Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9407995/22 Témák: 18331 Tagok: 111378 Legújabb tag: hed456 Online: (134/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Holen Sie sich Anhänger auf Instagram - So finden Sie seriösen Instagram-Fake-Anhänger-Check (üzenet: 13, Hobbi)
 
 13. wexew55284  |   Válasz erre2022-09-21 15:28:30 [1.] 
There are a few steps you can take to cancel your timeshare for free. If you are unhappy with your timeshare and want to cancel, don't worry! 15 Steps on How to Cancel a Timeshare Contract
 12. Topi-50  |   Válasz erre2022-09-05 14:22:14 [2.] 


Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 11. wexew55284  |   Válasz erre2022-09-05 09:49:36 [3.] 
Good day, have you ever previously considered to write about Nintendo or PS handheld? certain9nine.com
 10. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-30 20:49:14 [4.] 


Naomi Wolf: A Covid-oltás egy biofegyver, amelynek célja a Nyugat következő generációjának reprodukálása


A feminista szerző rámutatott, hogy már a COVID-oltás bevezetése előtt is voltak adatok a lipid nanorészecskék káros hatásairól. Most azt állítja, hogy túlnyomórészt a Nyugat szenved a reproduktív károsodástól."Arra a következtetésre jutottam, hogy ez valóban egy biofegyver, amely a következő generációs szaporodási képességet célozza meg, különösen Nyugaton" - mondta Wolf az mRNS-injekciókról egy szerdai webináriumon, amely az injekciók nőkre gyakorolt ​​hatásairól szólt, és amelyet Frank aktivisták tartottak. Gaffney és Reggie Littlejohn.

Wolf, az élethosszig tartó demokrata párti, akit 2021-ben végleg kitiltottak a Twitterről a COVID-járvány miatt, úgy véli, hogy a Nyugat célpontja a reprodukció csökkentése, mert úgy látja, hogy a Pfizer vakcinakísérleti dokumentumaiban felhalmozódnak a káros hatások, amelyeket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) készített. március 24-én és április 1-jén az információszabadságról szóló törvény (FOIA) miatt felmentésre kényszerült.

„A Pfizer dokumentumokból az derül ki, hogy a Pfizer dokumentumokban szereplő nemkívánatos események túlnyomó többsége az Egyesült Államokban történik. A következő legnagyobb részlet Nyugat-Európában van. És a többi 56 ország, amely bevezette ezt az injekciót, csak töredékét képviseli a nyugaton tapasztalható nemkívánatos eseményeknek” – magyarázta Wolf.

Rámutatott egy 2018-as tanulmányra, amelyet Dr. Lee Vliet a webináriumon, bemutatva a nanorészecskék reprodukcióra gyakorolt ​​káros hatásait. Wolf azt javasolta, hogy az oltással a gyermekeknek okozott károk szándékosak voltak, mert az mRNS-lipid nanorészecskék által okozott ártalmak ismertek voltak, mielőtt nyilvánosságra hozták volna.

Wolf a továbbiakban a Pfizertől származó "borzasztó" adatokra hivatkozott az mRNS-oltás utáni vetélésekre vonatkozóan.

„Van egy 2022. májusi jelentésünk, amely szerint a Pfizer adatai máshol több mint 76 százalékos vetélési arányt mutatnak az mrNA-vakcinált nők körében” – osztotta meg Wolf, hozzátéve, hogy Dr. Pierre Khoury "csak megnézte a Pfizer dokumentumok ugyanazt a részét, és 80 százalék feletti vetélési arányt talált".

Megjegyezte, hogy a nemkívánatos események e drámai arányát más adatkészletek is megerősítik, "mint például a VAER-adatbázis, amely szintén megdöbbentő, aránytalan károkat mutat a magzatokban".

Wolf az év elején egy május 29-i Substack-bejegyzésben megosztott számadatokat idézett, amelyek „a csecsemőhalálok számát világszerte”, beleértve „több mint 200%-os növekedést az újszülöttek halálozásában az erősen beoltott Skóciában”.

Rámutatott azokra a kanadai és izraeli tanulmányokra is, amelyek azt mutatják, hogy "a csecsemők aránytalanul halnak meg 2021-ben és azt követően a fokozottan beoltott országokban, és hogy a beoltott anyákkal rendelkező újszülöttek aránytalanul halnak meg a beoltatlan anyákhoz képest".

Például Josh Guetzkow, a Jeruzsálemi Héber Egyetem oktatója arról számolt be, hogy az izraeli haifai RamBam Kórház adatai azt mutatták, hogy a beoltott nőknél 34%-kal több spontán vetélés és halvaszületés volt, mint a be nem oltott nőknél.

Megosztotta a kanadai orvos, Dr. Daniel Nagase, akinek el kellett hagynia kórházát, miután három COVID-beteget (mindegyiküket élve hazaengedték a kórházból) ivermektinnel kezelte. Nagase azt mondta egy újságírónak, hogy 2021 januárja és júliusa között 86 halvaszületésről tájékoztatták az ontariói Waterlooban.

„Általában évente csak öt-hat halvaszületésről van szó. Tehát a szokásos arány kéthavonta körülbelül egy halvaszületés” – mondta. „Az, hogy hat hónap alatt hirtelen 86 halvaszületés történik, rendkívül szokatlan. De a legfontosabb megerősítésünk az ontariói Waterloo-i jelentésből az, hogy mind a 86 halvaszületett csecsemő anyját teljesen beoltották.”

Wolf rámutatott Igor Chudov megállapítására, miszerint a COVID-oltás után „globálisan akár 20 százalékkal is csökkent a sikeres születések száma”.

Számos szakértő figyelmeztetett arra, hogy a COVID-oltás súlyos következményekkel járhat a terhes nőkre és csecsemőikre nézve.

A LifeSiteNews által tavaly sugárzott "Stop the Shot" konferencián az anya-magzatgyógyászat specialistája, Dr. Richard Blumrick szerint az mRNS-sel kifejlesztett vakcinák átjuthatnak a méhlepényen, így a beoltott személyeket termékenységi szövődmények kockázatának teszik ki.

Wolf számára a War Room és a Daily Clout csapata által a Pfizer dokumentumaiban feltárt bizonyítékok arra késztették őket, hogy elhiggyék, hogy a Pfizer, az FDA és a Világgazdasági Fórum (WEF) tagjai "a gyönyörű női testet célozzák meg képességeivel megfoganni, kihordani, szülni és életet táplálni.”

"Az emberi magzat környezetét célozzák meg, az egyik legszentebb tere a Földön, ha nem a legszentebb" - mondta. – És tudják.

Forrás

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 9. wexew55284  |   Válasz erre2022-08-30 18:45:46 [5.] 
This can be in addition a fantastic distribute that individuals really adored studying. It is not everyday that i contain the possibility to ascertain a thing. billharrell.com
 8. wexew55284  |   Válasz erre2022-08-28 11:03:39 [6.] 
bedroom furnitures should be sized up and paired with the color and type of your beddings, alongnovember.com
 7. wexew55284  |   Válasz erre2022-08-03 13:46:39 [7.] 
KemonBet Merupakan Situs Judi IdnSlot Terpercaya, Login Kemon Bet dan Daftar KemonBet 88 sekarang di link alternatif Kemon Bet 88. kemonbet
 6. Topi-50  |   Válasz erre2022-07-18 17:01:20 [8.] 


Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 5. wexew55284  |   Válasz erre2022-07-16 09:55:35 [9.] 
In addition, the private Toto site, which is recommended for verification in Box 365, has been transparently verified and selected companies that are irrelevant to anyone using it. 사설토토
 4. wexew55284  |   Válasz erre2022-06-25 10:07:29 [10.] 
Excellent post. I was always checking this blog, and I’m impressed! Extremely useful info specially the last part, I care for such information a lot. I was exploring this particular info for a long time. Thanks to this blog my exploration has ended. view it now
 3. wexew55284  |   Válasz erre2022-05-25 13:47:46 [11.] 
We deliver premium Logitech macro scripts accross multiple games and we always try to ensure that our customers are satisfied. pubg logitech
 2. Gerald Cruz  |   Válasz erre2022-04-18 11:47:04 [12.] 
Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink change contract between us! Nft games
 1. Laylaty  |   Válasz erre2021-12-16 10:08:17 [13.] 
Unter den vielen Online-Plattformen, die für eine Marke auf https://instazoom.io/instagram-follower-kaufen/ Instagram folgen, können Sie Instagram-Anhänger für Ihr Unternehmen oder Ihr persönliches Konto kaufen. Aber woher wissen Sie, welches Unternehmen für Sie richtig ist? Hier sind einige Tipps. Stellen Sie zunächst einen seriösen Anbieter aus. Suchen Sie nach einem Kunden-Support-Service, der sich für die Beantwortung Ihrer Fragen gewidmet ist. Stellen Sie schließlich sicher, dass Sie den Service zu einem angemessenen Preis bezahlen können.

FAMOID: Dieses Unternehmen behauptet, qualitativ hochwertige Instagram-Anhänger zu erschwinglichen Preisen anzubieten. Das Kundendienstteam ist rund um die Uhr verfügbar und der Service ist schnell und einfach zu bedienen. Sie müssen sich nicht um die Qualität oder Lieferzeit kümmern, da Sie Paypal verwenden können. Wenn Sie jedoch eine große Anzahl von Anhängern kaufen, kann es ein paar Tage dauern, bis er geliefert wird. Wenn Sie eine weitere Bio-Reichweite gehen, berücksichtigen Sie eine andere Website.

Getviral: Eines der ersten Unternehmen, das das Instagram-Follower-Geschäft betritt, ist dieses Unternehmen darauf spezialisiert, Unternehmen mit einer Vielzahl von Social-Media-Interaktionen zu unterstützen. Sie haben eine Vielzahl von Paketen und garantieren qualitativ hochwertige Wechselwirkungen. Darüber hinaus akzeptieren sie auch Zahlungen über PayPal und andere Methoden. Wenn Sie sich nicht für den Service sicher sind, wenden Sie sich an das Customer Support-Team des Unternehmens. Sobald Sie Ihr Konto auf dem Laufenden haben, können Sie Ihre eigenen Anhänger verkaufen und ohne Probleme mit bestehenden Anwendern eingehen.

(TÉMANYITÓ)
 Holen Sie sich Anhänger auf Instagram - So finden Sie seriösen Instagram-Fake-Anhänger-Check (üzenet: 13, Hobbi)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0083310604095459 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail