für Gott. In einzelnen Hochgraden auch als heiliges Wort." (S. 433)(forrás: Eugen Lennhoff; Oskar Posner; Dieter A. Binder: Internationales Freimaurer Lexikon (München, 1932/2000) ISBN 3776621613

A szabadkőművesség "humanitárius gondolatok" ("Humanitätsgedanken") jelszó jegyében szándékozik megvalósítani és győzelemre vinni a soha fel nem épült Salamon jeruzsálemi Templomának allegorikus megvalósítását, ami nagy valószínűséggel az ószövetségi messianisztikus elképzelések realizálása lehet gyakorlatilag:

"Der Freimaurerbund steht in Traditionszusammenhängen mit den Bauhütten der Steinmetzen, Analogien machen geistige Verwandschaften mit den bis in die graueste Vorzeit der Kulturmenschheit verfolgbaren Kulturgenossenschaften und Mysterienbünden deutlich. Der Inhalt seiner Symbolik ist die Erreichung eines Bauzieles, gehüllt in die Allegorie des Salomonischen Tempelbaues als Ausdruck für die Vollendung und den endgültigen Sieg des Humanitätsgedankens." (S. 26)(forrás: Eugen Lennhoff; Oskar Posner; Dieter A. Binder: Internationales Freimaurer Lexikon (München, 1932/2000) ISBN 3776621613

A Nemzetközi Szabadkőműves Lexikonból idézett szövegben megadott dátumok egyáltalán nem stimmelnek a meg nem történhetett eseményekkel kapcsolatosan, mégis Mózest és Salamont szabadkőműves nagymesterként prezentálja, az Ószövetségben hívőket pedig "kőművesekként", "kőfaragókként", azaz szabadkőművesekként:

"Unter den ägyptischen Königen wurden die Juden besonders zur Baukunst gezwungen. Das lag im Plan Gottes, der sie vor der Eroberung von Kanaan zu guten Bauleuten machen wollte. Auf dem Marsch durch die Wüste inspizierte Gott die beiden Jünglinge Bezalel und Aholiab beim Bau der Stiftshütte (1490 v.Chr.). Den Grundriß hierzu hatte Gott dem Moses gezeigt, der deshalb der General Master Mason wurde. Unter Großmeister Moses zogen sie durch die Wüste, oft von ihm zur Hauptloge (general lodge) berufen. Die Juden waren ein Volk von Bauleuten. Nachdem sich die Juden in Kanaan festgesetzt hatten, bauten sie die alten Baudenkmäler aus, dabei übertrafen diese sogar den Tempel des Dagon an Kunst. Bis dann Salomo mit Hilfe von 3600 Aufsehern oder Harodim, 80 000 Steinmetzen und 70 000 Hilfsarbeitern den Tempel errichtete. Salomo war seinem Freunde Hiram von Tyrus sehr verpflichtet, denn er sandte ihm Maurer und Zimmerleute und vor allem seinen Baumeister Hiram Abif, den vollendetsten Maurer der Welt. Und Salomo weihte den Tempel (1004 v.Chr.). Die Schicksale Hirams werden in kleiner Weise erwähnt, dagegen wird das Bauwerk sehr genau beschrieben. Um diese Zeit war Salomo Großmeister der Loge von Jerusalem." (S. 36)((forrás: Eugen Lennhoff; Oskar Posner; Dieter A. Binder: Internationales Freimaurer Lexikon (München, 1932/2000) ISBN 3776621613

A szabadkőművesek joggal feltételezhetően "Isten (JHVH - Világegyetem Nagy Építőmestere) munkatársainak" képzelik magukat, azaz kiválasztottaknak. Az Ezsdrás által i.e. 445-re megalkotott Tóra néhány idézete:

"Mert te az Úr, a te Istened szent népe vagy, téged választott ki az Úr, a te Istened a föld népe közül a maga népének." (Mózes V. 7,6)

"Minden más nép előtt áldott leszel: nem lesz terméketlen körödben sem férfi, sem nő, sőt még jószág sem. Az Úr minden betegséget távol tart tőled, s nem sújt azokkal a szörnyű egyiptomi csapásokkal, amelyeket ismersz, hanem gyűlölőidet sújtja velük. Minden népet, amelyet az Úr, a te Istened kiszolgáltat neked, pusztíts el, ne kíméld őket együttérzőn, s ne imádd isteneiket, mert ez csapda volna számodra!" (Mózes V. 7,14-16)

"Az Úr, a te Istened szent népe vagy. Téged választott ki az Úr minden nép közül a földön arra, hogy az ő tulajdon népe légy." (Mózes V. 14,2)


A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[válaszok erre: #56 #59] [előzmény: (46) Klaus Matefi, 2021-11-18 11:03:46]
 54. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-23 20:05:24 [19.] 
Reiner Füllmich német ügyvéd aki társaival szembeszállt a covid terroristákkal.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 53. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-23 12:24:54 [20.] 
Helyesbítés:


Egy új hír szerint a Német Püspöki Konferencia Állandó Tanácsa (Ständiger Rat der Deutschen Bischofskonferenz) mindenkit oltakozásra szólított fel a szolidaritásra és a Mózes V. 19,18-ban foglaltakra hivatkozva.

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[előzmény: (52) Klaus Matefi, 2021-11-23 12:23:14]
 52. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-23 12:23:14 [21.] 
Carlo Viganò olasz érsek néhány filozófikus gondolata:

Viganó érsek: A mostani válság az árulásból fakad. Zsákutcába jutottunk
"Nos, zsákutcába szorultunk, vakvágányba ahonnan nem menekülhetünk, amíg nem ismerjük fel annak, ami. Ha úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi válság megoldható úgy, hogy polgári vagy vallási hatósághoz fordulunk, mintha a viszonylagos normalitás állapotában lennénk, továbbra sem értjük majd, hogy a válságért való felelősség pontosan abból az árulásból fakad, melyet azok követtel el, akik hatalommal bírnak. Nem kérhetjük az igazságszolgáltatást az általunk elszenvedett gonoszságért ha azok, akiket a bíró elítélne jogsértésért a cinkosaik. Nem fordulhatunk a politikusokhoz azt várva tőlük, hogy vonják vissza alapvető szabadságjogaink megsértését, ha pontosan ők azok, akik megszavazzák azokat a parlamentekben, mert azoknak engedelmeskedtek, akik fizetnek nekik vagy zsarolják őket. És nem kérhetjük a püspököket és még kevésbé a Szentszéket, hogy védjék meg a hívek jogait, amikor a püspökök és maga a Vatikán úgy tekintenek kérésünkre, mint ami fenyegeti a birtokukban lévő hatalmat és a csődbe jutott ideológiájukat, amit védenek."

Viganó érsek: Inkább kell engedelmeskedni Istennek, mint a gonosz rendszereknek. A hatalom korlátai
(1:52-3:12) "Ha a hatalom nem teljesíti kötelességeit, sőt elárulja és felforgatja azokat, akkor már nem jogosult követelni alattvalóinak engedelmességét. Az engedelmesség, amely erényes kapcsolatban van az igazságszolgáltatással, nem a hatalomnak való kritikus alávetettségben áll, mert ezáltal szolgalelkűséggé és bűnrészességé fajul a gonosztevőkkel. Senki sem kényszeríthet engedelmességre egy eredendő gonosz rendszernek, vagy ismerheti el a hatalmát azoknak, akik visszaélnek azzal, hogy a gonosz kedvében járjanak. Így azok, akikellenállnak egy törvénytelen rendnek, látszólag nem engedelmeskednek annak, aki adja azt, de engedelmeskednek Istennek, akinek hatalmát azonban helytartó hivatal gyakorolja annak célja ellen, ami Isten ellen van."

Viganó érsek :Összefonódás van a mélyállam és a mélyegyház között - Az új szövetség
(0:53-1:03) "Nyilvánvaló, hogy az uralkodók nem törekszenek a közjóra, amikor a népességet egy tudományos alap nélküli kísérletnek teszik ki."

------------------------------------------------------------

Egy új hír szerint a Német Püspöki Konferencia Állandó Tanácsa (Ständiger Rat der Deutschen Bischofskonferenz) url=https://www.dbk.de/presse/aktuelles/meldung/staendiger-rat-der-deutschen-bischofskonferenz-ruft-zum-impfen-auf]mindenkit oltakozásra szólított fel[/url] a szolidaritásra és a Mózes V. 19,18-ban foglaltakra hivatkozva.

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[válaszok erre: #53] [előzmény: (50) Klaus Matefi, 2021-11-22 10:11:15]
 51. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-22 20:04:43 [22.] 
A SZERVEZETT BŰNÖZÉS ÉS AZ EGYHÁZ KAPCSOLATA - Facsar Imre V.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 50. Klaus Matefi  |   Válasz erre2021-11-22 10:11:15 [23.] 
https://www.youtube.com/watch?v=3vNiBFePYRk

A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)
[válaszok erre: #52]
 49. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-20 19:38:58 [24.] 
Ne Legyen Kötelező COVID-oltás!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 48. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-19 21:03:04 [25.] 
Miért vagy ébren, amikor annyian alszanak?

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Jövőre ószövetségi megváltás? (üzenet: 72, Vallás, filozófia)
 
    / 3 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013705015182495 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail